Page 1

Karen R. Koenig

18,60 € ISBN 978-961-241-457-3

9 789612 414573

«NORMALNO» JESTI

Ne obremenjujte se z dietnimi načrti in odrekanji, ustavite negativno razmišljanje. Končno! Knjiga, ki vam ne bo solila pameti glede »zdravih« in »nezdravih« obrokov, vas bo pa naučila zdravo razmišljati. Adijo iracionalna prepričanja in obremenjevanje s prehranjevanjem, zdravo izpolnjujoče življenje!

Pravila, kako

Karen R. Koenig je psihoterapevtka, izobraževalka, pisateljica in predavateljica z dvajsetletnimi izkušnjami na področju prehranjevanja, teže in težav z dojemanjem telesa. Z možem živi v Sarasoti na Floridi.

Zavidate ljudem, ki brez pomislekov sežejo po kolačku, ali tistim, ki ob polnem krožniku dobrot le zamahnejo z roko? Se sprašujete, kako vzpostaviti tak odnos s hrano, pri katerem ne boste zavidali ne enim in drugim? Preberite knjigo Pravila, kako »normalno« jesti! Rešitev vaših težav še nikoli ni bila enostavnejša.

»Recite hrani da in ne v ravno pravem ravnovesju.«

Karen R. Koenig

Pravila, kako

«NORMALNO» JESTI Zdravorazumski pristop za vse, ki so kar naprej na dietah, se prenajedajo, si odrekajo hrano, jedo iz čustvenih vzgibov, in tudi tiste, ki so nekje vmes!

Nezdravo razmerje s hrano, teža in dojemanje telesa lahko porodijo cel kup iracionalnih prepričanj, ki nato vplivajo na vse vidike našega življenja. Knjiga Pravila, kako »normalno« jesti obravnava ta prepričanja ter čustva in vedenja, hkrati pa kaže pot proti resnični telesni in čustveni izpolnitvi. S humorjem, sočutjem in zdravo pametjo knjiga opisuje uravnovešene drže in vzorce, ki bodo koristili vsakovrstnim jedcem. ● Naučite se pravil, ki se jih »normalni« jedci samodejno držijo. ● Spremenite negativno razmišljanje in nezdrave navade. ● Naučite se ravnati s težavnimi čustvi, ne pa da jih stradate ali bašete s hrano. ● Počutite se zdravo in »normalno« v bližini hrane. ● Ustvarite resnično izpolnjujoče življenje.

/Koenig_Pravila,%20kako%20normalno%20jest  
/Koenig_Pravila,%20kako%20normalno%20jest  

http://www.modrijan.si/slv/content/download/4499/55123/file/Koenig_Pravila,%20kako%20normalno%20jesti.pdf