Page 1

www.zabosfa.hu

őd

a

. ik..

z ő f

nk ke z ü l e v d és

NYÁRI KATALÓGUS 2021. 2. szám

akciók

receptek

1

szezonális termékek

nyereményjáték

gluténmentes termékek


www.zabosfa.hu

Kedves Olvasó! Kedves Vásárlónk! Kös zöntelek Téged is m ét a Za b os f a i Zöld s éges nyá r i kata lógus á na k ha s á b j a in! E ltelt a 2 02 1. év töb b , m int f e le, tom b ol a nyá r, kezd v is �s za tér ni a z utcá k ra és terekre a p ez s gő élet ! Mos olygó e m b erek ölelik á t egym á s t , n éha m ég m a s z k b a n, néha még f élve..., d e b iza kod va ! Olya n Jóó ér zés lá t ni új ra a z Em b erek a rcá t ! Sokan már tervezik az utazást, de sokan még inkább itthon töltik a szabadságukat, ilyen vagy olyan okokból. Ehhez szeretnénk egy kis könnyed felüdülést, vidám kitekintést kínálni, pár nyári receptet, melyekkel felidézhetitek korábbi mesés élményeitek hangulatát, hogy töltekezni tudjatok az őszi időszakra!

Keresd meg a katalógus Labirintusos játékát, és nyerj Zabosfai Ajándékcsomagot!

VAKÁCIÓ!

2

3

4

KÖLYÖKkártya

5

6

Gyűjts össze 10 db pecsétet, és váltsd be a kártyát egy kicsi Zabosfai fagyira!

7

8

9

10

):

:)

1

:) Minden vásárlásodat pecséttel jutalmazzuk!

név

Az akció 2021. augusztus 31-ig érvényes a Zabosfai Zöldséges üzleteiben.

ZABOSFAI kölyökkártya

kolyokkartya pontgyujto 05.indd

3 12:53:5 artya05. 18. ujto pontgy 2021. 05.indd 1 kolyokk 2

2021. 05. 18. 12:53:54

Kérd üzleteink bármelyikében munkatársainktól!

Fogadjátok szeretettel receptötleteinket és ha ezek közül bármelyiket elkészítitek, szívesen várjuk a róla készült képeket vagy véleményeket Facebook-oldalunkon. Remélem mindannyian találtok kedvetekre való olvasnivalót oldalainkon, és élményekben gazdag pihenést követően tértek be újra kedvenc Zabosfai üzletetekbe, hogy megújult erővel vessétek bele magatokat a hétköznapok apró szépségeibe. Jó pihenést, emlékezetes ízeket kívánunk! (...mert a főzés velünk kezdődik...) Kazi Péter ügyvezető, Zabosfa KerTÉSZ Kft.


www.zabosfa.hu

RECEPTEK Sajtos cukkinifasírt

.

Hoz zá va l ó k : Fa sí rt: 2 da ra b c uk k i n i , 1 te á s ka ná l s ó, 1 da ra b to j á s , 6 evőka ná l zs e m le m o r z s a , 10 deka g ra mm s a j t , b ors ízlé s s ze r i nt Bu n da : 1 bö g re li s zt , 2 d a ra b toj á s , 2 b ögre zs eml emo rz sa , ola j a s üté s h e z Elkészítés: A cukkinit lereszeljük nagy lyukú reszelőn, majd rászórjuk a sót, és 15-25 percig állni hagyjuk. Utána kinyomkodjuk belőle a vizet, másik tálba tesszük, és hozzáadjuk a tojást, a 6 evőkanál zsemlemorzsát, a reszelt sajtot, a borsot, majd egybe dolgozzuk a masszát. A cukkinis masszából tetszőleges golyókat vagy mini húspogácsa méretű labdákat formálunk. Megforgatjuk zsemlemorzsában, de hagyományos panírt is használhatunk (liszt, tojás, zsemlemorzsa). Bő, forró olajban mindkét oldalán aranybarnára sütjük a fasírtokat.

Magyaros saláta Hoz zá va lók : 1 f ej es s a lá ta , 3- 4 b éb i s z ilva p a ra d icsom, 1 T V p a p r ika , 1 ká p ia p a p r ika , 1 cs í p ős csi lip a p r ika , 1 cs okor retek , 1 cs okor új hagy m a , 1 b éb icék la , 1 k is f ej vörös ká p oszta, 1 cs okor m etélőha gym a , 1 cs okor p et rezse lyem , f üs tölt s za lonna , lib a tep er tő, kolb á s z , f üs tölt - f őt t s er tés ta r j a s zeletek vagy f üs tölt , enyhén s ózot t la za cs zeletek Elkészítés: Megmossuk és megtisztítjuk a salátát, majd közepes méretű darabokra tépjük. Megmossuk a zöldségeket, melyeket vékony cikkekre és karikákra vágunk. A meghámozott céklát vékony, a káposztát pedig vastagabb csíkokra vágjuk. A bébi szilva paradicsomot négyfelé vágjuk. Felkockázzuk a szalonnát, felkarikázzuk a kolbászt, és a tarjaszeleteket a salátához képest fele akkora méretűre vágjuk. Amennyiben lazacot használunk, dekoratívabb lesz a végeredmény, ha hosszúkásra vágjuk. Összekeverjük a zöldségeket, majd a tetejére tesszük a szalonnát, a kolbászt, a libatepertőt, a hagymakarikát és a vékony sertésszeleteket (vagy a lazac�csíkokat). Végül apróra vágjuk a metélőhagymát és a petrezselymet, és a salátára szórjuk. Tetszés szerint önthetünk hozzá egy kevés olívaolajat. Nem kell megsózni, mert a szalonna vagy a lazac már elég sós.

A recepteket megtalálod a Zabosfai Ízőrzők Youtube-csatornáján

1


www.zabosfa.hu

ZABOSFAI utazási tippek Egyre inkább javul a járványhelyzet a világban, így nagyobb magabiztossággal kezdhetjük el szervezni utazásunkat. Szerencsére a nyár lehetővé teszi, hogy a nyaralni vágyók szabadon választhassák ki úti céljukat, így mindenképp most tanácsos megragadni az alkalmat, hogy utazzunk, hiszen nem tudhatjuk, hogy lesz-e újabb járványhullám, vagy bármilyen újabb korlátozás. A legnépszerűbb külföldi úti céljaink közé tartozik Horvátország, nem meglepő módon, hiszen a legrövidebb idő alatt így jutunk el a tengerhez. Szintén kedvelt cél Olaszország, illetve Görögország és Spanyolország, ahova autóval csak több idő alatt érhetünk el, repülővel viszont könnyen megközelíthetők. 1. Hova menjünk? Nagyon fontos, hogy ne csak fotók alapján válasszunk nyaralóhelyet, inkább hagyatkozzunk véleményekre, leírásokra. A képek gyakran nem adják vissza egy-egy hely szépségét, hangulatát, vagy éppen ennek az ellenkezője igaz, retusáltak, és túlságosan szépnek mutatnak egy-egy helyet. Pontosan határozzuk meg, hogy mi az utazásunk célja. Léteznek a történelem, a múzeumok kedvelőinek, a természeti szépségek szerelmeseinek, a kirándulni vágyók számára vagy egyszerűen csak a tengerparton pihenni vágyóknak ideális helyek. Figyelembe kell vennünk továbbá azt is, hogy vannak úti célok, amik kifejezetten családoknak, vannak, amik fiataloknak és vannak, amik inkább az idősebb korosztálynak megfelelőek. 2. Ellenőrizzük a beutazási szabályokat! Bár jelenleg fellélegezhetünk a járvány miatt, a jövőben kénytelenünk leszünk betartani bizonyos szabályokat, amelyek országonként eltérhetnek. Külföldi utazás esetén mindenképp tájékozódnunk kell, hogy milyen beutazási szabályok vannak érvényben az adott országban. Utána kell néznünk, hogy milyen feltételeknek kell teljesülnie az országba való belépéshez, valamint milyen helyi szabályok vonatkoznak az ott-tartózkodókra, pl. van-e maszkviselési kötelezettség, kijárási korlátozás, stb. A legfrissebb hivatalos információkat megtaláljuk a Konzuli Szolgálat honlapján, de akár felhívhatjuk a célország magyar nagykövetségét is. 3. Utasbiztosítás Most különösen ajánlott biztosítást kötni utazás előtt. Még a biztosítás megkötése előtt tájékozódjunk, hogy a koronavírus

okozta megbetegedés vagy lemondás esetén is érvénye-e az adott biztosítás. 4. Gasztonómia Éttermeket érdemes úgy választani, hogy először megnézzük az értékelését Tripadvisor-on, vagy esetleg kikérjük a helyiek véleményét. A helyi ember ne a szálloda recepciósa legyen, hiszen ők jutalékot kaphatnak, hogy egy adott éttermet ajánljanak. Minden országnak megvan a maga specialitása, melyet érdemes megkóstolni, kipróbálni.

Íme néhány ötlet, hogy mit ne hagyjunk ki, ha az alábbi országokban tartózkodunk: Olaszország

Előétel/leves

Főétel

Desszert

2

Görögország

Spanyolország

Minestrone leves Bélszín carpaccio Polip carpaccio

Görög saláta Meze Fassolatha

Tapas Gazpacho Ibériai sonka Chorizo tortilla

Lasagne Cannelloni Spagetti carbonara Gnocchi Tortellini Ravioli

Gyros Muszaka Szuvlaki Tintahal (kalamári) Spanakopita Friss halak és tenger gyümölcsei

Paella Cocido Friss halak és tenger gyümölcsei

Panna cotta Tiramisu

Baklava Galaktoboureko (Görög pite)

Churros Crema catalana


www.zabosfa.hu

RECEPTEK Görög gyümölcsleves Hoz zá va l ó k : 1 l i ter 10 0 % -os na ra ncs lé , 2 d l h a btej s z í n, 1 cs va n í l i á s c u kor, í zlé s s ze r i n t p orc ukor va g y méz , g y ü m ölcs ök ve g ye s e n : p l. : görögdi n nye, sá rg a d i n nye , cs e re s znye , m eggy, má l n a , á fo nya , s ze d e r, n e k ta r i n , s á rga b a ra c k , ősz i ba ra c k , b a n á n, r i b i zli , a na ná s z , na ra n cs, k i vi , kör te Elkészítés: A narancslevet egy edénybe öntjük, a tejszínt vékony sugárban, állandó keverés mellett öntjük hozzá, vigyázva, hogy ki ne csapódjon, majd ízlés szerint édesítjük. Beletesszük a felaprított gyümölcsöket. Néhány órára hűtőbe tesszük. Elfogyasztása jól behűtve ajánlott.

Sárgadinnyés pite A piték sokoldalú, díszes, mégis egyszerűen elkészíthető sütemények. Kerek formában sütve akár tortaként is megállják a helyüket. A sárgadinnyés pite a nyár hangulatát idézi bármely évszakban! Ez a különleges töltelék feldobja az egyszerű pitetésztát, különlegessé varázsol bármilyen alkalmat. Akár vaníliafagyival, tejszínhabbal is tálalhatod, ha még extrább desszertre vágysz. Ha kedveled a nyárias ízeket, a sárgadinnyés pite lesz a legújabb kedvenc süteményed! Hoz zá va l ó k a p i te té s ztá h oz: 50 d kg lis z t , 25 dkg ma rga r i n, 1 2 d kg k r i s tá lycukor, 12 g sü tő po r, 3 evőka ná l te j f öl, 1 d b cit rom reszel t h éj a é s leve , 2 0 g va n i lli n c ukor A tö l tel ék h e z: 1 evőka ná l b úza d a ra , 1 db sá rg a di n nye , 2 evőka ná l kr i s tá lycukor, 1 ká véska n á l ő rölt f a h é j

búzadara azért fontos, hogy a töltelék ne legyen folyós. Helyette használhatunk darált dióbelet, vagy darált zabpelyhet is. A sárgadinnyét leszűrjük a levétől, egyenletesen eloszlatjuk a tésztán és befedjük a tészta másik felével. A felső lap tetejét villával berácsozzuk és a felvert egész tojással megkenjük. 180 °C-os sütőben kb. 30 perc alatt készre sütjük. Tálalás előtt porcukorral megszórjuk. Ha túl forrón szórjuk meg porcukorral a sárgadinnyés pitét, a cukor megolvad, fényes mázat képez a pite tetején. Ha a kihlt sárgadinnyés pitét szórjuk meg porcukorral, szép fehér cukorréteget kapunk a szeletek tetején. Akár szeletenként is porcukrozható, egy villával vagy kanállal egy-egy sarkot kitakarva érdekes mintákat készíthetünk a szeletek tetejére.

A pi te tetej ére : 1 d b tojá s , s üté s u tá n í z lés s zeri n t po rcu kor Elkészítés: Először összeállítjuk a tésztát, mert annak pihentetésre van szüksége. A sütőport összekeverjük az átszitált liszttel. A lisztes keverékből dombot formálunk, a közepén kis “krátert”, mélyedést ásunk. A margarint, a tejfölt, a citrom levét és reszelt héját hozzáadjuk a liszthez a kis mélyedésbe téve. A cukrot és a vanillincukrot összekeverjük, majd a lisztes keverékhez adjuk. A tésztát összegyúrjuk és fél órára hűtőbe tesszük. Amíg a pitetészta a hűtőben pihen, elkészítjük a sárgadinnyés pite töltelékét. A töltelékhez a sárgadinnyét kockára vágjuk, majd megszórjuk cukorral, ízesítjük fahéjjal és állni hagyjuk, hogy kiadja a levét. Elővesszük a pihentetett pitetésztát. A tészta egyik felét a tepsibe nyújtjuk, és megszórjuk búzadarával. A

A recepteket megtalálod a Zabosfai Ízőrzők Youtube-csatornáján

3


www.zabosfa.hu

Z A B O S FA I Egé szség na p A Za bosfa i Zö ld s é g e s i d é n e ls ő a lka lom m a l ren dez te meg v i r t uá li s s p or t ve rs e nyét , a Za bosfa i Eg é s zs é g na p ot , m e lye t n a gy ér dek l ő dés öveze t t a s p or toln i vá g yók körében . Május 13-tól 24-éig lehetett teljesíteni a meghirdetett kategóriák távjait, melyeket okostelefonos alkalmazás segítségével lehetett igazolni a rendezők felé. A kihíváson a résztvevők futva vagy kerékpárral ös�szesen 6 kategóriában mérhették össze „tudásukat” korhatári megkötés nélkül. A 6 főkategória még további férfi és női alkategóriákra váltak szét, ráadásul a legidősebb nevező még különdíjban is részesült! A választható távok kerékpáron az 5 km, a 10 km és a 20 km voltak, míg a futásnál 2 km-t, 10 km-t illetve 21 km-t lehetett teljesíteni az 1500 Ft-os nevezési díj befizetése mellett. Minden résztvevő különleges Zabosfa érmet és Zabosfa kedvezmény kupont kapott valamint a kategóriák győztesei 1-1 okosórával lettek gazdagabbak! Reméljük, legközelebb is találkozunk, mi már tervezgetjük a következő versenyt és egészségnapot - aki résztvesz, biztosan nyer!

TURBÓZD FEL B1-VITAMIN, B6-VITAMIN, FOSZFOR, KÁLIUM, MANGÁN, RÉZ

4

A SZERVEZETED!

ROST, K-VITAMIN, FOSZFOR, MAGNÉZIUM, CINK


www.zabosfa.hu

RECEPTEK Egészben sült fokhagymás hal, rozmaringos burgonyával Hozzávalók 4 személyre: 2 db tengeri hal, 2 gerezd fokhagyma, 200 gr vaj, ízlés szerint só, 1 kg apró méretű sárga héjú burgonya, 3 db 10 cm hosszú rozmaring ág, 1 db nagy méretű sütőzacskó A halakat kibelezzük, ha szükséges és megtisztítjuk, valamint beírdaljuk. Ezt követően enyhén, kívül-belül átsózzuk, majd a rozmaringot valamint a fokhagymát a halak hasüregébe helyezzük. A burgonyát alaposan átmossuk, picit megsózzuk, majd sütőzacskóba helyezzük. A harmadik szál rozmaringot lemorzsoljuk és a burgonyára szórjuk. A vajat újnyi vastagságú csíkokra szeleteljük és a burgonya tetején elosztjuk. Ezt követően a halakat a burgonyára helyezzük és a sütőzacskót jól lezárjuk. Mielőtt sütőbe helyezzük, tűvel a tetejét 5-6 helyen óvatosan átszúrjuk, hogy nehogy szétrepedjen a tasak. 180 fokon 45-50 percig pirosra sütjük, majd a sütőből kivéve lehetőleg azonnal tálaljuk.

BARACKOS-VANÍLIÁS CSIGA (Tündérboszi konyhájából)

A hagyományos kakaós csiga sokunk kedvence. Ha a cukrozott kakaó helyére vanília puding és gyümölcsréteg kerül, máris új ízvilággal gazdagodhat a klasszikus csiga. Ezt a finom édességet a laktózérzékenyek és a tojásallergiások is fogyaszthatják, mert kizárólag növényi alapanyagokat tartalmaz. Hozzávalók: A tésztához: 300 ml zabtej, 50 g nádcukor, 7 g szárított élesztő, 50 ml olaj, 500 g finomliszt, 5 g só A pudinghoz: 1 cs. (40 g) vanília pudingpor, 40 g nádcukor, 400 ml zabtej, 1 cs. vaníliás cukor, 200 g sárgabarack (vagy tetszőleges idénygyümölcs), olvasztott növényi margarin a kenéshez Elkészítés: Kevés tejjel elkeverjük a pudingport és a cukrot, majd a forró zabtejhez öntjük és felfőzzük. Tetejére szórjuk a vaníliás cukrot és félretesszük. (A cukortól nem bőrösödik be a teteje hűlés közben.) A langyos növényi tejben elkeverjük a cukrot és az élesztőt, és felfuttatjuk. A liszthez hozzáadjuk a felfuttatott élesztőt, az olajat és a sót. Jól elkeverjük és simára dagasztjuk. Lefedve 30 percig kelesztjük. A tésztát téglalap alakúra nyújtjuk és a kihűlt pudinggal megkenjük. A sárgabarackot apró darabokra vágjuk és a pudingra szórjuk. Szorosan feltekerjük és éles késsel kétujjnyi széles darabokat vágunk. Sütőpapírral bélelt kerek tortaformában egymás mellé fektetjük a csigákat. Tetejét olvasztott vajjal megkenjük és 170 °C-ra előmelegített sütőben kb. 35 perc alatt szép színesre sütjük. A recepteket megtalálod a Zabosfai Ízőrzők Youtube-csatornáján

5


2021.

www.zabosfa.hu

08. 20.

Falunap - II. Zabosfai Ízörző Fesztivál

Babakocsis felvonulás

7mérföldes együttes gyerekko ncertje

Ugrálóvár

Fő zőverseny

Kulturális műsor

Kenyérsütő verseny Utcab ál

Sztárvendég

A nyá r ú j íze i a Z A B O S FA I VA L

Cu k rá sza ink ezen a nyáron i s k itettek magukért! Új í ze k ke l, új f i nomság o kkal készültünk az idei nyárra is!

6


www.zabosfa.hu

RECEPTEK Aszalt szilvás szűzérme Hozzávalók 4 személyre: 2 db sertés szűz, 150 gr aszalt szilva, 10 szelet szeletelt bacon szalonna, 100 g vaj, 4 g. só, 1 dl száraz fehérbor, 2 ek liszt, szükség szerint 1-2dl víz. A húst megtisztítjuk, 4-5 cm vastag korongokra szeljük. Serpenyőben 100 g vajat hevítünk, a húst vékonyan megsózzuk, borsozzuk, majd mindkét oldalát gyorsan elősütjük. A közepét késsel beszúrjuk, 2-3 szem aszalt szilvát beletöltünk, majd bacon szalonnával az oldalát körbe tekerjük és fogvájóval átszúrjuk. Amikor elkészült a serpenyőbe lévő vajra visszahelyezzük, a maradék aszalt szilvát a húsok mellé belerakjuk és a bort hozzáadva fedő alatt pároljuk, míg el nem érjük a számunkra megfelelő sülési állapotot. Ekkor levesszük a fedőt és kicsit lepirítjuk. Amikor elkészült, a húsokat kiszedjük, a fogvájót eltávolítjuk, a hús alatt lévő szaftot összeturmixoljuk. A maradék vajat felhevítjük, a 2 ek lisztet a vajon megpirítjuk, majd a hús levével felöntjük és ha szükséges a vízzel hígítva mártás készítünk. Köretként steak burgonyát, vagy grillezett zöldséget adunk és az elkészült szósszal tálaljuk.

Barackos túrótorta Hoz zá va l ó k : A tú ró réteg h e z: kré m - te h é n t ú ró, 1 5 0 m l h a btej sz í n , 15 g va n íli á s c ukor, 1 d b cit rom reszel t h éj a , 4 e k p orc u kor, 3 t k zs e la t inp or A ba ra ck réteg h e z: 8 0 0 g ős zi b a ra c k , 150 g cu ko r, ½ db cit rom leve , 1 e k zs e la t i n por A keksz réteg h e z: 2 5 0 g ke ks z, 8 0 g olva s z tott va j , 1 tk p orc u kor Elkészítés: A kekszet egy aprítógépben lezúzzuk, összekeverjük az olvasztott vajjal és porcukorral, majd beleöntjük a tortaformába, és egyenletesen lenyomkodjuk. Fagyasztóba tesszük amíg elkészül a krém. A tejszínből kiveszünk 1 evőkanálnyit, elkeverjük benne a zselatint és hagyjuk megdagadni. A krém hozzávalóit alaposan kihabosítjuk, kivéve a tejszínt, mert azt külön felverjük. Egy spatulával összeforgatjuk a túrós krémet, a zselatinnal és a tejszínhabbal. Beleöntjük a tortaformába és hűtőbe tesszük. A barackot meghámozzuk, kis kockákra vágjuk, majd a cukorral és a citromlével puhára főzzük. Ha megfőtt, leturmixoljuk, átszűrjük egy szitán és ha újra felforrt, levesszük a tűzről. 2 evőkanálnyit egy kis tálba rakunk és hozzákeverjük a zselatint, majd visszaöntjük a barackvelőbe és alaposan elkeverjük. Ha picit hűlt, ráöntjük a túrórétegre. Visszarakjuk a hűtőbe és jól lehűtjük, hogy összeálljon. Az alapanyagok helyettesíthetők gluténmentes és laktózmentes alapanyagokkal.

A recepteket megtalálod a Zabosfai Ízőrzők Youtube-csatornáján

7


10 ÉS 4 TOJÁSOS HÁZI JELLEGŰ, PRÉMIUM MINŐSÉGŰ SZÁRAZTÉSZTÁK

LABIRINTUS

Találd meg a helyes utat! Találd meg, melyik jószág ér oda a tyúkólba sötétedés előtt, és küldd el megfejtésed a jatek@zabosfa.hu e-mail címre! A helyes megfejtők között Zabosfai ajándékcsomagokat sorsolunk!

8


www.zabosfa.hu

III. ZABOSFAI Ízőrző

Idén immár harmadik alkalommal rendeztük meg augusztus eleji nyári táborunkat a Zabosfai Ízőrzők csapatával! Hagyományőrzés, közösségi programok, gasztronómia, ügyességi vetélkedő, aktív kikapcsolódás a gyermekek számára. Mindezt megfűszereztük a 4. napon egy kirándulással Gyula városába!


Házhoz szállítás Webáruház és webes rendelésekkel kapcsolatos információ E-mail cím: futar@zabosfa.hu Telefonszám: +36-30-140-1222

Rendeld meg a heti VITAMINSZÜKSÉGLETED kiszállítással akár munkahelyedre vagy otthonodba! SZEGED

ZÁKÁNYSZÉK

ÜLLÉS

DOMASZÉK

DESZK

6720 Szeged, Dugonics tér 12.

6787 Zákányszék, Lengyel tér

6794 Üllés, Dorozsmai út 47.

6781 Domaszék, Deák Ferenc u. 2/a

+36-30 / 012-12-22

+36-30 / 172-18-02

+36-30 / 171-25-81

+36-30 / 158-14-98

Nyitvatartás: Hétfő - szombat: 07:00-19:00 Vasárnap: 08:00-19:00

Nyitvatartás: Hétfő - péntek: 06:00-19:00 Szombat: 06:00-20:00 Vasárnap: 07:00-20:00

Nyitvatartás: Hétfő - péntek: 06:00-18:00 Szombat: 06:00-18:00 Vasárnap: 07:00-18:00

Nyitvatartás: Hétfő - péntek: 06:00-19:00 Szombat: 06:00-20:00 Vasárnap: 08:00-20:00

6772 Deszk, Alkotmány és Semmelweis utca sarka

10

+36-30 / 712-54-94 Nyitvatartás: Hétfő - péntek: 06:00-19:00 Szombat: 06:00-20:00 Vasárnap: 07:00-20:00

Profile for Zabosfai

Zabosfai Zöldséges - Nyári Katalógus 2021.  

A Zabosfai Zöldséges könnyed, nyári recepjeti, hasznos cikkei a szokásos, vidám Zabosfai hangulatban.

Zabosfai Zöldséges - Nyári Katalógus 2021.  

A Zabosfai Zöldséges könnyed, nyári recepjeti, hasznos cikkei a szokásos, vidám Zabosfai hangulatban.

Profile for zabosfai
Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded