Page 1

Helmond 2017 • 3de jaargang nummer 9 • Oktober

DE BELEVING VAN DE GASTEN… DAAR DRAAIT HET OM... lees verder op 3-5 Landgoed d’n Heikant

1-3 4-5

Bijzonder jubileumgala Helmond Sport

9

29 Kia Picanto’s aan de Zorgboog door VDNS-Kia Helmond

12-13

Helmond Sport City Tour

18-19

Mijnbedrijfslocatie.nl

23

Peelland Advocaten

26-27

Het boek: ‘verbonden na de dood’

33

n

gs • Lunchen • Dinere

eetin Feesten • Borrelen • M


2

SAKKO TANKSTATIONS Hoge kwaliteit! Lage prijs! Elke dag!

ZAKELIJK DIESEL EN EURO95 TANKEN IN HELMOND MET DE HOOGSTE KORTINGEN? LAAT U VERRASSEN EN NEEM CONTACT MET ONS OP VIA TANKPAS@SAKKOCOMMERCIAL.NL OF BEL MET 0164-271020! LOCATIE SAKKO STATION HELMOND LAGEDIJK 11 5705 BX HELMOND WWW.SAKKOTANKSTATIONS.NL

Koel,- vriescellen, KoeltoonbanKen maar ooK geKoelde productielijnen. veKah heeft meer dan 35 jaar ervaring op deze KoeltechnieKen. veel bedrijven werKen met onze producten.

de aarde levert ons warmte, uit de grond maar ooK uit water en lucht. wij leveren de technieK om deze warmte te gebruiKen voor ruimte verwarming maar ooK voor warmwatersystemen.

de opwarming van de aarde leidt tot hogere temperaturen ooK in nederland. wij helpen u om het Koel te houden in de zomer. maar wist u dat een airco ooK als verwarming te gebruiKen is? het rendement is zelfs nog hoger dan een gasverwarming. raadpleeg veKah.

gebruiK de gratis energie die de zon ons levert. zonnepanelen Kunnen u geld gaan opleveren. veKah heeft ervaring met de levering en montage van zonnepanelen van hoge Kwaliteit.


3

Vervolg van de voorpagina

DE BELEVING VAN DE GASTEN… DAAR DRAAIT HET OM… Gelegen tegen de bosrand en vlakbij het natuurgebied De Biezen en de Grotelse Heide vind je Landgoed d’n Heikant aan de Asdonkseweg 9 te Aarle-Rixtel. Gastheer en gastvrouw zijn Jos en Rita Vogels. Zij staan samen aan het roer van deze bruisende onderneming moment om hier iets op te starten. Zo zijn we in 2005 in deze ruimte, een grote schuur waarvan een gedeelte paardenstal was, gestart. De gasten werden hier door ons ontvangen.” “De spinnenwebben eruit en de schrobber erdoor ” vertelt Rita lachend. “We plaatsten er een houtkachel in, een mobiele tap, een koelkast en een tafel. Dit was op dat moment het gehele interieur.” “Als mijn personeel de uitjes hier leuk vindt, dan zou dit concept bij andere mensen ook zeker aan kunnen slaan,” vult Jos aan. “De mond-tot-mondreclame kwam op gang en… echt de aanvragen stroomden binnen. Opeens ging het als een speer.”

Focus op de nieuwe onderneming…

Hier is alles ontstaan…

Het begint allemaal in 2004, alweer bijna 13 jaar geleden. Rita werkt in de horeca en Jos is een bekende ondernemer in Helmond. Hun wegen kruisen elkaar. Meteen is er een klik. Ze zitten op één lijn, zowel op het persoonlijke, sociale en zakelijke vlak. Al snel bespreken ze hun dromen met elkaar en worden er serieuze plannen gesmeed. Beiden bruisen ze van energie. Eigenlijk wil Rita heel graag een horecabedrijf beginnen. “Ja… en dat is de aanzet geweest tot wat je hier nu ziet..” vertelt Rita met trots in haar stem. “Jos woonde al op deze prachtige locatie met een grote lege schuur en een hele grote lap grond eromheen. Jos zei meteen tegen mij: “Als jij iets in de horeca wilt beginnen, kunnen we net zo goed hier iets leuks gaan doen. Ruimte genoeg.” Zo is het eigenlijk ontstaan.”

Personeelsuitjes en Kerstborrels…

“Voorheen had ik verschillende ondernemingen in Helmond en omgeving,” vertelt Jos. “Ieder jaar plande ik als ondernemer een of twee uitjes in. Meestal organiseerde ik met Kerst een kerstborrel en nog een om de bouwvakvakantie in te luiden. Naarmate het personeelsaantal groter werd, lukte het me niet meer om met iedereen naar het café te gaan. Omdat ik hier heel ruim woon, ben ik uitgeweken naar mijn eigen terrein. De mooi aangelegde tuin, wat weilanden en een stukje bos leenden zich uitstekend om de uitjes hier te houden. Dat heb ik een paar jaar op rij zo gedaan. Ik huurde tandems, we deden boerengolf. Daarnaast organiseerde ik een barbecue met een drankje erbij. Als werkgever was ik dus al bekend met het organiseren hiervan. Toen Rita vertelde iets in de horeca te willen beginnen, twijfelde ik geen

Rita zei haar op baan op en gooide zich samen met Jos helemaal op het runnen van de nieuwe onderneming. “Ik weet het nog goed. De eerste aanvraag was het organiseren van een 25 jarig trouwfeest in de toenmalige schuur. Dit was onze eerste groep. We hadden echt nog helemaal niks. We begonnen met het opruimen van de schuur. Er werden snel terrastafels en parasols gekocht. We verhuisden drie keer op een dag met ons meubilair van binnen naar buiten en weer van buiten naar binnen. De hele familie en een aantal vrienden werden ingeschakeld om die dag tot een succes te maken voor de gasten. En dat lukte,” zegt Rita blij. “En de opdrachten werden steeds meer. Vele feesten en partijen zijn tot op heden al georganiseerd op het schitterende landgoed in de sfeervolle Gasterij.


4

9 Holes golfbaan, golflessen en golfclinics…

“In 2009 kwam het moment dat we zelf een golfbaan aanlegden. Deze baan is door onszelf ontworpen en een uitdaging voor de beginnende golfers, maar zeker ook voor de geoefende golfers. Ook zij zijn bij ons aan het juiste adres. We geven golflessen en golfclinics. Je kunt hier op gaan voor je Baanpermissie, het voormalige GVB. Sinds 2009 hebben we al heel veel golfers opgeleid. En dat doen we nog steeds. Heb je als ondernemer weinig tijd, dan is een kleine baan een hele goede optie om toch te kunnen spelen. We hebben een mooie Par 3, 9 holes golfbaan. En wat te denken van alles in één: Golfen, borrelen, dineren, vergaderen. Het kan allemaal. We hebben een gezellige club en organiseren wedstrijden en leuke golfreizen.”

Veel meer dan het boeren midgetgolf alleen…

“En verder doen wij zoveel meer. Denk aan tandemtochten, klootschieten, laser kleiduivenschieten, kruisboog schieten, van oud Hollandse spelen tot een levend tafelvoetbalspel of ga er met Swing trikes op uit. We gaan komend jaar zelfs kanotochten van hieruit organiseren. Hier vlakbij loopt namelijk de rivier de Aa. Je kunt bij ons terecht voor familie- en personeeluitjes, vriendengroepen Iedereen is hier van harte welkom. In de winter speelt het meeste zich binnen af. Dan hebben we ook de mogelijkheid om een casinoavond te organiseren of een pubquiz. Kortom: we bieden heel veel verschillende activiteiten aan.”

En dan nu het restaurant…

“Met het restaurant willen wij onze pijlers ook op de zakelijke markt richten. Afgelopen winter hebben we flink verbouwd en het interieur een make over gegeven. Vooral op de keuken lag het extra accent. We investeerden in een professionele keuken, een kok en een goed team eromheen.

Het laatste weekend van maart hebben we een bijzonder openingsweekend met een proeverij gehad. Het resulteerde in een mooi succes. Deze schitterende locatie is ideaal voor ondernemingen en bedrijven om hun personeelsuitjes te laten plaatsvinden. We zitten in een prachtig buitengebied. En vanuit Helmond Centrum ben je zo hier. In een ontspannen sfeer kunnen onze gasten hier lunchen en dineren. Deze plek heeft juist specifiek voor de zakelijke contacten alle ingrediënten in zich. En nu de winter eraan komt, zijn we al weer bezig zijn met het samenstellen van een mooi wildmenu,” zegt Rita met enthousiasme in haar stem. “Bedrijven kunnen


5

hier een warme kerststemming ervaren, als ze de organisatie van hun kerstborrels, kerstdiners of Nieuwjaarsreceptie in onze handen leggen. Daarnaast organiseren we met Oud en Nieuw weer een leuke Sylvesterparty. En wat heel belangrijk is, met de Kerstdagen zelf gaan we dit jaar ook open. Binnen in het restaurant is plaats voor 80 mensen. Met feesten en grote borrels kunnen we zelfs 150 gasten ontvangen.”

Dit is ook ons sociale leven…

Omdat Jos aan het roer stond van verschillende bedrijven, is hij in staat vergelijkingen te maken. “In de zakenwereld zorgde ik met mijn bedrijven, dat alles goed opgeleverd werd. Je kunt wel mooie projecten afronden, die een gunstig resultaat opleveren. Toch is de beleving niet zo intens als in de horeca. Nu sta ik veel dichter bij mijn gasten. Het mooiste van dit werk vind ik echt de waardering aan het einde van de dag. Je maakt hun dag! Dat is toch geweldig.” Hetzelfde geldt voor Rita. “In dit werk vind ik het fijn om de gasten blij te maken. Mensen een beleving te geven. Vanaf de eerste dag, alweer 25 jaar geleden, dat ik met het horecawerk in aanraking kwam, wist ik het meteen: ‘Dit is mijn ding.’ Ik wil een echte gastvrouw zijn. Dit is ook ons sociale leven. Het zakelijke en het sociale, alles komt hier samen. Hierin zit de kracht waarom wij geworden zijn wat we nu zijn en waarom het Landgoed geworden is wat het nu is.”

Je moet in beweging blijven….

“We zijn steeds weer op zoek naar vernieuwing. Wanneer ik iets voor ogen heb, dan wil ik dat creëren. Ik hou van uitdagingen. En als ik weer iets heb gerealiseerd, dan is er al snel weer ruimte in mijn hoofd voor een nieuw project,” zegt Jos. Rita en Jos zijn een hecht team en vullen elkaar goed aan met hun talenten.

toch… Nu we pas gestart zijn met het restaurant, willen we nog eens inzoomen op de vele mogelijkheden, die we hier ook op zakelijk gebied te bieden hebben. Behalve de ‘Gasterij’ en het restaurant, zijn er in de boerderij twee prachtige vergaderruimtes, waar bijvoorbeeld een teambuilding dag of een heidag gehouden kan worden. Of wat dacht je van managementtrainingen of theorielessen? We hebben diverse scholen, die op onze locatie hier al een studiedag beleefden. Voor elk wat wils dus. Wanneer ik wegga, kijk ik nog eens om en weet dat het zakelijke en sociale hier samenkomt. Wat wil je als bedrijf nog meer?

Gasterij

D’N HEIKANT Lunch Diner Terras

We willen de bedrijven in de regio laten weten dat we hier zitten.

“We zijn zeven dagen in de week open. Vanaf 10.00 uur in de ochtend. Wist je dat we vanaf de start in 2005 al tienduizenden gasten over de vloer hebben gehad? Wat wil ik graag dat we gezien worden zoals we nu zijn, want we zijn echt zoveel meer. Veel mensen weten nog niet van het bestaan van deze mooie locatie. We zien het wel groeien, maar

Feesten • Borrelen • Meetings • Lunchen • Dineren

Landgoed d’n Heikant www.landgoeddenheikant.nl Gasterij d’n Heikant www.gasterijdenheikant.nl Golfclub d’n Heikant Asdonkseweg 6 5735 SP Aarle-Rixtel T: 0492 – 550 871 Email: info@landgoeddenheikant.nl


6

MAGIC is something you make…… Na een loopbaan van 23 jaar bij een groot telecombedrijf liet de roep van mijn hart zich steeds vaker en luider horen. “Ga schrijven en je zakelijk en persoonlijk verbinden met mensen, die bij je passen, die dezelfde energiefrequentie uitstralen als jij.” En dit gebeurde…. Nu schrijf ik voor verschillende bladen in Helmond. Daarnaast ben ik Numeroloog en Docent workshops. Ik maak numerologische horoscopen en geef consulten. Verder kan ik binnen een half uur helderheid en inzicht verschaffen vanuit een zielskrachtcoachende rol.

TEKSTSCHRIJVEN:

Redigeren en corrigeren van teksten Verzorgen van redactionele artikelen

INTERVIEWEN:

Interviewen van ondernemers en het uitwerken van de verhalen

WORKSHOPS:

Basis en vervolg Schrijven vanuit het Hart Charismatisch Presenteren Basis en vervolg Numerologie

NUMEROLOGIE BEDRIJVEN:

Sollicitatiebegeleiding: aan de hand van het CV maak ik numerologische persoonsanalyses. Past de kandidaat in het profiel van de functie en sluit deze persoon aan bij de visie van het bedrijf? Presentatie/lezing: over de getallenleer van Pythagoras

Hetty Aarts | 06 – 26 806 494 | info@hettyaarts.nl | www.hettyaarts.nl


7

80 jaar ervaring in leiendaken, zink- lood- en koperwerken Leidekkersbedrijf Van de Kimmenade B.V. Wij hebben al meer dan 80 jaar ervaring in leiendaken, lood- zink- en koperwerken. Leidekkersbedrijf van de Kimmenade is al in de jaren ‘30 begonnen met leibedekkingen. In al die jaren hebben wij een ruime ervaring op gedaan in de verschillende type

Hof Bruheze 404 5704 NR Helmond Tel 0492 512 164 Fax 0492 558 867 Email info@leiendaken.nl

leibedekkingen en hebben wij ons gespecialiseerd in leiendaken, zink- , lood- en koperwerken. Van de Kimmenade is gevestigd in Helmond, maar werkt door het hele land.

J van de Vrande Bedrijfskleding Kanaaldijk ZW 9a Helmond 5706 LD Helmond www.onlinebedrijfskleding.nl

Dat werkt!


8

BECAUSE RECYCLING... IS OUR BUSINESS!

Heeft u computer afval? contact: tel.: 0031 - 492 - 39 20 04 R&L Recycling B.V. Lage Dijk 31a 5705 BX Helmond

Tel: 0492-392004 Email algemeen: info@r-lrecycling.nl www.r-lrecycling.nl


9

Bijzonder jubileumgala Helmond Sport Op 27 juli 2017 vierde Helmond Sport haar vijftigste verjaardag. Een prachtig jubileum dat de club niet onopgemerkt voorbij laat gaan. In het weekend van 10, 11 en 12 november staat daarom het jubileumweekend op het programma. De aftrap hiervan is op vrijdag 10 november met een bijzonder jubileumgala.

Avond vol entertainment

Het jubileumgala belooft een fantastische avond te worden vol top entertainment. Daarnaast mag een heerlijk en volledig verzorgd diner natuurlijk niet ontbreken. De exacte invulling van deze avond maken we in een later stadium bekend.

Reserveer nu uw tafel

Om verzekerd te zijn van een tafel kunt u zich nu al inschrijven voor deze prachtige avond. U kunt zich inschrijven voor een tafel van tien personen of een tafel van acht personen

Prijsoverzicht Het is mogelijk om een tafel van tien personen voor de oprichtingsprijs van â‚Ź 1967,- excl. BTW te reserveren. De kosten voor een tafel van acht personen bedragen â‚Ź 1750,- excl. BTW.


10

VOOR UW GEMAK ALLES ONDER ÉÉN DAK Brabant Autolease in Helmond is een regionale merk-onafhankelijke leasemaatschappij. Wij maken onderdeel uit van Autodroom Helmond en hebben een samenwerkingsverband met Bovemij. Steeds meer bedrijven geven de voorkeur aan een samenwerking met herkenbare en lokale bedrijven. De ontwikkelingen rond mobiliteit in combinatie BRABANT AUTOLEASEmet de veranderende arbeidsmarkt gaan gedreven, Brabant en Au-samen erg Onafhankelijk, snel. Brabantlokaal, Autolease gaat persoonlijk. graag met Dát u inisgesprek tolease. Wij kennen de automarkt én onze klanten als geen ander. met u op zoek naar de beste oplossingen, een stukje maatwerk. Sinds 2013 zorgt Brabant Autolease voor de perfecte match. Als mobiliteit méér. onafhankelijke partijWant gaan we op zoekis naar een maatwerkoplossing. Welk merk past bij uw wensen? Kiest u voor lease van nieuwe of gebruikte auto’s? En welke leaseoplossing sluit aan op uw situatie? Wij staan voor u klaar. Wij beantwoorden deze vragen graag voor u!

Volkswagen

Volvo

Type

Type

Bijtelling

Bijtelling

Fiat

Contact Brabant Autolease Type Autoboulevard Helmond Varenschut 21e 5705 Lease DK Helmond

Tel: 0492 588 972 info@brabantautolease.nl Locatie: Autowijk Helmond Varenschut 21e 5705 DK Helmond Tel: 0492 588 972 ton@brabantautolease.nl Ton van Abeelen 06-23225695


11

Middendijk 38d 5705 CC Helmond Ind. terreinnr. 2528

T. 0492 59 94 94 F. 0492 59 94 14 M. 06 534 501 40

Voor meer informatie bezoek onze website www.BressersTenten.nl

dus nooit meer een andere tent als u die van Bressers gewend bent!

Webdesign‌ betaalbaar, simpel en No- Nonsens Computer Reparatie, Onderhoud & Verkoop Cloud diensten, OfďŹ ce 365, VoIp telefonie, Internet, netwerk aanleg en beveiliging (bedraad en draadloos) netwerkbeheer, beheer op afstand, pc reparatie etc. Torteltuin 9 | 5754 HA Deurne Nederland 0493-842607 | 0622842069 | info@coscom.nl | www.coscom.nl


12


13

Aflevering van 29 Kia Picanto’s aan de Zorgboog door VDNSKia Helmond Vele blije gezichten tijden de aflevering van de eerste 29 Kia Picanto’s Het afgelopen jaar zijn er veel gesprekken gevoerd tussen VDNS-Kia, Riemersma Leasing en de Zorgboog. Het doel was om tegen een zeer scherp tarief, veilige, zuinige en milieuvriendelijke auto’s met een juiste uitstraling in te zetten. Hiermee kunnen de medewerkers van de Zorgboog ambulante werkzaamheden probleemloos uitvoeren. Echter is er ook de mogelijkheid om deze Picanto’s privé te gebruiken en daar gaat veel gebruik van gemaakt worden! Dankzij VDNS-Kia tegen een scherp tarief volledig ontzorgd. Na een openingswoord door Frank v.d. Nieuwenhuijzen (VDNS-Kia), Hub Simons (Zorgboog) en Joost v.d. Akker (Riemersma Leasing) kan het afleveren beginnen. Na het maken van foto’s en een video zijn alle zorgboog medewerkers direct met hun nieuwe Kia Picanto naar hun volgende bestemmimg gegaan.

Een video over de feestelijke aflevering is te zien op facebook van Autodroom Helmond. VDNS Kia Helmond VDNS Kia Helmond is onderdeel van Autodroom Helmond waar ook vd Nieuwenhuijzen Auto’s, VDNS Suzuki en Brabant Autolease toe behoren. VDNS Kia is ook gevestigd in Venlo en Venray.


14

Helmond, Vossenbeemd 109B / C-D

TE HUUR

Op industrieterrein “Hoogeind” gelegen nieuwbouw bestaande uit bedrijfshallen met kantoren op een perceel van circa 3,8 hectare op toplocatie aan de hoofdontsluiting van het industrieterrein. Kadastraal bekend als Gemeente Helmond, Sectie F, Nummers 471, 473 en 474.

Huurprijs: € 64,500,exclusief BTW per jaar

TE koop

Oppervlakte: Oppervlakte bedrijfsruimte: circa 996 m²; Oppervlakte kantoorruimte: circa 221 m²; Parkeerplaatsen: Iedere unit beschikt over een aantal eigen parkeerplaatsen direct vóór het object. Tevens is er (extra) voldoende parkeerruimte op het centrale verharde terrein. Beschikbaar per: Direct. Bereikbaarheid: Het object is met eigen vervoer goed te bereiken middels de provinciale weg N266. De N266 sluit onder andere aan op de A67 (Venlo-Antwerpen). De A67 vindt aansluiting op de autosnelweg A2 (Amsterdam-Maastricht). De N270 (Eindhoven-Venray) is eveneens nabijgelegen. Op het bedrijventerrein zijn enkele bushalteplaatsen. NS-station en openbare voorzieningen zijn op circa 5 autominuten afstand gelegen.

Helmond, Grasbeemd 21

Op markante locatie op de hoek met de Varenschut en tegenover de vestiging van Fokker Special Products gelegen bedrijfshal met kantoorruimte in twee bouwlagen, verhard voor- en zijterrein en andere voorzieningen. Oppervlakte: Perceel 5.905 m²| Kantoor begane grond Circa 150 m² Kantoor 1e verdieping Circa 245 m² Bedrijfshal (inclusief showroom) Circa 1.545 m² (6 meter hoog) Parkeerplaatsen: Beschikbaar per: Direct. Bereikbaarheid: De bereikbaarheid is met vrachtvervoer, personenvervoer en openbaar vervoer goed; bushalte nabij aan de Varenschut (de verbindingsweg naar het bedrijventerrein Zuid Oost Brabant) naar Rocadeweg die de N266 (Den Bosch – Nederweert langs de Zuid Willemsvaart) en de N279 (Veghel – Asten) verbindt met de A67 Venlo – Eindhoven. Afslag A67 op circa 4 kilometer afstand). NS station Helmond Brouwhuis nabij spoorlijn Eindhoven – Helmond – Venlo.

Helmond, Varenschut 18

Koopprijs: € 1,495,000,-

TE HUUR

Het object betreft een representatief bedrijfscomplex van ca. 9.000 m², het bouwjaar betreft 2009. Het object voorziet in een hoogwaardige bedrijfsruimte en een uitpandige kantoorruimte van twee bouwlagen aan de voorzijde. Het betreft een gebouw met Energielabel A.

Huurprijs: € 475,000,exclusief BTW per jaar

Oppervlakte: Bedrijfsruimte 8.100 m² Kantoorruimte werkplaats 275 m² Kantoorruimte begane grond 345 m² Kantoorruimte 1ste verdieping 280 m² Perceel 1 ha 45 a 53 ca. Parkeerplaatsen: Er zijn 81 Parkeerplaatsen beschikbaar op maaiveld niveau. Beschikbaar per: Direct. Bereikbaarheid: De bereikbaarheid met de auto is zeer goed; het object ligt vlakbij het centrum van Helmond en de Rijksweg A67 (Afslag 35, Someren) is met enkele minuten te bereiken. De A67 staat in de westelijke richting in directe verbinding met Eindhoven en oostwaarts met Venlo.

Kanaaldijk NW 81 • 5707 LC Helmond • T 0492-565 000 • www.hettemabhv.nl • info@hettemabhv.nl


15

Helmond, Kanaaldijk NW 43-45

TE koop/ TE HUUR

Half vrijstaande monumentale kantoorvilla in drie bouwlagen, gelegen in het centrum van Helmond met parkeergelegenheid op eigen terrein. Kadastraal bekend Gemeente Helmond, sectie G, nummer 2450. Het object is geschikt voor de combinatie werken en wonen.

Koopprijs: € 600.000,k.k. exclusief BTW;

Huurprijs: € 48,000,exclusief BTW per jaar

TE HUUR

Oppervlakte: Oppervlakte perceel: circa 586 m²; Kantoorruimte/showroom/atelierruimte begane grond: circa 375 m2; Algemene c.q. woonruimte eerste verdieping: circa 137 m2; Algemene c.q. woonruimte tweede verdieping: circa 103 m2; Parkeerplaatsen: Zes parkeerplaatsen op eigen terrein. Beschikbaar per: Direct. Bereikbaarheid: De bereikbaarheid van het object is zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer goed. Helmond heeft goede aansluitingen op de belangrijke internationale hoofdverkeersaders A2 (Amsterdam-Maastricht-Aken/Luik) en A67 (Duisburg/Ruhrgebied-Venlo-Antwerpen). De provinciale weg N612 biedt een goede verbinding met Veghel/’s-Hertogenbosch. In de toekomst zal de bereikbaarheid van Helmond nog verder worden verbeterd, wanneer de “ruit om Eindhoven” geheel is gerealiseerd.

Helmond, Vlierdensedijk 53

Helmond heeft circa 90.000 inwoners. Het industriegebied Hoogeind is samen met BZOB ruim 500 hectaren groot. De Peelregio waar Helmond de grootste stad is, heeft als onderdeel van Brainport Zuidoost Brabant een uitstekende industrieel vestigingsklimaat. Oppervlakte: Bedrijfshal 2 x 1.050 m² (totaal circa 2.100 m²) Buitenterrein (verhard) circa 1.000 m² Parkeerplaatsen: Op eigen buitenterrein ruim voldoende parkeerplaatsen. Beschikbaar per: Direct. Bereikbaarheid: Bedrijventerrein Hoogeind is goed bereikbaar voor personen en vrachtvervoer via de N270, de N279 en de N612 die directe snelwegverbinding hebben naar de A270 en de A69. Een bushalte is nabij, aan de Vossenbeemd / Lage Dijk.

Huurprijs: € 35,per m2 per jaar

Helmond, Schootense Loop 2

TE koop/ TE HUUR

Dit kantoorgebouw bestaat uit twee bouwlagen alsmede een archiefkelder en is prominent gelegen aan de Schootense Loop 2/hoek Hortsedijk, aan de rand van bedrijventerrein “Groot Schooten” aan de westzijde van Helmond nabij de A270 (Eindhoven-Helmond).

Koopprijs: Op aanvraag Huurprijs: € 50,000,exclusief BTW per jaar

Oppervlakte: Oppervlakte perceel: Circa 2.000 m². Oppervlakte kantoor: Circa 475 m², op de eerste verdieping. Parkeerplaatsen: Zes parkeerplaatsen op eigen terrein. Aanvaarding: In overleg. Bereikbaarheid: De bereikbaarheid van het object is zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer goed. De A270 centrum Helmond – centrum Eindhoven ligt vlakbij. Helmond heeft aansluitingen op de belangrijke internationale hoofdverkeersaders A50 en A67 (Duisburg/Ruhrgebied-Venlo-Antwerpen). De provinciale weg N279 biedt een goede verbinding met Veghel/’s-Hertogenbosch. In de toekomst zal de bereikbaarheid van Helmond nog verder worden verbeterd, wanneer de “ruit om Eindhoven” geheel is gerealiseerd, (richting A50 en A2).

Kanaaldijk NW 81 • 5707 LC Helmond • T 0492-565 000 • www.hettemabhv.nl • info@hettemabhv.nl


16


17

k de la n i k stra ning ns vak ! o w Uw so Dat i

0492 - 551977 Schilderwerken Wandafwerking Glaszetten Gevelreiniging

Kijk op onze website voor een speciale aanbieding !

www.vbh-schilderwerken.nl

Schilders- en afwerkingsbedrijf voor Particulieren en Vastgoedonderhoud

Markt 213 | 5701 RJ Helmond | Tel: 0643547002 | E-mail: info@se7en.restaurant

www.se7en.restaurant


18

Eerste Helmond Sport City Tour groot succes Op donderdag 28 september stond de eerste editie van de Helmond Sport City Tour op het programma. Onder leiding van Business Clublid William Verkoelen bezocht de Business Club van Helmond Sport diverse mooie bezienswaardigheden in Helmond. De City Tour werd afgetrapt in de Cacaofabriek. Na het welkomstwoord werd in de filmzaal de film ‘The Boys are Back in Town’ bekeken. De film waarbij supporters van Helmond Sport terugblikken op historische gebeurtenissen in de historie van de club.

Bijzondere rondit

Vanuit de Cacaofabriek kreeg het gezelschap een bijzondere rondrit door de stad. Met de spelersbus uit de jaren tachtig gingen zij de mooiste plekjes van Helmond af. Na de rondrit


19

bezocht de groep het kasteel, daar werd de kelder en de Bel-etage bezocht. Vervolgens werd er een bezoek gebracht aan Il Borgo waar het Vijfhoeck bier werd geproefd. Ook werd er uitleg gegeven over de plannen van de verbouwing van de Kerkstraat. Na het bier was het tijd om de kennis van de aanwezigen te testen middels een quiz over de stad Helmond en de club Helmond Sport. Als afsluiter kregen de deelnemers een proeverij op de pannenkoekenboot en genoten zij van een optreden van amusementsgroep de Keiegalmers.


20

UW PARTNER IN DATA -& TELECOM specialist in digitale netwerk verbindingen

Engelseweg 242 • Industrieterrein 2446 • 5705 AK Helmond T: +31 492 549 189 • info@foanederland.nl • www.foanederland.com


21

Specialist op het gebied van verpakkingen van golfkarton Erma verpakkingen is sinds november 1992 actief in de verpakkingsbranche. De naam “ERMA” is eenvoudig te verklaren; ERwin en MArk Saris twee broers en tevens de twee compagnons. ERMA verpakking is een; “sheetplant” d.w.z.; wij vervaardigen verpakkingen uit golfkartonnen platen.

Onze specialiteiten zijn: XXXL-dozen Driedubbel golfkarton Palletdozen Stansdozen Drukwerkdozen Vakverdelingen

Branchweg 10 • 5705 DR Helmond (industrienr. 2160) Telefoon : 0492-528675, Fax : 0492-527335 E-mail : info@erma.nl •Internet : www.erma.nl


22

PASFOTO’S NODIG? Nieuw bij Black & Colors Officieel goedgekeurde pasfoto’s! Direct klaar terwijl u wacht, zonder afspraak! Gratis parkeren voor de deur!

Panovenweg 35 ~ 5708 HR Helmond Tel: 0492-527250 ~ info@black-colors.nl www.black-colors.nl


23

mijnbedrijfslocatie Helmond Mijnbedrijfslocatie.nl De website helmond.mijnbedrijfslocatie.nl is een neutraal platform met actuele, relevante informatie over de Helmondse bedrijventerreinen

Het terrein beschikt over prima voorzieningen en services. • Parkmanagementorganisatie • Glasvezel • Ondernemerswerkgroep BZOB verenigd binnen de Stichting Bedrijventerreinen Helmond • Collectief cameratoezicht op het gehele bedrijventerrein

In Helmond zijn verschillende locaties waar u uw bedrijf kunt starten, vestigen of verplaatsen. Het Bedrijventerrein Zuid Oost Brabant (BZOB) is een bovenregionaal bedrijventerrein bestemd voor grootschalige industriële-, logistieke- en groothandelsbedrijven.

Naast meerdere logistieke bedrijven is er een concentratie van de foodprocessing industrie. Op BZOB zijn nog enkele mooie bouwkavels beschikbaar.

Het bedrijventerrein is ruim opgezet met brede wegprofielen en kent een minimale kavelgrootte van 1 ha. Er is kadefaciliteit aanwezig aan de Zuid Willemsvaart. De hoofdontsluiting van het bedrijventerrein is aan de Rochadeweg gelegen middels “turborotondes” en kent een zeer gunstige ligging ten opzichte van de A67.

Wilt u weten welke percelen/panden beschikbaar zijn of wilt u meer informatie over de andere bedrijventerreinen in Helmond, kijk dan op helmond.mijnbedrijfslocatie.nl.

Bedrijventerrein Zuidoost Brabant


24

Steenovenweg 21 - 5708 HN Helmond - Tel.: 0492-507507 info@restaurantdesteenoven.nl - www.restaurantdesteenoven.nl

De Steenoven voor al uw feesten & partijen en totaal catering op maat, 7 dagen per week

Restaurant gedeelte 6 dagen per week geopend, Restaurant gedeelte op Woensdag gesloten

De Kluis 2 - 5707 GP Helmond - Tel.:0492 536 361 info@paviljoendewarande.com - www.paviljoendewarande.com

De mooiste horeca locatie van Helmond

6 dagen per week geopend vanaf 11.00 uur. Restaurant Maandag gesloten

Tapperij - Restaurant

De chevelingse in-Loop Aarle-Rixtelseweg 107 - 5707 GK Helmond - Tel.: 0492-792444 info@schevelingen.nl - www.schevelingen.nl

Een Helmonds Tapperij – Restaurant, landelijk gelegen

6 dagen per week geopend vanaf 14.00 uur en op Zondag vanaf 12.00 uur. Restaurant Dinsdag gesloten

Brasserie

Ridderplein 3 - 5421 CV Gemert - Tel.: 0492-361252 info@brasseriedekeizer.nl - www.brasseriedekeizer.nl 7 dagen per week geopend vanaf 10.30 uur de gehele dag geopend

Gemertse Brasserie, op een unieke locatie


25

N Light BV is leverancier van ARKOSlight en LAES N Light BV • Noorddijk 5, 5705 C X Helmond • +31492 548000 • info@nlight.nl

nlight.nl

Bouwtekeningen printen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Met onze printers kunnen wij uw bouwtekening snel printen en altijd voor een scherpe prijs. Kleur/zwart- wit, gevouwen/ongevouwen, grootformaat digitaliseren, geen probleem Panovenweg 35 • 5708 HR Helmond 0492-527250 • info@black-colors.nl •www.black-colors.nl


26

Het moet maar eens afgelopen zijn met dat bijklussen! Of toch niet altijd? Vrijwel iedere werkgever met werknemers die vakman/-vrouw zijn, kennen het verschijnsel dat de werknemer buiten werktijd bijklust. De bekendste voorbeelden zijn de bouwvakker, de loodgieter, de elektricien en de schilder, maar ook in andere beroepsgroepen komt het uiteraard voor. Dit bijklussen kan op beperkte schaal plaatsvinden, bijvoorbeeld voor familie en vrienden, maar het kan ook op veel grotere schaal. Sommige werknemers hebben er zelfs bijna nog een volledige baan bij naast de eigen werkzaamheden voor hun werkgever. Wat kunnen de gevolgen hiervan zijn voor u als werkgever en wat kunt u doen om hier grip op te krijgen en houden?

Werknemer gaat minder presteren

Werknemers die een volledige werkweek hebben van 40 uur waarbij ook nog sprake is van zwaar fysiek werk, hebben hun vrije tijd nodig om daarvan te herstellen. Als ze dan in de avonduren en in het weekend ook nog voor zichzelf gaan werken, zijn ze minder uitgerust dan nodig is. Waarschijnlijk niet direct, maar op den duur zal dit zeker het geval zijn, zeker ook als de werknemer wat ouder gaat worden. Hij zal dan minder snel en-of nauwkeurig werken voor u en in ieder geval niet meer zo fris op het werk komen als nodig is. Dit kan klachten opleveren van uw opdrachtgevers, of hij maakt fouten bij uw eigen bedrijf. U zult in een dergelijke situatie de werknemer alleen kunnen aanspreken op zijn mindere functioneren. Als dat functioneren echt onder de maat wordt, kan de werknemer daar uiteraard op worden aangesproken en kunnen ook sancties worden getroffen tegen de werknemer. Dat betekent echter dat u alleen kunt reageren richting de werknemer als hij echt minder gaat functioneren, maar dat u niet proactief kunt handelen. Niet ideaal om een goede relatie met de werknemer te behouden.

Werknemers melden zich ziek

Daarnaast zien we in de praktijk vaak sneller ziekmeldingen van een werknemer die in zijn vrije tijd bijklust. Ofwel omdat hij te veel van zichzelf


27

vraagt, ofwel omdat hij een ongelukje krijgt en letsel oploopt. En als de werknemer dan langdurig ziek gemeld is, moet u als werkgever zijn loon wel ‘gewoon’ blijven doorbetalen, al dan niet voor 70%. Hiervoor is niet van belang hoe en waar uw werknemer arbeidsongeschikt is geraakt. Of hij nou arbeidsongeschikt wordt omdat hij gedurende langere tijd te veel zwaar werk heeft verricht en daardoor tijdelijk of permanent uitvalt, of hij arbeidsongeschikt is geraakt bij het verrichten van werkzaamheden voor u, of dat hij arbeidsongeschikt raakt bij het verrichten van werkzaamheden voor zichzelf. In alle gevallen, dus ook in die laatste situatie, bent u verplicht om zijn loon door te blijven betalen. U heeft dan ook een groot belang om in deze situaties zelf het initiatief te kunnen nemen. Kan dat en zo ja, hoe doet u dat?

Werknemers moeten dan op basis van dat regelement voor elke klus toestemming vragen en mogen dat dan ook pas gaan doen als ze die toestemming hebben gekregen. Daarnaast is ook van belang dat dit reglement consequent wordt nageleefd. Doet u dat niet, dan zal de werknemer er in een procedure een beroep op kunnen doen dat sprake is van willekeur omdat andere werknemers er niet op worden aangesproken. Voor alle vragen op gebied van arbeidsrecht, dus ook als u uw arbeidsovereenkomsten of uw personeelsreglement wilt laten opstellen of wilt laten toetsen, kunt u terecht bij Peelland Advocaten, gevestigd aan de Kanaaldijk N.W. 81 in Helmond. Wij zijn u graag van dienst.

Verbieden om nevenwerkzaamheden te verrichten

Als u als werkgever niet wilt dat een werknemer buiten zijn werkzaamheden voor u in eigen tijd bijklust, kunt u dat ‘gewoon’ verbieden. Dit doet u door in de arbeidsovereenkomst een bepaling op te nemen op basis waarvan het de werknemer wordt verboden om nevenwerkzaamheden te verrichten naast hun werkzaamheden voor u. Hieraan kan dan een boetebeding worden verbonden. Uw werknemer moet dan de boete betalen die is afgesproken, als wordt geconstateerd dat hij toch nevenwerkzaamheden verricht. Bovendien kunt u hem hiervoor een officiële waarschuwing geven en bij herhaling zelfs ontslag.

Tussenoplossing mogelijk?

Maar wat als u uw werknemer niet helemaal wilt verbieden om nevenwerkzaamheden te verrichten, maar wel wil voorkomen dat dit tot problemen leidt omdat uw werknemer te veel bijklust naast de werkzaamheden die hij voor u verricht. Hoe kunt u dat dan regelen? Neem in de arbeidsovereenkomst met alle werknemers op dat een werknemer pas nevenwerkzaamheden mag verrichten als hij hier voorafgaand toestemming voor heeft gekregen van u. Op die manier kunt u in de gaten houden welke werknemer, wanneer werkzaamheden verricht en kunt u het verbieden als dit de spuigaten uitloopt, of als u het idee heeft dat een werknemer het fysiek niet aankan om naast de werkzaamheden voor u nog andere werkzaamheden te verrichten. Maatwerk dus! Hierbij moet u zich wel aan enkele ‘spelregels’ houden. Allereerst moet u de afspraken die u met uw werknemers afspreekt over nevenwerkzaamheden vastleggen in een reglement dat voor alle werknemers geldt. In het reglement moet staan wanneer nevenwerkzaamheden zijn toegestaan, onder welke voorwaarden dit mag en ook wat de consequenties zijn als nevenwerkzaamheden worden verricht als een werknemer hiervoor geen voorafgaande toestemming heeft gekregen. Deze consequentie zal in eerste instantie een waarschuwing zijn en bij herhaalde overtreding zal dit zelfs tot ontslag kunnen leiden. Het reglement moet aan de werknemers worden uitgereikt (bijvoorbeeld bij de arbeidsovereenkomst) en de werknemer moet ook tekenen voor de ontvangst van dit reglement.

Voor alle vragen op gebied van arbeidsrecht kunt u terecht bij Peelland Advocaten, gevestigd aan de Kanaaldijk N.W. 81 in Helmond. Wij zijn u graag van dienst. Erik Jansen Advocaat


28

Black & Colors ook voor al uw stickers in alle maten en vormen Panovenweg 35 - Helmond - Tel.: 0492 - 527250 e-mail: info@black-colors.nl - www.black-colors.nl

UW PARTNER IN KABELS & SPECIAALKABELS Panovenweg 32 5708HR Helmond T +31(0)492 529 645 F +31(0)492 528 515 info@edec.nl www.edec.nl

Speciaalkabels en spiraalkabels op maat gemaakt voor o.a. telecommunicatie, navigatiesystemen en de medische industrie. Geschikt voor diverse toepassingen en verkrijgbaar vanaf 100 meter. Speciaal ontwikkeld en gefabriceerd volgens klantenspeciďŹ caties.

Kabel B.V.


29

Diensten: -

juridische advisering opstellen voorwaarden debiteurbeheer incasso gerechtelijke procedures (conservatoire- en executoriale) beslagen - constatering - met name op gebied van huur- en internationale incasso

Mierloseweg 138 - 5707 AS Helmond - telefoon: 0031 492 522196 info@deurwaarderhelmond.nl - www.deurwaardershelmond.nl

ZEER UITGEBREIDE KEUZEMENU’S 3, 4 of 5 gangen, voor ieder wat wils Menu’s vanaf € 26,80

N

! W IEU

KEUZE UIT: 11 Voorgerechten, 6 soepen, 8 tussengerechten, 14 hoofdgerechten. En als dessert kunt u onbeperkt gebruik maken van ons uitgebreide Grand Dessert buffet. Deze gerechten zijn ook a la carte te bestellen Dagelijks vanaf 17.00 uur, (op woensdag is ons restaurant gedeelte gesloten) Steenovenweg 21 - 5708 HN Helmond - 0492-507507 info@restaurantdesteenoven.nl - www.restaurantdesteenoven.nl


30

www.black-colors.nl

betrouwbaar snel en professioneel

XXL POSTERS FC • BOUW TEKENINGEN • FEESTGIDSEN • SUPPLIES • BANNERS T-SHIRTS BEDRUKKEN • DTP OPMAAK • PERSONALISEREN • MAILING FLYERS • STROOIFOLDERS • FAM DRUKWERK • LAMINEREN • INBINDEN PENNEN • CANVAS • ZEIL • LIJSTEN • WIRE - O • HUISSTIJLEN PLASTIFICEREN • ZWART / KLEURKOPIEEN • STICKERS • ETIKETTEN

Black & Colors Panovenweg 35 - Helmond - Tel.: 0492 - 527250 e-mail: info@black-colors.nl - www.black-colors.nl


Helmond Beek en Donk Den Bosch

Wordt in het begin van elke maand in een oplage van 1000 stuks gedrukt en verspreid bij alle Eindhoven bedrijven op de 5 bedrijventerreinen in Helmond!

Deurne

Someren Asten

HET blad voor Ondernemingen in Helmond

Wij hopen met zakelijk helmond een belangrijke spil te kunnen zijn in de communicatie en het promoten van u en uw bedrijf. Hierdoor zijn we in staat om samen met u verbindingen te leggen met andere ondernemingen hier in Helmond. En wat mooi is: U kunt zelf de schijnwerpers op een andere wijze op uw onderneming richten. U neemt het heft in eigen hand en geeft aan hoe u uw bedrijf in dit blad naar buiten wil laten uitstralen. Dit alles bepaalt u zelf. Er is heel veel mogelijk. Want bent u op zoek naar deskundige medewerkers, wilt u een auto verkopen, een pand verhuren of verkopen, dan bent u hiervoor aan het juiste adres. Misschien bent u naarstig op zoek naar nieuwe leden voor uw vereniging, stichting of sportclub. Heeft u aanbiedingen en acties, waarmee u uw bedrijf extra in the picture wil zetten, ook dan is dit blad de juiste plek om het gewenste onder de aandacht te brengen. Door middel van een creatieve promotiewijze in de vorm van een aantrekkelijke advertentie, kunnen wij u op een laagdrempelige financiële wijze op de meest uiteenlopende gebieden van dienst zijn. Denk ook aan het adverteren van uw producten, diensten en bedrijfsfeesten. Echt waar, het kan allemaal. Misschien heeft u zelf wel leuke ideeën om uw onderneming in de spotlights te zetten. Neem contact met ons op en wij gaan met u in gesprek. Met een pakkend interview kunt u zichzelf als betrokken ondernemer op een unieke manier op de kaart zetten. Hierdoor kunt u zelf uw onderneming naar een nog hoger en interessanter level tillen. U heeft het allemaal zelf in de hand…. “wie wil dit nou niet?”

Hoe zien de kosten eruit? Bij het aanleveren van een kant en klare advertentie betaalt u:

Kiest u voor het afnemen en publiceren van een interview, dan betaalt u:

Halve pagina full colour € 65,- ex. btw Hele pagina full colour € 110,- ex. btw

€ 100,- ex. btw* + € 110,- ex BTW (Hele pagina full colour)

Wilt u dat wij een advertentie voor u opmaken, dan berekenen wij voor een:

* Dit bedrag heeft betrekking op een hele pagina inclusief foto.

Halve pagina full colour € 50,- ex. btw Hele pagina full colour € 65,- ex. btw

Wij wensen u veel leesplezier met deze nieuwe editie van Zakelijk Helmond.

U dient hierbij zelf uw fotomateriaal, illustraties, teksten en logo’s aan te leveren.

Zakelijk Helmond is een uitgave van Black en Colors • Panovenweg 35 • 5708 HR Helmond

Voor aanleveren advertenties of meer info: info@zakelijkhelmond.nl www.zakelijkhelmond.nl

Redactie Zakelijk Helmond, info@hettyaarts.nl • www.hettyaarts.nl Mobiel: 06 – 26 80 64 94


32

Oprecht betrokken Peelland Advocaten Kanaaldijk Noord West 81 5707 LC Helmond T 0492-543093 Mob Erik 06 - 21 42 57 72 Mob Roel 06 - 46 07 65 58 info@peellandadvocaten.nl

www.peellandadvocaten.nl

Alle Lampen

Gratis verzending bij bestelling vanaf â‚Ź50


33

Mijn boek brengt me in een onstuitbare flow… Sinds mijn boek: ‘Verbonden na de Dood’ op 8 september jl. werd gelanceerd, kwam ik in een rollercoaster terecht. De promotietour kon van start gaan en sinds die tijd zijn er al weer veel mooie dingen gebeurd. Interviews in de lokale weekkranten in Helmond en in mijn geboortestad Den Bosch. Bij Omroep Helmond radio schoof ik aan tafel bij het programma: ‘Tegen de Stroom in’ en daar werd mij het hemd van mijn lijf gevraagd. Wat ontzettend leuk, om over zaken te praten die je vanuit je hart doet. Dan vergeet je de tijd. Ook ga ik al over de grens met mijn boek. Een spiritueel Belgisch maandblad wijdt in de novembereditie uitgebreid aandacht aan mijn boek. Dit blad ligt ook in de schappen in de Nederlandse boek- en tijdschriftenwinkels. Door steeds dicht bij mezelf te blijven, brengt het schrijven me in deze fase van mijn leven, nog meer dan ooit, in een onstuitbare flow… Hetty Aarts Eindredacteur Zakelijk Helmond Het boek: ‘VERBONDEN NA DE DOOD’ is te bestellen bij: www.boekscout.nl en bij alle boekhandels. Het ISBN is: 978-94-022-3873-0

Ondertussen is mijn boek, behalve bij Uitgever Boekscout en bij enkele boekhandels in Den Bosch, ook bij Boekhandel De Ganzenveer en bij Primera in het Centrum van Helmond te koop. Op zondag 29 oktober houd ik bij Boekhandel de Ganzenveer een signeersessie van 14.00 – 15.30 uur. Op Allerzielen, donderdag 2 november ben ik vanaf 15.00 uur tot 17.30 uur aanwezig bij Bruna Mierlo om over mijn boek te vertellen, dat vanaf die middag ook daar te koop zal zijn. Ook hier ontbreekt het signeren niet. Daarnaast ga ik de schijnwerpers richten op meerdere boekhandels in de regio Helmond en Den Bosch. Ook landelijk ga ik stapje voor stapje mijn vleugels verder uitslaan. En wil je me voor een lezing of boekpresentatie boeken, dan kan dit natuurlijk altijd, heel graag zelfs. Misschien loop je ‘vast’ op jouw levenspad, proef je na het lezen van mijn boek een herkenning, voel je dat er een boodschap voor jou in zit verweven en heb je vragen aan mij over het boek. Weet je, ik heb je zoveel te vertellen, want er is meer tussen hemel en aarde. Ik verheug me nu al op de interactie met jou. Wat ben ik trots op mijn roots, mijn spirituele pad en het onzichtbare contact met mijn vader.


34

regio Helmond

TO U R S

Bustripjes.nl

B .V.

* Zakelijk vervoer * Groepsreizen * Rolstoeltouringcar

* Business Taxi * Airport transfers * Zieken- en Zorgvervoer

WWW.BERGERHOF.NL | WWW.BUSTRIPJES.NL Wilhelminastraat 78 | 5731 ER Mierlo | T: 0492-662260 | info@bergerhof.nl

Voor al uw transport oplossingen Burg. van Lokvenstraat 112 5731 LR Mierlo Tel./fax: +31 (0)492 - 661890 Mobiel: +31 (0)6 - 51340855 www.nicovandewieltransporten.nl

info@nicovandewieltransporten.nl


35

regio Helmond

Hoveniersbedrijf de Haas bv Wij maken van een tuin, uw tuin zowel zakelijk als privé

De Huufkes 2A 5674 TM Nuenen 040 284 07 31 06 51 87 15 05 info@hovenierdehaas.nl

EMPE zorgt voor uw complete koffievoorziening met hoge kwaliteit koffieautomaten, de beste ingrediënten en een ongeëvenaarde service. Uw koffievoorziening via EMPE betekent zorgeloos genieten van een Italiaanse espresso, cappuccino of latte macchiato. Wij zorgen voor de koffie.

Gerard Bildersstraat 8B 5753 DE Deurne

Tel 0493 - 35 49 84 Fax 0493 - 35 49 85

info@coffeesystems.nl www. coffeesystems.nl


VANAF 2 OKTOBER NIEUW BIJ DE STEENOVEN

DE KLEINE LUNCHKAART MAANDAG, DINSDAG, DONDERDAG EN VRIJDAG IS DE LUNCH GEOPEND VAN 11.30 UUR TOT 14.00 UUR

MAAND E L E H E G G R AT I S 2 , 7 1 0 R2 W OK TOBE E BIJ U I F F O K K O PJ E S ECHTEN R E G H C LUN

DIVERSE LEKKERE BROODJES, SOEPEN, PANINI’S, BAGUETTES, FLAMMKUCHEN, KLEINE LUNCH GERECHTEN EN SALADES

Steenovenweg 21 - 5708 HN Helmond - 0492-507507 info@restaurantdesteenoven.nl - www.restaurantdesteenoven.nl

Profile for ZakelijkZakelijk

Zakelijkhelmond201720  

Zakelijkhelmond201720  

Advertisement