Page 1

Prodajemo apartman u Srimi, 2 km od Vodica i 8 km od Ĺ ibenika Pozicija na Google Earth 43 44 19,56 S 15 48 40,08 I Donji link selektirajte, klik desni miĹĄ, Odabrati Open Hyperlink http://goo.gl/lyKIZ


• Stan je u prizemlju, sastoji se od hodnika, dnevnog boravka s kuhinjom, spavaće sobe, male sobe, kupaone s WC-om, lođe i otvorene terase u ukupnoj korisnoj površini od 42,13 m2, vrta površine 50,58 m2 sa posebnim ulazom i parkinga

Od plaže je udaljen 100 m, 5 minuta hoda od trgovine i restorana, 3 minute hoda od hotela, od Zagreba 333 km. U dvorištu je trava i jedna smokva koja rodi cijele godine. Stan i dvorište su prikladni za vlasnike kućnih ljubimaca jer i drugi u susjedstvu imaju pse, a na 5 minuta hoda je dio obale idealan za šetnju i kupanje psa.


Stan je smješten u dvojnom objektu, u svakom ulazu je 6 stanova. Voda je iz gradskog vodovoda, svaki stan ima svoj vodomjer, mogućnost fiksnog telefona, redovni odvoz smeća, u planu je kanalizacija, sada je septička. Organzirana je pričuva i održavanje zajedničkih dijelova zgrade. Zgrada je izgrađena 2006. građevinsku i uporabnu dozvolu.

godine,

ima


Zgrada je kvalitetno građena, unutarnja stolarija je drvena, prozori i vrata prema terasi su od PVC-a, sa vanjske strane prozori i vrata s griljama od ALU profila. U spavaćoj sobi je parket, ostalo su keramičke pločice. Stan je opremljen, ima klima uređaj, satelitsku antenu. Nalazi se u mirnom i sigurnom okruženju, vrt je ograđen.


Srima XVII 30b ulaz


Pogled s ulaznih vrata


ulazna vrata

spavaća soba

kupaona

predsoblje


Dnevni boravak s kuhinjom

mala soba


Naš vrt


Smokva u vrtu Prozor male sobe

Spavaća soba

ÄŒamac


Pogled s pla탑e


Vodice

stan


Nakon ribolova


JoĹĄ ima mjesta za postavljanje bove za Ä?amac


Otoci Zlarin Lupac Obonjan

Prvić


Srima je idealna za ljubitelje vožnje biciklom, čamcem, ribolova, iznajmljivanje čamca za dnevni izlet, blizina nacionalnog parka Krka, Vranskog jezera, Šibenik samo 8 km, Vodice kao centar zabave 15 min biciklom, „Hacienda” na 2 km od Srime, 25 km od autoceste, izlaz Pirovac. Klima je izuzetno povoljna, more čisto i toplo od proljeća do kasne jeseni, prirodne pješčane plaže sa dugim plićinama.

Srima apartman  

Srima apartman