Page 1

zentuvo Danmark søger

professionel og entusiastisk cheffotograf

Stigsborgvej 60, 1. sal DK-9400 Nørresundby Tlf.: +45 7020 4849 www.zentuvo.dk

Stillingen Med baggrund i zentuvos stadige vækst, ønsker vi at tilknytte en dygtig og professionel cheffotograf/Local Ressource Manager, som kan sikre vores høje kvalitet indenfor professionel ejendomsfotografering.

Din profil Du er: • Uddannet fotograf eller har en anden grafisk/IT uddannelse, f.eks designer, grafiker, DTP • Har bestridt lignende stilling tidligere • Erfaring som boligfotograf og kommercielt tænkende • Indgående kendskab til fototeknik og betjening af fotografisk udstyr • Godt kendskab til relevante IT platforme og fotoredigeringssoftware • Erfaren bruger af MS Office pakken • Godt kendskab indenfor udarbejdelsen af uddannelsesplaner, udvikling af fotokoncepter og gennemførelse af disse • Evner at dokumentere gennemførte aktiviteter • Kendskab og erfaring med ejendomsmæglerbranchen • Evner at vælge relevante løsninger i samarbejde med kunder, leverandører og kollegaer Du kommer til at have ansvaret for zentuvo Danmarks billedkvalitet indenfor professionel ejendomsfotografering og de ca. 25 freelance fotografer der er tilknyttet virksomheden. Derfor skal du have flair for koordinering, kvalitetsikring og uddannelse/udvikling. Du kommer til at arbejde med den fulde rekrutteringsproces vedrørende ansættelse af nye fotografer og sparring til eksisterende fotografer, herunder fototeknikker, brug af fotoudstyr og virksomhedens IT-systemer. Endvidere har du ansvaret for markedsdækning af fotografer i hele landet - også i forbindelse med sygdom og ferie. De fleste af dagene vil du befinde dig på hovedkontoret i Nørresundby, men du vil også være at finde ude på ejendomsfotograferingsopgaver, samt løse specielle foto-opgaver fra vores kunder. Cheffotografen/Local Ressource Manageren skal også opretholde det gode forhold mellem zentuvo, fotograf og kunde, så samarbejdet forløber professionelt. Derfor skal cheffotografen/Local Ressource Manageren håndtere reklamationer og kvalitetsmangler i forhold til fotografernes leverancer til virksomhedens kunder

Vi tilbyder Du får muligheden for at sætte dit eget præg på stillingen, i form af udvikling af nye koncepter og produkter, baseret på behov identificeret i markedet, samt et stort ansvar overfor vore 25 ejendomsfotografer. Derudover kan vi tilbyde moderne kontorfaciliteter i Nørresundby beliggende direkte ned til Limfjorden, med god kantineordning, fitnesscenter og et godt arbejdsmiljø med professionelle kolleger.

Ansøgning Har ovenstående vakt din interesse, sendes en skriftlig ansøgning og CV til Adm. Direktør, Morten Ziwes, på mail: morten@zentuvo.dk Ansøgningsfrist er d. 15. juni 2012

Om zentuvo Danmark zentuvo er Skandinaviens største leverandør af visualiseringstjenester til ejendomsbranchen. Selskabet blev etableret i 2000, med det formål, at levere kvalitetsbevidste fotoog logistikløsninger til ejendomsmæglere. Vi er ejet af den solide norske kapitalfond Altaria og har søsterselskaber i Norge, Sverige, Finland og UK samt der er flere selskaber på vej ind i gruppen. Med dansk hovedkontor i Nørresundby, og et omfattende netværk af professionelle fotografer landet over, betjener vi både store og små kunder, som ønsker at markedsføre boliger på den mest optimale måde. Sammen med vores fotografer, arbejder vi med at være først i feltet, for at udvikle og tilbyde et bredt spektrum af visualiseringstjenester til ejendomsbranchen. Alle i zentuvo er stolte af at arbejde i en innovativ virksomhed, hvor de, som er i kontakt med os, skal opleve at vi er professionelle og entusiastiske medarbejdere, som ønsker at levere de bedste produkter hver eneste dag.

Stillingsopslag_Cheffotograf - zentuvo Danmark  

Cheffotograf/Produktionsansvarlig hos zentuvo Danmark. Ansøgningsfrist er d. 17. maj

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you