{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 1

UBA Bouw B.V. KOPERSKEUZELIJST Project:

12451 - Allure aan de Amstel te Uithoorn

Deelproject:

55 koopwoningen

Datum:

05-02-2020

Bouwnummer:

1 t/m 24

Woningtype:

Gouwe en Hunze (C)

Naam:

Code

Omschrijving

Aantal

Prijs incl. btw

Bijbehorende contracttekeningen zijn van 05-02-2019. BOUWKUNDIG (Sluitingsdatum d.d. 04-05-2020)

O

B201D

Wijzigingen in de kap-/ dakconstructie Een dakkapel 2-raams aan de voorzijde van de woning op de 2e verdieping (Woningtype Cdc en Cec)

10.946,00

4.093,00

Het plaatsen van een dakkapel met plat dak aan de achterzijde van de woning op de 2e verdieping volgens bijgaande meer- en minderwerktekening. De dakkapel is voorzien van een hardhouten kozijn met één deel vast glas inclusief ventilatierooster en één draai-kiepraam.. Uitvoering en afwerking volgens technische omschrijving en bijgaande meeren minderwerktekening. Het standaard tuimeldakraam aan de achterzijde van de woning komt bij deze optie te vervallen. Deze optie is niet mogelijk voor wonintype Cda, Cdb, Cdd, Cde, Cea, Ceb, Ced en Cee).

O

B300

Indelingswijzigingen Indelingswijziging van de begane grond (Woningtype Cda Cdb, Cea en Ceb) Het wijzigen van de indeling van de begane grond volgens bijgaande meer- en minderwerktekening, waardoor er een "straatgerichte" woning ontstaat. Deze optie is inclusief het aanpassen van het leidingwerk van de loodgieter, het aanpassen van de m.v.- en cv installatie en het aanpassen van het elektra. Deze optie is niet van toepassing bij wonintype Cdc, Cdd, Cde, Cec, Ced en Cee.

05 februari 2020

Paraaf koper(s):

Pagina 1 van 9


UBA Bouw B.V. Code

Omschrijving

O

B340C

Trapkast (Woningtype Cdc Cdd, Cde, Cec, Ced en Cee) Het maken van een trapkast onder de trap van de 1e- naar de 2e verdieping. Uitvoering volgens bijgaande meer- en minderwerktekening. De standaard open trap wordt uitgevoerd met stootborden. Voor de trap wordt een binnenwand geplaatst met een standaard binnendeurkozijn (dicht paneel in bovenlicht) met een standaard deur voorzien van een loopslot inclusief deurkrukken. In de trapkast wordt een wandlichtpunt met schakelaar, gecombineerd met een enkele wandcontactdoos aangebracht. De onderzijde van de trap wordt niet afgewerkt. Deze optie is niet van toepassing bij wonintype Cda, Cdb, Cea en Ceb en alleen mogelijk in combinatie met optie B401B: De open trap van de 1e- naar de 2e verdieping dicht uitvoeren.

1.327,00

O

B360A

Gibowand ter plaatse van de keuken (1200 mm hoog)

326,00

392,00

436,00

137,00

Aantal

Prijs incl. btw

Het plaatsen van een gibowand aan de kopse kant van de keuken, circa 100 mm dik, 650 mm breed en 1200 mm hoog. Uitvoering volgens bijgaande meer- en minderwerktekening. Deze optie is inclusief het afwerken van de kopse- en bovenkant van de gibowand met een vurenhouten gibolat en het aanpassen van het leidingwerk van de centrale verwarming.

O

B360B

Gibowand ter plaatse van de keuken (Plafondhoog) Het plaatsen van een gibowand aan de kopse kant van de keuken, circa 70 mm dik, 650 mm breed en plafondhoog. Uitvoering volgens bijgaande meer- en minderwerktekening. Deze optie is inclusief het afwerken van de kopse kant van de gibowand met een vurenhouten gibolat en het aanpassen van het leidingwerk van de centrale verwarming.

O

B401B

Trappen De open trap van de 1e- naar de 2e verdieping dicht uitvoeren (Woningtype Cdc, Cdd, Cde, Cec, Ced en Cee) De standaard open trap uitvoeren als dichte trap. De stootborden worden in plaatmateriaal (MDF) uitgevoerd. De treden, stootborden en de onderzijde van de trap worden gegrond opgeleverd. Deze optie is exclusief het dichtplamuren van de schroefgaten aan de onderzijde van de traptreden. Deze optie is niet van toepassing bij wonintype Cda, Cdb, Cea en Ceb.

O

B520

Sparingswijziging in binnenwanden Standaard stalen binnendeurkozijn uitvoeren zonder bovenlicht

1 stuks

Het standaard stalen binnendeurkozijn met bovenlicht wordt vervangen door een stalen binnendeurkozijn zonder bovenlicht. Boven het kozijn wordt een latei en gipsblokken binnenwand aangebracht. Positie volgens bijgaande meer- en minderwerktekening. U dient de gewenste kozijn(en) op tekening aan te geven. Opm.

Er bestaat een kans op scheurvorming boven het kozijn. Deze eventuele scheurvorming valt niet onder de garantie.

Opm.

Deze optie is niet mogelijk voor het meterkastkozijn.

05 februari 2020

Paraaf koper(s):

Pagina 2 van 9


UBA Bouw B.V.

O

Code

Omschrijving

Aantal

Prijs incl. btw

B521

Standaard stalen binnendeurkozijn uitvoeren in een houten kozijn (gegrond) zonder bovenlicht

1 stuks

573,00

Het standaard stalen binnendeurkozijn met bovenlicht wordt vervangen door een houten binnendeurkozijn (stompe uitvoering) zonder bovenlicht. Boven het kozijn wordt een latei en gipsblokken binnenwand aangebracht. Positie volgens bijgaande meer- en minderwerktekening. U dient de gewenste kozijn(en) op tekening aan te geven. Het binnendeurkozijn wordt gegrond opgeleverd. Opm.

Er bestaat een kans op scheurvorming boven het kozijn. Deze eventuele scheurvorming valt niet onder de garantie.

Opm.

Deze optie is niet mogelijk voor het meterkastkozijn.

LOODGIETERSWERK EN SANITAIR (Sluitingsdatum d.d. 04-05-2020) Opm.

Loodgieterswerk en sanitair: - Casco toiletruimte en/of badkamer niet mogelijk. - Draingoot niet mogelijk.

O

L000

Sanitair in de toiletruimte en de badkamer Sanitair volgens de offerte van de projectleverancier

Offerte

Ten aanzien van individuele verzoeken met betrekking tot het sanitair, kunt u te zijner tijd contact opnemen met de sanitairshowroom. Het standaard sanitair kan aangepast worden naar eigen wens en wordt vóór oplevering geplaatst. Eventuele opstelling- en/of installatiewijzigingen worden via de sanitairshowroom gecoördineerd. De toiletruimte en badkamer worden bedrijfsklaar opgeleverd. De koper dient zelf een afspraak te maken met de projectleverancier en dit voor de sluitingsdatum af te ronden. Over de projectleverancier zullen wij u in een later stadium informeren.

O

Opm.

Wijzigingen in de opstelling en/of de installatie zijn altijd onder voorbehoud van de technische en bouwkundige mogelijkheden.

L001

Standaard sanitair in de toiletruimte op de beganegrondvloer

Standaard

Sanitair volgens technische omschrijving en overzicht van het standaard sanitair.

O

L005

Standaard sanitair in de badkamer op de eerste verdieping

Standaard

Sanitair volgens technische omschrijving en overzicht van het standaard sanitair.

O

L010B

Badkamer voorzien van een toiletcombinatie (Woningtype Cdc, Cdd, Cde, Cec, Ced en Cee) De badkamer voorzien van een toiletcombinatie. Positie volgens bijgaande meer- en minderwerktekening. De toiletcombinatie wordt compleet ingebouwd en begetegeld opgeleverd. Deze optie is niet van toepassing bij wonintype Cda, Cdb, Cea en Ceb.

05 februari 2020

Paraaf koper(s):

Via projectleverancier

Pagina 3 van 9


UBA Bouw B.V. Code

Omschrijving

Aantal

Prijs incl. btw

Waterinstallatie Buitenkraan (Woningtype Cda Cdb, Cea en Ceb) Buitenkraan (sleutelbediend) voorzien van een vorstvrije gevelcombinatie, hoogte circa 600 mm boven maaiveld. Positie volgens bijgaande meer- en minderwerktekening. Deze optie is niet van toepassing bij wonintype Cdc, Cdd, Cde, Cec, Ced en Cee.

O O

L100C L100D

€ €

525,00 1.060,00

1 stuks

352,00

1 stuks

446,00

1 stuks

283,00

1 stuks

328,00

1 stuks

323,00

Buitenkraan op de voorgevel Buitenkraan op de achtergevel

ELEKTRA (Sluitingsdatum d.d. 18-05-2020)

O

E002B

Extra elektra-aansluitingen Dubbele spatwaterdichte wandcontactdoos aan de buitengevel niet geschakeld (Woningtype Cda Cdb, Cea en Ceb) Positie volgens bijgaande meer- en minderwerktekening. Deze optie is niet van toepassing bij wonintype Cdc, Cdd, Cde, Cec, Ced en Cee.

O

E006B

Grondkabel voor tuinverlichting met schakelaar (10 meter) (Woningtype Cda Cdb, Cea en Ceb) Tuinverlichtingskabel 10 meter (2-aderig plus een aarde) opgerold tegen de gevel, bedienbaar met een eigen schakelaar in de woning. De kabel is in verband met veiligheid nog niet aangesloten in de meterkast (er zit nog geen spanning op). Positie volgens bijgaande meer- en minderwerktekening. Deze optie is niet van toepassing bij wonintype Cdc, Cdd, Cde, Cec, Ced en Cee.

O

E012

Dubbele wandcontactdoos Dubbele wandcontactdoos (horizontale uitvoering) standaard op gelijke hoogte met de overige wandcontactdozen in dezelfde ruimte. U dient de gewenste plaats(en) op tekening aan te geven, gewenste maatvoeringen zijn circa maten.

O

E018

DATA-aansluiting DATA-aansluiting inclusief leidingaanleg, bedraden met Cat-5E kabel en voorzien van een RJ-45 DATA-wandcontactdoos bij het eindpunt in de betreffende ruimte. Deze optie is exclusief router, connector en aansluiten in de meterkast. U dient de gewenste plaats(en) op tekening aan te geven, gewenste maatvoeringen zijn circa maten.

O

E019

Enkele wandcontactdoos aangesloten op een aparte groep in de meterkast Enkele wandcontactdoos aangesloten op een aparte groep in de meterkast. U dient de gewenste plaats(en) en hoogte(n) op tekening aan te geven, gewenste maatvoeringen zijn circa maten.

05 februari 2020

Paraaf koper(s):

Pagina 4 van 9


UBA Bouw B.V.

O

Code

Omschrijving

Aantal

Prijs incl. btw

E123

Wijzigen uitvoering elektra-aansluitingen DATA-aansluiting via standaard loze leiding

1 stuks

210,00

1 stuks

257,00

1 stuks

213,00

1 stuks

294,00

1 stuks

301,00

1 stuks

76,00

1 stuks

76,00

De bestaande loze leiding bedraden met Cat-5E kabel en voorzien van een RJ-45 DATA-wandcontactdoos bij het eindpunt in de betreffende ruimte. Deze optie is exclusief router, connector en aansluiten in de meterkast. De positie van de standaard loze leidingen staan aangegeven op bijgaande meeren minderwerktekeningen.

O

Opm.

Elke loze leiding in de woning is slechts voor één aansluiting te gebruiken: of TEL/of DATA.

E124

Enkele wandcontactdoos via standaard loze leiding aangesloten op een aparte groep in de meterkast Positie volgens bijgaande meer- en minderwerktekening.

O

E128

3-fase Perilex wandcontactdoos in plaats van een 2-fase Perilex wandcontactdoos De standaard 2-fase Perilex wandcontactdoos in de keuken wijzigen in een 3-fase Perilex wandcontactdoos. Exclusief eventueel benodigde extra aardlekschakelaar en/of het verzwaren van de huisaansluiting.

O

E201

Uitbreiding meterkast Dubbele wandcontactdoos in de meterkast (opbouw) Dubbele wandcontactdoos in de meterkast (opbouw), hoogte 2200+ mm vanaf dekvloer.

E203

Extra aardlekschakelaar in de meterkast Het uitbreiden van de meterkast met één extra aardlekschakelaar. Op deze extra aardlekschakelaar kunnen maximaal vier groepen bijgeplaatst worden.

Opm.

O

E300

Indien er door extra gekozen opties een uitbreiding in de meterkast noodzakelijk is, zal dit door de installateur van het project worden aangegeven. De installatie van de keuken heeft hier ook invloed op. Deze optie kunt u niet zelf kiezen en zal gedurende het project toegevoegd kunnen worden.

Het verplaatsen van elektra-aansluitingen Het verplaatsen/verlagen/verhogen van een wandcontactdoos U dient de gewenste verplaatsing(en) op tekening aan te geven, gewenste maatvoeringen zijn circa maten. Indien er geen specifieke hoogte is opgegeven, wordt de wandcontactdoos op dezelfde hoogte als standaard voor die ruimte gemonteerd.

O

E301

Het verplaatsen van een loze leiding/bedrade leiding U dient de gewenste verplaatsing(en) op tekening aan te geven, gewenste maatvoeringen zijn circa maten. Indien er geen specifieke hoogte is opgegeven, wordt de leiding op dezelfde hoogte als standaard voor die ruimte gemonteerd.

05 februari 2020

Paraaf koper(s):

Pagina 5 van 9


UBA Bouw B.V. Code O

E302

Omschrijving

Aantal

Prijs incl. btw

Het verplaatsen van een schakelaar

1 stuks

76,00

1 stuks

303,00

1 stuks

448,00

1 stuks

155,00

1 stuks

301,00

U dient de gewenste verplaatsing(en) op tekening aan te geven, gewenste maatvoeringen zijn circa maten.

O

E400B

(Buiten)lichtpunten en schakelaars Buitenlichtpunt aan buitengevel niet geschakeld (Woningtype Cda Cdb, Cea en Ceb) Buitenlichtpunt tegen de buitengevel bedienbaar via een bestaande schakelaar in de woning. Het lichtpunt wordt op gelijke hoogte met de standaard buitenlichtpunt(en) aangebracht, exclusief armatuur. U dient de gewenste plaats(en) op tekening aan te geven, gewenste maatvoeringen zijn circa maten. Deze optie is niet van toepassing bij wonintype Cdc, Cdd, Cde, Cec, Ced en Cee.

O

E401B

Buitenlichtpunt aan buitengevel met schakelaar (Woningtype Cda Cdb, Cea en Ceb) Buitenlichtpunt tegen de buitengevel bedienbaar met een eigen schakelaar in de woning. Het lichtpunt wordt op gelijke hoogte met de standaard buitenlichtpunt(en) aangebracht, exclusief armatuur. U dient de gewenste plaats(en) op tekening aan te geven, gewenste maatvoeringen zijn circa maten. Deze optie is niet van toepassing bij wonintype Cdc, Cdd, Cde, Cec, Ced en Cee.

O

E420

Wandlichtpunt niet geschakeld Extra wandlichtpunt, bedienbaar via een bestaande schakelaar. U dient de gewenste plaats(en) met hoogte op tekening aan te geven, gewenste maatvoeringen zijn circa maten.

O

E421

Wandlichtpunt met schakelaar Extra wandlichtpunt, bedienbaar met een eigen schakelaar. U dient de gewenste plaats(en) met hoogte op tekening aan te geven, gewenste maatvoeringen zijn circa maten.

CENTRALE VERWARMING (Sluitingsdatum d.d. 18-05-2020) Geen opties voor de centrale verwarming aangeboden. KEUKEN (Sluitingsdatum d.d. 18-05-2020)

O

K003

Keuken Keukeninstallatie standaard uitvoeren

Standaard

Alle aansluitingen worden op de posities volgens de verkooptekening en technische omschrijving aangebracht.

05 februari 2020

Paraaf koper(s):

Pagina 6 van 9


UBA Bouw B.V. Code O

K004

Omschrijving

Aantal

Coördinatiekosten wijzigen standaard keukeninstallatie

Prijs incl. btw €

274,00

De coördinatiekosten is een eenmalige kostenpost per gewijzigd keukenplan en is exclusief de kosten voor eventuele extra installatiepunten en/of het verplaatsen van de standaard installatiepunten. De wijzigingen aan de installatie dienen voor de gestelde sluitingsdatum door middel van een duidelijk installatieplan overlegd te worden met de kopersbegeleiding, waarna de kosten voor de extra installatiepunten en/of het verplaatsen van de standaard installatiepunten door middel van een offerte aan u geoffreerd worden. De wijzigingen aan de installatie zullen tijdens de bouw aangebracht worden.

TEGELWERK (Sluitingsdatum d.d. 08-06-2020) Opm.

Tegelwerk: - Keuze voor tegels in de toiletruimte en badkamer via

onderstaande keuzemogelijkheden of via een offerte bij de aangewezen tegelshowroom. - Strokend verwerken van wand- en vloertegels is niet mogelijk. - Wandtegels afmeting 25x33 cm worden liggend aangebracht. - Vloertegels afmeting 30x30 cm (t.p.v. douchehoek 15x15

cm). - Voegwerk in de wandtegels in de kleur wit. - Voegwerk in de vloertegels in de kleur grijs. - De genoemde tegels zijn te bezichtigen op het kantoor

van UBA en in de tegelshowroom.

O

T000

Wand- en vloertegelwerk in de toiletruimte en de badkamer Tegelwerk volgens de offerte van de projectleverancier

Offerte

Ten aanzien van individuele verzoeken met betrekking tot het wand- en vloertegelwerk in de toiletruimte en badkamer, kunt u te zijner tijd contact opnemen met de tegelshowroom. Het standaard tegelwerk kan aangepast worden naar eigen wens. De koper dient zelf een afspraak te maken met de projectleverancier en dit voor de sluitingsdatum af te ronden. Over de projectleverancier zullen wij u in een later stadium informeren.

O

T001

Standaard wand- en vloertegelwerk in de toiletruimte op de beganegrond Wandtegels worden liggend verwerkt tot standaard hoogte volgens contractstukken, hoogte 1.500+ mm vanaf dekvloer, volgens onderstaande type tegel:

Wandtegel, keuze uit: O 25x33 cm, wit glans O 25x33 cm, wit mat

Standaard Nihil

Vloertegel, keuze uit: O 30x30 cm, Antraciet O 30x30 cm, Donkergrijs

Standaard Nihil

05 februari 2020

Paraaf koper(s):

Pagina 7 van 9


UBA Bouw B.V. Code

Omschrijving

O

T003

Standaard wandtegels in de toiletruimte op de begane grond uitvoeren tot aan het plafond

O

T005

Standaard wand- en vloertegelwerk in de badkamer op de eerste verdieping

Aantal

Prijs incl. btw Via projectleverancier

Wandtegels worden liggend verwerkt tot standaard hoogte volgens contractstukken, hoogte 1.800+ mm en ter plaatsen van de douchehoek 2.100+ mm, volgens onderstaande type tegel:

O

T007

Wandtegel, keuze uit: O 25x33 cm, wit glans O 25x33 cm, wit mat

Standaard Nihil

Vloertegel, keuze uit: O 30x30 cm (15x15 cm t.p.v. douchehoek), Antraciet O 30x30 cm (15x15 cm t.p.v. douchehoek), Donkergrijs

Standaard Nihil

Standaard wandtegels in de badkamer op de eerste verdieping uitvoeren tot aan het plafond

Via projectleverancier

AFBOUW (Sluitingsdatum d.d. 06-07-2020)

O

A000

Binnendeurkozijnen, binnendeuren en garnituur Binnendeurkozijnen, binnendeuren en garnituur volgens de offerte "Mijndeur" van Berkvens

Offerte

Ten aanzien van individuele verzoeken met betrekking tot de binnendeurkozijnen, binnendeuren en garnituur, kunt u gebruik maken van "Mijndeur" van Berkvens. De standaard binnendeurkozijnen, binnendeuren en garnituur kunnen aangepast worden naar eigen wens. De koper dient dit zelf voor de sluitingsdatum af te ronden. In een later stadium ontvangt u meer informatie over "Mijndeur".

O

A001

Standaard binnendeurkozijnen, binnendeuren en garnituur

Standaard

Binnendeurkozijnen, binnendeuren en garnituur volgens technische omschrijving.

Opm.

Indelingsvariaties van de woonkamer, keuken, badkamer, etc. zijn op aanvraag.

Opm.

Eventuele keuzes die betrekking hebben op het gevelaanzicht zijn onder voorbehoud omgevingsvergunning.

Opm.

Meerwerk kan mogelijk leiden tot bouwtijdverlenging, in de vorm van aanpassing van het aantal werkbare werkdagen.

Opm.

Genoemde bedragen zijn inclusief 21% 1 btw en alleen geldig bij tijdige opgave.

05 februari 2020

Paraaf koper(s):

Pagina 8 van 9


UBA Bouw B.V. Code

Omschrijving

Aantal

Opm.

Betalingsregeling volgens de koop/aannemingsovereenkomst.

Opm.

Gewenste keuzes aankruisen en elke pagina voorzien van uw paraaf.

Prijs incl. btw

Datum:

Voor akkoord: ยน Indien door overheidswege het percentage van de omzetbelasting (btw) wordt gewijzigd, vindt er tussen partijen doorberekening plaats overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

05 februari 2020

Paraaf koper(s):

Pagina 9 van 9

Profile for ZeemanVastgoed

Koperskeuzelijst beneden/-bovenwoningen Gouwe en Hunze  

Koperskeuzelijst beneden/-bovenwoningen Gouwe en Hunze  

Profile for zeeman7