Hattellifolder 37 woningen

Page 1

s

Laat

!

se te fa

Inspireren, visualiseren & realiseren van uw interieurwens!


Thuiskomen in uw droominterieur Is het als toekomstige bewoner van een nieuwe woning niet een fijn idee om, na het kopen van uw woning, de volledige inrichting en uitvoering uit handen te kunnen geven? Vanaf het bepalen van uw stijl tot een compleet afgewerkte woning, zodat u alleen nog hoeft te verhuizen? Maak dan kennis met de interieuradviseurs van Hattelli. Met uw persoonlijke interieuradviseur begeleiden

Wanden glad en strak, duurzame vloeren door

wij het gehele proces van het bepalen van uw stijl,

de hele woning, raamdecoratie en gordijnen

advies in materiaal en kleur, tot aan de planning,

die het licht filteren, inbouwkasten klaar om

coördinatie en installatie van uw interieur.

ingeruimd te worden en lampen die een fijne

Hattelli levert uw woning volledig afgewerkt op.

sfeer geven.

Hattelli’s stappenplan

Fase 1 - INTAKE

Fase 2 - BOUW

Fase 3 - OPLEVERING NADERT

Fase 4 - VOORBEREIDING

Fase 5 - REALISATIE

Fase 6 - VERHUIZEN

interieurwens & financiering hypotheek

planning installaties & kwaliteitscontroles

aannemer bouwt

installatie, bewaken voortgang & kwaliteitcontroles

personaliseren interieurwensen

opleveren & verhuizen


Wanden Indien nodig worden de wanden door ons voorbewerkt tot aan de gewenste klasse die nodig is voor het aanbrengen van glasvezelbehang. Hierna worden de wanden opgeschuurd, voorzien van glasvezelbehang glad of blokmotief, dat naadloos aansluit. Hierna worden ze afgewerkt met twee lagen kwaliteitsverf. U heeft de keuze uit 8 basis RAL kleuren, tegen een meerprijs zijn ook alle andere RAL kleuren mogelijk. Voorinspectie, vochtmeting, afvalverwijdering en afkitten is in de m2 prijs meegenomen.

Maatwerk inbouwkast Stel met uw interieuradviseur de ideale kast samen. Er zijn diverse mogelijkheden in kleur en materiaal voor zowel interieur als exterieur. Wij kunnen elke kast op maat leveren denk hierbij aan een kleding-, inloop-, laundry-, garderobe- en wandkast in de woonkamer. Ook zijn er diverse accessoires die u aan de kast kunt toevoegen. De kast wordt vakkundig ingemeten, op maat gemaakt en geïnstalleerd en is klaar om ingeruimd te worden.

Vloeren Kies uw ideale vloer! Wij hebben ruime keuze uit laminaat-, PVC- of houten vloeren. U kunt kiezen uit stroken of visgraat legmethode. Vloeren worden indien nodig voorzien van een egaline onderlaag of ondervloer en afgewerkt met een wandplint met keuze uit diverse hoogtes van 7, 9 en 12 cm. Ook kunnen wij een schoonloopmat plaatsen, die wij afwerken met een profiel. Voorinspectie, vochtmeting, afvalverwijdering en transport is inbegrepen.

Raamdecoratie en gordijnen Afwerking voor uw ramen is de finishing touch van uw interieur. Gordijnen als vitrage, inbetween of verduisterend, raamdecoratie als plissé, rolgordijn aluminium of houten jaloezieën en nog veel meer. Volop keuze uit verschillende kleuren en materialen. Hattelli weet vooraf wat er mogelijk is in uw woning. Alle ramen worden door ons ingemeten, producten worden op maat gemaakt en geïnstalleerd door onze installatie teams.


Scan de QR code en maak direct een afspraak met uw interieuradviseur voor een offerte op maat, mail naar: interieuradviseur@hattelli.com of bel met +31 (0)23 556 31 16.

Hattelli Projects B.V. Planetenweg 5 • 2132 HN Hoofddorp • +31 (0)23 556 31 16 • info@hattelli.com • www.hattelli.com