Page 1

Helmond 2017 • 3de jaargang nummer 5 • Mei

N Light BV is al meer dan 25 jaar voorraadhoudend importeur van Licht lees verder op 4-5

N Light

1, 4-5

Helmond Sport

10-11

Mijnbedrijfslocatie.nl

15

Helmondse Energie Community

21

Proef de lente

Bedrijventerrein Helmond

25-27

31


2

Markt 213 | 5701 RJ Helmond | Tel: 0643547002 | E-mail: info@se7en.restaurant

www.se7en.restaurant

SAKKO TANKSTATIONS Hoge kwaliteit! Lage prijs! Elke dag!

ZAKELIJK DIESEL EN EURO95 TANKEN IN HELMOND MET DE HOOGSTE KORTINGEN? LAAT U VERRASSEN EN NEEM CONTACT MET ONS OP VIA TANKPAS@SAKKOCOMMERCIAL.NL OF BEL MET 0164-271020! LOCATIE SAKKO STATION HELMOND LAGEDIJK 11 5705 BX HELMOND WWW.SAKKOTANKSTATIONS.NL


Helmond Beek en Donk Den Bosch

Wordt in het begin van elke maand in een oplage van 1000 stuks gedrukt en verspreid bij alle Eindhoven bedrijven op de 5 bedrijventerreinen in Helmond!

Deurne

Someren Asten

HET blad voor Ondernemingen in Helmond

Wij hopen met zakelijk helmond een belangrijke spil te kunnen zijn in de communicatie en het promoten van u en uw bedrijf. Hierdoor zijn we in staat om samen met u verbindingen te leggen met andere ondernemingen hier in Helmond. En wat mooi is: U kunt zelf de schijnwerpers op een andere wijze op uw onderneming richten. U neemt het heft in eigen hand en geeft aan hoe u uw bedrijf in dit blad naar buiten wil laten uitstralen. Dit alles bepaalt u zelf. Er is heel veel mogelijk. Want bent u op zoek naar deskundige medewerkers, wilt u een auto verkopen, een pand verhuren of verkopen, dan bent u hiervoor aan het juiste adres. Misschien bent u naarstig op zoek naar nieuwe leden voor uw vereniging, stichting of sportclub. Heeft u aanbiedingen en acties, waarmee u uw bedrijf extra in the picture wil zetten, ook dan is dit blad de juiste plek om het gewenste onder de aandacht te brengen. Door middel van een creatieve promotiewijze in de vorm van een aantrekkelijke advertentie, kunnen wij u op een laagdrempelige financiële wijze op de meest uiteenlopende gebieden van dienst zijn. Denk ook aan het adverteren van uw producten, diensten en bedrijfsfeesten. Echt waar, het kan allemaal. Misschien heeft u zelf wel leuke ideeën om uw onderneming in de spotlights te zetten. Neem contact met ons op en wij gaan met u in gesprek. Met een pakkend interview kunt u zichzelf als betrokken ondernemer op een unieke manier op de kaart zetten. Hierdoor kunt u zelf uw onderneming naar een nog hoger en interessanter level tillen. U heeft het allemaal zelf in de hand…. “wie wil dit nou niet?”

Hoe zien de kosten eruit? Bij het aanleveren van een kant en klare advertentie betaalt u:

Kiest u voor het afnemen en publiceren van een interview, dan betaalt u:

Halve pagina full colour € 65,- ex. btw Hele pagina full colour € 110,- ex. btw

€ 100,- ex. btw* + € 110,- ex BTW (Hele pagina full colour)

Wilt u dat wij een advertentie voor u opmaken, dan berekenen wij voor een:

* Dit bedrag heeft betrekking op een hele pagina inclusief foto.

Halve pagina full colour € 50,- ex. btw Hele pagina full colour € 65,- ex. btw

Wij wensen u veel leesplezier met deze nieuwe editie van Zakelijk Helmond.

U dient hierbij zelf uw fotomateriaal, illustraties, teksten en logo’s aan te leveren.

Zakelijk Helmond is een uitgave van Black en Colors • Panovenweg 35 • 5708 HR Helmond

Voor aanleveren advertenties of meer info: info@zakelijkhelmond.nl www.zakelijkhelmond.nl

Redactie Zakelijk Helmond, info@hettyaarts.nl • www.hettyaarts.nl Mobiel: 06 – 26 80 64 94


4

Vervolg van de voorpagina

N Light BV is al meer dan 25 jaar voorraadhoudend importeur van Licht, gevestigd op industrieterrein Hoogeind. Wij opereren vanuit een pand met een oppervlakte van 1000 m2. Hierin bevinden zich kantoren, kantine, showroom en uiteraard een magazijn van circa 800 m2. N Light functioneert enerzijds als toeleverancier voor de Elektrotechnische Groothandel in Nederland met als basispakket lichtbronnen van de merken Philips, Osram en LAES en met

armaturen en spots van de merken ARKOSlight en Oscaluz en anderzijds met hoogstaande technische armaturen en spots als toeleverancier voor de projectmarkt, middels architecten en installateurs. Ook lichtplannen worden door ons geadviseerd en berekend in samenwerking met de project afdeling van ARKOSlight, zulks voor de lichttechnische onderbouwing van deze lichtplannen en de drie-dimensionale presentatie.


5

De merken LAES ( Lámparas Especiales) uit Rubi /Barcelona España en ARKOSlight / Oscaluz uit Valencia eveneens España, verdeelt N Light exclusief voor de Nederlandse markt. LAES is fabrikant van bijzondere Lichtbronnen zoals Soffitten lampen, Globe lampen, Vintage lampen, halogeen lampen in 12V en 230V. Uiteraard is het volledige programma, zowel als normale lichtbron als in LED uitvoering, leverbaar. ARKOSlight is fabrikant van fantastische armaturen en spots die voorzien zijn van geavanceerde technieken op LED gebied. Zij promoten zichzelf met een super website, alsmede met een jaarlijks nieuwe katalogus. Verder presenteren zij zich met alle nieuwe producten, het ene jaar op de Frankfurter Messe in Frankfurt en het andere jaar op de EUROLUCE in Milaan .

ELECMAN ELECMAN een compleet Licht programma, Lichtbronnen, armaturen en spots. Dit is programma kwalitatief zeer goed nivo, prijstechnisch zeer interessant als vechtpakket. Te vinden op onze site www.nlight.nl onder het kopje OVER N LIGHT, dan MERKEN, en dan LOGO N LIGHT SOLUTIONS. Catalogus van voorraad leverbaar. Verder zijn de artikelen van ARKOSlight, LAES en ELECMAN te zien in onze showroom.

Uiteraard kunt u alle product informatie vinden op de volgende sites: www.nlight.nl www.arkoslight.com www.laes.com Catalogi van voorraad leverbaar. ARKOSlight The New Collection 18 LAES Enjoy The Light 2017 Sinds 1 mei 2017 een nieuw programma toegevoegd aan ons leveringspakket.

N Light BV Noorddijk 5, 5705 CX Helmond info@nlight.nl www.nlight.nl tel. +31 492548000


6

Diensten Van Dorp biedt een totaalpakket aan technische diensten voor o.a. Zwembaden, Liften, Technisch beheer, Grootkeukens, Energieconcepten, Beveiliging, Brandbeveiliging, Railinfra, Klimaat en Elektra. Met een team van ervaren en betrokken medewerkers wordt alle techniek in gebouwen zelfstandig ontworpen, gerealiseerd en beheerd. BÄł alle diensten staan duurzaamheid en besparingen op natuurlÄłke bronnen als elektriciteit, gas en water centraal.

Van Dorp, Helmond Schootense Dreef 23 | 5708 HZ Helmond | T: (0492) 504 444 | F: (0492) 504 440 | E: infohelmond@vandorp.eu

Black & Colors ook voor al uw stickers in alle maten en vormen Panovenweg 35 - Helmond - Tel.: 0492 - 527250 e-mail: info@black-colors.nl - www.black-colors.nl


733

Koop appartement Spanje Mooie investeringvoor vooru! u! Mooi investering Haalbaar rendement rendement van van 8% 8% op op uw uw 2e 2ehuis huisaan aande deCosta CostaBrava. Brava Te koop koop of of te te huur: huur geheel Appartement woonoppervlak woon opperTe geheel gerenoveerd gerenoveerd Duplex Duplex Appartement vlak 100m2 op een zeer mooie ligging in Palamos 100m2, op een zeer mooie ligging in Palamos. Het appartement ligt op de 2e lijn in Palamos ongeveer 100 meter van het Het appartement ligt op de 2e lijn in Palamos, ongeveer 100 meter van het strand en een kleine 5 minuten wandelen naar het centrum van Palamos, strand en een kleine 5 minuten wandelen naar het centrum van Palamos. Het appartement is onlangs geheel gerenoveerd met een luxe keuken die Het is onlangs geheel gerenoveerd met een luxe keuken, die van appartement alles is voorzien. van alles is voorzien. Het appartement heeft een klein balkonnetje en een wat groter balkon, Het appartement heeft eenHet klein balkonnetje en een wat balkon, beide aan de achterkant. is een duplex woning en isgroter via een aanwezige lift te bereiken op de 4e etage wentel trap op naar u beiden aan de achterkant. Het ismet eeneen duplexwoning debeneden 4e etagebereikt en is via het woongedeelte opbereiken. de 3e etage. een aanwezige lift te Met een wenteltrap naar beneden bereikt u het woongedeelte op de 3e etage. 2 badkamers met douche en wc en 4 slaapkamers waarvan 2 slaapkamers een dubbel en 2 en slaapkamers enkele beden er is 2ruimte voor 7 2met Badkamers metbed douche toilet en 4met slaapkamers, waarvan slaapkamers tot 8 personen. met een dubbel bed en 2 slaapkamers met enkele bedden. Er voor 7 tot 8 personen. Hetis isruimte volledig ingericht. een wasmachine & vaatwasser zijn aanwezig, Het volledig ingericht. Een voor wasmachine en vaatwasser zijn aanwezig. Het is appartement is te koop € 212.500 incl. inrichting mogelijkheden tot overname van de hypotheek rond de 2,5% behoren tot Het appartement is eigen te koop voor €bij212.500 inrichting. de mogelijkheden, inbreng de bankincl. tussen de 20 en 30% Overname van de hypotheek rond de 2,5% behoort tot de mogelijkheden. Het appartement is ook te huur voor het gehele jaar € 750,p/m excl. Eigen bij de bank tussen de 20 en 30%. Het appartement is ook te Electrainbreng en water. huur voor het gehele jaar: € 750,- p/m exclusief electra en water.

Meer info 0492 525888 Of neem een kijkje op http://www. tentholidays.nl/appartement_kopen_of_ huren_in_palamos


8


9

Middendijk 38d 5705 CC Helmond Ind. terreinnr. 2528

T. 0492 59 94 94 F. 0492 59 94 14 M. 06 534 501 40

Voor meer informatie bezoek onze website www.BressersTenten.nl

dus nooit meer een andere tent als u die van Bressers gewend bent!

Koel,- vriescellen, KoeltoonbanKen maar ooK geKoelde productielijnen. veKah heeft meer dan 35 jaar ervaring op deze KoeltechnieKen. veel bedrijven werKen met onze producten.

de aarde levert ons warmte, uit de grond maar ooK uit water en lucht. wij leveren de technieK om deze warmte te gebruiKen voor ruimte verwarming maar ooK voor warmwatersystemen.

de opwarming van de aarde leidt tot hogere temperaturen ooK in nederland. wij helpen u om het Koel te houden in de zomer. maar wist u dat een airco ooK als verwarming te gebruiKen is? het rendement is zelfs nog hoger dan een gasverwarming. raadpleeg veKah.

gebruiK de gratis energie die de zon ons levert. zonnepanelen Kunnen u geld gaan opleveren. veKah heeft ervaring met de levering en montage van zonnepanelen van hoge Kwaliteit.


10

Geslaagd bezoek Toon Gerbrands aan Business Club Helmond Sport Voorafgaand aan de wedstrijd Helmond Sport - NAC Breda, op vrijdag 14 april, bracht PSV-directeur Toon Gerbrands een bezoek aan de Business Club van Helmond Sport. Gerbrands gaf een presentatie over ‘Voetbal en Business’ en werd vervolgens geïnterviewd door Arnold Otten. Een erg leuke en leerzame avond voor de ruim 170 bezoekers aan de Business Club.


11

Tijdens de presentatie en het interview, dat mogelijk werd gemaakt door BDO, ging Gerbrands onder ander in op de situatie bij PSV en hoe dit te vergelijken is met een kleinere club als Helmond Sport. “Het is erg leuk om een gast van deze allure te mogen ontvangen. Daarnaast is het voor bezoekers aan onze Business Club erg leuk en interessant. We mogen dan ook spreken van een zeer geslaagde avond”, aldus Antoine Beije, commercieel manager van Helmond Sport. Na afloop van het programma genoten alle aanwezigen van een gezamenlijk diner, om vervolgens de wedstrijd tussen Helmond Sport en NAC Breda te volgen vanuit de Business Club.

Deelname activiteiten Helmond Sport Business Club

Naast gastsprekers, zoals Toon Gerbrands, organiseert Helmond Sport regelmatig leuke en interessante activiteiten rondom thuiswedstrijden, maar ook daarbuiten.

Voordelen Business Club lidmaatschap Zou u graag eens vrijblijvend geïnformeerd willen worden over de voordelen van een Business Club lidmaatschap bij Helmond Sport?

Neem dan contact op met Antoine Beije via: Mail: antoine.beije@helmondsport.nl of mobiel: 06-15088660


12

VOOR UW GEMAK ALLES ONDER ÉÉN DAK VOOR UW GEMAK Brabant Autolease Autolease in in Helmond Helmond is is een een regionale regionale merk-onafhankemerk-onafhankeBrabant ALLES lijke leasemaatschappij. leasemaatschappij. Wij Wij maken maken onderdeel onderdeel uit uit van van Autodroom Autodroom lijke Helmond en en hebben hebben een een samenwerkingsverband samenwerkingsverband met met Bovemij. Bovemij. Helmond ONDER ÉÉN DAK Steeds meer meer bedrijven bedrijven geven geven de de voorkeur voorkeur aan aan een een samenwerking samenwerking Steeds

met herkenbare herkenbare en en lokale bedrijven. bedrijven. De De ontwikkelingen ontwikkelingen rond rond met Brabant Autolease in lokale Helmond is een regionale merk-onafhankemobiliteit in in combinatie combinatie met met de de veranderende veranderende arbeidsmarkt arbeidsmarkt gaan gaan mobiliteit lijke leasemaatschappij. Wij maken onderdeel uit van Autodroom erg snel. snel. Brabant Brabant Autolease Autolease gaat gaat graag graag met met uu in in gesprek gesprek en en samen samen erg Helmond en hebben een samenwerkingsverband met Bovemij. met uu op op zoek zoek naar naar de de beste beste oplossingen, een een stukje stukje maatwerk. maatwerk. met Steeds meer bedrijven geven oplossingen, de voorkeur aan een samenwerking Want mobiliteit mobiliteit is is méér. méér. met herkenbare enWant lokale bedrijven. De ontwikkelingen rond mobiliteit in combinatie met de veranderende arbeidsmarkt gaan Wij staan staan voor voor uu klaar. klaar. Wij erg snel. Brabant Autolease gaat graag met u in gesprek en samen met u op zoek naar de beste oplossingen, een stukje maatwerk. WantVolvo mobiliteit is méér. Volkswagen Volvo Fiat Volkswagen Fiat Wij staan voor u klaar.

1x 1x

1x 1x

Type Volkswagen Type Volkswagen Volkswagen

Type Type Volvo

GolfGTe GTePlugin Plugin Golf Executive Plus Executive Plus

Bijtelling 7% 7% Bijtelling

1x

1x 1x

1x

VolvoV40 V40 Volvo Business Sport// Business Sport Kinetic Kinetic Bijtelling 14% Bijtelling 14%

Type Type Fiat

1x

FiatFiorino Fiorino1.3 1.3jtd jtd16v 16v Fiat multijet Airco Schuif multijet Airco Schuif deur deur Lease FullOperationele Operationelev.a. v.a. Lease Full € 249 p.m.* € 249 p.m.*

Leaseprijzengebaseerd gebaseerdop op60mnd/10000 60mnd/10000km kmp/j p/jexcl. excl.BTW BTWBrandstof Brandstofen enVervangend Vervangendvervoer vervoer **Leaseprijzen Type

Volkswagen

Type

Volvo V40

Type

Fiat Fiorino 1.3 jtd 16v

Lease

Full Operationele v.a. € 249 p.m.*

Locatie: Autowijk Helmond Helmond Varenschut Varenschut 21e 5705 DK DK Helmond Helmond Golf GTe Plugin Business Sport21e / multijet Airco Schuif Locatie: Autowijk 5705 Executive Plus Kinetic deur Tel: 0492 0492 588 588 972 972 ton@brabantautolease.nl ton@brabantautolease.nl Ton Ton van van Abeelen Abeelen 06-23225695 06-23225695 Tel:

Bijtelling 7%

Bijtelling 14%

* Leaseprijzen gebaseerd op 60mnd/10000 km p/j excl. BTW Brandstof en Vervangend vervoer


13

J van de Vrande Bedrijfskleding Kanaaldijk ZW 9a Helmond 5706 LD Helmond www.onlinebedrijfskleding.nl

Dat werkt! k de la n i k a str ning ns vak ! o w Uw so Dat i

0492 - 551977 Schilderwerken Wandafwerking Glaszetten Gevelreiniging

Kijk op onze website voor een speciale aanbieding !

www.vbh-schilderwerken.nl

Schilders- en afwerkingsbedrijf voor Particulieren en Vastgoedonderhoud


14

Diensten: -

juridische advisering opstellen voorwaarden debiteurbeheer incasso gerechtelijke procedures (conservatoire- en executoriale) beslagen - constatering - met name op gebied van huur- en internationale incasso

Mierloseweg 138 - 5707 AS Helmond - telefoon: 0031 492 522196 info@deurwaarderhelmond.nl - www.deurwaardershelmond.nl

UW PARTNER IN KABELS & SPECIAALKABELS Panovenweg 32 5708HR Helmond T +31(0)492 529 645 F +31(0)492 528 515 info@edec.nl www.edec.nl

Speciaalkabels en spiraalkabels op maat gemaakt voor o.a. telecommunicatie, navigatiesystemen en de medische industrie. Geschikt voor diverse toepassingen en verkrijgbaar vanaf 100 meter. Speciaal ontwikkeld en gefabriceerd volgens klantenspeciďŹ caties.

Kabel B.V.


15

Mijnbedrijfslocatie.nl De website helmond.mijnbedrijfslocatie.nl is een neutraal platform met actuele, relevante informatie over de Helmondse bedrijventerreinen Bedrijventerrein Hoogeind is het grootste en het oudste bedrijventerrein van Helmond. Het bedrijventerrein is in een periode van circa 60 jaar gegroeid tot een gemengd bedrijventerrein waar alle mogelijke vormen van bedrijvigheid te vinden zijn. Aan de randen van Hoogeind zijn woon/werk combinaties te vinden evenals de perifere detailhandelslocatie van Helmond (Engelseweg). Door het bedrijventerrein lopen enkele belangrijke verbindingswegen van de stad zoals de Vossenbeemd, Engelse Weg en de Lage Dijk. Zoals op ieder oud bedrijventerrein zijn er herstructureringslocaties. In het recente verleden heeft de gemeente Helmond meerdere locaties gekocht die niet of zeer intensief bebouwd waren om hier weer courante bouwpercelen van te maken. Wilt u weten welke percelen nog beschikbaar zijn of wilt u meer informatie over de andere bedrijventerreinen in Helmond, kijk dan op helmond.mijnbedrijfslocatie.nl.

Voor het zoeken en aanbieden van vastgoedobjecten

Voor alle actuele wegwerkzaamheden

?

Voor antwoorden op al uw vragen omtrent huisvesting


16

Specialist op het gebied van verpakkingen van golfkarton Erma verpakkingen is sinds november 1992 actief in de verpakkingsbranche. De naam “ERMA” is eenvoudig te verklaren; ERwin en MArk Saris twee broers en tevens de twee compagnons. ERMA verpakking is een; “sheetplant” d.w.z.; wij vervaardigen verpakkingen uit golfkartonnen platen.

Onze specialiteiten zijn: XXXL-dozen Driedubbel golfkarton Palletdozen Stansdozen Drukwerkdozen Vakverdelingen

Branchweg 10 • 5705 DR Helmond (industrienr. 2160) Telefoon : 0492-528675, Fax : 0492-527335 E-mail : info@erma.nl •Internet : www.erma.nl


17

N Light BV is leverancier van ARKOSlight en LAES N Light BV • Noorddijk 5, 5705 C X Helmond • +31492 548000 • info@nlight.nl

nlight.nl


18

PASFOTO’S NODIG? Nieuw bij Black & Colors Officieel goedgekeurde pasfoto’s! Direct klaar terwijl u wacht, zonder afspraak! Gratis parkeren voor de deur!

Panovenweg 35 ~ 5708 HR Helmond Tel: 0492-527250 ~ info@black-colors.nl www.black-colors.nl


19

BECAUSE RECYCLING... IS OUR BUSINESS!

Heeft u computer afval? contact: tel.: 0031 - 492 - 39 20 04 R&L Recycling B.V. Lage Dijk 31a 5705 BX Helmond

Tel: 0492-392004 Email algemeen: info@r-lrecycling.nl www.r-lrecycling.nl


20

VerHoeven STERK IN BEELD

Hollandhof 85 | 5709 DG Helmond | 06 41 49 11 46 info@verhoevensterkinbeeld.nl | www.verhoevensterkinbeeld.nl

Webdesign‌ betaalbaar, simpel en No- Nonsens Computer Reparatie, Onderhoud & Verkoop Cloud diensten, OfďŹ ce 365, VoIp telefonie, Internet, netwerk aanleg en beveiliging (bedraad en draadloos) netwerkbeheer, beheer op afstand, pc reparatie etc. Torteltuin 9 | 5754 HA Deurne Nederland 0493-842607 | 0622842069 | info@coscom.nl | www.coscom.nl


21

Helmondse Energie Community In Helmond wordt hard gewerkt aan energiebesparing en het duurzaam opwekken van energie. Ook Helmondse ondernemers zijn actief als het gaat om het treffen van energiemaatregelen. Wil je ook energiebewust ondernemen? Word dan lid van de Helmondse Energie Community!

Waarom zou ik lid worden?

De Helmondse Energie Community kan een steuntje in de rug zijn als het gaat om energiebesparing. Als lid van de HEC profiteer je van de kennis en ervaring die binnen de community aanwezig is. Je bent als eerste op de hoogte van slimme besparingsmogelijkheden, wordt getipt over interessante subsidies en hoort van andere ondernemers hoe zij met energie omgaan. Bovendien kun je aanhaken op gezamenlijke acties voor energiebesparing of duurzame opwekking, wat investeren extra interessant maakt. Meedoen aan de HEC kost niks, maar kan wel veel opleveren. Als deelnemer kun je onder meer: • gratis deelnemen aan interessante bijeenkomsten, excursies en (vanaf 2017) een jaarlijkse beursvloer waarbij aangesloten bedrijven elkaar informeren over alle mogelijkheden op energiegebied; • algemene vragen over energiebesparing stellen aan een digitale helpdesk; • deelnemen aan samenwerkingsprojecten en acties gericht op energiebesparing en duurzame energie; • hulp krijgen bij het in beeld brengen van de meest interessante besparingsopties (alleen voor MKB).

Wat zijn de voorwaarden voor deelname?

Meedoen aan de HEC is gratis voor alle Helmondse bedrijven (groot en klein en van elke branche). Je kunt als bedrijf meedoen als je: • energiebewust ondernemen belangrijk vindt; • zicht hebt op het energiegebruik van je bedrijf (meten is weten); • bereid bent om kennis en ervaring m.b.t. energiebewust ondernemen te delen met andere bedrijven in het netwerk. Als deelnemer ontvang je elk jaar een korte enquête waarin gevraagd wordt naar de plannen ten aanzien van energiebesparing en de stappen die zijn gezet. Ervaringen en goede voorbeelden worden zoveel mogelijk gedeeld met het hele netwerk.

Meedoen met de HEC? Kijk op www.bedrijventerreinenhelmond.nl of neem contact op met hec@bedrijventerreinenhelmond.nl.

De HEC is een initiatief van Stichting Bedrijventerreinen Helmond, Centrummanagement Helmond, Wijk- winkelmanagement Helmond en de gemeente Helmond. De HEC draagt bij aan de ambitie van de gemeente om in 2035 klimaatneutraal te zijn. Meer initiatieven die hieraan bijdragen zijn te vinden op www.allelichtenopgroen.nl. Het contactadres is van de HEC is: hec@bedrijventerreinenhelmond.nl

HEC-bedrijven besparen: ook de gemeente doet mee

De deelnemers van de Helmondse Energie Community zijn actief als het gaat om het treffen van energiemaatregelen. Ook de gemeente doet als bedrijf mee. Het afgelopen jaar is het Stadskantoor voorzien van een groen dak waarmee de riolering wordt ontlast (opvang regenwater) en het rendement van de zonnepanelen op het dak wordt verhoogd (koeling). Ook is op verschillende locaties verlichting vervangen door LED en zijn zonnepanelen geïnstalleerd op de daken van Boscotondo (Kunsthal), de Geseldonk en de VEKA-sporthal.

MKB Checklist duurzaam huurcontract

Veel bedrijven zijn op grond van wet- en regelgeving verplicht om energiemaatregelen te treffen. Maar hoe zit het als u als bedrijf gevestigd bent in een huurpand? Hoe zorgt u er dan voor dat energiemaatregelen getroffen worden? Het verlengen of afsluiten van een nieuw huurcontract kan een goed moment zijn om hier afspraken over te maken. Speciaal daarvoor is de MKB Checklist Duurzaam Huurcontract ontwikkeld. U vindt de checklist via de vraag en antwoord pagina op helmond.mijnbedrijfslocatie.nl.


22

Steenovenweg 21 - 5708 HN Helmond - Tel.: 0492-507507 info@restaurantdesteenoven.nl - www.restaurantdesteenoven.nl

De Steenoven voor al uw feesten & partijen en totaal catering op maat, 7 dagen per week

Restaurant gedeelte 6 dagen per week geopend, Restaurant gedeelte op Woensdag gesloten

De Kluis 2 - 5707 GP Helmond - Tel.:0492 536 361 info@paviljoendewarande.com - www.paviljoendewarande.com

De mooiste horeca locatie van Helmond

6 dagen per week geopend vanaf 11.00 uur. Restaurant Maandag gesloten

Tapperij - Restaurant

De chevelingse in-Loop Aarle-Rixtelseweg 107 - 5707 GK Helmond - Tel.: 0492-792444 info@schevelingen.nl - www.schevelingen.nl

Een Helmonds Tapperij – Restaurant, landelijk gelegen

6 dagen per week geopend vanaf 14.00 uur en op Zondag vanaf 12.00 uur. Restaurant Dinsdag gesloten

Brasserie

Ridderplein 3 - 5421 CV Gemert - Tel.: 0492-361252 info@brasseriedekeizer.nl - www.brasseriedekeizer.nl 7 dagen per week geopend vanaf 10.30 uur de gehele dag geopend

Gemertse Brasserie, op een unieke locatie


23

www.black-colors.nl

betrouwbaar snel en professioneel

XXL POSTERS FC • BOUW TEKENINGEN • FEESTGIDSEN • SUPPLIES • BANNERS T-SHIRTS BEDRUKKEN • DTP OPMAAK • PERSONALISEREN • MAILING FLYERS • STROOIFOLDERS • FAM DRUKWERK • LAMINEREN • INBINDEN PENNEN • CANVAS • ZEIL • LIJSTEN • WIRE - O • HUISSTIJLEN PLASTIFICEREN • ZWART / KLEURKOPIEEN • STICKERS • ETIKETTEN

Black & Colors Panovenweg 35 - Helmond - Tel.: 0492 - 527250 e-mail: info@black-colors.nl - www.black-colors.nl


24

UW PARTNER IN DATA -& TELECOM specialist in digitale netwerk verbindingen

Engelseweg 242 • Industrieterrein 2446 • 5705 AK Helmond T: +31 492 549 189 • info@foanederland.nl • www.foanederland.com


25

Geniet van het witte goud en steun kleinschalig wonen Stiphout Tafelronde 119 Peelland organiseert een aspergeactie om geld in te zamelen voor een kleinschalige woonvoorziening van de Zorgboog. Op de hoek van de Dorpsstraat en de Van der Weidenstraat in Stiphout worden vier kleinschalige woningen voor ouderen gerealiseerd die langdurige zorg nodig hebben. Elke woning biedt plaats aan zeven bewoners. De opbrengst van de aspergeactie zal besteed worden aan de Tovertafel, een interactieve lichtprojectie voor bewoners om spelenderwijs in beweging te komen en samen plezier te hebben. Wij hebben voor u een compleet aspergepakket samengesteld, met daarin ingrediĂŤnten om te genieten van een heerlijk voorjaarsgerecht. De witte wijn combineert goed bij de verse asperges van De Brandevoortse Hoeve. Wij wensen u een heerlijke lente toe!


26

PROEF DE LENTE PROEF DE LENTE

Geniet van het witte goud en steun kleinschalig wonen Stiphout

Tafelronde 119 Peelland organiseert een aspergeactie om geld in te zamelen voor een kleinschalige woonvoorziening van de Zorgboog. In Stiphoutom worden kleinschalige voor ouderen Tafelronde 119 Peelland organiseert een aspergeactie Wijvier hebben voor u woningen een compleet aspergepakket samengegerealiseerd die langdurige zorg nodig hebben. geld in te zamelen voor een kleinschalige woonvoorziening steld, met daarin ingrediënten om te genieten

van de Zorgboog. In Stiphout worden vier kleinschalige wo- van een heerlijk voorjaarsgerecht. ningen voor ouderen gerealiseerd die langdurige zorg nodig Wij hebben voor u een compleet aspergepakket samengesteld, met daarin ingrediënten om te genieten hebben. van een heerlijk voorjaarsgerecht.

Proef de lente en bestel via www.aspergepakket.com Proef de lente en bestel via www.aspergepakket.com

Aspergepakket € 25,-


27


28

MAGIC is something you make…… Na een loopbaan van 23 jaar bij een groot telecombedrijf liet de roep van mijn hart zich steeds vaker en luider horen. “Ga schrijven en je zakelijk en persoonlijk verbinden met mensen, die bij je passen, die dezelfde energiefrequentie uitstralen als jij.” En dit gebeurde…. Nu schrijf ik voor verschillende bladen in Helmond. Daarnaast ben ik Numeroloog en Docent workshops. Ik maak numerologische horoscopen en geef consulten. Verder kan ik binnen een half uur helderheid en inzicht verschaffen vanuit een zielskrachtcoachende rol.

TEKSTSCHRIJVEN:

Redigeren en corrigeren van teksten Verzorgen van redactionele artikelen

INTERVIEWEN:

Interviewen van ondernemers en het uitwerken van de verhalen

WORKSHOPS:

Basis en vervolg Schrijven vanuit het Hart Charismatisch Presenteren Basis en vervolg Numerologie

NUMEROLOGIE BEDRIJVEN:

Sollicitatiebegeleiding: aan de hand van het CV maak ik numerologische persoonsanalyses. Past de kandidaat in het profiel van de functie en sluit deze persoon aan bij de visie van het bedrijf? Presentatie/lezing: over de getallenleer van Pythagoras

Hetty Aarts | 06 – 26 806 494 | info@hettyaarts.nl | www.hettyaarts.nl


29

Helmond - 2e Indumaweg unit 3

TE KOOP ALGEMEEN Deze nieuwbouw bedrijfsunit ligt op bedrijventerrein “Hoogeind” te Helmond. De bedrijfsunit is goed bereikbaar via de A67 en de A2. Het gebouw heeft een zeer representatieve uitstraling en is uitermate geschikt voor midden-kleinbedrijven en zzp-ers. PARKEERGELEGENHEID Bij de unit horen 2 parkeerplaatsen gelegen aan de voorzijde van het complex op het verharde buitenterrein.

Aanvaarding: in overleg

BEREIKBAARHEID Het object ligt goed bereikbaar op bedrijventerrein “Hoogeind” te Helmond met de op en afritten van de A67 (Venlo - Antwerpen) en de A2 (Eindhoven – Amsterdam) op korte afstand. Tevens is er een bus halte in de nabije omgeving. Aanvaarding: in overleg

Koopprijs: € 97.500 ex. btw

prins hendriklaan 25 • 5707 CJ Helmond • T 0492-565 000 • F 0492-565 744 • www.hettemabhv.nl • info@hettemabhv.nl

Alle Lampen

Gratis verzending bij bestelling vanaf €50


30

Bedrijfsruimte in Helmond Helmond

ruime kantine met professionele keuken en een fraai dakterras. In de omgeving is een diversiteit aan organisaties gevestigd, van bankinstellingen tot de GGD. Neem voor meer informatie over dit gebouw contact op met Carlo Welten.

Stationsplein 9 Type: Kantoorruimte Beschikbaar: 6.168 m2 Vanaf: 1.144 m2 Parkeerplaatsen: 120 Huurprijs: € 99,-/m2² Kantoorruimte dichtbij station Helmond Dit kantoor van Merin is een onder architectuur gebouwd kantoor en ligt in het Stationskwartier van Helmond. Nabij het stadscentrum. Het pand voldoet aan alle moderne eisen en is voorzien van een groen energielabel B. Het gebouw bestaat uit 5 verdiepingen en beschikt over een

Bereikbaarheid Het gebouw ligt naast het bus- en treinstation van Helmond. Met de auto bereikt men Eindhoven via de A270 in slechts 15 minuten, evenals de aansluitweg A67. Pluspunten • Dichtbij station • Groen energielabel B

Helmond

Stationsstraat 1-15 Helmond 2.143 m2² € 90,-/m2²

Stationsplein 9 Helmond 6.168 m2 € 99,-/m2²

Stationsstraat 1-15

Neem voor meer informatie over dit gebouw contact op met Carlo Welten.

Type: Kantoorruimte Beschikbaar: 2.143 m2² Vanaf: 172 m2²² Parkeerplaatsen: 58 Huurprijs: € 90,-/m²

Bereikbaarheid Vanuit Eindhoven is het kantoorgebouw goed te bereiken via de A270. Via de N266 bent u ook zo op de A67. En het gebouw ligt op steenworp afstand van het station.

Kantoorruimte dichtbij station Helmond Dit kantoorgebouw ligt in het stationsgebied aan de Stationsstraat 1 in Helmond. Het heeft een nette uitstraling. Hier bent u in het gezelschap van bekende buren zoals ING, Delta Loyd en CWI.

Pluspunten • Dichtbij station • Parkeergarage

Helmond Panovenweg 31-36, 37-42 Type: Bedrijfsruimte Beschikbaar: 850 m2 Vanaf: 220 m2² Parkeerplaatsen: vrij Huurprijs: € 45,-/m2² Multifunctionele bedrijfsunits Op bedrijventerrein Groot-Schooten ligt dit fraaie kantoor-en bedrijfsgebouw direct aan de A270 (Helmond – Eindhoven). Momenteel zijn er diverse kantoor- en bedrijfsruimtes beschikbaar. Bedrijven als Arbo-Unie, Fundeon, Loma Systems, Black & Colors en Blue Medical kozen

reeds voor deze locatie. Naast de bedrijfsunits is 3682 m² kantoorruimte beschikbaar. Bereikbaarheid Het gebouw is direct gelegen aan de N270, de toegangsweg van Helmond en heeft ten opzichte van Eindhoven een gunstige ligging. Op loopafstand ligt een bushalte, waarvandaan de bussen rijden naar treinstation Helmond ’t Hout. Vanaf dit station is Eindhoven CS binnen 10 minuten bereikt. Pluspunten • Combinatie kantoor- en bedrijfsruimte • Representatief gebouw

Panovenweg 31-36, 37-42 Helmond 850 m2 € 45,-/m2²

Vestiging

Bel ons gratis op 0800 8644 683 of neem direct contact op met een van onze regio kantoren.

Eindhoven Flight Forum 126 5657 DD Eindhoven T: 040 213 0303


31

Schoon, heel en veilig bedrijventerrein De basisvoorwaarden voor elk bedrijventerrein zijn schoon, heel en veilig. Schoon, heel en veilig zijn daarom ook de kernpunten van het KVO: het Keurmerk Veilig Ondernemen. Ze staan voor de kwaliteitseis die volgens Stichting Bedrijventerreinen Helmond voor alle Helmondse bedrijventerreinen moet gelden. In de ideale situatie zouden er geen onvolkomenheden in de openbare ruimte waar te nemen zijn. Alle straatverlichting brandt, er staan geen lantaarnpalen of verkeersborden scheef, de bermen zijn niet stuk gereden en het groen is uitstekend onderhouden. Daarnaast zorgt cameratoezicht en surveillance voor een veilig gevoel en is de bereikbaarheid optimaal. In de praktijk blijkt echter dat bedrijventerreinen, net als woonwijken of standscentra, continue aandacht behoeven om ze op het juiste niveau te houden. In Helmond wordt daarom al vele jaren samengewerkt om het juiste kwaliteitsniveau te borgen. Dit gebeurt binnen de Koepel voor het Keurmerk Veilig Ondernemen: kortgezegd de KVO Koepel. Hierin nemen de parkmanagementorganisatie (SBH), ondernemers van de bedrijventerreinen, de gemeente Helmond, politie en brandweer zitting. De KVO Koepel komt elk kwartaal bij elkaar voor overleg en organiseert twee maal per jaar een schouw op alle bedrijventerreinen. Tijdens de schouw worden onvolkomenheden genoteerd en gemeld aan de verantwoordelijken, zoals de afdeling Beheer Openbare Ruimte van de gemeente Helmond.

Stichting Bedrijventerreinen Helmond staat te allen tijde open voor meldingen, tips en ideeĂŤn omtrent de openbare ruimte op de bedrijventerreinen. Gebruik daarvoor de rode meldknop van het Meldpunt SBH op www.bedrijventerreinenhelmond.nl Stichting Bedrijventerreinen Helmond is de parkmanagementorganisatie van Helmond. Wij behartigen de belangen voor collectieve activiteiten op de bedrijventerreinen. Frits Rutten, Jeannine van den Reek en Niels Rutten zijn uw aanspreekpunten. Samen met het Bestuur en de Raad van Toezicht, die bestaan uit een afvaardiging van de bedrijventerreinen, verenigen we ondernemers en zorgen we voor een aantrekkelijk en toekomstbestendig vestigings- en ondernemingsklimaat. Daarnaast is Stichting Bedrijventerreinen Helmond een van de werkorganisaties van Stichting Ondernemersfonds Helmond. Voor meer informatie: www.bedrijventerreinenhelmond.nl


32

regio Helmond

Voor al uw transport oplossingen Burg. van Lokvenstraat 112 5731 LR Mierlo Tel./fax: +31 (0)492 - 661890 Mobiel: +31 (0)6 - 51340855 www.nicovandewieltransporten.nl

info@nicovandewieltransporten.nl

CATERING HEESTERAKKER Nuenenseweg 167 5667 KP Geldrop Tel. (040) 2802444 E-mail: info@cateringheesterakker.nl Website: www.cateringheesterakker.nl


regio Helmond

Uw specialist voor dagelijks en of periodiek schoonmaakwerk in kantoren en gebouwen. Uw specialist voor de reiniging van ramen gevels en zonweringen. Uw specialist in vloeronderhoud o.a. linoleum natuursteen en hout.

Een heldere visie, helder resultaat! Een heldere visie, een heldereen resultaat! PietersBV Ambachtweg 50 5731 AG Mierlo info@pietersbv.nl www.pietersbv.nl

Specialist in schoonmaak

33


34

regio Helmond

* Zakelijk vervoer * Groepsreizen * Rolstoeltouringcar

* Business Taxi * Airport transfers * Zieken- en Zorgvervoer

WWW.BERGERHOF.NL | WWW.BUSTRIPJES.NL Wilhelminastraat 78 | 5731 ER Mierlo | T: 0492-662260 | F: 0492-664333 | info@bergerhof.nl

EMPE zorgt voor uw complete koffievoorziening met hoge kwaliteit koffieautomaten, de beste ingrediĂŤnten en een ongeĂŤvenaarde service. Uw koffievoorziening via EMPE betekent zorgeloos genieten van een Italiaanse espresso, cappuccino of latte macchiato. Wij zorgen voor de koffie.

Contact

Gerard Bildersstraat 8B 5753 DE Deurne

Tel 0493 - 35 49 84 Fax 0493 - 35 49 85 info@coffeesystems.nl


35

regio Helmond

STAAT U OP UW STREPEN, DAN BENT U BIJ VAN DEN BERG BELIJNINGEN OP HET JUISTE ADRES.

www.vandenbergmarkeringen.nl

info@vandenbergmarkeringen.nl


catering op maat Wij verzorgen catering op maat voor elke groot- en kleinschalige gelegenheid. Ons gekwaliďŹ ceerd en representatieve personeel is in staat om van uw unieke evenement een succes te maken. We leveren alle materialen van servies tot statafels van stoelen tot bestek, van tafels naar een gezellige bar en glaswerk, eventueel een spectaculair ingerichte feesttent in alle maten uitgebreid met eventuele sfeerverlichting, tapijt etc etc. VRIJWEL ALLES IS MOGELIJK

culinair Of het gaat om buffetten, walking diner, bittergarnituren, diversiteit amuses, dranken etc. etc. we geven een smaakvolle invulling aan uw culinaire wensen. We realiseren het feest dat u voor ogen heeft binnen het door u gesteld budget. Niks is standaard en wij zullen dan ook eerst naar uw persoonlijke wensen luisteren Besteed de catering uit aan een specialist; Het team van de Steenoven!

Tevens werken wij samen met een correct verhuurbedrijf wat ook top kwaliteit heeft, schoon materiaal en enorm exibel is.

Steenovenweg 21 - 5708 HN Helmond - Tel.: 0492-507507 info@restaurantdesteenoven.nl - www.restaurantdesteenoven.nl Restaurant gedeelte 6 dagen per week geopend, Restaurant gedeelte op Woensdag gesloten

De Steenoven voor al uw feesten & partijen en totaal catering op maat, 7 dagen per week

Profile for ZakelijkZakelijk

Zakelijkhelmond201716  

Zakelijkhelmond201716  

Advertisement