Page 4

KLUBSKA STRAN

S SPROŠČANJE ADRENALINA NA SOČI Klub študentov Kranj poskrbi tudi za sproščanje vašega adrenalina. Tokrat imate možnost, da se nam pridružite na divji vožnji z raftom po Soči in na zanimivem potovanju po njenih kanjonih.

V soboto, 20. junija, je ob 7. 30 uri izpred Sloge na Primskovem odhod za vse, ki se želite podati na zabavno inhkrati atraktivno potovanje po reki Soči. Za ceno 32 €, če ste član KŠK-ja, ali 45 €, če to še niste, se lahko udeležite raftinga. To je šport, pri katerem se s čolnom spustite po brzicah reke, se pri tem sprostite in odkrijete lepote narave.

Za vse, ki vam le čolnarjenje ne pomeni dovolj velikega izziva, pa ponujamo še možnost kanjoninga, za katerega morate skupaj z raftanjem odšteti 59 € (nečlani 75 €). Pri kanjoningu ali soteskanju gre za potovanje po kanjonu reke s številnimi skoki v njene globine, spusti po brzicah in plavanjem v tolmunih. Prijave zbiramo do 17. junija na Info točki KŠK. Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavo! Tekst: KŠK Foto: Bojan Okorn

S RAZGIBAJ SVOJE POLETJE! Že tretje leto zapored se bodo v prostorih Gimnazije Kranj odvile poletne delavnice za otroke od 1. do 9. razreda osnovne šole. Projekt Razgibajmo poletje bo potekal od 6. do 10. julija, vsak dan od 9.00 do 16.00 (organizirano pa je tudi jutranje in popoldansko varstvo). Otroci bodo vsak dan dobili okusno kosilo. Delavnice projekta Razgibajmo poletje so zasnovali strokovnjaki na svojem področju, prav tako pa jih vodijo strokovno usposobljeni pedagogi. Delavnice temeljijo na principu neformalnega izkustvenega učenja. Otroci se bodo torej ob zabavnem praktičnem delu - šivanju, igranju, improvizaciji, raziskovanju in ustvarjanju - tudi učili. Tudi kranjski bazen bo na našem urniku vsak drugi dan.

4

Več informacij in prijavnico najdete na spletni strani www.razgibajmopoletje.si, lahko pa se prijavite z izpolnjenim letakom, ki ga pošljete na naslov Razgibajmo poletje, Kulturni center Creinativa, Sejmišče 2, 4000 Kranj. Ob prijavi je potrebno nakazati 69 € na TRR: SI56 2440 0901 0407 720 Razgibajmo poletje!

Tekst: Marša Meznarič

Zapik - junij  
Zapik - junij  

Študentska revija

Advertisement