Page 1

PUBLICITATE

PAG.

0 4

PAG.

GRATUIT

Luni, 27 februarie 2012

NR. 961 Anul IV; Tiraj: 100.000 exemplare

Un ziar de bun-simţ e-mail: office@ziarulring.ro tel.: 021.311.11.24

16 pagini

cotidian auditat

www.ziarulring.ro

Vremea azi... min. -70C / max. 10C presiune atmosferică 759 mmHG

Cerul va fi acoperit de nori şi vântul va sufla slab.

Reconcilierea Raed Arafat – Băsescu a avut loc la un... ceai BUCUREȘTI

0 7

Raed Arafat a mărturisit, la „Întâlniri creative“, organizate de Intact Media Group, că nu va intra niciodată în politică şi nu va candida la primărie sau preşedinţie. (pag. 5)

ADELA POPESCU:

„În trei ani vreau să am

CEL PUțIN UN COPIL“

PUBLICITATE

www.ziarulring.ro


34

0 EVENIMENT 2 LUNI, 27 februarie 2012

de persoane sunt vizate de autorităţi în acest caz.

Românca de pe Concordia: „Aş fi făcut sex cu căpitanul“

DISTRIGAZ SUD REŢELE. Societatea întrerupe azi alimentarea cu gaze clienţilor de pe Rariştei, Gorgan Spătaru, Andronache, Sălciilor, Maliuc, Polixenia Rădulescu, Albatrosului, Orhideelor, Trifeşti, Ficusului, Heliului, Zăpada Mieilor, Salubrităţii, Simeria, Cărbunarilor, Banat, Bihor, Aurel Ciurea şi Ion Mihalache.

Tânăra moldoveancă aflată la bordul vasului de croazieră Costa Concordia afirmă că s-a sărutat cu căpitanul navei şi, probabil, ar fi mers „mai departe“ dacă nu ar fi avut loc naufragiul, scrie Mail Online, sugerând că accidentul s-a produs din cauza femeii, care are şi cetăţenie română. „Da, m-am sărutat cu căpitanul navei Costa Concordia.

Cred că am fi ajuns în pat, dar vasul s-a lovit de stânci“, declară Domnica Cemortan. Aceasta luase masa şi flirta cu căpitanul Francesco Schettino cu puţin timp înaintea accidentului, fiind cu el pe puntea de comandă în momentul în care vasul de croazieră s-a lovit de stânci pe 13 ianuarie, la zeci de metri de insula italiană Giglio. (A.N.)

n Oamenii legii au destructurat, ieri, un grup infracţional care a prejudiciat statul cu 20.000.000 de euro. Printre cei implicaţi în „afaceri profitabile“ se află „regele asfaltului din Argeş“ şi finanţatorul FC Hunedoara. După luni de cercetări şi supraveghere, poliţiştii au descins în 30 de locuinţe şi au reţinut 25 de persoane.

EVAZIUNE FISCALă „RECORD“

CU ARESTăRI... DE TOP „PRIMăVARA LA MUZEU“. Copiii cu vârste între patru şi şapte ani sunt invitaţi, la Muzeul Naţional de Geologie, la a III-a ediţie a Atelierului de creaţie „Primăvara la Muzeu“. În decursul a două întâlniri (3 şi 10 martie, de la ora 11.00), aceştia vor colora, decupa şi confecţiona, din diverse materiale, simbolurile primăverii. Accesul se face pe bază de înscriere telefonică (021/212.89.52, int. 123), iar preţul biletului este de 16 lei.

ŢIGARA SOŢULUI, PERICULOASă PENTRU SOŢIE. Riscul de cancer la soţiile nefumătoare cu soţi care fumează este dublu, iar 9,1% din pacienţii înscrişi în cadrul Programului Naţional „Stop Fumat“ au indicat „presiunea“ partenerului şi doar 5,4% dorinţa de a-l proteja. Pentru a scăpa de acest viciu intraţi pe www.stopfumat.eu sau sunaţi la Tel Verde: 0800.878.673 (apelabil gratuit doar din reţeaua Romtelecom) sau la 021.335.69.20.

Întrebarea zilei

Vlad Manolache vlad.manolache@ziarulring.ro

Echipe de procurori, jandarmi, poliţişti şi lucrători din cadrul Serviciului Român de Informaţii au acţionat, ieri, în judeţele Mehedinţi, Cluj, Hunedoara, Timiş şi Argeş pentru destructurarea unui grup infracţional organizat, format din 34 de persoane, specializat în evaziune fiscală şi spălare de bani. „Membrii grupării sunt suspectaţi că au înfiinţat în acest scop cinci societăţi comerciale, tip «fantomă», cu sediul în localitatea Strehaia, acestea acumulând debite substanţiale către bugetul de stat. Din punct de vedere al prejudiciului creat de această grupare, putem spune că este recordul acestui început de an“, au afirmat surse din cadrul Poliţiei Române. Infractorii, prin firmele lor, emiteau facturi pentru operaţiuni comerciale fictive de livrare mărfuri în schimbul a 10% din valoarea acestora, către societăţile care apelau la ei. În acest fel erau diminuate taxele şi impozitele aferente bugetului de stat.

„Regele asfaltului din Argeş“, căutat de poliţie Printre cei care nu au fost „găsiţi acasă“ de autorităţi se numără Cătălin Spătaru, supranumit „regele asfaltului din Argeş“. Surse judiciare susţin că omul de afaceri ar fi părăsit deja România. Acesta este finul şefului IPJ Vâlcea, Ion Stoica, fost secretar general al MAI şi fost şef al IPJ Argeş, potrivit surselor citate. Mai mult, printre cei ridicaţi deja de DIICOT este şi patronul echipei de fotbal FC Hunedoara, Gheorghe Uscatu, care a fost implicat şi în alte scandaluri privind colectarea şi comercializarea fierului vechi.

20

de milioane de euro este prejudiciul creat de gruparea infracţională.

Bebeluşul decapitat de mamă, înmormântat TRAGEDIE. Bebeluşul de şase luni care a fost decapitat cu un satâr de mama sa a fost înmormântat, ieri, la Braşov, în prezenţa membrilor familiei din partea tatălui şi a prietenilor acestuia. Pastorul care a oficiat ceremonia a spus că tragedia este lucrătura diavolului. Mama bebeluşului a fost arestată preventiv după ce, vineri, şi-a decapitat propriul copil şi l-a tăiat în bucăţi, motivând că i-a adus o jertfă lui Dumnezeu. (A.N.)

www.ziarulring.ro

Adolescentul acuzat de uciderea unei minore, după gratii JUSTIŢIE. Magistraţii Tribunalului Neamţ au emis un mandat de arestare preventivă, pentru 19 zile, pe numele adolescentului de 16 ani acuzat de omor calificat. Tânărul a fost reţinut după ce, sâmbătă, o fată de 15 ani a fost găsită într-un şanţ cu urme de violenţă pe corp şi cu hipotermie severă, aceasta murind la spital. Adolescentul îi ceruse fetei să întreţină relaţii sexuale, iar pentru că aceasta l-a refuzat, a început să o lovească cu pumnii. (A.N.)

Curs valutar Cursul valutar stabilit de Banca Națională a României

1€

1 gram de aur 185,91lei

4,35 lei

USD GBP CHF Cotaţiile internaţionale CAD ale aurului sunt BGN în scădere. MDL

Info

112

Numărul Unic de Urgență internet: www.112.ro

3,25 5,13 3,61 3,26 2,22 0,27

021 310 63 79 Protecția Consumatorului

116.111 Telefonul Copilului (apelabil din rețelele Romtelecom și Cosmote)


Află ştirile de ultimă oră citind

2

www.ziarulring.ro

Sărac şi nu prea: ce căuta afaceristul Cezar

LA „DANSEZ PENTRU TINE“

n De aproape cinci ani, milioane de români, fani ai emisiunii “Dansez pentru tine“, au trăit alături de concurenţi fiecare moment şi poate au lăcrimat atunci când au auzit poveştile cutremurătoare ale participanţilor. Ce nu ştiau cu siguranţă este că fostul partener al Danielei Gyorfi era asociat la o firmă care avusese un profit de 40.000 de euro.

bogdan.cotiga@ziarulring.ro

pentru a face fericită o rudă apropiată, aflată în dificultate.

Deseori, posturile de televiziune se folosesc de poveştile tragice ale unor oameni pentru a creşte interesul pentru o anumită emisiune. În cazul show-ului “Dansez pentru tine“, tema socială constituie chiar motivul pentru care concurenţii participă la emisiune. Ei dansează şi se bat pentru locul I

Aparenţele înşală Cezar Marius Spirescu, care o avea ca parteneră pe Daniela Gyorfi în sezonul IV al emisiunii, declarase că îşi doreşte să îşi ajute fratele. “Lumea întoarce capul după fratele meu şi îl compătimeşte, din cauza handicapului locomotor pe care-l are. Fetele se feresc

Bogdan Cotigă

parcă să intre în contact cu el, să îi fie prietene, din cauza acestui handicap“, declara atunci Cezar. De fapt, în aceeaşi perioadă, suceveanul de 31 de ani era asociat cu alţi doi parteneri

în cadrul unei firme, Top Expert SRL, care, fix cu un an înainte de a participa la concurs, avusese un profit declarat de 158.868 de lei şi o cifră de afaceri de 180.561 de lei.

Un alt afacerist i-a donat banii Din nefericire pentru dorinţele micului întreprinzător Cezar, cuplul în care acesta dansa a fost eliminat din concurs. Numai că problema sa îl impresionase deja pe un om de afaceri care s-a oferit să-l sponsorizeze cu bani pentru proteza necesară fratelui său.

PAG.

milioane de telespectatori avea, în medie, în anul în care a apărut, emisiunea „Dansez pentru tine“.

0 3

PE SCURT Ponta cere guvernului să micşoreze preţul carburanţilor

SOLUŢIE. Victor Ponta a solicitat guvernului să se implice în scăderea preţului carburanţilor şi a cerut companiilor petroliere să manifeste, la rândul lor, solidaritate faţă de români: „În ultimele zile, preţurile la carburanţi au crescut, tendinţă care se constată şi la nivel internaţional şi care ar putea să dureze. Cer guvernului să nu mai fie pasiv şi să se implice în gestionarea acestei probleme, având în vedere că peste 50% din preţurile la pompă sunt taxe şi accize“. (A.N.)

Sulfina Barbu: „Becali să-şi ceară scuze!“ OPINIE. Gigi Becali ar trebui să-şi ceară scuze pentru că a jignit doi lideri importanţi ai PDL, Cristian Preda şi Theodor Paleologu, acesta nefiind un mod de colaborare cu PDL, a declarat, ieri, deputata PDL Sulfina Barbu. Aceasta a precizat că Becali, care declarase că vrea să colaboreze cu PDL, „tocmai a jignit un membru din BPN (Biroul Permanent Naţional – n.r.) şi un europarlamentar important al PDL“. (A.N.)

PUBLICITATE

www.ziarulring.ro


PAG.

0 BUCURE:TI 4

Reieşea că acesta are legătură cu notari publici, executori judecătoreşti şi alte persoane, au rezultat date şi indicii concrete în legătură cu implicarea acestora în diferite activităţi infracţionale, am hotărât cu Bălăşescu Maximilian Ioan ca acesta să ia legătura cu cei de la DNA.“

LUNI, 27 februarie 2012

FRAGMENT DIN DECLARAŢIA UNUI POLIŢIST

Unde duce „MIROSUL BANILOR“ din „Reţeaua vrăjitoarelor“? n A fost arestat procurorul Max Bălăşescu pentru că s-a încăpăţânat să afle cât de sus ar duce „mirosul banilor“ din „Reţeaua vrăjitoarelor“? Unele surse „ring“ spun că ar fi... mai mult decât posibil. Christian Levant christian.levant@ziarulring.ro

O informaţie-bombă aflată de „ring“ (pe surse) spune că la Parchetul Curţii de Apel Bucureşti există o anchetă ultrasecretă cu privire la posibila implicare a unor nume grele (notari, magistraţi şi nu numai) în... „Reţeaua vrăjitoarelor“. Şocanta mărturie a unui poliţist „În urma studierii convorbirilor telefonice ale lui... (n.r. - denunţătorul, căruia DNA nu i-a divulgat identitatea), din care reieşea că acesta are legătură cu notari publici, executori judecătoreşti şi alte persoane, au rezultat date şi indicii concrete în legă-

tură cu implicarea acestora în diferite activităţi infracţionale, am hotărât cu Bălăşescu Maximilian ca acesta să ia legătura cu cei de la DNA pentru a vedea dacă această unitate era de acord să preia cercetările pentru anumite infracţiuni comise de... (n.r. - numele denunţătorului). Procurorul Bălăşescu Maximilian mi-a solicitat să transpun pe un CD cele mai relevante convorbiri telefonice purtate de... (n.r. - numele denunţătorului), pentru a-l prezenta la DNA. După circa o săptămână, Bălăşescu Maximilian ne-a spus că DNA nu era interesată să cerceteze acele fapte şi nu ne-a precizat cu cine a luat legătura“, spune, în declaraţia dată la DNA, unul

PUBLICITATE

www.ziarulring.ro

dintre cei trei poliţişti care a lucrat în dosarul „Reţeaua vrăjitoarelor“. Mai există un dosar „Reţeaua vrăjitoarelor“? Informaţia-bombă este însă alta: procurorul Max Bălăşescu a dus mai departe CD-ul refuzat de DNA la... Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti (instituţie abilitată să-i investigheze pe notari, procurori, judecători). În

prezent, la Parchetul Curţii de Apel Bucureşti s-ar fi deschis, se pare, un dosar cu privire la conţinutul CD-ului „top secret“. Cineva ar trebui, până la urmă, să spună de ce aceste informaţii privind posibila implicare în acte de corupţie şi/sau crimă organizată a unor „purtători de robe“ nu au prezentat interes pentru DNA. Dacă pentru DNA nu, atunci pentru cine?


PUBLICITATE

PAG.

BUCURE:TI Află ştirile de ultimă oră citind

0 5

www.ziarulring.ro

RECONCILIEREA Raed Arafat – Băsescu a avut loc la un... ceai n Raed Arafat a mărturisit, la „Întâlniri creative“, organizate de Intact Media Group, că nu va intra niciodată în politică şi nu va candida la primărie sau preşedinţie. Daniela Arnăutu daniela. arnautu@ziarulring.ro

Un om al cărui singur hobby este salvarea vieţilor. Aşa poate fi definit Raed Arafat. A clădit de la zero sistemul de medicină de urgenţă la Târgu Mureş şi, în timp, l-a extins în 34 de judeţe, cu 146 de echipaje de primajutor. Îi sună telefonul o dată la 10 secunde, iar ziua lui de lucru începe la ora 9.00, la Ministerul Sănătăţii, şi se termină în jur de ora 22.00. „Câţi oameni rezonabili au schimbat lumea?“ „Perseverenţa mă defineşte. În orice ai face, dacă ai calităţi, dar nu perseverezi, este în zadar. Nu ştiu dacă sunt un om rezonabil. Alţii pot decide. Însă ne-

rezonabilii sunt cei care ies din tipare şi care, deseori, deranjează. Câţi rezonabili

Nu vreau să fiu ministrul sănătăţii. Nu fac politică, iar ministru tehnic nu există. Ar fi hărţuit de toate partidele, nu doar de al lui. Un ministru trebuie să aibă pârghii să schimbe lucrurile.“ DR. RAED ARAFAT

au schimbat lumea? Cu perseverenţă, am reuşit să clădim SMURD-ul. Pot spune că sistemul de urgenţă influenţează activitatea unui spital, schimbă comportamentul personalului. Înainte nu existau unităţi de primiri urgenţe, iar bolnavii erau plimbaţi prin camerele de gardă ca o minge de ping-pong“, spune dr. Arafat. „Nu mă aşteptam să iasă oamenii în stradă“ Şi-a dat demisia din postul de subsecretar de

stat la Ministerul Sănătăţii pentru a apăra sistemul de urgenţă. La presiunea străzii, s-a întors. „Misiunea de salvare a vieţii este una sacră. Dacă transformi pompierii în firme, pierdem un simbol, iar la stingerea incendiilor se vor tăia facturi? Era inadmisibil. În plus, în medicina de urgenţă este loc pentru ambele sisteme, public şi privat, fără să le amestecăm. De exemplu, Franţa şi Anglia nici nu permit firme private în asistenţa medicală de ur-

genţă. Nu mă aşteptam să iasă oamenii în stradă să susţină medicina de urgenţă. Ştiam că aveam un capital de imagine, dar nu ştiam ce înseamnă. Niciodată nu mi-am propus să-l folosesc. Nici atunci nu am făcut-o. Mi-a fost clar că preşedintele fusese prost informat de către persoane apropiate şi în care are încredere. Am avut o discuţie relaxată, la un ceai, cu Traian Băsescu, după care m-am întors la minister“, povesteşte medicul.

Vom plăti taxe de autostradă ŞOFERII vor fi nevoiţi, în aproximativ patru ani, să plătească taxe la ieşirea din Bucureşti pentru a circula pe autostrăzile A1 şi A2. Banii vor fi încasaţi de firma care va construi Centura de Sud a Capitalei după finalizarea acesteia. Potrivit ministrului transporturilor, Alexandru Nazare, în martie vor fi făcute anunţurile pentru proiectarea, construirea şi concesionarea Centurii de Sud la nivel de autostradă, iar acest tronson va fi inclus în rândul autostrăzilor ce vor fi taxate. Mai mult, Centura de Sud a Bucureştiului va fi dată în circulaţie spre sfârşitul anului 2015. În prezent, şoferii români nu scot din buzunare niciun leu pentru a plăti vreo taxă atunci când circulă pe autostrăzi, însă Ministerul Transporturilor intenţionează să introducă taxe şi pe tronsoanele construite cu fonduri europene. (A.N.)

www.ziarulring.ro


PAG.

0 BUCURE:TI 6

Neculai Onţanu, Liviu Negoiţă, Cristian Popescu-Piedone şi Cristian Poteraş vor fi candidaţii PDL la primăriile sectoarelor 2, 3, 4 şi 6 ale Capitalei, candidatul pentru Primăria Generală urmând a fi stabilit până la 15 martie.“ SURSE DIN PDL

LUNI, 27 februarie 2012

UMANITAR

MICUţUL MINA ARE Razii în pieţe: poliţiştii au confiscat peste 80.000 de flori de la Investigarea Fraudelor au firme pentru a nu plăti taxele. Sâmbătă, DREPTUL LA VIAţă. Poliţiştii confiscat, ieri, peste 80.000 de fire de flori oamenii legii au efectuat razii în pieţele şi 5.000 de lei, bani neînregistraţi, în urma agroalimentare şi complexurile angro din AJUTAţI-L unei razii ce a avut loc în Piaţa George Capitală pentru a-i prinde pe comercianţii Coşbuc. Au fost întocmite cinci dosare care fac evaziune fiscală. Au fost Să TRăIASCă! penale pentru evaziune fiscală şi aplicate confiscate bunuri de 2.332 de lei şi amenzi de 43.000 de lei. Potrivit Poliţiei Capitalei, comercianţii de flori introduceau marfa în ţară declarând un preţ mic, apoi le treceau prin mai multe

indisponibilizate altele în valoare de 239.660 de lei şi sume de 24.942 de lei şi aplicate 11 amenzi în valoare de 30.000 de lei. (A.N.)

Poliţia Română - „upgrade“: de la amprentă la... date genetice Mina Alexandru Ionescu, un băieţel de un an şi trei luni, diagnosticat cu sarcom renal cu celule clare, are nevoie urgentă de tratament în Germania. Internarea, investigaţiile şi intervenţia costă circa 100.000 de euro. Pentru a-l ajuta, puteţi dona în conturile deschise pe numele Ionescu Mina Alexandru - la Banca Millennium, Sucursala Dristor (Bucureşti):

RON – RO04MILB0000000002948361 EUR – RO84MILB0000000002948376 SWIFT: MILBROBU Până pe 30 aprilie puteţi face donaţii apelând, din reţeaua Romtelecom, numărul de teledon 0900 900 080 (10 euro/apel). UMANITAR

n Inspectoratul General al Poliţiei Române va dispune de cel mai nou sistem de identificare a persoanelor. În curând va avea prima bază naţională de date genetice rezultate în urma extracţiei ADN-ului din probele biologice. Vlad Manolache vlad.manolache@ziaulring.ro

Identificarea persoanelor sau stabilirea identităţii cadavrelor nu vor mai reprezenta o problemă pentru poliţiştii criminalişti. Poliţia Română va avea un kit performant, folosit deja de alte state din Europa, care va ajuta la crearea unui sistem naţional de date genetice judiciare, mult mai eficient decât „clasica“ detectare dactiloscopică a amprentelor. Astfel că la baza interpretării profilurilor genetice stă ADN-ul. „Este un upgrade al sistemului AFIS. Acesta este folosit de

www.ziarulring.ro

foarte multe ţări, precum Germania, Spania sau Franţa. Îmbunătăţirea acestui sistem ne aliniază la standardele înalte ale statelor membre ale Uniunii Europene, ajutând la stabilirea identităţii cadavrelor şi la identificarea persoanelor dispărute“, a afirmat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, Christian Ciocan.

şi ale celor condamnaţi definitiv pentru anumite infracţiuni. Prin acest sistem pot fi detectate toate tipurile de microurme biologice umane ce conţin celule nucleare: leucocite (sânge), celule epiteliale provenite atât de pe suprafaţa organismului, cât şi din zonele interne, diverse lumene sau cavităţi, celule spermatice, ţesuturi osoase, dinţi şi diverse secreţii biologice.

560

de mii de euro costă construirea laboratorului şi achiziţionarea kitului necesar pentru extracția și amplificarea ADN-ului din probele biologice.

Detectează orice tip de ţesut Laboratoarele de criminalistică ale Poliţiei Române deţin o bază de date ADN încă din 2006 care conţine profilurile genetice ale persoanelor suspecte

Incendiu în Capitală

S-au luat la bătaie din cauza muzicii

FLăCăRILE au cuprins, sâmbătă seara, o casă de pe strada Ştirbei Vodă în care locuia un bătrân. Incendiul a afectat alte două imobile. Vecinii susţin că incendiul a fost cauzat de faptul că bărbatul din casa respectivă depozitase într-o magazie gunoaie adunate de pe stradă, focul izbucnind în acea anexă. Intervenţia pompierilor a fost riscantă întrucât în locuinţa bătrânului existau butelii ce ar fi putut exploda. (A.N.)

CÂţIVA TINERI s-au luat la bătaie, sâmbătă noaptea, într-un club din zona Foişorul de Foc, cu angajaţii localului. Petrecăreţii au folosit spray-uri paralizante pentru că DJ-ul nu voia să schimbe muzica. Scandalul a continuat şi la ieşirea din club, pe stradă. O parte dintre scandalagii au reuşit să fugă când poliţiştii au sosit la faţa locului. Doar patru persoane au fost duse la audieri şi riscă dosare penale. (A.N.)


SHOWBIZ Află ştirile de ultimă oră citind

www.ziarulring.ro

14

luni au trecut de când Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au îndrăgostit. Ei s-au întâlnit cu ocazia show-ului „Dansez pentru tine“ de la sfârşitul anului 2010, când ea participa în competiţie, iar el o încuraja ca fost concurent.

8

PAG.

0 7

Adela Popescu: „Relaţia cu Radu este oficializată din punctul nostru de vedere“ n Actriţa Adela Popescu, profesoară de muzică în „Pariu cu viaţa“, serial difuzat la ProTV în fiecare luni, de la ora 20.30, şi solistă a grupului DJ Project, a dezvăluit, într-un interviu pentru „ring“, secretele relaţiei cu Radu Vâlcan şi ce a determinat-o să accepte provocarea de a cânta într-o trupă. Delia Niculae delia.niculae@ziarulring.ro

Ţi-ai reluat cariera muzicală ca solistă în DJ Project. Îţi era dor de cântat? Îmi era dor să o fac într-un cadru oficial pentru că nu m-am oprit niciodată din cântat, dar recunosc că trăiesc o mare bucurie datorită acestui proiect. Am mai cântat cu diferite ocazii, dar în cadru intim, cu prieteni apropiaţi, am şi imprimat împreună cu Smiley melodia „I Miss You“ care s-a bucurat de succes, am cântat recent şi în „Pariu cu viaţa“. Ce te-a convins să revii în muzică? De ce acum? Întotdeauna mi-a plăcut muzica băieţilor de la DJ Project şi am vibrat la versurile pieselor lor. Acum, când s-a pus problema acestei colaborări, am considerat că mi se potriveşte mănuşă şi că asta îmi doresc cel mai mult în momentul de faţă. Ai o relaţie frumoasă cu Radu Vâlcan. Locuiţi împreună, mergeţi la filmări împreună, te însoţeşte la concerte. Vă gândiţi să vă oficializaţi relaţia? E oficializată atât din punctul nostru de vedere, cât şi din al vostru. Toată lumea ştie că suntem împreună, e oficial, nu?! (Râde.) „În maximum trei ani, vreau să am cel puţin un copil“ Peste cât timp te vezi mămică? Ştiu că sună aberant să dai termene, dar în maximum trei ani îmi doresc să am cel puţin un copil.

Cum împărţiţi treburile casnice? La ce se pricepe cel mai bine Radu? Radu e foarte fericit în curte; şi-a luat deja o trusă completă de grădinărit şi de rezolvat lucruri prin casă. Îi place mult, e chiar gospodar. Iar eu, deşi nu credeam vreodată, am descoperit că îmi place foarte mult să gătesc. M-am specializat în paste cu carne de vită şi sos roşu, cu creveţi, smântână şi usturoi, iar Radu a gătit o friptură de vită delicioasă, fel de fel de salate... El cum te răsfaţă? Îmi face, în fiecare dimineaţă, un fresh delicios de portocale. „Radu mă însoţeşte în fiecare deplasare“ Care a fost cel mai frumos cadou pe care ţi l-a făcut până acum? Cred că mica vacanţă la Roma. Ne-am simţit foarte bine acolo şi toată ziua mea a fost foarte frumoasă, de la felul în care mi-a dat cadoul, apoi cina... Actriţă în „Pariu cu viaţa“ şi pe scena Teatrului Metropolis, solistă în DJ Project… Cum reuşeşti să îţi împarţi timpul? Cum te relaxezi după filmări şi concerte? Până acum lucrurile au mers normal, în „Pariu cu viaţa“ nu filmez chiar în fiecare zi, iar filmările sunt, în general, ziua, concertele sunt noaptea, aşa că nu s-a supra-

pus niciodată nimic. Mie şi drumul spre concerte mi se pare relaxant. Transformăm fiecare deplasare într-o miniexcursie, iar Radu mă însoţeşte de fiecare dată. Eşti colegă de scenă şi cu Mihai Bendeac şi mulţi dintre colegii tăi au spus că vă potriviţi foarte bine pe scenă. Ai fi dispusă vreodată să treci şi în zona de pamflet? Ţi-ai putea parodia colegii? Cred că fac destule acum. Se sfătuieşte întotdeauna cu Ruxandra Ion Ai acceptat să fii „bătută“ şi să te săruţi în diverse roluri pe care le-ai interpretat. Ce nai accepta niciodată? N-aş accepta să fac o acţiune atât timp cât n-aş înţelege motivul. Ca să redau cel mai bine ce vrea regizorul trebuie să înţeleg.

neşti, cu greu m-aş referi la Alina din „Numai iubirea“ pentru că a fost primul rol şi are o magie aparte. Toate personajele pe care le-am interpretat m-au învăţat multe lucruri. De unde pasiunea pentru actorie? Când erai mică ce visai să ajungi? Mi-am dorit să devin cântăreaţă. Actriţă am ajuns întâmplător, dar din acea întâmplare am descoperit o mare pasiune care continuă şi acum. Iubitul tău a debutat şi el în teatru. Acasă vorbiţi despre rolurile voastre? Vă sfătuiţi? Da, foarte mult. Am fost la multe repetiţii, la toate reprezentaţiile lui de până acum, el, de asemenea, a fost la ale mele şi e foarte plăcut când partenerul te înţelege şi vorbeşte aceeaşi limbă.

În serialul de la ProTV joci rolul unei profesoare. În viaţa de zi cu zi, obişnuieşti să dai sfaturi învăţăceilor? L e - a ş spune prieteni.

Le-aş da sfaturi numai dacă mi-ar cere-o. Mam ataşat foarte tare de LaLa Band, pentru că sunt foarte vii, foarte talentaţi şi extrem de muncitori şi de serioşi.

Cu cine te sfătuieşti când primeşti un nou rol? Până acum m-am sfătuit în principal cu Ruxandra Ion (producător Acasă TV – n.r.), în care am încredere deplină şi, desigur, cu regizorul cu care urmează să lucrez. Care a fost personajul interpretat până acum pe care l-ai iubit cel mai mult? Dacă ar fi aşa, să defi-

Pe 8 octombrie 2011, Adela a fost sărbătorită de Radu la Roma

Episodul din această seară, de la ora 20.30 la ProTV şi de la ora 10.00 pe voyo.ro, din „Pariu cu viaţa“ aduce în faţa telespectatorilor o nouă poveste de iubire adolescentină născută pe băncile şcolii, momente muzicale impresionante şi secvenţe romantice cu eroii serialului într-un peisaj idilic. După o perioadă cu suişuri şi coborâşuri, Anca şi Vlad, elevi ai Colegiului de Arte, ajung să formeze un cuplu. „E o relaţie plină de umor, o să existe şi tensiuni, dar să sperăm că vom trece peste ele“, spune Vlad Gherman. PUBLICITATE

Mihai Petre, amuţit de un contorsionist de 82 de ani

EFECT. Momentul artistic prezentat de un contorsionist

de 82 de ani pe scena show-ului ProTV „Românii au talent“ a reuşit, vineri seară, să-l lase fără cuvinte pe coregraful Mihai Petre, membru în juriul concursului alături de Andra şi Andi Moisescu. Deşi aproape nevăzător şi cu auzul foarte slab, Florian Cirpaci a primit cei trei „Da“ din partea juriului şi aplauzele publicului. „E primul număr la care rămân mut!“, a declarat Mihai Petre, impresionat de tot ceea ce a văzut. A doua ediţie din al doilea sezon a fost urmărită la ProTV de aproape şase milioane de telespectatori din întreaga Românie, care se uitau în „minutul de aur“ al emisiunii, de la ora 22.17, la „Românii au talent“. În acel moment, ProTV înregistra la nivelul întregii ţări un vârf de audienţă de 29,9 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 57,1%. (T.A.)

www.ziarulring.ro


0 SHOWBIZ 8 LUNI, 27 februarie 2012

PUBLICITATE

47

de ani de carieră are Corina Chiriac (62 de ani), una dintre cele mai de succes cântăreţe din anii ’70 şi ’80. Artista realizează la Naţional TV emisiunea „Să v-amintiţi duminica!“, difuzată în fiecare duminică, de la ora 13.30.

Corina Chiriac: „Succesul nu se face noaptea, la baltă, cu trei broaşte“ n Numele ei a fost vehiculat neoficial în dosarul „Reţeaua vrăjitoarelor“, în care actriţa Oana Zăvoranu joacă un rol principal, însă Corina Chiriac neagă orice implicare şi precizează că nu a crezut niciodată în „gogoriţele“ unor „baborniţe“. Tudor Andrei monden@ziarulring.ro

„N-am nicio legătură cu subiectul, vă spun în faţa lui Dumnezeu şi mă jur în biserică. Acele vrăjitoare, pur şi simplu, cred că s-au lăudat: «Ăia au succes că au trecut pe la noi!». Şi eu mă pot lăuda că mi-a făcut curte Brad Pitt, dar nu e adevărat... Nu că aş fi eu ca Angelina Jolie, că nu sunt, dar hai să păstrăm nişte realităţi! La vârsta mea, n-am de ce să mă duc la baborniţe, că n-am ce să le cer. Succesul meu nu depinde de ele, ci e clădit piatră cu piatră pe o carieră în văzul tuturor, n-am de ce să apelez la asemenea gogoriţe“, a declarat, pentru „ring“, Corina Chiriac.

PUBLICITATE

„Sunt celebră, dar nu şi bogată“ „Putem lua toate persoanele bogate şi celebre din România şi să spunem că eu le-am făcut bogate şi celebre... E o minciună. În primul rând, eu nu sunt bogată, iar celebră sunt din anul 1970, pe când ele (vrăjitoarele – n.r.) probabil că nici nu se născuseră. Succesul meu e făcut pe emisiunea de la Naţional TV, «Să v-amintiţi duminica!», şi pe toată munca depusă împreună cu casa de discuri Cat Music. N-am nevoie de ajutor de genul acesta pentru că nu cred în aşa ceva. Dacă o tânără de 20 de ani crede că una care îi dă-n bobi o face mare artistă, se înşală. Să vină la mine să mă întrebe cum se face

N-am fost la vrăjitoare... Este exact cum mi-ai spune că, aseară, am fost la Bamboo. N-am fost! Daţi-mi o poză în care să apar la Bamboo şi o mănânc!“ CORINA CHIRIAC

meseria aceasta. Mai ales astăzi, când e atât de greu, iar arta nu mai e sponsorizată de Ministerul Culturii şi de toate forurile care o sprijineau pe vremuri. Când n-am avut succes, n-am avut, când am avut, am avut. Succesul nu se face noaptea, la baltă, cu trei broaşte, ci se face pe scenă, în faţa oamenilor“, a declarat Corina Chiriac. „Invidioşii vor să mă umple cu noroi“ „Dacă, pe parcursul anchetei, ar fi existat vreo dovadă – o fotografie, o filmare în care eu să apar acolo (la vrăjitoare – n.r.), ziceam: «Am fost, asta e, m-am tâmpit la bătrâneţe şi vreau să-mi aflu viitorul!». Dar viitorul mi-l fac singură, cu munca mea, cu şansele mele, cu faptul că în fiecare săptămână aduc invitaţi de marcă pentru o emisiune de trei ore. De patru ani fac o emisiune de succes şi una dintre foarte puţinele în care artiştii vorbesc, într-adevăr, despre munca lor. Probabil cineva e invidios şi vrea să mă umple cu noroi pentru că am succes cu această emisiune“, consideră Corina Chiriac.

Fiica lui Adrian Cristea, model pentru Cosmina Englizian

PREMIERĂ. Designerul Cosmina Englizian a îmbrăcat sâmbătă copiii vedetelor în cadrul unei inedite prezentări

www.ziarulring.ro

de modă desfăşurate la Târgul de nunţi „Ghidul Miresei:. Micuţii, cu vârste între 2 şi 14 ani, şi-au făcut mândri părinţii, printre care Eniko Georgescu (văduva compozitorului Şerban Georgescu, primul soţ al Mădălinei Manole – n.r.), Adrian Cristea şi Denisa Nechifor, Desiree Malonga, Geanina Varga şi Mirela Zivari. Cu ajutorul Raniei Adriana

Cristea (4 ani) şi al altor fetiţe VIP, Cosmina Englizian şi-a prezentat în premieră colecţia de rochiţe pentru ocazii speciale, realizate din mătase naturală, dantelă fină, tul şi sunt accesorizate cu cristale Swarovski, perle şi flori din pene naturale. Băieţii au fost îmbrăcaţi de o altă firmă care oferă haine pentru juniori. (T.A.)


SHOWBIZ Află ştirile de ultimă oră citind

www.ziarulring.ro

PAG. Am încercat mâncarea lor tradiţională. La prânz, am comandat o ciorbă care arăta tare bine şi era cea mai cerută. Doar am gustat-o şi mi-au dat lacrimile, am simţit că-mi ia gura foc, atât era de picantă! E prima vacanţă din care m-am întors fără niciun gram în plus.“

IOANA MARIA MOLDOVAN

0 9

Ioana Maria Moldovan, vacanţă exotică şi 4.000 DE FOTOGRAFII n Prezentatoarea „PoveŞtirilor adevărate“, emisiune difuzată la Acasă TV de luni până sâmbătă, de la ora 16.30, a revenit în ţară după o vacanţă de 14 zile, opt zboruri şi cu 4.000 de fotografii inedite. Delia Niculae delia.niculae@ziarulring.ro

Kuala Lumpur, insula Langkawi şi Dubai au fost cele trei locuri vizitate de Ioana. „Am plecat de la zăpadă, viscol şi temperaturi de -20 de grade Celsius şi am aterizat la +35, în locuri de vis, în care am descoperit o lume fascinantă, complet diferită de ceea ce trăiesc zi de zi. Vacanţa mea a început în Malaysia, mai exact la Kuala Lumpur, un oraş asiatic modern, cu zgârie-nori, multă vegetaţie şi agitaţie. Am petrecut acolo trei zile pline în care n-am stat nicio clipă, încercând să văd cât mai multe atracţii turistice, printre care celebrele Turnuri Petronas, peşterile de calcar Batu Caves, unde, pentru a ajunge în interior, am urcat 272 de trepte, Grădina Zoologică, Parcul de Păsări, Grădina de Orhidee, Parcul de Căprioare şi Parcul de Fluturi“, a povestit Ioana. PUBLICITATE

I-a fost frică să privească pe fereastră În Kuala Lumpur, Ioana a fost cazată la etajul 26, într-o cameră cu o privelişte extraordinară, de care, din păcate, n-a profitat din plin pentru că are rău de înălţime. A urmat o altă destinaţie. După un zbor scurt, de 60 de minute, Ioana a ajuns în Langkawi Insula Vulturilor: „M-am tolănit pe plaja cu nisipul fin şi am făcut baie în apele turcoaz. Într-un cuvânt, au fost câteva zile de relaxare totală. Cu bateriile încărcate, am plecat spre Dubai. După şapte ore de zbor am aterizat într-un oraş care, pur şi simplu, m-a fascinat. Prima impresie a fost «Wow! Incredibil!». Cele trei zile cât am stat la Dubai au fost pentru mine un adevărat maraton, dar a meritat. Am avut parte de o vacanţă exotică pe care o voi păstra cu mare drag în suflet“. PUBLICITATE

www.ziarulring.ro


PUBLICITATE

www.ziarulring.ro


11

SPORT Află ştirile de ultimă oră citind

www.ziarulring.ro

mii de euro a fost suma obţinută la o licitaţie pentru un tricou a lui Lionel Messi pentru care s-au certat doi jucători de la Bayer Leverkusen, Michal Kadlec şi Manuel Friedrich, la finalul meciului din Liga Campionilor cu campioana Spaniei.

PAG.

1 1

Gafeurul Tătăruşanu, GRAţIAT DE PIţURCă! n Selecţionerul Victor Piţurcă pare să fi trecut peste principiile sale atunci când a făcut echipa pentru jocul cu Uruguay. Prestaţiile jalnice ale lui Ciprian Tătăruşanu din dubla Stelei cu Twente nu l-au speriat pe „Piţi“ care l-a convocat pe stelist şi, mai mult ca sigur, acesta va fi şi titular în poarta naţionalei. Cătălin Sandu catalin.sandu@ziarulring.ro

Ca să-şi argumenteze selecţia, Piţurcă a spus că greşelile lui Tătăruşanu sunt omeneşti. „Tătăruşanu este unul dintre cei mai valoroşi portari din fotbalul românesc. Într-adevăr, a fost o greşeală mare în retur; în meciul tur nu a avut nicio vină. În meciul retur a greşit,

dar asta nu înseamnă că trebuie să-i luăm capul, să fie discuţii două zile la rând. El trebuie să înţeleagă şi să ia ce-i pozitiv din ce s-a întâmplat. La faza golului mi s-a părut şi mie relaxat. Şi Geraldo are vina lui. Ce trebuia să-i facem lui Mutu când a ratat un penalty la turneul final cu Italia, să-l împuşcăm?!“, a spus Piţurcă. Şi atacantul

Căpitanul Mutu După ce Piţurcă i-a luat banderola din cauza indisciplinei, Adrian Mutu va fi din nou căpitanul naţionalei în meciul cu Uruguay. „Am discutat cu Mutu foarte serios. Mă interesează ca jucătorii cu mare experienţă şi valoare să se gândească numai la echipa naţională, iar când intră în teren să dea totul. Pentru Mutu e ultimul tren de a mai prinde un turneu final de campionat mondial. Iar prin ceea ce face pe teren, el este liderul naţionalei. Dialogând cu el, mi s-a părut că a înţeles foarte bine acest lucru. Ar fi foarte rău dacă s-ar gândi doar că trebuie să doboare recordul de goluri al lui Hagi. Probabil că Mutu va fi căpitanul echipei naţionale la acest meci“, a spus Piţurcă.

dinamovist Marius Niculae l-a apărat pe Tătăruşanu. „O să-i dau câteva goluri la antrenament lui Tătăruşanu şi o să-şi revină. Dar lăsând gluma la o parte, într-o carieră sunt suişuri şi coborâşuri“, a spus „Săgeată“. Pantilimon nu are jocuri… Chiar dacă este la una dintre cele mai tari echipe de pe continent, dar nu prinde decât rar prima echipă a lui Manchester City, Costel Pantilimon nu s-a bucurat de vreo concesie din partea lui Piţurcă, aşa cum s-a întâmplat în cazul lui Tătăruşanu. „Ţin foarte mult la Pantilimon, eu l-am adus la echipa naţională, însă trebuie să joace pentru că este un jucător fără experienţă. E foarte greu să plece de la Manchester City, pentru că este unul dintre cele mai mari cluburi, iar adversarul lui este

Este primul meci în acest an, cu o echipă extrem de valoroasă, cu jucători formidabili, însă şi echipa României este pe un drum bun.“ VICTOR PIŢURCĂ portarul Angliei“, a declarat Piţurcă. Antrenorul a mai precizat că şi Răzvan Raţ a „ratat“ naţionala odată cu pierderea locului de titular la Şahtior.

PUBLICITATE

Aşteaptă 20.000 de fani pe Naţional Arena DECIZIE. Conducerea clubului Dinamo a hotărât ca partidele cu Gaz Metan şi Sportul Studenţesc să nu se dispute în „Groapă“ pentru a proteja gazonul. Nicolae Badea a declarat că s-a semnat contractul cu primăria, astfel că fanii roş-albilor sunt aşteptaţi, la primul joc din 2012, pe Naţional Arena. „Am rezolvat închirierea Naţional Arena pentru jocul cu Gaz Metan. Acest contract prevede că vom avea la dispoziţie 20.000 de locuri de pe primul inel, iar dacă va exista cerere vom putea suplimenta. Dorim ca fanii să vină într-un număr cât mai mare pe cel mai modern stadion al ţării pentru a susţine echipa“, a spus Nicolae Badea la Digi Sport. (E.T.)

Coşmar în Ungaria pentru arădeni INCIDENT. Echipa UTA Arad a avut, în acest weekend, un meci amical marcat de incidente în Ungaria, cu echipa Honved Budapesta, mai mulţi suporteri maghiari făcând scandal şi încercând să întrerupă meciul pentru a-i lua la bătaie pe jucătorii români. „Nu mă aşteptam deloc să ni se întâmple aşa ceva aici. Credeam că venim la un meci amical, paşnic, dar era s-o păţim rău cu toţii. Cel mai frică mi-a fost pentru soţia şi copilul meu care erau cu mine în maşină şi nu ştiau ce se întâmplă“, a declarat preşedintele arădenilor, Giovanni Catanzariti. (E.T.)

www.ziarulring.ro


8

1 SPORT 2

LUNI, 27 februarie 2012

PE SCURT A câştigat piramida de la Podgorica

CĂTĂLIN MOROŞANU a devenit, sâmbătă seară, primul român din istorie calificat la turneul Final 8 al SuperKombat, programat în luna octombrie, după ce a câştigat piramida de patru de la World Grand Prix Podgorica. Moroşanu l-a învins în semifinale, prin KO în repriza a doua, pe Utley Meriana din Curacao, iar în finala piramidei a trecut de brazilianul Anderson Silva printr-o decizie unanimă. La gala ce a avut loc în Moraca Arena din Podgorica au asistat peste 7.000 de spectatori, în sală fiind prezenţi şi Remi Bonjaski şi Branko Cikatici. (E.T.)

Bătuţi pe mâna arbitrilor CAMPIOANA ROMÂNIEI la handbal masculin, HCM Constanţa, a fost învinsă în deplasare de slovenii de la Cimos Koper, scor 28-24 (9-14), în ultimul meci din grupa C a Ligii Campionilor, terminând pe ultimul loc acest sezon. HCM a avut o primă repriză excelentă, în care a dominat fără drept de apel formaţia slovenă. A doua parte a jocului a fost marcată de unele ratări, dar mai ales de un arbitraj potrivnic, a cărui „victimă“ a fost interul Stamate, eliminat cu cartonaş roşu direct, dar şi managerul echipei, Nurhan Alin. (E.T.)

L-au taxat pe Bănel PENTRU A DOUA OARĂ în ultima săptămână, Bănel Nicoliţă a fost plasat de „L’Equipe“ în rândul „celor care au dezamăgit“ în urma prestaţiei sale din meciul disputat de St. Etienne la Auxerre, scor 0-0. „Mijlocaşul român a confirmat momentul de cădere din această iarnă“, a decretat cunoscutul cotidian care i-a acordat nota 4. Românul nu s-a remarcat la nicio acţiune şi a fost înlocuit în minutul 63 cu Batlles. De când a venit la St. Etienne, fostul stelist a marcat de trei ori şi a dat patru pase de gol. (E.T.)

OPREA SE „PREGăTEşTE“ de Mondiale

CU CÂRNAţI şI ţIGăRI n După ce tocmai a încheiat – din nou – dezamăgitor un concurs, triplusaltistul Marian Oprea s-a îndopat la un celebru restaurant din nordul Capitalei. Vasile Ionescu sport@ziarulring.ro

Atletul Marian Oprea este departe de forma etalată la Atena, în 2004, când devenea vicecampion olimpic, sau din anii imediat următori, când piteşteanul urca pe podiumurile campionatelor mondiale şi europene. Operat de tendinită patelară în 2008, „Struţul“ încearcă să se regăsească şi să revină la valoarea etalată în deceniul precedent. Nu a trecut de 17 metri În 2005, la Mondialele de

la Helsinki, Marian reuşea o săritură de 17,81 metri, performanţă care i-a adus atunci medalia de bronz. La finalul săptămânii trecute, Oprea a participat, la Bucureşti, la concursul „Cupa de Cristal“, ultima competiţie care dădea şansa atleţilor noştri de a prinde lotul care va face deplasarea la Campionatele Mondiale de la Istanbul, din martie. Marian Oprea a obţinut calificarea, dar nu a mai reuşit să treacă de „pragul“ de 17 metri, cea mai bună săritură măsurând 16,97 metri.

Marian Oprea şi Victoraş Iacob savurând platourile cu cârnaţi şi friptură.

Remiză cu scandal CONFUZIE. Formaţia AC Milan a remizat, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Juventus Torino, într-un meci din etapa a XXV-a a campionatului Italiei, în care brigada de arbitri a anulat două goluri, unul al gazdelor şi celălalt al oaspeţilor. Portarul echipei Juventus Torino, Gianluigi Buffon, a declarat după meci că la faza golului anulat al milanezului Muntari nu a văzut dacă mingea a depăşit linia porţii, însă a recunoscut că şi dacă ar fi văzut nu i-ar fi spus arbitrului. „A fost o fază atât de confuză şi rapidă încât nu am văzut dacă mingea a depăşit linia porţii“, a spus Buffon. (E.T.)

www.ziarulring.ro

goluri s-au înscris în partida dintre Olympique Lyon şi Paris Saint-Germain, scor 4-4, în etapa a XXV-a a campionatului Franţei.

A împărţit platoul „Viaţa sănătoasă“ cu Victoraş Iacob Până la primul concurs al acestui an, Cupa Balcanică (desfăşurată la mijlocul acestei luni), Oprea s-a pregătit în Grecia, într-un cantonament de durată. Acolo s-a împrietenit cu fostul stelist Victoraş Iacob, legitimat la PAOK Salonic. Amiciţia lor a continuat şi în ţară. Cei doi s-au întâlnit în weekend, alături de câţiva prieteni, la restaurantul

PAPARAZZI

Cruyff, consilier în Mexic ÎNVESTIRE. Fostul fotbalist Johan Cruyff a fost prezentat oficial, la gruparea Chivas Guadalajara, la care va ocupa timp de trei ani funcţia de consilier. „Să ne gândim că dacă sunt aici mâine vom câştiga este absurd. Vrem să vedem unde este problema. Să nu vă aşteptaţi ca mâine să jucăm ca în Olanda. Mexicanii sunt mexicani, şi spaniolii sunt spanioli. Există multă calitate, dar şi aspecte de corectat. Problema ar putea fi mentală, tehnică sau de orice alt tip. Trebuie să vedem ce se întâmplă“, a declarat Cruyff. (E.T.)

„Taverna Sârbului“, unde au zăbovit până după miezul nopţii. Cu toate că performanţele lui nu mai sunt de mult de nivel mondial, Oprea nici nu părea că se îngrijeşte prea mult de aspectul sportiv al vieţii sale. Atletul a comandat un platou de mix grill numit „Viaţa sănătoasă“ (!), care conţinea cârnaţi de casă, frigărui, mici, friptură, şuncă şi cartofi prăjiţi. Cina s-a încheiat cu o ţigară savurată cu nesaţ de celebrul atlet.

Oprea trage cu satisfacţie din ţigară, după masă.

Raffaella, surprinsă! GEST. Mario Balotelli este îndrăgostit până peste cap de Raffaella Fico. Drept dovadă, după ce a deschis scorul în minutul 30 al partidei cu Blackburn (3-0), jucătorul lui Manchester City şi-a ridicat tricoul de joc arătând un altul pe care scria „Raffaella, ti amo!“ („Raffaella, te iubesc!“). Raffaella a reacţionat după gestul fotbalistului: „Nu mă aşteptam la gestul lui Mario. Chiar m-a surprins. A făcut ceva simplu, uman, a arătat că şi-a găsit dragostea“. (E.T.)


Află ştirile de ultimă oră citind

www.ziarulring.ro

TU CUM ţI-AI INVITA apropiaţii la nuntă? n Când vine vorba despre nuntă, mirii fac tot posibilul să fie de neuitat şi, după cum bine ştim, în organizarea acesteia, detaliile fac întotdeauna diferenţa. Vă prezentăm noile trenduri în materie de... invitaţii de nuntă. Iris Păun

magazin@ziarulring.ro

Aruncând o privire către cei din Marea Britanie şi SUA, ne dăm seama

că nici nunţile nu mai sunt ce au fost odată. În prezent, mirii caută tot felul de metode care mai de care mai trăsnite pentru a anunţa data marelui eveniment.

Pe... CD Una dintre metodele la modă este invitaţia pe CD. Până aici, nimic neobişnuit, însă discul cu pricina trebuie musai să aibă o copertă specială. Un exemplu veritabil este acest remake al coperţii albumului „ABBA Greatest Hits“. Cuplul care a optat pentru acest tip de invitaţie a oferit prietenilor şi câteva melodii ABBA cântate chiar de ei.

Poate că nu sună chiar atât de bine, dar creatorii ei s-au gândit la o invitaţie care să reziste în timp. Mesajele cu privire la marele eveniment sunt printate pe câte un prosop, aşa că toate informaţiile de care aveţi nevoie vor fi găsite acolo. În ceea ce priveşte dimensiunile, „invitaţia“ nu ar trebui să depăşească un prosop de faţă.

Inspiraţie Comic Books Un alt trend care a început deja să prindă în rândul cuplurilor din afară sunt invitaţiile inspirate din benzile desenate. Fie că este vorba despre o scenă de acţiune sau una romantică, cert este că mulţi sunt înnebuniţi după acest tip de invitaţii. În plus, unii preferă ca acestea să fie însoţite şi de un cântecel fredonat de fericitul cuplu.

Votca şi întrebuinţările casnice

UTILE

TRUCURI. Poate ştiaţi sau poate nu, dar această băutură spirtoasă poate avea mai multe întrebuinţări. Dacă în trecut licoarea era folosită pentru tratarea unor afecţiuni (colici, ciumă), acum poate fi utilizată şi pentru... păr. Câteva picături de votcă într-o sticlă de şampon pot face minuni pe podoaba capilară. Părul va deveni mai rezistent şi mai strălucitor. Băutura poate fi folosită şi pentru lustruirea obiectelor din sticlă. Umeziţi materialul pe care îl utilizaţi pentru curăţarea obiectelor de acest gen cu puţină votcă şi frecaţi fără teamă. Rezultatele cu siguranţă vă vor uimi. Votca poate fi folosită, de asemenea, pentru împrospătarea hainelor. Pulverizaţi puţină licoare pe ţinute pentru a le feri de mirosurile neplăcute. (I.P.)

Dispozitiv antisforăit SFAT. Sforăitul poate deveni un veritabil subiect de dispute în cuplu, aşa că cei care ştiu că au probleme de acest gen ar trebui să găsească o soluţie în acest sens. Un truc ce ar putea funcţiona este utilizarea unui dispozitiv antisforăit. Aparatul, de forma unui ceas, transmite vibraţii subtile „făptaşului“ şi îl vor opri din sforăit. (I.P.)

STUDIU. Potrivit cercetătorilor americani, durata unei relaţii poate fi cunoscută din... sânge. Oamenii de ştiinţă au constatat că nivelul de oxitocină din sânge poate determina cât va dura dragostea într-un cuplu. Mai exact, cu cât mai mare este nivelul acestui hormon, cu atât mai mari sunt şansele ca relaţia să reziste timp îndelungat. (I.P.)

1 3

ADEV{R sau PROVOCARE Stilista Adina Buzatu

Sun in the city Dragii mei, puţinele raze de soare apărute în ultimele zile mi-au dat un vibe pozitiv şi optimist că nu mai există cale de întoarcere: vine primăvara! Se pare că nici voi nu aţi rămas nepăsători la acest „fenomen“ şi întrebările referitoare la ce veţi purta în acest sezon nu au întârziat să apară. Preocuparea multora este aceea că nu ştiu de unde să înceapă şi unde să termine alcătuirea noilor ţinute. Este simplu! Faceţi o analiză obiectivă a pieselor purtate de voi primăvara trecută şi faceţi o listă cu ce va trebui să achiziţionaţi pentru a avea o garderobă nou-nouţă. Pe scurt, iată câteva exemple de obiecte care nu ar trebui să-i lipsească niciunui bărbat în acest sezon pentru a fi cool şi, evident, trendy: cămăşile cu imprimeuri florale cât mai viu colorate, o pereche de pantaloni slim fit din bumbac, în nuanţe de nisip, un cardigan din bumbac fin în tonuri vibrante, un sacou din denim şi o pereche de pantofi uşori, fără şiret, în culori neaşteptate de verde sau turcoaz. Promit să revin cu soluţii referitoare la cum vei integra aceste piese în ţinutele tale zilnice astfel încât să atragi doar priviri admirative. Mulţi dintre voi nu aţi primit răspunsuri la problemele pe care mi le-aţi ridicat, dar acest lucru nu înseamnă că va rămâne aşa. Întreabă-mă pe paginile de Facebook „Adina Buzatu“ sau „TRENDS by Adina Buzatu“ şi pe site-ul adinabuzatu.ro, la secţiunea Contact, şi vei găsi răspunsurile săptămânal, în ediţia de luni a ziarului „ring“. Cu prietenie,

ring

Redactor-şef

Află cât va dura relaţia ta

Alexandru David

Editor coordonator Andrei David Redactor-şef adjunct Secretariat de redacţie Christian Levant Cristian Croitoru; Cosmin Predescu FOTO: ȘTEFAN IONIță

Mesaje pe... prosop

După modelul jocurilor video Pentru cei cărora limbajul de programare nu le mai e de mult ceva indescifrabil, designerul Manuel Morgado (Portugalia) le propune invitaţiile „Atari“. Mesajele pot fi scrise în cod binar, spre amuzamentul invitaţilor. Însă pot fi realizate şi pe înţelesul tuturor, ilustrând „jucătorii“ şi informaţiile cu privire la eveniment, dar totul va trebui realizat în stilul celebrelor jocuri din anii '80.

PAG.

Şef secţie sport Cătălin Sandu Şef secţie social Daniela Arnăutu

Şef secţie eveniment Vlad Manolache Şef secţie București Bogdan Cotigă

Redacţia: Emilian Tancău; Delia Niculae; Cristina Andrei; Marian Eana; Gheorghe Deaconu; Tudor Andrei; Alina Nicu; Alexandru Manea; Traian Racu; Mirela Pipirig Fotoreporteri Adrian Martalogu Ionel Vîlcan Ștefan Ioniță Secretariat Diana Ioana Predescu

Difuzare difuzare@ziarulring.ro

Departament Tehnic Răzvan Atanasiu Vlad Pelinescu-Onciul Costin Marinescu Eugenia Oprea Luminiţa Sandu Victor Predescu Dragoş Dumitru, Cătălin Iurea

Cotidian editat de S.C. RING MEDIA GROUP S.R.L. Înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J23/1672/30.05.2008 ISSN 1844-3605 Tipografia ring Bucureşti tel: 0721 291 187 Departament vânzări publicitate „ring“

Alina Vîlceloiu: 073.111.14.86; alina.vilceloiu@ziarulring.ro

Responsabilitatea juridică pentru conţinutul articolului aparţine autorului. În cazul agenţiilor de presă şi personalităţilor citate, responsabilitatea juridică le aparţine. Articolele pamflet se vor trata ca atare.

Ziar auditat de Biroul Român de Audit al Tirajelor

www.ziarulring.ro

Şoseaua Vitan-Bârzeşti, nr. 7D; Sector 4, Bucureşti; Tel./fax: 0213 111 124, e-mail: office@ziarulring.ro

LIFESTYLE

Caută iubirea cu inima, nu cu capul.“ MARK TWAIN, SCRIITOR AMERICAN


113

PAG.

1 AGEND{ 4 LUNI, 27 februarie 2012

Patru ani de „Deformaţii“ în Green

EXPO

Miercuri, 29 februarie 2012, de la ora 20.00, Teatrul LUNI de la Green Hours programează o nouă reprezentaţie a spectacolului experiment „Deformaţii“. Astfel, piesa pusă în scenă de regizorul Marcel Ţop după texte de Mitoş Micleuşanu, Claudiu Komartin, Răzvan Ţupa, Adina Zorzini intră în al cincilea an de reprezentaţii. Tudor Istodor, Toma Dănilă, Iulian Gliţă, Diana Cavallioti şi Adina

„Chopin îndrăgostit“ Muzeul Naţional al Ţăranului Român Şoseaua Kiseleff 3, sector 1

Evenimentul, ce va debuta pe 1 martie, prezintă lucrări ale unor artişti din diferite părţi ale lumii ce l-au inspirat pe compozitorul polonez. Printre obiectele prezentate se află instrumentele folosite în epocă, în zona rurală din regiunea Mazovia - ţambal, bas şi cimpoi, suka, vioară, santor, kemancze, saranga -, şi fonograme.

FILM „Cronici“ Regizor: Josh Trank Actori: Michael B. Jordan, Dane DeHaan, Alex Russell Hollywood Multiplex joi, ora 19.30 Andrew, Matt şi Steve sunt trei adolescenţi aparent obişnuiţi care se confruntă cu provocări reale generate de viaţa la liceu. Însă descoperă ceva ce le va depăşi capacitatea de înţelegere, aducându-le capacităţi telekinetice, adică superputeri.

MUZIC{

n Puţini scriitori români au avut parte de un destin care să poată rivaliza cu aventura tragică pe care a cunoscut-o B. Fundoianu. Marian Eana showbiz@ziarulring.ro

Viaţa l-a dus pe Fundoianu de la Iaşi (unde s-a născut) la Paris şi apoi la Auschwitz-Birkenau. Aici, existenţa sa a fost spulberată în celebrele camere de gazare naziste cu numai trei luni înainte ca prizonierii să fie eliberaţi de Armata Roşie. Tragismul existenţei sale s-a transmis şi asupra operei, abia acum Editura Art reuşind să iniţieze publicarea primei ediţii critice a operei lui Fundoianu. Redescoperirea unui autor esenţial „Opere I. Poezia antumă“ este un eveniment editorial pentru România. „N-am să-mi iert niciodată că nu mi-am notat spusele lui, truvaiurile, salturile unei gândiri deschise spre toate orizonturile, luptând permanent cu tirania şi mediocritatea evidenţelor, gândire însetată de propriile ei contradicţii şi parcă îngrozită că ar putea izbândi“, scria Emil Cioran despre B. Fondane, în „Exerciţii de admiraţie“. Născut în 1898, la Iaşi, într-o familie evreiască, a

Ediţia de săptămâna aceasta a evenimentului îi aduce la butoane, pe cele două scene din Expirat şi Otherside, pe Marius Onuc & Greeg, dar şi pe Almud & Konstantin. Evenimentul va avea loc pe 29 februarie, de la ora 23.00.

www.ziarulring.ro

PRO TV

RECOMANDARI TV

Adresă: Actor Ion Brezoianu 4

Zorzini sunt protagoniştii acestui spectacol. „«Deformaţii» este dovada vie, palpabilă, a faptului că un spectacol de teatru experimental, bazat pe texte în exclusivitate poetice scrise în două săptămâni de nopţi albe, poate rezista în timp, făcând săli pline şi după patru ani de existenţă“, declară Marcel Ţop. Premiera spectacolului a avut loc pe 12 februarie 2008. (M.E.)

Seria Fundoianu-Fondane, la primul volum

„Selectro“

Expirat

ani au trecut de la naşterea lui B. Fundoianu.

cărei ramură maternă număra câţiva cărturari de marcă, B. Wechsler va deveni, sub numele de B. Fundoianu, un publicist remarcabil şi un poet care va reformula lirismul românesc, iar sub numele de Benjamin Fondane va semna scenarii de film, piese de teatru, eseuri filosofice şi poeme care l-au impus în elita intelectualităţii franceze. Benedetto Croce, Miguel de Unamuno, Miguel Angel Asturias, Jean Cocteau, Jean Cassou, Marcel Raymond sau Raymond Aron sunt numai o parte din cei care au apreciat cărţile lui Fundoianu. Printre prietenii săi s-au numărat Brâncuşi, Tzara, Marcel Iancu, Victor Brauner, Claude Sernet, Ştefan Lupaşcu şi, mai târziu, Emil Cioran, dar şi Antonin Artaud, Ribbemont-Dessaignes, LévyBrühl, Bachelard, Maritain sau Lev Şestov. „Locul lui Fundoianu în poezia românească este după Arghezi şi Bacovia, care l-au înrâurit, şi după Blaga, dar înaintea lui Adrian Maniu, a lui Ion Pillat, a lui Voiculescu şi chiar a lui Vinea“, scrie criticul Mircea Martin, unul dintre cei cărora li se datorează această ediţie.

ANTENA 1

13.45 „Zâmbete într-o pastilă“ Reţeta emisiunii presupune câteva glume isteţe, o cameră ascunsă şi câţiva simpli trecători în ipostaza de „victime“. Producţia este difuzată în peste 100 de ţări, glumele fiind pe înţelesul tuturor oamenilor, indiferent de limba pe care o vorbesc.

Ca viziune artistică, Fundoianu e mult mai aproape de Chagall sau Soutine, şi prin aceasta de poeţii expresionişti decât de Francis Jammes. În ciuda aparentului lor bucolism, «Priveliştile» comunică o nelinişte adâncă şi secretă. E cântată nu natura, ci «sufletul» ei demonic nevăzut.“ OVID. S. CROHMĂLNICEANU

HBO

PRIMA TV

12.40 „Vacanţă all inclusive“

20.20 „Societatea secretă“ În umbra prestigiului de care se bucură universităţile de elită americane, au crescut în mod dubios societăţile secrete. Acestea ar fi adevăratele pepiniere în care se formează viitorii lideri care vor domina scena politică, socială şi economică a lumii.

Vince Vaughn pleacă de voie, dar mai mult de nevoie într-o „Vacanţă all inclusive“ pentru a-şi salva căsnicia. Pelicula este o comedie savuroasă în care paradisul este capcană pentru cupluri cu probleme.

23.15 „Focus monden“ Cine cu cine s-a mai combinat, ce maşini sau bijuterii şi-au mai cumpărat „băieţii de bani gata“, ce hobby-uri au oamenii de afaceri sunt întrebările la care veţi găsi răspuns doar la „Focus Monden“.


MICA PUBLICITATE Află ştirile de ultimă oră citind OFERTE DE MUNCă

CIDP Biotechnology, centru de cercetare specializat în evaluarea produselor dermato-cosmetice, caută voluntari bărbaţi, cu vârsta între 18 şi 40 ani, cu acnee la nivelul feţei şi voluntari bărbaţi şi femei cu dermatită seboreică: mătreaţă severă, coji pe pielea capului, piele uscată pe frunte, în jurul nasului, al gurii. Evaluarea acestor produse se face sub observaţia unui medic dermatolog. Indemnizaţie foarte atractivă! Apelaţi-ne la: 0730.092.463 / 0737.394.050. CURSURI bucătar, vânzător, avizate MM. Posibilitate angajare. 0 7 2 7 . 1 4 0 . 2 4 5 . www.meniurevelion.ro ACTIVITATE legală videochat, venit 1.0003.000E, CM, CAZARE; 0 7 6 3 . 1 5 6 . 1 5 0 / 0 7 3 5 . 6 7 4 . 0 1 2 www.enjoystudio.ro PREPARATOR/ preparatoare pizza, CU EXPERIENŢĂ (chiar şi din panificaţie) pentru PRODUCŢIE PIZZA. 0757.973.744. ABSOLVENTE ACTIVITATE VIDEOCHAT, avans 500E, venit 1.0003.000E, CM, cazare; 0 7 3 4 . 9 5 9 . 9 2 4 / 0 7 6 0 . 1 7 9 . 2 4 3 ; www.selenstudio.ro ŞOFER LIVRATOR PIZZA cu auto propriu (consum mic) şi pentru firmă. 0757.973.744.

www.ziarulring.ro

CAUT GUVERNANTĂ, absolventă de limbi străine- ENGLEZĂ, salariul 2.000. 0742.360.223 COFETARI cu experienţă preparaţie şi finisaje torturi, SECTOR 4. 0723.564.103; 0786.363.100. STUDENŢI, ABSOLVENŢI ARTE PLASTICE, talent artistic pentru modelaje, decoraţiuni torturi, cofetărie cu specific. 0723.564.103; 0786.363.100. TOP SHOP angajează manipulant depozit, pentru depozitul din Dragomireşti Deal. Oferim salariu fix +bonus. Detalii: 0733.460.284. BARMAN/OSPĂTAR, în Crângaşi, calificare, experienţă, sănătos, rezistent la efort, domiciliu în sector 6. Relaţii după ora 16.00, la: 0769.614.604; 0724.106.939. CERERI DE MUNCă

FOCHIST autorizat ISCIR şi maseur calificat, pensionar, doresc loc de muncă, 0727.025.787. ŞOFER, cat. B, doresc angajare la firmă de pază, la intervenţii. 0721.260.454, 0314.371.270. SOLICIT angajare în domeniile distribuţie presă, curierat, livrări diverse, alte vânzări stradale, 0722.592.022, 0762.590.714. DORESC să fac menaj o zi-două pe săptămână. 0731.410.792.

OFERT{

PRESTăRI SERVICII

MAŞINI spălat automate, deplasare gratuită, repar, garanţie. Urgenţă, seriozitate. 021.230.72.06, 021.420.93.71, 0722.599.271 CURSURI acreditate naţional: inspector protecţia muncii (SSM), inspector resurse umane, manager resurse umane, contabil-Ciel, designer pagini web, asistent manager, secretariat informatizat. Vizitaţi program_cursuri din www.totalschool.ro sau sunaţi la 021.222.81.07, 031.805.34.12, 0766.275.848, 0720.879.847. DEZINSECŢIE-DERATIZARE PENTRU FIRME, VILE, APARTAMENTE, BLOCURI, SUBSOL, GHENĂ, ÎN BUCUREŞTI ŞI JUD. ILFOV. AUTORIZAŢIE PRIMĂRIA BUCUREŞTI NR. 8578/ 08.11.2011. PREŢURI MICI, CALITATE GARANTATĂ. W W W. I G I ENA S ERV. RO. NOI SUNTEM SOLUŢIA! 0722.672.774. PERSOANĂ fizică execut lucrări de confecţii metalice, spre exemplu: porţi acces, garduri, scări, balustrade, grilaje, panouri publicitare etc. Telefon: 0727.253.133. REPARĂM maşini spălat, frigidere, garanţie. Bucureşti, Ilfov 0737.149.924; 0767.952.453. REPAR maşini spălat Ariston, Whirlpool, Ardo etc. Garanţie. 0767.177.665, 0722.327.483.

Alătură-te echipei RIN HOTELS pentru posturile: l CORPORATE ACCOUNT MANAGER - Identifică şi atrage noi clienţi prin oferte speciale şi pachete de servicii; menţine şi dezvoltă relaţia cu partenerii existenţi; observă piaţa şi concurenţa. Cerinţe obligatorii: experienţă în domeniul vânzărilor hoteliere, bune abilităţi de comunicare şi negociere; cunoştinţe bune de limba engleză. l RECEPŢIONER(Ă) HOTEL - Efectuează serviciul de cazare, înregistrează clienţii utilizând programul de gestiune hotelieră. Informează corect oaspeţii cu privire la serviciile oferite de hotel; Condiţie obligatorie: limba engleză - nivel mediu/avansat; Experienţa în utilizarea programului de gestiune hotelieră Opera reprezintă un avantaj.

Trimite CV-ul la e-mail resurseumane@rinhotels.ro

TRANSPORT Dacia Papuc, 50 lei/ cursa, 0764.943.357. CURĂŢĂM canapele, fotolii, covoare, mochetă, saltele pat. 0723.509.785. CALIFICARE acreditată, fără curs, 300 RON, Asim Floreasca. 0755.043.361, 0725.434.655, 0770.251.413. APOMETRE! Montaj, sigilări, reparaţii, instalaţii sanitare, autorizat, garanţie. 021.332.39.36; 0722.141.866. MAŞINI spălat, reparăm orice model, deplasare, constatare gratuită, garanţie piese, 0768.735.555; 0736.537.831. FOTBAL CLUB PHOENIX selectează copii 5-12 ani. 0761.254.567, 0731.296.924. VÂNZăRI GARSONIERE

GARSONIERĂ în Centrul Vechi, et. 1/4, 34 mp, încălzire individuală. 0764.972.538. GARSONIERĂ BelleView, Sinaia, 39.000 euro/ schimb cu apartament+diferenţă Bucureşti. 0753.366.194. VÂNZăRI 2 CAMERE

VÂND apartament 2 camere decomandate, et. 2, cu îmbunătăţiri, Piaţa Amzei. Tel. 0744.340.232. OCAZIE 27.000E! Apartament 2 camere 40 mp, sector 5 - Tunsu Petre, 4/4, semidecomandat, superîmbunătăţit. Accept credit/ agenţii. 0734.376.332; www.apartament-ieftin.com.

VÂNZăRI TERENURI

TEREN, Copăceni, judeţul Ilfov, 8800 mp, aproape apă, gaze. Negociabil. 0723.217.924.

PAG.

1 5

VÂND maşină de cusut Ileana, masă, urgent, 300 lei, 0765.791.823.

CUMPăRăRI 3 CAMERE

VÂND colecţie în format electronic: Gazeta Sporturilor 19241974, Ecoul Sportiv 1921-1924, Universul Sport 1938-1942, Rev. SPORT 1947-1993, 20 lei/an, 0748.048.301.

PARTICULAR cumpăr apartament, cf. 1, decomandat, 3 camere, sector 4, maximum etaj 4, exclus ultimul etaj, 0784.210.668.

VÂND monede 500 lei cu eclipsa. Preţ negociabil. Telefon: 0726.305.635.

VÂND parcelă 550 mp, intravilan, comuna Berceni, 15.000 euro. 0760.951.255.

ÎNCHIRIERI OFERTE SPAţII COMERCIALE

CUMPăRăRI DIVERSE

GIULEŞTI, Pod Grant, 50 mp, în vilă, pretabil birouri, cabinet, atelier. 0744.378.315.

CUMPĂR decizii Fondul Proprietatea - Legea 9 (Bulgaria), 290 (Basarabia). 0743.589.934.

SCHIMBURI LOCUINţE

CUMPĂR maculatură, hârtie de birou, arhivă, hârtie de tipografie, 0730.201.227, 0764.258.873.

OFER apartament 2 camere în Militari şi garsonieră în Titan pentru apartament 3-4 camere în zonă cu metrou, exclus agenţii, 0762.365.250. SCHIMB casă cu dependinţe, teren 2000 mp, poziţie superbă, cu garsonieră, 0765.791.823. CUMPăRăRI AUTO

ACHIZIŢIONEZ 1994-2010: LOGAN, DACIA 1310, SUPERNOVA, Solenza, Cielo, Tico, Chevrolet, Matiz, Opel, Renault, Skoda, VW, Peugeot. Şi cu mici defecte. 0721.309.765; 021.255.11.02. CUMPĂR autoturisme sau jeepuri, fabricate 2000-2011, rog seriozitate. 0723.400.879.

CUMPĂR antichităţi, mobilă, argintărie, ceasuri elveţiene Schaffhausen, cărţi, covoare, magnetofoane, fotoaparate, bibelouri, 021.450.94.86, 0727.496.361. ACHIZIŢIONĂM cărţi vechi fără selecţie, cantităţi mari, plata pe loc. 0736.413.377. DIVERSE

EVALUĂM şi oferim informaţii despre starea de sănătate prin medicina cuantică, recomandăm tratamente naturiste, 70 lei, 0727.548.308. ÎNTÂLNIRI FIERBINţI

VÂNZăRI DIVERSE

SUPORT uscare rufe cu scripeţi şi fixare în tavan. www.uscatorrufe.ro

MASAJ tantric, body, relaxare, lux, pasiune, senzualitate, rafinament, igienă, calitate, intim, discret, 0730.468.168/ 0769.983.

VREI UN ANUNţ ÎN ZIARUL „RING“? CONTACTEAZă-NE ACUM! MEDIA PRESS Bd-ul Dimitrie Cantemir 16, bl. 6, sc. C, ap. 69, Tel: 021.336.79.00, 021.301.99.45 STANCANA CONSULTING Şos. Giurgiului nr. 117, bl. 4, sc. 6, sector 4, parter, tel.: 021.451.00.01 AGER PRESS Strada Ion Câmpineanu nr. 22, tel.: 021.312.24.83 CORE ADVERTISING GRUP Str. Știrbei Vodă 119, ap 3, sector 1, tel.:/fax: 021.637.37.36

PUBLICITATE

la 2 apariții plătite, în luna februarie a 3-a este GRATUITĂ

TITAN MEDIA Şos. Viilor nr. 92, sector 5, tel.: 021.335.98.36

SC EXTIM SRL Str. Academiei nr. 4-6, sector 3, tel.: 021.312.27.13

MAXIM Bd-ul Carol nr. 35 sector 2, tel: 021.311.10.96

START MEDIA Piaţa Presei Libere nr. 1, corp C2, et. 1, cam. 29, tel.: 021.317.98.00

TERRA VISUAL Calea Rahovei nr. 328, bl. 57 A, sc. 1, ap. 1, sector 5, tel.: 021.423.96.12 TELEFAX Bdul. Dimitrie Cantemir nr. 21, bl. 4, sc. A, parter, ap. 4, sector 4, tel.: 021.330.47.16

TERRA TRADE Bd-ul 1 Decembrie nr. 35, bl. L14, sc. 11, tel. 031.436.26.26 DIRECT PRESS str. Telita nr. 6, bl. 67A, tel.: 0723.780.846

BONENI TRADE Șos. Pantelimon 260, bl. 46, sc. 4, parter, ap. 136, sect. 2, tel./fax: 021.255.10.92

STANDARD MEDIA COMPANY Aleea Dobrina nr. 2, bl. 49, sc. 1, ap. 4, parter, sector 2, tel.: 021.255.53.44

MEDIAPRESS Calea Moșilor nr. 264, bl. 10, sc. A, parter, tel.: 031.107.37.01 și 0737.353.359

COLOSAL Str. Ion Câmpineanu nr. 22, sector 1, tel.: 021.312.12.22

RAI MEDIA PLUS Piaţa Amzei 10-22, sector 1, Bucureşti, tel.: 021.312.24.94

ANUNŢ DE LA A LA Z Aleea Dealul Mitropoliei nr. 5, tel.: 021.336.65.45

ROMANIA PRESS Bd-ul Iancu de Hunedoara nr. 38, sector 1, București tel.: 0741.330.100, 0766.242.111, fax 021.310.09.600

www.ziarulring.ro


1 COCKTAIL 6

Mediocritatea refuză întotdeauna să admire şi câteodată chiar să aprobe.“ JOSEPH DE MAISTRE

LUNI, 27 februarie 2012

HOROSCOP BERBEC

Ei sunt actorii din cursa pentru „Zmeura de Aur“

O întâlnire cu familia vă va ocupa o bună parte din zi. Se vor dezbate probleme de interes comun şi nu vă va fi uşor să vă faceţi ascultat. 5Sănătate 5Bani 6Sentimente

TAUR Este foarte posibil să fiţi pus în faţa unei situaţii a cărei rezolvare se va lăsa aşteptată ceva timp. Din fericire, acest lucru nu vă va încurca planurile pentru azi. 5Sănătate 5Bani 5Sentimente

n Juriul evenimentului ce desemnează cele mai proaste filme şi performanţe actoriceşti a anunţat, recent, nominalizările. Printre posibilii „câştigători“ se află artişti de renume ca Al Pacino, Nicole Kidman, Adam Sandler şi Nicolas Cage.

GEMENI Cu ocazia unei întâlniri cu mai multe cunoştinţe, calităţile dumneavoastră vor ieşi din nou în evidenţă. 5Sănătate 5Bani 5Sentimente

Iris Păun

Rihanna, într-o nouă idilă cu Brown? ZVON. Se pare că gestul artistei din Barbados de a colabora cu cel care agresat-o în urmă cu trei ani nu este doar o strategie de marketing. Potrivit unor surse apropiate, citate de Radar Online, Rihanna şi Chris Brown şi-ar fi reluat povestea de iubire. Vestea pare să-l fi înfuriat pe mentorul şi prietenul ei Jay Z, care i-ar fi cerut artistei să înceteze orice fel de contact cu fostul iubit: „Rihanna e conştientă de părerea lui Jay faţă de Chris, dar nu o interesează. Oricum face ce vrea cu viaţa ei. Pe de altă parte, Jay este dezamăgit de ea şi, totodată, îngrijorat de mesajul pe care aceasta îl transmite admiratoarelor, prin gestul ei de a colabora şi de a reveni în braţele fostului agresor“. Chris Brown a agresat-o fizic pe Rihanna în seara care a precedat Gala Premiilor Grammy din 2009. Pentru această faptă a fost condamnat la şase luni de muncă în folosul comunităţii şi la impunerea unui regim de libertate condiţionată timp de cinci ani. (I.P.)

BANCUL ZILEI

magazin@ziarulring.ro

În vârstă de 46 de ani, Sandler este singurul care a reuşit performanţa de a primi 11 nominalizări în cadrul acestor premii, remarcându-se chiar şi la categoria „cea mai proastă actriţă“, pentru rolul Jill din pelicula „Jack şi Jill“. Adam nu lipseşte nici din cursa pentru „cel mai prost actor“,“cel mai prost scenariu“ şi, nu în ultimul rând, „cel mai prost film“, toate acestea cu ajutorul unei singure pelicule – „Jack şi Jill“. Aceeaşi producţie îl aduce în atenţia comitetului „Zmeura de Aur“ şi pe Al Pacino pentru apariţia sa specială din cadrul acesteia. Din top nu lipseşte nici Nicolas Cage care are toate şansele de a pleca acasă cu trei trofee pentru prestaţia sa din filmele „Trespass“,

RAC O întâlnire cu o cunoştinţă mai veche vă va permite să depănaţi amintiri plăcute. Restul zilei nu este marcată de evenimente remarcabile. 6Sănătate 5Bani 5Sentimente

LEU O zi plină de surprize, plăcute, din fericire. Dialogul cu cei din jur vă dă ocazia să aflaţi tot felul de lucruri noi şi interesante. 5Sănătate 5Bani 5Sentimente

FECIOARĂ „Anotimpul vrăjitoarei“ şi „Iadul se dezlănţuie 3D“. Nicole Kidman, în schimb, a fost nominalizată la titlul de cea mai proastă actriţă pentru interpretarea din „Just Go With It“, în timp ce Taylor Lautner şi Kristen

Stewart sunt cât pe ce să reuşească şi anul acesta să plece acasă cu trofee la categoriile „cel mai prost lungmetraj“ şi „cel mai prost actor în rol principal“. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe 1 aprilie, de Ziua Păcălelilor.

Sunteţi într-o dispoziţie de zile mari; veţi fi mai entuziast decât v-au văzut vreodată cei care vă cunosc. Întâlnirea cu prietenii va vă destinde. 5Sănătate 5Bani 5Sentimente

SĂGETĂTOR

Sudoku

7

1940: Martin Kamen şi Sam Ruben descoperă izotopul carbon-14.

www.ziarulring.ro

2

9

6

3

CAPRICORN

8

1594: Henric al IV-lea este încoronat rege al Franţei.

1913: Se naşte Paul Ricoeur (foto), filosof francez (d. 2005).

9

3

1 9 4 6 3 7 8 2 5

2

6 8 5 9 2 4 3 1 7 3 5 7 1 6 9 2 4 8

5 6 2 4 7 8 1 9 3 7 3 9 2 1 5 4 8 6 8 4 1 3 9 6 7 5 2

7

8 2

4

2 7 3 8 5 1 9 6 4

4 1 6 7 8 2 5 3 9

2

5

Rezolvarea din nr. trecut

9 2 8 5 4 3 6 7 1

Dialogul cu cei din jur se va dovedi fructuos, cu condiţia să vă stăpâniţi impulsivitatea. Dacă aşteptaţi vreo veste, acesta va veni spre seară. 5Sănătate 5Bani 5Sentimente

Pune-ţi mintea la contribuţie

27 februarie 2012 Soarele răsare la 7.09 şi apune la 17.51

1900: Este fondat Partidul Laburist britanic.

BALANŢĂ Nu reuşiţi să vă odihniţi aşa cum aţi dori, căci trebuie să puneţi la punct unele chestiuni familiale, apărute peste noapte. 6Sănătate 5Bani 5Sentimente

SCORPION

Discuţie în cuplu: - Am fost oarbă şi surdă când te-am luat!, strigă soţia furioasă. - Vezi, draga mea, răspunde soţul calm, de câte boli te-am vindecat?

Calendar

Dacă veţi avea ocazia să ieşiţi în afara oraşului, sunt şanse să vă simţiţi excelent. Nar fi exclus nici să vă întâlniţi cu nişte cunoştinţe mai vechi. 5Sănătate 5Bani 5Sentimente

1

7

1

6

5 6

4 9

6

Sunteţi puţin cam aerian azi şi de aceea aţi face bine să nu vă implicaţi în activităţi care necesită un mare efort de concentrare. 6Sănătate 5Bani 5Sentimente

VĂRSĂTOR Prietenii vă vor face o invitaţie care vă tentează, dar s-ar putea să nu mai finalizaţi ceea ce v-aţi propus. 5Sănătate 5Bani 5Sentimente

PEŞTI Calităţile de care daţi dovadă vă fac foarte apreciat de cei din jur. Veţi avea astăzi ocazia să vă lărgiţi cercul de prieteni. 5Sănătate 5Bani 5Sentimente

RING - 27 Februarie  

Ziarul Ring, nr.961

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you