Page 1

L’EMPRENEDORIA A L’ ESCOLA I ...

VERÒNICA, IKRAM, RAFA, ANNA I OLIVER

...

la creativitat

L’ANY 2012 HA ESTAT L’ANY INTERNACIONAL DE LES COOPERATIVES. AL NOSTRE TERRITORI LES COOPERATIVES SÓN UNES ENTITATS AMB MOLTA HISTÒRIA I QUE HAN ESTAT MOLT IMPORTANTS PELS HABITATS DELS POBLES DE LA ZER. PER AQUESTA RAÓ DURANT AQUEST CURS ELS ALUMNES DE L’ESCOLA SANT ROC HEM TREBALLAT EL COOPERATIVISME I HEM CREAT LA NOSTRA PETITA COOPERATIVA AMB L’OBJECTIU DE PODER PAGAR LES SORTIDES I LES COLÒNIES DE TOTS ELS NENS I NENES DE L’ESCOLA.

LA COOPERATIVA LES TRES NAUS, ES VA CREAR A L’ANY 1918, PER L’ARQUITECTE CÈSAR MARTINELL I BRUNET, A PETICIÓ DEL SINDICAT AGRÍCOLA I LA CAIXA RURAL DE ROCAFORT DE QUERALT.

COOPERAR VOL DIR TREBALLAR EN EQUIP PER ACONSEGUIR UN OBJECTIU COMÚ. JUGAR ÉS UNA MANERA D’APRENDRE A COOPERAR.

VAM VOTAR PER TRIAR UN NOM I UN LOGO PER LA COOPERATIVA.

TAMBÉ VAM HAVER DE POSAR-NOS D’ACORD PER ESCRIURE ELS ESTATUTS DE LA COOPERATIVA.. ELS ESTATUTS SÓN LES NORMES DE FUNCIONAMENT I ELS OBJECTIUS DE LA COOPERATIVA.

VAM FER UNA REUNIÓ AMB ELS PARES PER PRESENTAR LA COOPERATIVA, EXPLICAR-LOS QUINS EREN ELS NOSTRES OBJECTIUS I DEMANAR EL SEU SUPORT. LA NOSTRA IDEA VA SER MOLT BEN ACCEPTADA PER TOTHOM, FINS I TOT PER L’AJUNTAMENT DE ROCAFORT.

punt i seguit seguit 2013


la creativitat

MUNTEM UNA COOPE COOPERATIVA PERATIVA HEM PARTICIPAT EN UNES VOTACIONS PER TRIAR LA JUNTA DIRECTIVA DE LA NOSTRA COOPERATIVA. HI HAVIA TRES CANDIDATURES QUE VAN DEFENSAR EL SEU PROGRAMA.

LA COOPERATIVA ELS ARTESANS HEM PARTICIPAT EN DOS FIRES, LA DE ROCASALUT I LA DE NADAL. VAM GUANYAR FORÇA DINERS I A MÉS ENS HO VAM PASSAR MOLT BÉ.

ROCAFORT COMA-RUGA

ROCAFORT CUBELLES

punt i seguit seguit 2013

GEORGINA, HELENA, HASSANE, HOUSSAM

PER PREPARAR LA FIRA DE NADAL VAN VENIR LES MARES I ENS VAN AJUDAR. VAM FER CENTRES DE TAULA, VAM DECORAR TIOS, VAM FER GALETES, FIGURES PER L’ARBRE DE NADAL.. VAM REPARTIR LES TASQUES I VAM TREBALLAR EN EQUIP. VA SER MOL DIVERTIT I VAM APRENDRE MOLTES COSES.

Revista Punt i seguit 2013  

Article alumnes cicle mitjà i cicle superior de l'Escola Sant Roc de la ZER Conca de Barberà

Advertisement