Page 1

Helmond 2017 • 3de jaargang nummer 3 • Maart

DICHT BIJ MEZELF BLIJVEN.. lees verder op 4-5

Dicht bij mezelf blijven..

Automotive Campus

Mijnbedrijfslocatie.nl

Helmondse Energie Community

P 1,4-5

P 10-11

P 14

P 15

Stichting Bedrijventerreinen Helmond P 15

Helmond Sport Toon Gerbrands

Helmond Sport Ladies night

Bedrijven voor Bedrijven

P 18-19

P 29-30-31

P 35


2

Markt 213 | 5701 RJ Helmond | Tel: 0643547002 | E-mail: info@se7en.restaurant

www.se7en.restaurant


www.zakelijkhelmond.nl

Helmond Beek en Donk Den Bosch

Wordt in het begin van elke maand in een oplage van 1000 stuks gedrukt en verspreid bij alle Eindhoven bedrijven op de 5 bedrijventerreinen in Helmond!

Deurne

Someren Asten

HET blad voor Ondernemingen in Helmond

Wij hopen met zakelijk helmond een belangrijke spil te kunnen zijn in de communicatie en het promoten van u en uw bedrijf. Hierdoor zijn we in staat om samen met u verbindingen te leggen met andere ondernemingen hier in Helmond. En wat mooi is: U kunt zelf de schijnwerpers op een andere wijze op uw onderneming richten. U neemt het heft in eigen hand en geeft aan hoe u uw bedrijf in dit blad naar buiten wil laten uitstralen. Dit alles bepaalt u zelf. Er is heel veel mogelijk. Want bent u op zoek naar deskundige medewerkers, wilt u een auto verkopen, een pand verhuren of verkopen, dan bent u hiervoor aan het juiste adres. Misschien bent u naarstig op zoek naar nieuwe leden voor uw vereniging, stichting of sportclub. Heeft u aanbiedingen en acties, waarmee u uw bedrijf extra in the picture wil zetten, ook dan is dit blad de juiste plek om het gewenste onder de aandacht te brengen. Door middel van een creatieve promotiewijze in de vorm van een aantrekkelijke advertentie, kunnen wij u op een laagdrempelige financiële wijze op de meest uiteenlopende gebieden van dienst zijn. Denk ook aan het adverteren van uw producten, diensten en bedrijfsfeesten. Echt waar, het kan allemaal. Misschien heeft u zelf wel leuke ideeën om uw onderneming in de spotlights te zetten. Neem contact met ons op en wij gaan met u in gesprek. Met een pakkend interview kunt u zichzelf als betrokken ondernemer op een unieke manier op de kaart zetten. Hierdoor kunt u zelf uw onderneming naar een nog hoger en interessanter level tillen. U heeft het allemaal zelf in de hand…. “wie wil dit nou niet?”

Hoe zien de kosten eruit? Bij het aanleveren van een kant en klare advertentie betaalt u:

Kiest u voor het afnemen en publiceren van een interview, dan betaalt u:

Halve pagina full colour € 65,- ex. btw Hele pagina full colour € 110,- ex. btw

€ 100,- ex. btw* + € 110,- ex BTW (Hele pagina full colour)

Wilt u dat wij een advertentie voor u opmaken, dan berekenen wij voor een:

* Dit bedrag heeft betrekking op een hele pagina inclusief foto.

Halve pagina full colour € 50,- ex. btw Hele pagina full colour € 65,- ex. btw

Wij wensen u veel leesplezier met deze nieuwe editie van Zakelijk Helmond.

U dient hierbij zelf uw fotomateriaal, illustraties, teksten en logo’s aan te leveren.

Zakelijk Helmond is een uitgave van Black en Colors • Panovenweg 35 • 5708 HR Helmond

Voor aanleveren advertenties of meer info: info@zakelijkhelmond.nl www.zakelijkhelmond.nl

Redactie Zakelijk Helmond, info@hettyaarts.nl • www.hettyaarts.nl Mobiel: 06 – 26 80 64 94


4

Vervolg van de voorpagina

DICHT BIJ MEZELF BLIJVEN.. Ze zit geen moment stil. Zowel geestelijk als lichamelijk is ze altijd in beweging. Ze houdt van verandering en is daardoor altijd op zoek naar vernieuwing. Aan het woord: Hetty Aarts: Tekstschrijver, Interviewer, Zielskrachtcoach, Numeroloog en Docent workshops. derzoek, wie is mijn doelgroep , je analyseert, welke financiële middelen heb je nodig, waar sta je aan het eind van het jaar? Kortom, je zet een plan op papier. Het investeren begint. Je bent er dag en nacht mee bezig. Het geeft niet, want je vindt het leuk. Het investeren werpt zijn vruchten af. Je komt in een flow. Je gelooft in het onmogelijke, je hebt zoveel vertrouwen, dat het je gaat lukken. Het begint met een klein succes en al snel worden de successen meer en groter. Je ervaart magie.

Those who don’t believe in MAGIC will never find it..

Inderdaad, zo is het. Wanneer je hier niet in gelooft, kun je het wel vergeten. Als ondernemer ben je in staat wonderen te creëren. Je houdt van je werk en je wilt er voor gaan. Natuurlijk zijn er dagen, dat je een dipje hebt en het even niet meer ziet zitten. Zo is het leven. Deze momenten zijn nodig om het succes te waarderen. Het is allemaal niet zo vanzelfsprekend. Je moet de minder leuke kant ook ervaren. Dat maakt de mens krachtiger en geeft het volgend succes nog meer glans.

Jezelf kwetsbaar durven opstellen… Ondernemen wordt gevoed door een passie…

Het verhaal achter de mens boeit me, het gedrag, de mentaliteit. Wat drijft iemand, wat is zijn of haar succesformule? Bij sommigen begint het met een droom, het ontstaan en het zich bewust worden van een passie, een verlangen dat groeit. Als je hieraan denkt, krijg je energie. Het brengt je tot stuiteren. Je doet on-

Dit vind ik belangrijk. Ik hoef niet altijd perfect te willen zijn en ga graag nieuwe uitdagingen aan. Dit betekent risico’s nemen en wie zegt dan dat dit succes garandeert? Ik treed graag buiten mijn comfortzone en omarm hiermee het onbekende. Anders vind ik het saai. Groei betekent voor mij ook, de moed te hebben, om in het diepe te springen. Hierdoor verkrijg ik nieuwe inzichten en ervaar deze sprong als een spannend avontuur, ongeacht het resultaat.


5

Trots op mijn roots…

Ik ben geboren in Den Bosch, een toeristenstad met veel historie. Volgens de numerologie ligt mijn geboorteplaats ten grondslag aan mijn behoefte ‘vrij’ te willen zijn. Mijn hang naar onafhankelijkheid, afwisseling en verandering is hierop terug te voeren. Deze stad paste exact bij mijn ontwikkelingsproces en bij het gezin waarin ik geboren ben. Creativiteit liep als een rode draad door mijn jeugdjaren. Mijn vader was een organisator, spreker en een getalenteerd schrijver. In 2008 zei ik Den Bosch vaarwel en koos voor Helmond, een middelgrote stad, waar innovatie hoog in het vaandel staat. Hier kon ik mezelf nog meer laten zien en me verder ontplooien. Over Helmond zegt de numerologie: deze woonplaats oefent vooral invloed uit op eigenschappen als organiseren en leidinggeven. Mijn creativiteit krijgt hierdoor een extra stimulans… Hier hoef ik weinig aan toe te voegen.

Ik ging doen waar ik blij van werd…

Na een loopbaan van 23 jaar bij een groot telecombedrijf liet de roep van mijn hart zich steeds vaker en luider horen. “Ga schrijven en je zakelijk en persoonlijk verbinden met mensen, die bij je passen, die dezelfde energiefrequentie uitstralen als jij.” Het geluk was aan mijn zijde. Door een reorganisatie kreeg ik de kans om aan mijn verlangen gehoor te geven. Het schrijven als ‘Noortje’ in Weekkrant De Loop, het interviewen van de Mens achter de Ondernemer voor de website van ‘De Helmonder’ zorgden voor mooie menselijke verbindingen. Van het maken en presenteren van een wekelijks themaprogramma op Omroep Helmond radio leerde ik veel op het gebied van interviewtechnieken. En… na enkele jaren was ik eraan toe om een eigen onderneming op te starten. De tijd was daar. Ik wilde niet alleen maar schrijven. Ik wilde meer. De levenservaring en mensenkennis die ik tijdens mijn dienstjaren in een leidinggevende functie had opgedaan creëerde voor mij de mogelijkheid om mensen binnen een half uur helderheid en inzicht in zichzelf te verschaffen vanuit een zielskrachtcoachende rol.

ten uit. Wie past er het beste in het profiel van de functie en waarom. Dit kunt u dan meenemen in het vervolgtraject met de kandidaten. Een presentatie of lezing over mijn werk als numeroloog. Hoe gaaf zou het zijn om tijdens een ‘heidag’ of personeelsdag uw medewerkers mee te nemen in de wereld van de numerologie, de leer van de getallen.

Schrijven brengt me in een flow…

Trots ben ik op mijn redactionele inbreng voor het blad Zakelijk Helmond. Met plezier bezoek ik ondernemers om hen te interviewen voor een pakkend artikel in een van de edities. Het maakt niet uit waar het bedrijf voor staat. Mijn interesses zijn breed. De ene keer ging het gesprek over glas, dan weer over het belang van telefoonservice. Ik begaf me o.a. in de wereld van de auto’s en kreeg zelfs een rondleiding bij een specialist op het gebied van verpakkingen van golfkarton. En zo waren er uiteraard veel meer ondernemers die ik in het afgelopen jaar heb geïnterviewd. Het zou leuk zijn, wanneer u de volgende bent. U bepaalt hoe het verhaal eruit komt te zien, wat u wilt uitstralen en ik creëer de rest. Dat doe ik in mijn eigen schrijfstijl, door dicht bij mezelf te blijven…

Het ontwikkelen en geven van workshops…

Toen ik mijn Mulo diploma had behaald, zei mijn vader: ‘jij moet onderwijzeres worden, dat is echt iets voor jou.” Zijn raad sloeg ik in de wind. Nu vele jaren later vind ik het heerlijk om mijn kennis te delen met mensen, hen te enthousiasmeren tijdens een workshop. Stapje voor stapje ontwikkelde ik de volgende workshops: ‘Basis Schrijven vanuit het hart,’ het Vervolg op het Schrijven, Charismatisch Presenteren, Numerologie en een vervolg op de Numerologie. En… er komen er nog meer.

Numerologie voor bedrijven… Sollicitatiebegeleiding en Lezingen

Sollicitatiebegeleiding: Als bedrijf wilt u het hoogste rendement uit uw personeel halen, door de juiste persoon op de juiste plek te zetten. Hierdoor kunt u als onderneming kosten besparen. Ik adviseer door middel van een numerologisch rapport bij vooronderzoek van sollicitanten en kan dus een grote rol spelen in het voortraject. Aan de hand van het CV maak ik een numerologische persoonsanalyse van de kandidaten. Ik bereken niet alleen of de kandidaat in de desbetreffende functie past, maar ook of deze persoon aansluit bij de visie van uw bedrijf. In een gesprek met u, leg ik mijn inzich-

Hetty Aarts M: 06 – 26 80 64 94 Info: info@hettyaarts.nl Website: www.hettyaarts.nl


6


7

Black & Colors ook voor al uw stickers in alle maten en vormen Panovenweg 35 - Helmond - Tel.: 0492 - 527250 e-mail: info@black-colors.nl - www.black-colors.nl

Diensten Van Dorp biedt een totaalpakket aan technische diensten Voor o.a. Zwembaden, Liften, Technisch beheer, Grootkeukens, Energieconcepten, Beveiliging, Brandbeveiliging, Railinfra, Klimaat en Elektra. Met een team van ervaren en betrokken medewerkers wordt alle techniek in gebouwen zelfstandig ontworpen, gerealiseerd en beheerd. Bij alle diensten staan duurzaamheid en besparingen op natuurlijke bronnen als elektriciteit, gas en water centraal.

Van Dorp, Helmond Schootense Dreef 23 | 5708 HZ Helmond | T: (0492) 504 444 | F: (0492) 504 440 | E: infohelmond@vandorp.eu


8

VOOR UW GEMAK ALLES ONDER ÉÉN DAK Brabant Autolease Autolease in in Helmond Helmond is is een een regionale regionale merk-onafhankemerk-onafhankeBrabant lijke leasemaatschappij. leasemaatschappij. Wij Wij maken maken onderdeel onderdeel uit uit van van Autodroom Autodroom lijke Helmond en en hebben hebben een een samenwerkingsverband samenwerkingsverband met met Bovemij. Bovemij. Helmond Steeds meer meer bedrijven bedrijven geven geven de de voorkeur voorkeur aan aan een een samenwerking samenwerking Steeds met herkenbare herkenbare en en lokale lokale bedrijven. bedrijven. De De ontwikkelingen ontwikkelingen rond rond met mobiliteit in in combinatie combinatie met met de de veranderende veranderende arbeidsmarkt arbeidsmarkt gaan gaan mobiliteit erg snel. snel. Brabant Brabant Autolease Autolease gaat gaat graag graag met met uu in in gesprek gesprek en en samen samen erg met uu op op zoek zoek naar naar de de beste beste oplossingen, oplossingen, een een stukje stukje maatwerk. maatwerk. met Want mobiliteit mobiliteit is is méér. méér. Want Wij staan staan voor voor uu klaar. klaar. Wij Volkswagen Volkswagen

1x 1x

Volvo Volvo

1x 1x

Type Type

Volkswagen Volkswagen Golf GTePlugin Plugin Golf GTe Executive Plus Executive Plus Bijtelling 7% 7% Bijtelling

Fiat Fiat

1x 1x Type Type

VolvoV40 V40 Volvo Business Sport// Business Sport Kinetic Kinetic Bijtelling 14% Bijtelling 14%

Type Type

FiatFiorino Fiorino1.3 1.3jtd jtd16v 16v Fiat multijet Airco Schuif multijet Airco Schuif deur deur Lease FullOperationele Operationelev.a. v.a. Lease Full € 249 p.m.* € 249 p.m.*

Leaseprijzengebaseerd gebaseerdop op60mnd/10000 60mnd/10000km kmp/j p/jexcl. excl.BTW BTWBrandstof Brandstofen enVervangend Vervangendvervoer vervoer **Leaseprijzen

Locatie: Autowijk Autowijk Helmond Helmond Varenschut Varenschut 21e 21e 5705 5705 DK DK Helmond Helmond Locatie: Tel: 0492 0492 588 588 972 972 ton@brabantautolease.nl ton@brabantautolease.nl Ton Ton van van Abeelen Abeelen 06-23225695 06-23225695 Tel:


9

Helmond - 2e Indumaweg unit 3

TE KOOP ALGEMEEN Deze nieuwbouw bedrijfsunit ligt op bedrijventerrein “Hoogeind” te Helmond. De bedrijfsunit is goed bereikbaar via de A67 en de A2. Het gebouw heeft een zeer representatieve uitstraling en is uitermate geschikt voor midden-kleinbedrijven en zzp-ers. PARKEERGELEGENHEID Bij de unit horen 2 parkeerplaatsen gelegen aan de voorzijde van het complex op het verharde buitenterrein.

Aanvaarding: in overleg

BEREIKBAARHEID Het object ligt goed bereikbaar op bedrijventerrein “Hoogeind” te Helmond met de op en afritten van de A67 (Venlo - Antwerpen) en de A2 (Eindhoven – Amsterdam) op korte afstand. Tevens is er een bus halte in de nabije omgeving. Aanvaarding: in overleg

Koopprijs: € 97.500 ex. btw 13 prins hendriklaan 25 • 5707 CJ Helmond • T 0492-565 000 • F 0492-565 744 • www.hettemabhv.nl • info@hettemabhv.nl


10

Automotive Campus Helmond 26 maart 2017 E -p a r a d

N

e

H

O

L

ON

VE

HE

M

D - EIND

E-PARADE

Automotive Campus Helmond 26 maart 2017

HET WERELDRECORD E-PARADE HET WERELDRECORD LANGSTE STOET 100% LANGSTE STOETVOERTUIGEN 100% ELEKTRISCH AANGEDREVEN ELEKTRISCH AANGE­ DREVEN VOERTUIGEN

HEEFT U OF UW BEDRIJF EEN 100% ELEKTRISCHE AUTO (BEV), SCOOTER, MOTOR, BUS, VRACHTAUTO OF SEGWAY? DAN MOET U ERBIJ ZIJN!

HEEFT U OF UW BEDRIJF EEN 100% ELEKTRISCHE AUTO (BEV), SCOOTER, MOTOR, BUS, VRACHTAUTO Wanneer: OF SEGWAY? DAN MOET U ERBIJ ZIJN!

HOOFDSPONSOR

zondag 26 maart 2017 tijdens de publieksdag van de AutoMotive Wanneer: Week. zondag 26 maart 2017 tijdens de publieksdag van de

AutoMotive Week. Waar: Op het terrein van de Automotive Campus te Helmond aan de Waar: tussen Helmond en Eindhoven (A270) die speciaal snelweg Op het terrein van de Automotive Campus te Helmond aan voor de recordpoging afgesloten wordt voor overig verkeer. de snelweg tussen Helmond en Eindhoven (A270) die speciaal voor de recordpoging afgesloten wordt voor overig verkeer.

SUBSPONSOR

DOE MEE EN SCHRIJF U NU IN.

Voor slechts € 10,-- neemt u deel aan deze bijzondere happening. Aanmelden vanuit het buitenland is gratis. We mikken 600 voertuigen DOE MEE ENop SCHRIJF U NU IN. en een nieuw wereldrecord in het Guinness Book. Mis deze kans niet. VoorKijk slechts 10,-- neemt u deelen aan deze voor€ meer informatie voor inschrijven op: bijzondere happening. Aanmelden vanuit www.e-parade.nl het bui-

tenland is gratis. We mikken op 600 voertuigen en een nieuw wereldrecord in het Guinness Book. Mis deze kans niet. Kijk voor meer informatie en voor Met uwinschrijven deelname op: steunt u tevens ons Goede Doel:

de Ontdekfabriek in Eindhoven ontwikkelt speciaal voor www.e-parade.nl basisschoolkinderen een lesprogramma waarbij leerlingen intensief kennismaken met techniek en duurzaamheid.

ORGANISATIE


11

In een grote hal van TNO op de Automotive Campus presenteren de regionale automobielbedrijven hun nieuwste elektrische auto’s. Verder zijn er ook enkele andere bedrijven die zich bezig houden met duurzaamheid (techniek, zonne-energie). Het wordt een prachtige beurs. In een grote hal van TNO op de Automotive Campus presenteren de regionale automobielbedrijven hun nieuwste elektrische auto’s. Verder zijn er ook enkele andere bedrijven die zich bezig houden met duurzaamheid (techniek, zonne-energie). Het wordt een prachtige beurs.

SPONSOREN SPONSOREN

SPECIALE AANDACHT VRAGEN WE VOOR:

• Het Vip-arrangement (€50,-- per persoon). Hiervoor krijgt u gratis deelname met uw voertuig, lunch en drankjes. • Aanbieding voor overnachting: met Hotel Van der Valk Eindhoven hebben we een arrangement afgesproken. In een grotespeciaal hal van TNO op de Automotive Campus presenvan de publieksdag van de AutoMotive Week 2017. De E- parade is ook een leuk uitje voor kinderen spelmogelijkheden, demo’s en worden door teren de•regionale automobielbedrijven hun nieuwste elek• Op met het terrein van de Automotive Campus SPECIALE AANDACHT VRAGEN WEdie VOOR: presentaties hetenkele kader van de publieksdag van AutoMotive Week 2017. trische auto’s. Verder zijn erin ook andere bedrijven het de bedrijf Ecotap 20 mobiele laadpalen geplaatst met 40 • Het Vip-arrangement (€50,-persoon). zich bezig met duurzaamheid (techniek,per zonne-enerlaadpunten speciaal de deelnemende • houden Op het terrein van de Automotive Campus worden door het bedrijfbeschikbaar Ecotap 20voor mobiele Hiervoor krijgt u gratis deelname met uw voertuig, lunch en drankjes. gie). Het wordt een prachtige beurs. voertuigen. laadpalen geplaatst met 40 laadpunten speciaal beschikbaar voor de deelnemende • Aanbieding voertuigen. voor overnachting: met Hotel Van der Valk Eindhoven hebben we een SPECIALEspeciaal AANDACHT VRAGEN WE VOOR: Zie voor deze zaken: www.e-parade.nl arrangement afgesproken. • Het Vip-arrangement (€50,-per persoon). Hiervoor krijgtkinderen u • De Eparade is ook een leuk uitje voor met spelmogelijkheden, demo’s en Zie voor deze zaken: www.e-parade.nl gratis deelname met uw voertuig, lunch en drankjes. De E-parade wordt verder mogelijk gemaakt door een groot presentaties in het kader van de publieksdag van de AutoMotive Week 2017. • Aanbieding voor overnachting: met Hotel Van der aantal bedrijven die diensten en producten voor niets aanbie• Op het terrein van de Automotive Campus worden door het bedrijf Ecotap 20 mobiele Valk De Eindhoven hebben we een speciaal arrangement den. Denk aan website, ticketing, catering, staantafels, drukE-parade verder gemaakt door een groot aantal bedrijven die diensten laadpalenwordt geplaatst metmogelijk 40 laadpunten speciaal beschikbaar voor de deelnemende afgesproken. werk, hal, laadpalen, overnachtingsmogelijkheid, marketing, en voertuigen. producten om niet aanbieden. Denk aan website, ticketing, catering, staantafels, • De E- parade is ook een leuk uitje voor kinderen met spullen voor in een goodiebag, studenten(teams). drukwerk, hal, laadpalen, overnachtingsmogelijkheid, marketing, spullen voor in een spelmogelijkheden, demo’s en presentaties in het kader goodiebag, studenten(teams). Zie voor deze zaken: www.e-parade.nl De E-parade wordt verder mogelijk gemaakt door een groot aantal bedrijven die diensten mede mogelijk gemaakt door: en producten om niet aanbieden. Denk aan website, ticketing, catering, staantafels, drukwerk, hal, laadpalen, overnachtingsmogelijkheid, marketing, spullen voor in een goodiebag, studenten(teams).

mede mogelijk gemaakt door:


12

J van de Vrande Bedrijfskleding Kanaaldijk ZW 9a Helmond 5706 LD Helmond www.onlinebedrijfskleding.nl

Dat werkt!

Alle Lampen

Gratis verzending bij bestelling vanaf â‚Ź50


1333

Koop appartement Spanje Mooie investeringvoor vooru! u! Mooi investering Haalbaar rendement rendement van van 8% 8% op op uw uw 2e 2ehuis huisaan aande deCosta CostaBrava. Brava Te koop koop of of te te huur: huur geheel Appartement woonoppervlak woon opperTe geheel gerenoveerd gerenoveerd Duplex Duplex Appartement vlak 100m2 op een zeer mooie ligging in Palamos 100m2, op een zeer mooie ligging in Palamos. Het appartement ligt op de 2e lijn in Palamos ongeveer 100 meter van het Het appartement ligt op de 2e lijn in Palamos, ongeveer 100 meter van het strand en een kleine 5 minuten wandelen naar het centrum van Palamos, strand en een kleine 5 minuten wandelen naar het centrum van Palamos. Het appartement is onlangs geheel gerenoveerd met een luxe keuken die Het is onlangs geheel gerenoveerd met een luxe keuken, die van appartement alles is voorzien. van alles is voorzien. Het appartement heeft een klein balkonnetje en een wat groter balkon, Het appartement heeft eenHet klein balkonnetje en een wat balkon, beide aan de achterkant. is een duplex woning en isgroter via een aanwezige lift te bereiken op de 4e etage wentel trap op naar u beiden aan de achterkant. Het ismet eeneen duplexwoning debeneden 4e etagebereikt en is via het woongedeelte opbereiken. de 3e etage. een aanwezige lift te Met een wenteltrap naar beneden bereikt u het woongedeelte op de 3e etage. 2 badkamers met douche en wc en 4 slaapkamers waarvan 2 slaapkamers een dubbel en 2 en slaapkamers enkele beden er is 2ruimte voor 7 2met Badkamers metbed douche toilet en 4met slaapkamers, waarvan slaapkamers tot 8 personen. met een dubbel bed en 2 slaapkamers met enkele bedden. Er voor 7 tot 8 personen. Hetis isruimte volledig ingericht. een wasmachine & vaatwasser zijn aanwezig, Het volledig ingericht. Een voor wasmachine en vaatwasser zijn aanwezig. Het is appartement is te koop € 212.500 incl. inrichting mogelijkheden tot overname van de hypotheek rond de 2,5% behoren tot Het appartement is eigen te koop voor €bij212.500 inrichting. de mogelijkheden, inbreng de bankincl. tussen de 20 en 30% Overname van de hypotheek rond de 2,5% behoort tot de mogelijkheden. Het appartement is ook te huur voor het gehele jaar € 750,p/m excl. Eigen bij de bank tussen de 20 en 30%. Het appartement is ook te Electrainbreng en water. huur voor het gehele jaar: € 750,- p/m exclusief electra en water.

Meer info 0492 525888 Of neem een kijkje op http://www. tentholidays.nl/appartement_kopen_of_ huren_in_palamos


14

Mijnbedrijfslocatie.nl De website helmond.mijnbedrijfslocatie.nl is een neutraal platform met actuele, relevante informatie over de Helmondse bedrijventerreinen. U vindt hier naast vraag en aanbod van bedrijven en/of te ontwikkelen locaties ook informatie over lopende projecten zoals de herstructurering van Induma west.

Wat houdt het project in?

Het beter benutten van bestaande bedrijventerreinen is erg belangrijk. Ongeveer 45% van de werkenden in Helmond werkt op een bedrijventerrein. Het gebied Induma-West, onderdeel van bedrijventerrein Hoogeind, is een terrein dat nodig een opknapbeurt kan gebruiken. Bedrijventerreinen Helmond (SBH) en de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) zijn sinds mei vorig jaar,

samen met de ondernemers en vastgoedeigenaren, aan de slag gegaan om nieuwe plannen te maken om het terrein Induma-West te verbeteren. Hier zal, net als in het succesvol afgeronde project Induma-Oost, op eenzelfde vraaggerichte manier samen met de ondernemers, SBH en de BOM vorm aan worden gegeven. We maken gezamenlijk een plan waarbij het uitgangspunt is het gebied te verbeteren zodat het terrein weer toekomstwaarde krijgt.

Het project herstructurering van Induma West is vanuit het stimuleringsprogramma stedelijke kavelruil door de minister van infrastructuur en milieu, mw. drs. M.H. Schultz van Haegen, geselecteerd als pilotproject.


15

Helmondse Energie Community HEC-bedrijven besparen weer energie!

De deelnemers van de Helmondse Energie Community zijn ook afgelopen jaar weer bezig geweest met het treffen van energiemaatregelen. Het hoeft niet altijd te gaan om ingrijpende investeringen. In de nieuwsbrief van SBH worden vanaf deze maand telkens enkele voorbeelden gedeeld: • Arte heeft in 2016 de klimaatinstallatie in het bedrijf geoptimaliseerd. Door goed te bekijken waar, op welke tijden en met welke temperatuur het beste gewerkt wordt en de instelling van de installatie daarop aan te passen, is het energieverbruik van de betreffende installatie met 37% terug gedrongen.

EnergieInvesteringsAftrek (EIA)

Ook dit jaar kan weer gebruik worden gemaakt van de EnergieInvesteringsAftrek (EIA), waardoor 55,5% van de investeringskosten voor energiemaatregelen kan worden afgetrokken van de fiscale winst (boven op de gebruikelijke afschrijving). Maatregelen die in aanmerking komen staan op de zogenaamde Energielijst. LED-verlichting valt daar onder voorwaarden ook nog steeds onder.

• De Ster Products heeft in de bedrijfshal een tochtsluis aangebracht waardoor er minder warmte verloren gaat wanneer de roldeuren open gaan. Het is nog niet duidelijk hoeveel energiewinst dit precies heeft opgeleverd, maar het is zeker merkbaar in het aardgasgebruik. • Van den Broek Logistics heeft inmiddels in alle panden LED en bewegingsdetectie aangebracht. In 2016 is bovendien een start gemaakt met het vervangen van oude verwarmingsketels door energiezuinige installaties.

SDE+ subsidie

Vanaf 7 maart a.s. kan weer SDE+ subsidie worden aangevraagd voor het produceren van hernieuwbare energie (bv. grootschalige zon-PV). Bedrijven die gebruik willen maken van de SDE+ subsidie van dit voorjaar, kunnen nu al de aanvraag in concept klaar zetten in het e-loket.

Ook meedoen met de HEC? Neem dan contact op met hec@bedrijventerreinenhelmond.nl.

Stichting Bedrijventerreinen Helmond SBH organiseert met Brainport Development Inspiratiesessie “lerend Leven” Op 28 maart organiseert SBH in samenwerking met Brainport Development een inspiratiebijeenkomst rondom Lerend Leven. Een aantal ondernemers, waaronder gastheer Piet Heerkens, zal pitchen hoe zij met verschillende vraagstukken rondom het personeel omgaan en hoe zij samenwerken in learning communities. Tevens worden er tafelsessies georganiseerd om met u in discussie te gaan over vraagstukken die binnen uw organisatie leven.

Graag nodigen wij u uit om deel te nemen op 28 maart van 19:00 tot 21:30 uur bij Lavans in Helmond (Ringdijk 20, 5705 CT Helmond). Wij ontvangen graag uw aanmelding via de site www.Bedrijventerreinenhelmond.nl onder ‘bijeenkomsten’.


16

PASFOTO’S NODIG? Nieuw bij Black & Colors Officieel goedgekeurde pasfoto’s! Direct klaar terwijl u wacht, zonder afspraak! Gratis parkeren voor de deur!

Panovenweg 35 ~ 5708 HR Helmond Tel: 0492-527250 ~ info@black-colors.nl www.black-colors.nl


17

• Glasgroothandel • Isolatieglas • Keukenachter wanden • Douchewanden • Spiegels • Balustrades

www.wenthecglas.nl no. 2484 - Rooseindsestraat 17 - 5705 BP Helmond Tel. 0492 - 535891 - Fax 0492 - 528501

UW PARTNER IN KABELS & SPECIAALKABELS Panovenweg 32 5708HR Helmond T +31(0)492 529 645 F +31(0)492 528 515 info@edec.nl www.edec.nl

Speciaalkabels en spiraalkabels op maat gemaakt voor o.a. telecommunicatie, navigatiesystemen en de medische industrie. Geschikt voor diverse toepassingen en verkrijgbaar vanaf 100 meter. Speciaal ontwikkeld en gefabriceerd volgens klantenspecificaties.

Kabel B.V.


18

ONZE BUSINESS CLUB

TOON GERBRANDS TE GAST 14/APR/2017

Beste relatie, Op vrijdag 14 april, voorafgaand aan de wedstrijd Helmond Sport - NAC Breda, komt PSV-directeur Toon Gerbrands naar de Business Club van Helmond Sport. Tijdens deze bijeenkomst verzorgt Gerbrands een presentatie over ‘De voetbalclub van de toekomst’. Na deze presentatie zal de directeur van PSV ook nog worden geïnterviewd door Arnold Otten. Uiteraard kunnen er hierbij ook nog vragen worden gesteld vanuit het publiek.


19

Toon Gerbrands Het volledige programma van deze avond ziet er als volgt uit: 16.30 uur: Ontvangst 17.00 uur: Presentatie Toon Gerbrands over ‘De voetbalclub van de toekomst’ 17.30 uur: Interview van Toon Gerbrands door Arnold Otten 18.00 uur: Einde bijeenkomst 18.15 uur: Diner 20.00 uur: Aanvang Helmond Sport - NAC De kosten voor deze activiteit bedragen 42,50,p/p (excl. BTW), inclusief diner en drank tot aanvang wedstrijd. Niet partners betalen 65,- voor het gehele programma, inclusief toegangskaart tot de Business Club.

Met 20 jaar werkervaring in de top van de Nederlandse sport is Toon Gerbrands inmiddels een bekende prestatiemanager. Na succesvolle periodes bij de Nederlandse Volleybal Bond, de DSB Schaatsploeg en AZ oogst de algemeen directeur van PSV veel waardering. Toon Gerbrands is van oorsprong een echte volleyballer. Hij speelde zelf acht jaar op het hoogste Nederlandse niveau, daarna vervolgde hij zijn carrière als trainer. Dankzij Gerbrands is zowel het nationale clubvolleybal als het Nederlands volleybalteam enorm opgeleefd.

Overstap

In 2002 maakte Gerbrands de overstap naar het voetbal. Hij werd directeur algemene zaken bij AZ Alkmaar. Gerbrands heeft laten zien een echte leider te zijn door AZ vanuit een crisis naar nieuwe successen te leiden. Na 12 seizoenen maakte de voormalig volleyballer in 2014 de overstap naar PSV. Bij de landskampioen tekende Gerbrands onlangs een nieuwe verbintenis tot medio 2022.

Deze middag/avond wordt MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:


20

Specialist op het gebied van verpakkingen van golfkarton Erma verpakkingen is sinds november 1992 actief in de verpakkingsbranche. De naam “ERMA” is eenvoudig te verklaren; ERwin en MArk Saris twee broers en tevens de twee compagnons. ERMA verpakking is een; “sheetplant” d.w.z.; wij vervaardigen verpakkingen uit golfkartonnen platen.

Onze specialiteiten zijn: XXXL-dozen Driedubbel golfkarton Palletdozen Stansdozen Drukwerkdozen Vakverdelingen

Branchweg 10 • 5705 DR Helmond (industrienr. 2160) Telefoon : 0492-528675, Fax : 0492-527335 E-mail : info@erma.nl •Internet : www.erma.nl


21

80 jaar ervaring in leiendaken, zink- lood- en koperwerken Leidekkersbedrijf Van de Kimmenade B.V.

Wij hebben al meer dan 80 jaar ervaring in leiendaken, lood- zink- en koperwerken. Leidekkersbedrijf van de Kimmenade is al in de jaren ‘30 begonnen met leibedekkingen. In al die jaren hebben wij een ruime ervaring opgedaan in de verschillende type leibedekkingen en hebben wij ons gespecialiseerd

Hof Bruheze 404 5704 NR Helmond Tel 0492 512 164 Fax 0492 558 867 Email info@leiendaken.nl

in leiendaken, zink- , lood- en koperwerken. Van de Kimmenade is gevestigd in Helmond, maar werkt door het hele land.

Koel,- vriescellen, KoeltoonbanKen maar ooK geKoelde productielijnen. veKah heeft meer dan 35 jaar ervaring op deze KoeltechnieKen. veel bedrijven werKen met onze producten.

de aarde levert ons warmte, uit de grond maar ooK uit water en lucht. wij leveren de technieK om deze warmte te gebruiKen voor ruimte verwarming maar ooK voor warmwatersystemen.

de opwarming van de aarde leidt tot hogere temperaturen ooK in nederland. wij helpen u om het Koel te houden in de zomer. maar wist u dat een airco ooK als verwarming te gebruiKen is? het rendement is zelfs nog hoger dan een gasverwarming. raadpleeg veKah.

gebruiK de gratis energie die de zon ons levert. zonnepanelen Kunnen u geld gaan opleveren. veKah heeft ervaring met de levering en montage van zonnepanelen van hoge Kwaliteit.


22

VOOR NU EN DE TOEKOMST…

R&L Recycling staat garant voor de beste recycling op het gebied van ICT elektronica. Doel: het zoveel mogelijk hergebruiken van afgedankte elektronica op een verantwoorde manier. In de afgelopen jaren is er veel veranderd in de wet- en regelgeving voor wat betreft het recyclen van afgedankte elektronische en elektrische apparatuur. Sinds 1 juli 2015 moeten alle bedrijven, die bedrijfsmatig elektronica verwerken WEEELABEX gecertificeerd zijn. Dit is een Europese regelgeving. Nederland is één van de eerste EU landen, die verwerking volgens de WEEELABEX regels verplicht stelt. Het afgelopen jaar heeft R&L Recycling dan ook veel tijd en energie gestopt in de wet- en regelgeving. Zij ontwikkelde zich volgens de gestelde norm en heeft het certificaat behaald.”

R&L Recycling B.V. Lage Dijk 31a 5705 BX Helmond Tel: 0492-392004 Email algemeen: info@r-lrecycling.nl www.r-lrecycling.nl


23

Middendijk 38d 5705 CC Helmond Ind. terreinnr. 2528

T. 0492 59 94 94 F. 0492 59 94 14 M. 06 534 501 40

Voor meer informatie bezoek onze website www.BressersTenten.nl

dus nooit meer een andere tent als u die van Bressers gewend bent!

vrijwillig budgetbeheer en schuldsanering

gratis check van uw algemene voorwaarden

incasso’s het is toch niet uw schuld

T. 0492 - 845 270


24

Bedrijfsruimte in Helmond Helmond

ruime kantine met professionele keuken en een fraai dakterras. In de omgeving is een diversiteit aan organisaties gevestigd, van bankinstellingen tot de GGD. Neem voor meer informatie over dit gebouw contact op met Carlo Welten.

Stationsplein 9 Type: Kantoorruimte Beschikbaar: 6.168 m2 Vanaf: 1.144 m2 Parkeerplaatsen: 120 Huurprijs: € 99,-/m2² Kantoorruimte dichtbij station Helmond Dit kantoor van Merin is een onder architectuur gebouwd kantoor en ligt in het Stationskwartier van Helmond. Nabij het stadscentrum. Het pand voldoet aan alle moderne eisen en is voorzien van een groen energielabel B. Het gebouw bestaat uit 5 verdiepingen en beschikt over een

Bereikbaarheid Het gebouw ligt naast het bus- en treinstation van Helmond. Met de auto bereikt men Eindhoven via de A270 in slechts 15 minuten, evenals de aansluitweg A67. Pluspunten • Dichtbij station • Groen energielabel B

Helmond

Stationsstraat 1-15 Helmond 2.143 m2² € 90,-/m2²

Stationsplein 9 Helmond 6.168 m2 € 99,-/m2²

Stationsstraat 1-15

Neem voor meer informatie over dit gebouw contact op met Carlo Welten.

Type: Kantoorruimte Beschikbaar: 2.143 m2² Vanaf: 172 m2²² Parkeerplaatsen: 58 Huurprijs: € 90,-/m²

Bereikbaarheid Vanuit Eindhoven is het kantoorgebouw goed te bereiken via de A270. Via de N266 bent u ook zo op de A67. En het gebouw ligt op steenworp afstand van het station.

Kantoorruimte dichtbij station Helmond Dit kantoorgebouw ligt in het stationsgebied aan de Stationsstraat 1 in Helmond. Het heeft een nette uitstraling. Hier bent u in het gezelschap van bekende buren zoals ING, Delta Loyd en CWI.

Pluspunten • Dichtbij station • Parkeergarage

Helmond Panovenweg 31-36, 37-42 Type: Bedrijfsruimte Beschikbaar: 850 m2 Vanaf: 220 m2² Parkeerplaatsen: vrij Huurprijs: € 45,-/m2² Multifunctionele bedrijfsunits Op bedrijventerrein Groot-Schooten ligt dit fraaie kantoor-en bedrijfsgebouw direct aan de A270 (Helmond – Eindhoven). Momenteel zijn er diverse kantoor- en bedrijfsruimtes beschikbaar. Bedrijven als Arbo-Unie, Fundeon, Loma Systems, Black & Colors en Blue Medical kozen

reeds voor deze locatie. Naast de bedrijfsunits is 3682 m² kantoorruimte beschikbaar. Bereikbaarheid Het gebouw is direct gelegen aan de N270, de toegangsweg van Helmond en heeft ten opzichte van Eindhoven een gunstige ligging. Op loopafstand ligt een bushalte, waarvandaan de bussen rijden naar treinstation Helmond ’t Hout. Vanaf dit station is Eindhoven CS binnen 10 minuten bereikt. Pluspunten • Combinatie kantoor- en bedrijfsruimte • Representatief gebouw

Panovenweg 31-36, 37-42 Helmond 850 m2 € 45,-/m2²

Vestiging

Bel ons gratis op 0800 8644 683 of neem direct contact op met een van onze regio kantoren.

Eindhoven Flight Forum 126 5657 DD Eindhoven T: 040 213 0303


25

Je doorlooptHeb eenjeinterne opleiding wordten vanben A tot Z begeleid. interesse in dezeenfunctie je beschikbaar? Stuur dan en je sollicitatie pasfoto naar: Je bent maandag, woensdag vrijdag vanmet 09.30 – 17.00 uur voor 20 uur inzetbaar. Black & Colors t.a.v. Leon Kuijten Ben je grafisch onderlegd, heb je interesse en ben je beschikbaar? Panovenweg 35, 5708 HR Helmond Stuur dan snel je sollicitatie met pasfoto naar: Tel.: 0492-527250 info@black-colors.nl

Of mail naar info@black-colors.nl

www.black-colors.nl

Personeelsadvertentie

Wegens toenemende drukte zijn wij op zoek naar een leuke en enthousiaste collega. Je komt in een In ons dynamisch bedrijf zijn te wijwerken met spoed opjong zoekteam. naar jou. Jij bent enthousiast en vindt het leuk om in een jong gedreven team te werken. print- en kopieerwerk en het vervaardigen van print- en kopieerwerk. Ook de verdere afwerking zoals snijden, inbinden, enz. behoort tot je taken. Jouw functie is veelzijdig. Je taken bestaan uit: DTP, grafische opmaak, het aannemen enjehet vervaardigen van print-beschikt, en kopieerwerk. Daarnaast maakt de Indien niet over deze opleiding geen reactie mogelijk. afwerking, zoalseen o.a.interne het snijden en inbinden deelvan uit van Je krijgt opleiding en je wordt A totjeZwerkzaamheden. begeleid. De functie is voor 14/21 uur in de week van maandag t/m vrijdag Een grafische opleiding is een ‘must.’ van 9:30 - 17:00 uur.


26

UW PARTNER IN DATA -& TELECOM specialist in digitale netwerk verbindingen

Engelseweg 242 • Industrieterrein 2446 • 5705 AK Helmond T: +31 492 549 189 • info@foanederland.nl • www.foanederland.com


27

N Light BV is leverancier van ARKOSlight en LAES N Light BV • Noorddijk 5, 5705 C X Helmond • +31492 548000 • info@nlight.nl

nlight.nl

Alles op het gebied van roestvrijstaal!

Varenschut 21 E, 5705 DK Helmond Telefoon 0031 492 588978 | www.stainlessfirm.nl


28

Steenovenweg 21 - 5708 HN Helmond - Tel.: 0492-507507 info@restaurantdesteenoven.nl - www.restaurantdesteenoven.nl

De Steenoven voor al uw feesten & partijen en totaal catering op maat, 7 dagen per week

Restaurant gedeelte 6 dagen per week geopend, Restaurant gedeelte op Woensdag gesloten

De Kluis 2 - 5707 GP Helmond - Tel.:0492 536 361 info@paviljoendewarande.com - www.paviljoendewarande.com

De mooiste horeca locatie van Helmond

6 dagen per week geopend vanaf 11.00 uur. Restaurant Maandag gesloten

Tapperij - Restaurant

De chevelingse in-Loop Aarle-Rixtelseweg 107 - 5707 GK Helmond - Tel.: 0492-792444 info@schevelingen.nl - www.schevelingen.nl

Een Helmonds Tapperij – Restaurant, landelijk gelegen

6 dagen per week geopend vanaf 14.00 uur en op Zondag vanaf 12.00 uur. Restaurant Dinsdag gesloten

Brasserie

Ridderplein 3 - 5421 CV Gemert - Tel.: 0492-361252 info@brasseriedekeizer.nl - www.brasseriedekeizer.nl 7 dagen per week geopend vanaf 10.30 uur de gehele dag geopend

Gemertse Brasserie, op een unieke locatie


29

Een ladies night met een lach en een traan! Het begon allemaal op vrijdagmiddag toen we van Nobra Cars de nieuwste 5-serie ter beschikking gesteld kregen om de dames die middag in te vervoeren. Lekker luxe en de dames lieten zich achterin mooi vervoeren! Op naar Deurne waar we werden ontvangen By Nana’s door Nathalie en Nana van Veghel. Lekker ontspannen onder het genot van een drankje werden vele kledingstukken uit het rek gehaald en gepast. Net zo lang tot de dames blij waren met wat ze aanhadden. En het moet gezegd; de dames zagen er top uit! By Nana’s bedankt voor het meewerken aan deze leuke middag. Daarna ging de rit terug naar Helmond, naar Prinssen hair design. Hier werden we ontvangen door Therris van de Westerlo en Babeth Brouns . Net zo enthousiast en lief. Alle tijd werd er genomen. De haren werden geknipt, geföhnd en gestyled. Ook werden de dames lekker in de make-up gezet. Natuurlijk komt op zo’n moment al snel het wel en niet hebben van haren ter sprake en blijkt maar weer eens te meer hoe belangrijk de stichting Vipe is.

Ieder jaar weer is het een druk maar ook erg leuke activiteit om te organiseren. Meerdere bijeenkomsten hebben we voordat het zo ver is. Brainstormen samen met Antoine Beije (Helmond Sport), Elly van Zon (van Zon & Warmerdam accountants/M2Z) en Jeroen van Oosterhout (Pandoer en uitbater business club HS) om de avond weer zo gezellig mogelijk te maken in de hoop weer een heleboel dames te trekken naar de ladies night. Vrouwelijke ondernemers, vrouwen van bestaande sponsoren maar natuurlijk ook de dames die werkzaam zijn bij de sponsoren zien we in gezellige groepen verschijnen. Een leuke avond uit met van alles rondom de wedstrijd van die avond. Dat is het doel. Dit jaar werd het iets anders. Even voor de eerste bijeenkomst was ik benaderd door Stichting Vipe of ik shirts wilde sponsoren voor de momenten dat ze gingen collecteren, flyeren of op andere manieren mensen gingen informeren over hun stichting. Al snotterend of nog ziek of net genezen waren, in de watten te leggen voor een dag. Even wat anders. Iedereen die we dit voorlegde werd enthousiast en steeds meer bedrijven boden aan deel te nemen aan deze speciale middag en avond.


30

Ook de verwennerij die de dames bij Prinssen hair design kregen werd zeer gewaardeerd. Waarvoor onze dank! Daarna gingen we terug naar de business club van Helmond Sport. Helaas moest ik daar de BMW weer overdragen aan Nobra Cars…….. Hans Martens bedankt voor het beschikbaar stellen van deze prachtige bolide. De avond werd geopend door de algemeen directeur van Helmond Sport Marcel van den Bunder. Na een mooi woordje gaf hij de microfoon over aan Vivienne van Leuken die na uitleg van de stichting Vipe de dames naar voren haalde om zich te presenteren. Een van de dames was nog steeds in het bezit van een pruik die ze gekregen had via de stichting Vipe. Het was haar teveel om zelf iets te vertellen maar Vivienne las haar brief voor waarin ze uitlegde waarom het hebben van een pruik erg belangrijk was. Hiervoor bedankte zij ook de stichting Vipe nogmaals. Daarna was het tijd om te feesten en lekker te eten. Want naast het vullen van de bankrekening van de stichting Vipe moesten er ook nog wat mondjes gevuld worden. En wel van zo’n 130 dames! Top opkomst dus.

Iedere dame kreeg bij binnenkomst een welkomstdrankje aangeboden door Luc’s Wine&Drinks. Restaurant Roka stond lekker voor iedereen ter plekke heerlijke sushi te bereiden. De Pandoer had gezorgd voor 2 verschillende soepjes en een heerlijke broodtafel met allerlei lekkere tapanades, salades en kazen. Expresso Zueco zorgde voor een overheerlijk kopje koffie waar de Chocolade Cacao Fabriek een lekkere bonbon bij had. Ook zorgde Jumbo Supermarkten Helmond voor een lekker ijsje. En om het feest echt goed te laten beginnen liep Shake&Serve rond met overheerlijke cocktails. Tijdens dit hele gebeuren was er een optreden van Stan Live! Na de wedstrijd zat de feeststemming er goed in maar werd deze nog eens extra opgezweept met een optreden van Ferry de Lits, mogelijk gemaakt door Metafa en VGL Pro. Iedereen kon gedurende de avond lotjes kopen voor de loterij. De opbrengst was natuurlijk ook voor Vipe. Na het optreden van Ferry de Lits was het tijd om bekend te maken wat er die avond opgehaald was voor de stichting Vipe!: € 1435,00! Wat een mooi bedrag. De trekking van de loterij werd gedaan door de dames van


31

de verwenmiddag. Er viel van alles te winnen. Een dinerbon voor 2 personen van Roka, een Wellness arrengement voor 2 personen bij Fitland Helmond, een doos bonbons van Chocolade Cacao Fabriek, een koffie workshop bij Expresso Zueco, Champagne met glazen van Luc’s Wine&Drinks, 2 uur bowlen bij Carlton de Brug. En als klapper van de avond een vlucht in een Ultra light vliegtuig beschikbaar gesteld door de Pandoer en een Camping Cheque door van Zon &Warmerdam en M2Z! Met veel plezier heb ik hier aan meegewerkt. Tot volgend jaar bij een nieuwe ladies night!?


32

MAGIC is something you make…… Na een loopbaan van 23 jaar bij een groot telecombedrijf liet de roep van mijn hart zich steeds vaker en luider horen. “Ga schrijven en je zakelijk en persoonlijk verbinden met mensen, die bij je passen, die dezelfde energiefrequentie uitstralen als jij.” En dit gebeurde…. Nu schrijf ik voor verschillende bladen in Helmond. Daarnaast ben ik Numeroloog en Docent workshops. Ik maak numerologische horoscopen en geef consulten. Verder kan ik binnen een half uur helderheid en inzicht verschaffen vanuit een zielskrachtcoachende rol.

TEKSTSCHRIJVEN:

Redigeren en corrigeren van teksten Verzorgen van redactionele artikelen

INTERVIEWEN:

Interviewen van ondernemers en het uitwerken van de verhalen

WORKSHOPS:

Basis en vervolg Schrijven vanuit het Hart Charismatisch Presenteren Basis en vervolg Numerologie

NUMEROLOGIE BEDRIJVEN:

Sollicitatiebegeleiding: aan de hand van het CV maak ik numerologische persoonsanalyses. Past de kandidaat in het profiel van de functie en sluit deze persoon aan bij de visie van het bedrijf? Presentatie/lezing: over de getallenleer van Pythagoras

Hetty Aarts | 06 – 26 806 494 | info@hettyaarts.nl | www.hettyaarts.nl


33

k de la n i k stra ning ns vak ! o w Uw so Dat i

0492 - 551977 Schilderwerken Wandafwerking Glaszetten Gevelreiniging

Kijk op onze website voor een speciale aanbieding !

www.vbh-schilderwerken.nl

Schilders- en afwerkingsbedrijf voor Particulieren en Vastgoedonderhoud

Diensten: -

juridische advisering opstellen voorwaarden debiteurbeheer incasso gerechtelijke procedures (conservatoire- en executoriale) beslagen - constatering - met name op gebied van huur- en internationale incasso

Mierloseweg 138 - 5707 AS Helmond - telefoon: 0031 492 522196 info@deurwaarderhelmond.nl - www.deurwaardershelmond.nl


34

www.black-colors.nl

betrouwbaar snel en professioneel

XXL POSTERS FC • BOUW TEKENINGEN • FEESTGIDSEN • SUPPLIES • BANNERS T-SHIRTS BEDRUKKEN • DTP OPMAAK • PERSONALISEREN • MAILING FLYERS • STROOIFOLDERS • FAM DRUKWERK • LAMINEREN • INBINDEN PENNEN • CANVAS • ZEIL • LIJSTEN • WIRE - O • HUISSTIJLEN PLASTIFICEREN • ZWART / KLEURKOPIEEN • STICKERS • ETIKETTEN

Black & Colors Panovenweg 35 - Helmond - Tel.: 0492 - 527250 e-mail: info@black-colors.nl - www.black-colors.nl


35

5 en 6 april 2017

Bedrijven voor Bedrijven Netwerkbeurs Helmond-Peelland e.o.

(Helmond, Deurne, Asten, Someren, Gemert-Bakel, Laarbeek, Nuenen, Geldrop en Eindhoven). DE ENIGE NETWERKBEURS VAN ONZE GROTE EN ACTIEVE REGIO IN ZUID-OOST BRABANT! Ondernemer: Actie, geeft reactie! Niks doen, is geen optie! Doe mee, denk mee!

deerproject ROC ter Aa, een Starters- en Banen-evenement (m.m.v. Senzer) georganiseerd op dit grootste en enige NETWERKfestijn van Helmond-Peelland en de omliggende regio.

Waarom deelnemen of bezoeken?

Hoogste doeltreffendheid!

Diverse activiteiten!

Van harte uitgenodigd als standhouder of als bezoeker,

Elke LOKALE MKB-er heeft gemiddeld 10-20 DIRECTE concurrenten in zijn naaste omgeving. Als de LOKALE MKB-er volop ‘netwerkt’, dan zal je zien dat hij/zij opdrachten GEGUND krijgt vanuit dit (nieuwe) netwerk. Dus neem daarom deel aan of bezoek deze grootste NETWERKBEURS in de regio met meer dan 150 ondernemers en 2000 ZAKELIJKE bezoekers. Samen genereren we veel bezoek, u nodigt immers ook uw eigen bestaande netwerk uit om deze netwerkbeurs te bezoeken. Maar wij als organisatie zullen extra ontmoetingsmomenten organiseren en ons dus inspannen om veel bezoek te genereren. Er worden naast diverse activiteiten o.a. ook Speeddate-sessies, editie Ondernemerscafe op woensdag avond, afstu-

Wist u trouwens dat netwerk-beurzen de hoogste doeltreffendheid hebben in verhouding tot het geïnvesteerde budget. Een beurs biedt dan ook meer dan andere marketing instrumenten. De meerwaarde van het fysieke contact met de doelgroep, de sfeer en de totale beleving worden positief geprikkeld.

Ad Klaasen en Team BBHP Bezoek onze website voor meer info: www.bbhp.nl


36

VerHoeven STERK IN BEELD

Hollandhof 85 | 5709 DG Helmond | 06 41 49 11 46 info@verhoevensterkinbeeld.nl | www.verhoevensterkinbeeld.nl

Industrieweg 52 (nieuw adres) 5731 HR Mierlo T (0031) (0)492 475 397 W www.manderstotaal-kozijnen.nl E info@manderstotaal-kozijnen.nl


37

CATERING HEESTERAKKER Nuenenseweg 167 5667 KP Geldrop Tel. (040) 2802444 E-mail: info@cateringheesterakker.nl Website: www.cateringheesterakker.nl

Voor al uw transport oplossingen Burg. van Lokvenstraat 112 5731 LR Mierlo Tel./fax: +31 (0)492 - 661890 Mobiel: +31 (0)6 - 51340855 www.nicovandewieltransporten.nl

info@nicovandewieltransporten.nl


38

regio Helmond

* Zakelijk vervoer * Groepsreizen * Rolstoeltouringcar

* Business Taxi * Airport transfers * Zieken- en Zorgvervoer

WWW.BERGERHOF.NL | WWW.BUSTRIPJES.NL Wilhelminastraat 78 | 5731 ER Mierlo | T: 0492-662260 | F: 0492-664333 | info@bergerhof.nl

EMPE zorgt voor uw complete koffievoorziening met hoge kwaliteit koffieautomaten, de beste ingrediĂŤnten en een ongeĂŤvenaarde service. Uw koffievoorziening via EMPE betekent zorgeloos genieten van een Italiaanse espresso, cappuccino of latte macchiato. Wij zorgen voor de koffie.

Contact

Gerard Bildersstraat 8B 5753 DE Deurne

Tel 0493 - 35 49 84 Fax 0493 - 35 49 85 info@coffeesystems.nl


39

regio Helmond

STAAT U OP UW STREPEN, DAN BENT U BIJ VAN DEN BERG BELIJNINGEN OP HET JUISTE ADRES.

www.vandenbergmarkeringen.nl

info@vandenbergmarkeringen.nl


catering op maat Wij verzorgen catering op maat voor elke groot- en kleinschalige gelegenheid. Ons gekwaliďŹ ceerd en representatieve personeel is in staat om van uw unieke evenement een succes te maken. We leveren alle materialen van servies tot statafels van stoelen tot bestek, van tafels naar een gezellige bar en glaswerk, eventueel een spectaculair ingerichte feesttent in alle maten uitgebreid met eventuele sfeerverlichting, tapijt etc etc. VRIJWEL ALLES IS MOGELIJK

culinair Of het gaat om buffetten, walking diner, bittergarnituren, diversiteit amuses, dranken etc. etc. we geven een smaakvolle invulling aan uw culinaire wensen. We realiseren het feest dat u voor ogen heeft binnen het door u gesteld budget. Niks is standaard en wij zullen dan ook eerst naar uw persoonlijke wensen luisteren Besteed de catering uit aan een specialist; Het team van de Steenoven!

Tevens werken wij samen met een correct verhuurbedrijf wat ook top kwaliteit heeft, schoon materiaal en enorm exibel is.

Steenovenweg 21 - 5708 HN Helmond - Tel.: 0492-507507 info@restaurantdesteenoven.nl - www.restaurantdesteenoven.nl Restaurant gedeelte 6 dagen per week geopend, Restaurant gedeelte op Woensdag gesloten

De Steenoven voor al uw feesten & partijen en totaal catering op maat, 7 dagen per week

Profile for ZakelijkZakelijk

Zakelijkhelmond201714  

Zakelijkhelmond201714  

Advertisement