Page 1

a a L

t s t

f e

e s a

A L LU R E Aan de Amstel Huis. Tuin. Ruimte. Centrum. Vrijheid.

37 woningen | Uithoorn

Bouwnr.: 81 t/m 90

Schinkel Bouwnr.: 71 t/m 80

Versie: 27 mei 2021

Alm


Inhoud

Een hagelnieuwe woning in een fraaie gemengde wijk, op een unieke locatie bij de Amstel 2

4 5

Vogelvlucht

6 7

De situatie

8

Fris, stoer & eigen

Allure a/d Amstel Aan de rand van het gezellige centrum van Uithoorn wordt een nieuwe woonwijk gerealiseerd: Vinckebuurt. Met een kleine 300 woningen in diverse soorten en maten biedt dit gevarieerde plan voor elk wat wils!

Een overzicht van de situatie en alle woningen.

37 woningen Vinckebuurt is een gezamenlijke ontwikkeling van ZeemanVastgoed en BPD Ontwikkeling. Het bestaat uit verschillende deelplannen. Deze fase met 37 koopwoningen voltooit het plandeel Allure aan de Amstel.

De woningen zijn vormgegeven in een mooie mix van modern en jaren ’30-stijl.


10 32 52 54 56 58

Type Alm Artist Impressions, plattegronden, gevels, doorsneden, erfafscheiding, optieplattegronden en optiegevelbeelden, kleuren- en materiaallijst

Type Schinkel Artist Impressions, plattegronden, gevels, doorsneden, erfafscheiding, optieplattegronden en optiegevelbeelden, kleuren- en materiaallijst

Renvooi Sanitair & Tegelwerk Staat van ruimteafwerking Svedex Binnendeuren

60

Technische omschrijving

68 70 72 73 74

Hattelli Hattelli heeft een ruime collectie in diverse woonstijlen en kleuren. Kwalitatief hoogwaardige materialen en merken.

Verkoopprocedure Mocht u na het lezen hiervan nadere toelichting wensen, dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met één van de makelaars.

Duurzaam wonen Hoger wooncomfort, lager energieverbruik.

Woningborg Wat houdt de Woningborg Garantie- en waarborgregeling in?

Bewust Nieuwbouw

3


4


Vinckebuurt Uithoorn

Allure a/d Amstel Aan de rand van het gezellige centrum van Uithoorn wordt een nieuwe woonwijk gerealiseerd: Vinckebuurt. Met een kleine 300 woningen in diverse soorten en maten biedt dit gevarieerde plan voor elk wat wils!

Voor veel mensen biedt Vinckebuurt de perfecte woonkans. Een hagelnieuwe woning of appartement in een fraaie gemengde wijk, op een unieke locatie. Waar vindt u dat nog? Gevarieerd woningaanbod Aan diversiteit in deze wijk geen gebrek. Er komen parkvilla’s, twee-onder-een-kapwoningen, rijwoningen en beneden-bovenwoningen. In het hart van Vinckebuurt, grenzend aan het parkje, worden twee parkvilla’s gebouwd. Daarbij verrijst langs de oever van de Amstel en aan de Petrus Steenkampweg een complex met 45 appartementen in het luxere segment. Volop mogelijkheden dus, of u nu een gezin heeft of wilt samenwonen, of u alleenstaand bent of senior. Prachtige ligging Het plandeel Allure aan de Amstel ligt op een unieke plek. Ten eerste woont u vlakbij de rivier de Amstel, wat deze wijk een bijzondere sfeer geeft. Ten tweede ligt de wijk aan de rand van het centrum van Uithoorn, met zijn gezellige restaurants en terrassen aan de waterkant. Hierdoor heeft u alle voorzieningen binnen handbereik, terwijl u aan de andere kant kunt genieten van het weidse polderlandschap. 5


V R

V

V

A L LU R E

R

R

Aan de Amstel

g

we

T

A

se

ha

Fa

r me

1

em

V

ste

aa ertl sch

raa nst t

0-

150

CG

TG 0-

100

TG

84

a

850

83

-

ee r

ste

-

aa n

TK TK

a

0-

70

G

TK

blo

0-

35

k2

TK

k1

45

m rte

n

te

en

TG

TG

pa

ap

ja

blo

3

F

TK

TK

-C

TA

e as

n

45

g

G

-C

TA

69 a

TK

av e

71

68 b

TK

TK

TG

ch th

0-

52

a

b

72

67

TK

TK

0

19

blo

TK

66 c

k3

0-

a

0

17

TK

TK

45

GA

65

TK

TK

73

0

18

0-

0-

070

eg

pw

64 b

c.

a

74

d

64

80

085

m ka

en

n

aa

a

0

18

G

-C

TA

S.

0-

-

te sS

sb

63

81

b

75

0

15

d

82

a

700

rtl

he

Bt a

76 62

V

82

20

tru

f

tsc

0-

1

61

150

Le a

90

E

Deze situatie is ontleend aan tekening; HB-Advies: "5220M2-WR-001-003 WOONRIJP MAKEN.dwg" dd. 20-11-2020 Deze tekening kan nog aan verandering onderhevig zijn; derhalve kunnen aan deze tekening geen rechten worden ontleend.

-

95

60 a

10

77

0

c

150

a

a

78

17

59

10

GA

58 a

85

a

trafo

em

-

80

-

a

0

17 0

18

86

a

trafo

79

10

Pe

bu

terreinhoogteverschil (in mm) tpv erfgrens locatie ondergrondse containers doodlopende weg

11

a

80

00

13

-

00

2

C.

b

G

57

E

se

GA GA

entree woning / woongebouw entree parkeergarage parkeren eigen terrein gemeenschappelijk achterpad

G

b

Fa

S.

bouwnummer speelplaats

70 70

TA

-C

e

G

TA

92 TG

56

beukenhaag (door aannemer) klimplant (door aannemer)

TG

-C

-C

TA

12

TK TK

Bu

optie mogelijke uitbreiding tuinafscheiding combinatie composiet-groen

Bs

91

rg

1

TG TG

m

e rg

F

Bu

se

Fa

Renvooi

st

ee

m

re

F er

0-

30

f alf

yK

TA-

30 -

00

TG

6

m

og el

ijk

to ek

om

st ig

e

TG

UHN00 B 8043

R

87

a

0-

11

R

88

a

115

TG

er

R V

s Fa

n laa

V

tele

0-

150

e1

37 koopwoningen (fase 2)

V

e Me

130

89

a

V

an

n

2 woningen type Linge (F)

90

b

R

rv

CG

TA-

15 woningen type Donge (E)

TA-CG TA-CG

2

Let

10 woningen type Schinkel (Bt)

R R

ee em

rg Bu

ter ees

10 woningen type Alm (Bs)

se Fa

g Bur

Legenda

R R

V

V


37 woningen Vinckebuurt is een gezamenlijke ontwikkeling van ZeemanVastgoed en BPD Ontwikkeling. Het bestaat uit verschillende deelplannen. Na fase 1 en 2 pakt ZeemanVastgoed zelfstandig door met 37 koopwoningen in haar plandeel Allure aan de Amstel. Deze fase bestaat uit 37 grondgebonden woningen (eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen en geschakelde villa’s). Ondanks dat het plan vrij compact is, beschikt elke woning over een heerlijke tuin én kan iedereen genieten van de fraaie, parkachtige kern, uiteraard voorzien van speelplekken voor de kleinste bewoners. Centrale ligging De wijk is voorzien van voldoende parkeergelegenheid en groen in de straten. Langs de Wilhelminakade is het altijd fijn wandelen. Onder het viaduct door richting het centrum wemelt het van de gezellige terrasjes. Wilt u er snel op uit? Aan de overkant van de Petrus Steenkampweg vindt u nu de bushalte met verbindingen naar o.a. Amsterdam en Schiphol en vanaf de zomer van 2024 het tramstation van de Uithoornlijn. Kortom, een ideale ligging. 7


Architectuur woningen

Fris, stoer en eigentijds De woningen zijn vormgegeven in een fijne mix van modern en jaren ’30-stijl. Er is gekozen voor natuurlijke materialen, waaronder hoogwaardig baksteen in verschillende kleuraccenten, keramische pannen en houten kozijnen in de grondgebonden woningen. Dit sluit perfect aan op de traditionele, sfeervolle uitstraling, die wordt onderstreept door overstekken en luifels. Hoewel de bouwstijl in veel variaties is toegepast, vormen alle woningen een frisse eenheid met een stoer karakter.

8

Toegevoegde waarde De verschillende typen woningen hebben elk hun eigen toegevoegde waarde. En natuurlijk heeft u aantrekkelijke extra opties, zoals een fraaie aanbouw. In deze brochure geven wij u een overzicht van alle woningen en hun opties in dit mooie plan. Gasloos Alle inwoners van Nederland krijgen de komende jaren te maken met de transitie van aardgas naar duurzame energie. De woningen in Allure aan de Amstel worden al gasloos gebouwd! U bent daarmee klaar voor de toekomst.


Allure aan de Amstel biedt veel mensen de gedroomde woonkans in deze regio

A L LU R E Aan de Amstel

Uithoorn en omgeving Uithoorn is in de middeleeuwen ontstaan als rivierdorp aan de oever van de Amstel. Inmiddels is het een middelgrote gemeente met circa 30.000 inwoners in de woonkernen Uithoorn en De Kwakel. Landelijk karakter en stedelijke voordelen komen hier samen. Uithoorn wordt omringd door groen en water. De gemeente kent een bloeiend verenigingsleven op zowel sportief, cultureel als recreatief gebied. In de verschillende winkelcentra’s, waaronder overdekte, vindt u een aantrekkelijke aanbod van bekende winkels en lokale speciaalzaakjes. Voor recreatie vormen twee nationale landschappen de ruggengraat: De Stelling van Amsterdam en het Groene Hart. Met vele buslijnen is het openbaar vervoer in Uithoorn goed geregeld. Via de Amsterdamseweg zit u in een oogwenk op de N201. Omliggende plaatsen als Mijdrecht, Aalsmeer, Amstelveen en Hoofddorp zijn uitstekend bereikbaar. Daarnaast zal de Uithoornlijn vanaf zomer 2024 gaan rijden waardoor een snelle verbinding met Amsterdam en Amstelveen ontstaat. En dankzij de centrale ligging bent u ook snel in steden als Amsterdam, Utrecht en Haarlem. Uithoorn biedt álles wat u in een vitale woonplaats kunt wensen!

9


Type

Alm

Een stoere, straatgerichte twee-onder-een-kapwoning met garage en een parkeerplaats op eigen terrein.

10 twee-onder-een-kapwoningen Bouwnummer: 81 t/m 90

Uitgesproken vormen, warme kleuren en natuurlijke materialen maken van deze twee-onder-een-kapwoningen een stijlvolle verschijning. Opvallende kenmerken zijn de binnendoor bereikbare garage, de erker aan de voorzijde en de fraaie zij-entree met luifel. Begane grond Via de voordeur komt u in de hal, die binnendoor toegang geeft tot de garage. De woonkamer bevindt zich aan de straatzijde van de woning, met in de meeste woningen uitzicht op het parkje. Heeft u de woonkamer liever aan de achtertuin? Geen probleem, als meerwerk kunt u de indeling omdraaien en ook de woning aan de achterzijde laten voorzien van een uitbouw. De open trap in de woonkamer zorgt voor een gevoel van ruimtelijkheid en sluit mooi aan bij de erker, die de woonkamer aan de voorzijde een luxe uitstraling geeft. Aan de achterzijde hebben de openslaande tuindeuren hetzelfde effect. Aan beide kanten van het huis is het heerlijk licht. Tuin De brede achtertuin ligt op het noordoosten en is bereikbaar langs uw garage. De achtertuin eindigt met een erfafscheiding tegen het bestaande pad.

10

1e verdieping Hier bevinden zich drie lichte slaapkamers en de badkamer. De hoofdslaapkamer beslaat de gehele woningbreedte. In de woningen van de bouwnummers 81 en 90*, is de master bedroom zelfs extra groot: hier loopt de erker door naar boven. De badkamer is voorzien van een tweede wandcloset, 90 cm brede wastafel met 2 kranen en de douche met een glazen douchewand. Voor het tegelwerk kunt u op de Woonwensenlijst kiezen uit verschillende pakketten. 2e verdieping De zolder biedt volop ruimte voor een mooie slaapof werkkamer. De verdieping wordt opgeleverd met een afgesloten technische ruimte. Hierin bevinden zich de warmtepomp, boiler en de aansluitingen voor wasmachine en droger. Meerwerkopties Onder andere 1,2 meter woninguitbreiding achterzijde • 3 meter uitbreiding berging • Keuken verplaatsen naar voorzijde en woonkamer achter • Loopdeur in de kanteldeur van de berging • Ligbad • Dakkapel • Ingedeelde zolder • Extra zonnepanelen. * Bouwnummer 81 en 90 onderscheiden zich niet alleen door de extra hoge erker, maar ook door de dakkapel die standaard al wordt geplaatst.


TypeAlm

11


12070

7

8

8

1250+

rm

1300

"passief"

4

2800

schakelaars en thermostaat boven elkaar

5

rm

"actief"

7 6

9

4 3

5700

70

5400

5

6

bnr. 90

70

la

type Alm (Bsb)

100+ co

la

2

vd

3

b

bnr. 81 sp. (m.u.v. kozijnindeling voorgevel)

14

14 13

13 1250+ k wk km

vl

2 1

1160

la

type Alm (Bsb)

berging ad

13

sr

210 150

1

2960

360

keuken toilet woonkamer

mr

vw

hal

340 11390 340

340 4580 70 930 150 1630

100 6047 210 5053 700

Bouwnr. 90 (Bsb), 81 sp. (m.u.v. kozijnindeling voorgevel) Schaal 1:50

Plattegrond

70 3300 700 340

Type Bs

100

3060

3270

beganegrond

tv+r ad

150150 300

12

Begane grond


1e verdieping Bouwnr. 90 (Bsb), 81 sp. (m.u.v. kozijnindeling voorgevel)

Plattegrond

1000

3000

660

3305

100

2100

70

100 1030 70 2690

2685

150

340 340

sr mvk 12 12

11

2430

2950

slaapkamer 2

r

dw

70 la

gd

100

5400

bnr. 81 sp. (m.u.v. kozijnindeling voorgevel)

wpu

360

360

210 150

badkamer

type Alm (Bsb) bnr. 90

340

8900

type Alm (Bsb)

340 320 340

2500

Type Bs

9580

660 340

Schaal 1:50

gd

rm

9

overloop

9

11 gd

slaapkamer 3

10

ad

2350

2900

slaapkamer 1

eerste verdiep

vd

300

300

150 150

13


type Alm (Bsb)

bnr. 90

ov

wpb

wp

10

r

5400 102

techn. ruimte 1050

wt

rm

2998

la

300

150 150

sr

10

mu

tweede verdieping

traphek bk 1000+vl

zonder bovenlicht

ad cd

bnr. 81 sp. (m.u.v. kozijnindeling voorgevel)

knieschot incl. afschroefbaar luik

type Alm (Bsb)

knieschot

1500+vl

2600+vl

2600+vl

2300

knieschot incl. afschroefbaar luik

zolder

1490 672 1383 2490 1383 672 1490

340 8900 340 320 340

340

Type Bs

9580 660

2738 102 608 102 5350 340

Bouwnr. 90 (Bsb), 81 sp. (m.u.v. kozijnindeling voorgevel) Schaal 1:50

Plattegrond

1500+vl

knieschot

210 150 360

14

2e verdieping


Bouwnr. 89 (Bsa), 87, 85, 83 (Bsa)

Begane grond

Gespiegeld bouwnr.: 88, 86, 84, 82 (Bsa)

Schaal 1:50

Plattegrond

150

300

tv+r ad 8

8

la

la b

vd

70

la

2

3

bnr. 87, 85, 83

7

1250+

rm

1300

vw

hal

type Alm (Bsa)

5

toilet

mr

"actief"

7 6

9

4 3

5400

70

woonkamer

"passief"

6

rm

5

schakelaars en thermostaat boven elkaar

4

2800

5700

keuken

vl

1160

100+

co

1250+

k

wk

km

2 1 13

14

13 14

13

2960

sr

150 210

3060

1

360

3270

ad

berging 100 340 700 340 700

11390 3300

70 5053

1630

340

70 930 150 210

12070

4580 6047

340 100

15


Plattegrond

1e verdieping Bouwnr. 89 (Bsa), 88, 86, 84, 82 (Bsa) sp., 87, 85, 83 (Bsa)

Schaal 1:50

Type Bs

300

300

vd

150 150

ad gd

slaapkamer 3

9

11

gd

r

la

100

dw

70

5400

type Alm (Bsa) type Alm (Bsa) sp. type Alm (Bsa)

10

9

gd

overloop

rm

2900

2350

slaapkamer 1

bnr. 89 bnr. 88, 86, 84, 82 bnr. 87, 85, 83

12 12

11

2430

2950

badkamer

slaapkamer 2

mvk sr

360

360

150 210

wpu

340

340

16

3305 3000

70 100

2690 2100

9580

340 150 100 1030 70

2685 2500

340 340

eerste verdiep

340

8900


la

150 150 300

la mu sr

cd

rm

wt ad

ov

wp wpb

zonder bovenlicht

1050

traphek bk 1000+vl

techn. ruimte 1701

5400 102

knieschot incl. afschroefbaar luik

10

2300

r

150 210 360

knieschot

1500+vl

2600+vl

2600+vl

1500+vl

knieschot

1490 672

340 2738 102 608 102 5350 340

340 8900 340

Schaal 1:50 Bouwnr. 89 (Bsa), 88, 86, 84, 82 (Bsa) sp., 87, 85, 83 (Bsa)

1383 2490 1383 672 1490

10

102

knieschot incl. afschroefbaar luik

1195

zolder

Plattegrond 2e verdieping

9580

17


Plattegrond

Begane grond Schaal 1:50

Bouwnr. 90

ingekleurde plattegronden kunnen afwijken van de daadwerkelijke situatie 18


1e verdieping Bouwnr. 90

Schaal 1:50

Plattegrond

ingekleurde plattegronden kunnen afwijken van de daadwerkelijke situatie 19


Gevels PV

PV

PV

vr

PV

Schaal 1:100

Bouwnr. 89 (Bsa), 88, 86, 84, 82 (Bsa) sp., 87, 85, 83 (Bsa)

PV

PV

PV

PV

PV

vr (0,68)

vr (0,68)

vr (0,68)

vr (0,68)

vr (0,68)

vr (0,68)

vr (0,68)

bouwnummer 83 t/m 88 type Bsa bnr. 88, 86, 84, 82

VOORGEVEL LINKER BLOK PV

la

vd

2690

2630

210

rm

hal sr

mr

70

ACHTERGEVEL RECHTER ZIJGEVEL lage erker gard.

4665

4580

vr (0,77) vr (0,68)

150

rm

bouwnummer 90 en 81 (gespiegeld)

la d =150mm

hal

sr

gard.

vd

toilet rm

2690

bouwnummer 83, 85, 87, 89 en 82, 84, 86 en 88 gespiegeld la toilet

20

vr (0,77)

vr (0,68)

la

vl

210

rm

11410

11410

vl

d =150mm

vr (0,68)

awt

150

awt

vr (0,68)

ACHTERGEVEL LINKER ZIJGEVEL hoge erker mr

vr (0,68)

340

340

100 garage

la

2630

la

keuken

70

garage

k.in

6047

4580

keuken

vr (0,93)

kk

PV

(bij bnr 90)

vr (0,68)

vr (0,93)

4665

6047

k.in

B

vr (0,68)

6357

340

100

vr (0,77)

kk

(bij bnr 81)

340

A vr (0,68)

vr (0,68) vr (0,77)

vr (0,93)

6357

PV

(bij bnr 90)

vr (0,68) vr (0,68)

type Bsa bnr. 87, 85, 83

VOORGEVEL TUSSEN BLOK

(draaidelen altijd rechts)

vr (0,68)

PV

vr (0,68)

type Bsb type Bsa bnr. 90 bnr. 89 bnr. 81 gesp (m.u.v. kozijnindeling voorgevel)

PV

PV

vr

bouwnummer 90 en 81 (gespiegeld) – 89 en 82 (gespiegeld)

(bij bnr 81)

PV

vr (0,93)


Gevels

Schaal 1:100

PV

PV

(bij bnr 81)

(bij bnr 90)

vr (0,68)

vr (0,68)

vr (0,68)

vr (0,93)

vr (0,77)

vr (0,77)

vr (0,68)

vr (0,93)

bouwnummer 81 t/m 90

EL lage erker

ACHTERGEVEL

LINKER Z

B

PV

PV

PV

vr

PV

PV

PV

PV

PV

PV

PV

PV

PV

PV

PV

(bij bnr 81)

(bij bnr 90)

vr

vr (0,68)

vr (0,68)

vr (0,68)

vr (0,68)

slaapkamer 2 vr (0,68)

vr (0,68)

vr (0,68)

vr (0,68)

vr (0,68)

vr (0,68)

vr (0,68)

vr (0,68) vr (0,68)

slaapkamer 3 vr (0,68)

vr (0,68)

vr (0,93)

vr (0,77)

vr (0,77)

vr (0,68)

vr (0,93)

wpu vd type Bsa bnr. 88, 86, 84, 82

type Bsb type Bsa bnr. 90 bnr. 89 bnr. 81 gesp (m.u.v. kozijnindeling voorgevel)

type Bsa bnr. 87, 85, 83

rm

VOORGEVEL TUSSEN BLOK

(draaidelen altijd rechts)

VOORGEVEL LINKER BLOK

RECHTER ZIJGEVEL lage erker

ACHTERGEVEL

LINKER ZIJGEVEL hoge erker

overloop

21

la 340

sr mvk

A

340

340

340

100

B

340

340

100

A

badkamer

B BOUWNR.

PEIL t.o.v. NAP

81-82

700

83-84

850


A

A

B

Doorsneden 360

2430 360

358

2950 358

210

210

702430

2900 70

100 2950

5700

300 2900

2350100

300 2350

2900 300

2350 300

5700

B

70 2900

1002350

243070 2950 100

5700

11820

5700

360 2430

360

360

2430 360

2950 360

360

360

2900 360

210

210

210

210

Schaal 1:100

11820

Alle bouwnummers

702430

2900 70

100 2900

300 2900

2400100

5700

300 2400

2900 300 2400 300

5700

70 2900

243070

1002400

2900 100

5700 11820

11820

2490

2490

5256

5256

5700

360 2430

360

2900 360

360

210

210

1e VERDIEPING 1e VERDIEPING

660

bk vloer

5580

snijlijn

5580

snijlijn 600

bk vloer

peil

bk vloer

430-

bk fundering 430-

bk fundering

430-

bk fundering 430-

bk fundering

930-

ok fundering 930-

ok fundering

930-

ok fundering 930-

ok fundering

bk vloer

DOORSNEDE DOORSNEDE A-A hoge A-A hoge erker erker bouwnummer 81 en 90

22

badkamer slaapkamer 3 slaapkamer 3

woonkamer woonkamer

peil

peil

ov

600

2900+ bk vloer 2900+ bk vloer

keuken

wpb wp ov

600

slaapkamer 1 slaapkamer 1badkamer

2610 290 430

2610

keuken

bk vloer

keuken

keuken

DOORSNEDE DOORSNEDE B-B lage B-B erker lage erker bouwnummer 82 t/m 89

2600

mu

1500

1500

1500 290

290 290 2610

2610

5800

slaapkamer 3 slaapkamer 3

430

peil

bk vloer

••

woonkamer woonkamer

5800

••••

2900+ bk vloer 2900+ bk vloer

badkamer

wpb wp • • ••

slaapkamer 1 slaapkamer 1 badkamer

600

1500+vl.

zolder mu

••

600

2600+vl.

2162 1500+vl.

2600

zolder 2600

zolder

••••

snijlijn

35452600+vl. 2162

9390+ snijlijn

• • ••

5580

snijlijn

•••••

5580

• • ••

bk vloer

5800

•••••

bk vloer

• • ••

5800

3545

•••• •• 1500

9390+ snijlijn

3545 2162

• • ••

9390+ snijlijn

zolder

6603545 2162

• • •• ••• 290 • • •

1500+vl.

2610

2600+vl.

2162 1500+vl.

290

35452600+vl.

2610

2162

430

3545

290

5256

2610

2490

5256

290

2490

2600

9390+ snijlijn

3545 2162

2610

6603545 2162

430

660

600


A L LU R E Aan de Amstel

Impressie type Alm

23


Hoogteverschil

Bouwnr. 82 t/m 89

erfgrens

V

Daar waar aangegeven op de situatietekening (zie pagina 6), zijn ter plaatse van de erfgrens hoogteverschillen aanwezig. Deze worden opgevangen door een betonkering welke wordt aangebracht door de civiele aannemer.

200

700

.

terreinhoogte verschil variabel 150 tot 190mm

R R

400

V

R

betonnenbetonnen element tpv voor- en achtererf element t.p.v. erfgrens buren

24


A L LU R E Aan de Amstel

25


schaal 1:100 meerwerkopties

Bouwnr. 81 t/m 90

optie; gevelkraan optie; grondkabel optie; enkel wcd

optie: vloerluik

1170

optie; uitbreiding garage met 3 m.

340

Niet op schaal

3000

Optieplattegronden

optie; uitbreiding begane grond met 1.17 m. optie: uitstortgootsteen

optie: vloersifon

12560

optie: koudwaterkraan

optie: sectionaldeur met loopdeur

340

optie: openslaande deuren

300

26

5400

360


schaal 1:100 meerwerkopties

Bouwnr. 81 t/m 90

Schaal 1:100

Optieplattegronden

optie; dakkapel optie; samenvoegen slaapkamers wand en 1 deurkozijn vervallen 1 deurkozijn verplaatst

optie; dakvenster 1140x1400

optie; gescheiden zolderruimte 2455

optie; bad

102

2843

optie; dakkapel

slaapkamer 1

27 27


type Bs schaal 1:100 meerwerkopties

Optiegevelbeelden

Niet op schaal

Voor- achter- en zijgevels

optie; dakkapel

vr

Zijgevel

project nr. 5034 getek. HB gew. RM

type Bs schaal 1:100 meerwerkopties

optie; sectionaldeur met loopdeur

vr

Achtergevel type Bs schaal 1:100 meerwerkopties

optie; openslaande deuren

optie; dakkapel optie; dakkapel

(bij bnr 81)

optie; dakkapel

vr

optie; uitbreiding (zie plattegrond)

28

project nr. 5034 getek. HB gew. RM

optie; uitbreiding garage

optie; dakvenster 1140x1400 (bij bnr 90)

vr

optie; uitbreiding begane grond


A L LU R E Aan de Amstel

29 29


A L LU R E Aan de Amstel

Kleuren- en materialenlijst Onderdeel Materiaal Kleur bnrs. 81 t/m 90 gevel gevel uitbouw, erker, kaders zijgevel en boven kleurenband garage gevel kleurband, accent vlak en rollaag boven garagedeur voegwerk stalen latei kozijnen voordeur tuindeur garage tuindeuren woning ramen glaspaneel raamdorpelsteen muurafdekking garage deur daktrim kolom luifel garage goot, windveer, plafond, boeiboord zijwangen dakkapel hwa dakpan platdak erfafscheiding delen staanders gaaswerk

30

baksteen

oranje-rood

baksteen

wit

baksteen geglazuurd cement staal hout hout hout hout hout geëmailleerd glas keramisch geglazuurd beton staal aluminium staal hout hout pvc keramisch bitumineus

zwart grijs/wit/zwart grijs wit roodbruin koper-bruin wit wit zwart-grijs zwart betongrijs roodbruin antraciet-zwart antraciet-zwart wit grafiet-grijs grijs mat verglaasd zwart grijs

composiet aluminium staal verzinkt

antraciet antraciet


A L LU R E Aan de Amstel

31 31


Type

Schinkel

Rust en stijlvolle architectuur. In deze geschakelde, tuingerichte twee-onder-eenkapwoningen draait alles om woongenot.

10 2-1 kapwoningen Bouwnummer: 71 t/m 80

Stoere architectuur met warme kleuren en natuurlijke materialen. De garage, erker en de fraaie zij-entree met luifel maken het plaatje helemaal af. Begane grond Betreedt u de Schinkel door de voordeur, dan treft u daar de hal, het toilet, de meterkast en de trap naar boven. En uiteraard toegang tot de woningbrede, tuingerichte woonkamer. Uw blik wordt direct getrokken naar de openslaande tuindeuren aan de achterzijde. De keuken bevindt zich aan de voorzijde, waar ruimte is voor verschillende keukenopstellingen. Het raam in de voorgevel, in de erker dus, biedt prachtig uitzicht op het parkje. Tuin De achtertuin is ruim en gericht op het zonnige zuidwesten. Volop mogelijkheden om er uw eigen paradijs van te maken, gemakkelijk bereikbaar via het gezamenlijke achterpad.

1e verdieping Drie lichte slaapkamers en de badkamer. In de eerste en de laatste woning van deze rij tweekappers, de bouwnummer 71 en 80*, is de master bedroom zelfs extra groot: hier loopt de erker door naar boven. De badkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Deze is voorzien van het tweede wandcloset, een 90 cm brede wastafel met 2 kranen en een douche met een glazen douchewand. Voor het tegelwerk kunt u kiezen uit verschillende pakketten. 2e verdieping De zolder biedt volop ruimte voor een mooie slaapof werkkamer. De verdieping wordt opgeleverd met een afgesloten technische ruimte. Hierin vindt u de warmtepomp, boiler en de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Meerwerkopties Onder andere een 1,2 meter woninguitbreiding aan de achterzijde • 3 meter uitbreiding garage • Loopdeur in de garagedeur • Ligbad • Dakkapel • Ingedeelde zolder • Extra zonnepanelen. Bouwnummer 71 en 80 onderscheiden zich niet alleen door de extra hoge erker, maar ook door de dakkapel die standaard al wordt geplaatst.

32


TypeSchinkel

33


keuken 1250+

tv+r ad

150

5

4

"actief"

100+ co 1250+ k wk km

5400

8

8

7

rm

la

70 70 840 70

sr

2

type Schinkel (Bta) sp. type Schinkel (Bta)

6

la

4340

b

7 6 schakelaars en 5 thermostaat boven elkaar 4 3

"passief"

3 la

vw

3200

vd

9 vl

14

13 14

13

360

150 210

2810

2920

2920

ad

990

360

1

13

bnr. 73, 75, 77, 79 bnr. 74, 76, 78

1 2

1220

50 50 100 320

beganegro

2020

Type Bt

150 300 300

3180

12040

340 7640 70

100 6030 210

340 11360 340

woonkamer 5700

hal

trap kast toilet

1850 1020 70 660 390

Bouwnr. 72 (Bta), 73, 75, 77, 79 (Bta) sp., 74, 76, 78 (Bta) Schaal 1:50

Plattegrond

3020 660

34

Begane grond

berging


Plattegrond

1e verdieping Bouwnr. 72 (Bta), 73, 75, 77, 79 (Bta) sp., 74, 76, 78 (Bta)

Schaal 1:50

150 150

300

300 3200

2430

slaapkamer 1 slaapkamer 2

ad

5400

70

5700

12 9

rm

11

11

2900

10

2130

badkamer

9

12

sr

mvk

70

slaapkamer 3

overloop

vd

la

dw

r

150 210

360

360

wpu

3180 340

8900

340 340

4630 2825

340

70 150

3090

9580

340

4200 70

2765

340

35


Schaal 1:50

Gespiegeld bouwnr.: 73, 75, 77, 79 (Bta)

r

knieschot incl. afschroefbaar luik

5400

wp

ad

mu la

sr

traphek 10 bk 1000+vl

cd

ov

150 210

360

bnr. 72 bnr. 73, 75, 77, 79 bnr. 74, 76, 78

rm

wbp

wt

102 1006 102 990

zonder bovenlicht

type (Bta) type (Bta) sp. type (Bta)

10

3200

zolder

knieschot

1500+vl

2600+vl

2600+vl

1500+vl

knieschot

1490 672

340 4283 102 1540 102

340 8900 340

Type Bt

300 150 150

tweede

36

techn. ruimte

1383 2490 1383 672 1490

2873 340

Bouwnr. 72 (Bta), 74, 76, 78 (Bta)

Plattegrond

2e verdieping

9580


12040

660 390

1020 70

360

360

vd

9 vl

1 2

1220

990

210 150

13

1

bnr. 80 sp

14

14 13

13

ad

2660 2920 2700

2

70

la

hal

7

rm

sr

8

8

70 840 70

"actief"

100+ co 1250+ k wk km

5400

5700

la

4

la 3

vw

3200

6

"passief"

4340

b

7 6 5 schakelaars en thermostaat 4 boven elkaar 3

woonkamer

type Schinkel (Btb)

360 100 320

3230

5

keuken

trap kast toilet

340 11360 340

340 7640 70

1705

1850

2020

beganegrond

tv+r ad

1250+

150

300

300

150

37

Type Bt

Bouwnr. 71 (Btb), 80 sp. (Btb)

100 6030 210 995 320 660

Schaal 1:50

Plattegrond Begane grond

berging


Plattegrond

1e verdieping Bouwnr. 71 (Btb), 80 sp. (Btb)

Schaal 1:50

660 340

2825

340

150

3090

5290

70

70

340

2765 4200

9560

340 340

Type Bt

10240

340

type (Btb) type (Btb) bnr. 71 bnr. 80 sp

wpu

la

dw

10 11

11

9

rm 9

12

100

mvk

12

sr

2900

2100

overloop

slaapkamer 3

ad

5400

70

slaapkamer 2

150150

300

300

eerste verdiepin

slaapkamer 1

2430

3200

38

vd

r

210 150

360

360

badkamer


knieschot

1500+vl

2600+vl

2600+vl

1500+vl

knieschot

360

10

sr

cd

wp

traphek bk 1000+vl

mu la

ad

2365

rm

wbp

wt

zonder bovenlicht

5700

5400

210

990 102 1006 102

ov

210 150

210

techn. ruimte

1490 672 1383 2490 1383 672 1490

340 9505 440

Schaal 1:50 Bouwnr. 71 (Btb), 80 sp. (Btb)

340 4283 102 1540 102 2975 340

Plattegrond 2e verdieping

10290

210

knieschot incl. afschroefbaar luik

10

3200 1930

r

zolder

985

300

150 150

39


Plattegrond

Begane grond Schaal 1:50

Bouwnr. 71

ingekleurde plattegronden kunnen afwijken van de daadwerkelijke situatie 40


1e verdieping Bouwnr. 71

Schaal 1:50

Plattegrond

ingekleurde plattegronden kunnen afwijken van de daadwerkelijke situatie 41


Gevels

Schaal 1:100

vr

Bouwnr. 71, 80 gesp. (Btb), 72 (Bta), 73, 75, 77, 79 (Bta), 74, 76, 78 (Bta)

vr

vr (0.68)

vr (0.68)

vr (0.68)

vr (0.68)

vr (0.68)

vr (0.68)

vr (0.68)

vr (0.68)

bouwnummer 71 - 72 en 80 (gespiegeld)

type Btb bnr. 71 bnr. 80 gesp (m.u.v. kozijnindeling voorgevel)

bouwnummer 73 t/m 79

type Bta bnr. 72

type Bta bnr. 73, 75, 77, 79

(draaidelen altijd rechts)

VOORGEVEL LINKER BLOK

PV

PV

PV

VOORGEVEL TUSSEN BLOK

PV

PV

B vr (0.68)

PV

garage

PV

PV

vr (0.68)

ACHTERGEVEL RECHTER ZIJGEVEL lage erker hal

6030

LINKERACHTERGEVEL ZIJGEVEL hoge erker hal

9580

11360

bouwnummer 71 en 80 (gespiegeld)

vd

0

72, 74, 76, 78 en 73, 75, 77 en 79 gespiegeld

vd

trapkast

3005

trapkast

vr (0.93)

woonkamer

70

garage

vr (0.77)

100

4635

vr (0.93)

11380

6030 210

70

3005

11360

11380

PV

2020

340 2020 100

4635

vr (0.77)

woonkamer

42

PV

vr (0.68)

340

340

A vr (0.68)

PV

340

PV

type Bta bnr. 74, 76, 78


Gevels

Schaal 1:100

PV

PV

PV

PV

PV

vr (0.68)

vr (0.77)

PV

vr (0.68)

vr (0.93)

bouwnummer 71 t/m 80

EL lage erker

ACHTERGEVEL

LINKER ZIJGEV

B

PV

340

vr (0.77)

70

type Bta bnr. 73, 75, 77, 79

(draaidelen altijd rechts)

70

3090

9580

RECHTER ZIJGEVEL lage erker

ACHTERGEVEL

LINKER ZIJGEVEL hoge erker

overloop

43 43

rm

0

2020

340

A 340

B

150

vr (0.93)

type Bta bnr. 74, 76, 78

VOORGEVEL TUSSEN BLOK

340

340

A

vr (0.68)

vd

type Bta bnr. 72

VOORGEVEL LINKER BLOK

2020

PV

wpu

B

slaapkamer 1 340

vr (0.68)

340

vr (0.68)

4200

vr (0.68)

type Btb bnr. 71 bnr. 80 gesp (m.u.v. kozijnindeling voorgevel)

100

PV

slaapkamer 2

2765

slaapkamer 3 vr (0.68)

PV

vr (0.68)

vr (0.68)

vr (0.68)

340

vr (0.68)

340

vr (0.68)

PV

vr

340

vr

PV

BOUWNR.

PEIL t.o.v. NAP

71-72

450

73-74

640


A

Doorsneden 210 150

2900

360

2100

70

100

210

2430

3200

150

150

2430

300

B

70

3200

2900 100

2100

5700 Schaal 1:100

5700

150 210

210 150

360

360

210

2970 bouwnummers 2970 Alle

2900 2100

70 100

210

2430 3200

150

150

300

2430 3200

5700

70

2900 100

150 210

2100

360

5700

210

1e VERDIEPING

660

3545

2490

2162

3545

5256

660

2600+vl. 2162

3545 2162

1500+vl.

9390+ snijlijn

1500+vl.

2600 290

600

bk vloer

peil

bk vloer

430-

bk fundering

430-

bk fundering

930-

ok fundering

930-

ok fundering

DOORSNEDE A-A hoge erker bouwnummer 71 en 80

woonkamer

430

keuken

peil

slaapkamer 2

290

2900+ bk vloer

woonkamer

2610

270 2630 270 2630

600

slaapkamer 1

slaapkamer 2

430

keuken

••

2900+ bk vloer

5580+ snijlijn

••••

••••• 600

slaapkamer 1

• • ••

• • ••

5800+ bk vloer

2610

wpb

ov

1500

2600 1500

wp

44

2600+vl. 2162

zolder

zolder

5580+ snijlijn

3545

9390+ snijlijn

mu

5800+ bk vloer

2490 5256

DOORSNEDE B-B lage erker bouwnummer 72 t/m 79


A L LU R E Aan de Amstel

Impressie type Schinkel

45


Hoogteverschil

Bouwnr. 72 t/m 79

erfgrens

V

Daar waar aangegeven op de situatietekening (zie pagina 6), zijn ter plaatse van de erfgrens hoogteverschillen aanwezig. Deze worden opgevangen door een betonkering welke wordt aangebracht door de civiele aannemer.

200

700

.

terreinhoogte verschil variabel 150 tot 190mm

R R

400

V

R

betonnenbetonnen element tpv voor- en achtererf element tpv voor- en achtererf

46


A L LU R E Aan de Amstel

impressie bouwnummer Bt

47


type Bt schaal 1:100 meerwerkopties

Optieplattegronden

schaal 1:100 meerwerkopties Niet op schaal

Alle bouwnummers

optie: uitstortgootsteen optie: deur

optie: vloerluik

optie: vloersifon

optie: openslaande deuren

300

5400

360

optie: sectionaldeur met loopdeur toilet

48

3020

210

4950

berging optie: koudwaterkraan

optie: kozijn met deur

optie: deur

1200

340 220 optie uitbreiding garage met 3 m

optie uitbreiding / verbreding woonkamer begane grond met 1.2 m verkleinen garage 3500

optie: vloerluik

3000

optie uitbreiding begane grond met 1.2 m

340

1200

optie; gevelkraan optie; grondkabel optie; enkel wcd


schaal 1:100 meerwerkopties

meerwerkopties

Optieplattegronden

340

Niet op schaal

slaapkamer 2

4200

optie; samenvoegen slaapkamers wand en 1 deurkozijn vervallen 1 deurkozijn verplaatst

optie; dakvenster 1140x1400

optie; dakkapel groot

optie; wt/cd op overloop

70

vd

optie; gescheiden zolderruimte-2

optie; gescheiden zolderruimte-1 deurmaat= 880x2115!!

4630

slaapkamer 1 optie; dakkapel

340

optie; bad

49 49


meerwerkopties

meerwerkopties

Optiegevelbeelden

Niet op schaal

Voor- en achtergevels

optie; dakkapel

Achtergevel

project nr. 5034 getek. HB gew. RM

type Bt schaal 1:100 meerwerkopties

Achtergevel-2 type Bt schaal 1:100 meerwerkopties

project nr. 5034 getek. HB gew. RM

vr

optie; openslaande deuren

optie; sectionaldeur met loopdeur

optie; kozijn met deur

type Bta

optie; groot dakkapel

optie; uitbreiding garage

50

optie; uitbreiding begane grond

optie; dakvenster 1140x1400

optie; uitbreiding / verbreding woonkamer


A L LU R E Aan de Amstel

51


Renvooi Renvooi

Renvooi Plaatsing gecombineerde wandcontacten en schakelmateriaal in principe op 1050+ boven afgewerkte vloer. Wandcontacten in slaap-, hobby- en woonkamer en keuken m.u.v. plaats keukenopstelling op 300+. T.p.v. keukenopstelling 1250+ en achter mogelijke plaats koelkast op 100+, tenzij anders aangegeven. Installatiedozen in bouwmuur 300 mm verspringend aanbrengen. = enkelpolige schakelaar = wisselschakelaar = serieschakelaar (enkelpolig) = serieschakelaar (wissel)

2x

km

co

vw mv

52

= lichtpunt plafond = lichtpunt wand (2000+) = lichtpunt op tijdschakelaar = lichtpunt op schemerschakelaar

ts ss

= serieschakelaar (enkelpolig / wissel)

tel

= wandcontactdoos telefoon

= trek-wisselschakelaar

tv+r

= wandcontactdoos tv+radio

= kruisschakelaar

tv+r

= wandcontactdoos tv+radio (loos)

= wandcontactdoos (perilex) t.b.v. mechanische ventilatieunit

wk

= installatiedoos t.b.v. eventueel motorloze wasemkap 2000+ (loos)

= wandcontactdoos

al

= installatiedoos alarm 2200+ (loos)

= dubbele wandcontactdoos in 1 doos

b

= installatiedoos boiler 600+ (loos)

= dubbele wandcontactdoos in duodoos

k

= installatiedoos kooktoestel 100+ (bedraad)

= wandcontactdoos t.b.v. eventuele keukenmeubel 2000+ = wandcontactdoos t.b.v. eventuele combi-oven = wandcontactdoos t.b.v. eventuele vaatwasser = bediening MV 1500+

ad

= installatiedoos (loos) = cv thermostaat 1500+ (plaats i.o.m. install. en directie) = signaalgong 2450+ = beldrukker 1050+

tdi

= toegangsdeurinstallatie

= gevelsteen = isolatie wt/cd mvk mu nvk lt la mr vl k.in kk awt sr r

= = = = = = = = = = = = =

= kalkzandsteen = separatiewand

mogelijke plaats wasautomaat en condensdroger mechanisch ventilatiekanaal mechanische ventilatieunit pv natuurlijk ventilatiekanaal wp ventiel luchttoevoer wpu ventiel luchtafvoer wpb meterruimte vd vloerluik rm plaats keukeninrichting mogelijke plaats koelkast mogelijke plaats vaatwasmachine standleiding riool elektrische radiator

= = = = = = = = = =

separatiewand separatiewand zwaar beton prefab beton i.h.w. gestort

zonnepaneel warmtepomp binnenunit warmtepomp buitenunit warmtepompboiler verdeler vloerverwarming rookmelder


A L LU R E Aan de Amstel

53


Type Alm & Schinkel

Sanitair & Tegelwerk Toiletruimte Wandclosetcombinatie • Geberit Smyle Square wandcloset diepspoel, kleur wit • Geberit Smyle Square softclose zitting • Inbouwreservoir Geberit Duofix • Frontbediening type Sigma 30 Fonteincombinatie •G  eberit Renova Compact met kraangat rechts of links (400x250mm) kleur wit • Chroom bekersifon/muurbuis • Fonteinkraan Grohe Eurostyle Cosmopolitan XS Badkamer Wastafelcombinatie •G  eberit Smyle Square met 2 kraangaten (900x480mm) kleur wit • Chroom bekersifon/muurbuis • Wastafelmengkraan Grohe Eurosmart M-size (2x) Douchecombinatie •G  lijstangcombinatie Grohe New Tempesta Cosmopolitan doucheset • Douchesifon Dyka RVS • Douchemengkraan Grohtherm 1000 Performance • Glazen douchewand (90 x 200 cm) 54

Wandclosetcombinatie • Geberit Smyle Square wandcloset diepspoel, kleur wit • Geberit Smyle Square softclose zitting • Inbouwreservoir Geberit Duofix • Frontbediening type Sigma 30

Tegelwerkpakketten • In toilet ca. 1.50 m hoog • In badkamer tot plafondhoogte • A fmeting wandtegels ca. 30 x 60 cm kleur wit mat of glans, liggend verwerkt • A fmeting vloertegels ca. 60 x 60 cm kleur zwartgrijs of donkergrijs en in douchehoek 15 x 15 cm

Meerprijzen: zie Woonwensenlijst


A L LU R E Aan de Amstel

Kleuren- en materialenlijst Onderdeel Materiaal Kleur bnrs.71 t/m 80 gevel gevel uitbouw, erker, kaders zijgevel en boven kleurenband garage gevel kleurband, accent vlak en rollaag boven garagedeur voegwerk stalen latei kozijnen voordeur tuindeur garage tuindeuren woning ramen glaspaneel raamdorpelsteen muurafdekking garage deur daktrim kolom luifel garage goot, windveer, plafond, boeiboord zijwangen dakkapel hwa dakpan platdak erfafscheiding delen staanders gaaswerk

baksteen

oranje-rood

baksteen

wit

baksteen geglazuurd cement staal hout hout hout hout hout geëmailleerd glas keramisch geglazuurd beton staal aluminium staal hout hout pvc keramisch bitumineus

zwart grijs/wit/zwart grijs wit roodbruin koper-bruin wit wit zwart-grijs zwart betongrijs roodbruin antraciet-zwart antraciet-zwart wit grafiet-grijs grijs mat verglaasd zwart grijs

composiet aluminium staal verzinkt

antraciet antraciet

55


A L LU R E Aan de Amstel

Staat van ruimte-afwerking Type Alm Ruimten Begane grond Hal Toilet Woonkamer Keuken Aangebouwde berging 1e verdieping Overloop Slaapkamers Badkamer 2e verdieping Technische ruimte Zolderruimte

Vloerafwerking Wandafwerking

Plafondafwerking

dekvloer behangklaar tegels tegels hoog ca. 1.50 m + spuitwerk dekvloer behangklaar dekvloer behangklaar dekvloer schoon metselwerk

spuitwerk spuitwerk spuitwerk spuitwerk dakplaten en -balken onafgewerkt

dekvloer behangklaar dekvloer behangklaar tegels tegels tot plafond

spuitwerk spuitwerk spuitwerk

dekvloer dekvloer

dakplaten/knieschot onafgewerkt dakplaten/knieschot onafgewerkt

behangklaar behangklaar

Type Schinkel

56

Ruimten Begane grond Hal Toilet Woonkamer Keuken Aangebouwde berging 1e verdieping Overloop Slaapkamers Badkamer 2e verdieping Technische ruimte Zolderruimte

Vloerafwerking Wandafwerking

Plafondafwerking

dekvloer behangklaar tegels tegels hoog ca. 1.50 m + spuitwerk dekvloer behangklaar dekvloer behangklaar dekvloer schoon metselwerk

spuitwerk spuitwerk spuitwerk spuitwerk dakplaten en -balken onafgewerkt

dekvloer behangklaar dekvloer behangklaar tegels tegels tot plafond

spuitwerk spuitwerk spuitwerk

dekvloer dekvloer

dakplaten/knieschot onafgewerkt dakplaten/knieschot onafgewerkt

behangklaar behangklaar


A L LU R E Aan de Amstel

57 57


Toegevoegde waarde voor het interieur Er was een tijd dat elke binnendeur en elk kozijn hetzelfde was. Maar individualisme is ook doorgedrongen in het interieur. De consument weet heel goed wat hij wil. Svedex speelt daar op in, door van deuren en kozijnen interieurproducten te maken in plaats van bouwelementen. De innovaties en vooruitstrevende designs van Svedex zorgen er voor dat de binnendeur en het binnendeurkozijn tegenwoordig gezien mogen worden. 58


Eerlijk en betaalbaar Het Svedex programma is onderscheidend. Dat komt omdat we goed luisteren naar de wensen van onze klanten en onze producten daarop afstemmen. Ons aanbod is veelzijdig, creactief en nuchter. Het uitgangspunt van onze ontwerpers is dat zij eerlijke Hollandse producten maken. Stijlvol, vernieuwend en betaalbaar. Al jaren kernbegrippen bij Svedex.

Topproducent in Europa Svedex is een toonaangevende producent van binnendeuren en binnendeurkozijnen. Aan die positie is vanaf de oprichting in 1954 continu gewerkt. Tot vandaag de dag doet Svedex er alles aan om zo goed mogelijk in te spelen op de wensen en eisen van zowel zakelijke partners als particuliere eindgebruikers. Het familiebedrijf Svedex komt oorspronkelijk uit Nederland, maar heeft inmiddels meerdere productielocaties in Nederland en Duitsland en eigen verkoopkantoren in Nederland, Duitsland, Frankrijk, België. In de andere Europese landen heeft Svedex agentschappen zoals je mag verwachten van een koploper in de Europese markt met zo’n 220 medewerkers. 59


A L LU R E Aan de Amstel

Technische omschrijving

KAVELINRICHTING

Riolering De aanleg- en aansluitkosten en de eventuele

Peil

kosten van ingebruikstelling met betrekking tot de

Als peil (aangeduid als P) wordt aangehouden de

riolering zijn in de koop/aanneemsom begrepen.

bovenkant van de afgewerkte begane grond. Vanuit

Zowel de buitenriolering als de binnenriolering

het peil worden alle hoogtematen gemeten. De

worden in kunststof uitgevoerd en aangesloten op

hoogte van het peil t.o.v. N.A.P. zal door de gemeente

het gemeenteriool. De hemelwaterafvoeren van de

worden aangegeven. Indien de maatvoering wordt

woning worden eveneens uitgevoerd in kunststof

aangegeven, is daarbij nog geen rekening gehouden

en aangesloten op een grondleiding. Er wordt een

met maattoleranties en/of een afwerking zoals

gescheiden rioleringssysteem toegepast. Ter plaatse

bijvoorbeeld tegelwerk. Tenzij anders aangegeven,

van de woningblokken wordt een drainagestreng

zijn de afmetingen in millimeters.

aangebracht, deze zal worden aangesloten op een drainageput. De HWA en drainage van de woningen

Grondwerk

en de aangebouwde berging worden aangesloten op

Er wordt een bed van 10 cm schoonzand aangebracht

het gemeentelijk riool.

in de kruipruimte onder de vloer van de woning. De bodem is tot ca. 1 m diepte vanaf maaiveld

Bestratingen

gesaneerd. Tussen de vervuilde grond en de leeflaag

Het pad naar de voordeur en de inrit van de aange-

van 1m zand en teelaarde is een signaleringsdoek

bouwde berging of parkeerplaats wordt bestraat met

aangebracht. Het niet bestrate deel van de tuin

2 rijen betontegels 400x600mm en zo mogelijk is

wordt binnen de eigendomsgrenzen vrij van afval

dit tevens het pad naar de voordeur. Bij de voordeur

en bouwmaterialen opgeleverd. De tuin wordt met

komt een plateau van 4 betontegels groot met een

uitgekomen grond aangevuld en geëgaliseerd.

totale afmeting van 1,20 m x 0,80 m.

Op maaiveldniveau, daar waar aangegeven op de

Terreininrichting

situatietekening, zijn ter plaatse van de erfgrens

Het omliggende terrein buiten de eigendomsgrenzen

hoogteverschillen aanwezig, welke worden

wordt door derden in opdracht van de gemeente

opgevangen door een betonkering aangebracht

ingericht.

door de civiele aannemer welke niet verwijderd mag worden.

60


Erfscheidingen

Wanden

Waar op de tekening aangegeven, wordt het zij-

De bouwmuren tussen de woningen onderling,

erf van de bouwnummers 71 en 80 en tevens van

de dragende stabiliteitswanden en de dragende

de bouwnummers 81 en 90, vanaf de erfgrens

binnenspouwwanden van de voor- en achtergevel

achterzijde tot de achterzijde aangebouwde garage,

bestaan uit gelijmde kalkzandsteenelementen.

voorzien van een erfafscheiding met een hoogte

De woningscheidende wanden zijn ankerloze

van ca. 1,80 m (aangegeven met TA-CG op de

spouwmuren. De niet-dragende scheidingswanden

situatietekening).

bestaan uit gipsblokken. In de kalkzandsteen

Aansluitend tussen deze zij-erfafscheidingen van

stabiliteitswanden, zoals op tekening aangegeven,

bouwnummer 81 en 90 worden alle andere woningen

mogen geen sparingen worden gemaakt.

voorzien van een erfafscheiding met een hoogte van ca. 1,80 m aan de achterzijde van de woningen

Gevels

(aangegeven met TA-CG op de situatietekening).

Het buitengevelmetselwerk wordt uitgevoerd in een waalformaat baksteen. De gevels worden

De hoekpunten van de erfgrenzen worden ge-

voorzien van isolatie van voldoende dikte conform

markeerd met een rondhouten paal.

de omgevingsvergunning met uitzondering van de aangebouwde berging.

Daken De hellende daken worden gemaakt van houten dakelementen, die zijn voorzien van isolatie van voldoende dikte conform de omgevingsvergunning.

RUWBOUW

De binnenzijde van de dakelementen is afgewerkt met spaanplaat. Het dakvlak wordt gedekt met keramische dakpannen, die conform de voorschriften

Fundering

verankerd zijn en aansluiten op de goten.

De fundering van de woning bestaat uit een betonnen

De knieschotten ter plaatse van de dakplaten zoals

balkfundering op betonpalen. De kruipruimte van de

op tekening aangegeven maken deel uit van de

woning wordt geventileerd door middel van roosters

draagconstructie van de kap en mogen niet worden

in de voor- en achtergevel.

verwijderd. De hellende daken worden voorzien van houten goten met aan de binnenzijde een zinken

Vloeren

gootbekleding.

De begane grondvloer van de woning bestaat uit een

Voor de ventilatie-installatie en de rioolontluchting

ribcassette betonvloer met isolatie van voldoende

zullen de benodigde dakdoorvoeren worden

dikte conform de omgevingsvergunning. De

aangebracht.

verdiepingsvloeren worden uitgevoerd in betonnen

Het platte dak wordt voorzien van een kunststof of

prefabvloeren.

bitumineuze dakbedekking.

61


A L LU R E Aan de Amstel

Kozijnen en ramen Buitenkozijnen en ramen

Hardhouten kozijnen en ramen met KOMO SKH garantie

Beglazing Isolerend HR++ glas Voordeur Houten samengestelde voordeur voorzien van geïsoleerd glasdeel Overige buitendeuren Hardhouten deuren. De deur die de berging en woning met elkaar verbindt heeft houten kozijnen en is een geïsoleerde deur, van toepassing op bouwnummer 81 t/m 91. Aangebouwde berging achterdeur

Hardhouten deur met enkel glas

Binnendeuren en kozijnen Fabrieksmatig afgelakte metalen montagekozijnen voor opdekdeuren, waar mogelijk met bovenlicht uitgevoerd in glas. Fabrieksmatig afgelakte binnendeuren 2315 mm hoog. Deur tussen hal en woonkamer voorzien van glasopening in blank glas. Garagedeur Stalen kanteldeur. Meterkast en deur

Fabrieksmatig afgelakte metalen montagekozijnen voor opdekdeuren.

Hang- en sluitwerk Buitenramen en -deuren zijn door de fabrikant voorzien van deugdelijk hang- en sluitwerk. Binnendeuren voorzien van benodigde vrij- en bezet, kast- en loopsloten. Via Svedex kunnen als meer- en minderwerk verschillende deurmodellen en garnituren gekozen worden.

AFBOUW

Trappen en hekwerken 1e verdiepingstrap

Naaldhouten trap uitgevoerd als dichte trap met stootborden en

bouwnummer 71 t/m 80 van een witte grondlaag voorzien. De dichte trap wordt exclusief de treden en stootborden afgeschilderd. De onderzijde van de treden en stootborden van de dichte trapgedeelten welke vanuit de woonkamer in het zicht blijven worden ook afgeschilderd. Aan de muurzijde voorzien van blank afgelakte houten leuningen op aluminium leuningdragers. 1e verdiepingstrap

Naaldhouten trap open uitgevoerd, wordt geheel afgeschilderd.

bouwnummer 81 t/m 90 Aan de muurzijde voorzien van blank afgelakte houten leuningen op aluminium leuningdragers. 2e verdiepingstrap Naaldhouten trap open uitgevoerd, wordt geheel afgeschilderd. bouwnummer 71 t/m 90  Aan de muurzijde voorzien van blank afgelakte houten leuningen op aluminium leuningdragers. Traphek  Langs de open zijde van de trapboom en het trapgat op de verschillende verdiepingen wordt een houten traphek van ca. 1 meter

62

hoog gemonteerd en afgeschilderd.


Aftimmerwerk Vensterbank Kozijnen worden voorzien van een kunststenen vensterbank met uitzondering van de betegelde wanden, daar wordt het tegelwerk tot

A L LU R E Aan de Amstel

de kozijnen doorgezet. Dorpels Deurkozijnen van toilet en de badkamer worden ter plaatse van de overgang van de tegelvloer naar de dekvloer voorzien van een kunststeen dorpel.

Vloerafwerking De ruwe betonvloeren worden voorzien van vlakke dekvloeren. T.p.v. de begane grond en de verdiepingen, dikte ca. 70 mm, m.u.v. de vloeren achter het knieschot, de meterkast, de badkamer en het toilet. De vloer in badkamer en toilet wordt betegeld en t.p.v. de douchehoek verdiept aangelegd.

Binnenwanden en wandafwerking In de woningen worden de wanden van de badkamer tot plafondhoogte betegeld. Het toilet wordt betegeld tot circa 1,50 m. boven de vloer. Ter plaatse van raamopeningen in betegelde wanden, wordt het wandtegelwerk doorgezet als vensterbank. Waar nodig zullen in het tegelwerk kitvoegen worden toegepast. In de keuken komt geen tegelwerk. Voor de wandtegels in het toilet en badkamer is een keuze mogelijk. De wanden in de woning worden behangklaar afgewerkt, met uitzondering van de betegelde wanden en wanden van de meterkast. De wanden boven het tegelwerk in het toilet worden voorzien van structuur spuitwerk en de wanden in de meterkast krijgen geen afwerking. De woningen worden niet voorzien van vloerplinten. De dilatatievoegen worden in het stucwerk afgewerkt met een strook glasweefsel. Het is mogelijk dat de dilataties ook na afwerking zichtbaar blijven en er ter plaatse een (krimp)scheur ontstaat. (Krimp)scheuren zijn uitgesloten van garantie. * Behangklaar Dit wil zeggen dat de wanden bij oplevering een glad oppervlak kennen dat geschikt is om naderhand te worden voorzien van een afwerklaag zoals dikker behang, sierpleister en dergelijke met een korreldikte van 2,5 mm. Kleurverschillen zijn toegestaan. De wanden zijn dus vlak genoeg om ze te behangen. Er wordt geen (bouw) behang aangebracht. Let op! Op de wanden kan niet altijd direct sauswerk, spuitwerk, fijne spachtelputz of iets dergelijks worden aangebracht. Verdere behandeling en/of een voorbehandeling is dan noodzakelijk.

Plafondafwerking De betonnen plafonds in de woning worden, met uitzondering van de meterkast, voorzien van spuitpleister. De v-groeven in het plafond worden niet nader afgewerkt.

63


A L LU R E Aan de Amstel

Sanitair

optioneel beperkt koelen dit conform opgave van de

De woning wordt standaard opgeleverd met

leverancier. De buitenunit wordt op het dak van de

sanitair van het merk Geberit in de kleur wit.

aangebouwde berging geplaatst.

Tegen een meerprijs is het mogelijk om afwijkend

De leidingen voor een keukenkraan en

sanitair te kiezen. De douche wordt uitgevoerd met

vaatwasmachine worden afgedopt opgeleverd.

glijstangcombinatie. De kranen zijn van het merk Grohe. Pakketsamenstelling: Zie hiervoor pagina

De koudwaterleiding wordt aangelegd vanaf de

sanitair en tegelwerk.

watermeter, die is geplaatst in de meterkast. De waterleiding is afsluit- en aftapbaar en in voldoende

Keukeninrichting

mate beschermd tegen bevriezing. De leidingen

De keukenopstelling, zoals in deze brochure

worden zoveel mogelijk weggewerkt in vloeren en

weergegeven, is ter indicatie. De benodigde

wanden uitgezonderd in de technische ruimte.

aansluitpunten worden aangebracht op basis van deze indicatieve opstelling. In de koop-/aanneemsom

Op de koudwaterinstallatie zijn de volgende koud

is geen keukeninrichting opgenomen.

watertappunten aangesloten: - toiletcombinaties

Schilderwerk

- fonteinkraan

In het zicht blijvend binnen- en buitentimmerwerk

- wastafelkraan

wordt geschilderd. De afwerking van de trappen en

- douchekraan

hekwerken is hiervoor (zie trappen) omschreven. Het

- wasmachinekraan

timmerwerk op de zolder en in de technische ruimte

- luchtwarmtepomp/boiler

wordt niet geschilderd. Het warme water voor huishoudelijk gebruik wordt geleverd door de boiler die onderdeel is

INSTALLATIES

van het luchtwarmtepompsysteem. Deze boiler heeft standaard een capaciteit van 200 liter, en wordt verwarmd door de warmtepomp. Op de

Water-/verwarmingsinstallatie

64

warmwaterinstallatie zijn aangesloten:

De woning wordt voorzien van een lucht/water

- wastafelkraan

warmtepompsysteem bestaande uit een buiten-

- douchekraan

en een binnenunit en is voorzien van een extern

- boiler

boilervat van 200 liter. Deze kan optioneel in het

Op de begane grond en eerste verdieping zal

meerwerk nog vergroot worden. De buitenunit

een lage temperatuur vloerverwarming worden

onttrekt warmte aan de buitenlucht die de binnenunit

aangebracht. De begane grond wordt geregeld vanuit

vervolgens gebruikt om de woning en tapwater te

de woonkamer via een kamerthermostaat en de

verwarmen. Hierdoor is er geen grondbron nodig. Dit

slaapkamers via een thermostaat per ruimte. In de

systeem blijft zelfs werken bij een buitentemperatuur

badkamer en op zolder wordt tevens een elektrische

van -20°C. In de zomer kan de warmtepomp

radiator met thermostaatknop geplaatst.


De plaats en aantallen van de verwarmings-

continu gebruikte en vochtige binnenlucht naar

elementen zijn op de tekeningen aangegeven,

buiten. De bediening van dit systeem wordt in de

de definitieve aantallen en afmetingen volgen uit

woonkamer geplaatst. Het systeem zuigt continu

nadere berekeningen. Het leidingstelsel van de

gebruikte en vochtige binnenlucht naar buiten. De

vloerverwarming wordt uitgevoerd in een kunststof

bediening van dit systeem wordt in de woonkamer

leidingsysteem en voor zover mogelijk in de

geplaatst. Het systeem werkt automatisch op een

afwerkvloer van de woning aangebracht. Derhalve

voorgeprogrammeerd ventilatieprogramma en kan

is het niet aan te bevelen zonder vooronderzoek in

ook handmatig worden aangepast. Er is rekening

de dekvloeren te spijkeren, boren en/of te nieten.

gehouden met afzuigventielen voor de keuken,

De radiatoren worden in een standaard witte kleur

badkamer, toilet en cv-ruimte/opstellingsplaats

gemoffeld.

wasmachine. Boven een aantal gevelkozijnen,

A L LU R E Aan de Amstel

achter het metselwerk weggewerkt, worden De verwarmingsinstallatie voldoet bij gelijktijdig

ventilatieroosters ten behoeve van de aanvoer van

functioneren van alle zones – met gesloten ramen

verse buitenlucht opgenomen.

en deuren en in gebruik zijn van de minimaal vereiste ventilatievoorzieningen – aan de navolgende

De kanalen van de mechanische ventilatie zijn

voorwaarde:

van verzinkt plaatstaal en zijn deels weggewerkt in de verdiepingsvloeren en leidingkokers. De

Voor de volgende ruimten, voor zover een ver-

positioneringen van de toevoer- en afzuigroosters

warmingselement is aangebracht, wordt de te

in de wand of het plafond zijn indicatief op tekening

behalen en te handhaven temperatuur, tot een

aangegeven maar zullen nader door de installateur

buitentemperatuur, tot een buitentemperatuur van

bepaald worden.

-10 graden, tenminste gegarandeerd: Ruimte Temp.

Het is bij mechanische luchtafvoer niet toegestaan

Woonkamer 22°C

om afzuigkappen met motor aan te sluiten op

Keuken 22°C

het systeem. Er wordt dringend afgeraden om

Slaapkamers 22°C

afzuigsystemen zonder motor aan te sluiten, omdat

Verkeersruimte en zolder

18°C

dat het systeem onnodig vervuild. Voor een goede

Bad- en doucheruimte

22°C

werking van het ventilatiesysteem wordt geadviseerd

Toiletruimte 18°C

om de keuken te voorzien van een “recirculatie” afzuigkap met koolstoffilter.

In de ruimte waar niet is voorzien van vloerverwarming of een laag-temperatuur radiator is de

Elektrische installatie

temperatuurgarantie niet van toepassing.

De woning wordt standaard voorzien van zwarte PV panelen op het dak, aantal conform tekeningen.

Ventilatiesysteem

Deze voorzien voor een gedeelte in de benodigde

De woning wordt standaard voorzien van een

elektracapaciteit van de woning. De elektrische

mechanisch ventilatiesysteem. Het systeem zuigt

installatie wordt aangelegd vanaf de meterkast,

65


A L LU R E

verdeeld over een voldoende aantal groepen naar de

aangebracht en in slaapkamer 1 één onbedrade

Aan de Amstel

diverse aansluitpunten. E.e.a. conform de hiervoor

buisleiding met een inbouwdoos. De aanvraag- en

geldende voorschriften ten tijde van het afgeven van

aansluitkosten zijn voor rekening van de koper.

de omgevingsvergunning. In de meterkast bevindt zich een hoofdschakelaar.

Belinstallatie De belinstallatie bestaat uit een draadloze deurbel

De elektraleidingen worden weggewerkt in steen-

met verplaatsbare gong.

achtige wanden en/of vloeren m.u.v. de leidingen in de technische ruimte en aangebouwde berging. De lichtpunten, schakelaars en wandcontact-dozen zijn per ruimte bij benadering aangegeven op de tekening, de exacte plaats wordt in het werk bepaald. Schakelaars en wandcontactdozen worden in de kleur wit uitgevoerd.

Overige elektrische voorzieningen

ALGEMEEN

Bij de voordeur wordt voorzien in een aansluitpunt

Schoonmaken en opleveren

voor een buitenarmatuur.

De gehele woning wordt “bezemschoon” opgeleverd.

In de keuken worden loze leidingen opgenomen ten behoeve een boiler en (recirculatie-) wasemkap.

Voorbehoud

Aansluitpunt oven en vaatwasser op een aparte

Ongeacht hetgeen overigens in deze technische

groep.

omschrijving is bepaald, gelden onverkort de

Hoogte schakelaars 1050 mm.+ t.o.v. de vloer.

regelingen, reglementen en standaardvoorwaarden,

Hoogte wandcontactdozen 300 mm.+ t.o.v. de vloer

gehanteerd en voorgeschreven door Woningborg.

in de woon- en slaapkamers.

Ingeval enige bepaling in deze technische

Optische rookmelders worden aangebracht conform

omschrijving daarmee onverenigbaar mocht zijn

tekening volgens de geldende eisen en aangesloten

ofwel nadeliger mocht zijn voor de verkrijger,

op het lichtnet. Tevens zijn de rookmelders voorzien

prevaleren steeds de bovengenoemde bepalingen

van een noodbatterij.

van Woningborg. Deze brochure is met grote zorg en nauwkeurigheid

66

Telecom- en kabelnetdistributiesysteem

samengesteld. De gegevens en tekeningen van de

Vanuit de meterkast wordt t.b.v. een eventuele

voldoen aan de eisen uit het Bouwbesluit dat gold

aansluiting voor telecom in de woonkamer één

toen de Omgevingsvergunning werd verkregen. En

onbedrade buisleiding met een inbouwdoos

alle betrokken partijen hebben de inhoud van deze

aangebracht. Vanuit de meterkast wordt t.b.v. een

brochure meerdere malen grondig gecontroleerd.

eventuele aansluiting voor kabelnet in de woonkamer

Toch moeten we een voorbehoud maken ten aanzien

één bedrade buisleiding met een inbouw contactdoos

van eventuele wijzigingen.

architect zijn erin verwerkt. Alle getoonde woningen


Materialisatie

Openbaar gebied

Wijzigingen kunnen bijvoorbeeld voortvloeien uit

Op de situatietekeningen is het openbaar

veranderende eisen van overheden en nutsbedrijven.

gebied al ingericht. Zo krijgt u een beeld van de

Daarnaast behoudt de aannemer zich het recht voor

bestrating, groenvoorziening, openbare verlichting,

om aanpassingen door te voeren in de materialisatie

parkeerplaatsen, et cetera. Deze invulling is

en de afwerking van de woningen. Soms blijkt pas

nauwkeurig gebaseerd op de laatst bekende

tijdens de uitvoering dat deze noodzakelijk zijn.

gegevens, maar ook hiervoor zijn wijzigingen

Dergelijke veranderingen zullen echter niets afdoen

voorbehouden. Het openbaar gebied wordt

aan de kwaliteit van de woning.

aangelegd door de gemeente.

A L LU R E Aan de Amstel

Sfeerimpressies De opgenomen perspectieftekeningen zijn zogeheten artist impressions. Het kan voorkomen dat er verschillen ontstaan tussen deze impressies en de daadwerkelijke uitvoering, bijvoorbeeld in kleur. Daarom kunt u aan deze tekeningen geen rechten ontlenen. Dat geldt ook voor artist impressions van het interieur. Deze hebben slechts als doel u een algemene indruk van de sfeer te geven. En voor alle duidelijkheid: eventueel ingetekende meubelen, apparaten, verlichting en/of keukeninrichting worden niet meegeleverd. De gebruikte interieursfeerbeelden zijn afkomstig van De Eekhoorn.

Maatvoeringen De tekeningen en (technische) omschrijvingen in deze brochure zijn in principe maatgevend voor hetgeen wat u geleverd krijgt. De aangegeven maten zijn echter wel circa-maten. Er is bijvoorbeeld geen rekening gehouden met enige wandafwerking. Kleine afwijkingen zijn dus mogelijk. Ook kunt u geen rechten ontlenen aan de perceeloppervlakte die in de koopovereenkomst staat. Pas bij de kadastrale meting ná oplevering van de woning wordt namelijk de daadwerkelijke, exacte perceeloppervlakte bekend. Eventuele verschillen ten opzichte van de oppervlakte uit de koopovereenkomst worden niet verrekend.

67


Thuiskomen met Hattelli Is het als toekomstige bewoner van Allure aan de Amstel niet een fijn idee om, na het kopen van uw droomwoning, de volledige inrichting en uitvoering daarvan uit handen te kunnen geven? En uw woning direct na de oplevering naar eigen smaak af te laten werken? Maak kennis met uw persoonlijke interieuradviseur van Hattelli. Die begeleid u graag bij het maken van keuzes om uw nieuwe woning direct als thuis te laten voelen. De wanden mooi afgewerkt in de gewenste kleur. Duurzame vloeren door de hele woning, raamdecoratie en gordijnen voor de ramen die het licht filteren. De inbouwkasten klaar om ingeruimd te worden, verlichting die een fijne sfeer geeft en/of stoere zwart stalen of aluminium deuren op bijzondere plekken in uw woning. Kortom, u hoeft alleen nog te verhuizen! 68


Stijlen Hattelli heeft een ruime collectie in diverse woonstijlen en kleuren. De collectie bevat mooie kwalitatief hoogwaardige materialen en merken. Er is dus voor elk budget en voor elke actuele woonstijl een oplossing.

Onze aanpak

advies, kwaliteit & gemak Fase 1 -  Inventariseren woonwensen, moodboard en budget Fase 2 - Ontwerp Fase 3 - Prijs- en contractvorming Fase 4 - Begeleiden montageproces en planning Fase 5 - Realisatie en afwerking van de woning Fase 6 - Klaar om te verhuizen

Collectie Onze collectie bestaat uit diverse soorten vloeren zoals gietvloeren, laminaat, PVC of hout. Decoratief behang in verschillende motieven en stijlen. Op maat gemaakte inbouwkasten voor in het gehele appartement zoals een inloopkast in de slaapkamer, een garderobekast in de entree of een kastafwerking voor de wasmachine en droger. Moderne sanitairaccessoires voor toilet en badkamer, een lampencollectie bestaande uit zowel moderne spots als hang- en wandlampen. Diverse soorten raamdecoratie, waaronder rolgordijnen, (houten) jaloezieën, etc., alsmede stijlvolle gordijnen, vitrage en shutters.

Hattelli staat voor Interieuradvies op maat van concept tot realisatie De interieuradviseurs maken graag een vrijblijvende afspraak om uw dromen en wensen te bespreken. Of het nu alleen om een vloer gaat of de totale inrichting. De contactgegevens zijn: interieuradviseur@hattelli.com of +31 (0)23 3 556 31 16.

www.hattelli.com

69


Algemene verkoopinformatie

Om te beginnen: mocht u na het lezen hiervan nadere toelichting wensen, dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met één van de adviseurs van EKZ | Makelaars en Koop Lenstra Makelaars. Zij beantwoorden uw vragen graag en vakkundig!

Vrij op naam

De op de prijslijst vermelde woningprijzen zijn vrij op naam (V.O.N.), tenzij anders is vermeld. ‘Vrij op naam’ wil zeggen dat de hieronder genoemde kosten, die komen kijken bij de totstandkoming van een woning, in de prijs van de woning zijn begrepen: • Grondkosten • Bouwkosten • V erwarming en warmwaterapparatuur • A rchitecten- en constructeurshonorarium en overige adviseurs •N  otarishonorarium t.b.v. leveringsakte • B TW (thans 21%; eventuele wijzigingen worden conform de wettelijke voorschriften doorberekend) • K adastrale uitmeting en inmeting en inschrijving •O  mgevingsvergunning/gemeenteleges • A ansluitkosten water, riool en elektriciteit • Kosten garantieregeling • Verkoop- en bemiddelingskosten

De kosten voor de financiering van uw woning zijn niet in de prijs van de woning opgenomen: •N  otariskosten inzake de hypotheekakte • Advieskosten hypotheek • R enteverlies tijdens de bouw (rente over vervallen maar nog niet betaalde termijnen)

Overige kosten die buiten de prijs van de woning vallen zijn: • K osten voor aansluiting op centraal antennesys70

teem en of kabelnet • A ansluitkosten op het telefoon • K eukeninrichting • A anvraagkosten energielevering

Verkoopprocedure Prijsstijgingen

De overeengekomen prijs van de woning staat vast, met uitzondering van het BTW-tarief. Wijzigingen in het BTW-tarief worden conform de wettelijke voorschriften doorberekend. Loon- en materiaalkostenstijgingen tijdens de bouw worden niet doorberekend.

Gescheiden koop en aanneming

Bij aankoop van een woning worden er twee overeenkomsten ter ondertekening aan u voorgelegd. De eerste is de koopovereenkomst en betreft de aankoop van de grond. Deze komt tot stand tussen u en ZeemanVastgoed. De tweede is de aannemingsovereenkomst en betreft de bouw van de woning. Deze komt tot stand tussen u en de aannemer.   U dient zich derhalve te realiseren, dat ZeemanVastgoed geen partij is bij de aannemingsovereenkomst en dus niet aansprakelijk kan worden gehouden voor de verplichtingen van de aannemer uit hoofde van de aannemingsovereenkomst. De overeenkomsten als hiervoor bedoeld krijgt u na het eerste gesprek digitaal toegestuurd van de makelaar, zodat u deze thuis rustig door kunt lezen alvorens u overgaat tot aankoop.

Het tekenen van de koopovereenkomst en de aannemingsovereenkomst

Met het ondertekenen van de koopovereenkomst en de aannemingsovereenkomst verplicht u zich tot het betalen van de koopprijs. Met de mede-ondertekening verplichten ZeemanVastgoed respectievelijk de aannemer zich tot levering van de grond respectievelijk de bouw van de woning, behoudens de in de beide overeenkomsten vermelde ontbindende resp. opschortende voorwaarden. Nadat de beide overeenkomsten door de betreffende partijen zijn onderte-


A L LU R E Aan de Amstel kend, ontvangt u daarvan een kopie. De originele exemplaren worden naar de notaris gestuurd, die vervolgens de notariële akte van eigendomsoverdracht opmaakt. De ondertekening van de overeenkomsten geschiedt digitaal. Deze manier van ondertekenen is betrouwbaar, veilig en snel.

overeenkomsten staat. Over de vervallen maar nog niet betaalde termijnen wordt dan de overeengekomen bouwrente berekend, die later bij de notariële eigendomsoverdracht met u wordt verrekend. Over de verschuldigde rente wordt BTW gerekend.

Wat betaalt u wanneer?

Vanaf de transportdatum betaalt u hypotheekrente tijdens de bouw. De rente wordt berekend over uw netto hypotheekbedrag: dat is de hoofdsom van uw hypotheek minus het nog beschikbare bedrag van uw (bouw)depot.

De koopprijs is verdeeld in een koopsom voor de grond en in een aanneemsom voor de te bouwen woning. Als u naar de notaris gaat voor de eigendomsoverdracht terwijl de bouw nog niet is begonnen, betaalt u als dan alleen de koopsom van de grond. De aanneemsom betaalt u vervolgens in termijnen. Als na de start van de bouw een bepaald vooraf overeengekomen punt wordt bereikt, ontvangt u een factuur per mail, die binnen twee weken overgemaakt dient te worden. U kunt de betaling regelen door de originele factuur te ondertekenen en door te sturen naar uw financier. Indien de eigendomsoverdracht bij de notaris heeft plaatsgevonden, zal de financier zorg dragen voor betaling. Als u een koopovereenkomst en een aannemingsovereenkomst heeft getekend en na de start van de bouw naar de notaris gaat, betaalt u bij eigendomsoverdracht de koopsom van de grond en de reeds verschuldigde termijnen van de aanneemsom. Zodra de grond en de daarop in aanbouw zijnde opstallen aan u zijn geleverd, worden de termijnen aan u gefactureerd zoals hierboven beschreven. Na ondertekening van de koopovereenkomst en de aannemingsovereenkomst krijgt u een factuur voor de reeds verschuldigde termijnen. Indien u over ‘eigen geld’ beschikt, betaalt u de factuur zelf. Heeft u geen ‘eigen geld’ en is de hypotheekakte nog niet gepasseerd, dan krijgt u automatisch uitstel van betaling, zoals ook in de

De aannemer heeft de termijnbetalingen overgedragen aan ZeemanVastgoed, dat betekent dat u voor de termijnen een factuur ontvangt van ZeemanVastgoed (dit heet ‘bevrijdend betalen’).

Eigendomsoverdracht bij de notaris De eigendomsoverdracht geschiedt door middel van een zogenaamde ‘akte van juridische levering’ bij de notaris. In de koopovereenkomst wordt de uiterste transportdatum vermeld. Vóór de datum van notarieel transport zendt de notaris u een afrekening waarop het totale, op die datum verschuldigde, bedrag is aangegeven.   Dat bedrag is inclusief bijkomende kosten zoals: • (Bouw)rente over de vervallen, maar niet betaalde termijnen tot de transportdatum •N  otariskosten voor het opmaken van de hypotheekakte • Afsluitkosten van de hypotheek Het hypotheekbedrag dat in depot blijft moet gelijk zijn aan de vanaf de transportdatum nog verschuldigde bouwtermijnen. Als dat niet het geval is, zal het eventueel ontbrekende bedrag moeten worden aangevuld uit eigen middelen of moeten worden zeker gesteld door bijvoorbeeld een overbruggingskrediet. In het algemeen wor-

den op de transportdatum twee akten ondertekend: de akte van eigendomsoverdracht en de hypotheekakte.

Toelichting woonwensen

Voor de start van de bouw wordt tijdens een kopersvergadering of in een individueel gesprek de gewenste woonwensen doorgenomen. Tijdens een eventuele (digitale) kopersvergadering ontmoet u o.a. de andere kopers, de uitvoerder van de aannemer en de coördinator voor de woonwensen. Ook wordt het te gebruiken materiaal aangegeven, het bouwproces uitgelegd, de procedure voor de woonwensen verwoord. Ook de tekeningen, de bouw en de bouwplanning komen aan bod. Tenslotte worden uw persoonlijke woonwensen doorgenomen en aan de hand van de eerder aan u verstrekte woonwensenlijst. Bij een individueel gesprek wordt e.e.a. mondeling toegelicht over het bouwproces en worden natuurlijk uw wensen aan de hand van de eerder aan u woonwensenlijst bepaald.

prognose is derhalve mede-afhankelijk van overmacht-situaties en kan dus vertraging oplopen. Als de woning gereed is, wordt deze aan u overgedragen, mits door u aan alle financiële verplichtingen is voldaan. Bij oplevering wordt aan u, nadat de woning is opgenomen, een opnamestaat (eventueel voorzien van de nodige opmerkingen) ter ondertekening aangeboden. De eventuele gebreken worden zo spoedig mogelijk hersteld.

Onderhoudstermijn

Uiterlijk elf weken na de oplevering kunt u uw herstelpunten vanuit de onderhoudstermijn via een formulier insturen naar de aannemer.

Oplevering

Op het moment van verkoop wordt een globale opleveringsprognose gegeven, ofwel de datum waarop uw woning naar verwachting klaar zal zijn voor bewoning. In de door u getekende aannemingsovereenkomst zijn bepalingen opgenomen over hoe lang de bouw van uw woning mag duren, de zogenaamde werkbare werkdagen. Werkdagen worden als onwerkbaar beschouwd wanneer (daarop) door omstandigheden buiten de aansprakelijkheid van de aannemer om niet kan worden gewerkt gedurende ten minste vijf uren door het grootste deel van de werknemers of machines. De algemeen erkende, door de overheid of collectieve arbeidsovereenkomst in de bouw voorgeschreven rust- en feestdagen, vakantiedagen en andere vrije dagen worden niet beschouwd als werkdagen. De opleverings-

71


A L LU R E Aan de Amstel

Duurzaam wonen Hoger wooncomfort, lager energieverbruik Als koper van een nieuwe woning stelt u eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid, bruikbaarheid, energiezuinigheid en milieu. Alle woningen van ZeemanVastgoed voldoen daarom aan het Bouwbesluit. En meer dan dat. Al in het ontwerpstadium besteden wij veel aandacht aan de isolerende werking van de woning, waarbij de minimumeisen van het Bouwbesluit worden overtroffen. Zo ontstaat een hoger wooncomfort en een lager energieverbruik. En dus ook een lagere energierekening! In de praktijk bereiken we dit door toepassing van een warmtepomp, zonnepanelen, hoogrendements¬beglazing en zware isolatie van daken, gevels en vloeren. Daarnaast is een gezonde leefomgeving gegarandeerd door het uitgekiende ventilatiesysteem van natuurlijke luchtaanvoer en mechanische afzuiging.

72


Woningborg Garantie- en waarborgregeling Wat houdt de Woningborg Garantie- en waarborgregeling in? De Woningborg Garantie- en waarborgregeling beschermt kopers van nieuwe woningen tegen de risico’s van een eventueel faillissement van de bouwonderneming tijdens de bouw en bouwkundige gebreken na oplevering. Het certificaat wordt uitgegeven door Woningborg N.V. onder de naam Woningborgcertificaat. Woningborg: geeft u meer zekerheid Voordat een bouwonderneming zich kan inschrijven bij Woningborg, toetst Woningborg de bouwonderneming op financieel gebied, technische vakbekwaamheid en deskundigheid. Bij ieder bouwplan worden de tekeningen en technische omschrijving getoetst aan het Bouwbesluit. Ook wordt de concept (koop-/)aannemingsovereenkomst beoordeeld op een goede balans in de rechtsverhouding tussen koper en bouwonderneming.

• de bouwonderneming garandeert de kwaliteit van de woning tot 6 jaar en 3 maanden na oplevering. Bij bepaalde ernstige gebreken zelfs tot 10 jaar en 3 maanden. Woningborg waarborgt de garantieverplichting van de bouwonderneming, anders gezegd als de bouwonderneming niet meer kan of wil herstellen dan draagt Woningborg hier zorg voor. • bouwondernemingen, die bij Woningborg zijn ingeschreven, zijn verplicht om een model (koop-/)aannemingsovereenkomst met bijbehorende algemene voorwaarden en toelichting te gebruiken. Het modelcontract vormt de contractuele basis voor de rechtsverhouding tussen u als koper en de bouwonderneming. In dit modelcontract zijn de rechten en plichten van de koper en de bouwonderneming evenwichtig vastgelegd. • wanneer er na oplevering van de woning geschillen tussen de koper en de bouwonderneming ontstaan over de kwaliteit van de woning dan kan Woningborg hierin bemiddelen.

Wat betekent de Woningborg Garantie- en waarborgregeling voor u? Als u een huis met Woningborg-garantie koopt, betekent dit voor u o.a. het volgende: • gaat uw bouwonderneming tijdens de bouw failliet, dan zorgt Woningborg voor afbouw van uw woning. Is afbouw om wat voor reden dan ook onmogelijk, dan verstrekt Woningborg u een financiële schadeloosstelling.

Wat valt niet onder de Woningborg-garantie? Onderdelen die niet door of via de bouwonderneming worden uitgevoerd (zoals bijvoorbeeld minderwerk), vallen niet onder de Woningborg Garantie- en waarborgregeling. Daarnaast worden in uw (koop-/)aannemingsovereenkomst en in de Woningborg Garantie- en waarborgregeling een aantal aspecten genoemd die van de garantie zijn uitgesloten.

Voorrang Woningborg-bepalingen Ongeacht wat in de technische omschrijving is bepaald, gelden onverkort de door Woningborg gehanteerde en voorgeschreven regelingen, reglementen en standaardvoorwaarden. In het geval enige bepaling in de technische omschrijving daarmee onverenigbaar mocht zijn c.q. nadeliger mocht zijn voor de verkrijgers, prevaleren steeds de bovengenoemde bepalingen van Woningborg. Onderhoudsadvies Voor het gebruik en onderhoud van uw woning ontvangt u een door Woningborg opgesteld advies. Hierin staan een aantal belangrijke bouwtechnische aspecten en aandachtspunten met betrekking tot aankoop, oplevering, gebruik en onderhoud van de woning. Let op: het Woningborg-certificaat moet u in uw bezit hebben voordat u naar de notaris gaat voor de eigendomsoverdracht! Woningborg Kwaliteitsborging Instrument Uw woning wordt onder het Woningborg Kwaliteitsborging Instrument (WKI) gebouwd. Woningborg Toetsing en Toezicht B.V. borgt door onafhankelijke toetsing en toezicht de kwaliteit van uw woning.

73


Bewust Nieuwbouw

Hoe werkt het precies, als u een nieuwbouwhuis wilt kopen? Waar moet u op letten? En waarom zou u eigenlijk voor nieuwbouw kiezen? Op deze en talrijke andere vragen geeft de website Bewust Nieuwbouw antwoord. Op Bewust Nieuwbouw vindt u de voordelen van een nieuwbouw huis en een stappenplan om u door het proces te loodsen van oriënteren tot en met wonen. Ook biedt de site antwoorden op allerlei vragen over bijvoorbeeld wie doet wat, garantie, financiering, nieuws over nieuwe wetgeving en technieken in nieuwe huizen. En u kunt er verhalen lezen van mensen zoals u. Wat zijn hun ervaringen met het kopen van een nieuwbouwhuis? Nieuwsgierig geworden? Neem eens een kijkje op www.bewustnieuwbouw.nl. Bewust Nieuwbouw is een initiatief van projectontwikkelaars, beleggers, bouwers en woning-corporaties, verenigd in de NEPROM. Zij ontwikkelen en bouwen huizen, gebouwen en buurten waar mensen graag wonen, werken, winkelen en elkaar ontmoeten. Zij werken, kortom, aan een prettige leefomgeving. Kijk voor meer informatie op www.bewustnieuwbouw.nl.

Onderhoudsarm

74

Duurzaam

Comfortabel

Energiezuinig

Op maat

Veilig


A L LU R E Aan de Amstel

75


A L LU R E Aan de Amstel Informatie en verkoop

EKZ | Makelaars 0297 - 56 78 63 nieuwbouw@ekz.nl Wiegerbruinlaan 39 1422 CB Uithoorn

Koop Lenstra Makelaars 0297 - 52 41 24 uithoorn@kooplenstra.nl Amstelplein 6 - 12 1423 CN Uithoorn

Ontwikkelaar Architect

Grafisch ontwerp: www.picadia.com

www.zeemanvastgoed.nl

www.tbe-za.nl

Aannemer

www.oomsbouw.nl

Deze brochure is nauwkeurig en met zorg samengesteld aan de hand van gegevens en tekeningen, verstrekt door de architect van dit plan. Ondanks het bovenstaande moeten wij een voorbehoud maken ten aanzien van de wijzigingen, voortvloeiende uit de eisen van de overheid en/of nutsbedrijven. Eveneens behouden wij ons het recht voor wijzigingen aan te brengen in de materialen en afwerkingen, zonder dat het iets afdoet aan de kwaliteit. De opgenomen perspectieftekeningen geven een ‘artist impression’ weer. Het kan voorkomen, dat er verschillen zijn tussen deze impressie en de daadwerkelijke uitvoering (bijvoorbeeld de kleuren). Derhalve kunnen aan de ‘artist impressions’ geen rechten worden ontleend. De interieur artist impressions hebben slechts tot doel een algemene sfeerimpressie te geven en hebben niet altijd een directe relatie met één der woningtypes. De indeling op de situatietekening van het openbaar gebied (bestrating, groenvoorzieningen, openbare verlichting e.d.) is gebaseerd op de laatst bekende gegevens. Wijzigingen kunnen zich voordoen. De op tekening aangeven maten zijn circamaten, waarbij geen rekening is gehouden met enige wandafwerking. De op tekening ingeschreven maten en ingetekende situatie en dergelijke zijn circamaten en hebben geen bewijskracht. De technische verkooptekeningen en omschrijvingen zijn maatgevend voor hetgeen u geleverd krijgt. De koper kan geen rechten ontlenen aan de in de koopovereenkomst genoemde perceeloppervlakte. Na de kadastrale inmeting is de daadwerkelijke perceeloppervlakte bekend. Bij verschil ten opzichte van de oppervlakte genoemd in de koopovereenkomst zal géén verrekening plaatsvinden.

Profile for ZeemanVastgoed

20210520_brochure twee-onder-een-kapwoningen Alm en Schinkel  

Brochure van woningtype Alm en Schinkel

20210520_brochure twee-onder-een-kapwoningen Alm en Schinkel  

Brochure van woningtype Alm en Schinkel

Profile for zeeman7

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded