Page 1


Μήνυμα Προέδρου Αγαπητέ Κύριε / Αγαπητή Κυρία, Τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής και το Αγωνιστικό Τμήμα της ΕΛΠΑ έχουν την τιμή και τη χαρά να σας ανακοινώσουν τη διεξαγωγή του 10ου Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις, που θα πραγματοποιηθεί 5 έως 8 Μαΐου 2011, στην Αθήνα και τα Καμένα Βούρλα. Η μεγάλη επιτυχία των προηγούμενων διοργανώσεων αποτελεί πρόκληση και παρότρυνση των μελών της Οργανωτικής Επιτροπής για να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την άρτια οργάνωση ακόμα ενός επιτυχημένου αγώνα Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ. Η πολύχρονη εμπειρία της ΕΛΠΑ σε διοργανώσεις Παγκοσμίου επιπέδου και η πολυετή της παρουσία σε όλα τα Πρωταθλήματα, που προκηρύσσονται από τη Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου, εγγυώνται το υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης. Το 10ο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, ξεκίνησε να διοργανώνεται πριν 10 χρόνια, με σκοπό την αναβίωση του Ράλλυ Ακρόπολις της δεκαετίας του ‘50 και του ‘60, ξεκινώντας όπως και τότε από τους πρόποδες της Ακρόπολης. Αυτοκίνητα που έγραψαν τη δική τους ιστορία στον εθνικό μας αγώνα βρίσκονται και πάλι στο προσκήνιο θυμίζοντας μας τις χρυσές εκείνες ημέρες που το Ράλλυ Ακρόπολις ήταν εθνική υπόθεση. Ο μεγάλος αριθμός αγωνιζομένων που λαμβάνουν μέρος κάθε χρόνο, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από την Ευρώπη αλλά και η αγάπη των συμμετεχόντων ως προς το θεσμό, αποτελούν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της διοργάνωσης. Θεωρούμε ότι το 10ο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις είναι μία πολύ καλή ευκαιρία προβολής των προϊόντων και των υπηρεσιών σας σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο και η συμμετοχή σας ως χορηγοί θα έχει αμοιβαία οφέλη και για τις δύο πλευρές. Ευελπιστώντας σε θετική ανταπόκριση από την πλευρά σας, σάς ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συμβολή σας στην επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων.

Ο Πρόεδρος της ΕΛΠΑ

Βασίλης Δεσποτόπουλος


ΕΛΠΑ-Εταιρική Ταυτότητα Η ΕΛΠΑ ιδρύθηκε πριν από 86 χρόνια με στόχο την προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο. Μέχρι σήμερα υπηρετεί τους ίδιους σκοπούς, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη διατήρηση του κοινωφελούς και μη κερδοσκοπικού της χαρακτήρα. Παράλληλα έχει καταφέρει να είναι πρωτοπόρα και δυναμική στον τομέα του αυτοκινήτου, διατηρώντας αμείωτο το ενδιαφέρον της για θέματα οδικής ασφάλειας, αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, χωρίς να παραμελεί την αγωνιστικής της δραστηριότητα, στην οποία η συμβολή της είναι καθοριστική. Το όνομα της έχει ταυτιστεί με την Οδική Βοήθεια, αφού για πρώτη φορά για τα ελληνικά δεδομένα, το 1960, ίδρυσε το πρώτο οργανωμένο τμήμα οδικής βοήθειας προκειμένου να εξυπηρετεί τους πρώτους κατόχους αυτοκινήτων της εποχής. Η παράδοση και η αξιοπιστία της ΕΛΠΑ είναι στοιχεία που κάνουν περισσότερους από 150.000 οδηγούς να την εμπιστεύονται κάθε χρόνο. Στα 50 χρόνια από την ίδρυση της Οδικής Βοήθειας, η ΕΛΠΑ έκτισε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνδρομητές της και καταξιώθηκε ως η Εθνική Λέσχη της χώρας κατά τα πρότυπα των αδελφών Λεσχών του εξωτερικού, με τις οποίες συνεργάζεται αμοιβαία για την πληρέστερη εξυπηρέτηση των συνδρομητών τους. Η ποιότητα και το πλήθος των δραστηριοτήτων της αντικατοπτρίζονται στο μόνιμο εξειδικευμένο προσωπικό της (350 άτομα), με το οποίο έχει αναπτύξει μία μακρόχρονη σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης με κύριο γνώμονα τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των μελών της Λέσχης. Μία άλλη δραστηριότητα, η οποία είναι απόλυτα συνυφασμένη με τη δράση της ΕΛΠΑ, είναι η διοργάνωση επιτυχημένων αγώνων αυτοκινήτων. Κάθε χρόνο το αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΛΠΑ αποτελεί ορόσημο για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και προσελκύει τα βλέμματα χιλιάδων θεατών. Η ετήσια διοργάνωση του ELPA Rally σε συνδυασμό με το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις αποτελούν τις δύο κορυφαίες αγωνιστικές δραστηριότητες του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα μας και συμπεριλαμβάνονται στις αντίστοιχες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA). Τα 86 χρόνια ιστορίας, αξιοπιστίας και προσφοράς, αλλά και η δυνατότητα άμεσης προσαρμογής σε νέες αντιλήψεις και εφαρμογές, καθιστούν την ΕΛΠΑ ως μία έννοια ταυτόσημη με την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών για τους αυτοκινητιστές και όχι μόνο.


Κοινωνική Προσφορά

Η συνεισφορά στην κοινωνία με πρωτοβουλίες και δράσεις κοινωνικής υπευθυνότητας αποτελεί βασικό στοιχείο της αποστολής της ΕΛΠΑ. Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στη κοινωνία και ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι στα παιδιά, η ΕΛΠΑ εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο και πολυδιάστατο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Με αφορμή τη διοργάνωση και φιλοξενία των Παγκοσμίων Αγώνων Special Olympics (World Summer Games, Athens 2011), οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν από 20 Ιουνίου μέχρι 4 Ιουλίου του 2011 στην Αθήνα, η ΕΛΠΑ, αναγνωρίζοντας το κοινωνικό έργο που προσφέρουν τα Special Olympics Ελλάς, με χαρά φιλοξενεί τα γραφεία τους στο κεντρικό κτίριο της, στην Αγία Παρασκευή και προσπαθεί με κάθε μέσο, κυρίως υλικοτεχνικό, να συμπαρίσταται σε κάθε εκδήλωσή τους είτε σε εθνικό, είτε σε διεθνές επίπεδο. Στηρίζοντας το έργο της ΕΛΠΑ ενισχύετε έμπρακτα τις προσπάθειες του ελληνικού μη κερδοσκοπικού σωματείου των Special Olympics Ελλάς για σεβασμό στη διαφορετικότητα των ανθρώπων με διανοητική αναπηρία.


Χορηγοί/Υποστηρικτές προηγούμενων διοργανώσεων Από την πρώτη προσπάθεια μας μέχρι σήμερα η ανταπόκριση των χορηγών/υποστηρικτών είναι μεγάλη και συνεχής. Χάρη στην πολύτιμη βοήθεια τους όλοι οι φορείς του αθλήματος είναι περήφανοι για τη διεξαγωγή μίας επιτυχημένης διοργάνωσης. Μερικοί από τους αυτούς που μας εμπιστεύτηκαν:


Δημόσιες Σχέσεις & Δημοσιότητα Για την αποτελεσματική προβολή του 10ου Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις, το γραφείο τύπου της διοργανώτριας αρχής βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους Χορηγούς Επικοινωνίας, με συντάκτες και δημοσιογράφους σε έντυπα και τηλεοπτικά μέσα. Στη φετινή διοργάνωση μας τίμησαν με τη συνεργασία τους τηλεοπτικά δίκτυα πανελλήνιας και περιφερειακής εμβέλειας (ΝΕΤ, STAR Κεντρικής Ελλάδας), η εφημερίδα ΕΞΕΔΡΑ, το περιοδικό Auto Build, πλήθος ραδιοφωνικών μέσων ενημέρωσης (Best radio 92.6, En Lefko 87.7, V fm 88.3, ΒΗΜΑ fm 99.5,) καθώς και οι διαδικτυακές Ιστοσελίδες (Auto 24, Daily Motion, Go Car, Exdrive.tv, Driversnews.gr). Όλες οι διοργανώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί έως σήμερα καλύφθηκαν τηλεοπτικά από τα Δελτία Ειδήσεων των μεγαλύτερων τηλεοπτικών σταθμών πανελλήνιας εμβέλειας, καθώς μεταδόθηκαν εκτενή ρεπορτάζ από τους χώρους των αγώνων (τελετή έναρξης, ειδικές διαδρομές και τελετή λήξης) και συνεντεύξεις αθλητών, συντελεστών των αγώνων και χορηγών. Σημαντικότατη επίσης ήταν και η προβολή του event στα έντυπα μέσα επικοινωνίας. Κάθε διοργάνωση του Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις αποτελούν ένα από τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα που καλύπτουν όχι μόνο τα περιοδικά αυτοκινήτου, αλλά και ο ημερήσιος και περιοδικός Τύπος κοινωνικού και αθλητικού περιεχομένου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της δυναμικής της διοργάνωσης είναι και οι παράλληλες εκδηλώσεις (τελετή έναρξης, τελετή λήξης, δεξίωση), που πραγματοποιούνται στο περιθώριο του αγώνα, συμβάλλοντας στη δημιουργία του εορταστικού κλίματος και της ψυχαγωγίας των χιλιάδων θεατών των αγώνων.


Target Group Η δυναμική του Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι σταθερά ανοδική τις τελευταίες δεκαετίες. Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του αγώνα έγκειται στο γεγονός ότι αποτελεί μία πολυσύνθετη Πανευρωπαϊκή αθλητική διοργάνωση.

ΚΟΡΥΦΑΙΑ BRAND

ΘΕΑΤΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΑΥΤΟ/ΤΩΝ

ΟΔΗΓΟΙ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

MEDIA

FIA

ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΟΜ/ΔΙΕΣ ΑΥΤ/ΤΩΝ


ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ Ιστορική διοργάνωση Το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις αποτελεί μία μαγευτική διοργάνωση όπου αγωνιστικές διαδρομές του Ράλλυ Ακρόπολις αναβιώνουν χάρης στην αίγλη ιστορικών αυτοκινήτων. Η εκκίνηση του πρώτου Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις δόθηκε το 2002 από το Πεδίο Άρεως και εννέα χρόνια μετά η διοργάνωση διατηρείται στην ελίτ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ιστορικών Ράλλυ, της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA).. Το φετινό Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, θα διεξαχθεί μεταξύ 5 και 8 Μαΐου 2011, η τελετή εκκίνησης θα πραγματοποιηθεί στη σκιά του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης και αναμένεται να προσελκύσει αρκετά ένδοξα ονόματα οδηγών του παρελθόντος. Στο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα στην κατηγορία Sporting, αγωνιστικού ρυθμού με ειδικές διαδρομές ταχύτητας και στην κατηγορία Regularity, με ειδικές διαδρομές ακριβείας. FIA: European Historic Sporting Rally Championship Trophy for Historic Regularity Rallies Το 10ο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις συγκαταλέγεται στις επίσημες διοργανώσεις της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου και προσμετράται και στα δύο ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Ράλλυ (European Historic Sporting Rally Championship, Trophy for Historic Regularity Rallies).


FIA European Historic Sporting Rally Championship 2011 07-10.04.2011 05-08.05.2011 23-25.06.2011 14-16.07.2011 05-06.08.2011 02-04.09.2011 22-24.09.2011 06-08.10.2011 04-06.11.2011 26-27.11.2011

Sanremo Rally Storico (ITA) 10th Historic Acropolis Rally (GRC) Ypres Historic Rally powered by ConXion (BEL) 44.Mecsek Rallye (HUN) Lahti Historic Rally (FIN) 16° Rally Alpi Orientali Historic (ITA) 23° Rally Elba Storico (ITA) 20. Historic Vltava Rallye (CZE) 59 Rally Costa Brava (ESP) Rallye du Var (FRA)

FIA Trophy for Historic Regularity Rallies 2011 23 - 28/01 26 - 27/02 18 - 20/03

The Winter Trial (AUT) Historic Cyprus Regularity Rally (CYP)

07 - 10/04 05 - 08/05

Poppy Rally (GBR) Coppa Dei Fiori (ITA) 10th Historic Acropolis Rally (GRC)

26/06 - 01/07 16 - 18/09 06 - 08/10

23rd Classic Marathon (GBR) 6th Historic Olympiako Rally (GRC) 6. Rallye Vltava Regularity (CZE)

04 - 05/11 20 - 25/11

59 Rally Costa Brava (ESP) Winter Challenge (GBR)

To 10ο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις με μια ματιά ƒ Ημερομηνία Διεξαγωγής: 5-8 Μαΐου 2011 ƒ Τόπος: Αθήνα-Καμένα Βούρλα ƒ European Historic Sporting Rally Championship: 2ος Αγώνας του 2011 ƒ Trophy for Historic Regularity Rallies 2011: 5ος Αγώνας του 2011 ƒ Συμμετοχές: Περισσότερες από 150 Ελληνικές & Ευρωπαϊκές συμμετοχές


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 10ου ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ Τετάρτη 4 Μαΐου Διοικητικός έλεγχος αγωνιζομένων & Τεχνικός Έλεγχος Αυτ/των Πέμπτη 5 Μαΐου Διοικητικός έλεγχος αγωνιζομένων & Τεχνικός Έλεγχος Αυτ/των 18:00 Πανηγυρική εκκίνηση από την Ακρόπολη Παρασκευή 6 Μαΐου Εκκίνηση 1ου σκέλους ασφάλτινου Ράλλυ Sporting από Καμένα Βούρλα Εκκίνηση 1ου σκέλους Ράλλυ Regularity από Αθήνα Διανυκτέρευση Καμένα Βούρλα Σάββατο 7 Μαΐου Εκκίνηση 2ου Σκέλους ασφάλτινου Ράλλυ Sporting από Καμένα Βούρλα και τερματισμός στα Καμένα Βούρλα Εκκίνηση 2ου σκέλους Ράλλυ Regularity από Καμένα Βούρλα -Διανυκτέρευση Καμένα Βούρλα Κυριακή 8 Μαΐου Εκκίνηση 1ου σκέλους χωμάτινου Ράλλυ Sporting από Καμένα Βούρλα και τερματισμός Εκκίνηση 3ου σκέλους Ράλλυ Regularity από Καμένα Βούρλα και τερματισμός του αγώνα στα Καμένα Βούρλα.


Τα πλεονεκτήματα για τον χορηγό: √ Αποτελεί ένα φαντασμαγορικό αθλητικό γεγονός. √ Προσελκύει τα βλέμματα χιλιάδων θεατών, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου. √ Σύνδεση με ένα από τους ιστορικότερους αγώνες του μηχανοκίνητου αθλητισμού. √ Επαφή με ένα ειδικό κοινό, ανώτερης κοινωνικόοικονομικής τάξης. √ Υποστήριξη ενός εθνικού αγώνα πανευρωπαϊκής εμβέλειας (FIA European Historic Sporting Rally Championship). √ Αξιοποίηση της πανευρωπαϊκής προβολής των αγώνων από τα ΜΜΕ. √ Ταύτιση με ένα υγιές άθλημα, απομακρυσμένο από φαινόμενα βίας και φανατισμού. √ Σύνδεση με τον ιστορικό αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης (τελετή έναρξης). √ Έμπρακτη υποστήριξη της ελληνικής περιφέρειας και της τοπικής κοινωνίας.

Media Exposure ¾ Χορηγοί Επικοινωνίας: Τηλεόραση, Ραδιόφωνο, Εφημερίδες, Περιοδικά, Websites ¾ Τηλεοπτική κάλυψη αγώνα ¾ Φωτογραφίες του αγώνα στον Τύπο ¾ Διαφημιστικά banners σε portals του Διαδικτύου με υψηλή επισκεψιμότητα


Η πρόταση Χορηγίας 2011 περιλαμβάνει τις ακόλουθες χορηγικές παροχές ανά κατηγορία χορηγίας:

Μέγας Χορηγός Περιλαμβάνει:

1. Η διοργάνωση του αγώνα θα φέρει την επωνυμία του Μέγα Χορηγού (το όνομα του χορηγού θα προηγείται της φράσης ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ). 2. Δημιουργία σύνθετου λογότυπου με την επωνυμία του αγώνα (ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ) και την επωνυμία του Μέγα Χορηγού. 3. Αποκλειστική δυνατότητα χρησιμοποίησης των γραφείων της ΕΛΠΑ πανελλαδικά για τη διανομή έντυπου υλικού. 4. Αποστολή διαφημιστικού υλικού στα μέλη της ελληνικής λέσχης ιστορικών αυτοκινήτων και σε επιφανείς υποστηρικτές τους. 5. Συμμετοχή εκπροσώπου του Μέγα Χορηγού στη συνέντευξη Τύπου. 6. Εφαρμογή του λογότυπου του Μέγα Χορηγού σε όλα τα υλικά επικοινωνίας του αγώνα (προκήρυξη, προσκλήσεις, αφίσες, λίστες συμμετοχών, αποτελέσματα κλπ). 7. Παρουσία banner και link του Μέγα Χορηγού στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα (www.historic.acropolisrally.gr)

Εκκίνηση

1. Η επωνυμία και το λογότυπο του Μέγα Χορηγού θα εμφανίζεται σε περίοπτη θέση στην αψίδα εκκίνησης. 2. 30 δωρεάν προσκλήσεις διέλευσης στο χώρο των αυτοκινήτων και στη ράμπα εκκίνησης. 3. Εκπρόσωπος του Μέγα Χορηγού κηρύττει την έναρξη των αγώνων. 4. Stand του Μέγα Χορηγού στο χώρο της τελετής έναρξης με δυνατότητα διάθεσης διαφημιστικού υλικού και προϊόντων (η κατασκευή και ο εξοπλισμός του stand δεν συμπεριλαμβάνεται). 5. Ηχητικά διαφημιστικά μηνύματα θα μεταδίδονται στο χώρο της εκκίνησης (η παραγωγή των ηχητικών μηνυμάτων δεν συμπεριλαμβάνεται).

Τερματισμός

1. Η επωνυμία και το λογότυπο του Μέγα Χορηγού θα εμφανίζεται σε περίοπτη θέση στην αψίδα τερματισμού. 2. Απονομή επάθλου στο νικητή του αγώνα από εκπρόσωπο του Μέγα Χορηγού. 3. 30 προσκλήσεις διέλευσης στο χώρο των αυτοκινήτων και στη ράμπα τερματισμού .


4. Stand του Μέγα Χορηγού στο χώρο της τελετής λήξης, με δυνατότητα διάθεσης διαφημιστικού υλικού και προϊόντων (η κατασκευή και ο εξοπλισμός του stand δεν συμπεριλαμβάνεται). 5. Ηχητικά διαφημιστικά μηνύματα θα μεταδίδονται στο χώρο τoυ τερματισμού (η παραγωγή των ηχητικών μηνυμάτων δεν συμπεριλαμβάνεται).

Merchandise / Ρουχισμός Προσωπικού

1. Εφαρμογή του λογοτύπου του Μέγα Χορηγού στις εμφανίσεις των στελεχών του αγώνα (η παραγωγή των εμφανίσεων δεν συμπεριλαμβάνεται).

Αγωνιστικά Αυτοκίνητα

1. Εμφάνιση λογότυπου Μέγα Χορηγού, στην ειδική πινακίδα συμμετοχής που θα υπάρχει τοποθετημένη στο εμπρός καπό, στην πόρτα του οδηγού και του συνοδηγού κάθε αγωνιστικού αυτοκινήτου. 2. Εμφάνιση σύνθετου λογότυπου, στην ειδική πινακίδα συμμετοχής που θα υπάρχει τοποθετημένη στο εμπρός καπό, στην πόρτα του οδηγού και του συνοδηγού κάθε αγωνιστικού αυτοκινήτου. 3. Εμφάνιση λογοτύπου Μέγα Χορηγού σε ειδικό αυτοκόλλητο στα μπροστινά φτερά κάθε αγωνιστικού αυτοκινήτου.

Ειδικές διαδρομές

1. Τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων μέχρι και 50 τρέχοντα μέτρα κατά μήκος της έναρξης της ειδικής διαδρομής σε επιλεγμένα σημεία κοινού και τηλεόρασης (η παραγωγή των διαφημιστικών πινακίδων δεν συμπεριλαμβάνεται).

Media

1. Επιμέλεια και αποστολή Press Kit με έντυπο υλικό του Μέγα Χορηγού σε επιλεγμένους δημοσιογράφους 2. 1 ολοσέλιδη καταχώρηση στο επίσημο πρόγραμμα του αγώνα 3. Εμφάνιση λογοτύπου Μέγα Χορηγού στα Δελτία Τύπου.

Ποσό Χορηγίας: 45.000 € προ ΦΠΑ


Χρυσός Χορηγός Περιλαμβάνει:

1. Αποκλειστική δυνατότητα χρησιμοποίησης των γραφείων της ΕΛΠΑ πανελλαδικά για τη διανομή έντυπου υλικού. 2. Αποστολή διαφημιστικού υλικού στα μέλη της ελληνικής λέσχης ιστορικών αυτοκινήτων και σε επιφανείς υποστηρικτές τους. 3. Συμμετοχή εκπροσώπου του Χρυσού Χορηγού σε συνέντευξη Τύπου. 4. Εφαρμογή του λογότυπου του Χρυσού Χορηγού σε όλα τα υλικά επικοινωνίας του αγώνα (προκήρυξη, προσκλήσεις, αφίσες, λίστες συμμετοχών, αποτελέσματα κλπ). 5. Παρουσία banner και link του Χρυσού Χορηγού στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα (www.historic.acropolisrally.gr).

Εκκίνηση

1. Η επωνυμία και το λογότυπο του Χρυσού Χορηγού θα εμφανίζεται σε περίοπτη θέση στην αψίδα εκκίνησης. 2. 15 δωρεάν προσκλήσεις διέλευσης στο χώρο των αυτοκινήτων και στη ράμπα εκκίνησης. 3. Stand του Χρυσού Χορηγού στο χώρο της τελετής έναρξης με δυνατότητα διάθεσης διαφημιστικού υλικού και προϊόντων (η κατασκευή και ο εξοπλισμός του stand δεν συμπεριλαμβάνεται). 4. Ηχητικά διαφημιστικά μηνύματα θα μεταδίδονται στο χώρο της εκκίνησης (η παραγωγή των ηχητικών μηνυμάτων δεν συμπεριλαμβάνεται).

Τερματισμός

1. Η επωνυμία και το λογότυπο του Χρυσού Χορηγού θα εμφανίζεται σε περίοπτη θέση στην αψίδα τερματισμού. 2. Συμμετοχή εκπροσώπου του Χρυσού Χορηγού στην τελετή απονομής των βραβείων. 3. 15 προσκλήσεις διέλευσης στο χώρο των αυτοκινήτων και στη ράμπα τερματισμού. 4. Stand του Χρυσού Χορηγού στο χώρο της τελετής λήξης, με δυνατότητα διάθεσης διαφημιστικού υλικού και προϊόντων (η κατασκευή και ο εξοπλισμός του stand δεν συμπεριλαμβάνεται). 5. Ηχητικά διαφημιστικά μηνύματα θα μεταδίδονται στο χώρο τoυ τερματισμού (η παραγωγή των ηχητικών μηνυμάτων δεν συμπεριλαμβάνεται).


Αγωνιστικά Αυτοκίνητα

1. Εμφάνιση λογότυπου Χρυσού Χορηγού, στην ειδική πινακίδα συμμετοχής που θα υπάρχει τοποθετημένη στο εμπρός καπό, στην πόρτα του οδηγού και του συνοδηγού κάθε αγωνιστικού αυτοκινήτου.

Ειδικές διαδρομές

1. Τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων μέχρι και 30 τρέχοντα μέτρα κατά μήκος της έναρξης της ειδικής διαδρομής σε επιλεγμένα σημεία κοινού και τηλεόρασης.

Media

1. Επιμέλεια και αποστολή Press Kit με έντυπο υλικό του Χρυσού Χορηγού σε επιλεγμένους δημοσιογράφους 2. Συνέντευξη Χρυσού Χορηγού στους χορηγούς επικοινωνίας. 3. Εμφάνιση λογοτύπου Χρυσού Χορηγού στα Δελτία Τύπου.

Ποσό Χορηγίας: 20.000 € προ ΦΠΑ


Χορηγός Περιλαμβάνει:

1. Συμμετοχή εκπροσώπου του Χορηγού σε συνέντευξη Τύπου. 2. Εφαρμογή του λογότυπου του Χορηγού σε όλα τα υλικά επικοινωνίας του αγώνα (προκήρυξη, προσκλήσεις, αφίσες, λίστες συμμετοχών, αποτελέσματα κλπ). 3. Παρουσία banner και link του Χορηγού στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα (www.historic.acropolisrally.gr).

Εκκίνηση

1. Η επωνυμία και το λογότυπο του Χορηγού θα εμφανίζεται σε περίοπτη θέση στην ράμπα εκκίνησης. 2. 8 δωρεάν προσκλήσεις διέλευσης στο χώρο των αυτοκινήτων και στη ράμπα εκκίνησης. 3. Stand του Χορηγού στο χώρο της τελετής έναρξης με δυνατότητα διάθεσης διαφημιστικού υλικού και προϊόντων (η κατασκευή και ο εξοπλισμός του stand δεν συμπεριλαμβάνεται). 4. Ηχητικά διαφημιστικά μηνύματα θα μεταδίδονται στο χώρο της εκκίνησης (η παραγωγή των ηχητικών μηνυμάτων δεν συμπεριλαμβάνεται).

Τερματισμός

1. Η επωνυμία και το λογότυπο του Χορηγού θα εμφανίζεται σε περίοπτη θέση στην ράμπα τερματισμού. 2. Συμμετοχή εκπροσώπου του Χορηγού στην τελετή απονομής των βραβείων. 3. 8 προσκλήσεις διέλευσης στο χώρο των αυτοκινήτων και στη ράμπα τερματισμού. 4. Stand του Χορηγού στο χώρο της τελετής λήξης, με δυνατότητα διάθεσης διαφημιστικού υλικού και προϊόντων (η κατασκευή και ο εξοπλισμός του stand δεν συμπεριλαμβάνεται). 5. Ηχητικά διαφημιστικά μηνύματα θα μεταδίδονται στο χώρο τoυ τερματισμού (η παραγωγή των ηχητικών μηνυμάτων δεν συμπεριλαμβάνεται).

Αγωνιστικά Αυτοκίνητα

1. Εμφάνιση λογότυπου Χορηγού, στην ειδική πινακίδα συμμετοχής που θα υπάρχει τοποθετημένη στο εμπρός καπό, στην πόρτα του οδηγού και του συνοδηγού κάθε αγωνιστικού αυτοκινήτου.


Ειδικές διαδρομές

1. Τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων μέχρι και 15 τρέχοντα μέτρα κατά μήκος της έναρξης της ειδικής διαδρομής σε επιλεγμένα σημεία κοινού και τηλεόρασης.

Media

1. Επιμέλεια και αποστολή Press Kit με έντυπο υλικό του Χορηγού σε επιλεγμένους δημοσιογράφους 2. Εμφάνιση λογοτύπου Χρυσού Χορηγού στα Δελτία Τύπου.

Ποσό Χορηγίας: 7.000 € προ ΦΠΑ


Υποστηρικτές Περιλαμβάνει:

1. Εφαρμογή του λογότυπου του Υποστηρικτή σε όλα τα υλικά επικοινωνίας του αγώνα (προκήρυξη, προσκλήσεις, αφίσες, λίστες συμμετοχών, αποτελέσματα κλπ). 2. Παρουσία banner και link του Υποστηρικτή στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα (www.historic.acropolisrally.gr).

Εκκίνηση

1. Η επωνυμία και το λογότυπο του Υποστηρικτή θα εμφανίζεται σε περίοπτη θέση στην ράμπα εκκίνησης. 2. 3 δωρεάν προσκλήσεις διέλευσης στο χώρο των αυτοκινήτων και στη ράμπα εκκίνησης. 3. Stand του Υποστηρικτή στο χώρο της τελετής έναρξης με δυνατότητα διάθεσης διαφημιστικού υλικού και προϊόντων (η κατασκευή και ο εξοπλισμός του stand δεν συμπεριλαμβάνεται).

Τερματισμός

1. Η επωνυμία και το λογότυπο του Υποστηρικτή θα εμφανίζεται σε περίοπτη θέση στην ράμπα τερματισμού. 2. Συμμετοχή εκπροσώπου του Υποστηρικτή στην τελετή απονομής των βραβείων. 3. 3 προσκλήσεις διέλευσης στο χώρο των αυτοκινήτων και στη ράμπα τερματισμού. 4. Stand του Υποστηρικτή στο χώρο της τελετής λήξης, με δυνατότητα διάθεσης διαφημιστικού υλικού και προϊόντων (η κατασκευή και ο εξοπλισμός του stand δεν συμπεριλαμβάνεται). 5. Ηχητικά διαφημιστικά μηνύματα θα μεταδίδονται στο χώρο τoυ τερματισμού (η παραγωγή των ηχητικών μηνυμάτων δεν συμπεριλαμβάνεται). 1.

Ειδικές διαδρομές

Τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων μέχρι και 8 τρέχοντα μέτρα κατά μήκος της έναρξης της ειδικής διαδρομής σε επιλεγμένα σημεία κοινού και τηλεόρασης.

Media 1. Εμφάνιση λογοτύπου του Υποστηρικτή στα Δελτία Τύπου.

Ποσό Χορηγίας: 5.000 € προ ΦΠΑ


Χορηγός Δεξίωσης Επίσημοι Προσκεκλημένοι: ¾ ¾ ¾ ¾ ¾ ¾

η οργανωτική επιτροπή, εκπρόσωποι της Διεθνής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου, εκπρόσωποι των χορηγών, εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης αγωνιζόμενοι αθλητές VIP

Περιλαμβάνει:

1. Δωρεάν προσκλήσεις (10) συμμετοχής στην τελετή έναρξης του αγώνα 2. Τοποθέτηση μεγάλου banner με το λογότυπο του Χορηγού της Δεξίωσης στην είσοδο του χώρου Δεξίωσης. 3. Κατασκευή stand για προώθηση διαφημιστικού υλικού στον χώρο της δεξίωσης (η κατασκευή και ο εξοπλισμός του stand δεν συμπεριλαμβάνεται). 4. Χαιρετισμό του εκπρόσωπου του Χορηγού της Δεξίωσης στους προσκεκλημένους. 5. Αναφορά στο ειδικό section της επίσημης ιστοσελίδας του αγώνα (www.historic.acropolisrally.gr)

Ποσό Χορηγίας: 5.000 € προ ΦΠΑ


Το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις έχει εδραιωθεί στη συνείδηση της αγοράς ως ένα μοναδικό εργαλείο marketing με πολυσυλλεκτικά χαρακτηριστικά και αποτελεί ιδανικό διαφημιστικό μέσο προβολής επιχειρήσεων και προϊόντων που πραγματοποιούν πρωτοποριακές επικοινωνιακές στρατηγικές. Η διοργάνωση προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες έμμεσης και άμεσης στοχοποιημένης προσέγγισης του κοινού στόχου, με μια σειρά από πρωτότυπες ενέργειες επικοινωνίας. • Σύνδεση των προβαλλόμενων προϊόντων και υπηρεσιών με το Εvent. • Πολύπλευρο και δημιουργικό Branding. • Δυνατότητα προγραμματισμού διαφορετικών κάθε φορά εκδηλώσεων. Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα παρέχει πολύπλευρες προοπτικές προβολής εταιριών και προϊόντων ανάλογα με την επικοινωνιακής τους στρατηγική: ¾ ¾ ¾ ¾ ¾

Εσωτερικός & εξωτερικός εκθεσιακός χώρος. Test Drive (Συνοδήγηση με Super Cars & Historic Cars). Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής. Καλλιστεία Αυτοκινήτων. Διαγωνισμοί Κοινού.

10th Historic Acropolis Rally  

sponsorship manual

Advertisement