Page 1

Helmond 2017 • 3de jaargang nummer 1 • Januari

u st en w d n o m el H k ij el Zak k ij r r eu l k en l vo es c c su ee n

Participeren en synergie

Galafeest Helmond Sport

P 5-7

P 14-15

Wereld record elektrisch aangedreven voertuigen P 17-19

Pasfoto’s voor al uw officieele documenten P 22-23

Ondernemers café Helmond

Mijnbedrijfslocatie.nl

P 25

P27

Helmondse Energie Community

Nieuw en modern gezicht voor Broeckx Makelaars P 28-29

Keurmerk Veilig Ondernemen

P27

P 33


2


www.zakelijkhelmond.nl

Helmond Beek en Donk Den Bosch

Wordt in het begin van elke maand in een oplage van 1000 stuks gedrukt en verspreid bij alle Eindhoven bedrijven op de 5 bedrijventerreinen in Helmond!

Deurne

Someren Asten

HET blad voor Ondernemingen in Helmond

Wij hopen met zakelijk helmond een belangrijke spil te kunnen zijn in de communicatie en het promoten van u en uw bedrijf. Hierdoor zijn we in staat om samen met u verbindingen te leggen met andere ondernemingen hier in Helmond. En wat mooi is: U kunt zelf de schijnwerpers op een andere wijze op uw onderneming richten. U neemt het heft in eigen hand en geeft aan hoe u uw bedrijf in dit blad naar buiten wil laten uitstralen. Dit alles bepaalt u zelf. Er is heel veel mogelijk. Want bent u op zoek naar deskundige medewerkers, wilt u een auto verkopen, een pand verhuren of verkopen, dan bent u hiervoor aan het juiste adres. Misschien bent u naarstig op zoek naar nieuwe leden voor uw vereniging, stichting of sportclub. Heeft u aanbiedingen en acties, waarmee u uw bedrijf extra in the picture wil zetten, ook dan is dit blad de juiste plek om het gewenste onder de aandacht te brengen. Door middel van een creatieve promotiewijze in de vorm van een aantrekkelijke advertentie, kunnen wij u op een laagdrempelige financiële wijze op de meest uiteenlopende gebieden van dienst zijn. Denk ook aan het adverteren van uw producten, diensten en bedrijfsfeesten. Echt waar, het kan allemaal. Misschien heeft u zelf wel leuke ideeën om uw onderneming in de spotlights te zetten. Neem contact met ons op en wij gaan met u in gesprek. Met een pakkend interview kunt u zichzelf als betrokken ondernemer op een unieke manier op de kaart zetten. Hierdoor kunt u zelf uw onderneming naar een nog hoger en interessanter level tillen. U heeft het allemaal zelf in de hand…. “wie wil dit nou niet?”

Hoe zien de kosten eruit? Bij het aanleveren van een kant en klare advertentie betaalt u:

Kiest u voor het afnemen en publiceren van een interview, dan betaalt u:

Halve pagina full colour € 65,- ex. btw Hele pagina full colour € 110,- ex. btw

€ 100,- ex. btw* + € 110,- ex BTW (Hele pagina full colour)

Wilt u dat wij een advertentie voor u opmaken, dan berekenen wij voor een:

* Dit bedrag heeft betrekking op een hele pagina inclusief foto.

Halve pagina full colour € 50,- ex. btw Hele pagina full colour € 65,- ex. btw

Wij wensen u veel leesplezier met deze nieuwe editie van Zakelijk Helmond.

U dient hierbij zelf uw fotomateriaal, illustraties, teksten en logo’s aan te leveren.

Zakelijk Helmond is een uitgave van Black en Colors • Panovenweg 35 • 5708 HR Helmond

Voor aanleveren advertenties of meer info: info@zakelijkhelmond.nl www.zakelijkhelmond.nl

Redactie Zakelijk Helmond, info@hettyaarts.nl • www.hettyaarts.nl Mobiel: 06 – 26 80 64 94


4

• Glasgroothandel • Isolatieglas • Keukenachter wanden • Douchewanden • Spiegels • Balustrades

www.wenthecglas.nl no. 2484 - Rooseindsestraat 17 - 5705 BP Helmond Tel. 0492 - 535891 - Fax 0492 - 528501

Alles op het gebied van roestvrijstaal!

Varenschut 21 E, 5705 DK Helmond Telefoon 0031 492 588978 | www.stainlessfirm.nl


5

PARTICIPEREN EN SYNERGIE Aan de Declarantenweg 6 in Venlo zijn de bedrijven Forta4u en Tyruz gevestigd. Forta4U is gespecialiseerd in het succesvol begeleiden van kandidaten met een WAJONG, WIA uikering en kandidaten uit het Doelgroepenregister richting het Bedrijfsleven. Tyruz is de detacheringspartner voor werkgevers die maatschappelijk verantwoord willen ondernemen door banen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te creëren. Samen zijn Tyruz en Forta4u de totaal ontzorger voor werkgevers. Aan het woord: Flip Nefkens: Participatie adviseur Tyruz en Sil Gubbels: Projectmanager SROI Tyruz.

Hoe het begon met Forta4U…

Giselle Vluggen startte 6 jaar geleden vanuit een P & O functie bij een bedrijf met een pilot om jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt, vanuit speciaal onderwijs een stagetraject te laten volgen. Zij zag dat dit mogelijkheden zou kunnen creëren voor een baan. De pilot werd een succes. Deze jongeren bleken niet alleen een afstand te hebben tot de arbeidsmarkt, maar ook in de maatschappij. Zij zag hoe belangrijk het was om deze mensen overal bij te betrekken. Vanuit dat oogpunt richtte zij Forta4u op. Destijds waren er wel veel reïntegratiebedrijven, echter nog erg weinig

werkgevers welke dit aan durfden te gaan. Giselle kwam juist uit de commerciële bedrijfsvoering en kende daardoor veel welwillende werkgevers en zo geschiedde.

Als Jobcoach bouw je een band op…

Flip Nefkens en Sil Gubbels begonnen respectievelijk 4 en 5 jaar geleden als Jobcoach bij Forta4u. In deze functie begeleidden zij jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt op de werkplek, maar ook naar een werkplek toe. “Je helpt iemand op de werkplek. Je wilt de persoon, die je begeleidt een veilig gevoel geven. Het is belangrijk, dat je


6

als Jobcoach een band opbouwt .Je traint de werknemer op de werkplek, werkt zelf mee en je hebt ook evaluatiegesprekken met de leidinggevende. Wat we de afgelopen jaren hebben gezien, is dat bedrijven mensen geregeld een vast contract geven. Toen ik nog Jobcoach was, kreeg een jonge dame een vast contract. Ze huilde van blijdschap, dat ze dit in twee jaar voor elkaar had gebokst. Ze had een enorm moeilijke jeugd gehad en had veel moeite met leren. En dan zo’n doel bereiken. Dat is geweldig. Daar doe je het wel voor,” zegt Sil. Het bedrijf Forta4u groeide snel en Sil stroomde van Jobcoach door naar Vestigingmanager. “Ik was verantwoordelijk voor de operationele zaken binnen het bedrijf. Mijn taken bestonden o.a. uit het aansturen van personeel, het onderhouden van contacten met het UWV, de Gemeente en het Speciaal Onderwijs.” Na 4 jaar in de functie van Jobcoach gewerkt te hebben, groeide ook Flip door in het bedrijf. “In de 6 jaar die Forta4u bezig is, bouwden we een groot netwerk op. Ik ging me bezighouden met de vacatures en uit de contacten met de werkgevers bleek steeds meer dat zij moeite hadden met bepaalde administratieve processen, wanneer zij iemand voor een baan wilden aannemen. Dit was het moment om ons ook op de werkgever te gaan richten. En hierdoor is ruim een jaar geleden het bedrijf Tyruz ontstaan. “

Tyruz is speciaal gericht op de werkgevers… “Wat wij de werkgevers aanbieden, is het zoveel mogelijk ontzorgen, het verlichten van administratieve processen.

Hier komt immers heel veel bij kijken. Denk aan de wet- en regelgeving, de manieren van verlonen en bepaalde voorzieningen, die er zijn voor een werkgever. Wij nemen al deze belangrijke zaken uit handen, zoals het detacheren.” In dit proces speelt Flip een grote rol.

Social Return On Investment…

Ook Sil ging mee in het bedrijf Tyruz en werd Projectmanager op basis van het Social Return. “Je merkt in Nederland steeds meer, dat bij aanbestedingen organisaties verplicht worden om ook een stukje Social Return mee te nemen. Overheid en gemeentes vragen dit. Uiteindelijk zijn er nog genoeg mensen, die kunnen werken en ook willen werken. Alleen weten ze vaak niet, hoe ze dat moeten aanpakken, hoe ze die stap moeten zetten. Ik denk dat wij in de komende jaren daar absoluut een toegevoegde waarde in kunnen zijn om die mensen aan het werk te krijgen en bedrijven te ontzorgen met de Social Return verplichting. Door de Participatiewet is er een hoop veranderd. De verantwoordelijkheid hiervoor is naar de gemeentes gegaan. Voor een opdrachtgever kan dit nieuwe proces heel lastig zijn. Als Tyruz kunnen wij voor bedrijven hierin veel betekenen. Wij zoeken dit met onze expertise allemaal uit. Wij stemmen af met UWV en Gemeentes en kijken wat de mogelijke voorzieningen zijn, die we in kunnen zetten. En dit alles, zonder dat het bedrijf daar zelf energie in hoeft te steken. Zij kunnen zich dan voornamelijk bezighouden met het werk dat zij moeten doen.”


7

Jobcarving en jobcreation…

“Wij kijken bij opdrachtgevers waar de mogelijkheden zijn. In welke taken gaat voor de reguliere medewerkers veel tijd en energie zitten. Deze werkzaamheden leggen we dan neer bij een kandidaat uit de doelgroep, die dit goed aankan. Op deze manier kan hij of zij voor een aantal uren werk per week ingezet worden en kunnen de reguliere medewerkers zich volledig focussen op andere belangrijke werkzaamheden.”

Project Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum…

“Wij hebben nu een samenwerkingsverband met Mooder Maas in het project: Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum. Dit project vindt plaats in de kop van Limburg en kent een uitvoeringstermijn van ongeveer 4,5 jaar. In dit project gaat het bedrijf Dura Vermeer, samen met Ploegam de dijken verstevigen en bruggen aanleggen. Dit is een megaproject, waarmee veel werk en arbeidsplaatsen gemoeid zijn. Een bepaald percentage van de aanneemsom wordt besteed aan het plaatsen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Straks wordt gewerkt met onderaannemers en leveranciers, die verplicht worden om een stuk Social Return mee te nemen in het project. Dit betekent, dat wij van Tyruz met een groot aantal bedrijven in gesprek gaan, om te kijken of er binnen die organisaties mogelijkheden zijn voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Denk bijvoorbeeld aan de Wajong populatie, mensen met een WIA uitkering, participatiekandidaten en degenen die al een tijdje in de WW zitten. Een hele grote doelgroep kan straks vanuit dat project aan de slag. De persoon, die daar dan gaat werken heeft bijvoorbeeld behoefte aan een stuk begeleiding. Dat kan weer geboden worden door een Jobcoach van Forta4u. Op deze manier kunnen we tijdens de samenwerking in dit project de lijnen heel kort houden. Als Tyruz focussen we ons op het structureel evalueren met werkgevers. Een goede communicatie is belangrijk. Hierdoor signaleren we of de bedrijven of organisaties tevreden zijn met de mensen, die voor hen werken. Of ze verbeterpunten of veranderingen willen aandragen. Hierop blijven we toetsen.”

jaren traject zijn, terwijl een ander misschien al binnen een jaar zelfstandig kan werken. Op dit moment hebben wij via Tyruz ook een monteur aan het werk bij VDNS KIA Venlo. Hij wordt begeleid door Forta4u en is al bezig met zijn 2e halfjaarcontract.”

Brabant Autolease ontzorgt ons…

“Tyruz werkt in regio Helmond samen met Van der Velden Re-integratie. Zij schakelen ons in, wanneer een opdrachtgever zich bij hen meldt. Jobcoaching, het begeleiden van de kandidaten ligt volledig in hun handen. Tyruz detacheert en biedt totale ontzorging. Dit betekent o.a. geen administratieve lastendruk meer voor de werkgever.”

“Door de directie werd besloten om het gehele wagenpark van 14 auto’s neer te leggen bij Brabant Autolease. Wanneer je een KIA RIO of PICANTO ziet rijden met het logo van Forta4u, dan weet je dat er een van onze jobcoaches onderweg is naar een bedrijf, naar de werkplek van zijn of haar kandidaat. Deze coaches hebben de auto iedere dag nodig. Het onderhoud gebeurt bij VDNS KIA in Venlo en Helmond. Wat wij doen als Tyruz, doet Brabant Autolease voor ons.

Het traject…

En zo is de cirkel weer rond…

Samenwerkingspartner in Helmond…

“Alles begint bij de voorkant met het matchen. Wij selecteren kandidaten en detacheren. Wij doen alle administratieve zaken en de lasten, die een werkgeversorganisatie erbij krijgt. Wij zorgen ervoor, dat het zowel voor de cliënt als de opdrachtgever in orde is. Dat het goed verloopt. Rapportage formats worden door ons bijgehouden, alsmede voor een provincie en een gemeente. Ook zij willen graag weten hoe het verloopt met de doelgroep. Dit soort zaken nemen wij volledig uit handen. Uiteindelijk hebben wij het goed gedaan, wanneer iemand zelfstandig zonder hulp binnen een organisatie aan het werk is. Voor de een kan het een

Forta4u Declarantenweg 6 5915 PH Venlo T: 077 – 354 58 66 www.forta4u.nl

Tyruz Declarantenweg 6 5915 PH Venlo T: 077 – 206 10 15 www.tyruz.nl


8

VOOR UW GEMAK ALLES ONDER ÉÉN DAK Brabant Autolease in Helmond is een regionale merk-onafhankelijke leasemaatschappij. Wij maken onderdeel uit van Autodroom Helmond en hebben een samenwerkingsverband met Bovemij. Steeds meer bedrijven geven de voorkeur aan een samenwerking met herkenbare en lokale bedrijven. De ontwikkelingen rond mobiliteit in combinatie met de veranderende arbeidsmarkt gaan erg snel. Brabant Autolease gaat graag met u in gesprek en samen met u op zoek naar de beste oplossingen, een stukje maatwerk. Want mobiliteit is méér. Wij staan voor u klaar.

d n o z e g n e e Wij wensen u 7 1 0 2 g i k k u en gel Volkswagen

1x

Volvo

Fiat

1x

Type

Volkswagen Golf GTe Plugin Executive Plus

Bijtelling 7%

1x

Type

Volvo V40 Business Sport / Kinetic

Bijtelling 14%

Type

Lease

Fiat Fiorino 1.3 jtd 16v multijet Airco Schuif deur Full Operationele v.a. € 249 p.m.*

* Leaseprijzen gebaseerd op 60mnd/10000 km p/j excl. BTW Brandstof en Vervangend vervoer

Locatie: Autowijk Helmond Varenschut 21e 5705 DK Helmond Tel: 0492 588 972 ton@brabantautolease.nl Ton van Abeelen 06-23225695


9

㈀ ㄀㘀⸀


10

Specialist op het gebied van verpakkingen van golfkarton Erma verpakkingen is sinds november 1992 actief in de verpakkingsbranche. De naam “ERMA” is eenvoudig te verklaren; ERwin en MArk Saris twee broers en tevens de twee compagnons. ERMA verpakking is een; “sheetplant” d.w.z.; wij vervaardigen verpakkingen uit golfkartonnen platen.

Onze specialiteiten zijn: XXXL-dozen Driedubbel golfkarton Palletdozen Stansdozen Drukwerkdozen Vakverdelingen

Branchweg 10 • 5705 DR Helmond (industrienr. 2160) Telefoon : 0492-528675, Fax : 0492-527335 E-mail : info@erma.nl •Internet : www.erma.nl


11

Koel,- vriescellen, KoeltoonbanKen maar ooK geKoelde productielijnen. veKah heeft meer dan 35 jaar ervaring op deze KoeltechnieKen. veel bedrijven werKen met onze producten.

de aarde levert ons warmte, uit de grond maar ooK uit water en lucht. wij leveren de technieK om deze warmte te gebruiKen voor ruimte verwarming maar ooK voor warmwatersystemen.

de opwarming van de aarde leidt tot hogere temperaturen ooK in nederland. wij helpen u om het Koel te houden in de zomer. maar wist u dat een airco ooK als verwarming te gebruiKen is? het rendement is zelfs nog hoger dan een gasverwarming. raadpleeg veKah.

gebruiK de gratis energie die de zon ons levert. zonnepanelen Kunnen u geld gaan opleveren. veKah heeft ervaring met de levering en montage van zonnepanelen van hoge Kwaliteit.

UW PARTNER IN KABELS & SPECIAALKABELS Panovenweg 32 5708HR Helmond T +31(0)492 529 645 F +31(0)492 528 515 info@edec.nl www.edec.nl

Speciaalkabels en spiraalkabels op maat gemaakt voor o.a. telecommunicatie, navigatiesystemen en de medische industrie. Geschikt voor diverse toepassingen en verkrijgbaar vanaf 100 meter. Speciaal ontwikkeld en gefabriceerd volgens klantenspeciďŹ caties.

Kabel B.V.


12

VOOR NU EN DE TOEKOMST…

R&L Recycling staat garant voor de beste recycling op het gebied van ICT elektronica. Doel: het zoveel mogelijk hergebruiken van afgedankte elektronica op een verantwoorde manier. In de afgelopen jaren is er veel veranderd in de wet- en regelgeving voor wat betreft het recyclen van afgedankte elektronische en elektrische apparatuur. Sinds 1 juli 2015 moeten alle bedrijven, die bedrijfsmatig elektronica verwerken WEEELABEX gecertificeerd zijn. Dit is een Europese regelgeving. Nederland is één van de eerste EU landen, die verwerking volgens de WEEELABEX regels verplicht stelt. Het afgelopen jaar heeft R&L Recycling dan ook veel tijd en energie gestopt in de wet- en regelgeving. Zij ontwikkelde zich volgens de gestelde norm en heeft het certificaat behaald.”

R&L Recycling B.V. Lage Dijk 31a 5705 BX Helmond Tel: 0492-392004 Email algemeen: info@r-lrecycling.nl www.r-lrecycling.nl


13

80 jaar ervaring in leiendaken, zink- lood- en koperwerken Leidekkersbedrijf Van de Kimmenade B.V. Wij hebben al meer dan 80 jaar ervaring in leiendaken, lood- zink- en koperwerken. Leidekkersbedrijf van de Kimmenade is al in de jaren ‘30 begonnen met leibedekkingen. In al die jaren hebben wij een ruime ervaring op gedaan in de verschillende type

Hof Bruheze 404 5704 NR Helmond Tel 0492 512 164 Fax 0492 558 867 Email info@leiendaken.nl

leibedekkingen en hebben wij ons gespecialiseerd in leiendaken, zink- , lood- en koperwerken. Van de Kimmenade is gevestigd in Helmond, maar werkt door het hele land.

J van de Vrande Bedrijfskleding Kanaaldijk ZW 9a Helmond 5706 LD Helmond www.onlinebedrijfskleding.nl

Dat werkt!


14

Galafeest Helmond Sport 18 maart 2017


15

Op zaterdag 18 maart a.s. staat voor de elfde keer in successie het Galafeest van Helmond Sport weer op het programma. Deze editie kunt u wederom rekenen op een schitterende locatie en een spectaculair programma. Kom en geniet van het Galafeest! Om er zeker van te zijn dat u in 2017 ook met uw bevriende relaties over een tafel kunt beschikken, vragen wij u om dit tijdig aan ons kenbaar te maken. Vanzelfsprekend kunt u ook met uw relaties samen een tafel afnemen. Wilt u ook een spectaculaire avond beleven tijdens het Helmond Sport Gala? Of wilt u meer informatie? Schrijf u dan in door onderstaand formulier per mail sales@helmondsport.nl of per fax 0492 - 54 53 27 naar Helmond Sport te sturen. 8 personen á €1.400,- per tafel (excl. BTW). 10 personen á €1.750,- per tafel (excl. BTW).


16

Uw Partner In Data -& telecom specialist in digitale netwerk verbindingen Engelseweg 242 • Industrieterrein 2446 5705 AK Helmond telefoon: +31 492 549 189 e-mail: info@foanederland.nl Internet: www.foanederland.com

Een gellukig 2017


E -p a r a d

e N

Wereld record elektrisch aangedreven voertuigen op de Helmondweg. VE

L

ON

H

O

HE

M

D - EIND

17


18

a p r a E d

ON

VE

L

M

H D D - EIN

O

HE

N

e

Op 26 maart a.s. organiseert Rotary club Eeckaerde in Eindhoven met ondersteuning van een groot aantal partners, een wereld record met volledig elektrisch aangedreven voertuigen. Dit wereld record dat officieel wordt ondersteund door Guinness World Records en maakt onderdeel uit van een uitgebreid en inspirerend programma van de automotive campus dat in die week wordt gehouden. (www.automotiveweek. nl). Het is de bedoeling dat er een stoet wordt gevormd met uitsluitend elektrisch aangedreven voertuigen die langer is dan het huidige record van 577 voertuigen dat in Berlijn in 2015 is gevestigd. De initiatiefnemers hebben de ambitie om op 26 maart dat wereld record over te nemen van de Duitsers door meer dan 600 elektrisch aangedreven voertuigen op de Helmond weg te brengen. Dat mogen auto’s zijn maar andere voertuigen zoals scooters, motoren, vrachtauto’s bussen, of een formule E zijn ook welkom, zolang het maar volledig elektrisch aangedreven voertuigen zijn.


19

Automotive Campus Helmond 26 maart 2017 Het zou mooi zijn als het bedrijfsleven in Helmond en Eindhoven hun elektrisch aangedreven voertuigen op die dag ook laat meedoen. Het record wordt bijgeschreven in het Guinness Book of Records. Voor het wereldrecord wordt die dag de gehele Helmondweg, de A270 tussen Helmond en Eindhoven, afgesloten en verwacht de organisatie ongeveer 10.000 bezoekers. Het wordt een happening waar vele liefhebbers van elektrische voertuigen elkaar kunnen ontmoeten en waar ook de automobielindustrie acte de presence geeft. Kortom een happening die u zeker niet mag missen! De Rotaryclub en haar partners willen met het wereldrecord de aandacht vestigen op smart mobility en willen een geldbedrag ophalen voor de Ontdekfabriek in Eindhoven. Met het geld wordt door hen een lesprogramma ontwikkeld waarbij basisschoolleerlingen in achterstandswijken in de regio nader kennis maken met techniek en duurzaamheid. Met een avontuurlijk lesprogramma worden kinderen geĂŻnspireerd op het gebied van duurzame energie. Ze worden ook gestimuleerd om zelf uitvindingen te bedenken om mobiliteit duurzamer te maken. Een groot aantal sponsoren heeft haar medewerking al toegezegd maar ondersteuning blijft natuurlijk altijd

welkom. Dat kan via e-mail info@e-parade.nl. Aanmelding of voor het verkrijgen van meer informatie om deel te nemen aan dit aansprekende wereld record kan via de website www.-e-parade.nl. De kosten zijn â‚Ź 10,--

Sponsoren zijn: NXP, Neways, Sunny crew, Driessen, Kuijpers installaties, gemeente Helmond Verder wordt het project mede mogelijk gemaakt door Automotive Campus, Technische Universiteit Eindhoven , Tesla, Black & Colors, TNO, .. Senzer, Washing 7, EHV 365, Helmond Marketing, Brainport Development, ANWB,


20

Het schrijven is me met de paplepel ingegoten. Mijn vader was schrijver, spreker en journalist. Jarenlang bekleedde ik een leidinggevende functie in een groot telecombedrijf. Door deze baan zat ik vele jaren in een klantservice gerichte en resultaatgerichte flow. Mensen speelden ook toen al een hoofdrol in mijn leven. Mijn interesse in het verhaal achter de mens en de onderneming groeide. Het is dan ook niet verwonderlijk, dat ik tijdens die periode veel mensenkennis opdeed. Het empatisch vermogen en het oprecht luisteren naar wat mensen te vertellen hebben, brachten mij wijsheid. Vanaf 2010 schrijf ik voor verschillende bladen in Helmond. Daarnaast ben ik Docent workshops. Ook kun je een afspraak maken voor een numerologisch consult en een zielskrachtgesprek. Je bent van harte welkom. Hetty Aarts

• TEKSTSCHRIJVEN • INTERVIEWEN • LEVENSVERHALEN • NUMEROLOGIE • WORKSHOPS

• • • •

Redigeren en corrigeren van teksten Verzorgen van redactionele artikelen Schrijven van Columns Interviewen en het uitwerken ervan (voor bedrijven en consumenten) • Schrijven van levensverhalen • Numerologische consulten Workshops: • Basis en vervolg Schrijven vanuit het Hart • Charismatisch Presenteren • Kennismaking Numerologie • Vervolg Numerologie

Hetty Aarts | 06 – 26 806 494 | info@hettyaarts.nl | www.hettyaarts.nl


21

Diensten Van Dorp biedt een totaalpakket aan technische diensten Voor o.a. Zwembaden, Liften, Technisch beheer, Grootkeukens, Energieconcepten, Beveiliging, Brandbeveiliging, Railinfra, Klimaat en Elektra. Met een team van ervaren en betrokken medewerkers wordt alle techniek in gebouwen zelfstandig ontworpen, gerealiseerd en beheerd. Bij alle diensten staan duurzaamheid en besparingen op natuurlijke bronnen als elektriciteit, gas en water centraal.

Van Dorp, Helmond Schootense Dreef 23 | 5708 HZ Helmond | T: (0492) 504 444 | F: (0492) 504 440 | E: infohelmond@vandorp.eu


22

Nu ook officiële Pasfoto’s bij Black & Colors;


23

Bij Black & Colors draait alles om service. Voor drukwerk, kopiëren en printen zijn zowel de zakelijke markt maar zeker ook particulieren welkom. Posters & banners, flyers, T-shirts en CD branden, maar ook direct mail service et cetera. U bent hier op het juiste adres. En met hun service gaan ze nu nog een stapje verder. Black & Colors beschikt namelijk sinds kort over een pasfotostudio, uitgerust met de modernste technieken waarmee pasfoto’s voor alle officiële documenten zoals paspoort, rijbewijs, ID kaarten perfect gemaakt worden. Voor onze klanten in het achterhoofd hebben we besloten om te starten met onze pasfoto service. Temeer daar je aan deze kant van Helmond nergens pasfoto’s kan laten maken én je hier makkelijk en gratis voor de deur kan parkeren.

Officieel goedgekeurd

Een officieel goedgekeurde pasfoto maken is niet eenvoudig. De regels waaraan een pasfoto tegenwoordig moet voldoen zijn enorm streng. Daarom hebben we apparatuur waarmee we zeker weten dat we een officieel goedgekeurde pasfoto kunnen maken. Het maken van een goedgekeurde pasfoto duurt ca. drie minuten. Heel gemakkelijk en snel. Ook mensen in een rolstoel kunnen bij ons terecht. We zien direct of de foto voldoet aan alle eisen. Maar natuurlijk kunnen we er ook leuke pasfoto’s mee maken. Het werkt fantastisch, dus kom snel een kijkje nemen’. Black & Colors is gevestigd aan de Panovenweg 35, 5708 HR Helmond, Tel.: 0492-527250

Black & Colors Panovenweg 35 Helmond Tel.: 0492 - 527250 info@black-colors.nl www.black-colors.nl


24

www.black-colors.nl

betrouwbaar snel en professioneel

XXL POSTERS FC • BOUW TEKENINGEN • FEESTGIDSEN • SUPPLIES • BANNERS T-SHIRTS BEDRUKKEN • DTP OPMAAK • PERSONALISEREN • MAILING FLYERS • STROOIFOLDERS • FAM DRUKWERK • LAMINEREN • INBINDEN PENNEN • CANVAS • ZEIL • LIJSTEN • WIRE - O • HUISSTIJLEN PLASTIFICEREN • ZWART / KLEURKOPIEEN • STICKERS • ETIKETTEN

Black & Colors Panovenweg 35 - Helmond - Tel.: 0492 - 527250 e-mail: info@black-colors.nl - www.black-colors.nl


25

7 februari vanaf 20:00 uur bij Hotel Westende. Thema: Netwerkclubs Gasten: Afgevaardigden van diverse Helmondse Netwerkclubs


26

Voor elk feest of evenement Diensten: heeft Bressers de juiste tent...

- juridische advisering - opstellen voorwaarden - debiteurbeheer Waarom Bressers Tenten? - incasso • Groot assortiment partytenten, spantenten, alu-tenten en - gerechtelijke procedures membraantenten, van klein tot groot - (conservatoire- en • Voor kleine gezelschappen maar ook voor mega-manifestaties executoriale) beslagen • Flexibel door eigen vrachtvervoer - constatering • Verzorgt ook vloeren, podia, aankleding, inrichting, geluid, ver- met name op gebied van lichting, sanitair en stroomvoorziening huur- en internationale • Kortom: bij Bressers Tenten heeft u alles onder één dak! incasso

Mierloseweg 138 - 5707 AS Helmond - telefoon: 0031 492 522196 info@deurwaarderhelmond.nl - www.deurwaardershelmond.nl

Middendijk 38d 5705 CC Helmond Ind. terreinnr. 2528

T. 0492 59 94 94 F. 0492 59 94 14 M. 06 534 501 40

Voor meer informatie bezoek onze website www.BressersTenten.nl

dus nooit meer een andere tent als u die van Bressers gewend bent!


27

Mijnbedrijfslocatie.nl In Helmond hebben bedrijfsleven en overheidspartijen een nieuwe manier van werken ontwikkeld. Een manier waarbij er snel kan worden ingespeeld op de veranderende behoeften in bedrijfshuisvesting. Vraaggericht ontwikkelen noemen we dat. De vraag van de ondernemer is het uitgangspunt; regels en grenzen staan ten dienste van het doel. Samen worden obstakels om tot het antwoord op de vraag te komen overwonnen. Helmond.mijnbedrijfslocatie.nl is een neutraal platform met actuele, relevante informatie over de Helmondse bedrijventerreinen. U vindt hier vraag en aanbod van bedrijven en/of te ontwikkelen locaties. Wilt u bouwen/verbouwen of zijn er andere zaken waarvan u zich afvraagt welke vergunningen u daarvoor nodig heeft?

Ook deze informatie vindt u eenvoudig via de vraag- en antwoordpagina op de website. Bent u vastgoedeigenaar/makelaar en wilt u een object aanbieden, neem dan contact op via de website om uw object aan te melden.

Helmondse Energie Community In Helmond wordt hard gewerkt aan energiebesparing en het duurzaam opwekken van energie. Ook Helmondse ondernemers zijn actief als het gaat om het treffen van energiemaatregelen. Wil je ook energiebewust ondernemen? Word dan lid van de Helmondse Energie Community!

Waarom zou ik lid worden?

De Helmondse Energie Community kan een steuntje in de rug zijn als het gaat om energiebesparing. Als lid van de HEC profiteer je van de kennis en ervaring die binnen de community aanwezig is. Je bent als eerste op de hoogte van slimme besparingsmogelijkheden, wordt getipt over interessante subsidies en hoort van andere ondernemers hoe zij met energie omgaan. Bovendien kun je aanhaken op gezamenlijke acties voor energiebesparing of duurzame opwekking, wat investeren extra interessant maakt. Meedoen aan de HEC kost niks, maar kan wel veel opleveren. Als deelnemer kun je onder meer: • gratis deelnemen aan interessante bijeenkomsten, excursies en (vanaf 2017) een jaarlijkse beursvloer waarbij aangesloten bedrijven elkaar informeren over alle mogelijkheden op energiegebied; • algemene vragen over energiebesparing stellen aan een digitale helpdesk; • deelnemen aan samenwerkingsprojecten en acties gericht op energiebesparing en duurzame energie; • hulp krijgen bij het in beeld brengen van de meest interessante besparingsopties (alleen voor MKB).

Als deelnemer ontvang je elk jaar een korte enquête waarin gevraagd wordt naar de plannen ten aanzien van energiebesparing en de stappen die zijn gezet. Ervaringen en goede voorbeelden worden zoveel mogelijk gedeeld met het hele netwerk. Meedoen? Wil je meedoen? Kijk voor meer informatie en om aan te melden op www.bedrijventerreinenhelmond.nl

Organisatie

De HEC is een initiatief van Stichting Bedrijventerreinen Helmond, Centrummanagement Helmond, Wijk- winkelmanagement Helmond en de gemeente Helmond. De HEC draagt bij aan de ambitie van de gemeente om in 2035 klimaatneutraal te zijn.

Wat zijn de voorwaarden voor deelname?

Meedoen aan de HEC is gratis voor alle Helmondse bedrijven (groot en klein en van elke branche). Je kunt als bedrijf meedoen als je: • energiebewust ondernemen belangrijk vindt; • zicht hebt op het energiegebruik van je bedrijf (meten is weten); • bereid bent om kennis en ervaring m.b.t. energiebewust ondernemen te delen met andere bedrijven in het netwerk.

Meer initiatieven die hieraan bijdragen zijn te vinden op www.allelichtenopgroen.nl. Het contactadres van de HEC is: hec@bedrijventerreinenhelmond.nl


28

Nieuw en modern gezicht voor Broeckx Makelaars Lieshout, 14 december 2016 – Makelaarskantoor Broeckx heeft locaties in Helmond en Gemert en richt zich zowel op huizenkopers als –verkopers. In alle gevallen draait het om woonplezier. Om dat op een eenduidige manier te benadrukken naar de klant, sloeg directeur Xavier Broeckx de handen ineen met Sterk Reclamebureau. Samen met de vertrouwde partners van Broeckx realiseerde Sterk een nieuwe corporate identity, die het woonplezier moet onderstrepen. Daarbij hoorden ook: een nieuwe naam, een gerestyled logo en een succesvolle campagne voor de Openhuizenroute. Voorheen stonden de vestigingen in Helmond en Gemert bekend als Broeckx Praasterink en Broeckx Eijkemans. “Twee namen voor hetzelfde bedrijf, dat is verwarrend voor

klanten en inefficiënt als het gaat om communicatiemiddelen”, vertelt Nardi Beursgens, projectmanager bij Sterk. “Een van de eerste stappen naar een heldere communicatie was


29

dan ook een naamsverandering. Voortaan heet het bedrijf Broeckx makelaars, ongeacht over welke locatie het gaat.”

Nieuw gezicht

Na de naamswijziging stak Sterk Reclamebureau ook alle communicatiemiddelen in een fris jasje. Zo is het logo flink gerestyled. Daarnaast zijn de basishuisstijluitingen en de te koop-borden onder handen genomen, zodat ze aansluiten op de website en brochures. “Broeckx makelaars heeft een nieuw, moderner gezicht gekregen, dat door de eenheid en zichtbaarheid in alle middelen, de eenvoud en het kleurgebruik opvalt tussen andere makelaars”, aldus Beursgens. “In de communicatie hebben we er bewust voor gekozen om de nadruk niet te leggen op het verkopen van huizen. Wat nu veel meer naar voren komt is de betrokkenheid van de makelaar. Dat Broeckx er alles aan doet om het woonplezier te verbeteren, is de kernboodschap.”

Samen met lokale leveranciers

Om de nieuwe huisstijl door te voeren in alle communicatiemiddelen, werkte Sterk samen met de vertrouwde lokale leveranciers van Broeckx makelaars. Beursgens: “Wij doen alles in overleg en goede afstemming met de klant. Broeckx had goede ervaringen met hun leveranciers. Waarom zouden wij dan opnieuw het wiel uitvinden? Door samen te werken hebben we ervoor gezorgd dat Broeckx nu verder kan in een nieuwe stijl.”

Toekomstgericht

“Het doel was een professionele en toegankelijke huisstijl en we zijn er trots op dat we dat hebben bereikt”, vertelt Beursgens. “Maar we denken verder. Ook in de toekomst blijft Sterk Reclamebureau samenwerken met Broeckx makelaars om de communicatiestrategie vorm te geven, waarin woonplezier centraal staat.”

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u terecht bij Nardi Beursgens, projectmanager bij Sterk Reclamebureau, via 0499 – 423 404 nardi@sterkreclamebureau.nl.


30

Black & Colors ook voor al uw stickers in alle maten en vormen Panovenweg 35 - Helmond - Tel.: 0492 - 527250 e-mail: info@black-colors.nl - www.black-colors.nl

N Light BV is leverancier van Arkoslight N Light BV • Postbus 326, 5700 AH Helmond • Noorddijk 5, 5705 C X Helmond +31492 548000 • +31492 522133 • info@nlight.nl

nlight.nl


31

Bedrijfsruimte in Helmond Helmond

ruime kantine met professionele keuken en een fraai dakterras. In de omgeving is een diversiteit aan organisaties gevestigd, van bankinstellingen tot de GGD. Neem voor meer informatie over dit gebouw contact op met Carlo Welten.

Stationsplein 9 Type: Kantoorruimte Beschikbaar: 6.168 m2 Vanaf: 1.144 m2 Parkeerplaatsen: 120 Huurprijs: € 99,-/m2² Kantoorruimte dichtbij station Helmond Dit kantoor van Merin is een onder architectuur gebouwd kantoor en ligt in het Stationskwartier van Helmond. Nabij het stadscentrum. Het pand voldoet aan alle moderne eisen en is voorzien van een groen energielabel B. Het gebouw bestaat uit 5 verdiepingen en beschikt over een

Bereikbaarheid Het gebouw ligt naast het bus- en treinstation van Helmond. Met de auto bereikt men Eindhoven via de A270 in slechts 15 minuten, evenals de aansluitweg A67. Pluspunten • Dichtbij station • Groen energielabel B

Helmond

Stationsstraat 1-15 Helmond 2.143 m2² € 90,-/m2²

Stationsplein 9 Helmond 6.168 m2 € 99,-/m2²

Stationsstraat 1-15

Neem voor meer informatie over dit gebouw contact op met Carlo Welten.

Type: Kantoorruimte Beschikbaar: 2.143 m2² Vanaf: 172 m2²² Parkeerplaatsen: 58 Huurprijs: € 90,-/m²

Bereikbaarheid Vanuit Eindhoven is het kantoorgebouw goed te bereiken via de A270. Via de N266 bent u ook zo op de A67. En het gebouw ligt op steenworp afstand van het station.

Kantoorruimte dichtbij station Helmond Dit kantoorgebouw ligt in het stationsgebied aan de Stationsstraat 1 in Helmond. Het heeft een nette uitstraling. Hier bent u in het gezelschap van bekende buren zoals ING, Delta Loyd en CWI.

Pluspunten • Dichtbij station • Parkeergarage

Helmond Panovenweg 31-36, 37-42 Type: Bedrijfsruimte Beschikbaar: 850 m2 Vanaf: 220 m2² Parkeerplaatsen: vrij Huurprijs: € 45,-/m2² Multifunctionele bedrijfsunits Op bedrijventerrein Groot-Schooten ligt dit fraaie kantoor-en bedrijfsgebouw direct aan de A270 (Helmond – Eindhoven). Momenteel zijn er diverse kantoor- en bedrijfsruimtes beschikbaar. Bedrijven als Arbo-Unie, Fundeon, Loma Systems, Black & Colors en Blue Medical kozen

reeds voor deze locatie. Naast de bedrijfsunits is 3682 m² kantoorruimte beschikbaar. Bereikbaarheid Het gebouw is direct gelegen aan de N270, de toegangsweg van Helmond en heeft ten opzichte van Eindhoven een gunstige ligging. Op loopafstand ligt een bushalte, waarvandaan de bussen rijden naar treinstation Helmond ’t Hout. Vanaf dit station is Eindhoven CS binnen 10 minuten bereikt. Pluspunten • Combinatie kantoor- en bedrijfsruimte • Representatief gebouw

Panovenweg 31-36, 37-42 Helmond 850 m2 € 45,-/m2²

Vestiging

Bel ons gratis op 0800 8644 683 of neem direct contact op met een van onze regio kantoren.

Eindhoven Flight Forum 126 5657 DD Eindhoven T: 040 213 0303


32

Alle Lampen

Gratis verzending bij bestelling vanaf â‚Ź50

k de la n i k a str ning ns vak ! o w Uw so Dat i

0492 - 551977 Schilderwerken Wandafwerking Glaszetten Gevelreiniging

Kijk op onze website voor een speciale aanbieding !

www.vbh-schilderwerken.nl

Schilders- en afwerkingsbedrijf voor Particulieren en Vastgoedonderhoud


33

Keurmerk Veilig Ondernemen Waarschuwing factuur fraude

Tenminste één Helmonds bedrijf is slachtoffer geworden van factuur fraude. Deze fraude heeft plaatsgevonden medio november en is mogelijk veel groter. Facturen die aan klanten zijn verstuurd worden onderschept, voorzien van andere rekeningnummers en weer op de post gedaan. Het geld komt vervolgens in handen van criminelen. Zorg dat u als ondernemer alert ben als rekeningnummers op facturen plotseling wijzigen. Betaal ze niet zomaar. Banken controleren niet of namen en rekeningnummers met elkaar corresponderen. Neem daarom eerst contact op met de afzender.

Camera in beeld

Onlangs voegde de politie de 100.000ste bewakingscamera toe aan haar systeem Camera in Beeld. In dit systeem registreert zij, op aangeven van ondernemers en particulieren, welke bewakingscamera’s in gebruik zijn en welk beeld deze camera’s exact opleveren. Dankzij Camera in Beeld kan de politie sneller handelen na een misdrijf. Zo werken we samen met camera-eigenaren aan meer veiligheid.

Donkere dagen offensief

Tijdens de donkere dagen faciliteert SBH op alle Helmondse bedrijventerreinen extra beveiliging in de vorm van controlerondes door beveiligers. Dat dit een zeer welkome aanvulling is blijkt uit een aantal geconstateerde zaken waarop direct en met succes politie en of stadswacht is ingezet.

CAMERA BEVEILIGING

Op woensdag 21 december 2016 vond de aftrap plaats van het project camerabeveiliging op bedrijventerreinen Hoogeind, De Weijer, Automotive Campus en Groot Schooten middels een ondertekening van de opdracht met de samenwerkende partijen breedband Helmond/e-Quest, Kuijpers Beveiliging, Gemeente Helmond en SBH. Het project gaat half januari 2017 daadwerkelijk van start. De planning is om in de 2e helft van 2017 ‘live’ te gaan.

Heeft u bewakingscamera’s hangen en wilt u weten hoe het werkt, kijk dan op www.politie.nl bij camera in beeld voor meer informatie.


34

vrijwillig budgetbeheer en schuldsanering

gratis check van uw algemene voorwaarden

incasso’s het is toch niet uw schuld

T. 0492 - 845 270

Panovenweg 36 5708 HR Helmond T (0031) (0)492 475 397 W www.manderstotaal-kozijnen.nl E info@manderstotaal-kozijnen.nl


3533

Koop appartement Spanje Mooie investeringvoor vooru! u! Mooi investering Haalbaar rendement rendement van van 8% 8% op op uw uw 2e 2ehuis huisaan aande deCosta CostaBrava. Brava Te koop koop of of te te huur: huur geheel Appartement woonoppervlak woon opperTe geheel gerenoveerd gerenoveerd Duplex Duplex Appartement vlak 100m2 op een zeer mooie ligging in Palamos 100m2, op een zeer mooie ligging in Palamos. Het appartement ligt op de 2e lijn in Palamos ongeveer 100 meter van het Het appartement ligt op de 2e lijn in Palamos, ongeveer 100 meter van het strand en een kleine 5 minuten wandelen naar het centrum van Palamos, strand en een kleine 5 minuten wandelen naar het centrum van Palamos. Het appartement is onlangs geheel gerenoveerd met een luxe keuken die Het is onlangs geheel gerenoveerd met een luxe keuken, die van appartement alles is voorzien. van alles is voorzien. Het appartement heeft een klein balkonnetje en een wat groter balkon, Het appartement heeft eenHet klein balkonnetje en een wat balkon, beide aan de achterkant. is een duplex woning en isgroter via een aanwezige lift te bereiken op de 4e etage wentel trap op naar u beiden aan de achterkant. Het ismet eeneen duplexwoning debeneden 4e etagebereikt en is via het woongedeelte opbereiken. de 3e etage. een aanwezige lift te Met een wenteltrap naar beneden bereikt u het woongedeelte op de 3e etage. 2 badkamers met douche en wc en 4 slaapkamers waarvan 2 slaapkamers een dubbel en 2 en slaapkamers enkele beden er is 2ruimte voor 7 2met Badkamers metbed douche toilet en 4met slaapkamers, waarvan slaapkamers tot 8 personen. met een dubbel bed en 2 slaapkamers met enkele bedden. Er voor 7 tot 8 personen. Hetis isruimte volledig ingericht. een wasmachine & vaatwasser zijn aanwezig, Het volledig ingericht. Een voor wasmachine en vaatwasser zijn aanwezig. Het is appartement is te koop € 212.500 incl. inrichting mogelijkheden tot overname van de hypotheek rond de 2,5% behoren tot Het appartement is eigen te koop voor €bij212.500 inrichting. de mogelijkheden, inbreng de bankincl. tussen de 20 en 30% Overname van de hypotheek rond de 2,5% behoort tot de mogelijkheden. Het appartement is ook te huur voor het gehele jaar € 750,p/m excl. Eigen bij de bank tussen de 20 en 30%. Het appartement is ook te Electrainbreng en water. huur voor het gehele jaar: € 750,- p/m exclusief electra en water.

Meer info 0492 525888 Of neem een kijkje op http://www. tentholidays.nl/appartement_kopen_of_ huren_in_palamos


36

Je doorlooptHeb eenjeinterne opleiding wordten vanben A tot Z begeleid. interesse in dezeenfunctie je beschikbaar? Stuur dan en je sollicitatie pasfoto naar: Je bent maandag, woensdag vrijdag vanmet 09.30 – 17.00 uur voor 20 uur inzetbaar. Black & Colors t.a.v. Leon Kuijten Ben je grafisch onderlegd, heb je interesse en ben je beschikbaar? Panovenweg 35, 5708 HR Helmond Stuur dan snel je sollicitatie met pasfoto naar: Tel.: 0492-527250 info@black-colors.nl

Of mail naar info@black-colors.nl

www.black-colors.nl

Personeelsadvertentie

Wegens toenemende drukte zijn wij op zoek naar een leuke en enthousiaste collega. Je komt in een In ons dynamisch bedrijf zijn te wijwerken met spoed opjong zoekteam. naar jou. Jij bent enthousiast en vindt het leuk om in een jong gedreven team te werken. print- en kopieerwerk en het vervaardigen van print- en kopieerwerk. Ook de verdere afwerking zoals snijden, inbinden, enz. behoort tot je taken. Jouw functie is veelzijdig. Je taken bestaan uit: DTP, grafische opmaak, het aannemen enjehet vervaardigen van print-beschikt, en kopieerwerk. Daarnaast maakt de Indien niet over deze opleiding geen reactie mogelijk. afwerking, zoalseen o.a.interne het snijden en inbinden deelvan uit van Je krijgt opleiding en je wordt A totjeZwerkzaamheden. begeleid. De functie is voor 14/21 uur in de week van maandag t/m vrijdag Een grafische opleiding is een ‘must.’ van 9:30 - 17:00 uur.


Bedrijven voor Bedrijven Netwerkbeurs 5 en 6 april 2017 Helmond-Peelland e.o. Bedrijven voor Bedrijven

krijgt vanuit dit (nieuwe) netwerk. Dus neem daarom deel aan of bezoek deze grootste NETWERKBEURS in de regio met meer dan 150 ondernemers en 2000 ZAKELIJKE bezoekers.

Diverse activiteiten!

Samen genereren we veel bezoek, u nodigt immers ook uw eigen bestaande netwerk uit om deze netwerkbeurs te bezoeken. Maar wij als organisatie zullen extra ontmoetingsmomenten organiseren en ons dus inspannen om veel bezoek te genereren. Er worden naast diverse activiteiten o.a. ook Speeddate-sessies, editie Ondernemerscafe op woensdag avond, afstudeerproject ROC ter Aa, een Starters- en Banen-evenement (m.m.v. Senzer) georganiseerd op dit grootste en enige NETWERKfestijn van Helmond-Peelland en de omliggende regio.

37

Hoogste doeltreffendheid!

Wist u trouwens dat netwerk-beurzen de hoogste doeltreffendheid hebben in verhouding tot het geïnvesteerde budget. Een beurs biedt dan ook meer dan andere marketing instrumenten. De meerwaarde van het fysieke contact met de doelgroep, de sfeer en de totale beleving worden positief geprikkeld. Van harte uitgenodigd als standhouder of als bezoeker, Ad Klaasen en Team BBHP Bezoek onze website voor meer info: www.bbhp.nl

(Helmond, Deurne, Asten, Someren, Gemert-Bakel, Laarbeek, Nuenen, Geldrop en Eindhoven).

Netwerkbeurs Helmond-Peelland e.o.

DE ENIGE NETWERKBEURS VAN ONZE GROTE EN AC TIEVE REGIO IN ZUID-OOST BRABANT! Ondernemer: Actie, geeft reactie! Niks doen, is geen optie! Doe mee, denk mee!

-

Waarom deelnemen of bezoeken?

Elke LOKALE MKB-er heeft gemiddeld 10-20 DIRECTE concur renten in zijn naaste omgeving. Als de LOKALE MKB-er vol op ‘netwerkt’, dan zal je zien dat hij/zij opdrachten GEGUND

(Helmond, Deurne, Asten, Someren, Gemert-Bakel, Laarbeek, Neunen, Geldrop en Eindhoven) Bezoek onze website voor meer info: www.bbhp.nl

Helmond - 2e Indumaweg unit 3

TE KOOP ALGEMEEN Deze nieuwbouw bedrijfsunit ligt op bedrijventerrein “Hoogeind” te Helmond. De bedrijfsunit is goed bereikbaar via de A67 en de A2. Het gebouw heeft een zeer representatieve uitstraling en is uitermate geschikt voor midden-kleinbedrijven en zzp-ers. PARKEERGELEGENHEID Bij de unit horen 2 parkeerplaatsen gelegen aan de voorzijde van het complex op het verharde buitenterrein.

Aanvaarding: in overleg

BEREIKBAARHEID Het object ligt goed bereikbaar op bedrijventerrein “Hoogeind” te Helmond met de op en afritten van de A67 (Venlo - Antwerpen) en de A2 (Eindhoven – Amsterdam) op korte afstand. Tevens is er een bus halte in de nabije omgeving. Aanvaarding: in overleg

Koopprijs: € 97.500 ex. btw

prins hendriklaan 25 • 5707 CJ Helmond • T 0492-565 000 • F 0492-565 744 • www.hettemabhv.nl • info@hettemabhv.nl


38

regio Helmond

CATERING HEESTERAKKER Nuenenseweg 167 5667 KP Geldrop Tel. (040) 2802444 E-mail: info@cateringheesterakker.nl Website: www.cateringheesterakker.nl

* Zakelijk vervoer * Groepsreizen * Rolstoeltouringcar

* Business Taxi * Airport transfers * Zieken- en Zorgvervoer

WWW.BERGERHOF.NL | WWW.BUSTRIPJES.NL Wilhelminastraat 78 | 5731 ER Mierlo | T: 0492-662260 | F: 0492-664333 | info@bergerhof.nl


39

regio Helmond

EMPE zorgt voor uw complete koffievoorziening met hoge kwaliteit koffieautomaten, de beste ingrediënten en een ongeëvenaarde service. Uw koffievoorziening via EMPE betekent zorgeloos genieten van een Italiaanse espresso, cappuccino of latte macchiato. Wij zorgen voor de koffie.

Contact

Gerard Bildersstraat 8B 5753 DE Deurne

Tel 0493 - 35 49 84 Fax 0493 - 35 49 85 info@coffeesystems.nl

De Nuenense onderneming Plaagdier Preventie Nederland (PPN) heeft zich gespecialiseerd in het weren en bestrijden van knaagdieren én insecten in en rondom bedrijfsgebouwen en woningen.

Beekstraat 53 5673 NA Nuenen T 040 - 283 96 47 info@plaagdierpreventie.nl www.plaagdierpreventie.nl


catering op maat Wij verzorgen catering op maat voor elke groot- en kleinschalige gelegenheid. Ons gekwaliďŹ ceerd en representatieve personeel is in staat om van uw unieke evenement een succes te maken. We leveren alle materialen van servies tot statafels van stoelen tot bestek, van tafels naar een gezellige bar en glaswerk, eventueel een spectaculair ingerichte feesttent in alle maten uitgebreid met eventuele sfeerverlichting, tapijt etc etc. VRIJWEL ALLES IS MOGELIJK

culinair Of het gaat om buffetten, walking diner, bittergarnituren, diversiteit amuses, dranken etc. etc. we geven een smaakvolle invulling aan uw culinaire wensen. We realiseren het feest dat u voor ogen heeft binnen het door u gesteld budget. Niks is standaard en wij zullen dan ook eerst naar uw persoonlijke wensen luisteren Besteed de catering uit aan een specialist; Het team van de Steenoven!

Tevens werken wij samen met een correct verhuurbedrijf wat ook top kwaliteit heeft, schoon materiaal en enorm exibel is.

Steenovenweg 21 - 5708 HN Helmond - Tel.: 0492-507507 info@restaurantdesteenoven.nl - www.restaurantdesteenoven.nl Restaurant gedeelte 6 dagen per week geopend, Restaurant gedeelte op Woensdag gesloten

De Steenoven voor al uw feesten & partijen en totaal catering op maat, 7 dagen per week

Profile for ZakelijkZakelijk

Zakelijkhelmond201712  

Zakelijkhelmond201712  

Advertisement