Page 1

Kontakt

www.facebook.com/herbalife.sombor,

www.herbalife025.blog.com

UPOZNAJ

PROIZVODE


Kontakt

www.facebook.com/herbalife.sombor,

www.herbalife025.blog.com

HERBALIFE PROGRAMI ZA REGULISANJE TELESNE TEŽINE

Herbalife Formula 1 šejkovi i proteinske štanglice sadrže sve dobre sastojke koji su vašem telu potrebni, ima ih u nekoliko aroma, i odličnog su ukusa. Herbalife F1 šejkovi i štanglice su zgodan pogodan, zdrav obrok, zamena koju je lako pripremiti, bilo da želite da izgubite, dobijete ili održite telesnu težinu. Herbalife-ova Formula 2 Multivitamin Complex i Formula 3 personalizovani protein u prahu takođe mogu da vam pomognu pri ostvarivanju ciljeva kada je reč o zdravlju.

Formula 1


Kontakt

www.facebook.com/herbalife.sombor,

www.herbalife025.blog.com

ZDRAV OBROK Formula 1 je nutritivno izbalansiran ukusan Zdrav obrok (Healthy Meal) u čaši. Formulisana na osnovu odličnog balansa između makro i mikro hranljivih materija, naučno je dokazano da je Formula 1 efikasan način kontrole i regulacije telesne težine ukoliko se kombinuje sa zdravim i aktivnim načinom života.

KLJUČNE PREDNOSTI 

Ograničen broj kalorija: sadrži približno 220 kcal po šejku kako bi se omogućila lakša kontrola dnevnog unosa kalorija.

Sadrži izbalansiranu kombinaciju sojinog proteina i ugljenih hidrata koja vam produžava osećaj sitosti i pomaže vam da održite vaš energetski nivo u okviru programa za regulisanje telesne težine ili programa zdrave ishrane.

Sadrži soju: uključivanje najmanje 25 grama sojinog proteina dnevno u ishranu sa niskim sadržajem zasićenih masti može vam pomoći da održite zdrav nivo holesterola u krvi. Sadrži sojin protein koji pomaže u izgradnji i održavanju glatke mišićne mase u okviru fitness programa.

  

Sadrži osnovne vitamine i minerale koji će vam pomoći da postignete izbalansiranu ishranu. Dostupan u 4 ukusa: prijatan voćni, čista vanila, slatka čokolada ili capuccino. Izbor je vaš! Da biste postigli optimalan ukus dodajte vaše omiljeno voće


Kontakt

www.facebook.com/herbalife.sombor,

www.herbalife025.blog.com

KAKO VAM MOŽE POMOĆI? Kada pokušavate da smršate ili regulišete svoju telesnu težinu, važno je da primenjujete nutritivno izbalansiranu ishranu. Zdrav obrok kao što je Formula 1 pomaže vam da kontrolišete unos kalorija, a da pritom obezbedite osnovne vitamine i minerale kao i ugljene hidrate i proteine radi postizanja održivog oslobađanja energije i sitosti.

UPOTREBA Uživajte svaki dan u Formula 1 šejku kao opciji zdravog obroka. Pomešajte dve supene kašike praha (26 grama) sa 250 ml poluobranog mleka (sa niskim sadržajem masti)

 

Kada se upotrebljava radi kontrole telesne težine: zamenite dva obroka dnevno ovim ukusnim šejkom i pojedite jedan nutritivno izbalansiran obrok. Za zdravu ishranu: zamenite jedan obrok dnevno Formula 1 šejkom i pojedite dva nutritivno izbalansirana obroka.


Kontakt

www.facebook.com/herbalife.sombor,

www.herbalife025.blog.com

Ovaj proizvod namenjen je za upotrebu u okviru energetski ograničene ishrane i sa ostalim namirnicama, u kombinaciji sa redovnom fizičkom aktivnošću.

Formula 1 express pločica

Osnovna ishrana Kada ste u pokretu, nikada nećete morati da brinete o tome da ćete propustiti zdrav i ukusan obrok. Praktična Formula 1 Healthy Meal pločica za poneti je nutritivno izbalansirana i ukusna. Formula 1 Healthy Meal pločica vam obezbeđuje osnovne hranljive materije koje su neophodni sastojci zdravog obroka* kada ste u pokretu.


Kontakt

www.facebook.com/herbalife.sombor,

www.herbalife025.blog.com

KLJUČNE PREDNOSTI        

Kalorije ograničene na 207 kalorija po pločici Visok sadržaj vlakana i proteina kojim se postiže održivi energetski nivo i obezbeđuje duži osećaj sitosti Nizak glikemijski indeks (GI) Sadrži soju: uključivanje najmanje 25 g sojinog proteina dnevno u okviru ishrane sa niskim sadržajem zasićenih masti može vam pomoći da održite zdrav nivo holesterola Sadrži osnovne vitamine i minerale koji će vam pomoći da postignete svoju preporučenu dnevnu porciju (PDK) Pogodna za vegetarijance Dostupna u ukusu čokolade Nutritivno izbalansiran i ukusan obrok u praktičnoj pločici za poneti

KAKO VAM MOŽE POMOĆI? Kada pokušavate da smršate ili regulišete telesnu težinu, važno je da primenjujete nutritivno izbalansiranu ishranu što može biti teško ukoliko vam praktična i ukusna rešenja nisu dostupna. Zdrav obrok kao što je Herbalife Formula 1 šejk ili Formula 1 Healthy Meal pločica pomaže vam da kontrolišete unos kalorija i na taj način regulišete težinu. Takođe vam obezbeđuje osnovne vitamine i minerale, ugljene hidrate i proteine koji vam pružaju energiju i produžavaju osećaj sitosti.

UPOTREBA Uživajte u Healthy Meal pločici svakog dana kao opciji zdravog obroka.

Da li želite personalizovani program regulisanja težine?

Milionima ljudi Formula 1 šejkovi već predstavljaju svakodnevno omiljeno rešenje za zdrav obrok koje im pomaže da postignu rezultate u regulisanju telesne težine na koje će biti ponosni. Načinite ukusan svakodnevni obrok dodatkom vašeg omiljenog voća čime ćete još više personalizovati ukus. Vaša Formula 1 prodaje se u kanisteru.

Herbalife proizvodi - opis  

Programi za regulisanje telesne težine

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you