Page 1

Helmond 2017 • 3de jaargang nummer 6 • Juni

WIJ CREËREN DROOMZWEMBADEN… lees verder op 5-7

Droomzwembaden…

Helmond Sport

Kia Optima Sportswagon

Peelland advocaten

Ondernemers Cafe Helmond

Dolphin hoofdsponsor van Squadra

P 5-7

P 12-13

P 17-19

P 26-27

P 29

P 32-33


2

SAKKO TANKSTATIONS Hoge kwaliteit! Lage prijs! Elke dag!

ZAKELIJK DIESEL EN EURO95 TANKEN IN HELMOND MET DE HOOGSTE KORTINGEN? LAAT U VERRASSEN EN NEEM CONTACT MET ONS OP VIA TANKPAS@SAKKOCOMMERCIAL.NL OF BEL MET 0164-271020! LOCATIE SAKKO STATION HELMOND LAGEDIJK 11 5705 BX HELMOND WWW.SAKKOTANKSTATIONS.NL

Oprecht betrokken Peelland Advocaten Kanaaldijk Noord West 81 5707 LC Helmond T 0492-543093 Mob Erik 06 - 21 42 57 72 Mob Roel 06 - 46 07 65 58 info@peellandadvocaten.nl

www.peellandadvocaten.nl


Helmond Beek en Donk Den Bosch

Wordt in het begin van elke maand in een oplage van 1000 stuks gedrukt en verspreid bij alle Eindhoven bedrijven op de 5 bedrijventerreinen in Helmond!

Deurne

Someren Asten

HET blad voor Ondernemingen in Helmond

Wij hopen met zakelijk helmond een belangrijke spil te kunnen zijn in de communicatie en het promoten van u en uw bedrijf. Hierdoor zijn we in staat om samen met u verbindingen te leggen met andere ondernemingen hier in Helmond. En wat mooi is: U kunt zelf de schijnwerpers op een andere wijze op uw onderneming richten. U neemt het heft in eigen hand en geeft aan hoe u uw bedrijf in dit blad naar buiten wil laten uitstralen. Dit alles bepaalt u zelf. Er is heel veel mogelijk. Want bent u op zoek naar deskundige medewerkers, wilt u een auto verkopen, een pand verhuren of verkopen, dan bent u hiervoor aan het juiste adres. Misschien bent u naarstig op zoek naar nieuwe leden voor uw vereniging, stichting of sportclub. Heeft u aanbiedingen en acties, waarmee u uw bedrijf extra in the picture wil zetten, ook dan is dit blad de juiste plek om het gewenste onder de aandacht te brengen. Door middel van een creatieve promotiewijze in de vorm van een aantrekkelijke advertentie, kunnen wij u op een laagdrempelige financiële wijze op de meest uiteenlopende gebieden van dienst zijn. Denk ook aan het adverteren van uw producten, diensten en bedrijfsfeesten. Echt waar, het kan allemaal. Misschien heeft u zelf wel leuke ideeën om uw onderneming in de spotlights te zetten. Neem contact met ons op en wij gaan met u in gesprek. Met een pakkend interview kunt u zichzelf als betrokken ondernemer op een unieke manier op de kaart zetten. Hierdoor kunt u zelf uw onderneming naar een nog hoger en interessanter level tillen. U heeft het allemaal zelf in de hand…. “wie wil dit nou niet?”

Hoe zien de kosten eruit? Bij het aanleveren van een kant en klare advertentie betaalt u:

Kiest u voor het afnemen en publiceren van een interview, dan betaalt u:

Halve pagina full colour € 65,- ex. btw Hele pagina full colour € 110,- ex. btw

€ 100,- ex. btw* + € 110,- ex BTW (Hele pagina full colour)

Wilt u dat wij een advertentie voor u opmaken, dan berekenen wij voor een:

* Dit bedrag heeft betrekking op een hele pagina inclusief foto.

Halve pagina full colour € 50,- ex. btw Hele pagina full colour € 65,- ex. btw

Wij wensen u veel leesplezier met deze nieuwe editie van Zakelijk Helmond.

U dient hierbij zelf uw fotomateriaal, illustraties, teksten en logo’s aan te leveren.

Zakelijk Helmond is een uitgave van Black en Colors • Panovenweg 35 • 5708 HR Helmond

Voor aanleveren advertenties of meer info: info@zakelijkhelmond.nl www.zakelijkhelmond.nl

Redactie Zakelijk Helmond, info@hettyaarts.nl • www.hettyaarts.nl Mobiel: 06 – 26 80 64 94


4

MAGIC is something you make…… Na een loopbaan van 23 jaar bij een groot telecombedrijf liet de roep van mijn hart zich steeds vaker en luider horen. “Ga schrijven en je zakelijk en persoonlijk verbinden met mensen, die bij je passen, die dezelfde energiefrequentie uitstralen als jij.” En dit gebeurde…. Nu schrijf ik voor verschillende bladen in Helmond. Daarnaast ben ik Numeroloog en Docent workshops. Ik maak numerologische horoscopen en geef consulten. Verder kan ik binnen een half uur helderheid en inzicht verschaffen vanuit een zielskrachtcoachende rol.

TEKSTSCHRIJVEN:

Redigeren en corrigeren van teksten Verzorgen van redactionele artikelen

INTERVIEWEN:

Interviewen van ondernemers en het uitwerken van de verhalen

WORKSHOPS:

Basis en vervolg Schrijven vanuit het Hart Charismatisch Presenteren Basis en vervolg Numerologie

NUMEROLOGIE BEDRIJVEN:

Sollicitatiebegeleiding: aan de hand van het CV maak ik numerologische persoonsanalyses. Past de kandidaat in het profiel van de functie en sluit deze persoon aan bij de visie van het bedrijf? Presentatie/lezing: over de getallenleer van Pythagoras

Hetty Aarts | 06 – 26 806 494 | info@hettyaarts.nl | www.hettyaarts.nl


5

Vervolg van de voorpagina

WIJ CREËREN DROOMZWEMBADEN… Aan de Hasselbeemden 36 in Helmond bent u bij Leandra van Hoof en Tarek Bayoumy van Odenwald Zwembaden en Dinotec Service aan het juiste adres voor al uw wensen op het gebied van zwembaden.

Ik wilde het zelf gaan doen…

Het is alweer 10 jaar geleden, dat Tarek in aanraking kwam met de zwembadenbranche. “Ik werkte voor een bedrijf in Geldrop, waar mijn passie voor water werd geboren. Wat heb ik daar veel geleerd. Ik hield me bezig met bijzondere projecten. Voor een van de dochterbedrijven: Dinotec uit Duitsland ben ik het sales management van Nederland, België en Luxemburg erbij gaan doen. Dat ging me goed af. Maar na enkele jaren werd het bedrijf in Geldrop verkocht. Ik startte mijn eigen firma en bleef op zelfstandige basis de meetregel- en doseertechniek verkopen. Maar ja, dat was het toch niet.. Ik wilde er zelf mee gaan werken, want ik dacht dat ik het beter kon. Met mijn beste klanten heb ik overlegd, want ik kon niet zomaar beginnen. Eerst onderzocht ik waar voor mij de kansen lagen. Dat was met name het hoger segment, waar hoogwaardige kwaliteit voorop staat. Hierdoor had ik ook rechtstreeks contact met de betere merken. Vanuit dit gedachtegoed begon ik en het werd succesvol. We hebben nu nog geen showroom, maar dat is onze wens voor de nabije toekomst.”

Samen met zwembadbouwers en onderaannemers werken aan droomzwembaden…

“Het is gewoon een prachtige markt, vooral als je mooie dingen kunt maken. Ik hamer altijd op kwaliteit.” Leandra toont trots een foto, terwijl Tarek vertelt. “Kijk, samen met een gespecialiseerde ploeg werkte ik in de buurt van Maastricht aan de totstandkoming van een zwembad. Het was een gemetseld bad en de folie van Alkorplan Renolit voor de zwembadafdichting hebben we binnen 2 ½ uur erin geplaatst. Deze folie is van hoge kwaliteit. En vorige week is er door ons een pomp geplaatst bij een van onze klanten in Helmond. Hun oude pomp zoog lucht aan. We hebben het probleem opgelost. Zelf doe ik kleine werkzaamheden. En de grote werkzaamheden doen we samen met onderaannemers.”

De ‘zwembadenwereld’ is een hele aparte markt…

Door zijn kennis en interesse met betrekking tot de veelzijdigheid van projecten waarin water de hoofdrol speelt, komt hij steeds weer op nieuwe ideeën.


6

Focus op duurzaamheid…

Tarek en Leandra zijn vooruitstrevend… zonder de focus op duurzaamheid uit het oog te verliezen. “Onze klanten bevinden zich in Helmond, Eindhoven en omgeving.. Het zijn particuliere maar ook zakelijke klanten. Zij kopen voornamelijk onderdelen voor hun installaties of nemen contact op als er iets in de technische ruimtes aan de hand is. Verder bieden wij het product zoutelectrolyse aan. Dit is de oplossing voor openbare zwembaden, campings en hotels die hun eigen chloor willen produceren om hun zwembadwater te desinfecteren. Het is niet alleen goedkoper, maar ook beter voor het milieu.” “Zwembaden is een hele aparte markt. Het duurt jaren voordat je er een beetje verstand van hebt. Je hebt met zoveel zaken te maken. Zo zijn er verschillende bouwvormen en bieden wij zwembaden aan, die wij gieten uit beton. Dat zijn zichtbetonnen baden en meteen helemaal afgewerkt. Hier heb je verschillende variaties in. Het liefst bouw ik een overloopzwembad. Dat is een zwembad waar het water altijd overloopt. Je hebt dan helemaal geen vuil. Zelfs het kleinste korreltje zand verdwijnt naar de oppervlakte en komt in de goot terecht. Vanuit de goot komt het water via de buffertank in de technische installatie, wordt het gefilterd en komt het weer terug in het zwembad. Bij een Skimmer zwembad werkt het anders.. Alleen heb je dan een opening in het zwembad. In dit bad staat het water tot hoog aan de rand, dus niet over de rand. Hier heb je altijd een waterlijn die je op een gegeven moment gaat zien.”

Nieuwe ontwikkeling komt eraan…

Op het moment ben ik samen met verschillende leveranciers bezig met het ontwikkelen van een nieuw materiaal. We plaatsen glasvezelversterkte betonnen platen in een gat en gieten ze aan met beton. Het droogproces duurt een dag. Vervolgens gieten we tussen de wanden de rest van de beton aan met staalvezel versterkt beton. Binnen drie dagen heb je een compleet afgewerkt zwembad van de hoogste kwaliteit op het gebied van techniek en afwerking waar de klant trots op kan zijn!

Bijzondere projecten… veel beweegbaar…

“We zijn nu bezig met een groot project in Belgie. Dat is een Wellnesscentrum voor gehandicapte mensen. Er komt een beweegbare bodem in en een guillotinedeur om naar buiten te kunnen zwemmen. Verder is er een afdekking, die over het buitenzwembad heen loopt om het bad af te sluiten. Wij werken met verschillende partijen om dit aan te kunnen bieden. Vanuit mijn kennis van de zwembadwereld werk ik alleen met Dinotec meet- en regeltechniek. Daarmee kunnen we hoogwaardige zwembadtechniek aanbieden.”

Inloggen in het systeem…

“De klant en wij kunnen op de telefoon inloggen op een computergestuurd systeem, dat continue de techniek in de gaten houdt. Dit zorgt ervoor, dat alles in en om het zwembad onder controle blijft. Als er iets gebeurt, dan ontvangen wij een mailtje wat er precies aan de hand is zodat we altijd adequaat kunnen handelen. Wel zo’n geruststellende gedachte!”

De klant bepaalt…

“Het begint altijd met een gesprek. En vanuit dat gesprek gaan we kijken wat de wensen van de klant zijn om hun eigen droomzwembad te kunnen creëren. Aan de hand van deze wensen en soms ook het budget, kijken wij hoe we het mooiste droomzwembad, op maat kunnen bouwen. Aan de hand van de kennis die we hebben, sturen wij de klant de juiste richting op. Mocht iets niet kunnen, dan zeggen we


7

het ook. Het mooiste vind ik als we iets prachtigs opleveren, dat volledig aan de wens van de klant voldoet.” “Als ik de blijdschap op hun gezicht zie dan doet dat echt iets met me,” zegt Leandra. Tarek vult aan hoe mooi het is om mensen uit te kunnen leggen hoeveel ze kunnen besparen met nieuwe duurzame technieken waarmee je het hoogst mogelijke rendement kunt behalen.

Betrokken samenwerkingspartners…

“Wij bouwen drie soorten zwembaden: bouwkundige baden uit (zicht)beton, eventueel in verschillende afwerkingen, prefab baden van het merk RivieraPool en Vinylester baden van het merk Odenwald Pool. Natuurlijk kunnen we dat niet zonder onze samenwerkingspartners: Remon Water voor de bronboringen, waterzuiveringen en aardwarmte, Hugo Lahme voor de inbouwdelen, RivieraPool voor de polyester zwembaden, Concrete Pool voor de zichtbetonnen zwembaden, RolloSolar voor afdekkingen en Inducon voor keerwanden en beweegbare vloeren. Wij staan voor een goede service en onderhoud”

Meer vertier rondom huis…

“Met de zwembadenbranche gaat het steeds beter. Ik zie alleen maar groei, vooral wat het hoger segment betreft. Er zijn ook veel zwembaden die aan renovatie toe zijn. Tijdens de crisis werd het vervangen uitgesteld. Hier is nu een grote vraag naar. Mensen willen dicht bij huis naar hun eigen vertier zoeken, zo ook een eigen stukje wellness. Daar kunnen wij een hele goede invulling aan geven.”

Alle optimale kennis in huis…

“Wij zijn altijd op zoek naar partners om mee samen te werken. Dit om de kwaliteit te verbeteren en te borgen, zodat de klant er altijd van uit kan gaan dat hij over een goed product beschikt!” Tot slot geven Leandra en Tarek aan : “Wij gaan voor kwaliteit, anders beginnen we er niet aan. Wij werken alleen met producten waar we echt helemaal achter staan…”

Odenwald Zwembaden Hasselbeemden 36 5706 GG Helmond T: 0492 – 234 000 M: 06 – 11 39 72 50 info@odenwald-zwembaden.nl info@dinotec-service.nl www.odenwald-zwembaden.nl


8

UW PARTNER IN DATA -& TELECOM specialist in digitale netwerk verbindingen

Engelseweg 242 • Industrieterrein 2446 • 5705 AK Helmond T: +31 492 549 189 • info@foanederland.nl • www.foanederland.com


9

N Light BV is leverancier van ARKOSlight en LAES N Light BV • Noorddijk 5, 5705 C X Helmond • +31492 548000 • info@nlight.nl

nlight.nl

Diensten: -

juridische advisering opstellen voorwaarden debiteurbeheer incasso gerechtelijke procedures (conservatoire- en executoriale) beslagen - constatering - met name op gebied van huur- en internationale incasso

Mierloseweg 138 - 5707 AS Helmond - telefoon: 0031 492 522196 info@deurwaarderhelmond.nl - www.deurwaardershelmond.nl


10

catering op maat Wij verzorgen catering op maat voor elke groot- en kleinschalige gelegenheid. Ons gekwaliďŹ ceerd en representatieve personeel is in staat om van uw unieke evenement een succes te maken. We leveren alle materialen van servies tot statafels van stoelen tot bestek, van tafels naar een gezellige bar en glaswerk, eventueel een spectaculair ingerichte feesttent in alle maten uitgebreid met eventuele sfeerverlichting, tapijt etc etc. VRIJWEL ALLES IS MOGELIJK

culinair Of het gaat om buffetten, walking diner, bittergarnituren, diversiteit amuses, dranken etc. etc. we geven een smaakvolle invulling aan uw culinaire wensen. We realiseren het feest dat u voor ogen heeft binnen het door u gesteld budget. Niks is standaard en wij zullen dan ook eerst naar uw persoonlijke wensen luisteren Besteed de catering uit aan een specialist; Het team van de Steenoven!

Tevens werken wij samen met een correct verhuurbedrijf wat ook top kwaliteit heeft, schoon materiaal en enorm exibel is.

Steenovenweg 21 - 5708 HN Helmond - Tel.: 0492-507507 info@restaurantdesteenoven.nl - www.restaurantdesteenoven.nl Restaurant gedeelte 6 dagen per week geopend, Restaurant gedeelte op Woensdag gesloten

De Steenoven voor al uw feesten & partijen en totaal catering op maat, 7 dagen per week


11

Webdesign‌ betaalbaar, simpel en No- Nonsens Computer Reparatie, Onderhoud & Verkoop Cloud diensten, OfďŹ ce 365, VoIp telefonie, Internet, netwerk aanleg en beveiliging (bedraad en draadloos) netwerkbeheer, beheer op afstand, pc reparatie etc. Torteltuin 9 | 5754 HA Deurne Nederland 0493-842607 | 0622842069 | info@coscom.nl | www.coscom.nl

Markt 213 | 5701 RJ Helmond | Tel: 0643547002 | E-mail: info@se7en.restaurant

www.se7en.restaurant


12

Helmond Sport eerste club met flexibele business seats Het nieuwe netwerken: flexplekken op de tribune Helmond Sport komt als eerste club in Nederland met een geheel nieuwe manier van netwerken. Vanaf komend seizoen introduceert de club namelijk een Flexpakket voor haar partners. Het unieke aan dit pakket is dat afnemers zelf kunnen kiezen hoe zij hun plaatsen in gaan zetten en daarnaast volwaardig lid zijn van de Business Club. Met het Flexpakket richt Helmond Sport zich voornamelijk op nieuwe partners, maar ook huidige partners krijgen de mogelijkheid om gebruik te maken van het Flexpakket. Met het Flexpakket biedt Helmond Sport haar partners meer mogelijkheden tot netwerken rondom haar thuiswedstrijden. Door de invoer van het Flexpakket zitten Business Clubleden niet meer vast aan twee plaatsen voor een geheel seizoen, maar kiezen zij gedurende het seizoen zelf hoe zij de Flexplekken in willen zetten. Het minimum aantal af te nemen plekken is 38 per seizoen, wat neerkomt op gemiddeld twee stoelen per thuiswedstrijd.

Netwerken anno 2017

Met het Flexpakket speelt Helmond Sport in op het netwerken anno 2017. “We leven in een tijd met drukke agenda’s, waarin niet altijd ruimte is om iedere thuiswedstrijd te bezoeken. Helmond Sport biedt haar partners daarom de gelegenheid om flexibel stoelen af te nemen. Op die manier betalen zij niet onnodig voor stoelen die leeg blijven, en kiezen zij zelf welke wedstrijd ze bezoeken en wie zij daarvoor uitnodigen”, legt commercieel manager Antoine Beije uit.

Volwaardig lidmaatschap Business Club

Wat het Flexpakket van Helmond Sport uniek maakt, is dat Flexpartners volwaardig lid worden van de Business Club. Dat wil zeggen dat zij deel mogen nemen aan alle activiteiten op de Business Club-kalender. Waaronder diverse gastsprekers, bezoeken aan bedrijven en leuke activiteiten buiten het voetbal om. Met het Flexpakket krijgen partners volwaardig toegang tot het uitgebreide zakennetwerk van Helmond Sport.


13

Helmond Sport voorloper in de voetbalwereld

De introductie van het Flexpakket maakt Helmond Sport een voorloper in het betaalde voetbal, ook de Jupiler League organisatie is positief over deze stap. “Het is mooi te zien hoe Helmond Sport voorop durft te lopen met de inzet van het Flexpakket. De club laat zien zich te ontwikkelen en mee te groeien met haar partners. Partners die ondanks steeds drukker wordende agenda’s nog steeds volwaardig willen, en met het Flexpakket kunnen, blijven genieten van een mooie en sfeervolle avond Helmond Sport”, aldus algemeen directeur van de Jupiler League, Marc Boele.

Helmondse bedrijven positief

Een van de nieuwe partners die gebruik gaat maken van het Flexpakket is Stappert/Noxon: “Wij zijn niet in de gelegenheid om iedere thuiswedstrijd van Helmond Sport aanwezig te zijn maar het heeft wel meerwaarde om lid te zijn. Als Helmonds bedrijf is het niet alleen zakelijk interessant om naar Helmond Sport te gaan, het lidmaatschap heeft daarnaast ook een maatschappelijk functie”, legt directeur Mark Dankers zijn keuze voor het Flexpakket uit. Ook Tigro Vastgoedonderhoud gaat vanaf komend seizoen gebruik maken van het Flexpakket. Een keuze die goed past bij het bedrijf, is eigenaar Tim van Esdonk van mening: ”Tigro kiest voor het Helmond Sport Flexpakket omdat het past bij onze bedrijfsfilosofie: flexibel, op maat en doeltreffend.”

Kijk voor meer informatie op: www.helmondsport.nl/flexpakket Direct meer weten over het Flexpakket? Neem dan contact op met Antoine Beije. Bel 06 -15 088 660 of stuur een e-mail naar antoine.beije@helmondsport.nl.


14

BECAUSE RECYCLING... IS OUR BUSINESS!

Heeft u computer afval? contact: tel.: 0031 - 492 - 39 20 04 R&L Recycling B.V. Lage Dijk 31a 5705 BX Helmond

Tel: 0492-392004 Email algemeen: info@r-lrecycling.nl www.r-lrecycling.nl


15

UW PARTNER IN KABELS & SPECIAALKABELS Panovenweg 32 5708HR Helmond T +31(0)492 529 645

Speciaalkabels en spiraalkabels op maat gemaakt voor o.a. telecommunicatie, navigatiesystemen en de medische industrie. Geschikt voor diverse toepassingen en verkrijgbaar vanaf 100 meter. Speciaal ontwikkeld en gefabriceerd volgens klantenspeciďŹ caties.

Kabel B.V.

F +31(0)492 528 515 info@edec.nl www.edec.nl

k de la n i k a str ning ns vak ! o w Uw so Dat i

0492 - 551977 Schilderwerken Wandafwerking Glaszetten Gevelreiniging

Kijk op onze website voor een speciale aanbieding !

www.vbh-schilderwerken.nl

Schilders- en afwerkingsbedrijf voor Particulieren en Vastgoedonderhoud


16

Specialist op het gebied van verpakkingen van golfkarton Erma verpakkingen is sinds november 1992 actief in de verpakkingsbranche. De naam “ERMA” is eenvoudig te verklaren; ERwin en MArk Saris twee broers en tevens de twee compagnons. ERMA verpakking is een; “sheetplant” d.w.z.; wij vervaardigen verpakkingen uit golfkartonnen platen.

Onze specialiteiten zijn: XXXL-dozen Driedubbel golfkarton Palletdozen Stansdozen Drukwerkdozen Vakverdelingen

Branchweg 10 • 5705 DR Helmond (industrienr. 2160) Telefoon : 0492-528675, Fax : 0492-527335 E-mail : info@erma.nl •Internet : www.erma.nl


17

Kia Optima Sportswagon scherp geprijsd bij VDNS Helmond: € 32.995,• • • • • • • •

Bijzonder rijke standaarduitrusting, standaard onder meer navigatie. Optima Sports Wagon ook leverbaar als krachtige GT (245 pk/350 Nm). 7 jaar fabrieksgarantie. Direct uit voorraad leverbaar. Nu zeer scherpe lease actie tarieven bij VDNS Helmond / Brabant Autolease. Voldoende demo modellen aanwezig voor uitgebreide test ritten. VDNS al jaren “ Top Dealer”. De Sw heeft een geringe meerprijs van 1500 euro

De komende maanden zal VDNS Helmond in samenwerking met Brabant Autolease weer flink aan de weg timmeren. De nieuwe Kia Optima staat in de schijnwerpers. Steeds meer zakelijke rijders kiezen deze zeer ruime, complete auto waarbij value for money een grote rol speelt bij de besluitvorming. Om zakelijk Helmond kennis te laten maken met ons top­product hebben we uitermate scherpe lease tarieven gecalculeerd voor u. Frans Nefkens en Ton van Abeelen maken graag een afspraak om voor u een op maat gemaakt voorstel te presenteren. We hebben de uitvoeringen alvast duidelijk en helder hieronder in kaart gebracht.


18

1.7 CRDi: efficiënte dieselmotor

VDNS Helmond levert de Optima Sports Wagon met een efficiënte en soepele viercilinder 1.7 CRDi-dieselmotor met een vermogen van 104 kW/141 pk en 340 Nm trekkracht. Deze dieselmotor is verkrijgbaar met een handgeschakelde zesbak of een nieuwe zeventraps DCT-automaat met dubbele koppeling. De prijs van de 1.7 CRDi start bij € 32.995,- voor de Comfort Plus Line-uitvoering met handbak. De DCT7-automaat is er vanaf € 35495,-.

2.0 T-GDi: kracht in overvloed

De Optima Sports Wagon is er ook als krachtige en sportieve GT met onder de motorkap een 2.0 T-GDi benzinemotor met 180 kW/245 pk en 350 Nm, gekoppeld aan een zestraps automaat. Naast een elektronisch instelbaar onderstel heeft de GT ook rode remklauwen, een GT-instrumentarium en GT-sound actuator. De Optima Sports Wagon GT is leverbaar vanaf € 57.495,-. Ook de Optima sedan is leverbaar als GT (€ 55.995,-).

Nieuw: Optima GT-Line

Voor wie GT-looks wil heeft Kia het nieuwe uitrustingsniveau GT-Line. Deze uitvoering van zowel de Optima Sedan als de Optima Sports Wagon is voorzien van een handige parkeerhulp, met leder beklede sportstoelen, een afgevlakt stuurwiel, dynamische koplampen met LED-technologie, een in zwart uitgevoerde hemelbekleding, dubbele uitlaat, GT-bumpers vóór en achter én 18-inch lichtmetalen GT-velgen.

Rijke standaarduitrusting: navigatie standaard De Kia Optima Sports Wagon heeft net als de sedanversie een voor dit segment bijzonder rijke standaarduitrusting. De Comfort Plus Line-uitvoering heeft bijvoorbeeld: • Parkeersensoren vóór en achter • Dual zone climate control • Cruise control met snelheidsbegrenzer • Statische bochtverlichting en LED-dagrijverlichting en -achterlichten • Automatisch dimmende binnenspiegel • 7-inch navigatiesysteem en TomTom Live Services • Achteruitrijcamera • Bluetooth connectiviteit • 4,3-inch TFT-Supervision cluster • Regensensor • Mistlampen vóór • 17-inch lichtmetalen velgen • Actieve rijbaanassistentie • Snelheidsbordenherkenning • Privacy glass • Dakrails


19

De Optima Sports Wagon DynamicLine voegt hier nog een 8-inch navigatiesysteem, Harman Kardon Premium Sound System met DAB+, panorama schuif-/kanteldak en aluminium voetpedalen en afwerking instaplijsten aan toe. Verder maken ook sfeerverlichting, een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel (8-voudig) met lendesteunverstelling en geheugenfunctie, een handige automatische achterklep en een stuurwiel en voorstoelen met verwarmfunctie deel uit van de DynamicLine vanaf € 35995,-. Extra compleet is de ExecutiveLine, met een verwarmbare achterbank, xenon-verlichting, 18-inch lichtmetalen velgen, elektrisch verstelbare en geventileerde vóórstoelen met geheugenfunctie voor de bestuurdersstoel, een 360°-camera, volledig lederen bekleding, grootlichtassistent, dodehoekdetectie en kruisend verkeersdetectie achter vanaf € 39495,-.

Kom kennis maken en test de vele voordelen van de Optima Bel voor meer informatie of voor een proefrit met Danny Vriens sales manager tel 064136737 of 0492 588952. Voor lease prijzen kunt u bellen met Frans Nefkens 0640108363 of Ton van Abeelen tel 06 23225695


20


21

Voor elk feest of evenement heeft Bressers de juiste tent... Waarom Bressers Tenten? • Groot assortiment partytenten, spantenten, alu-tenten en membraantenten, van klein tot groot • Voor kleine gezelschappen maar ook voor mega-manifestaties • Flexibel door eigen vrachtvervoer • Verzorgt ook vloeren, podia, aankleding, inrichting, geluid, verlichting, sanitair en stroomvoorziening bij Bressers Tenten heeft u alles onder één dak! J van •de Kortom: Vrande Bedrijfskleding Kanaaldijk ZW 9a Helmond 5706 LD Helmond www.onlinebedrijfskleding.nl

Dat werkt!

Middendijk 38d 5705 CC Helmond Ind. terreinnr. 2528

T. 0492 59 94 94 F. 0492 59 94 14 M. 06 534 501 40

Voor meer informatie bezoek onze website www.BressersTenten.nl

dus nooit meer een andere tent als u die van Bressers gewend bent!


22

Heerlijk genieten op campings aan de Costa Brava Al meer dan 14 jaar is Tentholidays een betrouwbaar adres voor luxe campingvakanties aan de Spaanse Costa Brava. Glamorous camping, oftewel glamping staat bij TentHolidays hoog in het vaandel en dit ziet u direct terug in ons aanbod. Bij TentHolidays verblijft u op de mooiste campings in luxe ingerichte bungalowtenten en stacaravans. Tentholidays biedt u keuze aan campingvakanties met ruim 300 luxe bungalowtenten en meer dan 175 luxe stacaravans, verdeeld over 8 verschillende topcampings aan de Costa Brava. U bent van harte welkom! Vragen? Bel ons tijdens kantooruren op: +31(0)492-525888 Stel uw vragen buiten kantooruren per e-mail: info@tentholidays.nl


23

Koel,- vriescellen, KoeltoonbanKen maar ooK geKoelde productielijnen. veKah heeft meer dan 35 jaar ervaring op deze KoeltechnieKen. veel bedrijven werKen met onze producten.

de aarde levert ons warmte, uit de grond maar ooK uit water en lucht. wij leveren de technieK om deze warmte te gebruiKen voor ruimte verwarming maar ooK voor warmwatersystemen.

de opwarming van de aarde leidt tot hogere temperaturen ooK in nederland. wij helpen u om het Koel te houden in de zomer. maar wist u dat een airco ooK als verwarming te gebruiKen is? het rendement is zelfs nog hoger dan een gasverwarming. raadpleeg veKah.

gebruiK de gratis energie die de zon ons levert. zonnepanelen Kunnen u geld gaan opleveren. veKah heeft ervaring met de levering en montage van zonnepanelen van hoge Kwaliteit.

Alle Lampen

Gratis verzending bij bestelling vanaf â‚Ź50


24

PASFOTO’S NODIG? Nieuw bij Black & Colors Officieel goedgekeurde pasfoto’s! Direct klaar terwijl u wacht, zonder afspraak! Gratis parkeren voor de deur!

Panovenweg 35 ~ 5708 HR Helmond Tel: 0492-527250 ~ info@black-colors.nl www.black-colors.nl


25

Bedrijfsruimte in Helmond Helmond

ruime kantine met professionele keuken en een fraai dakterras. In de omgeving is een diversiteit aan organisaties gevestigd, van bankinstellingen tot de GGD. Neem voor meer informatie over dit gebouw contact op met Carlo Welten.

Stationsplein 9 Type: Kantoorruimte Beschikbaar: 6.168 m2 Vanaf: 1.144 m2 Parkeerplaatsen: 120 Huurprijs: € 99,-/m2² Kantoorruimte dichtbij station Helmond Dit kantoor van Merin is een onder architectuur gebouwd kantoor en ligt in het Stationskwartier van Helmond. Nabij het stadscentrum. Het pand voldoet aan alle moderne eisen en is voorzien van een groen energielabel B. Het gebouw bestaat uit 5 verdiepingen en beschikt over een

Bereikbaarheid Het gebouw ligt naast het bus- en treinstation van Helmond. Met de auto bereikt men Eindhoven via de A270 in slechts 15 minuten, evenals de aansluitweg A67. Pluspunten • Dichtbij station • Groen energielabel B

Helmond

Stationsstraat 1-15 Helmond 2.143 m2² € 90,-/m2²

Stationsplein 9 Helmond 6.168 m2 € 99,-/m2²

Stationsstraat 1-15

Neem voor meer informatie over dit gebouw contact op met Carlo Welten.

Type: Kantoorruimte Beschikbaar: 2.143 m2² Vanaf: 172 m2²² Parkeerplaatsen: 58 Huurprijs: € 90,-/m²

Bereikbaarheid Vanuit Eindhoven is het kantoorgebouw goed te bereiken via de A270. Via de N266 bent u ook zo op de A67. En het gebouw ligt op steenworp afstand van het station.

Kantoorruimte dichtbij station Helmond Dit kantoorgebouw ligt in het stationsgebied aan de Stationsstraat 1 in Helmond. Het heeft een nette uitstraling. Hier bent u in het gezelschap van bekende buren zoals ING, Delta Loyd en CWI.

Pluspunten • Dichtbij station • Parkeergarage

Helmond Panovenweg 31-36, 37-42 Type: Bedrijfsruimte Beschikbaar: 850 m2 Vanaf: 220 m2² Parkeerplaatsen: vrij Huurprijs: € 45,-/m2² Multifunctionele bedrijfsunits Op bedrijventerrein Groot-Schooten ligt dit fraaie kantoor-en bedrijfsgebouw direct aan de A270 (Helmond – Eindhoven). Momenteel zijn er diverse kantoor- en bedrijfsruimtes beschikbaar. Bedrijven als Arbo-Unie, Fundeon, Loma Systems, Black & Colors en Blue Medical kozen

reeds voor deze locatie. Naast de bedrijfsunits is 3682 m² kantoorruimte beschikbaar. Bereikbaarheid Het gebouw is direct gelegen aan de N270, de toegangsweg van Helmond en heeft ten opzichte van Eindhoven een gunstige ligging. Op loopafstand ligt een bushalte, waarvandaan de bussen rijden naar treinstation Helmond ’t Hout. Vanaf dit station is Eindhoven CS binnen 10 minuten bereikt. Pluspunten • Combinatie kantoor- en bedrijfsruimte • Representatief gebouw

Panovenweg 31-36, 37-42 Helmond 850 m2 € 45,-/m2²

Vestiging

Bel ons gratis op 0800 8644 683 of neem direct contact op met een van onze regio kantoren.

Eindhoven Flight Forum 126 5657 DD Eindhoven T: 040 213 0303


26

Ernstig verwijtbaar handelen en toch een vergoeding? Soms wel, helaas! Het lijkt sinds de invoering van de WWZ in 2015 zo duidelijk. Als je als werkgever een werknemer wilt ontslaan, en de werknemer is tenminste twee jaar in dienst geweest, moet je aan de werknemer de zogenaamde Transitievergoeding betalen. En ook de hoogte van de Transitievergoeding is eenvoudig te berekenen via een vaste formule. In de eerste tien jaar van het dienstverband ontvangt de werknemer 1/6e maandsalaris (inclusief vakantiegeld en overige vaste emolumenten zoals bijvoorbeeld een vaste overwerkvergoeding) per volledige zes maanden dienstverband en na deze 10 jaar ontvangt hij 1/4e maandsalaris per volledige zes maanden dienstverband. Voor de werknemer van 50 jaar of ouder die tenminste 10 jaar bij de werkgever in dienst is geweest geldt overigens een afwijkende regeling, voor de periode vanaf de vijftigste verjaardag van de werknemer. Hij ontvangt vanaf zijn vijftigste 1/2e maandsalaris per volledige zes maanden.


27

Uitzondering op deze hoofdregel is als sprake is van een terecht gegeven ontslag op staande voet en in de situatie dat sprake is van ernstig verwijtbaar handelen van de werknemer. Indien de rechter tot deze conclusie komt dat sprake is van een terecht gegeven ontslag op staande voet, of concludeert dat inderdaad sprake is van ernstig verwijtbaar handelen, dan ontvangt de werknemer in beginsel geen (Transitie) vergoeding. Ik heb hiervoor bewust ‘in beginsel’ gezegd, want hierop is een uitzondering mogelijk. Deze uitzondering bestaat erin dat de rechter weliswaar van mening is dat sprake is van ernstig verwijtbaar handelen, maar dat het ‘naar maatstaven van redelijkheid en billijkheid onaanvaardbaar is’ dat aan de werknemer geen vergoeding toekomt. In de rechtspraak vanaf de invoering van de WWZ in 2015 is van deze mogelijkheid al een aantal keren gebruik gemaakt.

Mocht u als werkgever in de situatie komen dat u afscheid wilt nemen van een oudere werknemer met een lang dienstverband op grond van (ernstig) verwijtbaar handelen, houd er dan rekening mee dat de werknemer hierbij ook een vergoeding kan toekomen, zelfs bij ernstig verwijtbaar handelen als de hiervoor genoemde factoren zich voordoen. Toch is het aan te raden om het verzoek bij de rechter dan toch te doen op basis van ernstig verwijtbaar handelen. Zelfs als de rechter dan een vergoeding toekent aan de werknemer, zal deze (meestal) lager zijn dan de Transitievergoeding. In de kwestie bij de kantonrechter Alkmaar scheelde dit de werkgever € 23.629,50 omdat de rechter de helft van de Transitievergoeding toekende, die neerkwam op € 47.259,-.

Zo ook recentelijk door de kantonrechter in Alkmaar. Deze moest beslissen over de situatie dat de werkgever de arbeidsovereenkomst wilde laten ontbinden door de rechter van een werknemer die een dienstverband had van 23 jaar bij de werkgever. De werknemer had in juni 2016 al een keer een formele waarschuwing gekregen vanwege zijn gedrag en had zich in december 2016 ziek gemeld. In het kader van zijn re-integratie moest de werknemer aangepaste werkzaamheden verrichten. Zijn direct leidinggevende heeft hem opgedragen om onmiddellijk aan het werk te gaan. De werknemer gaf aan dat hij een emmer water over de leidinggevende heen zou gooien als hij niet zou ‘opflikkeren’. De leidinggevende gaf de werknemer weer de opdracht om aan het werk te gaan. De werknemer hield woord en gooide inderdaad de emmer water over de leidinggevende heen. De werkgever verzocht de kantonrechter om de arbeidsovereenkomst te ontbinden vanwege ernstig verwijtbaar handelen van de werknemer. De rechter was van mening dat inderdaad sprake was van ernstig verwijtbaar handelen van de werknemer en ontbond de arbeidsovereenkomst op grond van ernstig verwijtbaar handelen van de werknemer. Mooi zou je denken, einde arbeidsovereenkomst en geen vergoeding. Maar dat laatste ging niet op. De rechter was van mening dat het niet toekennen van een vergoeding aan de werknemer onaanvaardbaar zou zijn op grond van de redelijkheid en billijkheid en kende een vergoeding toe die neerkwam op 50% van de Transitievergoeding. Interessant is om te zien waarom de rechter van mening was dat de werknemer toch een vergoeding diende te ontvangen en welke factoren hierbij een rol spelen (in deze situatie, maar ook in andere situaties waarin de rechter van deze bevoegdheid gebruik heeft gemaakt). Allereerst is dat het langdurige dienstverband (23 jaar) van de werknemer. Daarnaast speelt een rol dat sprake is van een oudere werknemer voor wie het lastig is om nog een andere baan te kunnen krijgen en dat de beëindiging van het dienstverband grote financiële gevolgen heeft voor hem. En tot slot wordt ook gekeken naar de gedraging die uiteindelijk voor de werkgever reden is geweest om te vragen om ontbinding van de arbeidsovereenkomst.

Voor alle vragen op gebied van arbeidsrecht kunt u terecht bij Peelland Advocaten, gevestigd aan de Kanaaldijk N.W. 81 in Helmond. Wij zijn u graag van dienst. Erik Jansen Advocaat


28

www.black-colors.nl

betrouwbaar snel en professioneel

XXL POSTERS FC • BOUW TEKENINGEN • FEESTGIDSEN • SUPPLIES • BANNERS T-SHIRTS BEDRUKKEN • DTP OPMAAK • PERSONALISEREN • MAILING FLYERS • STROOIFOLDERS • FAM DRUKWERK • LAMINEREN • INBINDEN PENNEN • CANVAS • ZEIL • LIJSTEN • WIRE - O • HUISSTIJLEN PLASTIFICEREN • ZWART / KLEURKOPIEEN • STICKERS • ETIKETTEN

Black & Colors Panovenweg 35 - Helmond - Tel.: 0492 - 527250 e-mail: info@black-colors.nl - www.black-colors.nl


29

zomereditie Ondernemerscafé Helmond Op dinsdag 11 juli vanaf 20:00 uur vind de zomereditie van het Ondernemerscafé Helmond plaats. Locatie is Goflclub ‘de Overbrug’ te Helmond. Team Ondernemerscafé Helmond


30

VOOR UW GEMAK ALLES ONDER ÉÉN DAK VOOR UW GEMAK Brabant Autolease Autolease in in Helmond Helmond is is een een regionale regionale merk-onafhankemerk-onafhankeBrabant ALLES lijke leasemaatschappij. leasemaatschappij. Wij Wij maken maken onderdeel onderdeel uit uit van van Autodroom Autodroom lijke Helmond en en hebben hebben een een samenwerkingsverband samenwerkingsverband met met Bovemij. Bovemij. Helmond ONDER ÉÉN DAK Steeds meer meer bedrijven bedrijven geven geven de de voorkeur voorkeur aan aan een een samenwerking samenwerking Steeds

met herkenbare herkenbare en en lokale bedrijven. bedrijven. De De ontwikkelingen ontwikkelingen rond rond met Brabant Autolease in lokale Helmond is een regionale merk-onafhankemobiliteit in in combinatie combinatie met met de de veranderende veranderende arbeidsmarkt arbeidsmarkt gaan gaan mobiliteit lijke leasemaatschappij. Wij maken onderdeel uit van Autodroom erg snel. snel. Brabant Brabant Autolease Autolease gaat gaat graag graag met met uu in in gesprek gesprek en en samen samen erg Helmond en hebben een samenwerkingsverband met Bovemij. met uu op op zoek zoek naar naar de de beste beste oplossingen, een een stukje stukje maatwerk. maatwerk. met Steeds meer bedrijven geven oplossingen, de voorkeur aan een samenwerking Want mobiliteit mobiliteit is is méér. méér. met herkenbare enWant lokale bedrijven. De ontwikkelingen rond mobiliteit in combinatie met de veranderende arbeidsmarkt gaan Wij staan staan voor voor uu klaar. klaar. Wij erg snel. Brabant Autolease gaat graag met u in gesprek en samen met u op zoek naar de beste oplossingen, een stukje maatwerk. WantVolvo mobiliteit is méér. Volkswagen Volvo Fiat Volkswagen Fiat Wij staan voor u klaar.

1x 1x

1x 1x

Type Volkswagen Type Volkswagen Volkswagen

Type Type Volvo

GolfGTe GTePlugin Plugin Golf Executive Plus Executive Plus

Bijtelling 7% 7% Bijtelling

1x

1x 1x

1x

VolvoV40 V40 Volvo Business Sport// Business Sport Kinetic Kinetic Bijtelling 14% Bijtelling 14%

Type Type Fiat

1x

FiatFiorino Fiorino1.3 1.3jtd jtd16v 16v Fiat multijet Airco Schuif multijet Airco Schuif deur deur Lease FullOperationele Operationelev.a. v.a. Lease Full € 249 p.m.* € 249 p.m.*

Leaseprijzengebaseerd gebaseerdop op60mnd/10000 60mnd/10000km kmp/j p/jexcl. excl.BTW BTWBrandstof Brandstofen enVervangend Vervangendvervoer vervoer **Leaseprijzen Type

Volkswagen

Type

Volvo V40

Type

Fiat Fiorino 1.3 jtd 16v

Lease

Full Operationele v.a. € 249 p.m.*

Locatie: Autowijk Helmond Helmond Varenschut Varenschut 21e 5705 DK DK Helmond Helmond Golf GTe Plugin Business Sport21e / multijet Airco Schuif Locatie: Autowijk 5705 Executive Plus Kinetic deur Tel: 0492 0492 588 588 972 972 ton@brabantautolease.nl ton@brabantautolease.nl Ton Ton van van Abeelen Abeelen 06-23225695 06-23225695 Tel:

Bijtelling 7%

Bijtelling 14%

* Leaseprijzen gebaseerd op 60mnd/10000 km p/j excl. BTW Brandstof en Vervangend vervoer


31


32

Dolphin hoofdsponsor van Squadra Squadra Triathlon; Together we are strong!

Squadra, een internationaal Triathlonbedrijf, is opgericht vanuit de liefde voor het coachen van mensen binnen de triathlonsport. Wij bieden iedere sporter een klimaat en omgeving voor de optimale prestaties met de juiste mentaliteit en kwaliteit. Met de verschillende onderdelen van Squadra willen we iedereen een kans bieden om zichzelf te ontwikkelen in triathlon door gebruik te maken van onze kennis.

Eredivisie Team

Het team van Squadra bestaat uit atleten van verschillende leeftijden, kwaliteiten en persoonlijkheden met ambitie op internationaal topsportniveau. Een combinatie van mannen die elkaar versterken. Squadra draait al jaren mee aan de top van de triatlonsport en heeft inmiddels meerdere titels binnen gehaald, zoals kampioen van de Eredivisie 2015, een tweede plaats bij NK Sprint Triathlon en nog veel meer. Het hoofddoel is om mee te doen met minimaal 1 triatleet op de Olympische Spelen in 2020. www.squadraeindhoven.nl

Squadra Road2Tri

Het is bewezen dat samen sporten en samen overwinningen behalen mensen met elkaar verbindt en is dus een magnifieke manier voor teambuilding. Daarbij zijn fittere werknemers minder vaak ziek en presteren beter. Squadra Road2tri biedt daarom trajecten aan binnen het bedrijfsleven. Het is geweldig om collega’s samen juichend over de streep te zien komen aan het einde van het traject! www.squadraroad2tri.nl

Squadra Events

Squadra werkt hard om de triathlon sport in Nederland groot maken. Squadra Events is een van de onderdelen om deze droom waar te maken. Op onze Events laten we de sport letterlijk tot leven komen door het creĂŤren van een gezellige omgeving in de vorm van verschillende zwemlopen en triathlons, toegankelijk voor jong, oud, breedte sporter en professioneel atleet. www.squadraevents.nl


Squadra Community

Squadra gelooft dat iedereen het optimale uit zichzelf kan halen door middel van de juiste coaching en daarvoor kan elke triatleet zich aanmelden bij de community. Een lid van Squadra Community krijgt kortingen bij onze sponsoren, gezamenlijke zwem-, hardloop- en fietscursussen, tips en tricks, persoonlijke trainingsschema’s, persoonlijk advies en nog veel meer. www.squadracommunity.nl


34

regio Helmond

Voor al uw transport oplossingen Burg. van Lokvenstraat 112 5731 LR Mierlo Tel./fax: +31 (0)492 - 661890 Mobiel: +31 (0)6 - 51340855 www.nicovandewieltransporten.nl

Helmond - 2e Indumaweg unit 3

info@nicovandewieltransporten.nl

TE KOOP ALGEMEEN Deze nieuwbouw bedrijfsunit ligt op bedrijventerrein “Hoogeind” te Helmond. De bedrijfsunit is goed bereikbaar via de A67 en de A2. Het gebouw heeft een zeer representatieve uitstraling en is uitermate geschikt voor midden-kleinbedrijven en zzp-ers. PARKEERGELEGENHEID Bij de unit horen 2 parkeerplaatsen gelegen aan de voorzijde van het complex op het verharde buitenterrein.

Aanvaarding: in overleg

BEREIKBAARHEID Het object ligt goed bereikbaar op bedrijventerrein “Hoogeind” te Helmond met de op en afritten van de A67 (Venlo - Antwerpen) en de A2 (Eindhoven – Amsterdam) op korte afstand. Tevens is er een bus halte in de nabije omgeving. Aanvaarding: in overleg

Koopprijs: € 97.500 ex. btw

prins hendriklaan 25 • 5707 CJ Helmond • T 0492-565 000 • F 0492-565 744 • www.hettemabhv.nl • info@hettemabhv.nl


35

regio Helmond

* Zakelijk vervoer * Groepsreizen * Rolstoeltouringcar

* Business Taxi * Airport transfers * Zieken- en Zorgvervoer

WWW.BERGERHOF.NL | WWW.BUSTRIPJES.NL Wilhelminastraat 78 | 5731 ER Mierlo | T: 0492-662260 | F: 0492-664333 | info@bergerhof.nl

EMPE zorgt voor uw complete koffievoorziening met hoge kwaliteit koffieautomaten, de beste ingrediënten en een ongeëvenaarde service. Uw koffievoorziening via EMPE betekent zorgeloos genieten van een Italiaanse espresso, cappuccino of latte macchiato. Wij zorgen voor de koffie.

Gerard Bildersstraat 8B 5753 DE Deurne

Tel 0493 - 35 49 84 Fax 0493 - 35 49 85

info@coffeesystems.nl www. coffeesystems.nl


Steenovenweg 21 - 5708 HN Helmond - Tel.: 0492-507507 info@restaurantdesteenoven.nl - www.restaurantdesteenoven.nl

De Steenoven voor al uw feesten & partijen en totaal catering op maat, 7 dagen per week

Restaurant gedeelte 6 dagen per week geopend, Restaurant gedeelte op Woensdag gesloten

De Kluis 2 - 5707 GP Helmond - Tel.:0492 536 361 info@paviljoendewarande.com - www.paviljoendewarande.com

De mooiste horeca locatie van Helmond

6 dagen per week geopend vanaf 11.00 uur. Restaurant Maandag gesloten

Tapperij - Restaurant

De chevelingse in-Loop Aarle-Rixtelseweg 107 - 5707 GK Helmond - Tel.: 0492-792444 info@schevelingen.nl - www.schevelingen.nl

Een Helmonds Tapperij – Restaurant, landelijk gelegen

6 dagen per week geopend vanaf 16.00 uur en op Zondag vanaf 12.00 uur. Restaurant Dinsdag gesloten

Brasserie

Ridderplein 3 - 5421 CV Gemert - Tel.: 0492-361252 info@brasseriedekeizer.nl - www.brasseriedekeizer.nl 7 dagen per week geopend vanaf 10.30 uur de gehele dag geopend

Gemertse Brasserie, op een unieke locatie

Profile for ZakelijkZakelijk

Zakelijkhelmond201717  

Zakelijkhelmond201717  

Advertisement