Page 5

LOCALUL TĂU E UNIC? SPUNE-LE ȘI CELORLALȚI! SCRIE-NE PE ADRESA DE MAIL: ORADEA@ZILESINOPTI.RO

SPOON

RECOMANDĂ

Republicii 9 | 0259 414 898

CELE MAI

Am pornit Turul Burgerilor pentru a căuta o experiență culinară deosebită pusă sub forma unui burger, nu unul de tip fast-food

FRUMOASE

TERASE DIN ORADEA

BARETTI PIZZA & BISTRO B-dul Decebal 60 | 0359 913

La Baretti veți găsi niște burgeri care au fost apreciați de toată lumea care i-a gustat, despre care se spune că îți umplu sufletul nu doar stomacul. Baretti folosește carne de vită de calitate și din piept de pui la grill. Alături de carnea suculentă, burgerii mai conțin și bacon prăjit, ochi de ou, cedar, roșii, castraveți murați, rucola, salată iceberg, ceapă lyonesse și sosuri de semnătura, în funcție de specialitatea pentru care optați. Toți burgerii vin însoțiți de cartofi wedges, foarte gustoși și crocanți, și de sosurile casei.

BARAW

Parcul Traian | 0745 087 668

| CITY LIFE | ZILE ȘI NOPȚI RECOMANDĂ BURGERI

Cheeseburgerul RA - O nebunie fresh care te umple de energie! De ce este unul dintre cei mai buni burgeri din Oradea? Carnea de vită suculentă și bine așezonată, ingredientele proaspete și sosurile hand-made îl transformă într-un deliciu culinar. Este servit alături de cartofi și un sos excepțional. Vă așteptăm să încercați cheeseburgerul RA și să vă convingeți singuri de autenticitatea lui!

Baraw vă propune faimoșii burgeri delicioși făcuți din 100% carne proaspată de vită, în bucătăria proprie. Burgerii Baraw vin cu combinații savuroase de ingrediente proaspete, caramelizate, murate sau macerate. Inele de ceapă crocante, cartofi wedges și sosuri picante, însoțesc porțiile imense de burgeri. Alege un Cheeseburger, cu brânză cheddar și ceapă caramelizată, un burger Boston cu inele crocante de ceapă și brânză brie sau chiar un delicios burger vegetal cu sfeclă roșie și brânză feta. Dacă nu mai poți de poftă, vino să-i încerci la Baraw, în Parcul Traian, vis-a-vis de Tribunal!

ZILE ȘI NOPȚI | ORADEA 5 APR - 21 APR

Zile și Nopți Oradea 5 aprilie 2018  
Zile și Nopți Oradea 5 aprilie 2018  
Advertisement