__MAIN_TEXT__

Page 1

Helmond 2018 • 4de jaargang nummer 11 • December

Nu ook lekker ontbijten bij Lkkr&Zo Thuis voelen bij Lkkr&Zo

1-3 4-5

Peelland Advocaten

8-9

Mijnbedrijfslocatie.nl

13

Sport Awards Helmond

15-17

Beurs Nieuwe Stijl

21

Future for People

25-27

Senzer lanceert Ondernemerspunt

37

Stichting Bedrijventerreinen Helmond

42-43

Senzer Award 2018

48-49

lees verder op 3-5


2

SAKKO TANKSTATIONS Hoge kwaliteit! Lage prijs! Elke dag!

ZAKELIJK DIESEL EN EURO95 TANKEN IN HELMOND MET DE HOOGSTE KORTINGEN? LAAT U VERRASSEN EN NEEM CONTACT MET ONS OP VIA TANKPAS@SAKKOCOMMERCIAL.NL OF BEL MET 0164-271020! LOCATIE SAKKO STATION HELMOND LAGEDIJK 11 5705 BX HELMOND WWW.SAKKOTANKSTATIONS.NL

UW PARTNER IN KABELS & SPECIAALKABELS Panovenweg 32 5708HR Helmond T +31(0)492 529 645 F +31(0)492 528 515 info@edec.nl www.edec.nl

Speciaalkabels en spiraalkabels op maat gemaakt voor o.a. telecommunicatie, navigatiesystemen en de medische industrie. Geschikt voor diverse toepassingen en verkrijgbaar vanaf 100 meter. Speciaal ontwikkeld en gefabriceerd volgens klantenspeciямБcaties.

Kabel B.V.


3

Voorpagina-artikel

Lekker de dag door met Lkkr & Zo ontbijten, lunchen en overwerkmaaltijden

‘Hier voelt iedereen zich thuis’ Door Susan Verheij

Iedereen houdt van lekker. Al is lekker voor iedereen anders. De één is een zoetekauw, een ander gaat voor pittig en weer een ander watertandt van hartige hapjes. Zeker is dat voor ieders bekkie het juiste lekkers te vinden is op de kaart van Lkkr&Zo. Deze lunchroom is in april 2019 alweer vijf jaar gevestigd op de hoek Engelseweg/Lage Dijk in Helmond. De bedrijven weten hen ook te vinden voor het laten bezorgen van lunches en overwerkmaaltijden. Plus: vanaf 3 januari voegt de zaak een nieuw concept toe! Begin je dag met een Lkkr&Zo ontbijt. Steeds meer wordt de lunchroom een dagzaak.


4

Erik Muller en Ricardo Schepers sprongen vijf jaar geleden in het gat in de markt, want lunchen kon je niet op Hoogeind en ook niet op het BZOB. Althans niet in een keurige zaak met een goede kaart en professionele bediening. Vanaf het begin hebben zij zich gericht op de zakelijke markt. Samen eten is ook verbinden. Daar past een warm industrieel interieur bij. Met de inrichting houden zij er rekening mee dat er ruimte is rondom de tafels, zodat de gasten de vrijheid voelen om zakelijke gesprekken te voeren. Doordat er frontcooking gekookt of ze in een gesprek kunnen inbreken. ’s Zomers hebben we een ruim opgezet terras, ook daar voldoende ruimte tussen de tafels.”

Geen concessies op kwaliteit

En het allerbelangrijkste voor de gast: het assortiment aan lekkere lunches is ruim en niet doorsnee. Ricardo zegt: “Ik hou van alles wat met eten te maken heeft en van het con-

Ricardo Schepers

tact met de gasten.” In de keuken worden Erik en Ricardo bijgestaan door volwaardige chef-koks. “Samen besteden we echt aandacht aan een gevulde verse soep, een smakelijk broodje en tal van andere gerechten. Wij doen geen concessies op kwaliteit. Men voelt dat men hier met elk soort gast binnen kan komen.” Werken met veel zakelijke gasten houdt ook in dat zij rekening houden met het tijdsaspect. “We vragen of men tijdsgebonden is.” Ook dat is een vorm van klantvriendelijkheid.

Ontbijten als extra service

En juist ook uit klantvriendelijkheid starten de ondernemers en hun team met een ontbijtservice op – in eerste instantie - donderdags en vrijdags. Vanaf 7.00 tot 10.00 uur kan men aanschuiven voor een goed ontbijt. Een croissant, minibroodjes, scrambled eggs of een yoghurtgranola met vers fruit. Ter plekke te nuttigen of om mee te nemen. Erik Muller hierover:


5

Erik Muller “En zijn genoeg mensen die al om 6.00 uur beginnen en niet ontbeten hebben en daarna trek krijgen. Regelmatig krijgen we al de vraag of we ook een ontbijtje hebben. En het meenemen is heel handig als iemand nog een lange rit moet maken.”

De locatie leent zich overigens ook goed voor het houden van een vergadering met hapjes, ook jubileavieringen of personeels- of persoonlijke feesten met walking diners zijn er mogelijk. Oftewel; aanschuiven bij Lkkr&Zo is sowieso een feestje.

Dat we een dagzaak zijn is een kracht. Lkkr&Zo staat bekend om zijn dagspecials, zowel salades,broodjes als andere gerechten. “Er zijn gasten die niet eens vragen wat we die dag hebben, maar erop vertrouwen dat die dagspecial hem wederom bevalt,” zegt Erik Muller. Een smakelijk compliment. “Het is voor ons echt fijn dat men hier wil zijn.”

Naar bedrijven toe

Omdat menigeen zo lekker luncht bij Lkkr&Zo, maar men niet elke dag tijd heeft om naar de zaak toe te gaan, gaat de zaak naar hen toe. Erik en Ricardo vervolgen: “We leveren in broodjes en salades en andere hapjes af bij bedrijven en organisaties. Dat kan ook een lunchschaal zijn met diverse kleinere hapjes. Dit concept is inmiddels erg populair. Ook bieden wij gezonde overwerkmaaltijden aan. Dat is toch nét wat beter dan weer friet of een magnetronmaaltijd.”

Als ontmoetingsplek

Steeds meer niet-zakelijke gasten weten Lkkr&Zo te vinden. Mensen die winkelen op de Engelseweg of er afspreken om samen ergens heen te gaan. Ook klanten van het ernaast gelegen Stijl&Co die via een doorloop vanuit de winkel naar Lkkr & Zo lopen, schuiven er graag aan als ze willen nadenken over nieuw meubilair. Wie bij Lkkr&Zo binnenkomt, ziet de zaak als ontmoetingsplek. Met veel lekkers en zo!

Engelseweg 214 5705 AK Helmond Tel: 0492 72 49 80 Email: info@lkkrenzo.nl Bestellen: bestelling@lkkrenzo.nl


6

WWW.ERMA.NL

Specialist op het gebied van verpakkingen van golfkarton Erma verpakkingen is sinds november 1992 actief in de verpakkingsbranche. De naam “ERMA” is eenvoudig te verklaren; ERwin en MArk Saris twee broers en tevens de twee compagnons. ERMA verpakking is een; “sheetplant” d.w.z.; wij vervaardigen verpakkingen uit golfkartonnen platen.

Onze specialiteiten zijn: XXXL-dozen Driedubbel golfkarton Palletdozen Stansdozen Drukwerkdozen Vakverdelingen

Branchweg 10 • 5705 DR Helmond (industrienr. 2160) Telefoon : 0492-528675, Fax : 0492-527335 E-mail : info@erma.nl •Internet : www.erma.nl


7

N Light wenst iedereen een fantastische feestmaand december toe. Een fijn Sinterklaasfeest en een heerlijke Kerst! N Light Direct heeft leuke artikelen voor deze periode, te bestellen via de webshop. nlightdirect.nl

N Light Direct • Noorddijk 5, 5705 CX Helmond • 0492 54 80 00 • info@nlight.nl


8

De wet arbeidsmarkt in balans Achtergrond voorstel Hoewel de Wet Werk en Zekerheid (WWZ) pas in juli 2015 is ingevoerd, heeft het kabinet al weer besloten om hierin aanpassingen door te voeren door het wetsvoorstel Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB). De reden hiervoor was dat de overheid de kloof tussen vaste contracten en flexibele arbeid kleiner wil maken. Vast moet minder vast worden en flexibel minder flexibel. Dit moet gebeuren door ontslag (weer) gemakkelijker te maken en payrollers en oproepkrachten meer bescherming te bieden. De bedoeling is dat de regels op 1 januari 2020 ingaan, maar voor sommige onderdelen zal dit mogelijk al in 2019 het geval zijn.

De wijzigingen De belangrijkste wijzigingen die worden ingevoerd zijn de volgende: 1. De introductie van een ‘cumulatiegrond’, die het combineren van ontslaggronden mogelijk maakt; 2. De opbouw van transitievergoeding zal plaatsvinden vanaf de eerste werkdag; 3. De proeftijd wordt verlengd; 4. De ketenregeling wordt weer uitgebreid naar drie contracten in drie jaar tijd; 5. Payrollwerknemers worden gelijkgesteld aan ‘gewone’ werknemers; 6. Oproepkrachten die geen vast aantal uren werken moeten na twaalf maanden een vast aanbod krijgen voor een arbeidsomvang die gelijk is aan het gemiddelde van het aantal ge-

werkte uren in de twaalf maanden ervoor. Een nuluren- of min/max-overeenkomst kan dus niet langer meer duren dan één jaar. 1 Voor 1 juli 2015 was het al mogelijk om een verzoek tot ontbinding van de arbeidsovereenkomst bij de kantonrechter te baseren op meerdere gronden. Vanaf 1 juli 2015 is dit niet meer mogelijk en is voor een ontbinding noodzakelijk dat deze volledig kan worden gebaseerd op een ontslaggrond. Met de WAB wordt een ontbinding van de arbeidsovereenkomst op basis van een combinatie van gronden weer mogelijk gemaakt door de invoering van een nieuwe ontslaggrond. Het wordt dus weer mogelijk om de arbeidsovereenkomst met een werknemer die disfunctioneert, maar niet zodanig dat op basis hiervan een ontbinding mogelijk is, en waarmee een verstoorde arbeidsverhouding bestaat, te beëindigen. De wetgever heeft hierbij wel aangegeven dat de vergoeding in een situatie dat sprake is van een ontbinding op deze nieuwe (gecombineerde) ontslaggrond, de vergoeding die aan de werknemer moet worden betaald niet wordt gebaseerd op de transitievergoeding, maar op een vergoeding van maximaal 1,5 keer de transitievergoeding. Met andere woorden, een ontbinding op basis van deze ontslaggrond wordt wel duurder dan een ontbinding op basis van de reguliere ontslaggronden. In vergelijking met de ‘oude’ situatie van voor de WWZ, is deze vergoeding echter nog altijd een stuk goedkoper. De vergoedingen op basis van de oude kantonrechtersformule lagen namelijk een stuk hoger.


9

2 Op dit moment wordt de transitievergoeding pas verschuldigd als een dienstverband tenminste twee jaar heeft geduurd. Dat wordt ook anders. Onder de WAB wordt de transitievergoeding al verschuldigd vanaf aanvang van de arbeidsovereenkomst. Ook de wijze van berekening van de transitievergoeding wijzigt. Voor elk jaar dienstverband bedraagt de transitievergoeding 1/3 bruto maandsalaris, dus ook voor de jaren na tien jaar dienstverband. Nu is dat nog 1/2 bruto maandsalaris per contractjaar na 10 jaar dienstverband. De periode voor de transitievergoeding wordt niet meer afgerond op halve jaren, maar berekend over de werkelijke contractduur. 3 Een ingrijpende wijziging is ook de verlenging van de proeftijd. De werkgever krijgt veel meer mogelijkheden om een lange(re) proeftijd af te spreken met de werknemer dan nu het geval is. Op dit moment is geen proeftijd mogelijk als de arbeidsovereenkomst een half jaar of korter duurt, is de maximale proeftijd een maand bij een arbeidsovereenkomst van minimaal zes maanden en korter dan twee jaar en is de maximale proeftijd twee maanden bij een arbeidsovereenkomst voor minimaal twee jaar of voor onbepaalde tijd.

als hij minimaal vier dagen van tevoren wordt opgeroepen. Zo niet, dan mag hij het werk weigeren. En als een oproep korter dan vier dagen van tevoren wordt afgezegd, heeft de oproepkracht toch recht op salaris over het aantal uren waarvoor hij oorspronkelijk was opgeroepen. Na een contractperiode van een jaar is de werkgever verplicht om de oproepkracht een contract te bieden voor het gemiddelde aantal uren dat hij in dat jaar heeft gewerkt. Had de oproepkracht een contract voor 20 uur per week, maar heeft hij een jaar lang gemiddeld 25 uur per week gewerkt, dan moet hem een contract voor 25 uur worden aangeboden. Zo niet, dan heeft de oproepkracht recht op loon over dit aantal uren.

Onder de WAB verandert er niets voor contracten korter dan twee jaar, maar wel voor contracten van twee jaar of langer en voor contracten voor onbepaalde tijd. Bij een contract voor onbepaalde tijd wordt de maximale proeftijd opgetrokken van twee naar vijf maanden. Bij een contract voor bepaalde tijd van twee jaar of langer gaat de proeftijd van twee naar drie maanden. De overheid verwacht dat hierdoor sneller een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd wordt aangegaan, aangezien je dan als werkgever vijf maanden de tijd hebt om je een oordeel te gunnen over het functioneren van de werknemer 4 Er komt een ruimere regeling voor opeenvolgende tijdelijke contracten (de ketenbepaling). Momenteel mag je een werknemer maximaal drie aansluitende contracten aanbieden over een periode van maximaal twee jaar. Dat wordt verruimd naar drie aansluitende contracten in drie jaar. Hiermee is de ketenregeling weer vrijwel gelijk aan die in de periode voor de invoering van de WWZ. Uitsluitend de tussenperiode is anders. Zes maanden onder de WAB tegenover drie maanden voor invoering van de WWZ. 5 Voor payrollers gelden nu nog dezelfde regels als voor uitzendkrachten. Maar dit gaat veranderen onder de WAB. Payrollers krijgen in principe dezelfde rechten als eigen werknemers van een werkgever. Payrollers worden dus duurder, wat deze contractvorm minder aantrekkelijk moet maken. De gelijkheid tussen payrollers en eigen medewerkers betreft zowel de primaire als de secundaire arbeidsvoorwaarden. Dat geldt dus voor zowel de primaire arbeidsvoorwaarden, zoals salaris, maar ook voor de secundaire arbeidsvoorwaarden. Alleen voor zijn pensioen valt een payroller onder de eigen regeling van het payrollbedrijf. 6 Onder de WAB wordt een oproepkracht met een nulurencontract of een min/max-contract alleen verplicht te komen werken,

Voor alle vragen op gebied van arbeidsrecht, dus ook voor advies over wijzigingen in het arbeidsrecht, kunt u terecht bij Peelland Advocaten (www.peellandadvocaten.nl), gevestigd aan de Kanaaldijk N.W. 81 in Helmond. Wij zijn u graag van dienst. Erik Jansen Advocaat


10

MEER DAN 300 OCCASIONS OP VOORRAAD

Al meer dan 50 jaar het beste adres in de regio voor nieuwe en gebruikte bedrijfsauto’s. uitstekende service website: www.vdhurk.nl

scherpe prijzen

telefoon: 0492 536 652

persoonlijk contact

adres: Kanaaldijk Zuid West 7b, HELMOND


11

Wenst u fijne feestdagen! J van de Vrande Bedrijfskleding | Kanaaldijk ZW 9a Helmond | 5706 LD Helmond

www.onlinebedrijfskleding.nl

Koel,- vriescellen, KoeltoonbanKen maar ooK geKoelde productielijnen. veKah heeft meer dan 35 jaar ervaring op deze KoeltechnieKen. veel bedrijven werKen met onze producten.

de aarde levert ons warmte, uit de grond maar ooK uit water en lucht. wij leveren de technieK om deze warmte te gebruiKen voor ruimte verwarming maar ooK voor warmwatersystemen.

de opwarming van de aarde leidt tot hogere temperaturen ooK in nederland. wij helpen u om het Koel te houden in de zomer. maar wist u dat een airco ooK als verwarming te gebruiKen is? het rendement is zelfs nog hoger dan een gasverwarming. raadpleeg veKah.

gebruiK de gratis energie die de zon ons levert. zonnepanelen Kunnen u geld gaan opleveren. veKah heeft ervaring met de levering en montage van zonnepanelen van hoge Kwaliteit.


12

Fijne kerstdagen en een voorspoedig 2019

UW PARTNER IN DATA -& TELECOM specialist in digitale netwerk verbindingen

Engelseweg 242 • Industrieterrein 2446 • 5705 AK Helmond T: +31 492 549 189 • info@foanederland.nl • www.foanederland.com


13

mijnbedrijfslocatie Helmond De website helmond.mijnbedrijfslocatie.nl is een neutraal platform met actuele, relevante informatie over de Helmondse bedrijventerreinen. U vindt hier naast vraag en aanbod van bedrijven en/of te ontwikkelen locaties ook tips en informatie over huisvesting. Wanneer u als ondernemer op zoek bent naar een ander bedrijfspand, bijvoorbeeld een grotere bedrijfshal, een andere locatie of een bouwperceel om uw nieuwe droompand te ontwikkelen kunt u ook terecht bij helmond. mijnbedrijfslcoatie.nl. Met onze kennis van de terreinen, de daarop gevestigde ondernemingen en het vestigingsbeleid kunnen wij u de weg wijzen naar een voor u geschikte locatie om te ondernemen. Heeft u een vastgoedobject te koop/te huur op een van de Helmondse bedrijventerreinen? Via de site kunt u uw object aanmelden om (kosteloos) te laten plaatsen.


14

Merry Christmas & HAPPY NEW YEAR

BECAUSE RECYCLING...

IS OUR BUSINESS! Heeft u computer afval? contact: tel.: 0031 - 492 - 39 20 04 R&L Recycling B.V. Lage Dijk 31a 5705 BX Helmond

Tel: 0492-392004 Email algemeen: info@r-lrecycling.nl www.r-lrecycling.nl

R&L Recycling is WEEELABEX en ISO 14001 gecertificeerd.


15

Op 1 februari 2019 krijgt het evenement een nieuwe doop.

Sport Awards Helmond wordt gloednieuw leven ingeblazen Het nieuwe evenement Sport Awards Helmond (voorheen Sportgala) wordt het letterlijke podium waarin sportbreed een podium wordt gegeven aan sportief Helmond. Het doel is om een jaarlijks evenement te creëren met participatie van andere Helmondse initiatieven op sportief gebied. Ook de schoolgaande jeugd krijgt er aandacht. Op 1 februari 2019 krijgt het geesteskind van Cor van Gils en Guido van Erp een nieuwe doop, met dezelfde ouders als 32 jaar geleden. Uiteindelijk willen de initiatiefnemers een zo compleet mogelijke, heuse ‘sportdag/-week voor Helmond’ organiseren. Een mooi streven!


16

Al in 1985, toen er in de regio nog geen sportgala’s waren, kwam er vanuit de lokale omroep Helmond het initiatief om een sportman-, sportvrouw- en sportploegverkiezing uit te schrijven. De toenmalige presentatoren Cor van Gils en Guido van Erp kregen louter positieve reacties en de organisatie van het allereerste Sportgala werd in samenwerking met bar De Bascule aan het Havenplein al snel een feit. Leontien van Moorsel, op haar vijftiende Nederlands juniorenkampioen, won haar eerste grote titel:Helmondse Sportvrouw 1985. Leontien fietste destijds bij het Helmondse Buitenlust. Zo kunnen de Sport Awards zichzelf roemen door het uitzonderlijke talent al in een vroeg stadium te traceren. Leontien van Moorsel is uitgegroeid tot Nederlands beste wielrenster aller tijde. De twee zijn de geestelijke vaders van de Sport Awards (voorheen bekend onder Sportgala): ”In 1985 hebben we maandelijks een award uitgereikt voor de beste sportprestatie van dat moment. Met die aandacht moesten we iets ‘groters’ gaan doen. Lokale Omroep Helmond was meteen enthousiast om een heus Sportgala te organiseren. Nou, dat hebben we meteen met beide handen aangegrepen.” Het zou een jaarlijks gewaardeerd terugkerend sportief evenement worden.” Na edities bij Meulendijks Geluid & Video in Stiphout en diverse jaren in het prachtige bomvolle (oude) Speelhuisheeft de gemeente Helmond de organisatie van de Lokale Omroep overgenomen. Dit evenement heeft tot enkele jaren geleden hoog op de sportieve kalender van sporters en sportverenigingen gestaan.

Niet hetzelfde concept

Het was volgens Van Erp voor met name groot sportliefhebber Cor van Gils een doorn in het oog en ook een groot gemis dat er de afgelopen jaren geen Sportgala was voor de Helmondse sportgemeenschap. “Met dat gevoel van onvrede zijn ze om tafel gegaan en kwamen beide al snel tot de conclusie dat ze de draad weer moesten oppakken. We wilden niet hetzelfde concept, er moest meer uitdaging in en meer diepte”, volgens Van Erp. Op 1 februari 2019 krijgt het evenement een nieuwe doop. De locatie voor het vernieuwde Sport Awards-evenement was snel gevonden. “Wijkhuis de Geseldonk aan de Cederhoutstraat 44 in Helmond (Mierlo-Hout) past perfect in ons wensenpakket,” zegt Van Gils. ”Een groot podium waar we de presentaties en optredens een goede ruimte kunnen bieden en natuurlijk voldoende plaats voor publiek.” Om 20.30 uur start het programma.” Cor van Gils tekent voor de regie en Guido van Erp neemt de hoofdpresentatie voor zijn rekening.

Nominaties Awards

Een 5-koppige jury zal zich gaan buigen over de aangedragen kandidaten voor een 5-tal prachtige en gewichtige Helmondse Sport Awardstrofeeën. Er zullen Awards worden uitgereikt aan de winnaars in de volgende categorieën: 1. Sportvrouw 2. Sportman 3. Sportploeg (2 of meer personen) 4. Gehandicapte sporter (man/vrouw) 5. G-team


17

“De grootste verschillen met de Sport Awards van weleer zit ‘m dus in de voorwaarden voor de nominatie in de verschillende categorieën,” zo verduidelijkt Van Erp. “Voorheen gold alleen de sportprestatie als meetlat voor sporters en sportploegen. De kandidatuur krijgt nu veel meer diepte en nuance, hoewel de prestatie op niveau nog altijd een belangrijke factor zal zijn natuurlijk.”

De voorwaarden voor kandidatuur Sport Awards voor sporters/sportploegen

• 16 Jaar of ouder • Sportprestatie in competitieverband. • Hoe gaat de sporter of sportploeg om met sportethiek? Verantwoord sporten met juiste waarden en normen. • Op welke wijze draagt de sporter, sportploeg bij aan het stimuleren van de jeugd in hun sport (b.v trainingen/workshops/demonstraties/coaching verzorgen). • Bijdrage aan, bekendheid met en stimulans van de sportvoor ‘sportief Helmond’. • Voorbeeldfunctie van de sporter en/of sportploeg. Hierbij wordt rekening gehouden met sociaal maatschappelijke factoren en/of andere uniek makende factoren zoals aantal trainingsuren, doorzettingsvermogen en trainingsintensiteit.

“De meeste sportverenigingen hebben helaas niet de reputatie erg actief te willen zijn op dergelijk geboden kansen, maar toch willen wij de Helmondse verenigingen dit unieke podium bieden. Hoewel het tijdstip wellicht lastig kan zijn (de Sportmarkt start om 16 uur op vrijdag 1 februari) laat je als sport- en verenigingsliefhebber zo’n kans om jeugd te enthousiasmeren toch zeker niet aan je voorbijgaan”, haalt Van Erp enthousiast aan.

Workshops

Er worden door JIBB-workshops georganiseerd met maatschappelijk actuele thema’s voor sportbegeleiders, ouders, trainers/coaches en bestuurders in Wijkhuis De Geseldonk. Hiermee worden dus ook de belangrijke ‘begeleiders’ van jeugdigen in de sport niet vergeten.

Het aanmelden van kandidaten kan via het nominatieformulier op de webpagina van Tribune Sportmagazine (www.tribunemagazine.nl) onder Sport Awards Helmond 2018. Informatie via sportawards@tribunemagazine.nl

Meest sportieve basisschool

Geheel nieuw in het Sport Awards concept is de verkiezing van de meest sportieve basisschool van Helmond. We willen allemaal graag dat kinderen en volwassenen meer bewegen en gezonder gaan leven. De uitdrukking: ‘onze kinderen zijn de toekomst’ wordt op een sportieve wijze benadrukt. Van Gils: ”We willen zo een belangrijke impuls geven aan het belang van gezond bewegen en sporten op basisscholen. Daarvoor hebben we contact gezocht met de stichting JIBB Helmond. JIBB organiseert in heel Helmond sporten beweegactiviteiten voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Zij laten mensen zelf ervaren dat sporten en bewegen leuk is. Op deze manier proberen zij zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen én te houden. Zij werken samen met alle scholen in Helmond (basisonderwijs, voortgezet onderwijs, speciaal onderwijs en beroepsonderwijs).” Het initiatief werd met gejuich ontvangen en de medewerking van JIBB is dan ook een belangrijk ingrediënt voor diverse activiteiten op de dag van de Sport Awards. Ook wordt de meest sportieve basisschool Helmond uitgeroepen.

Sportmarkt

Misschien wel de meest uitdagende activiteit die zal gaan plaatsvinden in zaal De Geseldonk is de Sportmarkt. “Ja, dit is inderdaad een uitdaging”, zo verklaart Van Erp. “We willen namelijk een sportmarkt om onze jeugd kennis te laten maken met de gevarieerde sportmogelijkheden in Helmond.” Alle sportverenigingen, sportclubs en andere georganiseerde sportactiviteitorganen hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen om deel te nemen. Ook JIBB neemt actief deel.

Sport Awards Helmond 1 februari Locatie:

Zaal De Geseldonk,

Cederhoutstraat 44, Helmond

Sportmarkt

Van 16.00 – 19.00 uur

Workshops JIBB:

Van 19.00 – 20.00 uur

Sport Awards:

Van 20.00 – 23.00 uur


18

TEAMBUILDING IN EEN ESCAPE ROOM? Onze ruimtes:

* Back to the Future * The Pink Panther * Land of the Giants

Teambuilding: Escape spellen zijn de ideale teambuilding activiteit. In korte tijd worden alle elementen van samenwerken tot het uiterste getest. Samenwerken om hetzelfde doel te bereiken en de handen in elkaar te slaan om tot een oplossing te komen, is essentieel! Durft jouw team de uitdaging aan? Jong, oud, ervaren of ‘novice’, …..het maakt allemaal niet uit. Diversiteit in het team en positieve interactie zijn des te belangrijker. Er is geen fysieke kracht nodig om van deze teambuildingactiviteit een succesverhaal te maken. Laat jouw teamleden de hoofdrol spelen in een unieke, (ont)spannende activiteit die voor iedereen toegankelijk is.

Training in de escape room? Een coach observeert: Hoe functioneert het team en welke rol speel jij als individu? In de training vertalen de coaches de ervaringen in de escape room naar de werkvloer. Hoe kan het team beter en effectiever functioneren? De focus ligt op energie, lef, samenwerken, verbinden en veiligheid. Meer info over de trainingen? Neem contact op! Edward Jacobs 06 53295847

WWW.ROBAFESTA.NL

|

T. 06 23056984

Steenovenweg 36 B | 5708 HN Helmond | Info@robafesta.nl


19

Light & Sound solutions T: 06 22 13 07 25

info@vglpro.nl

www.vglpro.nl

0217197.pdf 1

27-9-2018 15:14:32

0492 - 79 90 22 Verwarming - Sanitair - Onderhoud

www.helmond-loodgieter.nl

Loodgieter nodig in Helmond? Installatie & ond

erhoud!

24/7 bereikbaar bij spoed Elk probleem snel verholpen


20

VOOR UW GEMAK ALLES ONDER ÉÉN DAK Brabant Autolease in Helmond is een regionale merk-onafhanke lijke leasemaatschappij. Wij maken onderdeel uit van Autodroom Helmond en hebben een samenwerkingsverband met Bovemij. Steeds meer bedrijven geven de voorkeur aan een samenwerking met herkenbare en lokale bedrijven. De ontwikkelingen rond mobiliteit in combinatie met de veranderende arbeidsmarkt gaan Brabant Autolease is onderdeel van Autodroom Helmond. uniek concept. Dit is namelijk de erg snel. Brabant Autolease gaat graag met uEen in gesprek en samen eerste locatie in Nederland waar u met al uw autowensen aan het juiste adres bent. Dus ook voor (private) lease. met u op zoek naar de beste oplossingen, een stukje maatwerk. Alle bedrijven en medewerkerkers bij Autodroom Helmond gaan nét een stapje verder. Deze Want is méér. goed advies en hoogstaande bedrijven versterken elkaar. U kunt dusmobiliteit rekenen op persoonlijk,

WIJ STAAN VOOR U KLAAR

service.

Kies voor gemak Brabant Autolease is hét adres voor leasing. Dat betekent dat wij alles van A tot Z regelen. Wij geloven in ontzorgen. U wilt niet uw winterbanden bij het ene bedrijf verwisselen en bij het andere bedrijf reparaties uit laten voeren. Gemák, daar draait het volgens ons om bij leasing.

Wij staan voor u klaar.

Volop mogelijkheden En gemak, dat bieden wij. Zo is de keus aan u! Wij hebben een uitgebreid Volkswagen Volvo Fiataanbod aan nieuwe en gebruikte auto’s en zijn niet gebonden aan een merk. Onze leasecontracten bieden dat gemak ook. Er is een keuze uit een looptijd van 24 tot 48 maanden en daarnaast behoort shortlease (vanaf 3 maanden) tot de mogelijkheden. Dit is bijvoorbeeld de perfecte oplossing voor medewerkers met een tijdelijk contract. De voordelen van Brabant Autolease op een rijtje: • • • • • •

Persoonlijk Type Lokaal Gedreven Maatwerk Bijtelling Klantgericht Volop mogelijkheden

• Full operationele Type lease en netto operationele lease • Zowel zakelijk als privé leasen • Grote voorraad gebruikte auto’s • Onderhoud Bijtelling en service op één adres • Scherpe tarieven

Contact Brabant Autolease Type Autoboulevard Helmond Varenschut 21e 5705 DK Helmond Lease

Tel: 0492 588 972 info@brabantautolease.nl

Locatie: Autowijk Helmond Varenschut 21eonder 5705 DK Helmond Voor uw gemak alles een dak! Tel: 0492 588 972 ton@brabantautolease.nl Ton van Abeelen 06-23225695


21

Dank aan alle deelnemers van 2018!

Met een tevreden blik kunnen we terug kijken op de eerste editie beurs nieuwe stijl! Alle reacties terug lezend in de mail en op social media zijn zeer positief. En natuurlijk blijven er puntjes van aandacht maar wij kunnen iedereen verzekeren dat we dit meenemen met de organisatie van volgend jaar.

Wat! Komt er weer een vervolg!

De reacties en onze ervaringen zijn zo positief dat er ook in 2019 een Beurs Nieuwe Stijel 2.0 komt. Aan de hand van de reacties hebben we de inschrijfpakketten aangepast. Ook zullen we een programma aan de twee avonden toevoegen. Daarom hebben wij de inschrijf pakketten aangepast en hebben we er een programma aan de 2 avonden toegevoegd. Tijdens de eerste avond is er een mogelijkheid voor iedereen om zijn/haar bedrijf te presenteren in 5 minuten. Hiervoor kan iedereen zich dus al bij het opgeven voor aanmelden. Tijdens de tweede avond zal er de mogelijkheid zijn voor een speeddate. Ook hiervoor kan eenieder zich bij het opgeven al voor aanmelden. Het eten en drinken blijft van dezelfde hoge kwaliteit! Daar gaan we niet aan tornen. Wel is de beurs tot 23 uur met een na-borrel tot 24 uur. Voor iedereen die weer mee wil doen, eventueel dankzij de aanpassingen, en voor iedereen die denkt daar had ik echt bij moeten zijn!

Op de site www.beursnieuwestijl.nl is al weer de mogelijkheid om u aan te melden voor de beurs nieuwe stijl op 6 en 7 november 2019 Voor nu alvast fijne feestdagen en hopelijk wordt beursnieuwestijl in 2019 ook weer, dankzij alle deelnemers, een groot succes!


- Leitner standbouwsystemen -

- Pop-up beurs systemen -

- Ontzorging -

- Mobiele presentatiesystemen -

- Turnkey projecten

-

- Aluvision standbouw systemen -

- www.greenbrick.eu -

-

- Roll-up banner systemen -

- Design -

- Service -

-

- Duurzame beurssystemen -

- Brandstand Iso Wave systeem -

- Service -

-

- Doordacht -

22

-


23

Oprecht betrokken Peelland Advocaten Kanaaldijk Noord West 81 5707 LC Helmond T 0492-543093 Mob Erik 06 - 21 42 57 72 Mob Roel 06 - 46 07 65 58 info@peellandadvocaten.nl

www.peellandadvocaten.nl

Kerstdagen FIJNE

GELUKKKIG NIEUWJAAR

DIENSTEN: -

juridische advisering opstellen voorwaarden debiteurbeheer incasso gerechtelijke procedures (conservatoire- en executoriale) beslagen - constatering - met name op gebied van huur- en internationale incasso Mierloseweg 138 - 5707 AS Helmond - telefoon: 0031 492 522196 info@deurwaarderhelmond.nl - www.deurwaardershelmond.nl


24


25

“We voegen echt iets toe”

Future for People biedt bedrijf en werknemer perspectief Door Susan Verheij “Wij zijn ervan overtuigd dat we voor elke functie in transport of logistiek personeel kunnen vinden. Ik zeg dat er geen tekorten in die branche nodig zijn.” Zo, dat is nog eens een uitspraak terwijl er een bewezen tekort is. Frank van Liempt en Esther Trompert zijn onlangs Future for People gestart.


26

“Klopt, echter bij de werkzoekenden nu zit nog veel potentieel. Van B-koerier tot planner tot vrachtwagenchauffeur. Er zitten heus mensen tussen met goede ervaring en kennis, die gaan wij vinden. Ook zijn er mensen die in ieder geval de motivatie tonen om het ontbrekende te leren. Meer mensen moeten een kans krijgen. Dat kunnen wat oudere mensen zijn, maar ook jongeren.” Een kwestie van capaciteiten zien dus? “Ja inderdaad, soms zijn de eisen te stellig en willen bedrijven direct iemand die aan alle wensen voldoet. Ook horen we mensen die zich in het bedrijf waar zij werk(t)en zich niet gehoord voelen in wat zij belangrijk vinden. Iemand kan misschien niet de juiste papieren hebben, maar heeft wel eigenschappen die heel waardevol zijn voor bedrijven. In al die gevallen is een match toch te maken en kan de relatie met die werknemer jaren duren.” Mooi streven voor beide partijen.

Beloond worden met prettig personeel

Van Liempt werkte 24 jaar in de transport en logistiek en in het recruitment. Trompert was docent omgangskunde en heeft ervaring als coach. Die combinatie kan ervoor zorgen dat zij bijvoorbeeld mensen die eerder uitgevallen zijn, weer laten passen bij een bedrijf. “Daar halen wij voldoening uit. We kijken graag wat er achter de verhalen van de mensen zit. Hoe kunnen we de beschikbare mensen zo goed mogelijk laten aansluiten bij de vraag? Is er een certificaat nodig of juist

bijsturing op een eigenschap? Enerzijds wie goed geschoold is mag daar ook voor beloond worden. Anderzijds geldt voor de werkgevers; wie bereid is om anderen kansen te bieden mag ook beloond worden met prettig personeel. Waar het bij andere organisaties ophoudt, begint het voor ons. Samen met het bedrijf dat ons inschakelt en de nieuwe medewerker stellen we doelen. Dan wordt ook duidelijk of er nog iets te leren valt en als we kunnen leren, kunnen we ontwikkelen en ontwikkelen is groeien naar succes.” Hoe doet het duo dat dan? Frank van Liempt vertelt: “We zijn geen uitzendbureau die uren wegzet en enkel daarmee bezig is. We zullen kandidaten begeleiden, we komen regelmatig langs om met de werknemer en met de werkgever te bespreken hoe het gaat. De afgelopen jaren heb ik gezien dat bedrijven het fijn vinden als nieuwe medewerkers begeleid worden.” Maarreh Frank, waarom richten jullie je vooral op transport en logistiek? Direct reageert hij: “Het is elke dag anders, de chaos gecombineerd met het georganiseerd moeten zijn vergt dat je goed moet kunnen schakelen. Ik hou ervan om eraan bij te dragen dat processen goed lopen. Als geen ander weet ik hoe het belangrijk is om daarbij aandacht te besteden aan de chemie die er tussen de werknemers is. Met Future for People kunnen we daar invloed op uitoefenen.


27

Met mijn ervaring ken ik de wensen en eisen die de branche stelt, met Esthers inzichten op hoe medewerkers te coachen zijn, voegen we echt iets toe. Ik heb ervaren dat bedrijven het fijn vinden dat we die coachende taak met hen delen. Dat biedt ook hen perspectief.”

Welke kansen pak je?

De nieuwe ondernemers doelen ook op mensen die een deuk hebben opgelopen in het leven. “Wij schrijven hen niet af. Zo beschikken we samen met Reach out 4 You uit Lieshout over gemotiveerde jongeren die een kans moeten krijgen en die nog enige tijd begeleiding nodig hebben. Zij zijn in onze ogen absoluut niet kansloos. Het leven viel ook voor ons niet altijd mee. Zo is het leven voor veel mensen, dat zullen ook ondernemers herkennen. Het gaat er in het gewone leven net als in het bedrijfsleven om hoe je omgaat met tegenslagen. Welke kansen pak je en of er kansen geboden worden. Dáar willen wij graag invloed op hebben. Met ons bedrijf staan we bedrijven en medewerkers bij in die stappen. ”

Ook voor de door hen bemiddelde medewerkers kunnen via Future for People er op rekenen dat hun belangen zijn behartigd. Zij zijn daarvoor in zee gegaan met een backoffice bureau uit Eindhoven. “Zij hebben een goed urensysteem, collectieve verzekering en hebben kennis van zaken omtrent salariëring. Zij zijn voorwaardenscheppend en wij richten ons op wat de klant nodig heeft. Relevant voor werkgevers is dat we hen een luisterend oor bieden en zullen met hen een plan maken om de zaak te verbeteren met goed personeel.”

Feitelijk zeggen jullie: ‘wie wil mensen een kans bieden?’ “Dat sowieso. Samenwerken met Future for People is te zien als een vorm van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Belangrijk is ook dat wie wil ontvangen ook iets terug moet willen geven. Dat geldt ook weer voor bedrijf en voor werknemer.”

Inzichten geven

Future For People is een organisatie die wil laten zien dat een kwaliteit in de mens leidt naar succes. “Wij laten onze kandidaten hun eigen weg bepalen. Allereerst door echt te zien wat zij te bieden hebben. Soms ook door hen inzichten te geven. Door hen weer te laten geloven in zichzelf zullen zij een waardevolle aanvulling zijn voor bedrijven. “

www.futureforpeople.nl Frank van Liempt 0492 236001


28

RUIM

2 M 0 0 0 . 8 EZIER!

AUTOPL

Helmond, Vossenbeemd 109B / C-D TE

HUUR

Mercedes-Benz GLS 350 d 4-Matic AMG Deze volle GLS 350d AMG 4-Matic 7-Persoons Automaat met vele opties o.a. COMAND®, ILS LED, Panoramadak, 360°-camera, AMG Pakket, Airmatic Luchtvering, Stoel ventilatie, Distronic, Trekhaak, Night pakket en nog veel meer in de kleur Obsidiaan zwart in combinatie met Leder zwart heeft nog resterende fabrieksgarantie. Heeft u vragen over deze interessante occasion? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs:0492-588988. Onze showroom is geopend van: Maandag t/m donderdag van 09:00 uur tot 18:00 uur Vrijdag van 09:00 tot 19:00 uur Zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 Zie onze website voor meerdere foto’s!

€ 119.000,-

incl.btw

Brandstof: Aantal deuren: Transmissie: Kleur:

Diesel 5 Automaat Zwart metallic

Kilometerstand: 49.544 km Bouwjaar: 2017 Datum deel 1a: 09-02-2017 BTW/Marge regeling: BTW is aftrekbaar

Kia Soul EV ExecutiveLine 27kWh volledig electrisch Welkom bij v.d. Nieuwenhuijzen Auto’s, al vele jaren een begrip in regio Helmond en omstreken. Heeft u vragen over deze interessante occasion? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs:0492-588988. Onze showroom is geopend van: Maandag t/m donderdag van 09:00 uur tot 18:00 uur Vrijdag van 09:00 tot 19:00 uur Zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 Zie onze website voor meerdere foto’s!

Brandstof: Aantal deuren: Transmissie: Kleur:

Elektrisch 5 Automaat Blauw metallic

Kilometerstand: Bouwjaar: Datum deel 1a: BTW Aftrekbaar:

2.011 km 2017 31-05-2017 BTW is aftrekbaar

€ 34.945,-

incl.btw

Mercedes-Benz E-Klasse 220 d AMG Styling Deze uiterst fraaie E-Klasse 220d AMG Automaat van 1e eigenaar met o.a. AMG Styling, Trekhaak wegklapbaar af-fabriek, Climate Control, Navigatie, LED Koplampen, Stoelverwarming, Spiegelpakket, Stoelcomfortpakket, Alarm Klasse 3, Touchpad en Achteruitrijcamera in de frisse kleur Selenietgrijs wordt u bij ons aangeboden tegen een scherpe prijs.Wij bieden naast een scherp inruilvoorstel ook scherpe tarieven voor financieringen. bent u geïnteresseerd? Neem dan gerust contact op met 0492-588982 adviseur: Dhr E. ElbersIedere werkdag is de showroom geopend van 09.00 uur tot 18:00 uur. Vrijdagavond tot 19:00 uur. Zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uurContactpersoon: Dhr Elbers 0492-588982

€ 41.450,-

incl.btw

Brandstof: Aantal deuren: Transmissie: Kleur:

Diesel 4 Automaat Grijs metallic

Kilometerstand: Bouwjaar: Datum deel 1a: BTW Aftrekbaar:

43.094 km 2016 30-06-2016 BTW is aftrekbaar


29

Alles onder 1 dak: Autodroom Helmond. Dit concept is uniek in Nederland. Alle wensen op autogebied onder één dak. Wilt U een nieuwe of gebruikte auto kopen, keuze genoeg. Leasen of huren? Financieren, leasen of huren? Geen probleem. Reinigen, onderhoud, reparatie of schadeherstel? Ervaren vakmensen staan voor u klaar. Zelfs voor de autoverzekering zit U helemaal goed. Dat bedoelen wij met alles onder één dak. In Autodroom Helmond is gevestigd: VDNS Kia, VDNS Suzuki, vd Nieuwenhuijzen Auto’s en Brabant Autolease, Bekkers Autoschade en Carcleaning Helmond.

Varenschut 21A 5705 DK Helmond T (0492) 588 988

Kia Optima 2.0 GDi PHEV Business ExecutiveLine Kia Optima sw met gunstige bijtelling voor de zakelijke rijder ( 15% ) zeer compleet met o.a. elek.stoelen, pano dak, navi+ camera, leder, stoelverwarming en nog veel meer. bel voor info 0492-588958 of marlon@vdnsbv.nl Onze showroom is geopend van: Maandag t/m donderdag van 09:00 uur tot 18:00 uur Vrijdag van 09:00 tot 19:00 uur Zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 Zie onze website voor meerdere foto’s!

€ 39.745,-

incl.btw

Brandstof: Aantal deuren: Transmissie: Kleur:

Hybride 4 Automaat Grijs

Kilometerstand: 14.233 km Bouwjaar: 2016 Datum deel 1: 30-12-2016 BTW/Marge regeling: BTW is niet aftrekbaar

Kia Optima Sportswagon 1.7 CRDI GT-LINE Welkom bij v.d. Nieuwenhuijzen Auto’s, al vele jaren een begrip in regio Helmond en omstreken. Heeft u vragen over deze interessante occasion? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs:0492-588988. Onze showroom is geopend van: Maandag t/m donderdag van 09:00 uur tot 18:00 uur Vrijdag van 09:00 tot 19:00 uur Zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 Zie onze website voor meerdere foto’s!

Brandstof: Aantal deuren: Transmissie: Kleur:

Diesel 5 Automaat Zwart metallic

Kilometerstand: 41.221 km Bouwjaar: 2018 Datum deel 1: 05-01-2018 BTW/Marge regeling: BTW is aftrekbaar

€ 33.950,-

incl.btw

Kia Stinger 3.3 Twin Turbo V6 AWD GT De nieuw KIA Stinger GT, exclusief verkrijgbaar bij VDNS Helmond. deze prachtige Gran Turismo beschikt over een 3.3 liter sterke Twinturbo motor met maar liefst 370 PK. en is full option uitgevoerd met o.a. een 360-Graden camera, automatische achterklep, Drive mode select, elektronisch instelbaar onderstel, Stoelverwarming en ventilatie en natuurlijk 7 jaar garantie. Heeft u vragen over deze interessante occasion? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs:0492-588988. Onze showroom is geopend van: Maandag t/m donderdag van 09:00 uur tot 18:00 uur Vrijdag van 09:00 tot 19:00 uur Zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 Zie onze website voor meerdere foto’s!

€ 98.500,-

incl.btw

Brandstof: Aantal deuren: Transmissie: Kleur:

Benzine 5 Automaat Zwart metallic

Kilometerstand: 12.145 km Bouwjaar: 2017 Datum deel 1a: 28-11-2017 BTW/Marge regeling: BTW is aftrekbaar


30

ATEPS

Wij zijn ATEPS, Wij bouwen EXCELLENTE systemen, wij REGULEREN hernieuwbare ENERGIE!

ATEPS Nederland BV Panovenweg 34 • 5708 HR Helmond • www.ateps.com • info@ateps.com


31

Van Dorp Helmond Schootense Dreef 23 | 5708 HZ Helmond | T: (0492) 504 444 | E: infohelmond@vandorp.eu

Diensten Van Dorp biedt een totaalpakket aan technische diensten. Met een team van ervaren en betrokken medewerkers wordt alle techniek in gebouwen zelfstandig ontworpen, gerealiseerd en beheerd. Bij alle diensten staan duurzaamheid en besparing op natuurlijke bronnen als elektriciteit, gas en water centraal. Naast alle gebouwgebonden disciplines zoals Technisch beheer, Energieconcepten, Brand- en inbraakbeveiliging, heeft Van Dorp ook nog een aantal specials zoals Grootkeukens, Railinfra en Zwembaden.

Bouwtekeningen printen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Met onze printers kunnen wij uw bouwtekening snel printen en altijd voor een scherpe prijs. Kleur/zwart- wit, gevouwen/ongevouwen, grootformaat digitaliseren, geen probleem Panovenweg 35 • 5708 HR Helmond 0492-527250 • info@black-colors.nl •www.black-colors.nl


32

extra KOOPAVONDEN IN DECEMBER: Woe

Vrij

12

Woe

14

open van

Vrij

19

8:00 21:00 tot

21 uur

Overige dagen van 8:00 tot 17:00 uur. Maandag 24 december gesloten

Aangepaste openingstijden:

Eindejaarsshow Do

Vrij

27 open van

28

Za*

29

8:00 21:00 tot

uur

* Zaterdag 29 december open van 8:00 tot 17:00 31 december gesloten. Vanaf 2 januari staan wij weer voor u klaar!

Schootense Dreef 19a

|

5708 HZ Helmond

|

0492 - 535 352


33

Laat u eens verrassen en kom op de open bedrijvendag Laat op u eens verrassen 2018 en kom de open bedrijvendag 17 november vanop 10:00 tot 16:00 uur op 17 november 2018 van 10:00 tot 16:00 uur

U kunt bij ons terecht voor diverse creatieve toepassingen en voor slimme U kunt bij ons voor problemen diverse creatieve en voor slimme oplossingen vanterecht praktische die wij toepassingen graag samen met u bekijken. oplossingen van praktische die wijmaken! graag samen met u bekijken. Latenproblemen we een afspraak Laten we een afspraak maken! Bezoekadres: Korenmijt 23a Bezoekadres: 5741 PP Beek Korenmijt 23a en Donk

info@tonprojectstoffering.com www.tonprojectstoffering.com ering.com info@tonprojectstoff T 0413ering.com - 764 467 www.tonprojectstoff

5741 PP Beek en Donk

T 0413 - 764 467

MET REGBAT BESPAART U GELD, HET IS GOED VOOR HET MILIEU!

Zie onze website www.regbathelmond.nl voor meer informatie of bel ons direct op 0492-330039 en mailen kan natuurlijk ook naar helmond@regbat.nl


34

Kerstkaarten voor het bedrijfsleven Met trots presenteren wij u de grootste collectie kerstkaarten. Waarbij veelzijdigheid en uitstraling de boventoon voeren. Ook dit jaar weer een breed assortiment kerstkaarten met keuze uit vele Goede Doelen.

Heeft U interesse? Bel even naar 0492-527250 of u kunt de boeken via de mail aanvragen: winkel@black-colors.nl Black & Colors zal er voor zorgen dat alles op tijd geregeld is.


35

Middendijk 38d 5705 CC Helmond Ind. terreinnr. 2528

T. 0492 59 94 94 F. 0492 59 94 14 M. 06 534 501 40

Voor meer informatie bezoek onze website www.BressersTenten.nl

dus nooit meer een andere tent als u die van Bressers gewend bent!

Furore laat het zonnetje schijnen Vastgoed onderhoud • Schoonmaakonderhoud • Hogedrukreiniging • Heetwatertechniek Glasbewassing • Gevelreiniging • Vloeronderhoud • Bouwopleveringen

Wij wensen u fijne feestdagen! Barrierlaan 3 | 5706 CW Helmond 0492- 55 25 84 | 06 54 38 18 31 info@furoreschoonmaakservice.nl www.furoreschoonmaakservice.nl


36


37

Senzer lanceert Ondernemerspunt Hoe kunnen ondernemers nóg beter geholpen worden met hun vragen, kansen en problemen? Senzer heeft hiervoor interne en externe expertise gebundeld, onder de vlag van het Senzer Ondernemerspunt. Eén telefoontje en werkgevers worden geholpen met hun vragen. Gebruikmakend van de eigen diensten en die van het grote Senzer-netwerk. Het vernieuwde Ondernemerspunt is feestelijk afgetrapt tijdens de Dag van de Ondernemer. Het gaat om allerlei vragen die bedrijven hebben bij het runnen van een bedrijf. Het kan dan gaan over een acute kwestie, zoals een moeilijk te vervullen vacature, een langdu­rig zieke werknemer of een arbeidsconflict. Maar kan ook gaan over het optimaliseren van werkprocessen of het verhuizen naar een nieuw pand. Of zelfs een vraag op het gebied van krediet, start up of juridische zaken.

Wat biedt het Ondernemerspunt van Senzer?

Het Senzer Ondernemerspunt beschikt over een deskundig team dat ondernemers verder helpt. Senzer heeft snelle en korte lijntjes in een groot netwerk van specialisten, onderwijs en overheid. Ondernemers kunnen bij Senzer terecht voor:

• P&O-advies op maat, gebruikmakend van de expertise in het netwerk • Financiële hulp, o.m. Bijstandsregeling Zelfstandigen: BBZ en IOAZ • Innovatief herontwerp bedrijfsprocessen en efficiëntieverhoging van bestaande medewerkers (jobcarving) • Oplossingen waarmee voldaan wordt aan deWet Banenafspraak • Personeels- en detacheringsoplossingen –individueel of per groep- met eventueel jobcoaches/ werkleiders • Advies over subsidiemogelijkheden bij plaatsing personeel • MVO en Sociaal ondernemen-certificering (duurzaam ondernemerschap) • Onderzoek mogelijkheden schuldhulpverlening voor ondernemers

www.senzer.nl/ondernemerspunt.


38

Middendijk 5A, Helmond

TE HUUR

Op goed ontsloten bedrijventerrein “Hoogeind” gelegen bedrijfsruimte met kantoorruimte in twee lagen. Kadastraal bekend Gemeente Helmond, sectie H, nummer 675

N.o.t.k.

TE HUUR

Oppervlakte: Bedrijfsruimte Circa 435 m² Kantoorruimte begane grond Circa 65 m² Kantoorruimte eerste verdieping Circa 65 m² Parkeerplaatsen: Er zijn voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein. Beschikbaar per: In overleg. Bereikbaarheid: Het object is gelegen nabij één van de uitvalswegen c.q. hoofdtoegangsweg van het bedrijventerrein “Hoogeind”. Provinciale wegen N266 (Weert – Den Bosch) en N279 (Asten – Veghel) zijn binnen 10 autominuten bereikbaar. Vanuit deze locatie is er een ook goede verbinding met de A67 (Venlo – Eindhoven) en de A270 (Helmond – Eindhoven).

Winkelcentrum Brandevoort, Helmond

Er zijn diverse objecten beschikbaar voor verhuur, variërend in oppervlakte. In Brandevoort zijn onder andere gevestigd: Albert Heijn, Jumbo, Kruidvat, Gall & Gall, Primera, Keurslagerij Vogels, Freestyle Kappers, Bakkerij ’t Bakkertje en Hema. Oppervlakte: De Plaetse 54 Circa 105 m² De Plaetse 56 Circa 105 m² De Plaetse 75 Circa 229 m² (ex Zeeman) De Plaetse 76a Circa 75 m² De Plaetse 89a Circa 101 m² De Plaetse 165a Circa 124 m² Parkeerplaatsen: Het station Brandevoort beschikt over ruim voldoende parkeermogelijkheden onder andere in de ondergelegen parkeergarages. Beschikbaar per: Per direct Bereikbaarheid: De wijk Brandevoort is gelegen tussen Helmond, Mierlo, Geldrop en Nuenen.

Steenweg 18, Helmond

Huurprijs: n.o.t.k.

TE HUUR

Op een uitstekende locatie in het Steenwegkwartier gelegen commerciële ruimte. De Steenweg is recentelijk geheel gerevitaliseerd. Oppervlakte: Oppervlakte winkelruimte: Circa 400 m²;. Frontbreedte: Circa 12 meter; Parkeerplaatsen: In de directe omgeving is betaald parkeren mogelijk op verschillende parkeerterreinen of in de overdekte parkeergarage onder Boscotondo. Op eigen terrein bestaat de mogelijkheid om vier parkeerplaatsen te huren. Aanvaarding: In overleg. Bereikbaarheid: De bereikbaarheid is zowel met het openbaar vervoer als auto uitstekend. Het object is gelegen nabij de N270, dit is de doorgaande weg van Helmond naar Eindhoven. Op korte afstand zijn een bus-/treinstation gelegen.

Huurprijs: n.o.t.k.

Kanaaldijk NW 81 • 5707 LC Helmond • T 0492-565 000 • www.hettemabhv.nl • info@hettemabhv.nl


39

Kanaaldijk Noordwest 81, Helmond

TE HUUR

Nabij het centrum aan het kleine stadskanaal gelegen zeer fraai gerenoveerd Rijksmonument bestaande uit kantoorruimten in drie bouwlagen en voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein.

Huurprijs: n.o.t.k.

TE HUUR

Oppervlakte: Oppervlakte begane grond: Circa 120 m²; VERHUURD Oppervlakte eerste verdieping: Circa 115 m²; VERHUURD Oppervlakte tweede verdieping: Circa 105 m²; Parkeerplaatsen: 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. Beschikbaar per: Direct. Bereikbaarheid: De bereikbaarheid van het kantoorgebouw direct gelegen aan de N612 (Neder)Weert – ’s Hertogenbosch is goed, zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer. De autosnelweg A270 Helmond-Eindhoven alsmede de provinciale weg ’s-Hertogenbosch-Helmond-Weert met directe aansluiting op de A69 Eindhoven-Venlo zijn nabijgelegen.

Marshallstraat 6, Helmond

Op bedrijventerrein ‘Hoogeind’ op een hoeklocatie gelegen representatieve kantoor-/atelier-/laboratoriumruimte met bedrijfsruimte inclusief magazijnen en een installatieruimte op de eerste verdieping. “Hoogeind” kenmerkt zich voornamelijk door middelgrote en grootschalige productie- en handelsbedrijven. Oppervlakte: Magazijn Circa 300 m² Luxe showroom met kantoren Circa 560 m² Perceel Circa 2.000 m² Parkeerplaatsen: Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Beschikbaar per: In overleg. Bereikbaarheid: Het object is gelegen nabij de Churchilllaan, één van de 4 hoofdontsluitingen vanbedrijventerrein “Hoogeind” gelegen in het zuidoosten van Helmond. Hoogeind is goed verbonden met de A67 Venlo-Eindhoven en de A270 Helmond-Eindhoven.

Schootense Dreef 9-11, Helmond

N.o.t.k.

TE HUUR

De bedrijfshal met kantoor is ontsloten via de Schootense Loop aan de Schootense Dreef, de doorgaande weg van bedrijventerrein “Groot Schooten” die gesitueerd is aan de westelijke rand van Helmond aan de A270 (Helmond-Eindhoven). Het bedrijvenpark is circa 40 hectare groot en is bestemd voor kennisintensieve industriële bedrijvigheid en kantoren. Het kenmerkt zich met name door Automotive gerelateerde bedrijven met een ruime en representatieve opzet qua architectuur en bebouwing. In de directe omgeving zijn ondermeer de Automotive Campus, Driessen HRM, Van Dorp installateurs, Smulders Staalwerken, QPI, BAM en E-quest gevestigd.

Huurprijs: n.o.t.k.

Oppervlakte: Kantoor en overige ruimtes Circa 175 m² Bedrijfshal Circa 753 m² (te splitsen in 2 units) Parkeerplaatsen: Het gebouw beschikt over voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. De 12 parkeerplaatsen liggen binnen de omheining en worden evenredig toegedeeld aan de te huren ruimte. Beschikbaar per: Direct. Bereikbaarheid: De bereikbaarheid is goed. Het object is gunstig gelegen met een directe verbinding op de A270 (Helmond-Eindhoven), alsmede de op loopafstand gelegen bushalte die een directe verbinding heeft met het NS-station. Het terrein waarop het gebouw zich bevind is ontsloten middels een stalen poort.

Kanaaldijk NW 81 • 5707 LC Helmond • T 0492-565 000 • www.hettemabhv.nl • info@hettemabhv.nl


40

www.black-colors.nl ij gesloten w n ij z r e b decem Op 27 en 31

Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar XXL POSTERS FC • BOUW TEKENINGEN • FEESTGIDSEN • SUPPLIES • BANNERS T-SHIRTS BEDRUKKEN • DTP OPMAAK • PERSONALISEREN • MAILING FLYERS • STROOIFOLDERS • FAM DRUKWERK • LAMINEREN • INBINDEN PENNEN • CANVAS • ZEIL • LIJSTEN • WIRE - O • HUISSTIJLEN PLASTIFICEREN • ZWART / KLEURKOPIEEN • STICKERS • ETIKETTEN

Black & Colors Panovenweg 35 - Helmond - Tel.: 0492 - 527250 e-mail: info@black-colors.nl - www.black-colors.nl


41

catering op maat Wij verzorgen catering op maat voor elke groot- en kleinschalige gelegenheid. Ons gekwaliďŹ ceerd en representatieve personeel is in staat om van uw unieke evenement een succes te maken. We leveren alle materialen van servies tot statafels van stoelen tot bestek, van tafels naar een gezellige bar en glaswerk, eventueel een spectaculair ingerichte feesttent in alle maten uitgebreid met eventuele sfeerverlichting, tapijt etc etc. VRIJWEL ALLES IS MOGELIJK

culinair Of het gaat om buffetten, walking diner, bittergarnituren, diversiteit amuses, dranken etc. etc. we geven een smaakvolle invulling aan uw culinaire wensen. We realiseren het feest dat u voor ogen heeft binnen het door u gesteld budget. Niks is standaard en wij zullen dan ook eerst naar uw persoonlijke wensen luisteren Besteed de catering uit aan een specialist; Het team van de Steenoven!

Tevens werken wij samen met een correct verhuurbedrijf wat ook top kwaliteit heeft, schoon materiaal en enorm exibel is.

Steenovenweg 21 - 5708 HN Helmond - Tel.: 0492-507507 info@steenoven.nl - www.steenoven.nl

De Steenoven voor al uw feesten & partijen en totaal catering op maat, 7 dagen per week


42

regio Helmond

Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO): een nog beter en veiliger ondernemersklimaat Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO): een nog beter en veiliger ondernemersklimaat

Om een veilige bedrijfsomgeving te kunnen garanderen, is MKB-Nederland in samenwerking met het ministerie van Veiligheid en Justitie in 2005 gestart met het Keurmerk Veilig Ondernemen voor Bedrijventerreinen. Bedrijventerreinen met dit keurmerk hebben samen met de ondernemers, gemeente, politie en brandweer gezamenlijke afspraken gemaakt om overlast, criminaliteit, onderhoud en beheer op het betreffende bedrijventerrein aan te pakken. Concrete voorbeelden uit het KVO kunnen bijvoorbeeld zijn:

• camerabeveiliging op het bedrijventerrein met aansluiting op een regionale toezicht ruimte (RTR). • beter georganiseerd toezicht. • het beter verlichten van panden en openbare wegen. • investeringen in de openbare ruimte.


43

KVO-Koepel Helmondse bedrijventerreinen

Het voortdurend werken aan een beter en veiliger ondernemersklimaat op de bedrijventerreinen van Stichting Bedrijventerreinen Helmond resulteert al jaren in het behalen van het certificaat. Stichting Bedrijventerreinen werkt hiervoor samen met de ondernemers, gemeente Helmond, Politie en Brandweer binnen de KVO-Koepel. De koepel komt per kwartaal bij elkaar, en verzorgt daarnaast twee keer per jaar op elk Helmonds bedrijventerrein een schouw. Tijdens de schouw maken de koepelleden een uitgebreide ronde over het bedrijventerrein, waarbij wordt bekeken of er afwijkingen en aandachtspunten zijn op het gebied van ‘schoon, heel en veilig’.

Hercertificering certificaat 2019

Het huidige KVO-certificaat verloopt in april 2019 en moet opnieuw worden behaald. Uw inbreng en ideeën als ondernemer/pandeigenaar op bedrijventerreinen Helmond zijn cruciaal voor het behalen van een nieuw certificaat en daarom vragen wij 10 minuten van uw tijd om de KVO-enquête in te vullen. De enquête wordt verstuurd via de nieuwsbrief van SBH en is tevens te vinden op de website www.bedrijventerreinenhelmond.nl.

Bevindingen schouw

Eind november hebben de periodieke schouwrondes op de bedrijventerreinen met de samenwerkende KVO-partners weer plaatsgevonden. Over het algemeen zien de terreinen er goed uit. Er zijn enkele zaken geconstateerd als kapotte straatverlichting, diverse “geparkeerde autowrakken” in de openbare ruimte en massaal overnachtende vrachtwagenchauffeurs op diverse wegen op de bedrijventerreinen. De acties daarop zijn inmiddels uitgezet en waar nodig zullen ook ondernemers worden aangesproken om hun ‘zaken’ op te lossen.

De enquête wordt verstuurd via de nieuwsbrief van SBH en is tevens te vinden op de website www.bedrijventerreinenhelmond.nl.

Helpdesk Energiebewust en duurzaam ondernemen Op onze website (www.bedrijventerreinenhelmond.nl) staan handige tips en links voor bedrijven die aan de slag willen gaan met energiebesparing en duurzame energie. Ook op Helmond.mijnbedrijfslocatie.nl vindt u veel gestelde vragen en bijbehorende antwoorden (FAQ’s) over het verduurzamen van vastgoed.

Staat uw vraag er niet bij en u kunt advies gebruiken, stuur dan een mailtje naar onze helpdesk via parkmanager@bedrijventerreinenhelmond.nl. Wij helpen u graag op weg, beantwoorden vragen of verwijzen u door naar specialisten als uw vraag erg bedrijfsspecifiek is.


44

Helmond Beek en Donk Den Bosch

Wordt in het begin van elke maand in een oplage van 1000 stuks gedrukt en verspreid bij alle Eindhoven bedrijven op de 5 bedrijventerreinen in Helmond!

Deurne

Someren Asten

HET blad voor Ondernemingen in Helmond

Wij hopen met zakelijk helmond een belangrijke spil te kunnen zijn in de communicatie en het promoten van u en uw bedrijf. Hierdoor zijn we in staat om samen met u verbindingen te leggen met andere ondernemingen hier in Helmond. En wat mooi is: U kunt zelf de schijnwerpers op een andere wijze op uw onderneming richten. U neemt het heft in eigen hand en geeft aan hoe u uw bedrijf in dit blad naar buiten wil laten uitstralen. Dit alles bepaalt u zelf. Er is heel veel mogelijk. Want bent u op zoek naar deskundige medewerkers, wilt u een auto verkopen, een pand verhuren of verkopen, dan bent u hiervoor aan het juiste adres. Misschien bent u naarstig op zoek naar nieuwe leden voor uw vereniging, stichting of sportclub. Heeft u aanbiedingen en acties, waarmee u uw bedrijf extra in the picture wil zetten, ook dan is dit blad de juiste plek om het gewenste onder de aandacht te brengen. Door middel van een creatieve promotiewijze in de vorm van een aantrekkelijke advertentie, kunnen wij u op een laagdrempelige financiële wijze op de meest uiteenlopende gebieden van dienst zijn. Denk ook aan het adverteren van uw producten, diensten en bedrijfsfeesten. Echt waar, het kan allemaal. Misschien heeft u zelf wel leuke ideeën om uw onderneming in de spotlights te zetten. Neem contact met ons op en wij gaan met u in gesprek. Met een pakkend interview kunt u zichzelf als betrokken ondernemer op een unieke manier op de kaart zetten. Hierdoor kunt u zelf uw onderneming naar een nog hoger en interessanter level tillen. U heeft het allemaal zelf in de hand…. “wie wil dit nou niet?”

Hoe zien de kosten eruit? Bij het aanleveren van een kant en klare advertentie betaalt u:

Kiest u voor het afnemen en publiceren van een interview, dan betaalt u:

Halve pagina full colour € 65,- ex. btw Hele pagina full colour € 110,- ex. btw

€ 125,- ex. btw* + € 110,- ex BTW (2 Hele pagina’s full colour)

Wilt u dat wij een advertentie voor u opmaken, dan berekenen wij voor een:

* Dit bedrag heeft betrekking op een hele pagina inclusief foto.

Halve pagina full colour € 50,- ex. btw Hele pagina full colour € 65,- ex. btw

Wij wensen u veel leesplezier met deze nieuwe editie van Zakelijk Helmond.

U dient hierbij zelf uw fotomateriaal, illustraties, teksten en logo’s aan te leveren.

Zakelijk Helmond is een uitgave van Black en Colors • Panovenweg 35 • 5708 HR Helmond

Voor aanleveren advertenties of meer info: info@zakelijkhelmond.nl www.zakelijkhelmond.nl

Redactie Zakelijk Helmond, redactie@zakelijkhelmond.nl


45

LOGISTIC FORCE IS GESPECIALISEERD IN HET SAMENBRENGEN VAN WERKGEVERS EN WERKNEMERS EN OPLEIDINGEN BINNEN TRANSPORT EN LOGISTIEK

UITZENDEN RECRUITMENT OPLEIDEN PAYROLL LOGISTIC FORCE EINDHOVEN DE DONGE 2 5684 PX BEST T: 040 - 787 36 60 eindhoven@logisticforce.nl

WWW.LOGISTICFORCE.NL


46

regio Helmond

De beleving van de gasten… daar draait het om...

Ook voor al uw kerstborrels en nieuwjaarsreceptie!

eren

etings • Lunchen • Din

Feesten • Borrelen • Me

Asdonkseweg 6 • 5735 SP Aarle-Rixtel T: 0492 - 550 871 • E: info@landgoeddenheikant.nl

www.landgoeddenheikant.nl


47

regio Helmond

EMPE zorgt voor uw complete koffievoorziening met hoge kwaliteit koffieautomaten, de beste ingrediĂŤnten en een ongeĂŤvenaarde service. Uw koffievoorziening via EMPE betekent zorgeloos genieten van een Italiaanse espresso, cappuccino of latte macchiato. Wij zorgen voor de koffie.

Gerard Bildersstraat 8B 5753 DE Deurne

Tel 0493 - 35 49 84 Fax 0493 - 35 49 85

info@coffeesystems.nl www. coffeesystems.nl

Black & Colors ook voor al uw stickers in alle maten en vormen Panovenweg 35 - Helmond - Tel.: 0492 - 527250 e-mail: info@black-colors.nl - www.black-colors.nl


48

regio Helmond

Retail als winnaars

Senzer Award 2018

Op vrijdag 16 november hebben HEMA Deurne & Mierlo en Albert Heijuit Mierlo tijdens de Dag van de Ondernemer de Senzer Award uitgereikt gekregen. Met het winnen van deze award bewijzen beide bedrijven dat zij op vernieuwende wijze omgaan met werkgelegenheid en de arbeidsmarkt in de regio Helmond-De Peel.

categorie Kleine ondernemingen

In de categorie ‘Kleine ondernemingen (tot 50 medewerkers)’ wist HEMA Deurne & Mierlo de Senzer Award in de wacht te slepen. Het uitgangspunt van HEMA Deurne & Mierlo is dat er niet wordt gekeken naar wat iemand niet kan, maar naar wat iemand wél kan. Het bedrijf laat zijn medewerkers zelf ontdekken wat zij kunnen en helpt ze met het accepteren van eventuele beperkingen. De ondernemer heeft zelf ervaring in de gezondheids- en gehandicaptenzorg en dat zie je terug in de bedrijfsvoering en personeelsbeleid. Door de werkzaamheden bij de HEMA zo voorspelbaar mogelijk te maken en uit te splitsen in simpele taken en processen, kunnen de medewerkers meer vrijheid krijgen om zelf

dingen op te pakken en om zich te ontwikkelen. Op dit moment heeft HEMA Deurne & Mierlo drie mensen met een beperking in dienst. Daarnaast zijn er diverse stagiaires vanuit de praktijkschool aan het werk en leren statushouders de Nederlandse taal. Onlangs heeft de bedrijfsleider zich ontfermd over een op vele vlakken ‘beschadigde’ leerling van de Praktijkschool. Ook deze jongen heeft nu zijn plek gevonden.

categorie Middelgrote tot grote ondernemingen

Albert Heijn Mierlo ging er in de categorie ‘Middelgrote tot grote ondernemingen (vanaf 50 medewerkers)’ met de Senzer Award vandoor.


49

regio Helmond Respect voor elkaar hebben staat zeer hoog in het vaandel bij Albert Heijn in Mierlo. Daarbij vindt deze organisatie plezier hebben in je werk ook zeer belangrijk en dat stralen de medewerkers ook uit naar de klanten. Iedereen mag meedenken en zo wordt ook ieders talent benut! Het streven van Albert Heijn Mierlo is om minimaal 3 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt per filiaal een werkplek aan te bieden. Zij kunnen bij hun teamleider terecht, bij de interne jobcoach én bij hun buddy. Albert Heijn werkt namelijk met een ‘buddy systeem’ waarin een ervaren medewerker zorgt voor begeleiding. Dit geeft de nieuwe medewerker het gevoel dat er altijd een vertrouwenspersoon in de buurt is, en tegelijkertijd geeft het de ervaren medewerker het vertrouwen dat hij of zij een collega kan begeleiden.

gen. ‘We zien steeds meer dat verschillende bedrijven anders nadenken over de werkgelegenheid die zij bieden. Ze geven bijvoorbeeld geen baan- maar werkgarantie, waardoor iemand binnen een bedrijf verschillende functies kan uitoefenen. Of ze selecteren niet op functieprofielen, maar kijken naar iemands mogelijkheden met een takenpakket in gedachten. Deze bedrijven zijn een inspiratiebron en versterken de regionale arbeidsmarkt. Dat moet beloond worden!’, aldus Senzer.

Albert Heijn in Mierlo wil ook de meest maatschappelijk betrokken supermarkt van Mierlo zijn. Deze Albert Heijn is gevestigd in het hart van Mierlo en vervult bewust ook een ‘buurthuisfunctie’.

Versterking regionale arbeidsmarkt

Initiatiefnemer Senzer zette tijdens de Dag van de Ondernemer innovatieve ondernemers in de schijnwerpers. Volgens Senzer hebben bedrijven door allerlei veranderingen meer behoefte aan verrassende oplossingen voor hun arbeidsvra-

Helmond

feestdagen

Wij wensen u fijne


50

regio Helmond

Voor al uw transport oplossingen Burg. van Lokvenstraat 112 5731 LR Mierlo Tel./fax: +31 (0)492 - 661890 Mobiel: +31 (0)6 - 51340855 www.nicovandewieltransporten.nl

TO U R S

* Zakelijk vervoer * Groepsreizen * Rolstoeltouringcar

B .V.

info@nicovandewieltransporten.nl

Bustripjes.nl Bus

* Business Taxi * Airport transfers * Zieken- en Zorgvervoer

WWW.BERGERHOF.NL | WWW.BUSTRIPJES.NL Wilhelminastraat 78 | 5731 ER Mierlo | T: 0492-662260 | info@bergerhof.nl


regio Helmond

Uw specialist voor dagelijks en of periodiek schoonmaakwerk in kantoren en gebouwen. Uw specialist voor de reiniging van ramen gevels en zonweringen. Uw specialist in vloeronderhoud o.a. linoleum natuursteen en hout.

Een heldere visie, helder resultaat! Een heldere visie, een heldereen resultaat! Pieters BV Ambachtweg 50 5731 AG Mierlo info@pietersbv.nl www.pietersbv.nl

Specialist in schoonmaak

51


De Steenoven voor al uw feesten & partijen en totaal catering op maat, 7 dagen per week Steenovenweg 21 - 5708 HN Helmond - Tel.: 0492-507507 info@steenoven.nl - www.steenoven.nl

Tapperij - Restaurant

De chevelingse in-Loop Een Helmonds Tapperij – Restaurant, landelijk gelegen Aarle-Rixtelseweg 107 - 5707 GK Helmond - Tel.: 0492-792444 info@schevelingen.nl - www.schevelingen.nl 7 dagen per week geopend vanaf 16.00 uur en op Zondag vanaf 12.00 uur.

Brasserie

Gemertse Brasserie, op een unieke locatie Ridderplein 3 - 5421 CV Gemert - Tel.: 0492-361252 info@brasseriedekeizer.nl - www.brasseriedekeizer.nl 7 dagen per week geopend vanaf 10.30 uur de gehele dag geopend

Prettige feestdagen!

Profile for ZakelijkZakelijk

ZakelijkHelmond201832  

ZakelijkHelmond201832  

Advertisement