Page 1


Zibber is er speciaal voor makelaars. Makelaars die vinden dat het presenteren van woningen beter kan en daar de allerbeste service bij verwachten. Wij zijn er om je te ontzorgen, te helpen en te servicen, ieder object weer opnieuw. Zo worden we elke dag beter in het presenteren van jouw aanbod.


WONINGFOTOGRAFIE

Onze fotografen schieten raak, elke foto weer opnieuw. De professionals van Zibber weten als geen ander hoe ze woningen in beeld moeten brengen. Niet voor niets is Zibber inmiddels een gevestigde naam binnen de makelaardij. Woningen in beeld brengen kan op een standaard manier, maar om huizen te verkopen is vaak meer dan standaard nodig. Gelukkig hebben wij die speciale vakmensen met ruime ervaring, specialistische camera apparatuur en alle kennis in huis. Ons team is goed op elkaar ingespeeld, waardoor we woningen zo optimaal mogelijk in beeld brengen. Donkere foto’s, te weinig groothoek en problemen met tegenlicht behoren vanaf nu tot het verleden.

5


7


9


11


13


15


17


19


VISUALS

Drie verschillende stijlen, zo zit je altijd goed. Visuals zijn betaalbare, artistieke, 3D interieur weergaven. Deze ‘artist impression’ beelden zijn niet alleen bijzonder fraai, daarnaast zijn ze amper van echt te onderscheiden. Op basis van een professionele foto of plattegrond wordt een impressie gemaakt van de ruimte. Hiermee wordt in een oogopslag duidelijk wat de mogelijkheden van de woning zijn. Zeer geschikt hiervoor zijn leegstaande of casco woningen en verouderde woningen. Met behulp van visuals wordt de potentie van een woning direct zichtbaar.

21


MODERN INTERIOR


23


URBAN INTERIOR


25


SCANDINAVIAN INTERIOR


27


CAD PLATTEGRONDEN

Nauwkeurig bepaalde m2 & m3, einde discussie. Onze CAD plattegronden zijn voorzien van de m²’s conform de Branchebrede Meetinstructie*. Daarnaast kunnen we als we ook de woning inmeten de m³’s vermelden. Hierdoor bespaar je met onze CAD plattegronden direct veel tijd. Daarnaast maken wij de plattegronden standaard op in eigen huisstijl. Met onze CAD plattegronden kies je voor nauwkeurig bepaalde vierkante en eventueel kubieke meters, tijdbesparing en een duidelijke plattegrond in eigen huisstijl.

*De Branchebrede Meetinstructie is vastgesteld door NVM, VBO makelaar, VastgoedPRO, Vereniging Nederlandse Gemeenten en de Waarderingskamer.

29


31


FLOORPLANNER

Zo zorg je ervoor dat je funda ranking een boost krijgt. Zibber is niet het enige bedrijf dat floorplanner plattegronden levert aan makelaars. Maar we zijn wel het beste! Dagelijks verzorgen wij meer dan 100 plattegronden voor diverse klanten. Wij nemen uw wensen serieus, doen niet flauw over wijzigingen en we hebben een snelle levertijd van 2 dagen. Wij geloven en investeren in een langdurige samenwerking door een correct eindresultaat te leveren. De floorplanner plattegronden zijn simpelweg zeer effectief, omdat ze direct in Funda geplaatst kunnen worden, vanwege het FML formaat. De scherpe tarieven die we hanteren, de 3D-weergave en de ranking-voordelen op Funda, maken deze plattegronden immens populair.

33


35


Flight Forum 92, Eindhoven 085 040 21 31

info@zibber.nl

www.zibber.nl

Inspiratieboek  
Inspiratieboek