__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1


“ Geluk heeft geen

groot huis nodig om in te wonen maar wel een deur om binnen te gaan.” 2


3


“ It is difficult, but not impossible, to conduct stricly honest business.” MAHATMA GANDHI

4


SKILLS ARE PRICELESS, HONESTY EVEN MORE U wilt uw woning of bedrijfspand verkopen en zoekt daarvoor een makelaar die bij u past, met wie het ‘klikt’. Maar hoe ‘klikt’ het dan? Zoekt u iemand die heel zakelijk is, of heeft u liever persoonlijk contact? Wij zijn graag zakelijk waar nodig, maar houden wel van ons vak juist door het persoonlijke contact. In het geval van verkoop werken wij voor u als verkopende partij. We hebben als doel het voor u beste resultaat. Het is uiteraard voor een toekomstige koper ook leuk om warm ontvangen te worden tijdens een bezichtiging. U verdient steeds een full-service. Dat start bij een advies over bijvoorbeeld de waarde en een strategie voor de vraagprijs en presentatie. Van ‘meepraten’ hebben wij niet gehoord, want als u ons om advies vraagt dan krijgt u een degelijk, eerlijk advies. Zodat u weet waar u aan toe bent. Een tikkeltje eigenwijs zijn we zeker, maar natuurlijk altijd met uw belang en wensen voor ogen. Wij hechten veel waarde aan het vertrouwen dat u ons schenkt.

5


MEERWAARDECREATIE IS ONZE MISSIE, ONZE VASTGOEDEXPERTISE MAAKT HET VERSCHIL Uw thuis in de kijker zetten bij de juiste doelgroep. Daar draait het om. Meerwaarde creĂŤren is de essentie van onze job: ons succes staat of valt met dat van uw huis. Wij zijn voor u een compagnon ; de route die al vanaf het eerste moment creatief en enthousiast meedenkt - en vooral verder denkt dan bakstenen of brochures. Wij nemen de tijd om naar u te luisteren en horen ook effectief wat u zegt. Uw verhaal wordt ons verhaal. Dus sit back and relax; al de rest doen wij graag voor u.

6


7


“ Quality is our fingerprint.” 8


VERHUUR Bent u van plan uw woning te verhuren? Dan doet u er verstandig aan daar een professional voor in te schakelen. Er komt nogal wat bij kijken qua regelgeving en administratie. En wat mag de huurprijs zijn? Wie zal het beheer voeren? Bent u een professionele verhuurder, dan hoeven wij u niet zoveel uit te leggen, is het uw eerste ervaring dan kunt u zeker ook direct met ons aan de slag. Wij hebben de potentiĂŤle huurder wellicht al in ons bestand. Door ons netwerk en ook door ons uitgebreide relatiebestand en opgebouwde naamsbekendheid. Wij hebben een grote database aan zoekers tot onze beschikking. Van voorinspectie met een vertrekkende huurder, oplevering aan de nieuwe huurder, de huurovereenkomst tot het EPC.

9


VERKOOP Wij leren u graag kennen, zodat we u beter kunnen helpen. Getuige daarvan is onze 95 % succes – rate. Wij staan u ook graag bij met al uw praktische, financiÍle of alle andere vragen zodat u op een stressloze manier de overgang naar uw nieuw leven kan maken. Het is vanzelfsprekend, maar ons team heeft heel wat kennis. En we leren constant bij, zodat we u altijd op de beste manier kunnen helpen. Enthousiasme werkt aanstekelijk! Een goede makelaar denkt mee met kandidaatkopers en probeert voor elk mogelijk probleem of struikelblok een oplossing te zoeken zodat elk huis een thuis wordt...

10


“ De regio is onze speeltuin, deze kent voor ons geen geheimen.�

11


270

ER M A K

1

P

360 375

A SLA

K

R AME

AP A L S

U

A E R BU

75

564

170

90

R

10

10

465

617

545

BA

ME A K D

F

LEE 400

E

MT I U R

2


“ Vind samen met

Yvimat uw thuis.�

PROJECTEN Sedert 2008 heeft Yvimat ook eigen projecten. Zonder problemen maakt u door de keuze van materialen van uw huis uw thuis. Verder begeleiden we u met kennis van zaken van A tot Z. Met al uw vragen, opmerkingen of bedenkingen kan u steeds bij ons terecht.

13


14


ONS DOEL? Een warm onthaal, een nog warmere afsluit. Onze klanten kunnen terugkijken op een zorgeloze, vlotte en effectieve samenwerking. Heldere communicatie zonder addertjes onder het gras. Duidelijke afspraken, maar altijd op maat. Kwaliteit gaat voor kwantiteit,, we willen graag tijd en aandacht hebben voor onze klanten. Als je de woning zelf gaat verhuren houdt dit in dat je alles zelf gaat opvolgen: adverteren, potentiële huurders rondleiden, het opvolgen van de betalingen, reageren bij achterstal, indexering van huurprijs, … . Dit kan allemaal op termijn veel tijd en energie in beslag gaan nemen. Hou je niet van de stress van de administratieve rompslomp en uw vrije tijd die u er dient aan te besteden, dan verlichten wij met Yvimat u graag van al deze taken.

“ Uw koffietje staat al klaar. ”

15


16


“Elk heeft zijn eigen verhaal.”

17


“ Team work makes the dream work.”

18


OVER ONS Na een eerste ervaring in de financiĂŤle wereld onder de vleugels van de familie en na meermaals de vraag gekregen te hebben van klanten om hun huis te verkopen, besloot Vincent Desmet om zelf een zaak in het vastgoed te starten. Na een stage van 2 jaar werd YVIMAT opgericht in Mei 2003. In 2006 vroeg Vincent aan Karen om het team te versterken en in 2007 stapten ze in het huwelijksbootje om in 2008 hun oudste zoon Maxime te verwelkomen in hun gezin en in 2010 hun tweede zoon Felixe. Simon Desmet werd hun eerste medewerker in 2013 en Lore Lampaert alsook Linda Piers versterkten het team in juni 2018. Als kers op de taart is Justine Damman gestart in november 2019.

19


EEN HUIS IS EEN BELEVING Zoals jullie in HUIZENJAGERS konden zien, hoort Karen bij de winnaars in het leven. “Wanneer het moeilijk gaat zet ze door, ze is een echte perfectionist en dat vertaalt zich ook naar haar werk en naar het team rondom Yvimat.” dixit Vincent. Karen zal nooit impulsief ondernemen en alles goed doordacht voorbereiden, waardoor ze steeds uw idealen zo dicht mogelijk benadert. Haar klanten komen op de eerste plaats en kunnen altijd bij haar terecht. Verder siert eenvoud dit gezin en uiteraard wordt sport hoog in het vaandel gedragen, na het vele werken kan u Karen en Vincent regelmatig terug vinden op de padel – pleinen in de buurt of langs de zijlijn in de hockey of de voetbal, fanatiek supporterend voor hun zonen.

“ Two words you will never hear me say ‘I can’t’.” 20


KAREN VANHOUTTE YVIMAT

21


VINCENT

“ You can have everything in life you want, if you will just help other people get what they want.” ZIG ZIGLAR

22


BEHARTIGT JOUW BELANGEN ALS WAREN HET DE ZIJNE Karen omschrijft Vincent als een rustig en doordacht persoon die ook steeds een helicopterview blijft bewaren over de firma en de verschillende lopende zaken, niets ontgaat zijn arendsoog. Vincent houdt er ook van dat alles punctueel en correct opgevolgd wordt en houdt het team scherp. Zijn ervaring en kennis worden enorm op prijs gesteld door zowel klanten als medewerkers en versterkt het vertrouwen bij zoiets persoonlijks als het aankopen of verkopen van uw woning.

23


SIMON SAYS… Geduldig en beheerst helpt Simon u goedlachs verder met als focus de verhuur van uw panden. Multifunctioneel als hij is heeft Simon ook zijn BIV – nummer behaald voor de verkoop en is hij ook energiedeskundige. Beste matchmaking is 1 van zijn grootste troeven en hij is altijd recht door zee. Deze manier van open communiceren is makkelijk werken voor alle partijen. Ook als huurder kan u met al uw vragen bij hem terecht. Hij zal u steeds correct te woord staan. Simon wordt ook door de klanten herkend als de gevestigde waarde binnen Yvimat. Verder houdt Simon in zijn vrije tijd van zijn sociale contacten en van zijn familie. Sedert kort is zijn zoontje Léo – naast zijn vrouw uiteraard - het centrum van zijn leven.

24


SIMON

“ Repetition is the mother of learning, the father of action, which makes it the architect of accomplishment.” ZIG ZIGLAR

25


“ You were born to win but to be a winner you must plan to win, prepare to win, and expect to win.” ZIG ZIGLAR

LORE

26


JONG EN AMBITIEUS Haar passie voor het vastgoed zorgt ervoor dat elke werkdag een nieuwe uitdaging is waar ze met volle goesting aan begint. Enthousiast, pro - actief en perfectionistisch omschrijft haar wel en dat bewees ze ook toen ze in 2018 afstudeerde als primus van haar jaar en extra opleidingen won. Toch was ze aangenaam verrast toen ze op reis telefoon kreeg van Karen om te vragen of ze het Yvimat – team wou komen versterken. Geen hard werken zonder de balans van het plezier. In haar vrije tijd gaat Lore graag weg met vrienden, maar een cosy avond in de zetel met haar grote liefde kan haar ook bekoren.

27


“Vakmanschap en service, tot de tweede macht!”

29


HET LAATSTE NIEUWE ‘GROENTJE’ BIJ YVIMAT Als eerste aanspreekpunt bij Yvimat is Justine leergierig, empatisch en ze luistert graag naar al uw vragen en wensen. Toen Justine op zoek was naar haar eigen woning en dankzij een dagje stage op baan in het vastgoed samen met een kennis heeft Justine de microbe te pakken gekregen. Met haar studies KMO – management en marketing is ze een mooie aanvulling voor het team en laat Justine een nieuwe, frisse wind waaien in het kantoor. In het weekend houdt Justine enorm van koken en is ze actief bezig met haar webshop.

30


JUSTINE

“ You don’t have to be great to start, but you have to start to be great.” ZIG ZIGLAR

31


LINDA

“ Success occurs when opportunity meets preparation.” ZIG ZIGLAR

32


WIJS DOOR DE JAREN EN GEDULDIG HELPEN WE U OP PAD Met haar 30 jaar ervaring in de bank en verzekeringen, mogen we Linda een echte oude rot in het vak noemen. Klantgerichtheid, persoonlijk contact en service zijn de drie pijlers die zowel door het CKV, als door Linda hoog in het vaandel gedragen worden. Een simpele ; ‘Hoe gaat het met u?’ , U helpen waar ze kan, de persoonlijke touch, dat is ook de manier waarop Linda leeft. Verder houdt Linda enorm van de familie – momenten en mooie, rustige wandelingen in de natuur.

33


34


“Wat onze klanten zeggen.�

35


36


“

Toen wij voor het eerst Yvimat contacteerden werden wij onmiddellijk zeer warm ontvangen. We kregen de juiste informatie. Het huurcontract werd ook goed tot in detail en correct overlopen. Wij hadden door omstandigheden zeer dringend een nieuwe woning nodig, de makelaar schoot meteen in actie en hierdoor vonden wij zeer snel een nieuwe woonst. Voor vragen is de makelaar vlot bereikbaar en worden wij altijd vriendelijk geholpen. Zeer tevreden zijn wij van deze service en Yvimat. � STEFFI DHOSSCHE & JARNE VERDONCKT

37


Bij de verkoop van onze woning waren de voorbereidende werken zeer professioneel. Zowel wat betreft de foto’s op de website alsmede de kijkdag die werd georganiseerd op een zaterdagvoormiddag. Alhoewel er 20 bezoekers waren liep als vlot en geordend. De mensen van Yvimat hebben een zeer goed beeld van de prijzen die in de markt liggen dit werd bevestigd door de verkoop op 1 kijkdag. Wij raden iedereen aan om bij verkoop van onroerend goed langs te gaan en inlichtingen in te winnen bij Yvimat. De begeleiding bij de aankoop was eveneens top alsmede de overgang (praktische zaken als huur gezien ons appartement nog niet klaar was) Vincent en Karen vormen een goed team dat perfect op elkaar is ingespeeld. Dank nogmaals voor de vlotte afhandeling. ”

PATRICK EN NICOLE

38


VERKOOP WONING LUXEMBURGLAAN 28 8550 ZWEVEGEM + AANKOOP NIEUWBOUWAPPARTEMENT IN RESIDENTIE APOLLO

39


40


“Meten is weten.”

41


Op de website YVIMAT is trots op haar

95

%

SUCCES – RATE

Gemiddeld

42 000 UNIEKE BEZOEKERS

per week

2 VERHURINGEN per week

42


Storytelling is leuk en dit kan enkel wanneer de cijfers kloppen

6

GEMOTIVEERDE MENSEN

GEMIDDELD

3 VERKOPEN

30 000

PER WEEK

waardevolle, actief zoekende contacten in database

43


CONTACTEER ONS Yvimat heeft door de jaren heen een pak ervaring en kennis opgebouwd en wil dit met plezier met u delen. Aarzel niet en bel ons vandaag nog! Wij maken tijd voor u!

44


Vincent Desmet

Karen Vanhoutte

BIV 501873

BIV 504092

Contact Avelgemstraat 37, 8550 Zwevegem T 056 75 76 79 I info@yvimat.be

www.yvimat.be 16 - B1000 Brussel - Onderworpen aan de deontologische code van het BIV

45


46


Avelgemstraat 37 8550 Zwevegem T 056 75 76 79 info@yvimat.be

www.yvimat.be

47


in dit huis horen we bij elkaar

maken we

plezier

Gaat er soms wat mis

Zeggen we weleens sorry

beginnen we soms opnieuw ♥♥♥

Worden we wel eens boos

Vergeven we

zijn helpen we

zorgen we voor

elkaar

we lief voor elkaar

Respecteren we elkaar

ELKAAR

Houden we van ♥♥♥

elkaar

dit is thuis 48

Profile for yvimat

Yvimat immobilieën  

thuis in vastgoed, woning, huren, kopen, projecten, verhuur, verkoop,

Yvimat immobilieën  

thuis in vastgoed, woning, huren, kopen, projecten, verhuur, verkoop,

Profile for yvimat
Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded