Page 1

Šta je - ECDL? Vaš ovlašćeni ECDL testing centar: GIMNAZIJA CRNJANSKI

ECDL je jedini međunarodno priznat standard (u 148 zemalja) na osnovu koga se meri kompjuterska pismenost. ECDL je priznat i deluje u svim zemljama Evropske unije i u mnogim drugim zemljama. Posedujući ECDL diplomu, kandidat za posao ima nedvosmislen i priznati dokaz da poseduje potreban nivo sposobnosti i veština, bez dodatnih provera rada na računaru, koji je priznat u Evropskoj uniji. Šta učenici dobijaju sa ECDL-om Priprema i polaganje ispita se sprovode po nastavnom programu ECDL Syllabus 4.0. koji se sastoji iz 7 modula od kojih polaznik bira 4 po svom izboru da bi dobio ECDL diplomu.

Computers are not about computing any more. It is about living

VIZIJA: ZNANJEM U EVROPU

MISIJA: Omogućiti sticanje kompjuterskog znanja građanima Srbije prema standardima Evropske unije s ciljem da se unapredi konkurentnost, poveća produktivnost i unapredi životni standard.

Kontakt osoba: Miša Jovanović Tel: + 381 11 2396 743 Mob tel: 063.202.617 E-mail: siscrnjanski@orion.rs

Učenici će na ECDL obuci steći potrebne veštine i znanja koje im omogućuju da prezentiraju pismeni rad na odgovarajući način koristeći aplikacije za obradu teksta, slajdove za prezentaciju kojim će predstaviti projekte, tabele za proračune ili neke druge programe. Prava znanja će olakšati pristup informacijama, omogućiće učenicima korišćenje različitih resursa, uključujući E-učenje i multimedijske sadržaje. „Učenici i studenti koji su redovni korisnici računara imaju bolji uspeh iz ključnih školskih predmeta od svojih vršnjaka kojiračunare ne koriste ili neredovno koriste." - Izveštaj OECD-a, 2006. god.

Kako do diplome – steknite startnu prednost prilikom budućeg pronalaženja posla Gimnazija CRNJANSKI kao autorizovani Testing Centar za obuku i izdavanje ECDL diploma Vam nudi PROMOTIVNU CENU za prvu grupu učenika. Cena kursa za dobijanje ECDL sertifikata je 129 eura (u dinarima). U cenu ulaze 4 udžbenika, obuka u gimnaziji CRNJANSKI , ECDL indeks, polaganje modula i ECDL međunarodno priznata diploma.1 Moguće je plaćanje na rate. Obuka će se održavati 2 puta nedeljno u prostorijama Gimnazije. Molimo zainteresovane da se do petka 20.aprila prijave na telefon 063.202.617 ili 069.30.586.30. 1

Učenici koji smatraju da imaju potrebno znanje mogu polagati module (ispite)bez prethodnog pohadjanja obuke. U tom slučaju plaćaju samo za ECDL indeks I polaganje modula.

ECDL kurs u Beogradu  

Kako dobiti najbrze ECDL diplomu. najbolji predavaci iz ECDL-a u Gimnaziji Crnjanjski