Page 1


Zibber is er speciaal voor makelaars. Makelaars die vinden dat het presenteren van woningen beter kan en daar de allerbeste service bij verwachten. Wij zijn er om je te ontzorgen, te helpen en te verwonderen, ieder object weer opnieuw. Zo worden we elke dag beter in het presenteren van jouw aanbod.


WONINGFOTOGRAFIE

Onze fotografen schieten raak, elke foto weer opnieuw. De professionals van Zibber weten als geen ander hoe ze woningen in beeld moeten brengen. Niet voor niets is Zibber inmiddels een gevestigde naam binnen de vastgoedwereld. Woningen in beeld brengen kan op een standaard manier, maar om huizen te verkopen is vaak meer dan standaard nodig.

Onze jarenlange ervaring gecombineerd met de modernste technieken creëert foto’s met échte impact. Onze filosofie is duidelijk: we gaan voor de beste kwaliteit zodat je met een goed gevoel de verkoop op kan starten. Ben je onverhoopt toch niet tevreden over de resultaten? Geen probleem! We lossen het graag gepast voor je op. Alleen zo bouw je immers een duurzame relatie op.

5


7


9


11


13


15


17


VISUALS

Drie verschillende stijlen, zo zit je altijd goed. Visuals zijn betaalbare 3D interieur weergaven. Deze ‘artist impression’ beelden zijn niet alleen bijzonder fraai, daarnaast zijn ze amper van echt te onderscheiden. Op basis van een professionele foto of plattegrond wordt een impressie gemaakt van de ruimte. Hiermee wordt in een oogopslag duidelijk wat de mogelijkheden van de woning zijn. Zeer geschikt hiervoor zijn leegstaande- en gedateerde woningen. Met behulp van visuals wordt het potentieel direct zichtbaar.

19


21


23


25


27


CAD PLATTEGRONDEN

Nauwkeurig bepaalde m2 & m3, einde discussie. Onze CAD plattegronden zijn voorzien van het bewoonbare oppervlak van de woning. Daarnaast toont de plattegronden de vierkante meters van alle ruimten van de woning. Hierdoor bespaar je met onze CAD plattegronden direct veel tijd.

Wij maken de plattegronden standaard op in je huisstijl naar keuze en voegen je logo toe. Met onze CAD plattegronden kies je voor nauwkeurig bepaalde oppervlakten met een stijlvolle premium plattegrond in eigen huisstijl.

29


31


FLOORPLANNER

Duidelijke plattegronden die iedereen kan lezen. Zibber is niet het enige bedrijf dat floorplanner plattegronden levert aan makelaars. Maar we zijn wel het beste! Dagelijks verzorgen wij meer dan 100 plattegronden voor diverse klanten. Wij nemen uw wensen serieus, doen niet flauw over wijzigingen en we hebben een snelle levertijd van 2 dagen. Wij geloven en investeren in een langdurige samenwerking door een correct eindresultaat te leveren. De floorplanner plattegronden zijn simpelweg zeer effectief. De scherpe tarieven die we hanteren, de 3D-weergave maken deze plattegronden immens populair.

33


35


EPC

Bespaar je de energie, wij kunnen het ook voor je doen. Wie verkoopt of verhuurt, moet over een geldig EPC beschikken en moet bovendien een aantal elementen uit het EPC vermelden in advertenties of bekendmakingen waarin de woning te koop of te huur wordt aangeboden. Cruciaal dus om als vastgoedmakelaar bij het opstarten van de verkoop of verhuur direct een EPC te regelen.

Kies je voor Zibber dan kies je voor ongekend scherpe tarieven en super snelle levertijden. Onze erkende energiedeskundige is binnen 5 werkdagen ter plaatse en je beschikt ĂŠĂŠn werkdag later al over het EPC. Maak het jezelf makkelijk en kies voor een EPC van Zibber.

37


+32 3 303 71 66

info@zibber.be

www.zibber.be

Inspiratieboek België  
Inspiratieboek België