Page 1

Prakt isch e info r mati e Iets voor uw kind? Heeft uw kind weleens waterpolo gezien in het zwembad of op tv? Lijkt het hem of haar misschien wel een leuke sport om zelf te doen?

Mini

Waterpolo

Graag nodigen wij uw zoon of dochter uit om twee trainingen mee te doen. U kunt daarna besluiten of uw kind daadwerkelijk wil gaan deelnemen aan minipolo. Bent u hierin ge誰nteresseerd of heeft u nog vragen? Stuurt u dan een e-mail met uw naam en telefoonnr. naar jeugdcoordinator@zdhc.nl. Wij nemen dan snel contact met u op over de mogelijkheden. Kosten en andere informatie Uitgebreide informatie over minipolo vindt u op www.zdhc.nl/waterpolo/minipolo. Voor deelname aan minipolo kunt u ook gebruik maken van de Ooievaarspas. Waar en wanneer De trainingen zijn op donderdag van 18.30 - 19.30 uur in het Hofbad, Ypenburgse Boslaan 30 in Den Haag. Ook is er training op zaterdag van 15.00 - 16.00 uur in Zwembad Overbosch,Vlaskamp 3 in Den Haag. Organisatie De organisatie is in handen van de Haagse Zwemvereniging ZDHC. Uitgebreide informatie vindt u op www.zdhc.nl.

De leukste teamsport in het water! Voor kinderen vanaf 7 jaar


M i n i (wa te r )p olo: d e le u ks te e n gezo n ds te teams por t in het wa ter! Sporten in teamverband: gezond en sociaal Iedereen weet dat bewegen gezond is voor uw kind. De overheid stimuleert niet voor niks om elke dag minimaal een half uur te bewegen. Maar sporten heeft meer voordelen. In teamverband maak je nieuwe vriendjes en vriendinnetjes en leer je spelenderwijs hoe je slim samenwerkt met anderen. En daarvan heeft uw kind het hele verdere leven profijt! Waterpolo: een gezonde keuze Het is algemeen bekend dat zwemmen één van de gezondste sporten is die er bestaat. Gelukkig leert vrijwel elk kind tegenwoordig zwemmen. In ons waterrijke land is dat geen overbodige luxe. Heeft uw kind een A- en (bijna) een B-diploma? Dan kan hij of zij starten met minipolo. Tijdens spelenderwijs opgezette trainingen leren zij de basis van het waterpolospel. Elke maand is er een toernooi, waarbij alle technieken die zijn geleerd in praktijk worden gebracht. Plezier hebben en samenwerken staan daarbij uiteraard centraal.

Contact minipolo@zdhc.nl - www.zdhc.nl/waterpolo/minipolo

Foto’s © Henry James

Folder minipolo bij ZDHC  

In deze folder lees je hoe leuk miniwaterpolo bij ZDHC in Den Haag is en hoe je hieraan kunt meedoen.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you