Page 1

La Rotta, малко селце близо до Pontedera COUNTRY КУЛТУРА Не сме ли достатъчно информация за това село, в околностите на Понтедера, защото архивите бяха загубени в Montecastello (друго съседно село). Ние знаем какво е построена в населено място, например в 1666 г. horatory е построен и покъсно малко curch, през 1847 г. на "Leopolda" Железопътна е създадена, който свързвал Флоренция до Пиза и Понтедера със селото, което е подобрило търговия.

През ХХ век Braccini братя основана в пещ, много важен източник на доходи за тези години, защото предлагат около 280 работни места и това е първият в областта в състояние да изнася в чужбина."La Rotta" е главно хълмист и е известно с едноименната Braccini езеро, за неговата "Fornace" (пещ) и за известния шоколад Амедей фабрика.


AMEDEI ШОКОЛАДОВАТА ФАБРИКА

В старата леярна намира в "La Rotta", сега основната фабрика Амедей всяка година скъпоценни какаови зърна пристигат от всички краища на света, които се превръщат в шоколад, след като е преминал необходимите фази. Амедей е открит и разработен далечна насаждения от цял свят, където се отглеждат на какао на зърна. В Тоскана те са просто трансформирани в уникални творения, където миризмата характеризира аромата на този ценен шоколад.

Амедей е мечта, приела формата на шоколадови

La Rotta