Page 1

11 th Edition

30 & 31 juli & 1 augustus 2010


VOORWOORD Jeugdhuis Den Borduur is weer volop in voorberei­ ding om op 30 en 31 juli en 1 augustus de elfde editie van het zeer populaire Beachvolleytornooi op touw te zetten. Dit evenement is uitgegroeid tot een zeer succesvol weekend met meer dan 5000 bezoe­ kers en 120 deelnemende ploegen in 2009. Een trendy en druk besproken imago is intussen een van onze kenmerken. Dit imago heeft zich weten te profileren als een van onze sterkste troeven. De unie­ ke sfeer wordt gecreëerd door de originele samen­ vloeiing van sport en animatie. Een spectaculaire

arena en de zuiderse inkleding geven de juiste look. De bijhorende latin-beats en cocktailbar maken het plaatje compleet. Ieder jaar weer gaan we op zoek naar verbeteringen en aanvullingen om het geheel zo optimaal mogelijk te la­ ten verlopen en de warme sfeer te vervolmaken. Comfort, originaliteit en organisatie dragen wij hoog in het vaandel... Verwennerij en exclusiviteit zijn onze streefdoelen!


WE’VE COME A LONG WAY BABY Het Beachvolleytornooi ontstond in 2000. Het kleine tornooi bleek uniek in zijn concept en kende meteen een waanzinnig succes. Het tornooi concentreert zich niet enkel op het sportieve, maar wil vooral de bezoe­ kers een onvergetelijk weekend bezorgen. We spelen op recreatieniveau en de amusementswaarde primeert. Deze originele mix bleek aan te slaan ... en moest dus zeker uitgebouwd worden!

Vandaag, tien edities verder, blijkt onze visie te klop­ pen. Het bezoekersaantal is inmiddels spectaculair gestegen (meer dan 5000 bezoekers tijdens de vorige editie), maar we blijven met beide voeten op de grond en plaatsen steeds het publiek en onze deelnemers voorop. Onze inspiratie is nog lang niet op en ook dit jaar willen we onze bezoekers verbazen met een adembenemende inkleding en onvergetelijke ambiance. We staan dan ook te popelen om onze nieuwe plan­ nen met u te delen.


LET’S GET TOGETHER Het beachvolleytornooi is bekend in de regio, en gegeerd. Het is een stijlvol en fris evenement, waar iedereen wil bij zijn. Dit positieve imago stellen we nu open voor u. U, als partner, heeft de kans om dit beachvolley­ tornooi aan te wenden om het imago van uw bedrijf te ondersteunen of om zakelijke contacten op een ontspannen manier te benaderen.

Als partner tonen wij uw bedrijfsnaam en ­logo op al onze communicatiemiddelen, gaande van gedrukte media (affiches, folders ...) tot een gesloten video­ circuit, projectie en visuele aanwezigheid op het eve­ nement zelf. Dit alles kan natuurlijk in verschillende vormen en op diverse niveaus. We bieden hiervoor verschillende partnervoorstellen aan, maar staan natuurlijk altijd open voor persoonlijke voorstellen en formules.


LET’S STAY TOGETHER Langdurige samenwerking met tevreden partners, daar gaat het ons om. We zijn immers bereid om, samen met u, de meest geschikte formule voor u en uw bedrijf uit te werken. Want u biedt ons meer mo­ gelijkheden en wij doen daar zoveel mogelijk voor terug! De positieve en kwaliteitsvolle indruk die het beach­ volleyweekend nalaat bij deelnemers en bezoekers in heel de regio, zorgt voor veel mond­tot­mondreclame.

Dit werkt eveneens imagobevorderend voor onze part­ ners. Wees maar gerust dat ook deze zomer “de Beach­ volley” het gespreksonderwerp bij uitstek zal zijn! Bij het bepalen van het pakket en de prijs, slaan beide partijen de handen in elkaar om zo de meest geschikte (maatwerk)oplossing te bereiken. Uw visuele aanwezigheid in onze reclamecampagne en tijdens het evenement zelf verzekeren uw bedrijf een sterke uitstraling en positieve imagoboost. Tevens bieden we u een ideaal platform om de betrokken­ heid met uw relaties en/of personeel te bekrachtigen.


Beachvolley 2010 wordt een prachtig evenement! Daar zullen wij alles voor doen. En als u al een editie meemaakte, zal u mee in deze organistie geloven. We zijn ons er van bewust dat partners brood­ nodig zijn voor deze realisatie. Maar we weten ook dat we een mooie wederdienst kunnen stellen en daar hebben we veel voor over. We koesteren onze partners en leggen hen graag in de watten. We bie­ den hen kansen en bezorgen ook hen een onvergetelijk weekend. We hopen dat u mee met ons kan groeien. Samen met zijn partners heeft de Beachvolley een mooie toekomst...en hopelijk kan u daar deel van uitmaken! Bedankt voor uw interesse en tot op de Beachvolley!

print . drukkerij Michiels, Booischot

Het Beachvolley­team...

Beachvolley 2010 ­ 30 & 31 juli & 1 augustus 2010 ­ arena Baal dorp www.beachvolleydeluxe.be contact: Mark Wouters: 0495 28 64 99 ­ mark.wouters3@telenet.be Stijn Salien: 0473 85 64 61 ­ stijnsalien@hotmail.com

Beachvolley presentation folder  

presentation folder for Beachvolley tournament

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you