Page 1

Z

NTI M

ATE

Z

E

ENS ATI ONA L

zizze

OVERLEV VINTEREN Stor guide til hvordan hvordan du overlever overlever

vinteren med ZIZZE MAGAZINE

BIOGRAF TEMA Ser du bare film når du er i biografen? Læs dig frem til hvad du BURDE gøre!

E P M Æ K TEST!

SEX MED ÆLDRE Ja vi mener det sku! sku!!! ZIZZE har fundet funde t alle fordele fordelene! ne!

DE SMIDER TØJET

LARI ARISA SA & JACK INGEN HAVDE TROET FOLK FRA SOVJET VAR FRÆKKE NO NOKK TILZIZZE TILZIZZE STORT INTERVIEW + ALT DU IKKE VIDSTE OM DEM! side 12 ZIZZE MAGAZINE - www. www.ZIZZE ZIZZE.dk .dk - JANUAR 2008 - UDGAVE 2 - 25 kr

HOMOFOBITEST ♦ OVERSTÅ VINTEREN ♦ BREVKASSER ♦ MADPLAN ♦ FOR FORSVUNDNE SVUNDNE SVEN SVENSKERE SKERE


zizze

i denne mÅned:

LÆS BL.A.:

FORSVUNDNE SVENSKERE

NARE K

Følg mysteriet om Sven Røvskæg Side 5

STRESS I EN BIOFRAF! Stres dine medmennesker i biografen! Side 7

OLA’S BREVKASSE Ola bliver vred, da en gangsta skriver ind! Side 16

JANUARs HOROSKOB Bliver din måned et helvede? Læs mere Side 4

OVERLEV VINTEREN! Læs hvordan du får en bedre vinter! Side 17

PRÆCIS PRÆ CIS HOMOFOBI TEST!

»Se lige Larisa!«

Tag testen og opdag om du i virkeligheden har noget at frygte! HVEM ER DU I VIRKELIGHEDEN ... PLAYER?

mÅnedens jacob haugaard citat: »Hvis arbejde er så sundt, så giv det dog til de syge!«

2 / zizze / januar

MANGLER DU ET GODT BILLEDE? Skriv til Line Madsen

FOTOGRAF FOR ZIZZE MAGAZINE!

xmadsen@hotmail.com ZIZZE Magazine vil fra starten allerede fratræde et hvert juridisk ansvar, alt hvad der står i dette blad er UDELUKKENDE for sjov! Vi vil gerne, hvis vi har stødt nogle, undskylde for vores udtalelser, men som før beskrevet, mener vi intet med vores udtalelser i dette blad (undtaget denne fodnote). ZIZZE Magazine har derimod alle rettighederne til teksterne, da vi selv har skrevet dem. Enhver form for kopiering vil blive straffet hårdt. Kontakt evt. support@zizze.dk for videre spørgsmål.


husk webshoppen! HUSK ZIZZE’S STORE WEBSHOP - altid har åbent med nogle lækre tilbud! DU FINDER BL.A.:

G N E R T S G-

Ønsk er webs du noget hopp speci e e med t i t l e n n? Skriv e lt, eller ha r du f ” We b det e n ma o s r et s p e c i e h o p ” o g v i il til Zizze rslag til lt des v s i upp l kik ig og ti l f ø j e n d u ø n s k k e p å d e t , ort er til we h b s h o , vil vi lave vis p p det en. WWW . .DK

zizze

Sexet g-streng i høj kvalitet fra Continental. Sidder godt og føles behagelig. I størrelserne small, medium og large.

www.zizze.dk

PRIS: 149,- 129,-

T-SHIR T

Herre T-shirt i god kvalitet, størrelse: Medium, Large og X Large

PRIS: 199,zizze / januar /

3


zizze

Rasmus Larsen, Astrolog og hellig smed rasmus@zizze.dk

HOROSKOP FOR JANUAR

Shine: 18. januar Whine: 2. januar

Shine: 32. Januar Whine: 12.-31. Januar

Vædderen 20/3 – 19/4 Din kalender er booket i alle weekender i hele Januar måned, med fester, familiemedlemmers fødselsdage, sportsarrangementer osv. Men desværre brækker du benet og du må aflyse alle dine aftaler for resten af måneden. Shine: 27. Januar Whine: 15.-31. Januar

Vandmanden 20/1 – 18/2

Tyren 20/4 – 20/5

Du er heldig! I hele denne måned vil du få lige hvad du peger på. Hvis du altså holder dig til at pege på isvafler, kage og cola. Dine forældre vil ikke give dig det store 42” fladskærms tv som du tigger om at få, fordi det lige har været jul.

Du får en ret afslappet måned. Du har fået en fra klassen til at tage noter for dig, og der er fest i hver weekend. Dog kommer du op at slås, og ender med en brækket næse.

Shine: 30. Januar Whine: 13. Januar

Tvillingen 21/5 – 20/6

Fiskene 19/2 – 19/3

Du vil blive totalt overvældet i denne måned! Alle du kender og ikke kender flokkes om dig men det varer ikke måneden ud, da du ved et tilfælde kommer til at sige at du ikke er den kendte filmstjerne som alle går og tror du er. Desværre. Du kan eventuelt nu starte på en lidt forsinket nytårskur, det ville dit helbred have RIGTIG godt af!

Det er ikke lige din måned. Du har det som om du svømmer rund i en stor glasbeholder fyldt med vand. Du vil gerne se hvad der er på den anden side, men hver gang du prøver støder dit hoved mod glasset. Prøv at tage den lidt med ro og se hvad tiden bringer.

4 / zizze / januar

Shine: 11. Januar Whine: 19. Januar

Shine: 3. Januar Whine: 20.-31. Januar

Krebsen 21. Juni – 21. Juli

Vægten 23/9 - 22/10

Det var dråben! Du bliver inden døre hele måneden! Vi kan ikke have at du går rund på gaden og falder over hver kantsten du skal over, lige meget hvor høj den er. Hvis du alligevel vælger at gå uden for døren, så hold dig fra at krydse kantstenene! DU LEVER HENSIDES!

Du er helt rolig selvom der er meget du skal nå. Du prioriterer pengene frem for vennerne, og arbejder når der er en ekstra vagt nede i den lokale Irma, hvor du arbejder. Der vil kun være få dage hvor du ikke skal noget bestemt. Brug dem ordentligt og bestem hvad du mener der vejer mest; Lektierne eller vennerne.

Shine: 1. Januar Whine: hele måneden

s en! ed te Ån it m n

Efter en perfekt måned i December går du en mindre god Januar i møde. Du finder ud af at din guldfisk, som døde i sidste måned er kommet til live, og svømmer rundt i toilettet fordi du glemte at trække ud. Men heldigvis støtter dine venner dig og I finder sammen en måde der med sikkerhed vil dræbe din guldfisk og den historie vil du få meget glæde af resten af måneden.

Og spis dig en Mars-bar et par gange om ugen – det er godt for helbredet.

Løven 22/7 – 22/8

Shine: Du har nitten... Whine: 14. Januar

Dit hoved er kun fyldt op af én ting: Skolen! Alt du tænker på er at du skal klare dig godt, og lave dine lektier. Din karakter vil stige af det hårde arbejde du har udført, men dine venner vil begynde at lide dig lidt mindre. Måske kan du lave lidt om på det i næste måned?

Skorpionen 23/10 – 21/11

Shine: 17. Januar Whine: 16. Januar

Jomfruen 23/8 – 22/9

Så blev det ”your time to shine!”. Men det er også kun fordi du har fået fingrene i noget selvlysende maling, som du med glæde smører dig selv ind i, for at lyse op. Folk synes at du er en retard, men du ignorerer dem og lever livet videre, for fuld skrue. Shine: 7. Januar Whine: 31. Januar

Skytten 22/11 – 20/12

Du vil af eget initiativ prøve at få din seksuelle debut, men forgæves. Du er jo Jomfru, og det vil du være til du dør, og du kan ikke gøre noget ved det. Tag dig en spiller i stedet, til et billede af Pamela Anderson, og prøv at glemme dine seksuelle længsler. Få dig dog en hobby, din x er træt af dig og dine lyster

Du har ikke held I noget af det du prøver dig i. Du taber halvdelen af alle dine penge i poker og blackjack. Selv 7-kabale taber du penge på, så tænk dig godt om, før du gambler. Du er heller ikke så sjov som du plejer, så hold du dig bare til at sidde i sofaen og se Disney Channel. Autist! *HH*

Shine: 28. Januar Whine: 29. Januar

Shine: 31. Januar Whine: 16. Januar

m Ån zi e zz de e! n s

Stenbukken 21/12 – 19/1


din reklame her

??? annonce@zizze.dk zizze / januar /

5


zizze

Rune Møller, Tester rune@zizze.dk

BIOGRAF

0 1

l i t e j e v n e g ! f a r g o i b n e i s s e str

Her hos ZIZZE har vi i denne måned valgt at bringe dig en guide, der forklarer hvorledes du kan irritere folk mest muligt. Hver eneste ting er testet, og hver eneste erektion er registreret. Vi lover dig for: DET HER VIRKER!

sliktricket

r inde i filmen Vi kender alle de folk der 10 minutte spejderhagl pludselig kommer i tanke om deres De åbner den de har smuglet med i jakkelommen. ralt og demed så meget kraft at alt slikket er ove d sin mobil refter leder efter hvert spejderhagl me blitz resten af filmen... GENIAL IDÉ!

nyser-folk

Folk der vil undgå at nyse på sin date, som så vender sig mod dig og nyser dig lige i hovedet...

Ja du har ret til at blive sur i sådan en situation!

mig som mÅl?

Hvem fa***n er det der synes det er sjovt at sidde i en biograf og lige få den idé at det kunne være sjov at kaste sit slik ned i håret på mig ...

Dog en god måde at fordrive tiden på under Krummerne 5...

6 / zizze / januar


TEMA

folk der sover

Fald i søvn under en kæ rligheds scene, vågn op med et sæt og råb noge t i retning af “ZIZZE”. Fed måde at gøre en flok skolepiger ba nge på!

tyk mand

En mand med en BMI over 80 sætter sig ved siden af dig og sender dig flere kærlige blikke end en teenage pige sender til Brad Pitt.

Gå i panik og løb ... eller hvisk du har AIDS!

vrede folk

dperr sig op over hove se d hi og er d d si re Folk der vender sig til at væ så m so e, åd m re sonens væ t selv slutningen... æ G ... ig d å p ed vr vtur!!)

overglade folk

derefter, rø (okay vi fik tæsk

Under en gyserfilm, grin højlydt hver gang en person bliver dræbt. Forvent meget onde blikke efter filmen!

n o f e l e t e t r lo

er filgange tog dig und 20 e g rin at til n ud, Få en ve j og lad den ringe hø å p il ob m in d t men... Sæ t i biografen... nd ru e nd re d un er g pmen du kig hvis du bliver o af biografen Løb hurtigt ud daget...

lÆs avisen

Medbring en avis, under filmen gaber du højlydt og trækker din avis frem og rasler vildt hver gang du bladrer... Fed effekt på hele salen!

sygt barn

Gå i biografen en dag du har det virkelig dårligt, og drik en masse mælk. Prøv at brække dig ud over så mange mennesker som overhoved muligt. Grin af dem der har bræk i håret...

ska prØ l ves

zizze / januar /

7


z i z pr ze efer

CAPTAIN ‘N’ COLA 2 ICECUBES 17 cl COLA

n o t i k n i Dr ! s k c o r e th

3½ cl Captain Morgan Original Spiced Rum

JOIN THE CREW AT www.captainmorgan.com


zizze

Frederik Stoltze & Rune Møller, Filmanmeldere stoltze@zizze.dk & rune@zizze.dk

Filmanmeldelser zzzzzz

zzzzzz

Med: Will Smith

zzzzzz

Med: Timothy Olyphant, Dougray Scott & Robert Robert Knepper Knepper Med: Robert Downey Jr. og Terrence Howard

HITMAN IRON MAN IHVAD: AM LEGEND Filmen I Am Legend er HVAD: Mange strøg tanken HVAD: Jeg indrømmer om at se HITMAN væk, da de fandt ud af den var baseret på et spil, som man ikke havde prøvet. Men der kan man godt skifte mening! Man kan sagtens se filmen uden at have kendskab til spillet. Ja, den er baseret på et spil, men historien er ikke helt den samme, og man får det hele forklaret på en forståelig måde i starten.. Elefant spillet rollen som Hitman super godt, og når han får pigen til sidst Så ta’ endelig ind og se den blir man lidt varm inden i. hvis du vil se hva der sker når kuren mod kræft blir opfun- Hvis du ikke har set den, så prøv om du kan nå det! det. KLIP AF HER helt klart værd at tage ind og se! Den har nogle irriterende effekter, som feks. er der alt for meget håndholdt kamera, af en der løber. Det skal give effekt, men er mest irriterende.. Men en ting må jeg sige. Når man får afsløret at Will Smith er den eneste overlevende og det hele er en drøm, blir man virkelig overrasket ... ... en genial slutning!

blankt at jeg gik ind til filmen med en negativ indstilling ... Jeg fik dog det ud af filmen at den har et latterligt plot (Ligesom alle Marvel’s andre film), den havde en amerikansk forudsigelig slutning, og generelt en latterlig handling. Ellers en dejlig film du kan grine med på... Fremragende spillet af Robert Downey Jr.... Han er gør det udmærket i denne “eventyrlige” film.. Desværre er jeg ikke inde i denne genre så jeg giver den bundkarakter...

KONKURRENCE KUPON Fornavn: Efternavn: Skole&Klasse: Telefonnummer: Den udfyldte kupon afleveres til en repræsentant for ZIZZE MAGAZINE

VIND zizze VIZ

(VERY IMPORTANT ZIZZE)

DEN HELDIGE VINDER BLIVER KONTAKTET MED DET SAMME OG BLIVER OFFENTLIGGJORT PÅ WWW.ZIZZE.DK

zizze / januar /

9


zizze

E P M KÆ ! T S E T Lider du af homofobi?

Frederik Stoltze, Modediktator og gud stoltze@zizze.dk

Kære læsere!

Jeg ved hvor skide spændte I er på at komme i gang med min test! Så vi kan jo her hos ZIZZE præsentere en test der er 99,9% sikker. Du vil finde ud af om du virkelig er gavmild overfor DEM, eller om du kan tillade dig at blive siddende på den sidste plads i bussen du lige har nakket fra en korthåret kvinde i flade sko.. Good luck! Din lækre veninde inviterer dig en tur i bioDin yndlings nevø, er sprunget ud af skabet som homo, hvad gør du?!

♦ ♥ ♣ ♠

Lykønsker ham ved at tage ham på røven ven Hugger ham forvirret i løgposen Melder dig ud af familien, flytter til Venezuela og skifter navn Bestiller en lejemorder …

Din niece har (igen) afvist dit tilbud om et job ? som din rengøringsassistent, hvad gør du?

Henter hende på skolen og tvinger hende endee til ti at arbejde. ♥ Tilbyder din moster jobbet ♣ Finder en krukke og forsøger at stoppe hende ned i den. Lagrer den. ♠ Bestiller en lejemorder … Du er på diskotek, en ældre halvskaldet mand an nndd spørger om dit nummer, hvad gør du?

♦ ♥ ♣ ♠

Giver ham savlende dit nummer Tænker lidt, giver ham så dit nummer Kræver 20,- for hvert ciffer ... Bestiller en lejemorder …

Din far forlader din mor til fordel for en mand, ved navn Kjeld, hvad gør du?

♦ ♥ ♣ ♠

Kjeld dør ved et “uheld” 2 timer senere... Køber det nye ZIZZE og får paranoia Gifter dig med mor... Bestiller en lejemorder …

/ zizze / januar

grafen, hvad giver du som dårlig undskyldning?!

♦ Min hund er desværre død... ♥ Jeg har ingen penge... ♣ Jeg skal læse en MEGET vigtig bog... ♠ Du siger ja, men bliver væk. Du skifter derefter nummer... Du fanger dig selv i at ligge og tænke på en nøgen Mogens Glistrup, hvad gør du?

♦ Kører mine tanker ud på et vildspor og bliver paranoid … ♥ Forsøger at fjerne tankerne ved at barbere din isse med en kagerulle… ♣ Kører i havnen... ♠ Bestiller en lejemorder … Dit talent med en mundharmonika er pludselig forsvundet, hvad gør du?

♦ Køber en økse og ”maler byen rød” ♥ Køber for 500,- okseskank og trøstespiser… ♣ Forsøger at få farmor til at lære dig det igen, opdager dog hun er død… ♠ Bestiller en ... PIZZA! :-) Din onkel prøver at leje dig til at rengøre hans ”toilet” hver onsdag, hvad gør du?

♦ Tager med glæde mod tilbuddet… gratis ♥ Afslår modvilligt, men får det dog flyttet til tirsdag, du er jo på gaden onsdag! ♣ Fatter ikke de skumle bagtanker og takker ja til 22,50,- i timen ♠ Bestiller en lejemorder …


Du mødes med en pige på McDonalds, hun har med sig en ven der viser sig at være homo, hvad gør du?!

Løber meget hurtigt til stationen, tager en tilfældig bus…

♥ ♣

Flirter forvirret med ham…

Bestiller en lejemorder …

Flest ♦!

Sviner ham lidt for meget til, får en på hhovedet… af hans fyr…

Flest ♥!

Du er sku lidt homofob! og dog… du skal bare æde noget mere Mentos og drikke flere Burn, så skal du nok blive en rigtig mand en dag… Mød kaptajnen i døren inden du går, husk det! Pas på kvinderne der holder i hånden, og hold dig ikke tilbage med at kommentere et kys mellem to “veninder”.

Du har helt afgjort homofobi! Her på ZIZZE synes det er rart for en gangs skyld at se et normalt menneske kæmpe mod det unormale! Thumbs up baby! Skriv eventuelt en ansøgning til os. Dog skal du passe på hvad du går og siger til Dem, de kan være dødsens farlige, LOOK YOUR BACK!

Flest ♣!

Flest ♠!

Du er på kanten… din frisure er klam, men du kunne godt ligne lidt en homo med de sko du har valgt at placere på dine alt for store fødder… Få nogle børn eller noget .. (ER DU EMO??).

Du kan jo lide dem! Det er SÅ nasty at se på dig at selv blomsterne begynder at lugte dårligt! FØJ! Din ånde lugter lidt af lort når du slikker SÅ meget røv på dem! ANTI-HOMOFOB aka. HOMO! Vi kan dog lide din stil og synes det er fedt du respekterer de små bøsser... :-)

Hva’ så EMO?

Jaa, du er sku egentlig selv udenom det! Ingen har bedt dig om at tage testen, og desuden står der jo i starten at den er 99,9% sikker, så du skal bare tage det som et tegn fra guderne om at du virkelig er lidt skabshomo! Glæd dig til næste måned med endnu en lækker test!

zizze / januar /

11


M책nedens Modeller

LARI ARISA SA MGOJAN MGOJAN JACK N NIKOGOSIAN Z: Har du s책 en bestemt veninde du nogle gange bader med? L: Haha! Ja! Signe, min bedste veninde 12 / zizze / januar


ZIZZE Magazine henter Larisa og Jack på stationen, og fører dem hen på McD hvor vi interviewer dem sammen Det er første gang Jack og Larisa mødes, og Jack laver hurtigt elevatoreblikket. Vi sætter os ned, og Larisa indtager en milfshake. Jack slapper af og sidder stadig og glor på Larisa. Z: Så Jack. Hvilket land er du fra? J: Armenien, tidligere en del af Serviet Unionen Z: Øv for dig hva’?. Hvad syns du om din klasse? J: Fed klasse. Ud over Danni. Danni er MAX irriterende. Den lille lort! - Jack holder sin kæft resten af interviewet og kigger på sin computer, hvor han har lagt billederne af Larisa ind. WANKI WANKI!! Z: Nå Larisa. Har du nogensinde gået i søvne? L: Ehm? Hvad er det her for et sygt, sygt blad? Nej. Så vidt jeg ved har jeg aldrig gået i søvne? Z: Så når du ikke går i søvne er du vel bare i din seng. Hvor længe sover du så, hvis du kan? L: Hmm. Nok til klokken.. 3. Medmindre jeg har været i byen, så står jeg tidligt op.. Allerede klokken 1! - Larisa udstøder et lille grin, da hun ser ZIZZE’s undren over denne indskydelse. - Zizze spørger ind til hendes søde smilehuller. L:Dem er jeg skam født med, siger hun hurtigt, og smiler stort så man virkelig kan se dem.

Larisa & Frederik - Vellykket dag for ZIZZE MAGAZINE!

Z: Rygterne siger du vil ha mindre bryster. ABER WARUM?? L: Drenge er så skide patfikserede! Alt opmærksomheden går jo fandme næsten på dem. Det kan godt være en smule, eller rettere sagt, meget irriterende når det er dem alle lægger vægt på. zizze / januar /

13


Z: Men .. Du får IKKE ondt i ryggen af dem? L: Nej! Men de er stadig for store. Z: Hvad siger BH’en. L: Finder du nok aldrig ud af.

L: Hmm 5 min. Med mindre jeg skal i byen, så sniger det sig let op på 3 timer. Men det er også med hår og tøj og det hele. Og så renser jeg ører hver dag!- Host.. Z: Fortæl om dit sexliv. L: Det lidt svært. Endnu har der intet været. - What The Fuck! Z: Hvordan skal din første gang så være? Romantisk? Hård? L: Ingen af delene. Gider ikke det der romantiske langsommelige kedelige pis, Der sikkert ikke ender i noget fra nogle side, ikke første gang. Så hellere en mellemting. Det skal heller ikke være FOR hårdt (hvis det findes), jeg skal helst kunne nyde det.

Z: Nåeh. Øv. Fortæl os om dine fantasier. Kunne du tænke dig at prøve samleje med en pige? L: Jah. Kunne jeg faktisk godt. Det tror jeg nok et eller andet sted er noget alle piger gerne vil prøve. - Zizze redaktionen smiler, og Larisa bryder ud i grin. Z: Har du så en bestemt veninde du nogle gange bader med? L: Haha! Ja! Signe, min bedste veninde. Z: Frækt. Så når du er i bad, hvilken shampoo fyrer du så af? L: I er ikke raske.. Sunsilk. Alt det der Nivea skal bare fucke af. - Larisa laver en snobbet attitude i det hun afslutter emnet. Z: Så når du har været i bad og skal lægge makeup.. Hvor længe tager det?

14 / zizze / januar

Z: Er det rigtigt der findes en sport i Rusland hvor man drikker vodka til man dør? L: Sikkert. Ville ikke undre mig. Der findes dog Russisk Roulette! Z: Kender du nogle der har prøvet det? L: Dog ikke. - Et grin spredes i hele lokalet i det vi spørger om hvem der gav hendes, hendes første “lidenskabelige” kys. Hun tænker i laaaang tid. L: Ej.. Det er vist.. Hmm.. Ehm.. Anders tror jeg han hed. Eller Andreas. Noget i den stil. Jeg var nok omkring de 14 år.

“Smid dog jakken, Larisa!,,

Z: Nu har du jo kæreste på. Men hvis du ikke havde, hvordan skulle man så scorer dig? L: Hmm. Først og fremmest skulle man slet ikke en gang tænke på at fyrer et scoretrik af. Så rejser jeg mig bare og går grinene. Hellere prøve med charme. Eller en isbjørn. - Der bli’r stille mens der skrives noter. Pludselig udbryder hun: L: ELLER SHOTS! Men ikke Gajol og Fisherman og alt det pis! Det skal være rent vodka! .. Eller Barcardi Lemon! - Zizze under sig over hun er russisk, med sådanne vaner. Z: Det jo også meget fint. Men hvor fanger man dig i byen? L: Nykøbing, Slagelse, og til tider København.

fem a s i r a L ?MORGENMAD? !ALDRIG!

?DIN MORMOR? !HUN HEDDER “MÅMOR” ?DIN IQ? !MELLEM 5&5 ?KØNSSKIFTE? !TANKEN VAR DER! ?JODLER DU FALSK? !AF OG TIL MED SIGNE!


hurtige Jack

?GRAVER DU? !AF&TIL!

?SPISER DU SVÆRD? !KUN TIL JUL ?DIN IQ? !Lidt over 20 :’( ?KØNSSKIFTE? !JEG ELSKER PATTER! ?JODLER DU HØJT? !NEJ!

- Vi finder dig næste gang du er i byen! Vær sikker på det! ZIZZE rapporterer videre… $RM

zizze / januar /

15


zizze

Frederik Stoltze, Brevkasseredaktør og offer stoltze@zizze.dk

Ola’s brevkasse Hællåw Ola

Haii! Mit navn er og bliver Ola. Jeg er 32 år, bor i en lille lejlighed i Spruvemosen i Nørre Fjordby sammen med min far, Kjeld. Jeg har fået job her på ZIZZE som brevkasse redaktør, da jeg selv mener jeg har den rette erfaring til at kunne besvare jeres spørgsmål vedrørende alt fra udflåd til lektier. Skriv endelig ind til min mail ola@zizze.dk, hvor jeg ihærdigt prøver at besvare alle henvendelser, hvoraf de bedste kommer i ZIZZE Magazinet Jeg håber I kan bruge mine svar *S*!

Jeg er en pige på 16 år. Jeg har allerede oplevet følelsen af at få et orgasme, op mod 100 gange. Grunden til det er at mine forældre skændes hele tiden, og det tænder mig for vildt! Men desværre er det ret hårdt at få et orgasme hvert 20. minut, på grund af de skænderier, når man er vågen. Det har faktisk stået på siden jeg var 6, så det vil sige 10 år nu. Haii Melinda Så kære Ola. Hvad skal jeg gøre? Jeg tror gangske enkelt at der findes en Knuuuuz Melinda. dreng der kan tilfredstille dig og dine syge lyster, det er kun et spørgsmål om at lede, tag evt. på en date hvor du kommer ind på med det samme hvor liderlig du er. Hvis du bare følger mine instrukter skal det hele nok gå. Du kan også drikke dine sorger væk med Captain Morgan Rum! Knuz Ola.

Whats up OLA!

Jeg er en syg gangster fra 9000 aalborg, på 18 år. Jeg har en fed crib, en syg Viper og en halv million på kontoen. Jeg troede at det var noget der kunne tiltrække mange chicks, men det gør det ikke. I min fritid sælger jeg både coke og weed, og jeg giver det også gratis til de piger jeg godt kan lide, men de siger bare at jeg er en syg stodder. Så Ola? Haii Bent-Jørgen Hvad skal jeg gøre? Du er da også ulækker at tro du kan købe drenge, Peace fra Bent-Jørgen aka BJ jeg går ikke ind for dine homoseksuelle lyster, forsvind fra mine sider din klamme stodder. Jeg håber du kører galt i din store grimme bil! Du kan også bare sige til pigerne at du har snakke med OLA, så bliver de helt vilde i bukserne! Knuz Ola.

16 / zizze / januar


zizze

Rasmus Larsen, Guideekspert rasmus@zizze.dk

Månedens guide

SÅDAN

Vi på Zizze mener at vinteren er en kold og kedelig tid, og vi vil gerne hjælpe lige DIG til at komme godt og sikkert igennem vinteren, uden problemer!!

s

om sagt er vinteren en kold tid så her er nogle idéer til hvordan du kan holde varmen. Du kan stille dig foran din plakat med Britney Spears og lave englehop. Grunden til at du skal stille dig foran din yndlingsplakat med Britney er, at du skal filme dig selv. Stil et kamera op foran dig, og skift tøj til noget meget upassende. Bland for eksempel farver der ikke passer sammen, som limegrøn og pink, og start kameraet. Stil dig ind foran din plakat og begynd på englehoppene. Når du har taget en 250-300 englehop, burde du have fået varmen, og du kan stoppe filmen. Derefter ligger du filmen ind på din computer, klipper de 30 bedste sekunder ud af filmen og lægger den på YouTube under navnet ”Englehop For Dummies” Grunden til at du skal have din Britney-plakat med i filmen er, at du af den grund vil

virke mindre normal, end du allerede gør, når du står og laver englehop.

BRITNEY SPEARS Vinteren er jo også en kedelig tid for os på Zizze-redaktionen så vi foreslår at du griber dit Zizze Magazine og en stor kande mørk rom med cola, og ellers bare chiller i sofaen. Men HVIS du nu skulle nå at blive færdig med Zizze inden det næste blad udkommer, har vi følgende forslag til hvad du kan lave:

1

Noget af det bedste ved vinteren er sneen. Brug den fornuftigt! Start med at finde to store affaldssække og fylde dem med sne, bind dem forsvarligt og læg dem i fryseren. Så er du klar til at overvinde sommeren også! Hvis der ikke er plads i fryseren, så spis den kvarte elg som din far skød i sommers, og brug pladsen til dit sne.

2

Hvis der er mere sne tilbage efter du har fyldt de to affaldssække, kan du bygge en snemand af resten. Tag et billede og send den ind til os og vi kårer ”Vinterens snemand” i Februar- eller Marts-bladet. Vi på Zizze-redaktionen ønsker jeg en fortsat god vinter, og håber at I kan drage nytte af vores hjælp. ’

OVERL E DU VIN VER T MED EREN! zizze

HUSKELISTE TIL JANUAR! LISTE OVER TING TIL HVIS DU KEDER DIG! - ZIZZEMAGAZINE - SOLCREME (INGEN SNE) - FRANSK NOUGAT - SALT - PEBBER - MINERALSK VAND SKULLE DU DOG KEDE DIG:

Find FORUM.dk, find chat, og chat med en masse vamle og skumle fyre(og mænd), du har timers morskab, og husk, alting bliver jo sjovere med alkohol!

FORBERED DIG PÅ NÆSTE ZIZZE! Tag kæresten i hånden, ta’ en tur ud og spis på en halvdyr restaurant, giv hende roser, og tag hende derefter en tur i biografen til en ligegyldig kærlighedsfilm! Du er nu forberedt på næste måned og har en masse gode timer til at læse og grine af ZIZZE, samtidig med du har en glad kæreste!

zizze / januar /

17


Månedens gæsteartikel Denne måned har nogle anonyme kokke skrevet en udmærket opskrift på noget gris af en art. Du må selv bedømme smagen af den.

zizze

Frederik Stoltze, Gæsteartikelredaktør. stoltze@zizze.dk

Er du fa Har d scineret af u nog le spe noget stort Så er ciel ? d skrive u mere en le interesse d r? e du m n artikel t velkomme n ås il der f ke bliver d vores mai til at år sin l, hvo en he r ld a Skriv rtikel udgi ige person vet i til fors Z lag@z izze.d IZZE: k

Cochon ala Prêtre Ingredienser: • • • • • • •

Gris ala præst

et styks levende hunpattegris tre præstepikke fra skoven, karamel og chokoladesovse et salathoved eventuelle grønsager: så som tomater og agurker skal serveres på et sølvfad en rulle gaffatape

FREMGANGSMÅDE: Tilberedning: 1. Skaf en levende hunpattegris, gerne fra en landmand du ikke kender 2. Gå ud i skoven og skaf tre præstepiksvampe(hvis du ikke kan finde nogle kan du eventuelt finde en levende præst og ”låne” hans pik til retten). 3. Tag ned til din lokale netto og stjæl de øvrige ingredienser, sølvfadet finder du nok hos din nabo.

18 / zizze / januar

1. Tape pattegrisen fast til sølvfadet 2. Tag grønsagerne og mos dem ind i grisens anus(grisen giver en helt bestemt lyd, når den er fyldt) 3. Skyl præstepikkene i dit eget urin 4. Stik de tre pikke ind i grisens tre huller 5. Det er vigtigt at grisen stadig er i live.

6. Tag hele molevitten og smid det ind i ovnen 7. Set ovnen på 300 grader eller det højeste som din ovn nu kan klare 8. Lad grisen blive i ovnen indtil den er helt sort 9. Nu er det tid til at skære grisen for

10. Start med at skære endetarmen ud (den der er fyldt med grønsager, som en forårsrulle) 11. Skær noget kød af og server det hele overtrukket med karamel og chokoladesovs Vi håber du får en vidunderlig smagsoplevelse. Med venlig hilsen De Lalleglade Kokke


zizze

?

Rune Møller, Efterforsker rune@zizze.dk

FORSVUNDNE SVENSKERE

H

ej derude alle i wonderfull mennesker!

I denne måned er vi på jagt efter Sven Røvskæg! Det er Svens gode ven Hamburgeryg der søger ham Modtagelsen af faxen Jeg satte eftersøgningen i gang så snart jeg modtog faxen! Sådan en chance vil jeg ikke spilde! Tænk hvis jeg kunne forene to venner igen! I december gik det jo super godt, MarKuZZ var jo overlykkelig! Jagten på Sven Jeg satte mig på min seng i mit masterbed room og prøvede at komme i contact med min indre Chi. Måske kunne den give mig et hint! Jeg lukkede øjnene og så blå-gule farver, og mere havde jeg ikke brug for! Sven var et sted i Sverige, der var ingen tvivl. Jeg ankom til Sverige og prøvede igen at contacte min Chi. Det hele var blankt så vidste der ikke var meget at gå ud fra. Hamburgeryg sagde at

han sidst havde set Sven inden han tog på arbejde. Han havde dog ikke undersøgt sagen , så også der var jeg mere eller mindre blank. Kontakten i Sverige Jeg kontaktede arbejdsformidlingen i Sverige, for hvis han var der , hvilket han jo var, så havde han jo nok søgt work. Desværre var der 2 i sverige der hed Sven Røvskæg, som havde arbejde, så jeg tog hjem til min niece for at fejre hendes 13,32 års fødselsdag! Happytimes in my bedroom! Efter en go.. eftermiddagssøvn.. hørte jeg lyden af en fax. Det var Hamburgeryg der skrev at hans ven var kommet hjem. Meen! Det troede jeg ikke på, jeg var sikker på det var grundet min høje timeløn. Blot fordi jeg opgir sagen er det jo stadig min sag, derfor stadig min løn! Meeen! Neej neej nej neeeej! Hamburgeryg havde skrevet under og Sven skulle findes!

Jeg skubbede straks min niece væk fra .. kæbhesten.. og hoppede ind i min detektiv bil og drønede til Malmø. Jeg mødte en tøs der hed Signe Verner En-to-tre Nielzon. Forkortet: SVEN!!! Fundet af Sven Jeg hev min brune detektiv hør-sæk frem og sprang ud af bilen. Der blev råbt en masse svenske ting der gav ingen mening, en hver svensker har lidt djævle i sig. Gi’ mig mine penge! Jeg kørte til danmark og opkrævede mine penge. Han fik ikke lov til at åbne sækken for checken var skrevet under. Svenskeren tilbage! Efter mange smerteskrig, skyldet kicks på the bag, skrev han under og han fik sin Sven! Aldrig har nogle været så lykkelig som.. min niece var den dag....

zizze / januar /

19


zizze

Rasmus Larsen, Køkkenekspert og madpsykolog rasmus@zizze.dk

Månedens madplan denne måned har vi lagt et loft på 7630,- så vi igen kan få alle jer der stadig er på SU med på vores ultra-sunde madplan, så i kan blive glade. Vi følger igen i denne måned traditionen på ZIZZE, og i må derfor kun lave 1 madret pr. dag, da kun VORES smag og stil betyder noget, og dem der ikke kan lide denne form for mad, burde ikke leve i vores perfekte verden...

I

MANDAG

Carassius Aura tus Som alle ved, er Carassius Auratus den latinske beteg Du skal bruge 8 nelse for Guldfisk guldfisk. Du kan 275,. la ve flere, afhængigt alle i noget rasp af hvor sulten du , og smid dem p å en pande, med er. Rul dem skal helst være ta smeltet margarin get direkte op ad e. G ul dfiskene akvariet inden, så skal have ca. 10 er de mest friske min på hver side. . G ul dfiskene Mens fiskene steg es, skal saucen laves. Saucen ka daise Sauce fra n være en helt al Knorr, eller en Ziz mindelig Hollanze Fiske-sauce, som Auratus. er specielt egne t til Carassius BONUS! SFzISizKzEe AUCE Denne sauce er ganske

25,-

nem at lave. Alt du rent faktisk skal købe er noget sovselikør, medmindre du vil have en helt hvid sauce. Find en gryde, og fyld en fjerdedel af den op, med en tilfældig form for hvid klistret substans. Tilsæt evt. noget mælk, hvis du synes den er for tyk. Lad saucen simre i de resterende 5 minutter og tilsæt sovselikøren når der kun resterer 1-2 minutter...

550,-

Valnødder ter. Bladselleri & varme i 10 minut j hø d ve ie ol en e oliv ved at og chili i en smul bladsellerien er til r te ut in m Svits løg, hvidløg le g no så spises og svits endnu i er straks. Kan og rv se og Tilsæt bladselleri i er d bød æbler og valn for hvid klistret su rm fo ig ld fæ til være mørt. Vend en i brød eller vendes afkølet på smørre . ags waldorfsalat stans, som en sl

TIRSDAG

Kanariefugl a us Wien 1 kanariefugl par teres og brunes 1200,i margarine og ol presset hvidløg. ie. Krydres med Kødet kan flamb sa lt, peber og eres med cogna Herefter tilsættes c. 500g hele skalot teløg, guleroden der er skåret i te der er skåret i ty rninger, samt per nde skiver, selleri si lle, timian og laur Rødvinen skænk bærblade. es ved, og kana riefuglen dampes Ca. 10 min. inden mør under låg, ve retten er færdig, d svag varme. tilsættes de rens ede og halvered e champignoner.

20 / zizze / januar

ONSDAG


TORSDAG

kolade aner med cho n a b e d e rgrill til 1900,ll e ri b e rg W n e Webe ig d og anskaffe llen på) på langs starte med at u ræ d sk l e a d k s ol t eh b rs ø F om skal . Bananerne it i bananerne (s godt ind i snittet s ke yk tr m so Der skæres et sn en r, helt bløde. Banan es i mindre stykke er kk e d ræ til b , er en d ad si ol le chok odt på al is. 2400,papir og grilles g eres med vanilje rv se og n lle pakkes ind i sølv ræ sk af ud es sen skrab og chokoladesov

Fast food

FREDAG

Det har været en hård uge, så du vælger at bestille du er godt sulten 10 cheeseburger og du vælger at s hos McD, fordi drikke det vand håndtaske fra Kvi du selv har med ckly. bragt i en lille bru n

100,- + benzin

Restaurant

LØRDAG

Du tager på en dyr restaurant med nogle venner, da du mener at du ikke har lysten til at lave mad igen i dag. Hvis du ikke ved hvilken restaurant du vil vælge, kan vi på Zizze foreslå Burger King eller Pizza Hut

Le’perents Tag hjem til dine forældre. Alle ved at mor laver den bedste mad!

BONUS! FREE!

3080,SØNDAG

zizze / januar /

21


SEX med ældre mennesker

Månedens anbefaling Vi på Zizze har tænkt os at anbefale en ny ting i hvert blad. I denne måned er sexytime oldies det sex med ældre mennesker. Der er nemlig masser af fordele og næsten ingen dårlige ting ved det. Til at starte med vil jeg lige nævne de få dårlige sider ved det. For det første er det ikke så tight som det ville være, hvis det ikke var en gammel person. Dog er det en dejlig nydelse og en erfaren oplevelse, så det skal helt klart prøves. Der er til gengæld mange goder ved at have sex med de gamle mennesker. For det første er du ret sikker på at de har en seng, så du slipper for at gøre det hjemme hos dig selv, mens dine foræl-

22 / zizze / januar

dre og søskende er hjemme. De har med sikkerhed også købt prævention eller er steriliserede, så der er der ikke noget at bekymre sig om. Du får tilmed også en god oplevelse, som du kan se tilbage på nogle år efter og når I er færdige, så er du næsten garanteret en 20’er eller 50’er til lidt snold. De ældre mennesker er også altid klar på at prøve noget nyt, i stedet for det samme gamle sex, som de har gjort siden 1940’erne. Eksperimenter med forskellige kombinationer af blowjobs, 69’eren, doggystyle og andre stillinger, som du ikke mener at din partner har prøvet før. Hvis du har problemer med at få overtalt nogle af de ældre fra familien til at have sex med dig, har vi et godt råd du kan tage i brug. Hvis du venter til ved 1-tiden om natten og sniger dig ud der, er du 100% sikker på at de gamle mennesker ligger og sover. Nu er alt du skal gøre bare at liste dig ind på et plejehjem eller et hospital og så er det bare at komme i gang. Her er det dog vigtigt at du selv sørger for prævention, da det ikke er godt hvis du nogle måneder efter finder ud af at du er blevet forældre til en lille buttet, rødhåret dreng med skeløjne stor næse og flyveører.

zizze

Rasmus Larsen, Sexolog og pleasureboy rasmus@zizze.dk


MÅNEDENS TANKER

hos chefredaktørerne

Stilhed er en underlig ting. Vi er alle vrede over stilhed, dog elsker vi stilhed alligevel... Onani? Vi synes at folk skal tage at skride når vi sidder med kødbananen i hånden og et lystigt blik i øjnene. FORSVIND når vi råber ud af den låste dør at vi IKKE er hjemme.. Det er en hentydning *HH*. Selvhad er godt. eller. EMOER er noget vi hos ZIZZE afskyer som pesten, noget vi alle vil have fjernet fra jordens overflade. Hvis man hader sig selv skal man ikke skrive eller snakke om det. Gør dog noget ved det. Tag springet, er dit ego stærkt nok overlever du.. svans. Poptøs? Hvad sker der for dig! lær af stave på dansk “Jeq elsker diq”, wtf, hvem har lært de små horeunger af nogle skøge tøser at stave på denne måde.. Jeg bliver foralvor vred når jeg læser at folk skrive “Kan du laese dette”, du har sku et Æ på dit tastatur for du kan bruge det.. Hvis du ikke kan stave burde du have været aflivet ved fødslen .. Vi skrives engang i februar .. Kig efter plakaterne!

bag zizze CHEFREDAKTØRER:

RUNE MØLLER - rune@zizze.dk FREDERIK STOLTZE - stoltze@zizze.dk

SKRIBENTER: FOTOGRAF: GRAFISK ARBEJDE:

RASMUS LARSEN - rasmus@zizze.dk RUNE MØLLER - Guatemala ;p FREDERIK STOLTZE - okay ...

idé, webdesign, økonomi, kommercielle sager, klares af chefredaktørerne.

Tak til: Toke Eriksen, Ola, Jacob Visby, Søren Pilfinger Nanna Langtved- ideer Slotshaven Handels- og Tekniske Gymnasium Slotshaven Hans Henrik - distributør v/ Kalundborg Gymnasium

zizze / januar /

23


Vidste du at man kan f책

3 m책neders abonnement

50, 50 zizze ziz ze KUN

SPAR 10,-

www.

.dk

ZIZZE #2  

ZIZZE #2 - Jack & Larisa

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you