Page 1

ΠΟΜΟΛΑ | ΚΟΥΡΤΙΝΟΒΕΡΓΕΣ | ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ | ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ | ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ | ΕΙΔΗ ΜΠΑΝΙΟΥ | ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΖΑΚΙΟΥ | ΚΑΓΚΕΛΑ | ΣΚΑΛΕΣ


Η

εμπειρία 30 ετών στη βιομηχανική παραγωγή δημιούργησε για εσάς, στον Αγ. Στέφανο Αττικής, το VF Stores. Περιπλανηθείτε στον πρωτοποριακό πολυχώρο διακόσμησης και εφαρμόστε νέες ιδέες στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας χώρο. Μεταλλικές δημιουργίες σας προκαλούν, για μικρές αλλά και μεγάλες αλλαγές στο χώρο σας. Επιλέξτε, μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, πόμολα, λαβές, κουρτινόβεργες, είδη μπάνιου, αξεσουάρ τζακιού, αλλά και σχεδιάστε μαζί μας, κάγκελα, σκάλες και στέγαστρα, που θα κατασκευάσουμε αποκλειστικά για εσάς. Συνδυάστε τις επιλογές σας, με ιδιαίτερα υφάσματα, ταπετσαρίες και λειτουργικά συστήματα σκίασης, ολοκληρώνοντας την ανανέωση του χώρου σας. Η θέση του καταστήματος και ο άνετος χώρος στάθμευσης, εξασφαλίζουν την εύκολη πρόσβαση στον χώρο η οποία σε συνδυασμό με την ποικιλία των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, σας εξοικονομούν πολύτιμο χρόνο. Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε το χώρο, τα είδη, τις τιμές, τους ανθρώπους και τις υπηρεσίες μας. Η εξυπηρέτησή σας είναι η προτεραιότητά μας!


πόμολα Υψηλής αισθητικής και ποιότητας πόμολα & λαβές κατασκευασμένα από ορείχαλκο, inox και άλλα σύγχρονα υλικά, σε κάθε χρωματική απόχρωση, για συχνή και απαιτητική χρήση. Η συλλογή μας διατίθεται σε μοντέρνα και κλασικά σχέδια και καλύπτει κάθε χώρο και κάθε επιθυμητό στυλ διακόσμησης.


κουρτινόβεργες Δημιουργίες από μέταλλο διακοσμούν κάθε χώρο και δημιουργούν, μαζί με τη συλλογή υφασμάτων που διαθέτουμε, συνθέσεις υψηλής αισθητικής και ποιότητας. Διατίθενται σε πληθώρα σχεδίων, αναδεικνύοντας τόσο τις κουρτίνες, όσο και το προσωπικό σας στυλ.


κουρτίνες Ανανεώστε τον χώρο σας, αλλάξτε τη διάθεσή σας, επιλέγοντας υφάσματα υψηλής αισθητικής και αντοχής, σε μοντέρνα σχέδια και χρώματα. Οι συλλογές μας εξάπτουν την φαντασία σας, αναδεικνύουν τον χώρο σας και ικανοποιούν κάθε στυλ διακόσμησης.


συστήματα σκίασης Η εξέλιξη των συστημάτων σκίασης, περσίδες – ρόλερ – πλισέ – πάνελ, άλλαξε τις διακοσμητικές συνήθειες και δημιούργησε μια νέα γενιά αισθητικής άποψης. Τα συστήματα σκίασης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, που διαθέτουμε, είναι κατασκευασμένα από σύγχρονα υλικά, με λειτουργικούς και ανθεκτικούς στη χρήση μηχανισμούς, έτοιμα να καλύψουν κάθε ανάγκη. Παίξτε με το φυσικό φώς και αλλάξτε την αισθητική του χώρου σας ανάλογα με την εποχή και τη διάθεσή σας.


ταπετσαρίες Η ταπετσαρία τοίχου έχει περάσει σε μια νέα διάσταση διακόσμησης χώρου. Οι συλλογές μας παρέχουν τη δυνατότητα, να δίνετε στον κάθε χώρο το δικό του ύφος και σας προτρέπουν να τον ανανεώνετε όσο συχνά το επιθυμείτε. Επιλέξτε από πληθώρα σχεδίων, χρωμάτων και υλικών και αφήστε τη φαντασία σας να δημιουργήσει.


είδη μπάνιου Είδη μπάνιου, σύγχρονου αλλά και κλασικού σχεδιασμού, αξεπέραστης ποιότητας και λειτουργικότητας, μαγνητίζουν το μάτι και εξάπτουν την φαντασία. Εξοπλίζουν και διακοσμούν το μπάνιο σας, κάνοντας το χρηστικό και ξεκούραστο. Επιλέξτε, χρησιμοποιήστε και χαλαρώστε.


αξεσουάρ τζακιού Μεταλλικά είδη για το τζάκι, όπως σήτες, ξυλιέρες, σχάρες και κρεμανταλάδες, σε πληθώρα σχεδίων και υλικών, από ορείχαλκο, inox, σίδηρο και κρύσταλλο, διακοσμούν το τζάκι σας και παρέχουν πλήρη ασφάλεια και λειτουργικότητα, αφήνοντας σας να χαλαρώσετε και ν’ απολαύσετε την θαλπωρή του.


κάγκελα Κάγκελα από inox ή ανοδειωμένο αλουμίνιο, σύγχρονου σχεδιασμού, υψηλής αισθητικής, ποιότητας και αντοχής, σχεδιάζονται και κατασκευάζονται ειδικά για εσάς, καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε εσωτερικού & εξωτερικού χώρου. Φανταστείτε, δημιουργήστε, διακοσμήστε και απολαύστε την ασφάλεια και την αξεπέραστη ποιότητα των κατασκευών μας.


σκάλες Οι κατασκευές μας, μοναδικές, λειτουργικές και απόλυτα ασφαλείς, αναδεικνύουν και χαρακτηρίζουν το χώρο σας, καλύπτοντας κάθε ανάγκη και χρήση. Η σχεδίαση, η κατασκευή τους αλλά και η τοποθέτηση από εξειδικευμένα συνεργεία, εγγυώνται την άριστη ποιότητά τους.


ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Κλείστε ραντεβού με το ειδικό τμήμα Σχεδιασμού της Εταιρείας, στο κατάστημα μας, και δείτε σε 3D απεικόνιση την κατασκευή σας. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ Εξειδικευμένα συνεργεία τοποθετούν τα είδη που επιλέξατε στον χώρο σας. ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ Ειδικά για εσάς τους επαγγελματίες πελάτες, το κατάστημα προσφέρει : • ειδικό χώρο εργασίας (Η/Υ και Internet) • ειδική γραμματειακή υποστήριξη εντός του καταστήματος • ειδική εξυπηρέτηση των πελατών σας Εξυπηρετήστε τους πελάτες σας, σαν να βρίσκεστε στο δικό σας χώρο. ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ Εκμεταλλευτείτε την εξαιρετική σχέση ποιότητας - τιμής σε επιλεγμένα προϊόντα, επισκεπτόμενοι το ειδικό μας τμήμα.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Η παραλαβή των αγορών σας μπορεί να γίνει άμεσα από το κατάστημα μας ή με αποστολή στο χώρο σας. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΓΟΡΩΝ Οι πληρωμές γίνονται με μετρητά, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και με πιστωτικές κάρτες. Επίσης, παρέχεται δυνατότητα πληρωμής και με προγράμματα άτοκων δόσεων. E-SHOP Επιλεγμένα είδη από διάφορες κατηγορίες προϊόντων μας διατίθενται σε ιδιαίτερες τιμές, μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. www.vfstore.gr ΠΡΟΣΒΑΣΗ Το κατάστημα διαθέτει : • άμεση και εύκολη πρόσβαση από την Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, • ιδιωτικό χώρο στάθμευσης • πρόβλεψη για άτομα με κινητικές δυσκολίες

EN ISO 9001:2008 No 32356


Εργοστάσιο: ΒΙ.ΠΕ. Θέση Τέμπελι, 32011 Οινόφυτα Βοιωτίας Κατάστημα: Χελμού 27Δ, 145 65 Αγ. Στέφανος Αττικής Τ: 210 62 15 501, 210 81 45 515, F: 210 62 15 502

info@vfstore.gr

www.vfstore.gr

24sel VFstore  

24sel VFstore

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you