Page 1

Helmond 2017 • 3de jaargang nummer 10 • November

Sure

Mijnbedrijfslocatie.nl

1-3 4-5

9

Nieuwe Arbo samenwerking in Zuid Oost-Nederland

14-15

Peelland Advocaten

24-25

Goed werklicht in het donker

29

Ontmoet, proef en match!

33

Stichting Bedrijventerreinen Helmond

37

lees verder op 3-5


2

SAKKO TANKSTATIONS Hoge kwaliteit! Lage prijs! Elke dag!

ZAKELIJK DIESEL EN EURO95 TANKEN IN HELMOND MET DE HOOGSTE KORTINGEN? LAAT U VERRASSEN EN NEEM CONTACT MET ONS OP VIA TANKPAS@SAKKOCOMMERCIAL.NL OF BEL MET 0164-271020! LOCATIE SAKKO STATION HELMOND LAGEDIJK 11 5705 BX HELMOND WWW.SAKKOTANKSTATIONS.NL

Oprecht betrokken Peelland Advocaten Kanaaldijk Noord West 81 5707 LC Helmond T 0492-543093 Mob Erik 06 - 21 42 57 72 Mob Roel 06 - 46 07 65 58 info@peellandadvocaten.nl

www.peellandadvocaten.nl


3

Vervolg van de voorpagina

ELKAAR VERSTERKEN… DAAR DRAAIT HET OM…

Aan de Steenovenweg 5 is sinds juni het bedrijf Sure Consultancy & Research gevestigd, werkzaam op het gebied van Health Care en de Life Science Industrie. De drijvende kracht achter deze onderneming is Frank van der Zanden.

Fascinatie voor beestjes, schimmels en bacteriën…

“Het duurde heel wat jaren voordat ik geboeid raakte van de microbiologie,” vertelt Frank. “Op jonge leeftijd kon ik geen keuzes maken van wat ik nou echt graag wilde gaan studeren. Mijn zus volgde een opleiding op de HAS. Dat leek me wel wat. Ik meldde me aan op de MAS. Helaas zat die opleiding vol. Het werd dus de MLO. Dit was de plek, waar ik stapje voor stapje in contact kwam met de microbiologie en zicht kreeg op wat ik in de toekomst wilde gaan doen. De beestjes, die je zo met het blote oog niet kunt zien, openden mijn ogen en de weg naar mijn interesse. Gaandeweg kwam ook de ziekenhuismicrobiologie voorbij. Mijn fascinatie was gewekt en hierdoor stond mijn besluit vast. Ik wilde doorstuderen in de microbiologie en startte met de opleiding op het HBO. Er ging een wereld voor me open.”

Die beestjes zijn overal en dat moet ook…

Als Frank over zijn passie begint te vertellen, is hij niet meer te stoppen. “Wist je dat die kleine beestjes, die je niet ziet, hoort en ruikt, in staat zijn om ons helemaal lam te leggen?

Wij als mens kunnen naar de maan, richting mars. En als je ziet wat we met de telefonie en data kunnen, dat is onvoorstelbaar. Maar zo’n organisme van 1 tot 5 micrometer is in staat om ons plat te leggen. De bacteriën, schimmels en gisten zijn overal en dat moet ook. Iedereen heeft ze gelukkig bij zich. Als je die niet bij je zou hebben, ben je heel ziek. Wanneer het in balans is, is het goed. De beestjes worden heel veel gebruikt voor nuttige dingen, zoals o.a. voor het maken van kaas. Daarnaast ook in de biotechnologie. Er worden componenten uit bacteriën gehaald, die wij kunnen gebruiken in de gezondheidszorg. Het spel tussen de bacteriën, de productie en de veiligheid van producten vind ik heel interessant.”


4

Die drive om iets op te bouwen…

“Na het afstuderen zette ik een bedrijfslab op voor de voedingsmiddelenindustrie. Hiervoor bouwde ik een bedrijfsarchief om tot een lab. Al snel kwam het bedrijf Bactimm BV uit Nijmegen op mijn pad. Dat is nu zo ongeveer 17 jaar geleden. Op dat moment zette zij een lab op voor de farmaceutische en medical device microbiologie. Ik wilde hier veel kennis opdoen en had de intentie om na een jaar of twee weer een andere uitdaging aan te gaan. Die twee jaar werden er 13. Ik weet het nog zo goed. We startten met zijn drieën met helemaal niets en bouwden het bedrijf uit tot een groter geheel. Die drive om echt iets op te bouwen is er vanaf het begin bij mij altijd geweest. We deden daar zoveel uiteenlopende werkzaamheden, zoals o.a. kwaliteitscontroles. Het binnenhalen van projecten, het zien hoe verbanden werken, het bezoeken van potentiële klanten en steeds kijken waar iets nieuws te halen is. Van al deze zaken kreeg ik zoveel energie. Nadat ik een tijd projectmanager ben geweest, werd ik algemeen manager. Het bedrijf floreerde en het personeelsbestand groeide van 3 naar 17 FTE. In 2010 werd het bedrijf verkocht en ben ik operationeel directeur geworden. Enige tijd later werd er een fusie aangegaan met een ander lab. Hierdoor veranderde het een en ander. Ik kwam erachter, dat het vak, de inhoud en de relatie met de klanten voor mij het allerbelangrijkst zijn. Als deze zaken met elkaar stroomlijnen, is dat wat je verdient daar het gevolg van.”

Van klein naar groter…

“Het moment was daar om mijn eigen bedrijf te starten. Ik had in de jaren die achter me lagen zoveel kennis in de microbiologie opgebouwd, dat ik nu de tijd rijp vond om op mijn eigen manier deze kennis te gaan delen en samen te gaan werken op een wijze die bij mij paste en waarin ik me kon vinden. Daar hoorde een bedrijfsnaam bij die precies zou aansluiten bij deze visie. Het werd Sure Consultancy. Weet je wat de achterliggende gedachte van deze naam is,” zegt Frank. “La Sure is een klein stroompje dat uitmondt in een grotere rivier, de Drôme. Hier komen meerdere stroompjes samen en vanuit daar stromen ze weer gezamenlijk verder naar de Rhône. Telkens dus van klein naar groter. Zo werkt het met kennis delen ook. De kennis die ik heb van microbiologie, van GMP, clean rooms en validatiestudies. Dit alles kan ik inbrengen bij bedrijven. Met name bij de midden- en klein bedrijven die heel veel kennis hebben van hun producten en productieprocessen. Hieruit volgt het samenstromen tot een grote massa, waarmee je gezamenlijk tot het resultaat kunt komen.”

Samenwerking leidt tot resultaat… Foto: Rob Vogels van Reclamestudio Go.

“Ik geef graag advies, richt me op het uitvoeren van analyses en ondersteun bij het binnenhalen van eigen analyses. Niet gang-


5

bare projecten doe ik het liefst. Daar krijg ik veel energie van. Wanneer bedrijven hun projecten uitbesteden, leg ik uit waarop ze moeten letten, bijvoorbeeld bij het opzetten van protocollen en het opzetten en bijhouden van kwaliteitssystemen of het voorbereiden van audits. En juist die samenwerking, het elkaar versterken leidt tot resultaat. Dit alles doe ik als Sure Consultancy nu 3 ½ jaar.”

Een brug slaan tussen Quality Control en productie…

“Uiteindelijk kreeg ik de vraag: “Kan je die testen niet zelf doen?” De laboratoriumomgeving miste ik ergens toch wel. Ik heb gekeken naar bedrijfshuisvesting hier in Helmond, waar ik woon. Toevallig kwam deze locatie op mijn pad. Een mooie plek om te beginnen met een microbiologisch lab. Op het moment is het nog niet volledig ingericht. Maar straks krijgt het zeker de uitstraling van een echt lab, de biologische werkkasten zijn namelijk in bestelling. Vanaf juni jl. heet mijn bedrijf: Sure Consultancy & Research. Een nieuwe stap voorwaarts. Ik adviseer op het gebied van de Life Sciences Industrie in de breedste zin van het woord en dan heel specifiek in de hoek van de microbiologie, met Quality Control en de kwaliteitsaspecten daaromheen.” Frank vindt het geweldig om een brug te kunnen slaan tussen de afdelingen Quality Control en productie.

liefde voor het organiseren van zaken en weet hij de mensen enthousiast te maken.

Hier kan niemand meer om heen…

Dan stap ik voor het eerst in mijn leven een laboratorium binnen. “Dit is nog een eenvoudige uitvoering van een lab. Kijk, het is deels in inrichting. Hier komt straks een grote werkbank te staan en kasten van drie meter breed.” Na een enthousiaste duidelijke uitleg neem ik afscheid. Ik ben overtuigd van de charme van zijn bedrijf en wens hem van harte toe, dat hier straks een mooi lab zit, waar niemand meer om heen wil en kan…

Microbiologisch testwerk uitbesteden…

“Hier in Helmond, Eindhoven en omgeving gebeurt er heel veel. Misschien niet altijd op het gebied van de Life Sciences, maar zeker wel op het gebied van de Agro-Business. En dit sluit ook weer aan bij de Life Sciences. Want ook zij gebruiken desinfectiemiddelen om de planten te beschermen. Tegenwoordig worden hier zelfs steeds meer biologische desinfectiemiddelen gebruikt. Hiervan moet de werkzaamheid ook aangetoond worden. Ik wil dat mensen weten dat er in Helmond een microbiologisch laboratorium gevestigd is met toegankelijke prijzen en een hoge mate van flexibiliteit. Voor het MKB zou het een goed alternatief zijn, om microbiologisch testwerk in de regio uit te besteden.”

Uitgroeien tot een mooi lab…

Frank ziet het helemaal voor zich. “Ik wil binnen nu en een jaar toch wel één of twee analisten in dienst. Zo kan ik het hier langzaam uit laten groeien tot een mooi lab. Waar analisten fulltime research doen, omdat het aanbod van opdrachten groeit. Als ik een analist in dienst heb, creëer ik voor mezelf wat meer ruimte om op pad te gaan, om nog meer en dieper in het advieswerk te duiken en hiermee de analist dan weer aan het werk te houden.”

Enthousiasme en nieuwsgierigheid…

“Mij drijft de nieuwsgierigheid, en andere mensen op weg te helpen met de microbiologie. Ik wil graag meedenken in de processen en het opzetten van de studies. Ik kan altijd wel data aanleveren maar het is minstens zo belangrijk te weten, hoe je die data moet gaan gebruiken. Voor dit proces wil ik graag samen met de klant de tijd nemen.” De kennis en betrokkenheid zorgen bij Frank voor klantenbinding en samenwerking. “Ik hou van het combineren van onderzoek en advies. Belangrijk vind ik het pragmatische, het richten op het nut en de bruikbaarheid.” Daarnaast is er zijn

Sure Consultancy & Research Steenovenweg 5 5708 HN Helmond T: 0492 – 472 414 M: 06 – 375 947 44 Email: frank@sureconsultancy.nl www.sureconsultancy.nl


6

Steenovenweg 21 - 5708 HN Helmond - Tel.: 0492-507507 info@restaurantdesteenoven.nl - www.restaurantdesteenoven.nl

De Steenoven voor al uw feesten & partijen en totaal catering op maat, 7 dagen per week

Restaurant gedeelte 6 dagen per week geopend, Restaurant gedeelte op Woensdag gesloten

De Kluis 2 - 5707 GP Helmond - Tel.:0492 536 361 info@paviljoendewarande.com - www.paviljoendewarande.com

De mooiste horeca locatie van Helmond

6 dagen per week geopend vanaf 11.00 uur. Restaurant Maandag gesloten

Tapperij - Restaurant

De chevelingse in-Loop Aarle-Rixtelseweg 107 - 5707 GK Helmond - Tel.: 0492-792444 info@schevelingen.nl - www.schevelingen.nl

Een Helmonds Tapperij – Restaurant, landelijk gelegen

6 dagen per week geopend vanaf 16.00 uur en op Zondag vanaf 12.00 uur. Restaurant Dinsdag gesloten

Brasserie

Ridderplein 3 - 5421 CV Gemert - Tel.: 0492-361252 info@brasseriedekeizer.nl - www.brasseriedekeizer.nl 7 dagen per week geopend vanaf 10.30 uur de gehele dag geopend

Gemertse Brasserie, op een unieke locatie


7

UW PARTNER IN KABELS & SPECIAALKABELS Panovenweg 32 5708HR Helmond T +31(0)492 529 645 F +31(0)492 528 515 info@edec.nl www.edec.nl

Speciaalkabels en spiraalkabels op maat gemaakt voor o.a. telecommunicatie, navigatiesystemen en de medische industrie. Geschikt voor diverse toepassingen en verkrijgbaar vanaf 100 meter. Speciaal ontwikkeld en gefabriceerd volgens klantenspecificaties.

Kabel B.V.

N Light BV is leverancier van ARKOSlight en LAES N Light BV • Noorddijk 5, 5705 C X Helmond • +31492 548000 • info@nlight.nl

nlight.nl


8

UW PARTNER IN DATA -& TELECOM specialist in digitale netwerk verbindingen

Engelseweg 242 • Industrieterrein 2446 • 5705 AK Helmond T: +31 492 549 189 • info@foanederland.nl • www.foanederland.com


9

mijnbedrijfslocatie Helmond De website helmond.mijnbedrijfslocatie.nl is een neutraal platform met actuele, relevante informatie over de Helmondse bedrijventerreinen. U vindt hier naast vraag en aanbod van bedrijven en/of te ontwikkelen locaties ook tips en informatie over huisvesting. Hieronder een voorbeeld van drugspreventie bij verhuurpanden.

De risico’s die u loopt als verhuurder

TE HUUR Uw bedrijfspand verhuren?

Hebt u als ondernemer een pand of loods tijdelijk niet in gebruik, dan laat u deze niet leeg staan. Een leegstaand bedrijfspand loopt nu eenmaal een groter risico op schade door vernieling, inbraak of brandstichting. Let goed op bij het zoeken naar een huurder! Dubbelcheck de gegevens van de persoon aan wie u uw bedrijfspand wilt verhuren. En maak goede afspraken. Want natuurlijk kan het goed gaan, maar voor u het weet, verhuurt die aardige, betrouwbaar uitziende persoon uw pand onder aan een ander, minder betrouwbaar persoon, die illegale activiteiten verricht in uw pand. Dit kan behoorlijke gevolgen voor u als verhuurder hebben.

Wat zijn illegale activiteiten

Onder illegale activiteiten vallen de kweek, productie of handel van hennep, synthetische drugs zoals xtc of amfetamine, heroïne, cocaïne en soortgelijke activiteiten die verboden zijn door de Opiumwet. Verder valt hier ook het opslaan, verhandelen of bewerken van gestolen zaken onder, zoals bijvoorbeeld het ‘omkatten’ van auto’s.

Welke locaties zijn aantrekkelijk voor criminelen

Criminelen verleggen steeds vaker hun werkterrein naar ondernemers die hun leegstaande bedrijfspanden verhuren. Deze ondernemers zijn vaak onervaren verhuurders en daardoor gemakkelijker om de tuin te leiden dan ervaren vastgoedexploitanten. Favoriet als productieplaats of drugslaboratorium zijn afgelegen bedrijfspanden, loodsen en garageboxen. Wat men nodig heeft, is een goed afsluitbaar pand met stromend water en elektriciteit, dat weinig opvalt en het liefst wat achteraf is gelegen. Het ideale pand heeft een ingang waar grotere voertuigen naar binnen kunnen voor de aan- en afvoer van grondstoffen, producten en afval.

Teelt een huurder hennep in uw pand? Dan loopt u als verhuurder de kans ook verantwoordelijk te worden gesteld. Ook als u nergens van af wist. Dat betekent dat u mogelijk opdraait voor energiekosten, ontmantelingskosten en overige schade aan uw pand. Deze kosten kunnen oplopen tot tienduizenden euro’s! Ook loopt u, als er in uw pand een hennepkwekerij of drugslab wordt gevonden, het risico dat uw pand voor enkele maanden wordt gesloten. De burgemeester heeft namelijk de bevoegdheid om panden waar verdovende middelen worden verkocht, verhandeld, verstrekt, afgeleverd of aanwezig zijn, tijdelijk te sluiten (Wet Damocles). Er zijn ook nog andere risico’s. Hennepteelt en het fabriceren van synthetische drugs is vaak het werk van criminelen. Zij schuwen geweld niet en deinzen er niet voor terug om hennepplantages van anderen leeg te halen (rippen). Bedreigingen, geweld en intimidaties zijn heel gewoon in deze wereld. Zorg dus dat u als pandeigenaar niet in de greep raakt van de georganiseerde criminaliteit. Tevens is er een verhoogd risico op brand- en ontploffingsgevaar. En schade door illegale activiteiten is vaak niet verzekerd. Ook als u van niets wist. Neem daarom maatregelen om illegale activiteiten in uw bedrijfspand te voorkomen.

Preventiemaatregelen

Zorg dat u weet wie uw huurder is. Controleer identiteitsbewijzen via de Dutch ID app. Zorg dat betalingen nooit contant verlopen. Vertelt de huurder een geloofwaardig verhaal waarvoor hij het pand wil gebruiken? Maak ook afspraken in het huurcontract over een periodieke inspectie in het pand en voer die inspecties ook daadwerkelijk uit. U kunt de verhuur ook uitbesteden aan meer ervaren partijen zoals bedrijfsmakelaars.

Voor meer tips over afspraken in het huurcontract kunt u kijken op helmond.mijnbedrijfslocatie.nl


10

Specialist op het gebied van verpakkingen van golfkarton Erma verpakkingen is sinds november 1992 actief in de verpakkingsbranche. De naam “ERMA” is eenvoudig te verklaren; ERwin en MArk Saris twee broers en tevens de twee compagnons. ERMA verpakking is een; “sheetplant” d.w.z.; wij vervaardigen verpakkingen uit golfkartonnen platen.

Onze specialiteiten zijn: XXXL-dozen Driedubbel golfkarton Palletdozen Stansdozen Drukwerkdozen Vakverdelingen

Branchweg 10 • 5705 DR Helmond (industrienr. 2160) Telefoon : 0492-528675, Fax : 0492-527335 E-mail : info@erma.nl •Internet : www.erma.nl


11

Van Dorp Helmond Schootense Dreef 23 | 5708 HZ Helmond | T: (0492) 504 444 | E: infohelmond@vandorp.eu

Diensten Van Dorp biedt een totaalpakket aan technische diensten. Met een team van ervaren en betrokken medewerkers wordt alle techniek in gebouwen zelfstandig ontworpen, gerealiseerd en beheerd. Bij alle diensten staan duurzaamheid en besparing op natuurlijke bronnen als elektriciteit, gas en water centraal. Naast alle gebouwgebonden disciplines zoals Technisch beheer, Energieconcepten, Brand- en inbraakbeveiliging, heeft Van Dorp ook nog een aantal specials zoals Grootkeukens, Railinfra en Zwembaden.

Diensten: -

juridische advisering opstellen voorwaarden debiteurbeheer incasso gerechtelijke procedures (conservatoire- en executoriale) beslagen - constatering - met name op gebied van huur- en internationale incasso

Mierloseweg 138 - 5707 AS Helmond - telefoon: 0031 492 522196 info@deurwaarderhelmond.nl - www.deurwaardershelmond.nl


12


13

ADVIES ONTWERP UITVOERING

Hoe werken we

Wat kunnen we

Wat maken we

Om tot toekomstbestendige oplossingen te komen werken wij nauw samen met onze klanten en verplaatsen wij ons in de doelgroep. Zo brengen wij de wensen en eisen in kaart en vinden de juiste oplossing voor uw vraagstuk. Met onze toekomst gerichte aanpak verliezen we de traditionele waarden van uw vastgoed niet uit het oog, maar versterken deze juist.

Ons team biedt u een breed scala aan expertise en ervaring op verschillende gebieden zoals ontwerp, materiaalkeuze, subsidie & veiligheid en projectmanagement. Zo kunnen wij een belangrijke rol spelen in elke fase van uw project, van ontwikkeling tot uitvoering.

Wij zijn goed in het maken van platte daken: groen-daken, energie-daken, aanbrengen van veiligheidsvoorzieningen, noem maar op. Met onze projecten stimuleren we het optimale gebruik van uw vastgoed, houden dagelijks rekening met maatschappelijke issues als werken zonder brander, duurzaamheid en hergebruik.

dakAlliance B.V. Steenoven 4D 5626 DK Eindhoven Tel: 040 3030 750

Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van platte daken en asbestsanering

info@dakalliance.nl www.dakalliance.nl


14


15

Nieuwe Arbo samenwerking in Zuid Oost-Nederland Personeelspraktijk Zuyd en NLG-Arbo slaan handen ineen rondom Arbo-dienstverlening Per 1 september werken Personeelspraktijk Zuyd uit Gemert en de landelijke organisatie NLG-Arbo op het gebied van arbo-dienstverlening officieel samen onder de noemer NLG-Arbo. Werkgevers kunnen nu terecht bij Personeelspraktijk Zuyd voor HRM en bij NLG-Arbo voor de arbo-dienstverlening. “Wij zijn trots op deze nieuwe samenwerking,” vertelt Charles Eijkelenburg, arbeidsdeskundige en mede-eigenaar van Personeelspraktijk Zuyd. “Door de bundeling van onze regionale en landelijke krachten, hebben we in Zuid-Nederland ons aanbod in arbo-dienstverlening verbreed. We bieden nu integraal gezondheidsmanagement, advies en training, preventie en casemanagement. Eén loket, één aanspreekpunt voor alle vragen rondom personeelsmanagement. Daarnaast zijn we als NLG-Arbo vanaf 1 januari 2018 een gecertificeerde arbodienst. Dit betekent dat we als organisatie voldoen aan de nieuwe Arbowetgeving. Een belangrijke zekerheid voor alle organisaties waar wij voor werken.”

gen bij één partij in de eigen regio vanwege het uitgebreide netwerk, de aanwezige expertises en een ruimer aanbod. Arbo-dienstverlening onder een nieuwe naam: andere huisstijl en website Ons adres en telefoonnummers blijven gelijk. Onze digitale informatie vindt u voortaan voor arbo-dienstverlening op www.nlg-arbo.nl en voor HRM op www.personeelspraktijkzuyd.nl.

Nieuwe naam, zelfde werkwijze

Voor de klanten van Personeelspraktijk Zuyd en NLG Arbo verandert er in de bestaande dienstverlening eigenlijk niets. De werkwijze blijft persoonlijk, met een vast aanspreekpunt en korte lijnen. Het huidige team en de casemanagers blijven ongewijzigd, evenals de diensten als Verzuimsignaal/WerkbaarBeter. Een belangrijk voordeel is dat organisaties voor hun personeelsbeleid nu nog meer vragen kunnen voorleg-

“Wij zijn trots op deze nieuwe samenwerking,” Evianne Groot-Praasterink Charles Eijkelenburg

06 536 56 321 06 222 89 325

e.groot@nlg-arbo.nl ch.eijkelenburg@nlg-arbo.nl


16

Helmond, Schootense Loop 2

TE koop/ TE HUUR

Dit kantoorgebouw bestaat uit twee bouwlagen alsmede een archiefkelder en is prominent gelegen aan de Schootense Loop 2/hoek Hortsedijk, aan de rand van bedrijventerrein “Groot Schooten” aan de westzijde van Helmond nabij de A270 (Eindhoven-Helmond).

Koopprijs: Op aanvraag Huurprijs: € 50,000,exclusief BTW per jaar

TE HUUR

Oppervlakte: Oppervlakte perceel: Circa 2.000 m². Oppervlakte kantoor: Circa 475 m², op de eerste verdieping. Parkeerplaatsen: Zes parkeerplaatsen op eigen terrein. Aanvaarding: In overleg. Bereikbaarheid: De bereikbaarheid van het object is zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer goed. De A270 centrum Helmond – centrum Eindhoven ligt vlakbij. Helmond heeft aansluitingen op de belangrijke internationale hoofdverkeersaders A50 en A67 (Duisburg/Ruhrgebied-Venlo-Antwerpen). De provinciale weg N279 biedt een goede verbinding met Veghel/’s-Hertogenbosch. In de toekomst zal de bereikbaarheid van Helmond nog verder worden verbeterd, wanneer de “ruit om Eindhoven” geheel is gerealiseerd, (richting A50 en A2).

Helmond, Vlierdensedijk 53

Helmond heeft circa 90.000 inwoners. Het industriegebied Hoogeind is samen met BZOB ruim 500 hectaren groot. De Peelregio waar Helmond de grootste stad is, heeft als onderdeel van Brainport Zuidoost Brabant een uitstekende industrieel vestigingsklimaat. Oppervlakte: Bedrijfshal 2 x 1.050 m² (totaal circa 2.100 m²) Buitenterrein (verhard) circa 1.000 m² Parkeerplaatsen: Op eigen buitenterrein ruim voldoende parkeerplaatsen. Beschikbaar per: Direct. Bereikbaarheid: Bedrijventerrein Hoogeind is goed bereikbaar voor personen en vrachtvervoer via de N270, de N279 en de N612 die directe snelwegverbinding hebben naar de A270 en de A69. Een bushalte is nabij, aan de Vossenbeemd / Lage Dijk.

Huurprijs: € 35,per m2 per jaar

Kanaaldijk Noordwest 81, Helmond

TE HUUR

Nabij het centrum aan het kleine stadskanaal gelegen zeer fraai gerenoveerd Rijksmonument bestaande uit kantoorruimten in drie bouwlagen en voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein.

Huurprijs: € 900,per maand

Oppervlakte: Oppervlakte begane grond: Circa 120 m²; VERHUURD Oppervlakte eerste verdieping: Circa 115 m²; VERHUURD Oppervlakte tweede verdieping: Circa 105 m²; Parkeerplaatsen: 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. Beschikbaar per: Direct. Bereikbaarheid: De bereikbaarheid van het kantoorgebouw direct gelegen aan de N612 (Neder)Weert – ’s Hertogenbosch, is goed, zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer. De autosnelweg A270 Helmond-Eindhoven alsmede de provinciale weg ’s-Hertogenbosch-Helmond-Weert met directe aansluiting op de A69 Eindhoven-Venlo zijn nabijgelegen.

Kanaaldijk NW 81 • 5707 LC Helmond • T 0492-565 000 • www.hettemabhv.nl • info@hettemabhv.nl


17

Beemdweg perceel, Helmond

TE KOOP

Met een totale omvang van circa 275 hectare is “Hoogeind” een van de grootste bedrijventerreinen in de regio Zuidoost Brabant. “Hoogeind” is een gemengd bedrijventerrein waar ruimte wordt geboden aan bedrijven tot en met milieucategorie 5

n.o.t.k.

TE koop

Oppervlakte: Kavel 1: circa 4.225 m2; Kavel 2: circa 4.225 m2; Kavel 3: circa 4.225 m2; Kavel 4: circa 4.225 m2. Totale Perceelsoppervlakte: circa 16.900 m2.; Parkeerplaatsen: Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Beschikbaar per: Direct. Bereikbaarheid: Goede ontsluiting op de A67 en de N612 in de richtingen Eindhoven, Maastricht alsmede Venlo.

Maaslaan 198-200-202, Helmond

Oppervlakte: Winkel Ca. 200 m² Magazijn Ca. 30 m² Appartement Ca. 105 m² Berging Ca. 9 m² Parkeerplaatsen: Ruime parkeergelegenheid op de openbare parkeervoorziening circa 20 plaatsen. Beschikbaar per: Direct. Bereikbaarheid: De bereikbaarheid is zowel met het openbaar vervoer als auto goed. Het object is gelegen nabij de N270, dit is de doorgaande weg van Venray, Deurne via Helmond naar Eindhoven en de N279, dit is de doorgaande weg van ’s-Hertogenbosch richting Roermond. Op korte afstand zijn een bus-/treinstation gelegen, NS station Brouwhuis.

Koopprijs: € 375,000,-

Scheepsboulevard 1, Helmond

TE HUUR

Kantoorruimte te huur gelegen in het Suytkade gebied nabij de oude loop van de Zuid Willemsvaart. Het te verhuren gedeelte betreft de 3e etage van het gebouw uit 2010 in turn key staat. De ruimte heeft een eigen trapverbinding in de vide aan de oostzijde en is tevens bereikbaar via de lift en extra trappenhuis.

Huurprijs: € 90,per m2 per jaar

Oppervlakte: Kantoorruimte totaal 1.160 m² Eventuele splitsing 960 / 200 m² Parkeerplaatsen: Voldoende openbare parkeergelegenheid in de directe omgeving. Parkeerplaatsen te huur op het naastgelegen Fitland-terrein (huurprijs indicatie € 60,- exclusief BTW per maand). Beschikbaar per: Direct. Bereikbaarheid: Met eigen vervoer goed bereikbaar via de N270 (Helmond – Deurne) of de N216 (Helmond – Weert). Openbaar vervoer op loopafstand (circa 10 minuten) bushalte of NS station Helmond centraal.

Kanaaldijk NW 81 • 5707 LC Helmond • T 0492-565 000 • www.hettemabhv.nl • info@hettemabhv.nl


18

VOOR UW GEMAK ALLES ONDER ÉÉN DAK Brabant Autolease in Helmond is een regionale merk-onafhankelijke leasemaatschappij. Wij maken onderdeel uit van Autodroom Helmond en hebben een samenwerkingsverband met Bovemij. Steeds meer bedrijven geven de voorkeur aan een samenwerking met herkenbare en lokale bedrijven. De ontwikkelingen rond mobiliteit in combinatie BRABANT AUTOLEASEmet de veranderende arbeidsmarkt gaan gedreven, Brabant en Au-samen erg Onafhankelijk, snel. Brabantlokaal, Autolease gaat persoonlijk. graag met Dát u inisgesprek tolease. Wij kennen de automarkt én onze klanten als geen ander. met u op zoek naar de beste oplossingen, een stukje maatwerk. Sinds 2013 zorgt Brabant Autolease voor de perfecte match. Als mobiliteit méér. onafhankelijke partijWant gaan we op zoekis naar een maatwerkoplossing. Welk merk past bij uw wensen? Kiest u voor lease van nieuwe of gebruikte auto’s? En welke leaseoplossing sluit aan op uw situatie? Wij staan voor u klaar. Wij beantwoorden deze vragen graag voor u!

Volkswagen

Volvo

Type

Type

Bijtelling

Bijtelling

Fiat

Contact Brabant Autolease Type Autoboulevard Helmond Varenschut 21e 5705 Lease DK Helmond

Tel: 0492 588 972 info@brabantautolease.nl Locatie: Autowijk Helmond Varenschut 21e 5705 DK Helmond Tel: 0492 588 972 ton@brabantautolease.nl Ton van Abeelen 06-23225695


19

MAAK GRATIS KENNIS MET ONZE BUSINESS CLUB Altijd al eens een avondje Helmond Sport willen beleven, meemaken, ervaren? Dat kan! Maak vrijblijvend kennis met de Business Club van Helmond Sport en ontdek hoe zakelijk en voetbal samenkomen. Leer nieuwe mensen kennen of versterk het contact met uw eigen relaties. Graag nodigen we u uit om met twee personen één van onderstaande thuiswedstrijden bij te wonen vanuit de Business Club.

Het gaat om de wedstrijden Helmond Sport – Fortuna Sittard (maandag 27 november, 20.00 uur) Helmond Sport – SC Cambuur (vrijdag 22 december, 20.00 uur)

AANMELDEN Wilt u gebruik maken van deze uitnodiging? Aanmelden kan via sales@helmondsport.nl Let op, deze uitnodiging is alleen geldig voor de eigenaar, directie of een verantwoordelijke binnen de organisatie.


20

BECAUSE RECYCLING... IS OUR BUSINESS!

Heeft u computer afval? contact: tel.: 0031 - 492 - 39 20 04 R&L Recycling B.V. Lage Dijk 31a 5705 BX Helmond

Tel: 0492-392004 Email algemeen: info@r-lrecycling.nl www.r-lrecycling.nl


21

ZEER UITGEBREIDE KEUZEMENU’S 3, 4 of 5 gangen, voor ieder wat wils Menu’s vanaf € 26,80

N

! W IEU

KEUZE UIT: 11 Voorgerechten, 6 soepen, 8 tussengerechten, 14 hoofdgerechten. En als dessert kunt u onbeperkt gebruik maken van ons uitgebreide Grand Dessert buffet. Deze gerechten zijn ook a la carte te bestellen Dagelijks vanaf 17.00 uur, (op woensdag is ons restaurant gedeelte gesloten) Steenovenweg 21 - 5708 HN Helmond - 0492-507507 info@restaurantdesteenoven.nl - www.restaurantdesteenoven.nl

Bouwtekeningen printen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Met onze printers kunnen wij uw bouwtekening snel printen en altijd voor een scherpe prijs. Kleur/zwart- wit, gevouwen/ongevouwen, grootformaat digitaliseren, geen probleem Panovenweg 35 • 5708 HR Helmond 0492-527250 • info@black-colors.nl •www.black-colors.nl


22

Mensen spelen een hoofdrol in mijn wereld van het schrijven. Zij spiegelen en inspireren mij met hun verhalen over zichzelf en ook over hun onderneming. Steeds ben ik op zoek naar de passie, want alleen van daaruit, kan dat wat je wilt, gaan groeien en bloeien en resulteren in mooie successen. Zo ook bij mezelf. Mijn droom kwam uit. Ik gaf als auteur mijn eerste boek uit. Naast het schrijven, geef ik mensen inzicht en reik hen tools aan om dichter bij zichzelf te komen om van daaruit hun droomleven te creëren. Behalve tekstschrijver en interviewer ben ik Numeroloog en Docent Workshops. Ik maak numerologische horoscopen en geef consulten. Binnen een half uur kan ik je helderheid en inzicht geven vanuit een zielskrachtcoachende rol.

TEKSTSCHRIJVEN:

Redigeren en corrigeren van teksten. Verzorgen van redactionele artikelen Schrijven van levensverhalen

INTERVIEWEN:

Interviewen van ondernemers en het uitwerken van hun verhalen

WORKSHOPS:

Basis en vervolg Schrijven vanuit het Hart, Charismatisch Presenteren, Basis en vervolg Numerologie en een cursus: ‘Wie ben Ik?’

NUMEROLOGIE BEDRIJVEN:

Sollicitatiebegeleiding: aan de hand van het CV maak ik numerologische persoonsanalyses.

Presentatie/Lezing:

Numerologie (getallenleer van Pythagoras) Mijn Spirituele Weg (The Story of my Life)

Hetty Aarts | 06 – 26 806 494 | info@hettyaarts.nl | www.hettyaarts.nl


23

Voor elk feest of evenement heeft Bressers de juiste tent... Waarom Bressers Tenten? • Groot assortiment partytenten, spantenten, alu-tenten en membraantenten, van klein tot groot • Voor kleine gezelschappen maar ook voor mega-manifestaties • Flexibel door eigen vrachtvervoer • Verzorgt ook vloeren, podia, aankleding, inrichting, geluid, verlichting, sanitair en stroomvoorziening • Kortom: bij Bressers Tenten heeft u alles onder één dak!

Markt 213 | 5701 RJ Helmond | Tel: 0643547002 | E-mail: info@se7en.restaurant

www.se7en.restaurant

Middendijk 38d 5705 CC Helmond Ind. terreinnr. 2528

T. 0492 59 94 94 F. 0492 59 94 14 M. 06 534 501 40

Voor meer informatie bezoek onze website www.BressersTenten.nl

dus nooit meer een andere tent als u die van Bressers gewend bent!


24

Nieuw kabinet, nieuwe ontwikkelingen in het Arbeidsrecht! Het kan u niet ontgaan zijn: de inhoud van het regeerakkoord Rutte III is bekend. In het kader hiervan wordt ook voorgesteld om de Wet werk en zekerheid (Wwz) aan te passen. Hiermee zetten wij voor u de belangrijkste wijzigingsvoorstellen op een rijtje. Vooralsnog zullen we moeten afwachten in hoeverre deze voorgestelde aanpassingen ook daadwerkelijk worden doorgevoerd. Hiervan brengen wij u uiteraard ook op de hoogte.

Cumulatiegrond

Sinds de invoering van de Wwz zijn er acht ontslaggronden. De werkgever is op basis van de Wwz verplicht om een keuze te maken op basis van welke ontslaggrond hij iemand kan ontslaan. Een ontbinding van de arbeidsovereenkomst kan slechts plaatsvinden als sprake is van een ‘voldragen’ ontslaggrond. Dat betekent dat de ontbinding moet plaatsvinden op een van de ontslaggronden en dat niet diverse ontslaggronden samen een ontbinding kunnen rechtvaardigen.

In de toekomstplannen van het nieuwe kabinet wordt het (weer) mogelijk gemaakt dat de werkgever gebruik kan maken van verschillende ontslaggronden om een ontbinding van de arbeidsovereenkomst te kunnen krijgen, de zogenaamde cumulatiemogelijkheid. Op deze manier krijgt de rechter meer vrijheid om een afweging te maken of de arbeidsovereenkomst moet worden voortgezet of dat het ontslag gerechtvaardigd is op basis van die combinatie van die cumulatie van verschillende ontslaggronden.


25

De Transitievergoeding

Tegenover de mogelijkheid ontslaggronden te combineren staat de mogelijkheid voor de rechter om de aan de werknemer toe te kennen Transitievergoeding te verhogen, tot anderhalf keer de hoogte van de Transitievergoeding. Werknemers krijgen in de nieuwe plannen vanaf het begin van hun arbeidsovereenkomst recht op een transitievergoeding (in plaats van na twee jaar). De Transitievergoeding gaat voor elk jaar van het dienstverband een derde maandsalaris bedragen, ook als het dienstverband langer dan 10 jaar heeft geduurd. De mogelijkheid om scholingskosten in mindering te brengen op de transitievergoeding wordt verruimd. Ook scholing binnen de eigen organisatie gericht op een andere functie kan in mindering worden gebracht op de transitievergoeding. Werkgevers worden gecompenseerd voor de Transitievergoeding bij ontslag van een werknemer wegens langdurige arbeidsongeschiktheid. Er geldt geen transitievergoeding bij ontslag om bedrijfseco

Voor alle vragen op gebied van arbeidsrecht, dus ook voor meer informatie over de voorgenomen wijzigingen van het Arbeidsrecht door het nieuwe kabinet, kunt u terecht bij Peelland Advocaten, gevestigd aan de Kanaaldijk N.W. 81 in Helmond. Wij zijn u graag van dienst.

Verkorting periode loondoorbetaling bij ziekte voor kleine bedrijven

Kleine werkgevers moeten volgens het kabinet worden gestimuleerd om sneller mensen aan te nemen in vaste dienst. Het kabinet wil de loondoorbetalingsverplichting voor kleine bedrijven bij ziekte beperken tot 1 jaar, in plaats van de periode van 2 jaar zoals die nu nog geldt. Op deze manier hoeven de kleinere bedrijven de zieke werknemers straks minder lang loon door te betalen. Het tweede jaar moeten worden betaald uit een fonds, waarin alle kleine werkgevers moeten bijdragen. Voorlopig is de grens voor ´kleine werkgevers´ gesteld op twintig werknemers, bij meer werknemers blijft de verplichting om twee jaar loon door te betalen gehandhaafd.

Aanpassing ketenregeling

Werkgevers hoeven de werknemers pas na drie jaar werken op tijdelijke contracten een vast contract aan te bieden, terwijl dat nu na twee jaar al het geval is. Zo wordt het voor werkgevers aantrekkelijker om meer gebruik te maken van werknemers met een tijdelijk contract. Hierdoor wordt weer teruggegaan naar de situatie van voor 2015, toen ook al sprake was van de situatie dat voor in totaal drie jaar een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd kon worden aangegaan met een medewerker. Bij tijdelijke arbeid korter dan voor 9 maanden kunnen tijdelijke contracten elkaar met een kortere tussenpoos opvolgen zonder dat sprake is van een vast contract. Voor invalkrachten tot vervanging wegens ziekte in het primair onderwijs geldt de ketenregeling niet.

Proeftijd

Als de werkgever direct een werknemer een contract voor onbepaalde tijd aanbiedt, wordt de proeftijd verlengd naar vijf maanden, terwijl nu slechts een proeftijd voor twee maanden mogelijk is. Voor contracten die langer lopen dan twee jaar wordt de proeftijd drie maanden. Voor contracten voor bepaalde tijd die korter duren dan twee jaar zijn geen wijzigingen voorgesteld.

Voor alle vragen op gebied van arbeidsrecht kunt u terecht bij Peelland Advocaten, gevestigd aan de Kanaaldijk N.W. 81 in Helmond. Wij zijn u graag van dienst. Erik Jansen Advocaat


26

Kerstkaarten voor het bedrijfsleven Met trots presenteren wij u de grootste collectie kerstkaarten. Waarbij veelzijdigheid en uitstraling de boventoon voeren. Ook dit jaar weer een breed assortiment kerstkaarten met keuze uit vele Goede Doelen.

Heeft U interesse? Bel even naar 0492-527250 of u kunt de boeken via de mail aanvragen: winkel@black-colors.nl Black & Colors zal er voor zorgen dat alles op tijd geregeld is.


27

Webdesign‌ betaalbaar, simpel en No- Nonsens Computer Reparatie, Onderhoud & Verkoop Cloud diensten, OfďŹ ce 365, VoIp telefonie, Internet, netwerk aanleg en beveiliging (bedraad en draadloos) netwerkbeheer, beheer op afstand, pc reparatie etc. Torteltuin 9 | 5754 HA Deurne Nederland 0493-842607 | 0622842069 | info@coscom.nl | www.coscom.nl

0492 - 79 90 22 Verwarming - Sanitair - Onderhoud

www.helmond-loodgieter.nl

Loodgieter nodig in Helmond? Installatie & ond

erhoud!

24/7 bereikbaar bij spoed Elk probleem snel verholpen


28

Koel,- vriescellen, KoeltoonbanKen maar ooK geKoelde productielijnen. veKah heeft meer dan 35 jaar ervaring op deze KoeltechnieKen. veel bedrijven werKen met onze producten.

de aarde levert ons warmte, uit de grond maar ooK uit water en lucht. wij leveren de technieK om deze warmte te gebruiKen voor ruimte verwarming maar ooK voor warmwatersystemen.

de opwarming van de aarde leidt tot hogere temperaturen ooK in nederland. wij helpen u om het Koel te houden in de zomer. maar wist u dat een airco ooK als verwarming te gebruiKen is? het rendement is zelfs nog hoger dan een gasverwarming. raadpleeg veKah.

gebruiK de gratis energie die de zon ons levert. zonnepanelen Kunnen u geld gaan opleveren. veKah heeft ervaring met de levering en montage van zonnepanelen van hoge Kwaliteit.

k de la n i k a str ning ns vak ! o w Uw so Dat i

0492 - 551977 Schilderwerken Wandafwerking Glaszetten Gevelreiniging

Kijk op onze website voor een speciale aanbieding !

www.vbh-schilderwerken.nl

Schilders- en afwerkingsbedrijf voor Particulieren en Vastgoedonderhoud


29

Goed werklicht in het donker

Werken met goed werklicht in het donker is in veel bedrijfstakken erg belangrijk. Dit gebeurt vaak nog doormiddel van een zaklamp, waardoor je niet beide handen vrij hebt, of door middel van een hoofdlamp. Het kan dan ook zijn dat je werkplek in het donker, waar mogelijk, wordt bijgelicht door lampen van een voertuig of grote bouwlampen op de werkplek. Dat laatste lijkt ideaal. Maar wanneer je in je eigen schaduw staat te werken kan dit toch erg onhandig zijn! Daarom presenteren wij de Light Vest. Behalve dat dit vest in diverse modellen komt met reflectie banden die de zorg dragen voor de hoge zichtbaarheid, zijn bij alle modellen LED verlichting in de reflectiebanden verwerkt. De vesten zijn voorzien van verlichting aan de voorzijde, voor- en achterzijde, voorzijde en schouders of voor- en achterzijde en schouders.

Veilig en goed werklicht

Dit in Nederland ontwikkelde vest is EN471 gecertificeerd en daarmee een professioneel veiligheidsvest. Door de duurzame materialen die gebruikt zijn kan het vest zowel particulier als professioneel worden ingezet. De high power LEDS’s hebben 7 standen van helderheid waardoor ze zorgen voor veel en goede verlichting (tot 480 Lumen) met een bereik van 5 meter. De Nano-coating zorgt ervoor dat de LEDs beschermd worden tegen factoren van buitenaf. De powerpack die verwerkt zit in de vestjes zorgt voor een gebruik van maximaal 80 uur. De accu kan snel worden opgeladen via de meegeleverde laders voor 220V en in de auto. Ook voor mensen die moeten voldoen aan de RWS norm is dat geen probleem. Diverse modellen zijn voorzien van de

RWS2 norm. Hiermee geschikt voor transport, wegenbouw, rioleringsbedrijven, storingsmonteurs en noem zo maar op. Bent u geĂŻnteresseerd in meer informatie of zou u de vesten graag in het donker zien? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op en we maken een passende afspraak!

Angelie en Bregje van de Vrande J. van de Vrande Bedrijfskleding Kanaaldijk ZW 9a 5706 LD HELMOND T. 0492 53 79 41 M. info@onlinebedrijfskleding.nl E. www.onlinebedrijfskleding.nl


Helmond Beek en Donk Den Bosch

Wordt in het begin van elke maand in een oplage van 1000 stuks gedrukt en verspreid bij alle Eindhoven bedrijven op de 5 bedrijventerreinen in Helmond!

Deurne

Someren Asten

HET blad voor Ondernemingen in Helmond

Wij hopen met zakelijk helmond een belangrijke spil te kunnen zijn in de communicatie en het promoten van u en uw bedrijf. Hierdoor zijn we in staat om samen met u verbindingen te leggen met andere ondernemingen hier in Helmond. En wat mooi is: U kunt zelf de schijnwerpers op een andere wijze op uw onderneming richten. U neemt het heft in eigen hand en geeft aan hoe u uw bedrijf in dit blad naar buiten wil laten uitstralen. Dit alles bepaalt u zelf. Er is heel veel mogelijk. Want bent u op zoek naar deskundige medewerkers, wilt u een auto verkopen, een pand verhuren of verkopen, dan bent u hiervoor aan het juiste adres. Misschien bent u naarstig op zoek naar nieuwe leden voor uw vereniging, stichting of sportclub. Heeft u aanbiedingen en acties, waarmee u uw bedrijf extra in the picture wil zetten, ook dan is dit blad de juiste plek om het gewenste onder de aandacht te brengen. Door middel van een creatieve promotiewijze in de vorm van een aantrekkelijke advertentie, kunnen wij u op een laagdrempelige financiële wijze op de meest uiteenlopende gebieden van dienst zijn. Denk ook aan het adverteren van uw producten, diensten en bedrijfsfeesten. Echt waar, het kan allemaal. Misschien heeft u zelf wel leuke ideeën om uw onderneming in de spotlights te zetten. Neem contact met ons op en wij gaan met u in gesprek. Met een pakkend interview kunt u zichzelf als betrokken ondernemer op een unieke manier op de kaart zetten. Hierdoor kunt u zelf uw onderneming naar een nog hoger en interessanter level tillen. U heeft het allemaal zelf in de hand…. “wie wil dit nou niet?”

Hoe zien de kosten eruit? Bij het aanleveren van een kant en klare advertentie betaalt u:

Kiest u voor het afnemen en publiceren van een interview, dan betaalt u:

Halve pagina full colour € 65,- ex. btw Hele pagina full colour € 110,- ex. btw

€ 100,- ex. btw* + € 110,- ex BTW (Hele pagina full colour)

Wilt u dat wij een advertentie voor u opmaken, dan berekenen wij voor een:

* Dit bedrag heeft betrekking op een hele pagina inclusief foto.

Halve pagina full colour € 50,- ex. btw Hele pagina full colour € 65,- ex. btw

Wij wensen u veel leesplezier met deze nieuwe editie van Zakelijk Helmond.

U dient hierbij zelf uw fotomateriaal, illustraties, teksten en logo’s aan te leveren.

Zakelijk Helmond is een uitgave van Black en Colors • Panovenweg 35 • 5708 HR Helmond

Voor aanleveren advertenties of meer info: info@zakelijkhelmond.nl www.zakelijkhelmond.nl

Redactie Zakelijk Helmond, info@hettyaarts.nl • www.hettyaarts.nl Mobiel: 06 – 26 80 64 94


31

J van de Vrande Bedrijfskleding | Kanaaldijk ZW 9a Helmond | 5706 LD Helmond

www.onlinebedrijfskleding.nl

80 jaar ervaring in leiendaken, zink- lood- en koperwerken Leidekkersbedrijf Van de Kimmenade B.V. Wij hebben al meer dan 80 jaar ervaring in leiendaken, lood- zink- en koperwerken. Leidekkersbedrijf van de Kimmenade is al in de jaren ‘30 begonnen met leibedekkingen. In al die jaren hebben wij een ruime ervaring op gedaan in de verschillende type leibedekkingen en hebben wij ons gespecialiseerd in leiendaken, zink- , lood- en koperwerken. Van de Kimmenade is gevestigd in Helmond, maar werkt door het hele land.

Hof Bruheze 404 5704 NR Helmond Tel 0492 512 164 Fax 0492 558 867 Email info@leiendaken.nl


32

www.black-colors.nl

betrouwbaar snel en professioneel

XXL POSTERS FC • BOUW TEKENINGEN • FEESTGIDSEN • SUPPLIES • BANNERS T-SHIRTS BEDRUKKEN • DTP OPMAAK • PERSONALISEREN • MAILING FLYERS • STROOIFOLDERS • FAM DRUKWERK • LAMINEREN • INBINDEN PENNEN • CANVAS • ZEIL • LIJSTEN • WIRE - O • HUISSTIJLEN PLASTIFICEREN • ZWART / KLEURKOPIEEN • STICKERS • ETIKETTEN

Black & Colors Panovenweg 35 - Helmond - Tel.: 0492 - 527250 e-mail: info@black-colors.nl - www.black-colors.nl


33

Ontmoet, proef en match! Meet & Match Helmond is het nieuwste evenement in Helmond. Speciaal voor bedrijven en vrijwilligersorganisaties die elkaar willen ontmoeten en versterken wordt er op 17 november tussen 11.30 en 14.30 uur een geweldige middag inclusief lunch georganiseerd. Tijdens het evenement Meet & Match Helmond, ontdek je wie er achter de advertenties van Beursvloer365 zitten. Deelnemers kunnen via speeddates hun doelen, wensen en dromen aan elkaar presenteren. Ontmoeting staat hierbij centraal. Samen wordt er bekeken hoe en waar zij elkaar kunnen versterken. Niet met financiële middelen, maar door uitwisseling van kennis, handjes en faciliteiten. Het matchen van materialen kan via www.beursvloer365.nl. Toegang tot Meet & Match krijgt u door vóór 12 november 2017 een mail te sturen met uw gegevens naar beursvloerhelmond@levgroep.nl. Uw vraag en/of aanbod plaatsen wij vervolgens op www. beursvloer365.nl. U ontvangt de inloggegevens per mail zodat u de advertentie zelf naar wens kunt aanpassen. Met uw inloggegevens kunt u 365 dagen per jaar uw vraag en/of aanbod plaatsen.

Uiterlijk één week voor het evenement ontvangt u uw exclusieve toegangsticket(s). Er zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar. Maximaal 2 toegangstickets per aanmelding. Mocht u nog vragen hebben, het team Meet & Match denkt graag met u mee en kan u helpen met het formuleren van uw vraag of aanbod.

Neem gerust contact op via beursvloerhelmond@levgroep.nl


34

Bedrijfsruimte in Helmond Helmond

ruime kantine met professionele keuken en een fraai dakterras. In de omgeving is een diversiteit aan organisaties gevestigd, van bankinstellingen tot de GGD. Neem voor meer informatie over dit gebouw contact op met Carlo Welten.

Stationsplein 9 Type: Kantoorruimte Beschikbaar: 6.168 m2 Vanaf: 1.144 m2 Parkeerplaatsen: € 500,- per jaar Huurprijs: € 99,-/m2 Kantoorruimte dichtbij station Helmond Dit kantoor van Merin is een onder architectuur gebouwd kantoor en ligt in het Stationskwartier van Helmond. Nabij het stadscentrum. Het pand voldoet aan alle moderne eisen en is voorzien van een groen energielabel B. Het gebouw bestaat uit 5 verdiepingen en beschikt over een

Bereikbaarheid Het gebouw ligt naast het bus- en treinstation van Helmond. Met de auto bereikt men Eindhoven via de A270 in slechts 15 minuten, evenals de aansluitweg A67. Pluspunten • Dichtbij station • Groen energielabel B

Helmond

Stationsstraat 1-15 Helmond 1814 m 2 € 115,-/m2

Stationsplein 9 Helmond 6.168 m2 € 99,-/m2

Stationsstraat 1-15

Neem voor meer informatie over dit gebouw contact op met Carlo Welten.

Type: Kantoorruimte Beschikbaar: 1814 m2 Vanaf: 67 m 2 Parkeerplaatsen: € 500,- per jaar Huurprijs: € 115,-/m 2

Bereikbaarheid Vanuit Eindhoven is het kantoorgebouw goed te bereiken via de A270. Via de N266 bent u ook zo op de A67. En het gebouw ligt op steenworp afstand van het station.

Kantoorruimte dichtbij station Helmond Dit kantoorgebouw ligt in het stationsgebied aan de Stationsstraat 1 in Helmond. Het heeft een nette uitstraling. Hier bent u in het gezelschap van bekende buren zoals ING, Delta Loyd en CWI.

Pluspunten • Dichtbij station • Parkeergarage

Helmond

reeds voor deze locatie. Naast de bedrijfsunits is

Panovenweg 31-36, 37-42 Type: Bedrijfsruimte Beschikbaar: 3209 m 2 Vanaf: 220 m2 Parkeerplaatsen: vrij Huurprijs: € 45,-/m2 Multifunctionele bedrijfsunits Op bedrijventerrein Groot-Schooten ligt dit fraaie kantoor-en bedrijfsgebouw direct aan de A270 (Helmond – Eindhoven). Momenteel zijn er diverse kantoor- en bedrijfsruimtes beschikbaar. Bedrijven als Arbo-Unie, Fundeon, Loma Systems, Black & Colors en Blue Medical kozen

Bereikbaarheid Het gebouw is direct gelegen aan de N270, de toegangsweg van Helmond en heeft ten opzichte van Eindhoven een gunstige ligging. Op loopafstand ligt een bushalte, waarvandaan de bussen rijden naar treinstation Helmond ’t Hout. Vanaf dit station is Eindhoven CS binnen 10 minuten bereikt. Pluspunten • Combinatie kantoor- en bedrijfsruimte • Representatief gebouw

Panovenweg 31-36, 37-42 Helmond 3209 m 2 € 45,-/m2

Vestiging

Bel ons gratis op 0800 8644 683 of neem direct contact op met een van onze regio kantoren.

Eindhoven Flight Forum 126 5657 DD Eindhoven T: 040 213 0303


35

Gratis verzending bij bestelling vanaf â‚Ź50


36

Bosscheweg 31 | 5496 PD Boerdonk Tel 0492-461889 info@restauranthetveerhuis.nl www.restauranthetveerhuis.nl

Met Kerst 2017 serveren wij: All in menu 4 gangen Veerhuisjesmenu A la carte gerechten

50 , 9 5 â‚Ź

incl. n ke n a r d

24 december geopend vanaf 17.00 uur 1e en 2de kerstdag Lunch van 12.00 tot 16.00 uur | Diner vanaf 17.00 uur

24, 25 en 26 december, kerst bij het veerhuis Bosscheweg 31 | 5496 PD Boerdonk Tel 0492-461889 info@restauranthetveerhuis.nl www.restauranthetveerhuis.nl

Met Kerst 2017 serveren wij: All in menu 4 gangen Veerhuisjesmenu A la carte gerechten

0 5 , 9 â‚Ź5

incl. n ke dran

24 december geopend vanaf 17.00 uur 1e en 2de kerstdag Lunch van 12.00 tot 16.00 uur | Diner vanaf 17.00 uur

24, 25 en 26 december, kerst bij het veerhuis


37

Stichting Bedrijventerreinen Helmond

SAVE DATE THE

In november vinden twee bijeenkomsten op bedrijventerreinen Helmond plaats:

27 november, Inspiratiesessie Gezonde Werkvloer Vitaliteit en gezondheid op de werkvloer wordt steeds belangrijker. Investeren in een gezond werkklimaat en gezonde werknemers wordt steeds meer een belangrijke voorwaarde voor mensen om in uw organisatie te willen werken. Kom naar de bijeenkomst en laat u inspireren om er (nog meer) mee aan de slag te gaan De Inspiratiesessie vindt plaats bij Janssen en Fritsen van 16.00 -19.30 uur. Het programma en de mogelijkheid om aan te melden (verplicht) vindt u op www.bedrijventerreinenhelmond.nl.

bedrijventerreinen Helmond

28 november, Brainport bijeenkomst: Duurzame inzetbaarheid van personeel Samen met SBH organiseert Brainport een bijeenkomst over duurzame inzetbaarheid van personeel. Tijdens deze avond zullen diverse onderwerpen worden uitgelicht die voor u interessant en van belang zijn. Wij nodigen u van harte uit om bij de bijeenkomst aanwezig te zijn! De volgende onderwerpen komen aan bod: • Data Protection Officer (DPO) - vanaf mei 2018 verplicht voor veel Mkb’ers • Quintastics - de kracht van 50 plus • Ervaringen van ondernemers uit de praktijk De bijeenkomst vindt plaats op 28 november van 19.00 21.30 uur bij Ariza, Korendijk 13 (BZOB) Het programma en de mogelijkheid om aan te melden (verplicht) vindt u op www.bedrijventerreinenhelmond.nl.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.bedrijventerreinenhelmond.nl


38

ruim

2 M 0 0 0 . 8 ezier!

autopl

Helmond, Vossenbeemd 109B / C-D TE

HUUR

AUDI A7 Sportback 3.0 TFSI Sport Edition S Tronnic Quattro Deze auto is afkomstig van de 1e eigenaar, geen import orginele nederlandse auto met de volledige hystorie bekend. Tevens is bij deze auto de btw verekenbaar, ben je ondernemer dan kun je de btw terug vorderen!! De velgen kunnen bij voorkeur een maat groter. Deze auto heeft een nieuwprijs ver over de 100.000 euro, deze auto is bomvol en heeft alle opties, voor degene die meer info wil kan alvast bellen met stefan de lang 0492-588969.

€ 49.950,-

Brandstof: Aantal deuren: Transmissie: Kleur: Kilometerstand:

Benzine 5 Automaat Zwart 30779

Bouwjaar: Datum deel 1: Kenteken soort: BTW Aftrekbaar: Garantie:

2014 17-06-2014 Geel Ja, indien zakelijk 6 Maanden

Alfa Romeo Mito 0.9 TwinAir 85 Distinctive Navi/Leder Onze internetprijs is netto, zonder garantie, inruil is wel mogelijk. De showroomvraagprijs incl 6 maanden Bovag Garantie is € 13.950,- i.c.m. de afleverkosten bedragen 595.- euro. ( APK, Afleverbeurt, polishkosten) Iedere werkdag is de showroom geopend van 09.00 uur tot 18:00 uur. Vrijdagavond tot 19:00 uur. Zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur Heeft u vragen over deze interessante occasion? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs: 0492-588988 Brandstof: Aantal deuren: Transmissie: Kleur: Kilometerstand:

Benzine 2 Handgeschakeld Zwart 31376

Bouwjaar: Datum deel 1: Kenteken soort: BTW Aftrekbaar: Garantie:

2014 17-01-2014 Geel Nee 6 Maanden

€ 13.445,-

Mercedes-Benz GLC-Klasse 250 AMG Panoradak Night Trekhaak Alarm Fraaie GLC-Klasse 250 Benzine AMG komt op voorraad met AMG-Line en nog meerdere extra‘s o.a. AMG Interieur en Exterieur, Panoramadak, Navigatie, Night Pakket, Wegklapbare Trekhaak, LED, Alarm, Stoelcomfortpakket , Achteruitrijcamera en Elec. Achterklep in de grijstint Seleniet heeft nog resterende fabrieksgarantie tot 20-07-2019 Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs: 0492-588988

€ 70.450,-

Brandstof: Aantal deuren: Transmissie: Kleur: Kilometerstand:

Benzine 5 Automaat 992 Selenietgr 8216

Bouwjaar: Datum deel 1: Kenteken soort: BTW Aftrekbaar: Garantie:

2017 12-05-2017 Geel Ja, indien zakelijk 0 Maanden


39

Alles onder één dak. Autodroom Helmond. Dit concept is uniek in Nederland. Alle wensen op autogebied onder één dak. Wilt U een nieuwe of gebruikte auto kopen? Keuze genoeg! Financieren, leasen of huren? Geen probleem. Reinigen, onderhoud, reparatie of schadeherstel? Ervaren vakmensen staan voor u klaar. Zelfs voor de autoverzekering zit U helemaal goed. Dat bedoelen wij met alles onder één dak. In Autodroom Helmond is gevestigd VDNS Kia , VDNS Suzuki , vd Nieuwenhuijzen Auto’s, Brabant Autolease, Bekkers Autoschade en Carcleaning Helmond

Varenschut 21A 5705 DK Helmond T (0492) 588 988 www.autodroomhelmond.nl

Mitsubishi Outlander PHEV Instyle prijs is exclusief btw incl fabrieksgarantie i.c.m. de afleverkosten bedragen 595.euro. ( APK, Afleverbeurt, polishkosten) 7 % bijtelling tot 1/1 -2021

Iedere werkdag is de showroom geopend van 09.00 uur tot 18:00 uur. Vrijdagavond tot 19:00 uur. Zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs: 0492-588988

€ 30.950,-

Brandstof: Aantal deuren: Transmissie: Kleur: Kilometerstand:

Electrisch 5 Automaat Wit 66342

Bouwjaar: Datum deel 1: Kenteken soort: BTW Aftrekbaar: Garantie:

2015 31-12-2015 Geel Ja, indien zakelijk 0 Maanden

Ford B-Max 1.0 EcoBoost 100pk Titanium Ruime gezinsauto met lage kilomterstand 41.151km en o.a. Cruiscontrol, Climatcontrol, Navigatie en achteruitrijcamera. Door de dubble schuifdeuren is in en uitstappen voor jong en oud extra comfortabel. Onze internetprijs is netto, zonder garantie, inruil is wel mogelijk. De showroomvraagprijs incl 6 maanden Bovag Garantie is € 15.950,- . i.c.m. de afleverkosten bedragen 595.- euro. ( APK, Afleverbeurt, polishkosten) Brandstof: Aantal deuren: Transmissie: Kleur: Kilometerstand:

Benzine 5 Handgeschakeld Zwart 41156

Bouwjaar: Datum deel 1: Kenteken soort: BTW Aftrekbaar: Garantie:

2014 30-04-2014 Geel Nee 6 Maanden

€ 15.745,-

BMW 5-SERIE 520d Touring Executive 1e eigenaar unieke km stand Deze ruime BMW 5 serie heeft tevens een hoog trekgewicht van 2.000 kg De getoonde internetprijs betreft een Auto heeft luchtvering, navigatie, lederenbekleding, complete unieke auto!! Speciale internetaanbieding zonder garantie. Onze showroomvraagprijs incl. 6 maanden BOVAG Garantie is €27.950,- i.c.m. €595,- afleveringskosten. Hiervoor krijgt de auto een nieuwe APK, aflever- & poetsbeurt.

€ 26.945,-

Brandstof: Aantal deuren: Transmissie: Kleur: Kilometerstand:

Diesel 5 Automaat Grijs 70187

Bouwjaar: Datum deel 1: Kenteken soort: BTW Aftrekbaar: Garantie:

2013 11-01-2013 Geel Ja, indien zakelijk 0 Maanden


40

De beleving van de gasten… daar draait het om...

Ook voor al uw kerstborrels en nieuwjaarsreceptie!

eren

etings • Lunchen • Din

Feesten • Borrelen • Me

Asdonkseweg 6 • 5735 SP Aarle-Rixtel T: 0492 - 550 871 • E: info@landgoeddenheikant.nl

www.landgoeddenheikant.nl


41


42

VerHoeven STERK IN BEELD

Hollandhof 85 | 5709 DG Helmond | 06 41 49 11 46 info@verhoevensterkinbeeld.nl | www.verhoevensterkinbeeld.nl

VerHoeven STERK IN BEELD

Hollandhof 85 | 5709 DG Helmond | 06 41 49 11 46 info@verhoevensterkinbeeld.nl | www.verhoevensterkinbeeld.nl


€ 234,00

heid de kwaliteit oot /H2 ende tarieven 0spraken APK

43

klanten vertellen

9,4

Bakwagen

45 beoordelingen “Bij dit bedrijf is je auto in goede handen! Deskundigheid is top. Ontvangst is allerhartelijkst.”

Autoservice Rakthof is het alternatief voor de merkdealer! Autoservice Rakthof is het merkonafhankelijk en modern full service autobedrijf van Helmond met het karakter van een dorpsgarage. Waar gastvrijheid en gemoedelijkheid nog heel gewoon zijn.

Autoservice Rakthof is lekker laagdrempelig. Dat ziet u, dat voelt u en dat proeft u. Bij ons wordt u behandeld als een gewaardeerde klant en niet als een nummer. Wij zijn lid van de BOVAG en gespecialiseerd in het verkopen, keuren, onderhouden en repareren van alle merken auto’s, lichte bedrijfsauto’s en campers voor bedrijven en particulieren. De basis voor Autoservice Rakthof werd

gelegd in 1991 toen Hicham Setoui als 17-jarige van school werd gestuurd zonder diploma op zak en door zijn moeder terecht kwam bij een dorpsgarage in Bakel. Hier vond hij zijn roeping en ging één dag in de week naar school om zijn automonteur diploma’s te halen.

1 weekend 1 week

Schade?

klanten vertellen

Na zijn opleiding, diversen cursussen en werkervaringen op te hebben gedaan bij twee andere bedrijven, vond hij het in 2005 welletjes en tijd om voor zichzelf te beginnen aan de Steenovenweg te Helmond. Hier huurde hij een pand van ca. 200 m2 met twee bruggen.

Kleine onderhoudsbeurt v.a. € 120,autoverhuurmarkt, ze hebben al meer dan 100 incl. Autoservice Rakthof is gestart met No-nonsense

Met laadlift

Zijn bedrijf groeide gestaag en omdat er geen uitbreidingsmogelijkheden waren, was Hicham genoodzaakt te verhuizen. Begin 2012 kocht hij zijn huidige pand, 500 m2, aan de Rakthof 10A. In 2015 kwam het pand van de buurman vrij. Na aankoop is dit verbouwd tot showroom, receptie/ontvangstruimte en samengevoegd met de werkplaats. Met ruim 26 jaar ervaring en met een professioneel team, is Autoservice Rakthof klaar voor de toekomst!

9

om uw schade snel en

€ 109,00

vakkundig af te wikkelen!

,4

Wij werken voor nagenoeg alle

Wij gaan voor de hoogste klanttevredenheid: overtuig uzelf en kom langs!

AIRCO

GROTE 45 beoordelingen onderhoudsbeurt “Bij dit bedrijf is je auto in goede onderhoudsbeurt v.a. € 220,Deskundigheid is top. incl. handen! autoverhuurmarkt, ze hebben al meer dan 100

€ 185,00 € 654,00

Wij hebben de expertise in huis

verzekeringsmaatschappijen.

Fabrieksgarantie

k voor professionele autoverhuur! Autoservice ook voor professionele autoverhuur! k voor professionele autoverhuur! het alternatief voorRakthof, de merkdealer! kis voor professionele autoverhuur! Ontvangst is allerhartelijkst.” ionele autoverhuur! Wij gestaag staan voor: € 35,€ 75,- Wij GRATIS GRATIS APK egd in 1991 toen Hicham Setoui als Zijn bedrijf groeide APK en omdat er Wij staan staan voor: voor: ionele autoverhuur! onele autoverhuur! ionele Wij staanwaren, voor: -jarige van schoolautoverhuur! werd gestuurd zonder geen uitbreidingsmogelijkheden was ionele autoverhuur! Wij staan voor: ✓ Klantvriendelijk ploma op zak en door zijn moeder terecht Hicham genoodzaakt te verhuizen. Begin ✓ Klantvriendelijk Klantvriendelijk klanten vertellen Wij staan voor: ✓ am bij een dorpsgarage in Bakel. Hier 2012 kocht hij zijn huidige pand, 500 m , aan ✓ Klantvriendelijk Wij staan voor: Schade? Laagdrempelig Wij staan voor: Ook voor onderhoud staan ✓ Laagdrempelig nd hij zijn roeping en Wij ging één dag in voor: de Rakthof 10A. 2015 kwam het pand van ✓InKlantvriendelijk ✓ Laagdrempelig Wij staan voor: ✓ NaLaagdrempelig Snelle service week naar school om ✓ zijnKlantvriendelijk automonteur de buurman vrij. aankoop is dit verbouwd ✓ Snelle Snelle service service ✓ Laagdrempelig aan uw camper kunt ✓ ✓ Klantvriendelijk ✓ Klantvriendelijk ploma’s te halen. en ✓ Snelle service Vakkundigheid ✓ Klantvriendelijk Laagdrempeligtot showroom,✓receptie/ontvangstruimte Wij hebben de expertise in huis ✓ Vakkundigheid Vakkundigheid ,4 samengevoegd✓ metSnelle de werkplaats. Klantvriendelijk service Met ruim ✓ Laagdrempelig ✓✓ ✓Laagdrempelig Laagdrempelig ✓ terecht! Vakkundigheid u Uitstekende kwaliteit 9 ✓ Snelle service om uw schade snel en zijn opleiding, diversen cursussen en bij 26 jaarons ervaring en met een professioneel ✓ Uitstekende kwaliteit Laagdrempelig ✓ Vakkundigheid ✓ Uitstekende kwaliteit ✓ Snelle service

Als u uw auto bij ons in onderhoud geeft, blijft de fabrieksgarantie gewoon intact. U kunt dus altijd bij ons terecht. U behoudt autoverhuurmarkt, ze hebben al meer dan 100 altijd de fabrieksgarantie en kiest het bedrijf vestigingen in Nederland. Wij verhuren auto’s vestigingen in Nederland. Wij verhuren auto’s waar u het liefst klant bent. in het het AA- en en B-segment B-segment en en bestelwagens bestelwagens van van in klein tot tot groot groot tegen tegen zeer zeer scherpe scherpe prijzen. prijzen. klein Zo kan kan er er al al een een auto auto gehuurd gehuurd worden worden vanaf vanaf Zo € 19,19,- incl. incl. btw. btw. met met 100 100 kilometer kilometer vrij vrij en en € inclusief verzekering. verzekering. De De auto’s auto’s zijn zijn nieuw nieuw en en inclusief altijd minimaal minimaal voorzien voorzien van van airconditioning airconditioning altijd en een een radio radio cd-speler. cd-speler. en

Per dag

in Nederland. Wij is verhuren auto’s n formule die vestigingen Autoservice Rakthof gestart met No-nonsense autoverhuurmarkt, ze hebben alparticuliere meer dan 100 ‘Voorwaarde is is een een formule formule die die autoverhuur voor de A- en B-segment ende bestelwagens vanen Hicham: ‘Voorwaarde ontwikkeld. Een in het autoverhuur voor particuliere autoverhuurmarkt, ze hebben al meerIndan 100en Hicham: in Nederland. Wij verhuren auto’s n formule die vestigingen vanuit de de klant klant is is bedacht bedacht en en ontwikkeld. ontwikkeld. Een Een de klein-zakelijke markt. samengroot tegen zeermarkt. scherpeInprijzen. drijf waardoor kleindetotklein-zakelijke samen- vanuit al meer vestigingen Nederland. Wij verhurenverhuurauto’s nebben formule diedan 100 in het A- en in B-segment en bestelwagens van ontwikkeld. Een no-nonsense autoverhuurbedrijf autoverhuurbedrijf waardoor waardoor werking met degehuurd bestaande er al een auto wordenverhuurvanaf om een auto te Zo kan no-nonsense werking met de bestaande ebben al meer dan 100 nd. Wijalwaardoor verhuren auto’s in het A- en B-segment en bestelwagens bben meer dan 100 ontwikkeld. Een klein tot groot tegen zeer scherpeisprijzen. drijf het makkelijk makkelijk en en dichtbij dichtbij is is om om een een auto auto te te maatschappij Autohopper ervan een het ebben meer dan 100 € 19,incl. btw. met 100 kilometer en net. Enalvergeet maatschappij Autohopper is vrij er een 2 nd. Wij verhuren auto’s bestelwagens vankan klein tot zeer scherpe prijzen. . en Wij verhuren drijf waardoor Zo er groot al een tegen auto gehuurd worden vanafdit huren, ter plekke of via internet. En vergeet om een auto teauto’s verhuurafdeling opgezet binnen ebben al meer 100 nd. Wijenige verhuren auto’s huren, ter plekke of via internet. En vergeet verhuurafdeling inclusief verzekering. Deopgezet auto’s zijnbinnen nieuw endit n al tijddan enbestelwagens bestelwagens van19,zeer scherpe Zo kan er al een auto wordenvrij vanaf en van om een auto teprijzen. € incl. btw. met gehuurd 100 in kilometer en net. En vergeet niet de de flexibiliteit. flexibiliteit. Wij Wij waren waren al al enige enige tijd tijd bekende autobedrijf Helmond. niet in airconditioning Helmond. nd. verhuren enWij bestelwagens van bekende altijd minimaalautobedrijf voorzien van armee we onze auto’s scherpe prijzen. gehuurd worden vanaf € 19,- incl. btw. metDe 100 kilometer vrij en eer prijzen. net. En vergeet inclusief verzekering. auto’s zijn nieuw nzeer alscherpe enige tijd op zoek zoek naar naar een een partner partner waarmee waarmee we we onze onze op enautoverhuur. bestelwagens vaneen radio cd-speler. zeer scherpe prijzen. en et gehuurd vanaf 100 vrij en Hicham inclusief verzekering. De auto’s zijn nieuw en huurd worden n al kilometer enige tijdvanaf altijd minimaal voorzien van armee weworden onze Setoui heeft hetairconditioning besluit genomen diensten konden konden uitbreiden uitbreiden met met autoverhuur. autoverhuur. Setoui heeft het besluit genomen diensten zeer scherpe gehuurd worden vanafHicham omdat wij eenprijzen. 100 kilometer vrijen e auto’s nieuw eneen altijd minimaal voorzien van airconditioning 00 kilometer vrij armee wezijn onze en radiotecd-speler. auto’s gaan verhuren om daarmee Autohopper past goed bij ons omdat wij een et autoverhuur. gehuurd wordenvrij vanaf enauto’s te gaan verhuren om daarmee Autohopper past goed bij ons omdat wij een Reserveren t100 hetkilometer karakter auto’s zijnnieuw nieuwen eneen neauto’s van airconditioning Reserveren en radio cd-speler. zijn modern autobedrijf autobedrijf zijn zijn met met het het karakter karakter Reserveren tegemoet te komen komen aan aan de de veranderende modern et autoverhuur. omdat wij een te 100 kilometer vrijNeem e auto’s zijn nieuw en tegemoet voor reserveren contact veranderende ons via en no-nonsense van airconditioning Neem voor voor reserveren reserveren contact contact ons ons via via van een een dorpsgarage dorpsgarage en en zij zij een een no-nonsense no-nonsense Neem mobiliteitsbehoeften. ‘Er ‘Er zijn zijn steeds steeds meer meer van omdat wij een Reserveren tnvan hetairconditioning karakter zijn nieuw0492 en mobiliteitsbehoeften. van airconditioning –✓56Snelle 04 49 of ga rechtstreeks naar n.’ne auto’s service 0492 –– 56 56 04 04 49 49 of of ga ga rechtstreeks rechtstreeks naar naar autoverhuur formuleklaar hanteren.’ en ondernemers ondernemers die kiezen kiezen Reserveren trkervaringen het karakter opNeem teparticulieren hebben gedaan bij team, is Rakthof voor de voor Snelle reserveren contact ons viaAutoservice en no-nonsense 0492 service en die autoverhuur formule hanteren.’ ✓ Uitstekende kwaliteit n van airconditioning de particulieren site:✓ www.autoservicerakthof.nl of Concurrerende tarieven ✓ Vakkundigheid vakkundig af te wikkelen! de site: site: www.autoservicerakthof.nl www.autoservicerakthof.nl of of voor huur04 of49 (short)lease optoekomst! het moment Neem reserveren onsmoment via en 0492 –voor 56 ofhet ga contact rechtstreeks naar n.’ ee no-nonsense andere bedrijven, vond hij in op de voor huur of (short)lease het Snelle service ✓ Uitstekende kwaliteit www.autohopper.nl Vakkundigheid ✓er✓ Vakkundigheid www.autohopper.nl dat een (extra) auto nodig is. is. Mits Voordelig Voordelig n contact ons de viadat 0492 – 56voor 04 49 of gaauto rechtstreeks naar n.’ ✓ Vakkundigheid site: www.autoservicerakthof.nl of ✓ Concurrerende tarieven Wij werken www.autohopper.nl er een (extra) nodig Mits Heldere afspraken ✓ Uitstekende 05 welletjes om zichzelf te kwaliteit voor nagenoeg alle or gekozen om en tijd zij kunnen rekenen op betrouwbaarheid, Hicham heeft er bewust voor gekozen om ngacontact contact ons via viazijsite: rechtstreeks naar de www.autoservicerakthof.nl of Vakkundigheid ✓ Concurrerende www.autohopper.nl kunnen rekenen op kwaliteit betrouwbaarheid, Hicham heeft hoogste er bewust tarieven voor gekozen om ✓ Uitstekende kwaliteit ✓ Uitstekende Wijprijs. gaan klantginnen aanons de Steenovenweg te Helmond. n contact ons via beschikbaarheid nden, maar de ✓ kwaliteit ✓ afspraken en een een scherpe scherpe Aan voor niet Heldere zelfde het wiel wiel uit te te vinden, vinden, maar verzekeringsmaatschappijen. de garechtstreeks rechtstreeks naar ofbeschikbaarheid ✓ Uitstekende Concurrerende tarieven www.autohopper.nl ga orervicerakthof.nl gekozen om naar en prijs. Aan niet zelf het uit maar de ngahuurde contact ons via rechtstreeks naar n: ‘Autohopper tevredenheid: overtuig uzelf en kom er hij een pand van ca. 200 m2 met ✓ Uitstekende kwaliteit ✓ Heldere afspraken die vraag kunnen wij door de samenwerking samenwerking aan te gaan: ‘Autohopper ervicerakthof.nl Concurrerende tarieven rvicerakthof.nl or gekozen ✓ Concurrerende tarieven nden, maar om de ofofdie vraag kunnen wij door de samenwerking samenwerking aan te gaan: ‘Autohopper gabruggen. rechtstreeks ervicerakthof.nl of met Autohopper ✓ tarieven verwerft een steeds groter aandeel in de aandeel in de naar ✓ Concurrerende Heldere afspraken langs! ee voldoen.’ nden, maar de n: ‘Autohopper Autohopper voldoen.’ ervicerakthof.nl ofmet ✓ ✓Heldere Concurrerende tarieven verwerft een steeds groter aandeel in de Heldereafspraken afspraken n:aandeel ‘Autohopper in de ✓ Heldere afspraken Autoservice Rakthof is het merk- gelegd in 1991 toen Hicham Setoui als Zijn bedrijf groeide gestaag en omdat er aandeel in de ✓ Heldere afspraken onafhankelijk en modern full service 17-jarige van school werd gestuurd zonder geen uitbreidingsmogelijkheden waren, was

eine oudsbeurt € 120,ncl.

IS APK

f Df

D Derakthof.nl erakthof.nl akthof.nl erakthof.nl erakthof.nl erakthof.nl rakthof.nl erakthof.nl erakthof.nl

“Bij dit bedrijf is je auto in goede Compact Promo handen! Deskundigheid is top. OntvangstCompact is allerhartelijkst.” Promo

Autoservice Rakthof is het alternatief voor de merkdealer!

€ 19,00

Fabrieksgarantie

Hicham genoodzaakt te verhuizen. Begin 1 weekend € 19,00 € 38,00 1 weekend Per dag 2012 kocht hij zijn huidige pand, 500 m2, aan 1 week weekend 38,00 € 133,00 1 weekend week Per dag € 133,00 de Rakthof 10A. In 2015 kwam het pand van 1 week 1 week de buurman vrij. Na aankoop is dit verbouwd uw auto bij ons in onderhoud geeft, tot showroom, receptie/ontvangstruimte en Wij hebben de expertise in huis blijft desamengevoegd fabrieksgarantie gewoon intact. met de werkplaats. Met U ruim Autoservice Rakthof is lekker laagdrempelig. Ruim Station Compact om uw schade Compact Promo Midden Compact Ruimsnel Station Promo kunt bij ons en terecht. U Midden behoudt en jaar ervaring met een professioneel en dus26altijd Dat ziet u, dat voelt u Compact en dat proeft u. Bij Na zijn opleiding, diversen cursussen CompactRakthof klaar voor de Compact Promo Midden is Autoservice op te hebben gedaan bij deteam, ons wordt u behandeld als een gewaardeerde werkervaringen altijd fabrieksgarantie en kiest het bedrijf vakkundig af te wikkelen! vond hij het in € toekomst! klant en niet als eenCompact nummer. Promo Wij zijn lid twee andere bedrijven, Compact 19,00 € 32,00 € 39,00 waar u het liefst klant Midden bent. € tijd1 weekend om voor zichzelf van de BOVAG en gespecialiseerd in het 2005 welletjes en € 55,00 55,00 Per Wij werken nagenoeg alle € 19,00 1 weekend voor € 66,00 € 38,00 te 1 weekend € 39,00 54,00 € 32,00 € € 19,00 € 32,00 € 39,00 dag Per dag Per dag € 234,00 1 week 133,00 1 week de hoogste € 192,00 1 weekend 1 week€€ 94,00 weekend beginnen aan de €Steenovenweg te1 €Helmond. gaan voor klantverkopen, keuren, onderhouden en repareren 1 weekend € 66,00 94,00 1 weekend € 38,00 1 weekend € 66,00 1 weekend 1 weekend € 38,00 11 weekend 1 weekend 54,00 weekend € Wij 54,00 Per dag dag Per dag Per dag verzekeringsmaatschappijen. € 19,00 Per dag € 32,00 € 39,00 Per dag Per Per dag 1 week € 330,00 Per dag week € 234,00 1 week 1 week Hier € 133,00hij een week 1 week 1 week € 234,00 € 330,00 1 week € 133,00 huurde pand van ca. 200 m2 met € 192,00 tevredenheid: overtuig 1uzelf en kom van alle merken auto’s, lichte bedrijfsauto’s 11 week 1 week € 192,00 1 weekend € 66,00 1 weekend € 38,00 1 weekend € 54,00 Per dag Per dag Per dag twee bruggen. langs! en campers en particulieren. 1 week 1 week € 234,00 1 week voor bedrijven € 133,00 € 192,00 Bestelbus Groot Ruim Station Bakwagen De basis voor Autoservice Rakthof werd L2/H2 Met laadlift Geopend van Autoservice Rakthof 0492 – 56 Groot 04 49 Bestelbus Ruim Station Bakwagen autobedrijf van Helmond met het karakter van een dorpsgarage. Waar gastvrijheid en gemoedelijkheid nog heel gewoon zijn.

GROTE onderhoudsbeurt v.a. € 220,incl.

GRATIS APK

AIRCO

diploma op zak en door zijn moeder terecht kwam bij een dorpsgarage in Bakel. Hier vond hij zijn roeping en ging één dag in de week naar school om zijn automonteur Als u diploma’s te halen.

onderhoudsbeurt

€ 75,-

r onderhoud Kleine onderhoudsbeurt camper APK kunt € 55,00 v.a. € 120,incl. terecht! € 35,- GRATIS APK

f

✓ Concurrerende Concurrerende tarieven tarieven ✓ ✓ Heldere afspraken ✓45 Heldere afspraken beoordelingen

Ruim Station Ruim Station

1 week

€ 94,00 € 94,00 € 330,00

€ 330,00

1 week

AIRCO

€ 109,00 Fabrieksgarantie

Per dag Per dag 1 week € 654,00 € 330,00 1 week € 510,00 onderhoudsbeurt 1 weekend € 185,00 1 weekend € 145,00 Als u uw Per auto € Per 109,00 dagbij ons in onderhoud geeft, dag dag €Per85,00 € 1 109,00 week € 654,00 1 week € 510,00 €v.a. 85,00 onderhoudsbeurt €1 220,weekend € 185,00 blijft de fabrieksgarantie gewoon intact. U Per dag 1 weekend € 185,00 Per dag 145,00 1 week € 654,00 kunt dus altijd bij ons terecht. U behoudt Per dag Per dag incl. 1 week € 654,00 € 510,00

1 week

GRATIS APK

Autoservice Rakthof Rakthof Ook voor onderhoud Autoservice Geopend van Rakthof 10A 10A Rakthof t/m vrijdag Geopend van 5709 EK HELMOND HELMOND aan uw maandag camper kunt 5709 EK 08.15 – 17.15 uur Geopend van maandag t/m vrijdag maandag t/m vrijdag 08.15 – 17.15 uur u bij ons08.15 terecht! – 17.15 uur

0492 – 56 04 49 info@autoservicerakthof.nl 0492 – 56 04 49 www.autoservicerakthof.nl 0492 – 56 04 49 info@autoservicerakthof.nl Geopend van info@autoservicerakthof.nl www.autoservicerakthof.nl Geopend van Geopend van maandag t/m vrijdag www.autoservicerakthof.nl Geopend van maandag t/mvrijdag vrijdag maandag t/m 08.15 – 17.15 uur Geopend maandag van t/m vrijdag 08.15 – 17.15 uur 08.15 – 17.15 maandag t/muur vrijdag 08.15 – 17.15 uur

Ga veilig op vakantie en laat uw auto nog even checken! Maak tijdig een afspraak en voorkom verrassingen.

L2/H2 Met laadlift Rakthof 10ABestelbus info@autoservicerakthof.nl Bestelbus Groot Groot € 55,00 BakwagenBakwagen € 85,00maandag t/m vrijdag L2/H2 Met laadlift L2/H2 GROTE Met laadlift – 17.15 uur 1 weekend € 185,00 1 weekend € 94,00 5709 EK€ HELMOND www.autoservicerakthof.nl 1 weekend € 145,00 €08.15 109,00 55,00 Per dag € 85,00

1 weekend € 94,00 1 week € 330,00 1 weekend € 145,00 Per dag 1 weekend € 510,00€ Per dag 1 week

€ 55,00

1 weekend weekend 11week

Schade?

€ 75,-

0492 –– 56 56 04 04 49 49 0492 info@autoservicerakthof.nl info@autoservicerakthof.nl www.autoservicerakthof.nl www.autoservicerakthof.nl

ijzigingen en zetfouten voorbehouden - BOVAG AUTO: 1717 - 494

ag

Projectrealisatie: Focus Reclame en Marketing, www.focusopreclame.nl - Wijzigingen en zetfouten voorbehouden - BOVAG AUTO: 1717 - 494

1 week

altijd de fabrieksgarantie en kiest het bedrijf waar u het liefst klant bent.

Geopend van van Geopend maandag t/m t/m vrijdag vrijdag maandag 08.15 –– 17.15 17.15 uur uur 08.15

den - BOVAG AUTO: 1717 - 494

ag

€ 54,00

€ 192,00 54,00 € 192,00

Be Be

145,00 €€ 145,00 510,00 €€ 510,00


44

regio Helmond

TO U R S

* Zakelijk vervoer * Groepsreizen * Rolstoeltouringcar

B .V.

Bustripjes.nl

* Business Taxi * Airport transfers * Zieken- en Zorgvervoer

WWW.BERGERHOF.NL | WWW.BUSTRIPJES.NL Wilhelminastraat 78 | 5731 ER Mierlo | T: 0492-662260 | info@bergerhof.nl

085-4875670

info@solarunie.nl

www.solarunie.nl

Ieder dak is geld waard! SolarUnie maakt het mogelijk


45

regio Helmond

EMPE zorgt voor uw complete koffievoorziening met hoge kwaliteit koffieautomaten, de beste ingrediĂŤnten en een ongeĂŤvenaarde service. Uw koffievoorziening via EMPE betekent zorgeloos genieten van een Italiaanse espresso, cappuccino of latte macchiato. Wij zorgen voor de koffie.

Gerard Bildersstraat 8B 5753 DE Deurne

Tel 0493 - 35 49 84 Fax 0493 - 35 49 85

info@coffeesystems.nl www. coffeesystems.nl

Voor al uw transport oplossingen Burg. van Lokvenstraat 112 5731 LR Mierlo Tel./fax: +31 (0)492 - 661890 Mobiel: +31 (0)6 - 51340855 www.nicovandewieltransporten.nl

info@nicovandewieltransporten.nl


46

Black & Colors ook voor al uw stickers in alle maten en vormen Panovenweg 35 - Helmond - Tel.: 0492 - 527250 e-mail: info@black-colors.nl - www.black-colors.nl

Hoveniersbedrijf de Haas bv Wij maken van een tuin, uw tuin zowel zakelijk als privĂŠ

De Huufkes 2A 5674 TM Nuenen 040 284 07 31 06 51 87 15 05 info@hovenierdehaas.nl


47

Uw specialist voor dagelijks en of periodiek schoonmaakwerk in kantoren en gebouwen. Uw specialist voor de reiniging van ramen gevels en zonweringen. Uw specialist in vloeronderhoud o.a. linoleum natuursteen en hout.

Een heldere visie, helder resultaat! Een heldere visie, een heldereen resultaat! PietersBV Ambachtweg 50 5731 AG Mierlo info@pietersbv.nl www.pietersbv.nl

Specialist in schoonmaak


NU OOK BIJ DE STEENOVEN

DE KLEINE LUNCHKAART MAANDAG, DINSDAG, DONDERDAG EN VRIJDAG IS DE LUNCH GEOPEND VAN 11.30 UUR TOT 14.00 UUR

DIVERSE LEKKERE BROODJES, SOEPEN, PANINI’S, BAGUETTES, FLAMMKUCHEN, KLEINE LUNCH GERECHTEN EN SALADES

Steenovenweg 21 - 5708 HN Helmond - 0492-507507 info@restaurantdesteenoven.nl - www.restaurantdesteenoven.nl

Profile for ZakelijkZakelijk

Zakelijkhelmond201721  

Zakelijkhelmond201721  

Advertisement