Page 6

Vacatures

Dinsdag 14 mei

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Kijk op www.zeewolde-actueel.nl

6

Vacature

Is biotechnologie jouw productieomgeving? Bioseutica B.V. is een internationaal opererende en vooruitstrevende producent die uit natuurlijke grondstoffen conserverende en antibacteriële enzymen produceert voor de food, feed en pharma industrie. Bioseutica is marktleider in haar branche en het hoofdkantoor is gevestigd in Zeewolde. Ter versterking van het productieteam zoekt Bioseutica een enthousiaste:

Proces Operator

m/v - 40 uur per week - Zeewolde Wat houdt de functie onder andere in: • In een 2 of 3 ploegendienst, voer je productiewerkzaamheden uit volgens planning en werk-, hygiëne- en veiligheidsinstructies en zorg je voor de administratieve verwerking van de productiegegevens. • Je observeert, volgt, registreert en rapporteert de proces parameters. • Je neemt monsters t.b.v. kwaliteitsdoelstellingen. Heb/ben je • MBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een Vapro B diploma • een paar jaar ervaring in een relevante productieomgeving • kennis en ervaring met HACCP en/of GMP gericht werken • affiniteit met biologische processen • een goede beheersing van het Nederlands en redelijke beheersing van het Engels Bioseutica biedt jou een uitdagende baan in een internationale, professionele en groeiende organisatie. Samen met je gedreven collega’s werk je in een prettige en informele werkomgeving. Naast goede arbeidsvoorwaarden krijg je bij Bioseutica alle kans om je verder te ontwikkelen.

vacature: Manager speciale projecten (fulltime/ parttime bespreekbaar)

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons kan ondersteunen met onze logistieke planning en onze speciale projecten. In onze moderne fabriek produceren we babyvoeding. Hier wordt steeds weer de puzzel gemaakt die productie, inkomende- en uitgaande logistiek met elkaar verbindt. Daarbij hebben we regelmatig speciale projecten, zoals bijzondere producties en trials voor nieuwe markten. Jij zorgt dat onze planning realistisch is en werkt, en dat onze speciale projecten van begin tot eind in goede banen geleid worden. Zo zorg jij iedere dag, samen met ons team, dat baby’s in Nederland en daarbuiten de beste voeding krijgen. - Je hebt een opleiding of ervaring in de life sciences, levensmiddelen- of farmaceutische industrie (HBO/WO) - Je hebt vaardigheden om nauw met klanten samen te werken - Je werkt netjes en secuur - Je kunt uitstekend communiceren met je collega’s - Je ondersteunt de manager planning en control, en de manager productie De functie van Manager speciale projecten voer je uit in een klein team waar je nauw mee samenwerkt. We helpen elkaar in ons werk en zorgen daarbij voor een fijne sfeer. Wij bieden prettig en stabiel werk, voor een aantrekkelijk salaris. Spreekt deze functie je aan? Stuur dan vóór 24 mei jouw cv en motivatie naar hrm@picomel.nl.

Herken jij je in deze functie? Reageer dan uiterlijk 26 mei op deze functie via het sollicitatieformulier op onze website, of stuur een email met je CV en motivatie aan Rixt Dijkstra. Heb je vragen? Laat het ons weten! Website: www.dijkstraenvanpuffelen.nl Email: vacatures@dijkstraenvanpuffelen.nl Telefoon: 036 540 5015

We zien u graag bij DEEN Zeewolde!

15 SLAGROOMSOESJES

GRATIS!

Bij € 15,- aan boodschappen* ontvangt u een doosje mini soesjes t.w.v. € 2,75 gratis.

* Uitgezonderd rookwaren, sterke dranken, boeken, bel- en datategoeden, postzegels, cadeaukaarten, geneesmiddelen, loten, statiegeld en zuigelingenvoeding type 1.

Deze actie is alleen geldig bij DEEN Zeewolde, Flevoplein 6 van donderdag 16 t/m zondag 19 mei 2019.

Profile for Zeewolde Actueel

Zeewolde Actueel week 20 2019  

Zeewolde Actueel week 20 2019  

Advertisement