Page 1

YWAM Restenäs

Julen 2012

Kära Vänner, Vi önskar Er en God Jul och ett välsignat 2013! Tack för att ni är en del av allt det Gud gör på och genom oss här på Restenäs! Vi är förväntansfulla inför januari och starten av vår nya Mobila lärjungaskola, där första halvan av lektionsdelen spenderas på Restenäs och den andra halvan i fem olika städer i Sverige. Vi kommer ha dagliga lektioner som är öppna för kyrkan, hjälpa de lokala arbetena, jobba med ungdomsgrupper, hålla i helgseminarier, evangelisera och arbeta praktiskt. Tove Poulsen, Ledare UMU Restenäs Kommer vi till din stad? Ni är varmt välkomna att komma och vara med på undervisningen i dessa städer: Alingsås: 26 feb – 3 mars: Mission Jönköping: 5 – 10 mars: Lärjungaträning Södertälje: 12 – 17 mars: Bibeln Örebro: 19 – 24 mars: Identitet Karlstad: 25-28 mars: Sfärer i samhället Efter undervisningsdelen kommer eleverna bli utsända till ett annat land i tio veckor för att dela med sig av Jesu kärlek till andra och få vara Hans händer och fötter i en trasig värld.

Var med oss och be för en ny minibuss

Du kan hjälpa oss på vägen Med den mobila lärjungaskolan och den koreanska lärjungaskolan samtidigt i början på 2013 så är vi i behov av en ny minibuss. Du kan vara med och hjälpa oss att bli mobila, genom att be för de skolor som ska starta samt att ge till den nya minibussen. Hur ger jag? Bankgiro: 676-7354 eller Plusgiro: 896156-7 paypal@ywamrestenas.se Var vänlig och märk din gåva med “minibuss”

• • • • • • • • •

Höjdpunkter 71 personer var med och tjänade vid den Olympiska missionsresan till London Det koreanska kulturteamet framträdde 14 gånger i fem olika städer KONTAKT samlade 75 ungdomar och ungdomsledare till lovsång, undervisning, seminarier och skoj Vi har besökt ungdomsgrupper i 15 städer och vår UMU-monter har närvarat vid åtta konferenser Lärjungaskolan har sänt ut team till Kambodja och Botswana Vi har fått förfrågan om att producera 15 TV-program för kristen TV Vårt team i Indien är för närvarande igång med att starta upp en förskola En familj på fyra har blivit utsänd för att tjäna Gud i Thailand    ”Share It” sände tre deltagare till Indien på en nio månaders fältpraktik


Boka din sommar nu! 30 juni - 6 juli 20 - 26 juli 26 juli - 3 aug

inTouch på Restenäs med Dean Sherman. Kom och bli andligt utrustad Läger 360 på Restenäs, för 15 år och uppåt Läger 360 missionsresa till London och Lettland

Kalendar: 7 jan 10 jan 7 mars 4 apr 8 apr 6 - 11 maj 18 maj 17 maj 17-19 maj

School of Biblical Studies II Mobila lärjungaskolan Koreanska lärjungaskolan Bibelkurs och Lovsångskola School of Biblical Studies III Capital City Outreach i Helsinki, alla är valkomna Jesusmanifestationen i Stockholm Vårfest Extreme Makeover - kom och hjälp oss att renovera!

Bibelkurs (BCC)

Lovsångsskolan (SOW)

4 april - 28 juni 2013 - Engelska Föreläsningar / Studera på engelska eller svenska Intagningskrav: DTS - bcc@ywamrestenas.se

4 april - 28 juni 2013 - engelska Intagningskrav: DTS - sow@ywamrestenas.se

Under BCCn läser du igenom hela Bibeln och lär dig hur man kan studera och tolka de olika slags texter den innehåller. Samtidigt som du tillämpar Guds principer i ditt eget liv får du också lära dig att undervisa och predika för att kunna förmedla Guds Ord till andra.

Gud kallar oss till att vara profetiska tillbedjare. Att stå upp och gå ut för att bana väg för Guds rike i denna värld. I Lovsångsskolan kommer vi att göra en gemensam resa för att se dig bli återupprättad som tillbedjare och beredd att leda andra till Gud genom lovsång. Du kommer bli utmanad till att vandra i daglig tillbedjan av Jesus.

Här kan du hitta oss på nätet: YWAM Restenäs ywamrestenas

Ungdom Med Uppgift Restenäs 239 459 93 Ljungskile Sweden

Tel +46 (0) 522 21020 info@ywamrestenas.se www.ywamrestenas.se UMU Team: Tel +46 (0) 73 071 5997

YWAM

Restenäs

2012 Winter Swe  

Winter 2012 YWAM Restenäs Newsletter

Advertisement