Page 1


SADRŽAJ GRČKA POLUOSTRVO HALKIDIKI HALKIDIKI IZLETI APARTMANSKI SMEŠTAJ PEFKOHORI APARTMANSKI SMEŠTAJ POLIHRONO APARTMANSKI SMEŠTAJ KALITEA METAMORFOSIS NEOS MARMARAS SARTI HOTELI KASANDRA HOTELI SITONIJA HOTELI ATOS

3 4 5 6 18 24 26 27 28 30 33 37

VRASNA APARTMANSKI SMEŠTAJ VRASNA PARALIA APARTMANSKI SMEŠTAJ NEA VRASNA

38 39 45

LEPTOKARIJA - APARTMANSKI SMEŠTAJ 46 OSTRVO TASOS 52 APARTMANSKI SMEŠTAJ SKALA POTAMIA 53 APARTMANSKI SMEŠTAJ GOLDEN BEACH 55 OSTRVO ZAKINTOS - APARTMANSKI SMEŠTAJ OSTRVO LEFKADA - APARTMANSKI SMEŠTAJ SIVOTA

57 64 68

TURSKA SARIMSAKLI - HOTELSKI SMEŠTAJ KUŠADASI KUŠADASI EKONOMIK HOTELI KUŠADASI AUTOBUSKI PREVOZ VAŽNE NAPOMENE PROGRAM PUTOVANJA - AUTOBUSKI PREVOZ PROGRAM PUTOVANJA - SOPSTVENI PREVOZ LEGENDA

70 71 74 75 76

Osnovni podaci o agenciji: Adresa: Golsvordijeva 34, Beograd Tel/Fax: +381 11 2443 687; +381 11 3085 937 +381 11 2454 499; +381 11 2455 600 e-mail: office@turisttrade.com website: www.turisttrade.com www.turisttrade.co.rs www.vrasna.rs Licenca OTP 15/2010 od 29.01.2010.

2

80 81 82 84 85


GRČKA Grčku mnogi nazivaju kolevkom moderne civilizacije. Zemlja maslina i vina, zemlja Olimpijskih igara, zemlja ratara, pastira i moreplovaca, zemlja tri hiljade ostrva i predivnih plaža, zemlja Zevsa, Posejdona, Apolona, Afrodite, zemlja Platona, Aristotela, Sokrata... Jednom rečju Grčka je majka sveta. Grčka se nalazi na jugoistoku Evrope, prostire se na površini od 131,957 km2 i ima oko 12 miliona stanovnika, od kojih je većina pravoslavne vere. Klima je mediteranska sa dosta sunčanih dana, blagim temperaturama vazduha i malom količinom padavina. Tokom toplih leta duva sezonski vetar zvani “meltemi”, koji hladi priobalni pojas, a u planinskim regijama izaziva niže temperature. Tokom zimskih dana, klima je blaga i retko ima snega. Lokalno vreme je GMT + 2 sata (u odnosu na Srbiju jedan sat unapred). Zvanična valuta je Euro.

Telefonski pozivi: za Srbiju 00381 (pozivni za grad) iz Srbije 0030 (pozivni za grad) U Grčkoj Vam nudimo hotelski i apartmanski smeštaj na poluostrvima Halkidikija, u regiji Sv. Đorđa, u Leptokariji, u Sivoti, kao i na ostrvima Tasos, Zakintos i Lefkada.

3


GRČKA

POLUOSTRVO HALKIDIKI

HALKIDIKI Halkidiki se nalazi jugoistočno od Soluna. Oblik ovog poluostrva podseća na Poseidonov trozubac ili na tri prsta koja pokazuju ka Egejskom moru. Sa nama upoznajte Kasandru, Sitoniju i Atos. Poluostrvo Kasandra je idealno za noćni život, dok je Sitonija savršeno mesto za ljubitelje prirode, tišine i pustih plaža. Najistočnije poluostrvo pripada manastirskoj zajednici Atosa, Svetoj Gori. Posle Uranopolisa, čija su vrata širom otvorena za turiste iz celog sveta, dalji ulaz na Svetu Goru je dozvoljen samo muškarcima i to uz posebne vize. Halkidiki je poznat i po zanimljivim primorskim mestima, izvanrednim peščanim plažama i kristalno čistoj vodi. Ceo region poseduje plavu zastavicu Mediterana za najčistije more. Kasandra je zapadno poluostrvo Halkidikija, tzv. “prvi prst”. Nepregledne peščane plaže, kristalno bistro, čisto i toplo more, živopisna letovališta, tradicionalna sela, bogat noćni život, blizina Soluna, prijatne taverne i pristupačne cene, nesumnjivo daju prednost Kasandri nad mnogim drugim mestima za odmor. Pored velikog broja hotela, nudimo Vam apartmanski smeštaj u prelepim gradićima Pefkohori, Polihrono i Kalitea.

Sitonija je drugo poluostrvo Halkidikija. Istočna strana gleda prema Svetoj Gori, a zapadna prema Kasandri. Poluostrvo obiluje prelepim peščanim plažama, malim uvalama nepristupačnim sa kopna, borovim šumama i plantažama maslina. Glavno mesto je kosmopolitsko letovalište Neos Marmaras sa svojim turističkim centrom Porto Carras. Sitonija je pravo mesto za uzbudljiv, ali i miran porodični odmor. Takođe, ni zaljubljeni neće pogrešiti ako baš ovo pitomo poluostrvo odaberu za mesto godišnjeg odmora. U predvorju jedine monaške države na svetu, na ulasku u Bogorodičin vrt, na mestu Kserksovog kanala, tamo gde su i Turci poštovali hrišćanstvo, gde su Sava i Simeon postavljali stubove Pravoslavlja, naspram arhipelaga Amuliani sa sedamnaest peščanih ostrva, nalazi se neotkriveni raj za turiste koji poštuju tradiciju, cene porodicu i vole miran i bezbrižan odmor. Nebeski Grad - Uranopolis i malo selo Tripiti pružaju neograničene mogućnosti za nezaboravan i prijatan odmor.

Predstavništvo agencije TURISTTRADE u Pefkohoriju će i ove godine biti na raspolaganju našim gostima, kao i kompletan uslužni servis za sve naše objekte na Halkidikiju. Odgovore na Vaša pitanja, organizaciju bilo kakve vrste pomoći, sve dodatne informacije, možete potražiti i zasigurno ćete dobiti od naših predstavnika, koji će se o Vama brinuti tokom boravka na Halkidikiju. U našem predstavništvu možete se informisati o svim izletima koji se organizuju, kako bi Vam se najbolje dočarala Grčka i njena kulturna baština.

Poslovnica Pefkohori - Halkidiki Vila Ipokampos, Glavna ulica Telefon/Fax: +30 23740 62237

4


HALKIDIKI

- IZLETI

GRČKA

DOK STE NA HALKIDIKIJU NE PROPUSTITE SVETA GORA

Izlet počinje vožnjom klimatizovanim autobusima do grada-luke Uranopolis (Nebeski grad), iz koje se komfornim brodom upućujemo ka zapadnoj obali Svete Gore. Pred Vama će se pružiti zadivljujući pogled na osam manastira koji se vide sa mora, uz propratnu priču iskusnih turističkih vodiča na srpskom jeziku. Potom se obilazi metoh manastira Hilandar Kakovo, gde će Vas, ako je prisutan, dočekati otac Serafim, upravnik imanja, čija priča nikog ne ostavlja ravnodušnim. U povratku Vam se pruža prilika da posetite Stagiru, rodno mesto i spomen-park čuvenog grčkog filozofa Aristotela.

MANASTIRI METEORA Posetivši manastirsku republiku Meteora, videćete neverovatan spoj prirode i ljudske građevinske veštine, nastao iz čežnje isposnika i putnika, misionara i namernika da se nasele na nepristupačnim mestima. Organizovan je obilazak dva manastira (Sveti Stefan i Preobraženje), radionice ikona u mestu Kalambaka, a u povratku obilazak klanca Tempi i crkve Svete Petke, gde se nalazi čudotvorni izvor svetiteljke.

SOLUN Izlet je zamišljen kao poseta ovom dvomilionskom gradu, prestonici severne Grčke, čiji izgled predstavlja spoj drevne i moderne civilizacije, oblikovan tokom 2.300 godina duge istorije. Uz panoramsko razgledanje kulturnih i istorijskih znamenitosti prestonice severne Grčke, u pratnji profesionalnog vodiča na srpskom jeziku, planiran je obilazak srpskog vojničkog groblja Zejtinlik, a zatim slobodno vreme za posetu solunskoj pijaci, robnim kućama, buticima...

VODENI PARK - WATERLAND

Želite da se zabavite spuštajući se vodenim toboganima, plivajući bazenima, veštačkim rekama i jezerima? Odlučite se za organizovani obilazak Vodenog parka. Osim vodenih zadovoljstava, u parku su na raspolaganju teniski i košarkaški tereni, kao i ekspres restoran i nekoliko kafića. U cenu izleta uračunat je prevoz klimatizovanim autobusom, ulaznica u park, vodič i organizacija izleta.

KRSTARENJE ZALIVOM TORONEOS Zaliv Toroneos se nalazi između poluostrva Kasandra i Sitonija. Pravo je zadovoljstvo krstariti jedinstvenim mediteranskim brodom i osetiti mir zalivske vode. Pored plovidbe, uživaćete u obilasku gradića Neos Marmaras na poluostrvu Sitonija i kupanju na najlepšim plažama Halkidikija uz roštilj i piće.

NAJLEPŠE PLAŽE POLUOSTRVA KASANDRA Na kraju prvog prsta, između Pefkohorija i Paliurija, nalazi se nekoliko prelepih plaža: Glarokavos, Golden beach, Ksenia... Provedite dan u nekoj mirnoj peščanoj uvali ili na prelepoj plaži gde ćete uživati uz muziku i piće iz beach barova ili se oprobati u sportovima i zabavi na vodi.

PEĆINA PETRALONA Arheolozi su, otkrivši pećinu Petralona, rekonstruisali život praistorijskih ljudi. Ovde su pronađeni tragovi prve, ljudskom rukom, upaljene vatre. Obilazak ove pećine će Vam otkriti kako je izgledao život naših mediteranskih predaka.

GRČKO VEČE U prelepom ambijentu, nudimo Vam nezaboravan provod uz grčki folklor koji će Vas do kraja večeri sigurno podići na noge. Uživajte u grčkim specijalitetima i domaćem vinu uz zvuke buzukija. Ponesite sa sobom delić atmosfere koju nudi ovo veče kao nezaboravnu uspomenu sa letovanja. Svi izleti su fakultativni i u organizaciji grčkog partnera Bros travel, gde se i vrše uplate i prijavljivanje za izlete.

5


GRČKA

PEFKOHORI - HALKIDIKI

PEFKOHORI Udaljen oko 100km od Soluna, zaštićen od otvorenog mora, Pefkohori se nalazi na unutrašnjem delu poluostrva Kasandra - najzapadnijeg poluostrva Halkidikija. Klima je izuzetno prijatna. Izuzetno povoljan geografski položaj i more odlikovano „plavom zastavom“ Mediterana, sa nepreglednim peskovitim plažama, učiniće da Vaše letovanje bude nezaboravno. Veliki broj restorana, kafića, raznovrsnih prodavnica, butika, zlatara, kao i ribarnica i piljarnica zadovoljiće svačiji ukus i svačije potrebe. Predstavništvo agencije TURISTTRADE u Pefkohoriju će i ove godine biti na raspolaganju našim gostima, kao i kompletan uslužni servis za sve naše objekte na Halkidikiju. Odgovore na Vaša pitanja, organizaciju bilo kakve vrste pomoći, kao i sve dodatne informacije, možete potražiti i zasigurno ćete dobiti od naših predstavnika, koji će se o Vama brinuti tokom boravka na Halkidikiju. U našem predstavništvu možete se informisati o svim izletima koje organizujemo, kako bismo Vam najbolje dočarali Grčku i njenu kulturnu baštinu.

6


HALKIDIKI

GRČKA

- PEFKOHORI

Vila Ipokampos Vila Ipokampos se nalazi u glavnoj ulici, u centru Pefkohorija. Udaljena je oko 100m od plaže. Sastoji se od dvokrevetnih i trokrevetnih studija opremljenih kuhinjom (rešo sa jednim ili dva grejna polja, manji frižider i osnovni potrebni pribor), koja je zidom ili pultom odvojena od dela za spavanje, manjim kuTV TV patilom i terasom sa garniturom za sedenje. Sve terase gledaju na glavnu ulicu. Studiji se nalaze u visokom prizemlju. Svi studiji su opremljeni klima-uređajem (uračunat u cenu u periodu 14.06-07.09) i TV-om. Veličina studija je cca 20-25m2 + terasa. Vila Ipokampos je C kategorije i nema sopstveni parking. Sve informacije vezane za Vaš boravak u Pefkohoriju, organizaciju izleta i zabave, kao i sve vrste pomoći, možete dobiti u predstavništvu “TURISTTRADE” koje se nalazi u prizemlju ove vile.

VANSEZONSKI PAKET ARANŽMANI SA PREVOZOM TERMIN ► BROJ NOĆENJA ► Paket ▼ C

26.04.

Broj odraslih osoba ▼ IPOKAMPOS

2 3

j

03.05.

10.05.

15.05.

20.05.

25.05.

30.05.

04.06. 10

15

09.06. 10

17.09.

22.09.

7

14

7

10

15

10

15

10

15

10

15

10

15

15

10

15

10

10 5

25 15

15 10

25 15

45 30

35 20

60 40

45 30

65 45

60 45

80 60

80 60

115 105 140 115 170 80 70 105 80 120

85 55

95 65

55 40

CENA ARANŽMANA PO OSOBI I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 7.990,00

Cena obuhvata smeštaj u studijima sa uključenim prevozom. U slučaju sopstvenog prevoza, dinarski deo se umanjuje za 2.990,00 u pratnji minimum dve odrasle osobe, dete 0-2 god. besplatno (plaća samo dečju autobusku kartu) / dete 2-12 god. plaća samo dinarski deo za jednu osobu u dvokrevetnom studiju, doplata 60% na devizni deo

29.06/09.07

04.07/14.07

09.07/19.07

14.07/24.07

19.07/29.07

24.07/03.08

29.07/08.08

03.08/13.08

08.08/18.08

13.08/23.08

18.08/28.08

23.08/02.09

28.08/07.09

02.09/12.09

07.09/17.09

12.09/22.09

IPOKAMPOS

Tip ▼ 1/2 STD 1/3 STD

24.06/04.07

Vila ▼

19.06/29.06

TERMIN ►

14.06/24.06

ZAKUP STUDIJA NA 10 NOĆENJA

205 235

240 275

260 295

280 320

305 350

325 375

340 390

350 405

370 425

375 430

370 425

340 390

320 370

270 310

245 280

205 235

170 195

150 175

115 130

CENA ARANŽMANA PO STUDIJU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 9.990,00

29.06/14.07

04.07/19.07

09.07/24.07

14.07/29.07

19.07/03.08

24.07/08.08

29.07/13.08

03.08/18.08

08.08/23.08

13.08/28.08

18.08/02.09

23.08/07.09

28.08/12.09

02.09/17.09

07.09/22.09

12.09/27.09

IPOKAMPOS

Tip ▼ 1/2 STD 1/3 STD

24.06/09.07

Vila ▼

19.06/04.07

TERMIN ►

14.06/29.06

ZAKUP STUDIJA NA 15 NOĆENJA

325 370

370 420

395 455

435 495

470 535

495 570

515 590

535 615

560 640

555 635

525 595

490 565

430 495

380 435

330 375

275 310

235 270

190 215

135 155

CENA ARANŽMANA PO STUDIJU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 13.990,00 POPUSTI I DOPLATE ZA DODATNE USLUGE: dodatna osoba

3. osoba 0-12 godina u 1/2 i 4. osoba 0-12 godina u 1/3 besplatno i koristi zajednički ležaj

klima-uređaj

uračunat u cenu 14.06-07.09, u ostalim terminima doplata na licu mesta 50/75€ po smeni (10/15 noćenja)

jedna osoba u 1/2 STD popust 20% na cenu zakupa dvokrevetnog studija CENE IZ TABELA SU AKTUELNE U VREME ŠTAMPANJA I PODLOŽNE SU PROMENAMA

7


GRČKA

PEFKOHORI - HALKIDIKI

Vila Platia Vila Platia se nalazi u mirnom delu, kraj starog trga i crkvice - nekadašnjeg centra Pefkohorija. Vila je udaljena oko 300m od gradske plaže. Izuzetno prostrani apartmani imaju dve odvojene spavaće sobe sa po jednim velikim bračnim ležajem ili dva spojena standardna kreveta, dnevni boravak u kojem se nalazi krevet na razvlačenje, opremljenu kuhinju (šporet, frižider i osnovni potrebni pribor), kupatilo i dve terase. U jednoj od spavaćih soba se nalazi garderobni plakar. Svaki apartman poseduje po dva klima-uređaja (uz doplatu prema cenovniku) i TV. Apartmani su predviđeni za smeštaj najviše pet odraslih osoba i jednog deteta do 12 godina. Veličina apartmana je cca 58m2 + dve terase. Vila Platia je B+ kategorije i nema sopstveni parking.

TV

TV

VANSEZONSKI PAKET ARANŽMANI SA PREVOZOM TERMIN ► BROJ NOĆENJA ► Paket Broj odraslih osoba ▼ ▼sfji 2 3 A PLATIA 4 5

26.04.

03.05.

10.05.

15.05.

20.05.

25.05. 15

30.05. 10

15

04.06.

09.06.

17.09.

22.09.

7

14

7

10

15

10

15

10

15

10

10

15

10

15

10

15

10

20 15 10 5

50 35 25 15

30 20 15 10

40 30 25 15

60 50 45 35

50 40 35 25

75 65 55 45

60 45 40 35

90 70 60 50

75 110 100 140 120 60 90 80 115 100 55 80 70 100 85 45 65 60 80 70

175 140 120 100

130 110 90 75

190 160 135 110

105 85 70 55

120 100 85 65

90 70 60 50

CENA ARANŽMANA PO OSOBI I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 7.990,00

Cena obuhvata smeštaj u apartmanima sa uključenim prevozom. U slučaju sopstvenog prevoza, dinarski deo se umanjuje za 2.990,00 u pratnji minimum tri odrasle osobe, dete 0-2 god. besplatno (plaća samo dečju autobusku kartu) / dete 2-12 god. plaća samo dinarski deo minimum naplate je iznos u visini cene 3 paketa

29.06/09.07

04.07/14.07

09.07/19.07

14.07/24.07

19.07/29.07

24.07/03.08

29.07/08.08

03.08/13.08

08.08/18.08

13.08/23.08

18.08/28.08

23.08/02.09

28.08/07.09

02.09/12.09

07.09/17.09

12.09/22.09

Tip ▼ 1/5+1 APT

24.06/04.07

Vila ▼ PLATIA

19.06/29.06

TERMIN ►

14.06/24.06

ZAKUP APARTMANA NA 10 NOĆENJA

380

470

495

525

555

615

655

695

705

720

705

655

590

520

445

360

320

260

215

CENA ARANŽMANA PO APARTMANU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 9.990,00

08.08/23.08

13.08/28.08

18.08/02.09

23.08/07.09

28.08/12.09

02.09/17.09

07.09/22.09

12.09/27.09

03.08/18.08

29.07/13.08

24.07/08.08

09.07/24.07

19.07/03.08

04.07/19.07

14.07/29.07

29.06/14.07

Tip ▼ 1/5+1 APT

24.06/09.07

Vila ▼ PLATIA

19.06/04.07

TERMIN ►

14.06/29.06

ZAKUP APARTMANA NA 15 NOĆENJA

615

720

760

805

865

945 1005 1050 1070 1065 1010 920

815

705

585

495

420

345

260

CENA ARANŽMANA PO APARTMANU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 13.990,00 POPUSTI I DOPLATE ZA DODATNE USLUGE: klima-uređaj

8

doplata na licu mesta 50/75€ po smeni (10/15 noćenja) CENE IZ TABELA SU AKTUELNE U VREME ŠTAMPANJA I PODLOŽNE SU PROMENAMA


GRČKA

- PEFKOHORI

HALKIDIKI

Vila Lakis Vila Lakis se nalazi u samom centru Pefkohorija, na oko 100m udaljenosti od plaže. Sastoji se od dvokrevetnih, trokrevetnih i četvorokrevetnih studija i apartmana u visokom prizemlju i na prvom spratu. Studiji sadrže opremljenu kuhinju (rešo sa jednim ili dva grejna polja, manji frižider i osnovni potrebni pribor), deo za spavanje sa dva, tri ili TV TV četiri ležaja (od kojih pojedini mogu biti sofe ili fotelje na razvlačenje), kupatilo i užu terasu sa garniturom za sedenje. Veličina studija je cca 20-25m2 + terasa. Četvorokrevetni TV apartmani imaju zasebnu spavaću sobu sa dva ležaja, opremljenu kuhinju (rešo sa jednim ili dva grejna polja, manji frižider i osnovni potrebni pribor) i dnevni boravak u kojem su još dva ležaja, kupatilo i terasu sa garniturom za sedenje. Veličina apartmana je cca 35m2 + terasa. Svi studiji i apartmani su opremljeni klima-uređajem (uračunat u cenu u periodu 14.06-07.09), sefom i TV-om. Vila Lakis je B+ kategorije i nema sopstveni parking.

VANSEZONSKI PAKET ARANŽMANI SA PREVOZOM TERMIN ► BROJ NOĆENJA ► Paket Broj odraslih osoba ▼ ▼ kf A C

LAKIS LAKIS

fr. balkon

26.04.

03.05.

10.05.

15.05.

20.05.

25.05. 15

30.05. 15

10

15

09.06. 10

15

17.09. 10

22.09.

7

14

7

10

15

10

15

10

15

10

15

10

2 3 4

20 15 10

50 35 25

30 20 15

40 30 25

60 50 45

50 40 35

75 65 55

60 45 40

90 70 60

75 110 100 140 120 175 130 190 105 120 60 90 80 115 100 140 110 160 85 100 55 80 70 100 85 120 90 135 70 85

90 70 60

2

10

25

15

25

45

35

60

45

65

60

55

80

10

04.06.

80 115 105 140 115 170 85

95

CENA ARANŽMANA PO OSOBI I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 7.990,00

Cena obuhvata smeštaj u apt/studijima sa uključenim prevozom. U slučaju sopstvenog prevoza, dinarski deo se umanjuje za 2.990,00 u pratnji minimum dve odrasle osobe, dete 0-2 god. besplatno (plaća samo dečju autobusku kartu)/ dete 2-12 god. plaća samo dinarski deo / dodatna odrasla osoba, koja koristi pomoćni ležaj, plaća samo dinarski deo / za jednu osobu u dvokrevetnom studiju, doplata 60% na devizni deo / minimum naplate u višekrevetnim studijima/apartmanima (tipa “3+1” ili veći) je iznos u visini cene 3 paketa

04.07/14.07

09.07/19.07

14.07/24.07

19.07/29.07

24.07/03.08

29.07/08.08

03.08/13.08

08.08/18.08

13.08/23.08

18.08/28.08

23.08/02.09

28.08/07.09

02.09/12.09

07.09/17.09

12.09/22.09

LAKIS

1/2 STD fr. balkon 1/2 1/3 1/3+1 1/4 APT

29.06/09.07

Tip ▼

24.06/04.07

Vila ▼

19.06/29.06

TERMIN ►

14.06/24.06

ZAKUP APARTMANA/STUDIJA NA 10 NOĆENJA

190

235

250

270

285

305

320

335

350

365

350

325

295

260

230

190

165

145

110

255 320 340 360

310 380 395 425

325 405 430 455

350 425 460 490

375 450 490 515

405 485 525 545

435 525 555 585

445 545 590 620

470 555 605 640

485 575 620 660

470 555 605 640

435 525 560 595

395 485 515 550

340 420 445 470

305 365 390 415

250 295 325 340

210 265 285 295

190 215 235 245

145 185 190 195

CENA ARANŽMANA PO APT/STUDIJU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 9.990,00

04.07/19.07

09.07/24.07

14.07/29.07

19.07/03.08

24.07/08.08

29.07/13.08

03.08/18.08

08.08/23.08

13.08/28.08

18.08/02.09

23.08/07.09

28.08/12.09

02.09/17.09

07.09/22.09

12.09/27.09

LAKIS

1/2 STD fr. balkon 1/2 1/3 1/3+1 1/4 APT

29.06/14.07

Tip ▼

24.06/09.07

Vila ▼

19.06/04.07

TERMIN ►

14.06/29.06

ZAKUP APARTMANA/STUDIJA NA 15 NOĆENJA

310

360

385

415

440

465

490

510

535

530

495

460

410

360

305

260

230

185

130

410 510 540 575

475 585 610 655

495 620 660 695

540 650 705 750

580 695 755 790

625 750 805 840

660 795 850 895

680 825 895 940

715 845 915 970

710 840 910 965

670 805 865 915

615 750 795 850

540 665 705 745

475 575 615 650

405 480 520 550

335 415 450 465

295 350 380 395

240 295 310 320

175 210 220 235

CENA ARANŽMANA PO APT/STUDIJU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 13.990,00

POPUSTI I DOPLATE ZA DODATNE USLUGE: dodatna osoba 3. osoba 0-12 godina u 1/2, 4. osoba 0-12 godina u 1/3 i 5. osoba 0-12 godina u 1/4 besplatno i koristi zajednički ležaj pomoćni ležaj doplata 50/75€ po smeni (10/15 noćenja) uračunat u cenu 14.06-07.09, u ostalim terminima doplata na licu mesta 50/75€ po smeni (10/15 noćenja) klima-uređaj jedna osoba u 1/2 STD popust 20% na cenu zakupa dvokrevetnog studija CENE IZ TABELA SU AKTUELNE U VREME ŠTAMPANJA I PODLOŽNE SU PROMENAMA

9


GRČKA

PEFKOHORI - HALKIDIKI

Vila Pella Na oko 50m od plaže Pefkohorija, u mirnoj uličici, nalazi se vila Pella pravi mediteranski raj. Vila se skriva među palmama i sredozemnom vegetacijom, a pogled prolaznika se zaustavlja na prelepom bazenu koji dominira vrtom kuće Pella. Sastoji se od dvokrevetnih i trokrevetnih studija koji se nalaze u niskom prizemlju, prizemlju, visokom prizemlju, kao i na prvom i drugom spratu. Svi studiji imaju kuhinju (rešo sa jednim ili dva grejna polja, manji frižider i osnovni potrebni pribor), kupatilo, terasu i opremljeni su klima-uređajem (uz doplatu prema cenovniku) i TV-om. U smeštajnim jedinicama nema mogućnosti pomoćnog ležaja. Veličina studija je cca 20-30m2 + terasa. Vila Pella je B+ kategorije i nema sopstveni parking.

TV

TV

VANSEZONSKI PAKET ARANŽMANI SA PREVOZOM TERMIN ► BROJ NOĆENJA ► Paket ▼

26.04.

Broj odraslih osoba ▼

A

2 3

PELLA

03.05.

10.05.

15.05.

20.05.

25.05. 15

30.05. 10

04.06.

15

10

15

09.06. 10

15

17.09. 10

22.09.

7

14

7

10

15

10

15

10

15

10

15

10

20 15

50 35

30 20

40 30

60 50

50 40

75 65

60 45

90 70

75 110 100 140 120 175 130 190 105 120 60 90 80 115 100 140 110 160 85 100

90 70

CENA ARANŽMANA PO OSOBI I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 7.990,00

Cena obuhvata smeštaj u studijima sa uključenim prevozom. U slučaju sopstvenog prevoza, dinarski deo se umanjuje za 2.990,00 u pratnji minimum dve odrasle osobe, dete 0-2 god. besplatno (plaća samo dečju autobusku kartu) / dete 2-12 god. plaća samo dinarski deo za jednu osobu u dvokrevetnom studiju, doplata 60% na devizni deo

04.07/14.07

09.07/19.07

14.07/24.07

19.07/29.07

24.07/03.08

29.07/08.08

03.08/13.08

08.08/18.08

13.08/23.08

18.08/28.08

23.08/02.09

28.08/07.09

02.09/12.09

07.09/17.09

12.09/22.09

PELLA

29.06/09.07

Tip ▼ 1/2 STD 1/3 STD

24.06/04.07

Vila ▼

19.06/29.06

TERMIN ►

14.06/24.06

ZAKUP STUDIJA NA 10 NOĆENJA

315 350

370 415

395 440

415 465

435 495

475 535

515 585

535 605

545 620

560 635

545 620

515 585

475 535

405 460

355 405

285 325

255 290

215 245

180 200

CENA ARANŽMANA PO STUDIJU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 9.990,00

29.06/14.07

04.07/19.07

09.07/24.07

14.07/29.07

19.07/03.08

24.07/08.08

29.07/13.08

03.08/18.08

08.08/23.08

13.08/28.08

18.08/02.09

23.08/07.09

28.08/12.09

02.09/17.09

07.09/22.09

12.09/27.09

PELLA

Tip ▼ 1/2 STD 1/3 STD

24.06/09.07

Vila ▼

19.06/04.07

TERMIN ►

14.06/29.06

ZAKUP STUDIJA NA 15 NOĆENJA

495 555

565 635

595 670

630 710

670 760

730 825

780 885

805 915

825 935

820 930

785 895

730 825

640 725

555 635

460 525

395 450

340 390

285 320

205 230

CENA ARANŽMANA PO STUDIJU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 13.990,00 POPUSTI I DOPLATE ZA DODATNE USLUGE: klima-uređaj

doplata na licu mesta 50/75€ po smeni (10/15 noćenja)

jedna osoba u 1/2 STD

popust 20% na cenu zakupa dvokrevetnog studija

BAZEN

korišćenje bazena i ležaljki je uz poručeni sendvič ili bilo koje piće (voda, sok, pivo, viski, koktel...); deca 0-12 g. (obavezno uz nadzor roditelja) besplatno i imaju ležaljku, a eventualno piće ili sendvič plaćaju po cenovniku vile Pella; radno vreme bazena je 10-19 časova, bar pored bazena je otvoren 10-23 časa (i duže ukoliko ima gostiju)

10

CENE IZ TABELA SU AKTUELNE U VREME ŠTAMPANJA I PODLOŽNE SU PROMENAMA


GRČKA

- PEFKOHORI

HALKIDIKI

Vila Ksantos Vila Ksantos se nalazi na atraktivnom mestu, kod jednog od najpopularnijih kafića u centru Pefkohorija, na svega desetak metara udaljenosti od gradske plaže i šetališta. Sadrži dvokrevetne i trokrevetne studije (dva spojena standardna kreveta + sofa) na prvom spratu, opremljene kuhinjom (rešo sa jednim ili TV dva grejna polja, manji frižider i osnovni potrebni pribor), kupatilom, TV-om i klima-uređajem (uračunat u cenu u periodu 14.06-07.09). Svi studiji imaju sopstvene terase koje imaju bočni pogled na more. Veličina studija je cca 25m2 + terasa. Vila Ksantos je B+ kategorije i nema sopstveni parking.

TV

VANSEZONSKI PAKET ARANŽMANI SA PREVOZOM TERMIN ► BROJ NOĆENJA ► Paket ▼

26.04.

Broj odraslih osoba ▼

A

2 3

KSANTOS

03.05.

10.05.

15.05.

20.05.

25.05. 15

30.05. 10

15

04.06. 10

15

09.06. 10

15

17.09. 10

22.09.

7

14

7

10

15

10

15

10

15

10

15

10

20 15

50 35

30 20

40 30

60 50

50 40

75 65

60 45

90 70

75 110 100 140 120 175 130 190 105 120 60 90 80 115 100 140 110 160 85 100

90 70

CENA ARANŽMANA PO OSOBI I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 7.990,00

Cena obuhvata smeštaj u studijima sa uključenim prevozom. U slučaju sopstvenog prevoza, dinarski deo se umanjuje za 2.990,00 u pratnji minimum dve odrasle osobe, dete 0-2 god. besplatno (plaća samo dečju autobusku kartu) / dete 2-12 god. plaća samo dinarski deo za jednu osobu u dvokrevetnom studiju, doplata 60% na devizni deo

29.06/09.07

04.07/14.07

09.07/19.07

14.07/24.07

19.07/29.07

24.07/03.08

29.07/08.08

03.08/13.08

08.08/18.08

13.08/23.08

18.08/28.08

23.08/02.09

28.08/07.09

02.09/12.09

07.09/17.09

12.09/22.09

KSANTOS

Tip ▼ 1/2 STD 1/3 STD

24.06/04.07

Vila ▼

19.06/29.06

TERMIN ►

14.06/24.06

ZAKUP STUDIJA NA 10 NOĆENJA

300 335

350 395

375 420

395 445

415 470

450 510

490 555

510 575

520 590

535 605

520 590

490 555

450 510

385 440

340 385

270 310

245 275

205 235

170 190

CENA ARANŽMANA PO STUDIJU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 9.990,00

29.06/14.07

04.07/19.07

09.07/24.07

14.07/29.07

19.07/03.08

24.07/08.08

29.07/13.08

03.08/18.08

08.08/23.08

13.08/28.08

18.08/02.09

23.08/07.09

28.08/12.09

02.09/17.09

07.09/22.09

12.09/27.09

KSANTOS

Tip ▼ 1/2 STD 1/3 STD

24.06/09.07

Vila ▼

19.06/04.07

TERMIN ►

14.06/29.06

ZAKUP STUDIJA NA 15 NOĆENJA

475 535

540 605

575 645

605 680

640 725

695 790

745 845

770 870

790 895

785 890

750 850

695 790

610 695

535 605

440 505

380 430

330 375

275 310

195 220

CENA ARANŽMANA PO STUDIJU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 13.990,00 POPUSTI I DOPLATE ZA DODATNE USLUGE: klima-uređaj

uračunat u cenu 14.06 - 07.09, u ostalim terminima doplata na licu mesta 50/75€ po smeni (10/15 noćenja)

jedna osoba u 1/2 STD

popust 20% na cenu zakupa dvokrevetnog studija

CENE IZ TABELA SU AKTUELNE U VREME ŠTAMPANJA I PODLOŽNE SU PROMENAMA

11


GRČKA

PEFKOHORI - HALKIDIKI

Vila Papas Vila Papas se nalazi na samom šetalištu pored mora, nedaleko od centra Pefkohorija. Trokrevetni apartmani se nalaze na prvom i drugom spratu vile. Apartmani sadrže opremljenu kuhinju (mini šporet, manji frižider i osnovni potrebni pribor), spavaću sobu sa jednim bračnim i jednim standardnim krevetom, kupatilo i terasu sa bočnim pogledom na more. Opremljeni su TV-om i klima-uređajem (uračunat u cenu u periodu 14.06-07.09). Veličina apartmana je cca 25m2 + terasa. Vila Papas je B kategorije i nema sopstveni parking.

TV

TV

VANSEZONSKI PAKET ARANŽMANI SA PREVOZOM TERMIN ► BROJ NOĆENJA ► Paket ▼

26.04.

Broj odraslih osoba ▼

A

2 3

PAPAS

03.05.

10.05.

15.05.

20.05.

25.05. 15

30.05. 10

15

04.06. 10

15

09.06. 10

17.09.

15

10

22.09.

7

14

7

10

15

10

15

10

15

10

15

10

20 15

50 35

30 20

40 30

60 50

50 40

75 65

60 45

90 70

75 110 100 140 120 175 130 190 105 120 60 90 80 115 100 140 110 160 85 100

90 70

CENA ARANŽMANA PO OSOBI I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 7.990,00

Cena obuhvata smeštaj u apartmanima sa uključenim prevozom. U slučaju sopstvenog prevoza, dinarski deo se umanjuje za 2.990,00 u pratnji minimum dve odrasle osobe, dete 0-2 god. besplatno (plaća samo dečju autobusku kartu) / dete 2-12 god. plaća samo dinarski deo za jednu osobu u dvokrevetnom apartmanu, doplata 60% na devizni deo

19.06/29.06

24.06/04.07

29.06/09.07

04.07/14.07

09.07/19.07

14.07/24.07

19.07/29.07

24.07/03.08

29.07/08.08

03.08/13.08

08.08/18.08

13.08/23.08

18.08/28.08

23.08/02.09

28.08/07.09

02.09/12.09

07.09/17.09

1/2 APT

270

330

355

380

405

430

460

480

495

520

495

470

430

370

320

265

235

205 160

1/3 APT

320

380

405

425

450

485

525

545

555

575

555

525

485

420

365

295

265

215 185

TERMIN ► Vila ▼ PAPAS

12.09/22.09

Tip ▼

14.06/24.06

ZAKUP APARTMANA NA 10 NOĆENJA

CENA ARANŽMANA PO APARTMANU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 9.990,00

19.06/04.07

24.06/09.07

29.06/14.07

04.07/19.07

09.07/24.07

14.07/29.07

19.07/03.08

24.07/08.08

29.07/13.08

03.08/18.08

08.08/23.08

13.08/28.08

18.08/02.09

23.08/07.09

28.08/12.09

02.09/17.09

07.09/22.09

1/2 APT

435

510

545

585

620

660

695

730

755

750

720

665

585

505

425

370

325

265 185

1/3 APT

510

585

620

650

695

750

795

825

845

840

805

750

665

575

480

415

350

295 210

TERMIN ► Vila ▼ PAPAS

12.09/27.09

Tip ▼

14.06/29.06

ZAKUP APARTMANA NA 15 NOĆENJA

CENA ARANŽMANA PO APARTMANU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 13.990,00 POPUSTI I DOPLATE ZA DODATNE USLUGE: klima-uređaj

uračunat u cenu 14.06 - 07.09, u ostalim terminima doplata na licu mesta 50/75€ po smeni (10/15 noćenja)

jedna osoba u 1/2 APT

popust 20% na cenu zakupa dvokrevetnog apartmana

12

CENE IZ TABELA SU AKTUELNE U VREME ŠTAMPANJA I PODLOŽNE SU PROMENAMA


GRČKA

- PEFKOHORI

HALKIDIKI

Vila Harula Vila Harula je udaljena oko 20m od plaže i glavnog gradskog šetališta. Smeštajne jedinice se nalaze na prvom i drugom spratu objekta. Na prvom spratu se nalaze dvokrevetni i trokrevetni studiji, od kojih svaki ima jedan bračni ili dva spojena standardna kreveta (većina studija sadrži još i ležaj na razvlačenje), kompletno opremljenu kuhinju (rešo sa jednim ili dva grejna polja, mikrotalaTV TV sna rerna, manji frižider i osnovni potrebni pribor), kupatilo i terasu sa garniturom za sedenje. Drugi sprat, pored trokrevetnog studija kao na prvom spratu, poseduje i velike apartmane za smeštaj 6-8 osoba. Sve smeštajne jedinice imaju TV i klima-uređaj (uračunat u cenu u periodu 14.06-07.09). Blizina plaže i prateći sadržaji (butici, prodavnice, taverne, kao i igraonica za decu u prizemlju vile), čine ovaj objekat primamljivim. Veličina studija je cca 20-25m2 + terasa, a apartmana cca 35-45m2 + terasa. Vila Harula je B+ kategorije i nema sopstveni parking. NAPOMENA: U vreme štampanja ovog izdanja, drugi sprat vile je u završnoj fazi izgradnje. Konačan završetak radova se očekuje u martu 2015. godine.

VANSEZONSKI PAKET ARANŽMANI SA PREVOZOM TERMIN ► BROJ NOĆENJA ► Paket ▼

26.04.

A

HARULA

10.05.

15.05.

20.05.

25.05. 15

30.05. 10

04.06.

15

09.06.

17.09.

22.09.

7

14

7

10

15

10

15

10

15

10

10

15

10

15

10

15

10

20 15 10 5

50 35 25 15

30 20 15 10

40 30 25 15

60 50 45 35

50 40 35 25

75 65 55 45

60 45 40 35

90 70 60 50

75 110 100 140 120 60 90 80 115 100 55 80 70 100 85 45 65 60 80 70

175 140 120 100

130 110 90 75

190 160 135 110

105 85 70 55

120 100 85 65

90 70 60 50

Broj odraslih osoba ▼

2 3 4 5-6

03.05.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 7.990,00

Cena obuhvata smeštaj u apt/studijima sa uključenim prevozom. U slučaju sopstvenog prevoza, dinarski deo se umanjuje za 2.990,00 u pratnji minimum dve odrasle osobe, dete 0-2 god. besplatno (plaća samo dečju autobusku kartu) / dete 2-12 god. plaća samo dinarski deo / dodatna odrasla osoba koja koristi pomoćni ležaj, plaća samo dinarski deo / za jednu osobu u dvokrevetnom studiju, doplata 60% na devizni deo / minimum naplate u višekrevetnim studijima/apartmanima (tipa “3+1” ili veći) je iznos u visini cene 3 paketa

29.06/09.07

04.07/14.07

09.07/19.07

14.07/24.07

19.07/29.07

24.07/03.08

29.07/08.08

03.08/13.08

08.08/18.08

13.08/23.08

18.08/28.08

23.08/02.09

28.08/07.09

02.09/12.09

07.09/17.09

12.09/22.09

HARULA

Tip ▼ 1/2 STD 1/2+1 STD 1/3 STD 1/3+1 STD 1/4 APT 1/6 APT 1/6+2 APT

24.06/04.07

Vila ▼

19.06/29.06

TERMIN ►

14.06/24.06

ZAKUP APARTMANA/STUDIJA NA 10 NOĆENJA

270 310 320 340 360 405 425

330 360 380 395 425 480 530

355 385 405 430 455 510 555

380 405 425 460 490 550 590

405 425 450 490 515 580 620

430 460 485 525 545 610 690

460 505 525 555 585 660 735

480 520 545 590 620 700 780

495 530 555 605 640 720 790

520 545 575 620 660 740 805

495 530 555 605 640 720 790

470 505 525 560 595 670 735

430 465 485 515 550 615 665

370 395 420 445 470 530 585

320 345 365 390 415 465 500

265 275 295 325 340 380 405

235 250 265 285 295 330 360

205 210 215 235 245 275 295

160 175 185 190 195 220 240

CENA ARANŽMANA PO APT/STUDIJU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 9.990,00

08.08/23.08

13.08/28.08

18.08/02.09

23.08/07.09

28.08/12.09

02.09/17.09

07.09/22.09

12.09/27.09

620 660 655 715 695 750 755 805 790 840 885 940 965 1055

03.08/18.08

585 620 650 705 750 840 895

29.07/13.08

545 590 620 660 695 785 850

24.07/08.08

510 555 585 610 655 735 805

19.07/03.08

435 490 510 540 575 645 690

14.07/29.07

04.07/19.07

09.07/24.07

29.06/14.07

HARULA

Tip ▼ 1/2 STD 1/2+1 STD 1/3 STD 1/3+1 STD 1/4 APT 1/6 APT 1/6+2 APT

24.06/09.07

Vila ▼

19.06/04.07

TERMIN ►

14.06/29.06

ZAKUP APARTMANA/STUDIJA NA 15 NOĆENJA

695 765 795 850 895 1010 1125

730 785 825 895 940 1060 1175

755 805 845 915 970 1090 1190

750 795 840 910 965 1085 1185

720 770 805 865 915 1030 1130

665 720 750 795 850 950 1030

585 630 665 705 745 835 915

505 545 575 615 650 730 790

425 450 480 520 550 610 655

370 390 415 450 465 520 560

325 335 350 380 395 440 475

265 280 295 310 320 355 385

185 205 210 220 235 260 295

CENA ARANŽMANA PO APT/STUDIJU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 13.990,00 POPUSTI I DOPLATE ZA DODATNE USLUGE: klima-uređaj uračunat u cenu 14.06 - 07.09, u ostalim terminima doplata na licu mesta 50/75€ po smeni (10/15 noćenja) popust 20% na cenu zakupa dvokrevetnog studija jedna osoba u 1/2 STD CENE IZ TABELA SU AKTUELNE U VREME ŠTAMPANJA I PODLOŽNE SU PROMENAMA

13


GRČKA

PEFKOHORI - HALKIDIKI

Vila J&J Pefkohori Vila “J&J Pefkohori” (staro ime: vila Teramvos) se nalazi u centru Pefkohorija, na oko 60m udaljenosti od plaže. Sastoji se od dvokrevetnih, trokrevetnih i četvorokrevetnih studija koji se nalaze u visokom prizemlju i na drugom spratu. Svi studiji sadrže kuhinju, deo za spavanje (sa dva, tri ili četiri kreveta), kupatilo i terasu. Opremljeni su klima-uređajem (uračunat u cenu u periodu 14.0607.09), sefom i TV-om. Veličina studija je cca 25-30m2 + terasa. Vila “J&J Pefkohori” je B+ kategorije i ima sopstveni parking - 5 parking mesta na 14 studija, pa parking mesta ne mogu biti garantovana.

TV

TV

TV

VANSEZONSKI PAKET ARANŽMANI SA PREVOZOM TERMIN ► BROJ NOĆENJA ► Paket Broj odraslih osoba ▼ ▼ ksf

2 3 4

J&J PEFKOHORI

A

26.04.

03.05.

10.05.

15.05.

20.05.

25.05. 15

30.05. 10

15

04.06. 10

15

09.06. 10

15

17.09. 10

22.09.

7

14

7

10

15

10

15

10

15

10

15

10

20 15 10

50 35 25

30 20 15

40 30 25

60 50 45

50 40 35

75 65 55

60 45 40

90 70 60

75 110 100 140 120 175 130 190 105 120 60 90 80 115 100 140 110 160 85 100 55 80 70 100 85 120 90 135 70 85

90 70 60

CENA ARANŽMANA PO OSOBI I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 7.990,00

Cena obuhvata smeštaj u studijima sa uključenim prevozom. U slučaju sopstvenog prevoza, dinarski deo se umanjuje za 2.990,00 u pratnji minimum dve odrasle osobe, dete 0-2 god. besplatno (plaća samo dečju autobusku kartu) / dete 2-12 god. plaća samo dinarski deo / za jednu osobu u dvokrevetnom studiju, doplata 60% na devizni deo / minimum naplate u četvorokrevetnim studijima je iznos u visini cene 3 paketa

19.06/29.06

24.06/04.07

29.06/09.07

04.07/14.07

09.07/19.07

14.07/24.07

19.07/29.07

24.07/03.08

29.07/08.08

03.08/13.08

08.08/18.08

13.08/23.08

18.08/28.08

23.08/02.09

28.08/07.09

02.09/12.09

07.09/17.09

1/2 STD

300

350

375

395

415

450

490

510

520

535

520

490

450

385

340

270

245

205 170

1/3 STD

335

395

420

445

470

510

555

575

590

605

590

555

510

440

385

310

275

235 190

1/4 STD

350

415

440

465

495

535

575

595

615

630

615

575

535

460

400

325

290

245 195

TERMIN ► Vila ▼ J&J PEFKOHORI

12.09/22.09

Tip ▼

14.06/24.06

ZAKUP STUDIJA NA 10 NOĆENJA

CENA ARANŽMANA PO STUDIJU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 9.990,00

19.06/04.07

24.06/09.07

29.06/14.07

04.07/19.07

09.07/24.07

14.07/29.07

19.07/03.08

24.07/08.08

29.07/13.08

03.08/18.08

08.08/23.08

13.08/28.08

18.08/02.09

23.08/07.09

28.08/12.09

02.09/17.09

07.09/22.09

1/2 STD

475

540

575

605

640

695

745

770

790

785

750

695

610

535

440

380

330

275 195

1/3 STD

535

605

645

680

725

790

845

870

895

890

850

790

695

605

505

430

375

310 220

1/4 STD

560

635

675

715

765

825

875

905

930

925

885

825

730

630

525

455

390

320 225

TERMIN ► Vila ▼ J&J PEFKOHORI

12.09/27.09

Tip ▼

14.06/29.06

ZAKUP STUDIJA NA 15 NOĆENJA

CENA ARANŽMANA PO STUDIJU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 13.990,00 POPUSTI I DOPLATE ZA DODATNE USLUGE: klima-uređaj

uračunat u cenu 14.06 - 07.09, u ostalim terminima doplata na licu mesta 50/75€ po smeni (10/15 noćenja)

jedna osoba u 1/2 STD

popust 20% na cenu zakupa dvokrevetnog studija

14

CENE IZ TABELA SU AKTUELNE U VREME ŠTAMPANJA I PODLOŽNE SU PROMENAMA


GRČKA

- PEFKOHORI

HALKIDIKI

Vila Teodora Vila Teodora se nalazi na glavnoj ulici pri samom ulasku u centar Pefkohorija, pored velikih supermarketa Masutis i Marinopulos. Udaljena je oko 150m od najlepše i najšire plaže u Pefkohoriju. Vila se sastoji od dva objekta u kojima se nalaze apartmani za smeštaj najviše četiri odrasle osobe i dvoje dece TV do 12 godina. Smeštajne jedinice se nalaze u prizemlju, na prvom i drugom spratu. Svi apartmani sadrže odvojeni trpezarijski deo sa kuhinjom (mini šporet, frižider i osnovni potrebTV ni pribor) i stolom za ručavanje, dve odvojene spavaće sobe, TV, sef, klima-uređaj (uračunat u cenu u periodu 14.06-07.09), kupatilo i terasu sa garniturom za sedenje. U jednoj od spavaćih soba se nalaze dva spojena standardna kreveta i sofa, a u drugoj dva spojena standardna kreveta s mogućnošću izvlačenja trećeg ležaja. Garderobni plakari se nalaze u obe sobe. U dvorištu vile se nalazi dečije igralište, pravi raj za najmlađe. Veličina apartmana je cca 40m2 + terasa. Vila Teodora je B+ kategorije i ima sopstveni parking (8 parking mesta na 12 apartmana).

TV

VANSEZONSKI PAKET ARANŽMANI SA PREVOZOM TERMIN ► BROJ NOĆENJA ► Paket ▼

26.04.

Broj odraslih osoba ▼

A

2 3 4

TEODORA

03.05.

10.05.

15.05.

20.05.

25.05. 15

30.05. 10

15

04.06. 10

15

09.06. 10

17.09.

15

10

22.09.

7

14

7

10

15

10

15

10

15

10

15

10

20 15 10

50 35 25

30 20 15

40 30 25

60 50 45

50 40 35

75 65 55

60 45 40

90 70 60

75 110 100 140 120 175 130 190 105 120 60 90 80 115 100 140 110 160 85 100 55 80 70 100 85 120 90 135 70 85

90 70 60

CENA ARANŽMANA PO OSOBI I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 7.990,00

Cena obuhvata smeštaj u apartmanima sa uključenim prevozom. U slučaju sopstvenog prevoza, dinarski deo se umanjuje za 2.990,00 u pratnji minimum tri odrasle osobe, dete 0-2 god. besplatno (plaća samo dečju autobusku kartu) / dete 2-12 god. plaća samo dinarski deo / dodatna odrasla osoba, koja koristi pomoćni ležaj, plaća samo dinarski deo / minimum naplate je iznos u visini cene 3 paketa

Tip ▼

19.06/29.06

24.06/04.07

29.06/09.07

04.07/14.07

09.07/19.07

14.07/24.07

19.07/29.07

24.07/03.08

29.07/08.08

03.08/13.08

08.08/18.08

13.08/23.08

18.08/28.08

23.08/02.09

28.08/07.09

02.09/12.09

07.09/17.09

TEODORA

1/4+2 APT

395

495

520

550

585

645

690

730

740

755

740

690

620

545

465

380

335

275 225

TERMIN ►

12.09/22.09

Vila ▼

14.06/24.06

ZAKUP APARTMANA NA 10 NOĆENJA

CENA ARANŽMANA PO APARTMANU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 9.990,00

09.07/24.07

08.08/23.08

13.08/28.08

18.08/02.09

23.08/07.09

28.08/12.09

02.09/17.09

07.09/22.09

12.09/27.09

04.07/19.07

03.08/18.08

29.06/14.07

29.07/13.08

24.06/09.07

24.07/08.08

19.06/04.07

19.07/03.08

Tip ▼

TEODORA

1/4+2 APT

645

755

795

845

910

990 1055 1105 1125 1120 1060 965

855

740

615

520

440

360 275

TERMIN ►

14.07/29.07

Vila ▼

14.06/29.06

ZAKUP APARTMANA NA 15 NOĆENJA

CENA ARANŽMANA PO APARTMANU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 13.990,00 POPUSTI I DOPLATE ZA DODATNE USLUGE: klima-uređaj

uračunat u cenu 14.06 - 07.09, u ostalim terminima doplata na licu mesta 50/75€ po smeni (10/15 noćenja)

CENE IZ TABELA SU AKTUELNE U VREME ŠTAMPANJA I PODLOŽNE SU PROMENAMA

15


GRČKA

PEFKOHORI - HALKIDIKI

Vila Eolos (Aeollos) Vila Eolos (Aeollos) se nalazi u mirnom delu Pefkohorija, na oko 20m udaljenosti od plaže. Sastoji se od studija i apartmana, smeštenih u niskom prizemlju. Smeštajne jedinice su trokrevetni studiji/apartmani, koji imaju mogućnost ubacivanja pomoćnog ležaja. Sve smeštajne jedinice poseduju kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo i sopstvenu terasu i opremljene su klima-uređajem (uz doplatu prema cenovniku), TV-om, fenom, sefom (uz doplatu na licu mesta: 10 dana - 15€, 15 dana - 20€) i wireless internetom. Za goste vile Eolos, korišćenje ležaljki i boravak na bazenu podrazumevaju korišćenje usluge pool-bara i to po principu porudžbine bilo kog pića ili sendviča (u ponudi su sve vrste kafa, bezalkoholnih i alkoholnih pića, sladoledi, sendviči i sl). Vila Eolos je A kategorije i nema sopstveni parking.

TV

TV

TV

VANSEZONSKI PAKET ARANŽMANI SA PREVOZOM TERMIN ► BROJ NOĆENJA ► Paket ▼

25.05.

Broj odraslih osoba ▼

A

2 3

EOLOS

30.05.

04.06.

09.06.

17.09.

22.09.

10

15

10

15

10

15

10

15

10

15

10

75 60

110 90

100 80

140 115

120 100

175 140

130 110

190 160

105 85

120 100

90 70

CENA ARANŽMANA PO OSOBI I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 7.990,00

Cena obuhvata smeštaj u apt/studijima sa uključenim prevozom. U slučaju sopstvenog prevoza, dinarski deo se umanjuje za 2.990,00 u pratnji minimum tri odrasle osobe, dete 0-2 god. besplatno (plaća samo dečju autobusku kartu) / dete 2-12 god. plaća samo dinarski deo / dodatna odrasla osoba koja koristi pomoćni ležaj, plaća samo dinarski deo / minimum naplate je iznos u visini cene 3 paketa

09.07/19.07

14.07/24.07

19.07/29.07

24.07/03.08

29.07/08.08

03.08/13.08

08.08/18.08

13.08/23.08

18.08/28.08

23.08/02.09

28.08/07.09

02.09/12.09

07.09/17.09

12.09/22.09

04.07/14.07

EOLOS

29.06/09.07

Tip ▼ 1/3 STD 1/3+1 STD 1/3+1 APT

24.06/04.07

Vila ▼

19.06/29.06

TERMIN ►

14.06/24.06

ZAKUP APARTMANA/STUDIJA NA 10 NOĆENJA

375 405 425

440 480 530

475 510 555

500 550 590

530 580 620

570 610 690

620 660 735

645 700 780

665 720 790

680 740 805

665 720 790

620 670 735

570 615 665

495 530 585

430 465 500

350 380 405

310 330 360

260 215 275 220 295 240

CENA ARANŽMANA PO APT/STUDIJU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 9.990,00

18.08/02.09

23.08/07.09

28.08/12.09

02.09/17.09

07.09/22.09

12.09/27.09

13.08/28.08

08.08/23.08

03.08/18.08

04.07/19.07

29.07/13.08

29.06/14.07

24.07/08.08

24.06/09.07

19.07/03.08

19.06/04.07

14.07/29.07

Tip ▼

EOLOS

1/3 STD 1/3+1 STD 1/3+1 APT

595 645 690

675 735 805

725 785 850

765 840 895

815 880 940 975 995 995 950 880 780 885 940 1010 1060 1090 1085 1030 950 835 965 1055 1125 1175 1190 1185 1130 1030 915

675 730 790

565 610 655

485 520 560

415 440 475

345 245 355 260 385 295

TERMIN ►

09.07/24.07

Vila ▼

14.06/29.06

ZAKUP APARTMANA/STUDIJA NA 15 NOĆENJA

CENA ARANŽMANA PO APT/STUDIJU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 13.990,00 POPUSTI I DOPLATE ZA DODATNE USLUGE: klima-uređaj

doplata na licu mesta 50/75€ po smeni (10/15 noćenja)

BAZEN

korišćenje bazena i ležaljki je uz poručeni sendvič ili bilo koje piće (voda, sok, pivo, viski, koktel...); deca 0-12 god. (obavezno uz nadzor roditelja) besplatno i imaju ležaljku, a eventualno piće ili sendvič plaćaju po cenovniku vile; radno vreme bazena je 10-19 časova, bar pored bazena je otvoren 10-23 časa (i duže ukoliko ima gostiju)

16

CENE IZ TABELA SU AKTUELNE U VREME ŠTAMPANJA I PODLOŽNE SU PROMENAMA


HALKIDIKI

GRČKA

- POLIHRONO Picerija - špageterija

“RIALTO”

Preporučujemo piceriju-špageteriju RIALTO Family Capriccioza 9.90€ dostava +30 23740 62466

Knjižara “ALFAVITARI” u Pefkohoriju (prizemlje vile Ksantos)

Kolekcija 2015/2016 školskih ranaca poznatih brendova Hello Kitty, Benetton, Kimmidoll, Polo i Eastpak - popust 10% na ceo program!!!

17


GRČKA

POLIHRONO - HALKIDIKI

POLIHRONO Polihrono (πολύ – mnogo, χρόνος – vreme), u prevodu DUGOVEČAN, pravi je biser tzv. prvog prsta Halkidikija – poluostrva Kasandra. Nalazi se na oko 90km udaljenosti od Soluna, a između Kalitee i Kriopigija sa jedne, i Haniotija i Pefkohorija sa druge strane. Prozirne i kristalno čiste vode Egejskog mora pitomo zapljuskuju dugačku peščanu plažu ovog poznatog letovališta. I pored mnogobrojnih sadržaja koje Polihrono nudi, ipak je zadržalo epitet mirnog mesta i, samim tim, idealne destinacije za nezaboravan porodični odmor.

18


GRČKA

- POLIHRONO

HALKIDIKI

Vila Finlandia Vila Finlandia se nalazi u neposrednoj blizini centra Polihrona, na oko 150m udaljenosti od plaže. Apartmani se nalaze na prvom spratu vile i sastoje se od opremljene kuhinje sa dnevnim boravkom u kome se nalazi ugaona garnitura na razvlačenje, zasebne spavaće sobe sa jednim bračnim ležajem, kupatila i velike terase TV na koju se izlazi iz obe prostorije. Sve smeštajne jedinice su opremljene klima-uređajem (korišćenje uračunato u cenu) i TV-om. Vila Finlandia je B+ kategorije i nema sopstveni parking.

TV

VANSEZONSKI PAKET ARANŽMANI SA PREVOZOM TERMIN ► VILA

15.05.

Broj noćenja ► Broj odraslih osoba ▼ FINLANDIA 2

20.05.

25.05.

30.05.

04.06.

09.06.

17.09.

22.09.

10

15

10

15

10

15

10

15

10

15

10

15

10

15

10

20

30

40

60

55

85

95

140

120

180

135

195

85

110

65

CENA ARANŽMANA PO OSOBI I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 7.990,00

Cena obuhvata smeštaj u apartmanima sa uključenim prevozom. U slučaju sopstvenog prevoza, dinarski deo se umanjuje za 2.990,00 u pratnji minimum dve odrasle osobe, dete 0-2 god. besplatno (plaća samo dečju autobusku kartu) / dete 2-12 god. plaća samo dinarski deo / dodatna odrasla osoba, koja koristi pomoćni ležaj, plaća samo dinarski deo

29.06/09.07

04.07/14.07

09.07/19.07

14.07/24.07

19.07/29.07

24.07/03.08

29.07/08.08

03.08/13.08

08.08/18.08

13.08/23.08

18.08/28.08

23.08/02.09

28.08/07.09

02.09/12.09

07.09/17.09

12.09/22.09

Tip ▼ 1/2+2 APT

24.06/04.07

Vila ▼ FINLANDIA

19.06/29.06

TERMIN ►

14.06/24.06

ZAKUP APARTMANA NA 10 NOĆENJA

255

295

355

395

440

490

520

530

530

530

530

530

515

480

415

315

230

175

135

CENA ARANŽMANA PO APARTMANU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 9.990,00

29.06/14.07

04.07/19.07

09.07/24.07

14.07/29.07

19.07/03.08

24.07/08.08

29.07/13.08

03.08/18.08

08.08/23.08

13.08/28.08

18.08/02.09

23.08/07.09

28.08/12.09

02.09/17.09

07.09/22.09

12.09/27.09

Tip ▼ 1/2+2 APT

24.06/09.07

Vila ▼ FINLANDIA

19.06/04.07

TERMIN ►

14.06/29.06

ZAKUP APARTMANA NA 15 NOĆENJA

435

495

575

640

695

735

795

805

805

805

805

795

770

695

580

435

315

245

190

CENA ARANŽMANA PO APARTMANU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 13.990,00 POPUSTI I DOPLATE ZA DODATNE USLUGE: klima-uređaj uračunat u cenu CENE IZ TABELA SU AKTUELNE U VREME ŠTAMPANJA I PODLOŽNE SU PROMENAMA

19


GRČKA

POLIHRONO - HALKIDIKI

Vila Dimitris Eleni Vila Dimitris Eleni se nalazi u Polihronu, uz plažu, na samoj obali mora. Sastoji se od dvokrevetnih i trokrevetnih studija i četvorokrevetnih i petokrevetnih apartmana, smeštenih u visokom prizemlju i na prvom spratu vile. Studiji sadrže opremljenu kuhinju, deo za spavanje sa dva ležaja (dva standardna kreveta u dvokrevetnim studijima; jedan bračni i jedan standardni ležaj u trokrevetnim studijima), kupatilo i terasu sa garniturom za sedenje. Četvorokrevetni apartmani, pored sadržaja navedenih za dvokrevetni studio, sadrže još i dva kreveta u dnevnom boravku, dok se u petokrevetnim apartmanima dodatna dva kreveta (ili jedan bračni ležaj) nalaze u drugoj spavaćoj sobi a peti krevet u kuhinji. Sve smeštajne jedinice su opremljene klima-uređajem (korišćenje uračunato u cenu) i TV-om. Vila Dimitris Eleni je B kategorije i nema sopstveni parking.

TV

TV

VANSEZONSKI PAKET ARANŽMANI SA PREVOZOM TERMIN ►

15.05.

Broj noćenja ► Broj odraslih osoba ▼ 2 3 DIMITRIS ELENI 4 5

VILA

20.05.

25.05.

30.05.

04.06.

09.06.

17.09.

22.09.

10

15

10

15

10

15

10

15

10

15

10

15

10

15

10

20 15 10 5

30 25 15 10

40 30 25 20

60 50 40 30

60 45 35 30

90 70 60 50

85 65 55 45

120 100 85 70

105 75 70 60

160 115 105 90

115 95 85 70

170 135 125 105

70 50 45 40

90 70 65 55

55 40 35 30

CENA ARANŽMANA PO OSOBI I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 7.990,00

Cena obuhvata smeštaj u apt/studijima sa uključenim prevozom. U slučaju sopstvenog prevoza, dinarski deo se umanjuje za 2.990,00 u pratnji minimum dve odrasle osobe, dete 0-2 god. besplatno (plaća samo dečju autobusku kartu) / dete 2-12 god. plaća samo dinarski deo / za jednu osobu u dvokrevetnom studiju, doplata 60% na devizni deo / minimum naplate u apartmanima je iznos u visini cene 3 paketa

29.06/09.07

04.07/14.07

09.07/19.07

14.07/24.07

19.07/29.07

24.07/03.08

29.07/08.08

03.08/13.08

08.08/18.08

13.08/23.08

18.08/28.08

23.08/02.09

28.08/07.09

02.09/12.09

07.09/17.09

12.09/22.09

DIMITRIS ELENI

Tip ▼ 1/2 STD 1/3 STD 1/4 APT 1/5 APT

24.06/04.07

Vila ▼

19.06/29.06

TERMIN ►

14.06/24.06

ZAKUP APARTMANA/STUDIJA NA 10 NOĆENJA

185 195 275 295

215 230 320 340

250 265 400 420

290 310 450 475

325 340 495 515

360 380 545 585

395 415 585 615

405 430 595 630

405 430 595 630

405 430 595 630

405 430 595 630

405 430 595 630

390 410 580 610

365 385 540 570

310 325 465 490

230 245 355 375

165 175 260 275

125 130 200 210

95 100 155 170

CENA ARANŽMANA PO APT/STUDIJU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 9.990,00

29.06/14.07

04.07/19.07

09.07/24.07

14.07/29.07

19.07/03.08

24.07/08.08

29.07/13.08

03.08/18.08

08.08/23.08

13.08/28.08

18.08/02.09

23.08/07.09

28.08/12.09

02.09/17.09

07.09/22.09

12.09/27.09

DIMITRIS ELENI

Tip ▼ 1/2 STD 1/3 STD 1/4 APT 1/5 APT

24.06/09.07

Vila ▼

19.06/04.07

TERMIN ►

14.06/29.06

ZAKUP APARTMANA/STUDIJA NA 15 NOĆENJA

310 330 475 505

360 385 545 580

415 435 650 680

470 495 725 755

510 535 775 820

555 590 815 855

595 640 880 935

615 650 895 950

615 650 895 950

615 650 895 950

615 650 895 950

595 640 880 935

580 615 850 895

530 565 775 820

440 470 650 680

320 350 465 515

230 245 360 385

175 185 285 305

130 135 220 235

CENA ARANŽMANA PO APT/STUDIJU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 13.990,00 POPUSTI I DOPLATE ZA DODATNE USLUGE: klima-uređaj uračunat u cenu jedna osoba u 1/2 STD popust 20% na cenu zakupa dvokrevetnog studija

20

CENE IZ TABELA SU AKTUELNE U VREME ŠTAMPANJA I PODLOŽNE SU PROMENAMA


HALKIDIKI

GRČKA

- POLIHRONO

Vila Anti 1 se nalazi u Polihronu, na oko 50m udaljenosti od plaže. U ponudi su trokrevetni apartmani na prvom spratu objekta. Smeštajne jedinice se sastoje od opremljene kuhinje sa dnevnim boravkom, zasebne spavaće sobe sa dva ležaja (jedan standardni i jedan bračni krevet), kupatila i terase sa TV garniturom za sedenje. Sve smeštajne jedinice su opremljene klima-uređajem (korišćenje uračunato u cenu) i TV-om. Vila Anti 1 je B kategorije i nema sopstveni parking.

TV

NOVO U PONUDI

Vila Anti 1

VANSEZONSKI PAKET ARANŽMANI SA PREVOZOM TERMIN ► VILA

15.05.

Broj noćenja ► Broj odraslih osoba ▼ 2 ANTI 1 3

20.05.

25.05.

30.05.

04.06.

09.06.

17.09.

22.09.

10

15

10

15

10

15

10

15

10

15

10

15

10

15

10

20 15

30 25

40 30

60 50

60 45

90 70

85 65

120 100

105 75

160 115

115 95

170 135

70 50

90 70

55 40

CENA ARANŽMANA PO OSOBI I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 7.990,00

Cena obuhvata smeštaj u apartmanima sa uključenim prevozom. U slučaju sopstvenog prevoza, dinarski deo se umanjuje za 2.990,00 u pratnji minimum dve odrasle osobe, dete 0-2 god. besplatno (plaća samo dečju autobusku kartu) / dete 2-12 god. plaća samo dinarski deo

29.06/09.07

04.07/14.07

09.07/19.07

14.07/24.07

19.07/29.07

24.07/03.08

29.07/08.08

03.08/13.08

08.08/18.08

13.08/23.08

18.08/28.08

23.08/02.09

28.08/07.09

02.09/12.09

07.09/17.09

12.09/22.09

Tip ▼ 1/3 APT

24.06/04.07

Vila ▼ ANTI 1

19.06/29.06

TERMIN ►

14.06/24.06

ZAKUP APARTMANA NA 10 NOĆENJA

195

230

265

310

340

380

415

430

430

430

430

430

410

385

325

245

175

130

100

CENA ARANŽMANA PO APARTMANU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 9.990,00

29.06/14.07

04.07/19.07

09.07/24.07

14.07/29.07

19.07/03.08

24.07/08.08

29.07/13.08

03.08/18.08

08.08/23.08

13.08/28.08

18.08/02.09

23.08/07.09

28.08/12.09

02.09/17.09

07.09/22.09

12.09/27.09

Tip ▼ 1/3 APT

24.06/09.07

Vila ▼ ANTI 1

19.06/04.07

TERMIN ►

14.06/29.06

ZAKUP APARTMANA NA 15 NOĆENJA

330

385

435

495

535

590

640

650

650

650

650

640

615

565

470

350

245

185

135

CENA ARANŽMANA PO APARTMANU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 13.990,00 POPUSTI I DOPLATE ZA DODATNE USLUGE: uračunat u cenu klima-uređaj CENE IZ TABELA SU AKTUELNE U VREME ŠTAMPANJA I PODLOŽNE SU PROMENAMA

21


GRČKA

POLIHRONO - HALKIDIKI

NOVO U PONUDI

Vila Anti 2 Vila Anti 2 se nalazi u Polihronu, u neposrednoj blizini šetališta pored plaže, sa kojeg se ulazi u dvorište objekta. U ponudi su četvorokrevetni apartmani na prvom spratu vile. Smeštajne jedinice se sastoje od opremljene kuhinje sa dnevnim boravkom u kojem se nalaze dva standardna kreveta, zasebne spavaće sobe sa još dva standardna ležaja, kupatila i terase sa garniturom za sedenje. Sve smeštajne jedinice su opremljene klima-uređajem (korišćenje uračunato u cenu) i TV-om. Vila Anti 2 je B kategorije i nema sopstveni parking.

TV

TV

VANSEZONSKI PAKET ARANŽMANI SA PREVOZOM TERMIN ► VILA

15.05.

Broj noćenja ► Broj odraslih osoba ▼ 2 ANTI 2 3 4

20.05.

25.05.

30.05.

04.06.

09.06.

17.09.

22.09.

10

15

10

15

10

15

10

15

10

15

10

15

10

15

10

20 15 10

30 25 15

40 30 25

60 50 40

60 45 35

90 70 60

85 65 55

120 100 85

105 75 70

160 115 105

115 95 85

170 135 125

70 50 45

90 70 65

55 40 35

CENA ARANŽMANA PO OSOBI I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 7.990,00

Cena obuhvata smeštaj u apartmanima sa uključenim prevozom. U slučaju sopstvenog prevoza, dinarski deo se umanjuje za 2.990,00 u pratnji minimum dve odrasle osobe, dete 0-2 god. besplatno (plaća samo dečju autobusku kartu) / dete 2-12 god. plaća samo dinarski deo minimum naplate u apartmanima je iznos u visini cene 3 paketa

29.06/09.07

04.07/14.07

09.07/19.07

14.07/24.07

19.07/29.07

24.07/03.08

29.07/08.08

03.08/13.08

08.08/18.08

13.08/23.08

18.08/28.08

23.08/02.09

28.08/07.09

02.09/12.09

07.09/17.09

12.09/22.09

Tip ▼ 1/4 APT

24.06/04.07

Vila ▼ ANTI 2

19.06/29.06

TERMIN ►

14.06/24.06

ZAKUP APARTMANA NA 10 NOĆENJA

275

320

400

450

495

545

585

595

595

595

595

595

580

540

465

355

260

200

155

CENA ARANŽMANA PO APARTMANU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 9.990,00

29.06/14.07

04.07/19.07

09.07/24.07

14.07/29.07

19.07/03.08

24.07/08.08

29.07/13.08

03.08/18.08

08.08/23.08

13.08/28.08

18.08/02.09

23.08/07.09

28.08/12.09

02.09/17.09

07.09/22.09

12.09/27.09

Tip ▼ 1/4 APT

24.06/09.07

Vila ▼ ANTI 2

19.06/04.07

TERMIN ►

14.06/29.06

ZAKUP APARTMANA NA 15 NOĆENJA

475

545

650

725

775

815

880

895

895

895

895

880

850

775

650

465

360

285

220

CENA ARANŽMANA PO APARTMANU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 13.990,00 POPUSTI I DOPLATE ZA DODATNE USLUGE: uračunat u cenu klima-uređaj

22

CENE IZ TABELA SU AKTUELNE U VREME ŠTAMPANJA I PODLOŽNE SU PROMENAMA


HALKIDIKI

GRČKA

- POLIHRONO

Vila Meskini se nalazi u neposrednoj blizini centra Polihrona, na oko 100m udaljenosti od plaže. Apartmani se nalaze na prvom i drugom spratu objekta i sastoje se od opremljene kuhinje sa dnevnim boravkom u kome se nalazi kauč na razvlačenje, zasebne spavaće sobe sa dva ležaja (od kojih jedan može da TV bude bračni), kupatila i terase sa garniturom za sedenje. Sve smeštajne jedinice su opremljene klima-uređajem (uz doplatu prema cenovniku) i TV-om. Vila Meskini je B kategorije i nema sopstveni parking.

TV

NOVO U PONUDI

Vila Meskini

VANSEZONSKI PAKET ARANŽMANI SA PREVOZOM TERMIN ► VILA

15.05.

Broj noćenja ► Broj odraslih osoba ▼ 2 MESKINI 3

20.05.

25.05.

30.05.

04.06.

09.06.

17.09.

22.09.

10

15

10

15

10

15

10

15

10

15

10

15

10

15

10

15 10

25 20

35 25

55 45

55 40

85 65

80 60

115 95

100 70

155 110

110 90

165 130

65 45

85 65

50 35

CENA ARANŽMANA PO OSOBI I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 7.990,00

Cena obuhvata smeštaj u apartmanima sa uključenim prevozom. U slučaju sopstvenog prevoza, dinarski deo se umanjuje za 2.990,00 u pratnji minimum dve odrasle osobe, dete 0-2 god. besplatno (plaća samo dečju autobusku kartu) / dete 2-12 god. plaća samo dinarski deo / za jednu osobu u dvokrevetnom studiju, doplata 60% na devizni deo / minimum naplate u apartmanima tipa “3+1” je iznos u visini cene 3 paketa

29.06/09.07

04.07/14.07

09.07/19.07

14.07/24.07

19.07/29.07

24.07/03.08

29.07/08.08

03.08/13.08

08.08/18.08

13.08/23.08

18.08/28.08

23.08/02.09

28.08/07.09

02.09/12.09

07.09/17.09

12.09/22.09

MESKINI

Tip ▼ 1/2+1 APT 1/3+1 APT

24.06/04.07

Vila ▼

19.06/29.06

TERMIN ►

14.06/24.06

ZAKUP APARTMANA NA 10 NOĆENJA

180 215

210 250

245 285

285 330

320 360

355 405

390 440

400 455

400 455

400 455

400 455

400 455

385 435

360 410

305 350

225 265

160 190

120 145

90 110

CENA ARANŽMANA PO APARTMANU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 9.990,00

29.06/14.07

04.07/19.07

09.07/24.07

14.07/29.07

19.07/03.08

24.07/08.08

29.07/13.08

03.08/18.08

08.08/23.08

13.08/28.08

18.08/02.09

23.08/07.09

28.08/12.09

02.09/17.09

07.09/22.09

12.09/27.09

MESKINI

Tip ▼ 1/2+1 APT 1/3+1 APT

24.06/09.07

Vila ▼

19.06/04.07

TERMIN ►

14.06/29.06

ZAKUP APARTMANA NA 15 NOĆENJA

305 350

355 405

410 465

465 535

505 595

550 640

585 675

595 685

595 685

595 685

595 685

585 675

575 650

520 595

435 485

315 360

225 255

170 200

125 145

CENA ARANŽMANA PO APARTMANU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 13.990,00 POPUSTI I DOPLATE ZA DODATNE USLUGE: klima-uređaj

doplata na licu mesta 40/60€ po smeni (10/15 noćenja)

CENE IZ TABELA SU AKTUELNE U VREME ŠTAMPANJA I PODLOŽNE SU PROMENAMA

23


GRČKA GRČKA

PEFKOHORI KALITEA - HALKIDIKI - HALKIDIKI

KALITEA Kalitea (u prevodu “lep pogled”) je dobila ime po prelepim vidikovcima koje poseduje. Nalazi se na oko 80km udaljenosti od Soluna, na unutrašnjem delu poluostrva Kasandra. Kalitea je jedno od najpoznatijih letovališta na ovom poluostrvu. Prostrane prelepe plaže sa kristalno čistim morem čine da ovo mesto bude pravi izbor za odmor. Boravak u ovom mestu upotpunjuje i veliki izbor restorana, taverni, kafića na prelepim vidikovcima, butika, prodavnica, zlatara... Takođe, Kalitea je mesto idealno za mlade i one koji se tako osećaju, jer poseduje najpopularnije diskoteke i klubove na Halkidikiju, nadaleko poznate po dobrom provodu.

24


GRČKA

HALKIDIKI HALKIDIKI - PEFKOHORI - KALITEA

Vila J&J Kalitea Vila “J&J Kalitea” se nalazi u neposrednoj blizini centra Kalitee, na oko 350m udaljenosti od plaže. Sastoji se od dvokrevetnih i trokrevetnih studija i šestokrevetnih apartmana, smeštenih u prizemlju, na prvom i drugom spratu. Studiji sadrže kuhinju, kupatilo, deo za spavanje sa dva ili tri kreveta i terasu sa garniTV turom za sedenje. Apartmani poseduju još i spavaću sobu sa tri kreveta. Sve smeštajne jedinice su opremljene klima-uređajem (uračunat u cenu u periodu 14.06-07.09), sefom i TV-om. VeličiTV na studija je cca 20m² + terasa, a apartmana cca 40m² + terasa. Vila „J&J Kalitea“ je B+ kategorije i ima sopstveni parking.

TV

Paket ▼

TERMIN ► BROJ NOĆENJA ►

26.04.

Broj odraslih osoba ▼ J&J KALITEA

B

2 3 4-6

03.05.

10.05.

VANSEZONSKI PAKET ARANŽMANI SA PREVOZOM

15.05.

20.05.

25.05.

30.05.

04.06.

10

15

09.06.

10

17.09.

22.09.

7

14

7

10

15

10

15

10

15

10

15

10

15

15

10

15

10

15 10 5

40 30 20

25 20 15

35 25 20

55 45 40

45 35 30

70 60 50

55 45 40

85 65 55

70 55 50

100 80 70

95 75 65

130 115 165 125 180 110 90 130 105 140 95 80 115 85 125

95 80 65

110 90 75

75 65 55

CENA ARANŽMANA PO OSOBI I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 7.990,00

Cena obuhvata smeštaj u apt/studijima sa uključenim prevozom. U slučaju sopstvenog prevoza, dinarski deo se umanjuje za 2.990,00 u pratnji minimum tri odrasle osobe, dete 0-2 god. besplatno (plaća samo dečju autobusku kartu) / dete 2-12 god. plaća samo dinarski deo / dodatna odrasla osoba, koja koristi pomoćni ležaj, plaća samo dinarski deo / minimum naplate je iznos u visini cene 3 paketa

29.06/09.07

04.07/14.07

09.07/19.07

14.07/24.07

19.07/29.07

24.07/03.08

29.07/08.08

03.08/13.08

08.08/18.08

13.08/23.08

18.08/28.08

23.08/02.09

28.08/07.09

02.09/12.09

07.09/17.09

12.09/22.09

J&J KALITEA

Tip ▼ 1/2 STD 1/3 STD 1/4 APT 1/6 APT

24.06/04.07

Vila ▼

19.06/29.06

TERMIN ►

14.06/24.06

ZAKUP APARTMANA/STUDIJA NA 10 NOĆENJA

205 235 315 345

240 275 375 415

260 295 400 440

280 320 420 460

305 350 455 505

325 375 485 535

340 390 525 585

350 405 535 595

370 425 550 610

375 430 560 620

370 425 550 610

340 390 525 585

320 370 480 530

270 310 415 455

245 280 365 405

205 235 300 330

170 195 260 290

150 175 220 240

115 130 175 195

CENA ARANŽMANA PO APT/STUDIJU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 9.990,00 29.06/14.07

04.07/19.07

09.07/24.07

14.07/29.07

19.07/03.08

24.07/08.08

29.07/13.08

03.08/18.08

08.08/23.08

13.08/28.08

18.08/02.09

23.08/07.09

28.08/12.09

02.09/17.09

07.09/22.09

12.09/27.09

J&J KALITEA

Tip ▼ 1/2 STD 1/3 STD 1/4 APT 1/6 APT

24.06/09.07

Vila ▼

19.06/04.07

TERMIN ►

14.06/29.06

ZAKUP APARTMANA/STUDIJA NA 15 NOĆENJA

325 370 495 550

370 420 575 635

395 455 610 670

435 495 645 710

470 535 695 770

495 570 745 825

515 590 790 880

535 615 810 895

560 640 830 920

555 635 825 915

525 595 795 890

490 565 740 820

430 495 655 720

380 435 570 630

330 375 480 530

275 310 410 455

235 270 350 385

190 215 285 315

135 155 205 230

CENA ARANŽMANA PO APT/STUDIJU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 13.990,00 POPUSTI I DOPLATE ZA DODATNE USLUGE: klima-uređaj jedna osoba u 1/2 STD dodatna osoba

uračunat u cenu 14.06- 07.09, u ostalim terminima doplata 50/75€ po smeni (10/15 noćenja) popust 20% na cenu zakupa dvokrevetnog studija 3. osoba 0-6 godina u 1/2 i 4. osoba 0-6 godina u 1/3 besplatno i koristi zajednički ležaj

CENE IZ TABELA SU AKTUELNE U VREME ŠTAMPANJA I PODLOŽNE SU PROMENAMA

25


NOVO U PONUDI

GRČKA

METAMORFOSIS

METAMORFOSIS

Metamorfosis je mesto na severozapadu Sitonije, udaljeno oko 95km od Soluna. Metamorfosis nazivaju i vazdušnom banjom Halkidikija, jer ima predivne plaže koje počinju na mestu gde se završavaju borove šume – idealno za kupanje i sunčanje. Četinarska šuma, koje ima u izobilju, stvara posebnu mikroklimu ovog mesta. Izuzetan je i park koji je idealan za prijatne šetnje. Okolina parka je centar dešavanja u ovom malom i mirnom mestu - tu se nalazi većina taverni, kafića i restorana. Ako želite da negde pobegnete od gužve, onda je Metamorfosis pravi izbor. Noćni život gotovo da ne postoji u ovom malom i prelepom mirnom mestu, tako da je idealan za miran porodični odmor, parove i sve one koji žele da se odmore od buke i gužve.

Apartmani Metamorfosis Apartmani Metamorfosis nalaze se u centru mesta, u blizini crkve i hotela Simeon. Poseduje trokrevetne apartmane, kao i četvorokrevetne i petokrevetne duplex apartmane, koji imaju dve spavaće sobe i dnevni boravak sa kuhinjom. Svaki apartman poseduje opremljen kuhinjski deo, kupatilo, TV, klima-uređaj (uračunat u cenu), veš-mašinu i dasku za peglanje. Apartmani Metamorfosis nemaju sopstveni parking.

26

Za destinaciju Metamorfosis, cenovnik i Opšti uslovi sa Programom putovanja dostupni su u agenciji.


GRČKA

NEOS MARMARAS

Neos Marmaras je ribarski i turistički gradić na zapadnoj obali Sitonije, drugog „prsta“ Halkidikija, pozicioniran oko 135km jugoistočno od Soluna u zalivu Toroneos. Neos Marmaras nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Njegova obala Vam uvek iznova otkriva neki drugi ugao poznate uvale, pružajući Vam mogućnost da lagano prošetate rivom pored mora ili da skratite put izabravši stazu preko brežuljka. Neos Marmaras je počeo intenzivnije da se razvija u drugoj polovini prošlog veka, a kao atrakcija mesta u centru je i maketa broda kojim su Grci stigli u ove predele nakon proterivanja iz Male Azije početkom prošlog veka. U Neos Marmarasu možete pronaći sve što Vam je potrebno za prijatan i ispunjen odmor jer mesto nije samo turističko, već lokalno stanovništvo u njemu boravi tokom cele godine. Veliki broj prodavnica, mesara, pekara, dva trgovinska lanca sa svojim marketima, brojne taverne, interesantni kafići, barovi na širokoj peščanoj gradskoj plaži, manje uvale duž obale, Paradiso plaža pre samog ulaska u mesto, kao i veliki broj čuvenih plaža u relativnoj blizini, čine Neos Marmaras mestom u kojem ćete uživati. Sam gradić ima tri centra, prvi - u luci gde se održavaju folklorne priredbe i odakle kreću brodovi na krstarenja po okolnim uvalama, drugi - između crkve i škole gde su brojni restorani i odakle kreće brodić koji vozi do Porto Carrasa i treći - gradska peščana plaža sa svojim restoranima i barovima sa uređenim delovima plaže, na kojoj, pored suncobrana, možete izabrati i prirodnu hladovinu tamarisa. Ono što definitivno svi ističu kao neverovatne uspomene koju nose iz Marmarasa je zalazak sunca u more koji, pored fenomenalnog pogleda, govori i o tome da na plaži možete ostati do kasno. U neposrednoj blizini je i Porto Carras sa svoja dva luksuzna hotela, vinarijom i ekskluzivnim buticima, a do njega možete doći brodićem iz centra mesta. Tu je i pijačni dan četvrtkom sa bogatom ponudom, luna park za mlađe, i kafići, restorani i vinarije za nešto starije...

Apart/hotel Zeppos Apart/hotel Zeppos se nalazi na oko 250 metara udaljenosti od gradske plaže ka kartingu, i na oko 900 metara udaljenosti od drugog centra mesta. Poseduje dvorište sa roštiljem, recepciju, Wi-Fi, klima-uređaj (uračunat u cenu), i TV. Sve smeštajne jedinice imaju komarnike, opremljen kuhinjski deo i terasu sa garniturom za sedenje, a kupatila su u studijima sa tuš kadom, dok su u apartmanu velike kade. Studiji se nalaze u prizemlju i na prvom spratu, dok se na drugom spratu nalaze četvorokrevetni apartmani. Sve smeštajne jedinice imaju pogled ka dvorištu i ulazu. Apart/hotel Zeppos ima sopstveni parking.

Vila Zeppos Vila Zeppos se nalazi u prvom centru mesta. Od mesta s kog kreće brodić ka Porto Carrasu je udaljena 100 metara, a od gradske plaže 900 metara, koliko ima i do Paradiso plaže. Vila poseduje lift, Wi-Fi, klima-uređaj (uračunat u cenu) i TV. U ponudi su dvokrevetni, trokrevetni i četvorokrevetni studiji, smešteni na drugom spratu vile. Sve smeštajne jedinice poseduju komarnike, opremljen kuhinjski deo, kupatilo sa tuš kadom i terasu sa garniturom za sedenje. Vila Zeppos nema sopstveni parking, ali postoji mogućnost parkiranja u neposrednoj blizini objekta. Za destinaciju Neos Marmaras, cenovnik i Opšti uslovi sa Programom putovanja dostupni su u agenciji.

27

NOVO U PONUDI

NEOS MARMARAS


NOVO U PONUDI

GRČKA

SARTI

SARTI

Sarti je letovalište na istočnoj strani Sitonije, drugog prsta Halkidikija, pozicionirano 140km jugoistočno od Soluna, sa pogledom na veličanstveni Atos. Ono što Sarti čini posebno privlačnim je njegova ogromna, dugačka i široka peščana plaža sa brojnim kafićima i tavernama. Veliki supermarket i brojni manji supermarketi, butici, prodavnice, pekare, ali, ako zatreba, i apoteke, tu su da se tokom letovanja ni u čemu ne oskudeva. Popločano, osvetljeno, više od par kilometara dugo šetalište uz more povezuje novi i stari deo Sartija u celinu.

Vila Janis Vila Janis je smeštena u novom delu Sartija, na samo 20 metara udaljenosti od peščane plaže. Od samog centra je udaljena 5 minuta lagane šetnje. U blizini vile se nalaze supermarketi i restorani. Sadrži dvokrevetne i trokrevetne studije, kao i četvorokrevetne apartmane, smeštene na prvom spratu objekta. Sve smeštajne jedinice poseduju opremljen kuhinjski deo, kupatilo, klima-uređaj (uz doplatu prema cenovniku) i TV. Vila Janis nema sopstveni parking.

Vila Kiratsi Vila Kiratsi se nalazi se na oko 70 metara udaljenosti od mora. Sadrži tri luksuzno opremljena i komforna studija, smeštena u prizemlju objekta. Vila ima Wi-Fi, a sve smeštajne jedinice poseduju opremljen kuhinjski deo, kupatilo, klima-uređaj (uz doplatu prema cenovniku), LCD TV, kao i terasu sa garniturom za sedenje. Vila Kiratsi nema sopstveni parking.

Vila Kiriakis Vila Kiriakis se nalazi u centru Sartija, na oko 80 metara udaljenosti od plaže. Vila ima Wi-Fi, a sadrži dvokrevetne i trokrevetne studije. Sve smeštajne jedinice poseduju opremljen kuhinjski deo, kupatilo, klima-uređaj (uz doplatu prema cenovniku), TV, kao i terasu sa garniturom za sedenje. Vila Kiriakis nema sopstveni parking.

28

Za destinaciju Sarti, cenovnici i Opšti uslovi sa Programom putovanja dostupni su u agenciji.


SARTI

GRČKA

Vila Marita nalazi se na oko 70 metara udaljenosti od plaže i na oko 100 metara udaljenosti od centra Sartija. U ponudi su dvokrevetni i trokrevetni studiji, kao i četvorokrevetni i petokrevetni dupleks apartmani, smešteni u visokom prizemlju objekta. Sve smeštajne jedinice poseduju opremljen kuhinjski deo, kupatilo, klima-uređaj (uz doplatu prema cenovniku), TV, kao i terasu sa garniturom za sedenje. Vila Marita nema sopstveni parking.

Vila Sarti Inn Vila Sarti Inn novoizgrađeni je objekat, smešten u starom delu Sartija, na oko 70 metara udaljenosti od plaže i na oko 100 metara udaljenosti od centra letovališta. Objekat poseduje bazen sa ležaljkama, Wi-Fi, roštilj i SAT TV, a sastoji se od dvokrevetnih, trokrevetnih i četvorokrevetnih studija. Sve smeštajne jedinice imaju opremljen kuhinjski deo, kupatilo, klima-uređaj (uz doplatu prema cenovniku), kao i terasu s pogledom na bazen. Vila Sarti Inn nema sopstveni parking.

Vila Irina Vila Irina je novoizgrađeni objekat za sezonu 2015, smešten u mirnom delu Sartija sa odličnim pogledom, na oko 350 metara udaljenosti od mora i na oko 250 metara udaljenosti od centra letovališta. Objekat poseduje studije za smeštaj 2 do 4 osobe, u nivou prizemlja, prvog i drugog sprata. Sve smeštajne jedinice imaju opremljen kuhinjski deo, kupatilo, klima-uređaj (uz doplatu prema cenovniku), TV, kao i terasu sa garniturom za sedenje. Većina studija ima pogled na more. Vila Irina nema sopstveni parking. Objekat je u fazi izgradnje. Dati grafički prikazi predstavljaju idejno rešenje izgleda objekta. Za destinaciju Sarti, cenovnici i Opšti uslovi sa Programom putovanja dostupni su u agenciji.

29

NOVO U PONUDI

Vila Marita


GRČKA GRČKA

HOTELI - POLUOSTRVO KASANDRA

Hotel Athos Palace Hotel Athos Palace poseduje sopstvenu plažu u neposrednoj blizini Kalitee, parking, dva otvorena bazena, nekoliko barova, snack bar na plaži, sopstvenu luku, prodavnicu, restorane, frizerski salon, menjačnicu, otvoreni bioskop, konferencijsku salu, fitness centar, otvoreno i zatvoreno dečije igralište sa celodnevnom animacijom, šest teniskih terena, košarkaški teren, terene za odbojku na plaži, klub i opremu za vodene sportove, dva mini golf terena, saunu i masažu. Za ljubitelje konjičkog sporta otvoren je klub za jahanje konja. Organizovana je celodnevna i večernja animacija gostiju. Sve sobe sadrže kupatilo, mini bar, sobni sef (uz doplatu), klima-uređaj, SAT TV, telefon, radio, fen za kosu i terasu sa pogledom na more ili planinu. Usluga u hotelu Athos Palace je na bazi polupansiona ili all inclusive light (sve uključeno) švedski sto.

Hotel Pallini Beach Palini Beach se nalazi na sopstvenoj plaži, dva kilometra od gradića Kalitea, u parku, okružen borovom šumom. Hotel poseduje parking, bazen, sopstvenu luku, prodavnicu, frizerski salon, menjačnicu, otvoreni bioskop, konferencijsku salu, fitness centar, saunu, masažu, klub za jahanje konja, restoran, nekoliko barova i a la cart restorana, snack bar na plaži, dečje igralište, organizovanu celodnevnu i večernju animaciju gostiju, diskoteku... Sobe su komforne i svaka sadrži kupatilo, mini bar, sobni sef (uz doplatu), klima-uređaj, SAT TV, telefon, radio, fen za kosu i terasu sa pogledom na more ili planinu. Usluga u hotelu Pallini Beach je na bazi polupansiona - švedski sto.

Hotel Al Mare Hotel Al Mare se nalazi u blizini Polihrona, na samoj obali mora, okružen je borovom šumom i predstavlja idealno mesto za odmor. Hotel ima sopstvenu plažu, bazen, restoran, bar, igralište za decu... Sve sobe poseduju televizor, klima-uređaj, SAT TV, direktnu telefonsku liniiju i manji frižider. Korišćenje interneta je besplatno u lobiju kod recepcije. Sobe su standardne za dve ili tri osobe i imaju direktan ili bočni pogled ka moru. Na samoj plaži nalazi se bar koji, između ostalog, nudi uslugu iznajmljivanja ležaljki i suncobrana za plažu. Usluga u hotelu Al Mare je na bazi polupansiona (doručak i večera – švedski sto).

Naši partneri: +30 23740 53121 +30 2310 500 818

30


POLUOSTRVO HALKIDIKI KASANDRA - PEFKOHORI - HOTELI

GRČKA

Hotel Sarantis Hotel Sarantis se nalazi u neposrednoj blizini samog centra Haniotija, na oko 300 metara udaljenosti od plaže. Kompletno je renoviran 2012. godine. Poseduje 50 soba, od kojih svaka ima televizor, telefon, frižider, toster i mikrotalasnu rernu. Hotelski sadržaj dopunjuju još i bazen (sa morskom vodom), igralište za decu, sef (uz doplatu na licu mesta), restoran, bar... Usluga u hotelu Sarantis je na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto).

Hotel Lesse Hotel Lesse je od centra gradića Hanioti udaljen oko 800 metara, a od plaže oko 150 metara. U okviru hotela nalaze se restoran, bar, snack-bar, veliki i dečji bazen sa ležaljkama i suncobranima, dečje igralište, parking itd. Sobe su komforne i svaka sadrži kupatilo, mini bar, sobni sef (uz doplatu), klima-uređaj, SAT TV, telefon, fen za kosu i terasu sa pogledom na bazen, šumu ili more. Usluga u hotelu Lesse je na bazi noćenja s doručkom ili polupansiona - švedski sto.

Hotel Hanioti Melathron Hotel Hanioti Melathron je kompletno renoviran 2014. godine. Nalazi se u neposrednoj blizini centra Haniotija, na oko 100 metara udaljenosti od plaže. Hotel je idealan za pristalice aktivnog odmora, jer se nalazi u neposrednoj blizini barova i kafića u samom centru. Sve sobe su vrlo ukusno sređene i poseduju televizor, klima-uređaj, frižider, fen za kosu, Wi-Fi inrternet... Od hotelskih sadržaja, tu su još i bazen, restoran, bar, parking , ležaljke i suncobrani oko bazena... Usluga u hotelu Hanioti Melathron je na bazi polupansiona (doručak i večera – švedski sto). Nudimo Vam mogućnost rezervacije još velikog broja hotela koji nisu opisani u katalogu. Sve informacije i cene možete da dobijete u našoj agenciji u Beogradu.

31


GRČKA GRČKA

HOTELI - POLUOSTRVO KASANDRA

Hotel Grand Otel Smešten na samoj obali, u blizini gradskog parka pored plaže u Haniotiju, hotel Grand Otel Vam nudi doživljaj gradske sredine i toplinu južnog mora. Grand Otel raspolaže sopstvenom plažom, bazenom i parking prostorom i nudi izuzetnu uslugu restorana, bara, snack bara na plaži itd. Sobe su opremljene radiom, telefonom, frižiderom i klima-uređajem (tokom jula i avgusta upotreba je uračunata u cenu). U restoranu je obavezan dressing code (pravilo oblačenja). Usluga u hotelu Grand Otel je na bazi polupansiona ili all inclusive light (sve uključeno) švedski sto.

Hotel Chrousso Village Ovaj hotelski kompleks se nalazi na samom kraju poluostrva Kasandra, pored tradicionalnog grčkog sela Paliuri, na 7km udaljenosti od Pefkohorija. Od najlepše plaže poluostrva je udaljen oko 500m. Izgrađen je u stilu club-hotela i sastoji se od glavne zgrade i 15 manjih zgrada u kojima su smešteni studiji i apartmani. Ovaj kompleks predstavlja spoj luksuza, netaknute prirode i tradicionalne grčke gostoljubivosti. Studiji poseduju prostranu dnevno-spavaću sobu, namenjenu za 2-3 osobe, a apartmani sadrže dnevnu i odvojenu spavaću sobu i namenjeni su za 2-5 osoba (5. osoba dete do 12 godina). Svi studiji/apartmani imaju kuhinjski deo i kupatilo, i opremljeni su SAT TV-om i klima-uređajem. U hotelski sadržaj ulaze i prodavnice, recepcija, dva otvorena bazena, dečiji bazen, animacija za decu, tereni za odbojku, košarku i tenis, mala konferencijska sala, usluga slanja pošte, prva pomoć, sef, sportovi na vodi, škola ronjenja.... Usluga u hotelu Chrousso Village je all inclusive light (sve uključeno) - švedski sto.

Hotel Naias Hotel Naias se nalazi na samoj plaži u Haniotiju. Sastoji se od dve zgrade - jedna se nalazi na samoj plaži, a druga preko puta ulice. Hotel je idealan za porodice sa decom. Poseduje studije (za smeštaj najviše 4 osobe) i apartmane (za smeštaj najviše 5 osoba). Svaka smeštajna jedinica ima malu kuhinju, kupatilo, fen za kosu, televizor, klima-uređaj i sef. Hotel još poseduje i bazen, dečji bazen, restoran, bar kod bazena... Usluga u hotelu Naias je na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona (švedski sto).

32


POLUOSTRVO HALKIDIKI SITONIJA - PEFKOHORI - HOTELI

GRČKA

Hotel Sonia Village Na 60km od Soluna, u gradiću Gerakini, u samom srcu Halkidikija, nalazi se hotel Sonia Village. Sastoji se od standardno opremljenih dvokrevetnih soba, od kojih većina ima svoj balkon sa prelepim pogledom na more. Sobe su opremljene frižiderom, TV-om, kupatilom i klima-uređajem. U okviru hotela nalaze se i restoran, caffe, picerija, bar, bazen... Usluga u hotelu Sonia Village je na bazi polupansiona ili all inclusive light (sve uključeno) - švedski sto.

Hotel Makednos Hotel Makednos se nalazi na oko 60 metara udaljenosti od plaže i na oko 2 kilometra udaljenosti od gradića Nikiti. Sve smeštajne jedinice hotela Makednos poseduju mali frižider, SAT TV, klima-uređaj, sef, fen za kosu, kao i balkon sa garniturom za sedenje. Hotelski sadržaj upotpunjuju recepcija (radno vreme 0821h), restoran, bazen, bar pored bazena, dečji bazen, parking, dečje igralište, kao i ležaljke i suncobrani pred bazena i na plaži (besplatno za goste hotela). Hotel je kompletno renoviran 2010. godine. Usluga u hotelu Makednos je na bazi polupansiona (doručak – švedski sto, večera - meni).

Hotel Philoxenia Bungalows Hotel Philoxenia Bungalows je smešten u Psakudiji, malom mestu na poluostrvu Sitonija, na oko 80km od Soluna. Bungalovi se nalaze na oko 150m udaljenosti od plaže i okruženi su prelepim zelenilom. Hotelski kompleks sadrži 147 soba smeštenih u 11 bungalova. Sobe su dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sa pomoćnim ležajevima ili krevetima na sprat. Svaka soba sadrži klima-uređaj, fen za kosu, frižider, SAT TV i kupatilo sa tuš-kabinom. Hotelski kompleks sadrži lobby bar, internet, sefove na recepciji, bazen, dečiji bazen, igralište za decu, rent-a-car, restoran grčke nacionalne kuhinje... Usluga u hotelu Philoxenia Bungalows je na bazi polupansiona - švedski sto. Nudimo Vam mogućnost rezervacije još velikog broja hotela koji nisu opisani u katalogu. Sve informacije i cene možete da dobijete u našoj agenciji u Beogradu.

33


GRČKA GRČKA

HOTELI - POLUOSTRVO SITONIJA

Hotel Athena Pallas Hotel Athena Pallas Village se nalazi na desetak kilometara udaljenosti od Neos Marmarasa. Sve sobe su veoma ukusno nameštene i poseduju terasu, kupatilo, klima-uređaj, direktnu telefonsku liniju, SAT TV i radio. U hotelu postoje sobe različitih struktura - standardne, superior, family, suite, maisonette... Hotel ima zatvoreni i otvoreni bazen, bazen u obliku lagune, besplatne suncobrane i ležaljke pored bazena (na plaži se doplaćuju), zdravstveni centar, mini market, prodavnicu suvenira, saunu, masažu, menjačnicu, parking, sef, hotelski prevoz za goste, dečiji bazen, bebi servis (na zahtev), teniski teren, stoni tenis, bilijar, restoran, tavernu.... Usluga u hotelu Athena Pallas Village je na bazi polupansiona ili all inclusive light (sve uključeno) - švedski sto.

Hotel Despotiko Apartment Hotel And Suites Hotel Despotiko se nalazi u blizini mesta Toroni, na plaži Tristinika, jednoj od najlepših i najdužih plaža na Halkidikiju, i okružen je mediteranskim zelenilom sa jedne i morem sa druge strane. Sve smeštajne jedinice poseduju televizor, telefon, klima-uređaj, sef, mali frižider, fen za kosu, kao i verandu sa garniturom za sedenje. Hotelski sadržaj upotpunjuju bazen, restoran, taverna, bar pored bazena, dečji bazen, dečje igralište, ležaljke i suncobrani na plaži i pored bazena, Wi-Fi, parking, mali bioskop na otvorenom, kao i mogućnost bavljenja raznim sportovima (odbojka na plaži, bilijar, stoni tenis, šah...). Usluga u hotelu Despotiko je na bazi polupansiona (doručak i večera – švedski sto).

Hotel Porto Koufo Hotel Porto Koufo se nalazi u istoimenom ribarskom seocetu, na južnom kraju Sitonije (drugi prst Halkidikija), u neposrednoj blizini plaže. Sve smeštajne jedinice poseduju klima-uređaj, SAT TV, mali frižider, telefon, sef i terasu sa garniturom za sedenje (većina soba ima pogled na more). Kako se mesto Porto Koufo nalazi u prirodnom zalivu, more je uglavnom veoma mirno, što je još jedna od pogodnosti boravka u ovom hotelu. Sve hotelske sobe su renovirane u martu 2011. godine. Usluga u hotelu Porto Koufo je na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto).

34


POLUOSTRVO HALKIDIKI SITONIJA - PEFKOHORI - HOTELI

GRČKA

Hotel Meliton Beach Meliton Beach se nalazi u čuvenom hotelskom kompleksu Porto Karas, u neposrednoj blizini Neos Marmarasa, na sopstvenoj plaži. Smeštajne jedinice su velike i prostrane i svaka sadrži kupatilo, terasu, klima-uređaj, mini bar i TV. Od mnoštva sadržaja koje Meliton Beach nudi, izdvajaju se dva otvorena i tri zatvorena bazena, tri restorana, četiri bara, dva fitness centra, 27 soba za spa tretmane, tereni za golf, vodeni i ostali sportovi… Gosti hotela koriste sve usluge celog kompleksa Porto Karas. Usluga u hotelu Meliton Beach je na bazi noćenja s doručkom, polupansiona, punog pansiona ili all inclusive light (sve uključeno) - švedski sto.

Hotel Village Mare Hotel Village Mare je udaljen 2km od gradića Metamorfosis i 90km od Soluna. Sastoji se od pet zasebnih objekata, u kojima su raspoređene sobe, mezonete i apartmani. Sve smeštajne jedinice su opremljene klima-uređajem, frižiderom, rešoom, telefonom, TV-om i balkonom/verandom. Ovaj hotel predstavlja idealno mesto za porodični odmor van vreve naseljenog mesta. Usluga u hotelu Village Mare je na bazi all inclusive light (sve uključeno) švedski sto.

Hotel Toroni Blue Sea Hotel Toroni Blue Sea se nalazi u mestu Toroni, u neposrednoj blizini mora. Sastoji se od 70 smeštajnih jedinica, koje su tako pozicionirane da sve imaju pogled ka moru. Sobe su kompletno opremljene i poseduju kupatilo, kuhinju, klima-uređaj, mini bar i SAT TV. Hotelski kompleks sadrži i restoran, supermarket, privatni parking, bazen, bar pored bazena... Usluga u hotelu Toroni Blue Sea je na bazi polupansiona ili punog pansiona - švedski sto.

Nudimo Vam mogućnost rezervacije još velikog broja hotela koji nisu opisani u katalogu. Sve informacije i cene možete da dobijete u našoj agenciji u Beogradu.

35


GRČKA GRČKA

HOTELI - POLUOSTRVO SITONIJA

Hotel Lagomandra Lagomandra Hotel se nalazi iznad puta u prelepom zelenom okruženju. Gosti ovog hotela koriste usluge na plaži hotela Lagomandra Beach. Hotelski kompleks sastoji se od nekoliko zgrada u kojima su raspoređene dvokrevetne sobe i mezonete za 4 osobe. Hotel ima nekoliko restorana, tradicionalnu grčku tavernu, bar oko bazena, bar na plaži, kafe i snack bar u bašti, TV salu, jacuzzi, ležaljke i suncobrane oko bazena (ne naplaćuju se), sef, parking i mini market. Sobe su opremljene klima-uređajem, TV-om, telefonom, frižiderom i fenom za kosu u kupatilu. Usluga u hotelu Lagomandra je na bazi polupansiona ili all inclusive light (sve uključeno) - švedski sto.

Hotel Lagomandra Beach Hotel Lagomandra Beach nalazi se na samoj plaži. Sve smeštajne jedinice su klimatizovane (većina poseduje terasu sa pogledom na more), a opremljene su TV-om, telefonom, frižiderom i fenom za kosu u kupatilu. Hotel ima restoran u kome se služe doručak i večera na bazi švedskog stola, grčku tavernu sa tradicionalnim jelima, bazen na otvorenom, jacuzzi, TV salu, mini market, dečije igralište, salu za rekreaciju uz različite igre za sve uzraste... Za rekreativce, tu su tereni za košarku i odbojku, stoni tenis, iznajmljivanje bicikala, klub za sportove na vodi i staze za planinsku šetnju. Usluga u hotelu Lagomandra Beach je na bazi polupansiona - švedski sto.

Hotel Blue Dolphin Nalazi se nedaleko od mesta Metamorfosis, na samoj obali. Hotel Blue Dolphin poseduje otvoreni bazen, dečji bazen i igralište, dva restorana, veći broj barova, mini market, internet kafe, TV salu, menjačnicu, kao i terene za tenis, odbojku, košarku i mini golf. Sastoji se od 15 bungalova. Hotel je izdvojen od buke i samim tim idealan za porodični odmor. Sve sobe imaju kupatilo, terasu, klima-uređaj, SAT TV, frižider i fen. Usluga u hotelu Blue Dolphin je na bazi polupansiona - švedski sto.

36


POLUOSTRVO POLUOSTRVO HALKIDIKI SITONIJA ATOS - PEFKOHORI - HOTELI

GRČKA

Hotel Alexandros Palace Hotel Alexandros Palace je udaljen 200m od plaže i 5km od Uranopolisa. Sastoji se od više manjih objekata sa sobama i apartmanima, od kojih većina ima pogled na more. Sobe imaju terasu, kupatilo, klima-uređaj, telefon, mini bar, SAT TV i fen za kosu u kupatilu. Odlična hrana, ljubazno osoblje, veliki otvoreni i zatvoreni bazen, jacuzzi, sauna, hamam, internet caffe, prodavnica, tri konferencijske sale, sefovi, minibus do Uranopolisa, stoni tenis, košarka, tenis, bilijar, fitness centar, teretana i mala diskoteka, učiniće Vaš odmor u ovom hotelu nezaboravnim. Na plaži su gostima na raspolaganju čamci (uz doplatu) kojima svakodnevno brzo mogu stići na fantastična peščana ostrva Amulianija. U restoranu je obavezan dressing code (pravilo oblačenja). Usluga u hotelu Alexandros Palace je na bazi polupansiona ili punog pansiona - švedski sto.

Hotel Aristoteles Holiday Resort & Spa Hotel Aristoteles Holiday Resort & Spa se nalazi u blizini Uranopolisa, na oko 100m udaljenosti od mora. Otvoren je tokom cele godine. Poseduje 235 soba (dbl, family, mezonete...). Većina soba ima terasu sa pogledom ka moru, klima-uređaj, telefon, SAT TV, frižider i fen za kosu u kupatilu. U okviru hotelskog sadržaja nalaze se spa centar, restoran, taverna, diskoteka, igraonica za decu, market, bazen, dečiji bazen, termalni bazen, tobogani, fitness, teniski tereni, odbojka na pesku i organizovani sportovi na vodi. Usluga u hotelu Aristoteles Holiday Resort & Spa je na bazi polupansiona ili all inclusive light (sve uključeno) - švedski sto.

Hotel Theoxenia Hotel Theoxenia se nalazi na sopstvenoj plaži, na samo 2km udaljenosti od Uranopolisa, naspram arhipelaga Amuliani. U okviru hotelskog kompleksa gostima su na raspolaganju tri bazena, prodavnice, restorani, taverna, piano-bar, jacuzzi, kafeterija, konferencijska sala, sefovi, minibus do Uranopolisa, dečije igralište, tereni za tenis, košarku, mali fudbal i odbojku, kao i rekviziti za vodene sportove. Sve sobe imaju kupatilo, terasu, klima-uređaj, telefon, mini bar, SAT TV i radio. Na plaži su gostima na raspolaganju čamci (uz doplatu), kojima svakodnevno mogu ići na peščana ostrva Amulianija. Usluga u hotelu Theoxenia je na bazi polupansiona ili all inclusive light (sve uključeno) - švedski sto.

Nudimo Vam mogućnost rezervacije još velikog broja hotela koji nisu opisani u katalogu. Sve informacije i cene možete da dobijete u našoj agenciji u Beogradu.

37


GRČKA GRČKA

PEFKOHORI - HALKIDIKI VRASNA

VRASNA

Na oko sedamdeset kilometara od Soluna i isto toliko od Kavale, između Stavrosa i Asprovalte u zalivu Strimonikos, u regiji Svetog Đorđa, nalaze se turistička mesta Vrasna Paralia i Nea Vrasna. Široka plaža, dugačka sedam kilometara, more godinama nagrađivano „plavom zastavom“ Mediterana i dobar položaj ostaju u neizbrisivom sećanju svakom ko je ikad posetio ovaj deo grčkog primorja. Sve u ovim turističkim mestima – kafići, restorani, taverne, brižljivo izabrane vile za smeštaj gostiju, sve je podređeno odmoru i relaksaciji i zato Vrasna Paralia i Nea Vrasna zajedno nose epitet idealnog mesta za miran porodični odmor. Predstavništvo agencije TURISTTRADE u Vrasna Paraliji je na raspolaganju našim gostima tokom cele letnje sezone. Odgovore na Vaša pitanja, kompletan uslužni servis za sve naše objekte u Vrasna Paraliji i Nea Vrasni, organizaciju bilo kakve pomoći, sve neophodne informacije, možete potražiti i zasigurno ćete dobiti od naših predstavnika, koji će se o Vama brinuti tokom boravka u ovoj regiji. U našem predstavništvu se možete informisati o svim izletima koje organizujemo, kako bismo Vam najbolje dočarali Grčku i njenu kulturnu baštinu.

Poslovnica Vrasna Paralia Hotel Filoxenia Eiria – Vrasna Paralia Telefon/Fax: +30 23970 24600

IZLETI

METEORA

FILIPI

KAVALA

WATERLAND

ISTANBUL

SOLUN

SVETA GORA

VERGINA

Svi izleti su fakultativni i u organizaciji lokalne turističke agencije, gde se i vrše uplate i prijavljivanje za izlete.

38


GRČKA

HALKIDIKI VRASNA - PEFKOHORI PARALIA

Vila Eiria

(Filoxenia 1)

Objekat Filoxenia EIRIA je hotel apartmanskog tipa. Nalazi se u mirnom delu Vrasna Paralije na oko 120m udaljenosti od plaže. Sadrži trokrevetne i četvorokrevetne studije (moguće varijante: francuski ležaj + jedan ili  dva standardna kreveta; francuski + krevet na sprat; dva francuska kreveta), kao i četvorokrevetne apartmane (po jedan francuski ležaj u spavaćoj sobi i u kuhinjskom delu – spavaća soba je od kuhinje odvojena pregradnim zidom sa ili bez svetlarnika). Sve smeštajne jedinice vile Eiria (Filoxenia 1) su opremljene kuhinjom (rešo sa jednim ili dva grejna polja, frižider i osnovni potrebni pribor), kupatilom, TV-om, klima-uređajem (uz doplatu prema cenovniku), kao i terasom sa garniturom za sedenje. Studiji/ apartmani se nalaze u prizemlju i na prvom i drugom spratu. U okviru objekta se nalaze recepcija (besplatan wireless internet oko recepcije), perionica veša (uz doplatu), bazen sa ležaljkama, roštilj i dečije igralište. Studiji su veličine cca 22m2 + terasa, a apartmani cca 24m2 + terasa. Sve informacije vezane za Vaš boravak u Vrasni, organizaciju izleta i zabave, kao i sve vrste pomoći, možete dobiti u predstavništvu agencije “TURISTTRADE” koje se nalazi u prizemlju ovog objekta. Vila Filoxenia Eiria je B+ kategorije i ima sopstveni parking.

VANSEZONSKI PAKET ARANŽMANI SA PREVOZOM 01.06.

TERMIN ► BROJ NOĆENJA ► Vila ▼

Broj odraslih osoba

▼ sfffi 2 3 4

EIRIA (FILOXENIA 1)

11.06.

16.06.

25.08.

30.08.

04.09.

09.09.

14.09.

19.09.

10

15

10

15

10

15

10

15

10

15

10

15

10

15

10

15

10

75 65 55

95 85 70

105 85 75

145 120 105

130 110 95

185 160 140

125 110 100

175 155 140

110 95 85

150 130 115

95 85 75

125 110 95

85 75 65

105 95 80

70 65 55

85 80 65

60 55 45

CENA ARANŽMANA PO OSOBI I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 7.990,00

Cena obuhvata smeštaj u apt/studijima sa uključenim prevozom. U slučaju sopstvenog prevoza, dinarski deo se umanjuje za 2.990,00 u pratnji minimum dve odrasle osobe, dete 0-2 god. besplatno (plaća samo dečju autobusku kartu) / dete 2-12 god. plaća samo dinarski deo minimum naplate u četvorokrevetnim studijima/apartmanima je iznos u visini cene 3 paketa

Tip ▼

21.06/01.07

26.06/06.07

01.07/11.07

06.07/16.07

11.07/21.07

16.07/26.07

21.07/31.07

26.07/05.08

31.07/10.08

05.08/15.08

10.08/20.08

15.08/25.08

20.08/30.08

ZAKUP APARTMANA/STUDIJA NA 10 NOĆENJA

1/2 STD

240

275

295

340

370

390

395

395

395

390

370

330

290

1/3 STD

255

290

325

355

390

415

435

435

435

415

390

345

295

1/4 STD

265

295

345

385

420

445

465

465

465

445

420

375

320

1/4 APT

290

330

370

395

445

470

495

495

495

470

445

390

340

TERMIN ► Vila ▼ EIRIA (FILOXENIA 1)

CENA ARANŽMANA PO APT/STUDIJU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 9.990,00

Vila ▼

Tip ▼

21.06/06.07

26.06/11.07

01.07/16.07

06.07/21.07

11.07/26.07

16.07/31.07

21.07/05.08

26.07/10.08

31.07/15.08

05.08/20.08

10.08/25.08

15.08/30.08

20.08/04.09

ZAKUP APARTMANA/STUDIJA NA 15 NOĆENJA

EIRIA (FILOXENIA 1)

1/2 STD 1/3 STD 1/4 STD 1/4 APT

375 395 410 455

420 450 465 515

465 495 535 565

525 550 595 615

565 595 640 680

585 630 675 715

590 650 695 740

590 650 695 740

585 630 675 715

565 595 640 680

515 540 585 610

455 465 505 535

365 375 395 425

TERMIN ►

CENA ARANŽMANA PO APT/STUDIJU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 13.990,00 POPUSTI I DOPLATE ZA DODATNE USLUGE: klima-uređaj

doplata na licu mesta 50/75€ po smeni (10/15 noćenja)

bazen

korišćenje bazena i ležaljki je besplatno

CENE IZ TABELA SU AKTUELNE U VREME ŠTAMPANJA I PODLOŽNE SU PROMENAMA

39


GRČKA GRČKA

PEFKOHORI VRASNA PARALIA - HALKIDIKI

Vila Evgenia

(Filoxenia 2)

Objekat Filoxenia EVGENIA je hotel apartmanskog tipa. Nalazi se u mirnom delu Vrasna Paralije, na oko 120m udaljenosti od plaže. Sadrži trokrevetne (francuski ležaj + jedan standardni krevet) i četvorokrevetne studije (francuski ležaj + dva standardna kreveta ili dva francuska kreveta), kao i četvorokrevetne i petokrevetne apartmane (četvorokrevetni: po jedan francuski ležaj u spavaćoj sobi i u kuhinjskom delu – spavaća soba je od kuhinje odvojena pregradnim zidom sa svetlarnikom; petokrevetni: pored sadržaja navedenih za četvorokrevetni apartman, poseduje još jedan standardni krevet u kuhinji ili spavaćoj sobi). Sve smeštajne jedinice vile Evgenia (Filoxenia 2) su opremljene kuhinjom (rešo sa jednim ili dva grejna polja, frižider i osnovni potrebni pribor), kupatilom, TV-om, klima-uređajem (uz doplatu prema cenovniku), kao i terasom sa garniturom za sedenje. Studiji/apartmani se nalaze u prizemlju i na prvom i drugom spratu. U okviru objekta se nalaze recepcija (besplatan wireless internet oko recepcije), bazen sa ležaljkama, roštilj i dečije igralište. Studiji su veličine cca 22m2 + terasa, a apartmani cca 24m2 + terasa. Vila Filoxenia Evgenia je B+ kategorije i ima sopstveni parking.

VANSEZONSKI PAKET ARANŽMANI SA PREVOZOM 01.06.

TERMIN ► BROJ NOĆENJA ► Vila ▼

Broj odraslih osoba

▼ sfffi 2 3 4 5

EVGENIA (FILOXENIA 2)

11.06.

16.06.

25.08.

30.08.

04.09.

09.09.

14.09.

19.09.

10

15

10

15

10

15

10

15

10

15

10

15

10

15

10

15

10

75 65 55 50

95 85 70 65

105 85 75 65

145 120 105 90

130 110 95 85

185 160 140 120

125 110 100 85

175 155 140 120

110 95 85 75

150 130 115 100

95 85 75 65

125 110 95 85

85 75 65 60

105 95 80 75

70 65 55 50

85 80 65 60

60 55 45 35

CENA ARANŽMANA PO OSOBI I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 7.990,00

Cena obuhvata smeštaj u apt/studijima sa uključenim prevozom. U slučaju sopstvenog prevoza, dinarski deo se umanjuje za 2.990,00 u pratnji minimum dve odrasle osobe, dete 0-2 god. besplatno (plaća samo dečju autobusku kartu) / dete 2-12 god. plaća samo dinarski deo minimum naplate u četvorokrevetnim i petokrevetnim smeštajnim jedinicama je iznos u visini cene 3 paketa

Vila ▼

Tip ▼

21.06/01.07

26.06/06.07

01.07/11.07

06.07/16.07

11.07/21.07

16.07/26.07

21.07/31.07

26.07/05.08

31.07/10.08

05.08/15.08

10.08/20.08

15.08/25.08

20.08/30.08

ZAKUP APARTMANA/STUDIJA NA 10 NOĆENJA

EVGENIA (FILOXENIA 2)

1/2 STD 1/3 STD 1/4 STD 1/4 APT 1/5 APT

240 255 265 290 295

275 290 295 330 350

295 325 345 370 390

340 355 385 395 430

370 390 420 445 470

390 415 445 470 495

395 435 465 495 530

395 435 465 495 530

395 435 465 495 530

390 415 445 470 495

370 390 420 445 470

330 345 375 390 415

290 295 320 340 355

TERMIN ►

CENA ARANŽMANA PO APT/STUDIJU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 9.990,00

06.07/21.07

11.07/26.07

16.07/31.07

21.07/05.08

26.07/10.08

31.07/15.08

05.08/20.08

10.08/25.08

15.08/30.08

20.08/04.09

EVGENIA (FILOXENIA 2)

Tip ▼ 1/2 STD 1/3 STD 1/4 STD 1/4 APT 1/5 APT

01.07/16.07

Vila ▼

26.06/11.07

TERMIN ►

21.06/06.07

ZAKUP APARTMANA/STUDIJA NA 15 NOĆENJA

375 395 410 455 470

420 450 465 515 545

465 495 535 565 605

525 550 595 615 665

565 595 640 680 715

585 630 675 715 760

590 650 695 740 795

590 650 695 740 795

585 630 675 715 760

565 595 640 680 715

515 540 585 610 650

455 465 505 535 560

365 375 395 425 445

CENA ARANŽMANA PO APT/STUDIJU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 13.990,00 POPUSTI I DOPLATE ZA DODATNE USLUGE: klima-uređaj

doplata na licu mesta 50/75€ po smeni (10/15 noćenja)

bazen

korišćenje bazena i ležaljki je besplatno

40

CENE IZ TABELA SU AKTUELNE U VREME ŠTAMPANJA I PODLOŽNE SU PROMENAMA


GRČKA

HALKIDIKI VRASNA - PEFKOHORI PARALIA

Vila Anastazia

(Filoxenia 3)

Objekat Filoxenia ANASTAZIA je hotel apartmanskog tipa. Nalazi se u mirnom delu Vrasna Paralije na oko 120m udaljenosti od plaže. Sadrži četvorokrevetne studije (dva francuska ležaja), kao i četvorokrevetne i petokrevetne apartmane (četvorokrevetni: po jedan francuski ležaj u spavaćoj sobi i u kuhinjskom delu – spavaća soba je od kuhinje odvojena pregradnim zidom sa svetlarnikom; petokrevetni: pored sadržaja navedenih za četvorokrevetni apartman, poseduje još jedan standardni krevet u kuhinji ili spavaćoj sobi). Sve smeštajne jedinice vile Anastazia (Filoxenia 3) su opremljene kuhinjom (rešo sa jednim ili dva grejna polja, frižider i osnovni potrebni pribor), kupatilom, TV-om, klima-uređajem (uz doplatu prema cenovniku), kao i terasom sa garniturom za sedenje. Studiji/apartmani se nalaze u prizemlju i na prvom spratu. U okviru objekta se nalaze recepcija (besplatan wireless internet oko recepcije), bazen sa ležaljkama, roštilj i dečje igralište. Studiji su veličine cca 22m2 + terasa, a apartmani cca 24m2 + terasa. Vila Filoxenia Anastazia je B+ kategorije i ima sopstveni parking.

VANSEZONSKI PAKET ARANŽMANI SA PREVOZOM 01.06.

TERMIN ► BROJ NOĆENJA ► Vila ▼

Broj odraslih osoba

▼ sfffi 2 3 4 5

ANASTAZIA (FILOXENIA 3)

11.06.

16.06.

25.08.

30.08.

04.09.

09.09.

14.09.

19.09.

10

15

10

15

10

15

10

15

10

15

10

15

10

15

10

15

10

75 65 55 50

95 85 70 65

105 85 75 65

145 120 105 90

130 110 95 85

185 160 140 120

125 110 100 85

175 155 140 120

110 95 85 75

150 130 115 100

95 85 75 65

125 110 95 85

85 75 65 60

105 95 80 75

70 65 55 50

85 80 65 60

60 55 45 35

CENA ARANŽMANA PO OSOBI I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 7.990,00

Cena obuhvata smeštaj u apt/studijima sa uključenim prevozom. U slučaju sopstvenog prevoza, dinarski deo se umanjuje za 2.990,00 u pratnji minimum dve odrasle osobe, dete 0-2 god. besplatno (plaća samo dečju autobusku kartu) / dete 2-12 god. plaća samo dinarski deo minimum naplate u četvorokrevetnim i petokrevetnim smeštajnim jedinicama je iznos u visini cene 3 paketa

11.07/21.07

16.07/26.07

21.07/31.07

26.07/05.08

31.07/10.08

05.08/15.08

10.08/20.08

15.08/25.08

20.08/30.08

ANASTAZIA (FILOXENIA 3)

1/3 STD 1/4 STD 1/4 APT 1/5 APT

06.07/16.07

Tip ▼

01.07/11.07

Vila ▼

26.06/06.07

TERMIN ►

21.06/01.07

ZAKUP APARTMANA/STUDIJA NA 10 NOĆENJA

255

290

325

355

390

415

435

435

435

415

390

345

295

265

295

345

385

420

445

465

465

465

445

420

375

320

290

330

370

395

445

470

495

495

495

470

445

390

340

295

350

390

430

470

495

530

530

530

495

470

415

355

CENA ARANŽMANA PO APT/STUDIJU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 9.990,00

Vila ▼

Tip ▼

21.06/06.07

26.06/11.07

01.07/16.07

06.07/21.07

11.07/26.07

16.07/31.07

21.07/05.08

26.07/10.08

31.07/15.08

05.08/20.08

10.08/25.08

15.08/30.08

20.08/04.09

ZAKUP APARTMANA/STUDIJA NA 15 NOĆENJA

ANASTAZIA (FILOXENIA 3)

1/3 STD 1/4 STD 1/4 APT 1/5 APT

395 410 455 470

450 465 515 545

495 535 565 605

550 595 615 665

595 640 680 715

630 675 715 760

650 695 740 795

650 695 740 795

630 675 715 760

595 640 680 715

540 585 610 650

465 505 535 560

375 395 425 445

TERMIN ►

CENA ARANŽMANA PO APT/STUDIJU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 13.990,00 POPUSTI I DOPLATE ZA DODATNE USLUGE: klima-uređaj

doplata na licu mesta 50/75€ po smeni (10/15 noćenja)

bazen

korišćenje bazena i ležaljki je besplatno

CENE IZ TABELA SU AKTUELNE U VREME ŠTAMPANJA I PODLOŽNE SU PROMENAMA

41


GRČKA GRČKA

PEFKOHORI VRASNA PARALIA - HALKIDIKI

Vila Filoxenia Beach U Vrasna Paraliji, uz samu plažu, nalazi se vila Filoxenia Beach. Vila se sastoji od četvorokrevetnih studija i šestokrevetnih apartmana, smeštenih na prvom i drugom spratu. Sve smeštajne jedinice poseduju terasu sa koje se pruža prelep pogled na more (direktan ili bočni) i opremljene su kuhinjskim delom (rešo sa jednim ili dva grejna polja, frižider i osnovni potrebni pribor), kupatilom, televizorom i klima-uređajem (uz doplatu prema cenovniku). Četvorokrevetni studiji sadrže dva bračna kreveta, dok šestokrevetni apartmani poseduju tri bračna kreveta. Veličina četvorokrevetnih studija je cca 22m2 + terasa, a šestokrevetnih apartmana cca 35m2 + terasa. Vila Filoxenia Beach je B+ kategorije i nema sopstveni parking.

VANSEZONSKI PAKET ARANŽMANI SA PREVOZOM 01.06.

TERMIN ► BROJ NOĆENJA ► Vila ▼

Broj odraslih osoba

▼ sfffi 2 3 4 5-6

FILOXENIA BEACH

11.06.

16.06.

25.08.

30.08.

04.09.

09.09.

14.09.

19.09.

10

15

10

15

10

15

10

15

10

15

10

15

10

15

10

15

10

75 65 55 50

95 85 70 65

105 85 75 65

145 120 105 90

130 110 95 85

185 160 140 120

125 110 100 85

175 155 140 120

110 95 85 75

150 130 115 100

95 85 75 65

125 110 95 85

85 75 65 60

105 95 80 75

70 65 55 50

85 80 65 60

60 55 45 35

CENA ARANŽMANA PO OSOBI I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 7.990,00

Cena obuhvata smeštaj u apt/studijima sa uključenim prevozom. U slučaju sopstvenog prevoza, dinarski deo se umanjuje za 2.990,00 u pratnji minimum dve odrasle osobe, dete 0-2 god. besplatno (plaća samo dečju autobusku kartu) / dete 2-12 god. plaća samo dinarski deo minimum naplate u četvorokrevetnim i većim smeštajnim jedinicama je iznos u visini cene 3 paketa

Tip ▼

21.06/01.07

26.06/06.07

01.07/11.07

06.07/16.07

11.07/21.07

16.07/26.07

21.07/31.07

26.07/05.08

31.07/10.08

05.08/15.08

10.08/20.08

15.08/25.08

20.08/30.08

ZAKUP APARTMANA/STUDIJA NA 10 NOĆENJA

1/3 STD

255

290

325

355

390

415

435

435

435

415

390

345

295

1/4 STD

265

295

345

385

420

445

465

465

465

445

420

375

320

1/6 APT

330

390

435

480

525

555

595

595

595

555

525

460

395

TERMIN ► Vila ▼ FILOXENIA BEACH

CENA ARANŽMANA PO APT/STUDIJU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 9.990,00

Tip ▼

21.06/06.07

26.06/11.07

01.07/16.07

06.07/21.07

11.07/26.07

16.07/31.07

21.07/05.08

26.07/10.08

31.07/15.08

05.08/20.08

10.08/25.08

15.08/30.08

20.08/04.09

ZAKUP APARTMANA/STUDIJA NA 15 NOĆENJA

1/3 STD

395

450

495

550

595

630

650

650

630

595

540

465

375

1/4 STD

410

465

535

595

640

675

695

695

675

640

585

505

395

1/6 APT

525

605

675

740

795

850

890

890

850

795

720

625

495

TERMIN ► Vila ▼ FILOXENIA BEACH

CENA ARANŽMANA PO APT/STUDIJU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 13.990,00 POPUSTI I DOPLATE ZA DODATNE USLUGE: klima-uređaj

42

doplata na licu mesta 50/75€ po smeni (10/15 noćenja) CENE IZ TABELA SU AKTUELNE U VREME ŠTAMPANJA I PODLOŽNE SU PROMENAMA


GRČKA

HALKIDIKI VRASNA - PEFKOHORI PARALIA

Vila Sakis Vila Sakis se nalazi u Vrasna Paraliji, na oko 60m udaljenosti od plaže. Objekat poseduje prostrane apartmane na prvom i drugom spratu. Četvorokrevetni apartmani poseduju dnevni boravak sa kuhinjskim delom (rešo sa jednim ili dva grejna polja, manji frižider i osnovni potrebni pribor) u kojem se nalazi jedan standardni ležaj, odvojenu spavaću sobu sa jednim francuskim i jednim standardnim krevetom, kupatilo i manju terasu. Veći apartmani, koji mogu da prime i do osam osoba, imaju dnevni boravak sa kuhinjskim delom (rešo sa jednim ili dva grejna polja, frižider i osnovni potrebni pribor), dve odvojene spavaće sobe, kupatilo i terasu. Svi apartmani su opremljeni TV-om i klima-uređajem (uračunat u cenu). Veličina apartmana je cca 4060m2 + terasa. Vila Sakis je B kategorije i nema sopstveni parking.

VANSEZONSKI PAKET ARANŽMANI SA PREVOZOM 01.06.

TERMIN ► BROJ NOĆENJA ► Vila ▼

Broj odraslih osoba

▼ s˝iif

10

2 3 4–8

SAKIS

11.06.

15 / / /

16.06. 10

25.08.

15

10

15

30.08. 10

04.09.

09.09.

10

15

15

10

15

10

95 75 65

130 120 170 115 160 100 135 105 95 140 100 140 85 115 90 85 120 85 120 75 100

90 75 65

115 95 85

80 65 60

14.09.

15

10

15

19.09. 10

/ / /

CENA ARANŽMANA PO OSOBI I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 7.990,00

Cena obuhvata smeštaj u apartmanima sa uključenim prevozom. U slučaju sopstvenog prevoza, dinarski deo se umanjuje za 2.990,00 u pratnji minimum tri odrasle osobe, dete 0-2 god. besplatno (plaća samo dečju autobusku kartu) / dete 2-12 god. plaća samo dinarski deo minimum naplate je iznos u visini cene 3 paketa

Tip ▼

21.06/01.07

26.06/06.07

01.07/11.07

06.07/16.07

11.07/21.07

16.07/26.07

21.07/31.07

26.07/05.08

31.07/10.08

05.08/15.08

10.08/20.08

15.08/25.08

20.08/30.08

ZAKUP APARTMANA NA 10 NOĆENJA

1/4 APT

290

330

370

395

445

470

495

495

495

470

445

390

340

1/8 APT

435

495

555

610

665

695

745

745

745

695

665

595

525

TERMIN ► Vila ▼ SAKIS

CENA ARANŽMANA PO APARTMANU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 9.990,00

Tip ▼

21.06/06.07

26.06/11.07

01.07/16.07

06.07/21.07

11.07/26.07

16.07/31.07

21.07/05.08

26.07/10.08

31.07/15.08

05.08/20.08

10.08/25.08

15.08/30.08

20.08/04.09

ZAKUP APARTMANA NA 15 NOĆENJA

1/4 APT

455

515

565

615

680

715

740

740

715

680

610

535

425

1/8 APT

680

770

860

940

1010

1065

1115

1115

1065

1010

925

820

660

TERMIN ► Vila ▼ SAKIS

CENA ARANŽMANA PO APARTMANU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 13.990,00 POPUSTI I DOPLATE ZA DODATNE USLUGE: klima-uređaj

uračunat u cenu

CENE IZ TABELA SU AKTUELNE U VREME ŠTAMPANJA I PODLOŽNE SU PROMENAMA

43


GRČKA GRČKA

PEFKOHORI VRASNA PARALIA - HALKIDIKI

Vila Korali Vila Korali se nalazi u mirnom delu Vrasna Paralije, na oko 20m udaljenosti od plaže. Objekat poseduje trokrevetne i četvorokrevetne studije, kao i četvorokrevetne apartmane sa odvojenom spavaćom sobom. Apartmani (francuski ležaj i dva singl kreveta) se nalaze u niskom prizemlju i imaju svoje zasebne ulaze. Studiji (francuski + singl krevet ili francuski + krevet na sprat) se nalaze u visokom prizemlju i na prvom spratu. Sve smeštajne jedinice vile Korali su opremljene kuhinjom (rešo sa jednim ili dva grejna polja, manji frižider i osnovni potrebni pribor), kupatilom, TV-om, klima-uređajem (uračunat u cenu), kao i terasom sa garniturom za sedenje. U dvorištu vile nalazi se roštilj koji je na raspolaganju gostima. Veličina studija je cca 20-25m2 + terasa, a apartmana cca 30m2 + terasa. Vila Korali je B + kategorije i nema sopstveni parking.

VANSEZONSKI PAKET ARANŽMANI SA PREVOZOM 01.06.

TERMIN ► BROJ NOĆENJA ► Vila ▼

Broj odraslih osoba

▼ s˝iif

2 3 4

KORALI

11.06.

16.06. 10

15

25.08. 10

15

30.08. 10

04.09.

09.09.

14.09.

19.09.

10

15

10

15

15

10

15

10

15

10

15

10

65 55 45

85 70 60

95 75 65

130 120 170 115 160 100 135 105 95 140 100 140 85 115 90 85 120 85 120 75 100

90 75 65

115 95 85

80 65 60

95 80 75

65 55 50

80 65 60

55 45 35

CENA ARANŽMANA PO OSOBI I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 7.990,00

Cena obuhvata smeštaj u apt/studijima sa uključenim prevozom. U slučaju sopstvenog prevoza, dinarski deo se umanjuje za 2.990,00 u pratnji minimum dve odrasle osobe, dete 0-2 god. besplatno (plaća samo dečju autobusku kartu) / dete 2-12 god. plaća samo dinarski deo minimum naplate u četvorokrevetnim studijima/apartmanima je iznos u visini cene 3 paketa

Tip ▼

21.06/01.07

26.06/06.07

01.07/11.07

06.07/16.07

11.07/21.07

16.07/26.07

21.07/31.07

26.07/05.08

31.07/10.08

05.08/15.08

10.08/20.08

15.08/25.08

20.08/30.08

ZAKUP APARTMANA/STUDIJA NA 10 NOĆENJA

1/3 STD

240

275

295

340

370

390

395

395

395

390

370

330

290

TERMIN ► Vila ▼ KORALI

1/4 STD

250

280

330

365

395

425

440

440

440

425

395

355

305

1/4 APT

275

315

350

375

425

445

470

470

470

445

425

370

325

CENA ARANŽMANA PO APT/STUDIJU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 9.990,00

Tip ▼

21.06/06.07

26.06/11.07

01.07/16.07

06.07/21.07

11.07/26.07

16.07/31.07

21.07/05.08

26.07/10.08

31.07/15.08

05.08/20.08

10.08/25.08

15.08/30.08

20.08/04.09

ZAKUP APARTMANA/STUDIJA NA 15 NOĆENJA

1/3 STD

375

420

465

525

565

585

590

590

585

565

515

455

365

TERMIN ► Vila ▼ KORALI

1/4 STD

390

445

510

560

595

645

660

660

645

595

550

480

385

1/4 APT

430

490

535

585

645

680

695

695

680

645

580

510

395

CENA ARANŽMANA PO APT/STUDIJU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 13.990,00 POPUSTI I DOPLATE ZA DODATNE USLUGE: klima-uređaj

44

uračunat u cenu CENE IZ TABELA SU AKTUELNE U VREME ŠTAMPANJA I PODLOŽNE SU PROMENAMA


GRČKA

HALKIDIKI NEA - PEFKOHORI VRASNA

Vila Maria & Spiros U Nea Vrasni, na samom gradskom šetalištu, nalazi se vila Maria & Spiros. Većina smeštajnih jedinica poseduje terasu sa koje se pruža pogled na more i dugu peskovitu plažu. Vila se sastoji od dvokrevetnih i trokrevetnih studija i četvorokrevetnih apartmana, smeštenih na prvom spratu. Pored dela za spavanje i opremljene kuhinje (rešo sa jednim ili dva grejna polja, manji frižider i osnovni potrebni pribor), sve sobe imaju TV i klima-uređaj (uračunat u cenu). Veličina dvokrevetnih studija je cca 18m² + terasa, trokrevetnih studija cca 22m² + terasa, a apartmana cca 25m² + terasa. Vila Maria & Spiros je B kategorije i nema sopstveni parking.

VANSEZONSKI PAKET ARANŽMANI SA PREVOZOM 01.06.

TERMIN ► BROJ NOĆENJA ► Vila ▼

Broj odraslih osoba

MARIA & SPIROS

11.06.

10

15

25.08. 10

30.08.

10

15

10

2

65

85

95

3

55

70

75

95

140 100 140

85

4

45

60

65

90

85

120

75

▼ sjjjf

15

16.06.

15

10

15

14.09.

15

130 120 170 115 160 100 135

90

115

80

/

105

115

75

95

65

/

100

65

85

60

/

120

10

09.09.

10

85

15

04.09.

10

15

19.09. 10

CENA ARANŽMANA PO OSOBI I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 7.990,00

Cena obuhvata smeštaj u apt/studijima sa uključenim prevozom. U slučaju sopstvenog prevoza, dinarski deo se umanjuje za 2.990,00 u pratnji minimum dve odrasle osobe, dete 0-2 god. besplatno (plaća samo dečju autobusku kartu) / dete 2-12 god. plaća samo dinarski deo / za jednu osobu u dvokrevetnom studiju, doplata 60% na devizni deo / minimum naplate u četvorokrevetnim apartmanima je iznos u visini cene 3 paketa

Tip ▼

21.06/01.07

26.06/06.07

01.07/11.07

06.07/16.07

11.07/21.07

16.07/26.07

21.07/31.07

26.07/05.08

31.07/10.08

05.08/15.08

10.08/20.08

15.08/25.08

20.08/30.08

ZAKUP APARTMANA/STUDIJA NA 10 NOĆENJA

1/2 STD

250

290

320

360

390

415

425

425

425

415

390

350

295

TERMIN ► Vila ▼ MARIA & SPIROS

1/3 STD

295

340

375

415

455

485

510

510

510

485

455

395

350

1/4 APT

360

410

460

495

555

585

625

625

625

585

555

485

425

CENA ARANŽMANA PO APT/STUDIJU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 9.990,00

Tip ▼

21.06/06.07

26.06/11.07

01.07/16.07

06.07/21.07

11.07/26.07

16.07/31.07

21.07/05.08

26.07/10.08

31.07/15.08

05.08/20.08

10.08/25.08

15.08/30.08

20.08/04.09

ZAKUP APARTMANA/STUDIJA NA 15 NOĆENJA

1/2 STD

395

450

495

555

595

625

635

635

625

595

545

470

375

1/3 STD

465

525

580

640

695

740

765

765

740

695

620

545

440

1/4 APT

565

640

710

770

845

895

935

935

895

845

760

665

535

TERMIN ► Vila ▼ MARIA & SPIROS

CENA ARANŽMANA PO APT/STUDIJU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 13.990,00 POPUSTI I DOPLATE ZA DODATNE USLUGE: klima-uređaj

uračunat u cenu

jedna osoba u 1/2 STD

popust 20% na cenu zakupa dvokrevetnog studija

CENE IZ TABELA SU AKTUELNE U VREME ŠTAMPANJA I PODLOŽNE SU PROMENAMA

45


GRČKA GRČKA

PEFKOHORI - HALKIDIKI LEPTOKARIJA

LEPTOKARIJA

Leptokarija (u prevodu Selo lešnika) se nalazi u okrugu Pijerija, na oko 90km udaljenosti od Soluna. Nalazi se na obali Egejskog mora, a ispod planine Olimp, tako da se planinska i morska vazdušna struja ovde susreću, dajući time Leptokariji epitet vazdušne banje. Iako je prvenstveno idealno mesto za miran porodični odmor, veliki izbor taverni, kafića, prodavnica, diskoteka i ostalih sadržaja učiniće Leptokariju primamljivom i onima koji očekuju nešto dinamičnije letovanje.

IZLETI

Naš partner: +30 23520 33051

METEORA

SOLUN

WATERLAND

ATINA

SKIJATOS

GRČKO VEČE

Svi izleti su fakultativni i u organizaciji našeg partnera Leptokaria tours, gde se i vrše uplate i prijavljivanje za izlete.

46


GRČKA

HALKIDIKILEPTOKARIJA - PEFKOHORI

Vila Atrium Objekat Atrium je hotel apartmanskog tipa. Nalazi se u mirnom delu Leptokarije, na oko 200m udaljenosti od plaže. Sadrži dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije, smeštene u visokom prizemlju i na prvom i drugom spratu vile. Sve smeštajne jedinice vile Atrium su opremljene kuhinjom (rešo sa jednim ili dva grejna polja, manji frižider i osnovni potrebni pribor), kupatilom, TV-om, klima-uređajem (uračunat u cenu), kao i terasom sa garniturom za sedenje (prostor za konzumiranje cigareta). U okviru objekta se nalazi recepcija sa velikim holom (besplatan wireless internet oko recepcije), kao i bazen sa ležaljkama. Studiji su veličine cca 22m2 + terasa. Vila Atrium je B+ kategorije i nema sopstveni parking.

VANSEZONSKI PAKET ARANŽMANI SA PREVOZOM Vila ▼

TERMIN ► BROJ NOĆENJA ► Broj odraslih osoba ATRIUM

27.05/06.06

06.06/16.06

16.06/26.06

04.09/14.09

14.09/24.09

24.09/04.10

10

10

10

10

10

10

55 45 35

75 65 55

125 100 80

100 90 80

70 60 50

45 35 25

2 3 4

CENA ARANŽMANA PO OSOBI I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 7.990,00

Cena obuhvata smeštaj u studijima sa uključenim prevozom. U slučaju sopstvenog prevoza, dinarski deo se umanjuje za 2.990,00 u pratnji minimum dve odrasle osobe, dete 0-2 god. besplatno (plaća samo dečju autobusku kartu) / dete 2-12 god. plaća samo dinarski deo / za jednu osobu u dvokrevetnom studiju, doplata 60% na devizni deo / minimum naplate u četvorokrevetnim studijima je iznos u visini cene 3 paketa

ZAKUP STUDIJA NA 10 NOĆENJA TERMIN ► Vila ▼ ATRIUM

Tip ▼ 1/2 STD 1/3 STD 1/4 STD

26.06/06.07

06.07/16.07

16.07/26.07

26.07/05.08

05.08/15.08

15.08/25.08

25.08/04.09

280 305 330

345 375 405

390 420 455

425 455 490

405 435 470

360 385 415

265 285 300

CENA ARANŽMANA PO STUDIJU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 9.990,00 POPUSTI I DOPLATE ZA DODATNE USLUGE: dodatna osoba

prva dodatna osoba do 6 godina besplatno i koristi zajednički ležaj

klima-uređaj

uračunat u cenu

BAZEN

korišćenje bazena i ležaljki je besplatno; radno vreme bazena 11:00-14:30 i 17:30-19:30

jedna osoba u 1/2 STD

popust 20% na cenu zakupa dvokrevetnog studija

CENE IZ TABELA SU AKTUELNE U VREME ŠTAMPANJA I PODLOŽNE SU PROMENAMA

47


GRČKA GRČKA

PEFKOHORI - HALKIDIKI LEPTOKARIJA

Vila Lazaros Vila Lazaros se nalazi u mirnom delu Leptokarije, na oko 160m udaljenosti od plaže. Sastoji se od dvokrevetnih, trokrevetnih i četvorokrevetnih studija koji se nalaze u prizemlju i na prvom i drugom spratu vile. Svi studiji sadrže kuhinju (rešo sa jednim ili dva grejna polja, manji frižider i osnovni potrebni pribor), deo za spavanje sa dva, tri ili četiri kreveta (u pojedinim smeštajnim jedinicama, četvrti krevet je izdvojen u posebnoj maloj sobi), kupatilo i terasu. Opremljeni su klima-uređajem (uračunat u cenu), TV-om i wireless internetom. Veličina studija je cca 20-25m2 + terasa. Vila Lazaros je B kategorije i nema sopstveni parking.

VANSEZONSKI PAKET ARANŽMANI SA PREVOZOM TERMIN ► BROJ NOĆENJA ► Vila ▼

Broj odraslih osoba

LAZAROS

01.06/11.06

11.06/21.06

21.06/01.07

30.08/09.09

09.09/19.09

19.09/29.09

10

10

10

10

10

10

2

55

75

125

100

70

45

3

45

65

100

90

60

35

4

35

55

80

80

50

25

CENA ARANŽMANA PO OSOBI I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 7.990,00

Cena obuhvata smeštaj u studijima sa uključenim prevozom. U slučaju sopstvenog prevoza, dinarski deo se umanjuje za 2.990,00 u pratnji minimum dve odrasle osobe, dete 0-2 god. besplatno (plaća samo dečju autobusku kartu) / dete 2-12 god. plaća samo dinarski deo / za jednu osobu u dvokrevetnom studiju, doplata 60% na devizni deo / minimum naplate u četvorokrevetnim studijima je iznos u visini cene 3 paketa

Tip ▼

01.06/11.06

11.06/21.06

21.06/01.07

01.07/11.07

11.07/21.07

21.07/31.07

31.07/10.08

10.08/20.08

20.08/30.08

30.08/09.09

09.09/19.09

19.09/29.09

EKONOMIK PAKETI - 10 NOĆENJA PO OSOBI SA PREVOZOM

1/2 STD

69

94

134

164

184

194

199

189

164

119

89

64

1/3 STD

64

84

114

129

144

154

159

149

129

104

79

54

TERMIN ► Vila ▼ LAZAROS*

CENA ARANŽMANA PO OSOBI I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 3.990,00

Cena obuhvata smeštaj u studijima sa uključenim autobuskim prevozom. U slučaju sopstvenog prevoza, dinarski deo se umanjuje za 2.990,00.

POPUSTI I DOPLATE ZA DODATNE USLUGE: dodatna osoba prva dodatna osoba 0-6 godina starosti plaća samo dečju autobusku kartu i koristi zajednički ležaj klima-uređaj uračunat u cenu jedna osoba u 1/2 STD

doplata 50% na cenu aranžmana

spajanje smena Lazaros*

autobuski prevoz: za svaku dodatnu smenu, dinarski deo umanjuje za 2.990,00 trokrevetni studio sa kosim plafonom u kupatilu

Tip ▼

01.07/11.07

11.07/21.07

21.07/31.07

31.07/10.08

10.08/20.08

20.08/30.08

ZAKUP STUDIJA NA 10 NOĆENJA

1/2 STD

280

340

380

395

360

285

1/3 STD

305

370

415

430

385

310

1/4 STD

330

405

450

465

420

335

TERMIN ► Vila ▼ LAZAROS

CENA ARANŽMANA PO STUDIJU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 9.990,00 POPUSTI I DOPLATE ZA DODATNE USLUGE: dodatna osoba prva dodatna osoba 0-6 godina starosti plaća samo dečju autobusku kartu i koristi zajednički ležaj klima-uređaj uračunat u cenu jedna osoba u 1/2 STD popust 20% na cenu zakupa dvokrevetnog studija

48

CENE IZ TABELA SU AKTUELNE U VREME ŠTAMPANJA I PODLOŽNE SU PROMENAMA


GRČKA

HALKIDIKILEPTOKARIJA - PEFKOHORI

Vila Oniro Vila Oniro se nalazi u mirnom delu Leptokarije, na oko 200m udaljenosti od plaže. Sastoji se od trokrevetnih i četvorokrevetnih studija koji se nalaze na prvom i drugom spratu, kao i u potkrovlju vile. Svi studiji sadrže kuhinju (rešo sa jednim ili dva grejna polja, manji frižider i osnovni potrebni pribor), deo za spavanje (sa tri ili četiri kreveta), kupatilo i terasu. Opremljeni su klima-uređajem (uračunat u cenu), TV-om i wireless internetom. Veličina studija je cca 22m2 + terasa. Vila Oniro je B kategorije i nema sopstveni parking.

VANSEZONSKI PAKET ARANŽMANI SA PREVOZOM TERMIN ► BROJ NOĆENJA ► Vila ▼

Broj odraslih osoba

01.06/11.06

11.06/21.06

21.06/01.07

30.08/09.09

09.09/19.09

19.09/29.09

10

10

10

10

10

10

55

75

125

100

70

45

2 ONIRO

3

45

65

100

90

60

35

4

35

55

80

80

50

25

CENA ARANŽMANA PO OSOBI I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 7.990,00

Cena obuhvata smeštaj u studijima sa uključenim prevozom. U slučaju sopstvenog prevoza, dinarski deo se umanjuje za 2.990,00 u pratnji minimum dve odrasle osobe, dete 0-2 god. besplatno (plaća samo dečju autobusku kartu) / dete 2-12 god. plaća samo dinarski deo minimum naplate u četvorokrevetnim studijima je iznos u visini cene 3 paketa

Tip ▼

01.06/11.06

11.06/21.06

21.06/01.07

01.07/11.07

11.07/21.07

21.07/31.07

31.07/10.08

10.08/20.08

20.08/30.08

30.08/09.09

09.09/19.09

19.09/29.09

EKONOMIK PAKETI - 10 NOĆENJA PO OSOBI SA PREVOZOM

1/2 STD

69

94

134

164

184

194

199

189

164

119

89

64

1/3 STD

64

84

114

129

144

154

159

149

129

104

79

54

TERMIN ► Vila ▼ ONIRO*

CENA ARANŽMANA PO OSOBI I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 3.990,00

Cena obuhvata smeštaj u studijima sa uključenim autobuskim prevozom. U slučaju sopstvenog prevoza, dinarski deo se umanjuje za 2.990,00.

POPUSTI I DOPLATE ZA DODATNE USLUGE: dodatna osoba prva dodatna osoba 0-6 godina starosti plaća samo dečju autobusku kartu i koristi zajednički ležaj klima-uređaj uračunat u cenu jedna osoba u 1/2 STD

doplata 50% na cenu aranžmana

spajanje smena Oniro*

autobuski prevoz: za svaku dodatnu smenu, dinarski deo umanjuje za 2.990,00 trokrevetni studio u potkrovlju sa krovnom kosinom

Tip ▼

01.07/11.07

11.07/21.07

21.07/31.07

31.07/10.08

10.08/20.08

20.08/30.08

ZAKUP STUDIJA NA 10 NOĆENJA

1/2 STD

280

340

380

395

360

285

1/3 STD

305

370

415

430

385

310

1/4 STD

330

405

450

465

420

335

TERMIN ► Vila ▼ ONIRO

CENA ARANŽMANA PO STUDIJU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 9.990,00 POPUSTI I DOPLATE ZA DODATNE USLUGE: dodatna osoba prva dodatna osoba 0-6 godina starosti plaća samo dečju autobusku kartu i koristi zajednički ležaj klima-uređaj uračunat u cenu jedna osoba u 1/2 STD popust 20% na cenu zakupa dvokrevetnog studija CENE IZ TABELA SU AKTUELNE U VREME ŠTAMPANJA I PODLOŽNE SU PROMENAMA

49


GRČKA GRČKA

PEFKOHORI - HALKIDIKI LEPTOKARIJA

NOVO U PONUDI

Vila Apolon Vila Apolon se nalazi u mirnom delu Leptokarije, na oko 190m udaljenosti od plaže. Sastoji se od trokrevetnih studija koji se nalaze u prizemlju i na prvom spratu vile. Svi studiji sadrže kuhinju (rešo sa jednim ili dva grejna polja, manji frižider i osnovni potrebni pribor), deo za spavanje sa tri kreveta, kupatilo i terasu. Opremljeni su klima-uređajem (uračunat u cenu) i TV-om. U okviru objekta se nalazi recepcija sa holom (besplatan wireless internet oko recepcije). Veličina studija je cca 20-25m2 + terasa. Vila Apolon je B+ kategorije i nema sopstveni parking.

VANSEZONSKI PAKET ARANŽMANI SA PREVOZOM Vila ▼

TERMIN ► BROJ NOĆENJA ► Broj odraslih osoba APOLON

27.05/06.06

06.06/16.06

16.06/26.06

04.09/14.09

14.09/24.09

24.09/04.10

10

10

10

10

10

10

50 40

70 60

120 95

95 85

65 55

40 30

2 3

CENA ARANŽMANA PO OSOBI I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 7.990,00

Cena obuhvata smeštaj u studijima sa uključenim prevozom. U slučaju sopstvenog prevoza, dinarski deo se umanjuje za 2.990,00 u pratnji minimum dve odrasle osobe, dete 0-2 god. besplatno (plaća samo dečju autobusku kartu) / dete 2-12 god. plaća samo dinarski deo za jednu osobu u dvokrevetnom studiju, doplata 60% na devizni deo

ZAKUP STUDIJA NA 10 NOĆENJA TERMIN ► Vila ▼ APOLON

Tip ▼ 1/2 STD 1/3 STD

26.06/06.07

06.07/16.07

16.07/26.07

26.07/05.08

05.08/15.08

15.08/25.08

25.08/04.09

245 270

315 340

370 405

390 425

385 415

330 355

245 265

CENA ARANŽMANA PO STUDIJU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 9.990,00 POPUSTI I DOPLATE ZA DODATNE USLUGE: klima-uređaj

uračunat u cenu

dodatna osoba

prva dodatna osoba do 6 godina besplatno i koristi zajednički ležaj

jedna osoba u 1/2 STD

popust 20% na cenu zakupa dvokrevetnog studija

50

CENE IZ TABELA SU AKTUELNE U VREME ŠTAMPANJA I PODLOŽNE SU PROMENAMA


GRČKA

HALKIDIKILEPTOKARIJA - PEFKOHORI

Vila Maria se nalazi u centralnom delu Leptokarije, na oko 450m udaljenosti od plaže. Sastoji se od dvokrevetnih, trokrevetnih i četvorokrevetnih studija koji se nalaze na prvom i drugom spratu vile. Svi studiji sadrže kuhinju (rešo sa jednim ili dva grejna polja, manji frižider i osnovni potrebni pribor), deo za spavanje sa dva, tri ili četiri kreveta (pojedini su francuski ležajevi), kupatilo i terasu. Opremljeni su klima-uređajem (uračunat u cenu u periodu 01.07-30.08.2015), TV-om i wireless interenetom. Veličina studija je cca 20-25m2 + terasa. Vila Maria je B kategorije i nema sopstveni parking.

NOVO U PONUDI

Vila Maria

Tip ▼

01.06/11.06

11.06/21.06

21.06/01.07

01.07/11.07

11.07/21.07

21.07/31.07

31.07/10.08

10.08/20.08

20.08/30.08

30.08/09.09

09.09/19.09

19.09/29.09

EKONOMIK PAKETI - 10 NOĆENJA PO OSOBI SA PREVOZOM

1/2 STD

69

94

134

164

184

194

199

189

164

119

89

64

1/3 STD

64

84

114

129

144

154

159

149

129

104

79

54

1/4 STD

54

69

94

109

124

129

134

124

109

89

69

49

TERMIN ► Vila ▼ MARIA

CENA ARANŽMANA PO OSOBI I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 3.990,00

Cena obuhvata smeštaj u studijima sa uključenim autobuskim prevozom. U slučaju sopstvenog prevoza, dinarski deo se umanjuje za 2.990,00.

POPUSTI I DOPLATE ZA DODATNE USLUGE: dodatna osoba

prva dodatna osoba 0-6 godina starosti plaća samo dečju autobusku kartu i koristi zajednički ležaj

jedna osoba u 1/2 STD

doplata 50% na cenu aranžmana

klima-uređaj

uračunat u cenu 01.07-30.08.2015, u svim ostalim terminima doplata na licu mesta 30€ po smeni

spajanje smena

autobuski prevoz: za svaku dodatnu smenu, dinarski deo umanjuje za 2.990,00

CENE IZ TABELA SU AKTUELNE U VREME ŠTAMPANJA I PODLOŽNE SU PROMENAMA

51


GRČKA GRČKA

PEFKOHORI - HALKIDIKI TASOS

TASOS

Prelepi TASOS, ostrvo maslina, vina, smokava i sunca, najsevernije je ostrvo Egejskog arhipelaga. Bilo je u rukama Feničana, zatim Grka, potom Turaka i, konačno, danas opet Grka. Svaka kultura je ostavila svoj trag pod Ipsarion planinom. Ostrvo Tasos će Vas očarati gostoprimstvom ostrvljana i lepotom zelenila. Zbog bujne vegetacije i nepreglednih borovih šuma, nazivaju ga poetskim imenom: ŠUMA KOJA PLUTA. Lepotu Tasosa odlikuje i veliki broj plaža, skrivenih uvala, maslinjaka, a ostrvo je poznato po dobrom vinu, medu i maslinama. Mnoštvo je razloga zbog kojih mnogi žele da doplove i ponovo udahnu neodoljivi miris “dijamanta Egeja”.

Naš partner na Tasosu

+30 25930 23543

IZLETI

OSTRVSKA TURA

KRSTARENJE BRODOM

GRČKO VEČE

KAVALA FILIPI

Svi izleti su fakultativni i u organizaciji grčkog partnera Mythos travel, gde se i vrše uplate i prijavljivanje za izlete.

52


GRČKA

TASOS HALKIDIKI - SKALA - PEFKOHORI POTAMIA

Vila Aleksandros Vila Aleksandros se nalazi na oko 80m udaljenosti od plaže i spada u red luksuznije opremljenih vila apartmanskog tipa. Svaki apartman ima odvojenu spavaću sobu (bračni krevet), drugu prostoriju u kojoj se nalazi dnevni boravak (kauč na razvlačenje) i u njemu kompletno opremljena kuhinja (rešo sa jednim ili dva grejna polja, frižider i sav potrebni pribor), TV, DVD plejer i klima-uređaj (sve uračunato u cenu), kupatilo (poseduje fen) i terasu sa garniturom za sedenje. Veličina apartmana je cca 35m2 + terasa. Vila Aleksandros je B+ kategorije i nema sopstveni parking.

VANSEZONSKI PAKET ARANŽMANI SA PREVOZOM 23.05.

TERMIN ►

02.06.

07.06.

12.06.

17.06.

10.09.

15.09. 20.09.

BROJ NOĆENJA ► Vila ▼

Broj odraslih osoba

▼ sjjjf

2 3

ALEKSANDROS

10

15

10

15

10

15

10

15

10

15

10

15

10

70 50

90 65

90 70

120 95

100 80

140 110

110 90

160 130

135 110

200 165

105 80

110 85

80 60

CENA ARANŽMANA PO OSOBI I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 8.990,00

Cena obuhvata smeštaj u apartmanima sa uključenim prevozom. U slučaju sopstvenog prevoza, dinarski deo se umanjuje za 4.990,00 u pratnji minimum tri odrasle osobe, dete 0-2 god. besplatno (plaća samo dečju autobusku kartu) / dete 2-12 god. plaća samo dinarski deo / dodatna odrasla osoba koja koristi pomoćni ležaj, plaća samo dinarski deo / minimum naplate je iznos u visini cene 3 paketa trajekt za Tasos nije uračunat u cenu i doplaćuje se na licu mesta

Vila ▼

Tip ▼

22.06/02.07

27.06/07.07

02.07/12.07

07.07/17.07

12.07/22.07

17.07/27.07

22.07/01.08

27.07/06.08

01.08/11.08

06.08/16.08

11.08/21.08

16.08/26.08

21.08/31.08

26.08/05.09

31.08/10.09

05.09/15.09

ZAKUP APARTMANA NA 10 NOĆENJA

ALEKSANDROS

1/3+1 APT

425

460

485

535

580

625

665

670

665

640

610

565

515

435

350

295

TERMIN ►

CENA ARANŽMANA PO APARTMANU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 9.990,00

Vila ▼

Tip ▼

22.06/07.07

27.06/12.07

02.07/17.07

07.07/22.07

12.07/27.07

17.07/01.08

22.07/06.08

27.07/11.08

01.08/16.08

06.08/21.08

11.08/26.08

16.08/31.08

21.08/05.09

26.08/10.09

31.08/15.09

05.09/20.09

ZAKUP APARTMANA NA 15 NOĆENJA

ALEKSANDROS

1/3+1 APT

650

695

755

830

895

960

995

995

970

925

870

795

695

570

475

365

TERMIN ►

CENA ARANŽMANA PO APARTMANU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 13.990,00 POPUSTI I DOPLATE ZA DODATNE USLUGE: klima-uređaj

uračunat u cenu CENE IZ TABELA SU AKTUELNE U VREME ŠTAMPANJA I PODLOŽNE SU PROMENAMA

53


GRČKA GRČKA

PEFKOHORI SKALA POTAMIA - HALKIDIKI - TASOS

Vila Elena Nina Vila Elena Nina je udaljena oko 180 metara od plaže. Svaki apartman ima odvojenu spavaću sobu sa dva spojena standardna kreveta, drugu prostoriju u kojoj se nalazi dnevni boravak sa užim ležajem na razvlačenje i kompletno opremljenom kuhinjom (rešo sa jednim ili dva grejna polja, manji frižider i osnovni potrebni pribor), klima-uređaj (korišćenje uračunato u cenu), TV, kupatilo i veliku ulaznu terasu sa garniturom za sedenje. Smeštajne jedinice se nalaze u visokom prizemlju i na prvom spratu. Vila Elena Nina je B+ kategorije i nema sopstveni parking.

VANSEZONSKI PAKET ARANŽMANI SA PREVOZOM 23.05.

TERMIN ►

02.06.

07.06.

12.06.

17.06.

10.09.

15.09. 20.09.

BROJ NOĆENJA ► Vila ▼

Broj odraslih osoba ELENA NINA

▼ 2

10

15

10

15

10

15

10

15

10

15

10

15

10

60

75

80

105

90

125

100

145

120

175

90

95

70

CENA ARANŽMANA PO OSOBI I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 8.990,00

Cena obuhvata smeštaj u apartmanima sa uključenim prevozom. U slučaju sopstvenog prevoza, dinarski deo se umanjuje za 4.990,00 u pratnji minimum dve odrasle osobe, dete 0-2 god. besplatno (plaća samo dečju autobusku kartu) / dete 2-12 god. plaća samo dinarski deo / dodatna odrasla osoba koja koristi pomoćni ležaj, plaća samo dinarski deo trajekt za Tasos nije uračunat u cenu i doplaćuje se na licu mesta

Vila ▼

Tip ▼

22.06/02.07

27.06/07.07

02.07/12.07

07.07/17.07

12.07/22.07

17.07/27.07

22.07/01.08

27.07/06.08

01.08/11.08

06.08/16.08

11.08/21.08

16.08/26.08

21.08/31.08

26.08/05.09

31.08/10.09

05.09/15.09

ZAKUP APARTMANA NA 10 NOĆENJA

ELENA NINA

1/2+2 APT

365

400

420

470

500

550

590

595

590

560

525

490

450

380

310

260

TERMIN ►

CENA ARANŽMANA PO APARTMANU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 9.990,00

Vila ▼

Tip ▼

22.06/07.07

27.06/12.07

02.07/17.07

07.07/22.07

12.07/27.07

17.07/01.08

22.07/06.08

27.07/11.08

01.08/16.08

06.08/21.08

11.08/26.08

16.08/31.08

21.08/05.09

26.08/10.09

31.08/15.09

05.09/20.09

ZAKUP APARTMANA NA 15 NOĆENJA

ELENA NINA

1/2+2 APT

565

610

655

720

775

845

890

885

855

805

750

695

605

495

415

310

TERMIN ►

CENA ARANŽMANA PO APARTMANU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 13.990,00 POPUSTI I DOPLATE ZA DODATNE USLUGE: klima-uređaj

uračunat u cenu

CENE IZ TABELA SU AKTUELNE U VREME ŠTAMPANJA I PODLOŽNE SU PROMENAMA

54


GRČKA

TASOS HALKIDIKI - GOLDEN - PEFKOHORI BEACH

Vila Makrina Vila Makrina se nalazi na oko 180m udaljenosti od mora. Sastoji se od dvokrevetnih i trokrevetnih studija smeštenih u visokom prizemlju i apartmana tipa “3+2” na prvom spratu. Studiji sadrže manju kuhinju (rešo sa jednim ili dva grejna polja, manji frižider i osnovni potrebni pribor), kupatilo (poseduje fen), deo za spavanje sa dva ili tri ležaja (bračni + sofa) i lepu veliku terasu. Apartmani, pored navedenih sadržaja za studije, poseduju još jednu manju prostoriju u kojoj se nalazi krevet na sprat, sa mogućnošću izvlačenja dodatnog kreveta. Sve smeštajne jedinice su opremljene klima-uređajem (uračunat u cenu), TV-om i telefonom (posebno se naplaćuje na recepciji vile). Vila Makrina je B+ kategorije i nema sopstveni parking.

VANSEZONSKI PAKET ARANŽMANI SA PREVOZOM 23.05.

TERMIN ►

02.06.

07.06.

12.06.

17.06.

10.09.

15.09. 20.09.

BROJ NOĆENJA ► Vila ▼

Broj odraslih osoba

▼ sjjjf 2 3

MAKRINA

10

15

10

15

10

15

10

15

10

15

10

15

10

55 45

70 55

75 65

100 90

85 75

120 105

95 85

140 125

115 100

170 150

85 75

90 80

65 55

CENA ARANŽMANA PO OSOBI I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 8.990,00

Cena obuhvata smeštaj u apt/studijima sa uključenim prevozom. U slučaju sopstvenog prevoza, dinarski deo se umanjuje za 4.990,00 u pratnji minimum dve odrasle osobe, dete 0-2 god. besplatno (plaća samo dečju autobusku kartu) / dete 2-12 god. plaća samo dinarski deo / dodatna odrasla osoba koja koristi pomoćni ležaj, plaća samo dinarski deo / za jednu osobu u dvokrevetnom studiju, doplata 60% na devizni deo minimum naplate u apartmanu je iznos u visini cene 3 paketa trajekt nije uračunat u cenu aranžmana i doplaćuje se na licu mesta

Tip ▼

22.06/02.07

27.06/07.07

02.07/12.07

07.07/17.07

12.07/22.07

17.07/27.07

22.07/01.08

27.07/06.08

01.08/11.08

06.08/16.08

11.08/21.08

16.08/26.08

21.08/31.08

26.08/05.09

31.08/10.09

05.09/15.09

ZAKUP APARTMANA/STUDIJA NA 10 NOĆENJA

1/2 STD

295

325

340

380

405

440

470

475

470

450

425

390

355

305

250

210

1/2+1 STD

340

365

385

430

465

505

535

540

535

520

485

445

410

345

280

235

1/3+2 APT

355

385

405

455

485

530

565

570

565

545

510

470

430

365

295

250

TERMIN ► Vila ▼ MAKRINA

CENA ARANŽMANA PO APT/STUDIJU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 9.990,00

Vila ▼

Tip ▼

22.06/07.07

27.06/12.07

02.07/17.07

07.07/22.07

12.07/27.07

17.07/01.08

22.07/06.08

27.07/11.08

01.08/16.08

06.08/21.08

11.08/26.08

16.08/31.08

21.08/05.09

26.08/10.09

31.08/15.09

05.09/20.09

ZAKUP APARTMANA/STUDIJA NA 15 NOĆENJA

1/2 STD

460

495

530

580

625

675

705

705

685

650

605

555

485

400

335

260

MAKRINA

1/2+1 STD

520

560

605

665

715

775

805

805

785

745

690

635

555

455

375

290

1/3+2 APT

550

585

635

695

750

815

845

845

830

785

725

665

580

475

390

300

TERMIN ►

CENA ARANŽMANA PO APT/STUDIJU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 13.990,00 POPUSTI I DOPLATE ZA DODATNE USLUGE: klima-uređaj

uračunat u cenu

jedna osoba u 1/2 STD popust 20% na cenu zakupa dvokrevetnog studija CENE IZ TABELA SU AKTUELNE U VREME ŠTAMPANJA I PODLOŽNE SU PROMENAMA

55


GRČKA GRČKA

PEFKOHORI GOLDEN BEACH - HALKIDIKI - TASOS

NOVO U PONUDI

Vila Suzi Vila Suzi se nalazi na oko 80 metara udaljenosti od mora. Sastoji se od dvokrevetnih studija smeštenih u prizemlju i na prvom spratu. Studiji sadrže manju kuhinju (rešo sa jednim ili dva grejna polja, manji frižider i osnovni potrebni pribor), kupatilo, deo za spavanje sa dva ležaja (u pojedinim studijima postoji mogućnost ubacivanja pomoćnog kreveta) i terasu sa garniturom za sedenje. Sve smeštajne jedinice su opremljene klima-uređajem (uz doplatu prema cenovniku) i TV-om. Vila Suzi je B kategorije i nema sopstveni parking.

VANSEZONSKI PAKET ARANŽMANI SA PREVOZOM 23.05.

TERMIN ►

02.06.

07.06.

12.06.

17.06.

10.09.

15.09. 20.09.

BROJ NOĆENJA ► Vila ▼

Broj odraslih osoba

▼ sjjjf

2

SUZI

10

15

10

15

10

15

10

15

10

15

10

15

10

50

65

70

95

80

115

90

135

110

165

80

85

60

CENA ARANŽMANA PO OSOBI I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 8.990,00

Cena obuhvata smeštaj u studijima sa uključenim prevozom. U slučaju sopstvenog prevoza, dinarski deo se umanjuje za 4.990,00 u pratnji minimum dve odrasle osobe, dete 0-2 god. besplatno (plaća samo dečju autobusku kartu) / dete 2-12 god. plaća samo dinarski deo / dodatna odrasla osoba koja koristi pomoćni ležaj, plaća samo dinarski deo trajekt za Tasos nije uračunat u cenu i doplaćuje se na licu mesta

Tip ▼

22.06/02.07

27.06/07.07

02.07/12.07

07.07/17.07

12.07/22.07

17.07/27.07

22.07/01.08

27.07/06.08

01.08/11.08

06.08/16.08

11.08/21.08

16.08/26.08

21.08/31.08

26.08/05.09

31.08/10.09

05.09/15.09

ZAKUP STUDIJA NA 10 NOĆENJA

1/2 STD

255

285

295

330

350

385

410

415

410

390

370

340

310

1/2+1 STD

295

320

335

375

405

440

465

470

465

450

420

385

355

265 300

220 245

185 205

TERMIN ► Vila ▼ SUZI

CENA ARANŽMANA PO STUDIJU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 9.990,00

Tip ▼

22.06/07.07

27.06/12.07

02.07/17.07

07.07/22.07

12.07/27.07

17.07/01.08

22.07/06.08

27.07/11.08

01.08/16.08

06.08/21.08

11.08/26.08

16.08/31.08

21.08/05.09

26.08/10.09

31.08/15.09

05.09/20.09

ZAKUP STUDIJA NA 15 NOĆENJA

1/2 STD

395

430

460

505

540

590

620

615

595

565

525

480

420

1/2+1 STD

455

485

520

575

625

670

700

695

680

645

595

545

475

350 395

295 325

225 255

TERMIN ► Vila ▼ SUZI

CENA ARANŽMANA PO STUDIJU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 13.990,00 POPUSTI I DOPLATE ZA DODATNE USLUGE: klima-uređaj

doplata na licu mesta 40/60€ po smeni (10/15 noćenja)

jedna osoba u 1/2 STD popust 20% na cenu zakupa dvokrevetnog studija

56

CENE IZ TABELA SU AKTUELNE U VREME ŠTAMPANJA I PODLOŽNE SU PROMENAMA


ZAKINTOS

GRČKA

ZAKINTOS Zakintos je najjužnije i treće po veličini jonsko ostrvo, poznato po dugim peščanim plažama, kristalnom moru tirkizne boje, blagoj mediteranskoj klimi, kornjačama, vinogradima, maslinama, bogatom istorijskom i kulturnom nasleđu... Priroda je Zakintosu podarila idilične pejzaže na severu, istoku i jugu ostrva, a na zapadnoj strani veliki broj morskih pećina, krševitih uvala i strmih litica duž obale. Najpoznatija plaža na ostrvu je Navagio sa finim belim peskom, tirkiznim morem i poznatom olupinom broda, koja je i zaštitni znak Zakintosa. Ostrvo je i najveći prirodni rezervat na Mediteranu jedne vrste morskih kornjača zvane “Caretta caretta”, koja na peščanim plažama na jugu Zakintosa polaže jaja. Da bi se zaštitila legla i opstanak te vrste, područje je postalo nacionalni primorski park. Laganas se nalazi na južnoj obali ostrva, udaljen 8km od grada Zakintosa. Svoju najveću popularnost duguje lepim peskovitim plažama i noćnom zivotu. Kao najveće i najdinamičnije letovalište na ostrvu, sa plažom dugom skoro 5km i kristalno čistim morem, ujedno i sa mnoštvom noćnih klubova i barova, predstavlja pravi izbor za mlade i one koji se tako osećaju. Vodeni sportovi su ograničeni, zato što “Caretta Caretta” kornjače koriste određeni deo plaže za polaganje jaja.

Naš partner na Zakintosu

IZLETI

NAVAGIO

+30 26950 58000

BLUE CAVE

MARATHONISI

WATER PARK

Svi izleti su fakultativni i u organizaciji grčkog partnera Fidelity travel, gde se i vrše uplate i prijavljivanje za izlete.

57


GRČKA

ZAKINTOS

Vila Statis Vila Statis se nalazi u mirnom delu Laganasa, na oko 30m udaljenosti od duge peščane plaže i oko 200m od glavne ulice. Raspolaže dvokrevetnim studijima (dva standardna kreveta uz mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja), smeštenim u prizemlju i na prvom spratu. Svi studiji poseduju kuhinjski deo, kupatilo, klima-uređaj (uz doplatu prema cenovniku) i terasu sa garniturom za sedenje. U sastavu vile se nalazi i supermarket. Vila Statis nema sopstveni parking.

13.07/23.07

23.07/02.08

02.08/12.08

12.08/22.08

22.08/01.09

01.09/11.09

*11.09/21.09*

*21.09/01.10*

03.07/13.07

STATIS

1/2 STD pom. ležaj

23.06/03.07

Tip

*13.06/23.06*

VILA

*03.06/13.06*

TERMIN ►

*24.05/03.06*

ZAKUP STUDIJA NA 10 NOĆENJA SA PREVOZOM

9900 din

62 39

85 59

113 79

153 89

203 119

243 139

233 139

213 129

163 99

126 89

86 59

61 39

CENA ARANŽMANA PO OSOBI I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 3.990,00

Cena obuhvata smeštaj u studijima sa uključenim autobuskim prevozom. U slučaju sopstvenog prevoza, dinarski deo se ne plaća. POPUSTI I DOPLATE ZA DODATNE USLUGE: dodatna osoba

prva dodatna osoba do 10 godina ostvaruje popust od 50% na cenu aranžmana i koristi zajednički ležaj dva deteta ukupne starosti do 15 godina tretiraju se kao jedna odrasla osoba

jedna osoba u 1/2 STD doplata 50% na cenu aranžmana klima-uređaj

doplata na licu mesta 60€ po smeni

spajanje smena

autobuski prevoz: za svaku dodatnu smenu, cena po osobi se umanjuje za 40€ (umanjenje za smene * iznosi 20€)

specijalna ponuda

za smenu u terminu 24.05-03.06, ne doplaćuje se navedeni dinarski deo aranžmana (3990 dinara)

trajekt i transfer

doplata 20€ po osobi

58

CENE IZ TABELA SU AKTUELNE U VREME ŠTAMPANJA I PODLOŽNE SU PROMENAMA


GRČKA

ZAKINTOS

Vila Mari Vila Mari se nalazi u mirnom delu Laganasa, na oko 50 metara udaljenosti od duge peščane plaže i oko 200m od glavne ulice. Raspolaže dvokrevetnim studijima (dva standardna kreveta), smeštenim u prizemlju i na prvom spratu. Sve smeštajne jedinice poseduju kuhinjski deo, kupatilo, TV, klima-uređaj (uz doplatu prema cenovniku) i terasu sa garniturom za sedenje. Uz konzumaciju pića, gosti mogu da koriste bazen vile Alex koja se nalazi u neposrednoj blizini. Vila Mari nema sopstveni parking.

23.07/02.08

02.08/12.08

12.08/22.08

22.08/01.09

01.09/11.09

*11.09/21.09*

*21.09/01.10*

13.07/23.07

1/2 STD

03.07/13.07

MARI

23.06/03.07

Tip

*13.06/23.06*

VILA

*03.06/13.06*

TERMIN ►

*24.05/03.06*

ZAKUP STUDIJA NA 10 NOĆENJA SA PREVOZOM

9900 din

64

87

115

157

207

247

237

217

167

128

88

63

CENA ARANŽMANA PO OSOBI I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 3.990,00

Cena obuhvata smeštaj u studijima sa uključenim autobuskim prevozom. U slučaju sopstvenog prevoza, dinarski deo se ne plaća.

POPUSTI I DOPLATE ZA DODATNE USLUGE: dodatna osoba

prva dodatna osoba do 10 godina ostvaruje popust od 50% na cenu aranžmana i koristi zajednički ležaj dva deteta ukupne starosti do 15 godina tretiraju se kao jedna odrasla osoba

jedna osoba u 1/2 STD doplata 50% na cenu aranžmana klima-uređaj

doplata na licu mesta 60€ po smeni

spajanje smena

autobuski prevoz: za svaku dodatnu smenu, cena po osobi se umanjuje za 40€ (umanjenje za smene * iznosi 20€)

specijalna ponuda

za smenu u terminu 24.05-03.06, ne doplaćuje se navedeni dinarski deo aranžmana (3990 dinara)

trajekt i transfer

doplata 20€ po osobi

CENE IZ TABELA SU AKTUELNE U VREME ŠTAMPANJA I PODLOŽNE SU PROMENAMA

59


GRČKA

ZAKINTOS

Vila Statis 1 Vila Statis 1 se nalazi u mirnom delu Laganasa, na oko 30m udaljenosti od duge peščane plaže i oko 200m od glavne ulice. Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima (dva ili tri standardna ležaja), smeštenim u prizemlju i na prvom spratu. Svi studiji poseduju kuhinjski deo, kupatilo, klima-uređaj (uz doplatu prema cenovniku), TV i terasu sa garniturom za sedenje. U neposrednoj blizini vile Statis 1 nalazi se supermarket. Vila Statis 1 nema sopstveni parking.

13.07/23.07

23.07/02.08

02.08/12.08

12.08/22.08

22.08/01.09

01.09/11.09

*11.09/21.09*

*21.09/01.10*

03.07/13.07

STATIS 1

1/2 STD 1/3 STD

23.06/03.07

Tip

*13.06/23.06*

VILA

*03.06/13.06*

TERMIN ►

*24.05/03.06*

ZAKUP STUDIJA NA 10 NOĆENJA SA PREVOZOM

9900 din

63 54

86 75

114 99

155 131

205 177

245 209

235 204

215 189

165 144

127 114

87 77

62 54

CENA ARANŽMANA PO OSOBI I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 3.990,00

Cena obuhvata smeštaj u studijima sa uključenim autobuskim prevozom. U slučaju sopstvenog prevoza, dinarski deo se ne plaća. POPUSTI I DOPLATE ZA DODATNE USLUGE: dodatna osoba

prva dodatna osoba do 10 godina ostvaruje popust od 50% na cenu aranžmana i koristi zajednički ležaj dva deteta ukupne starosti do 15 godina tretiraju se kao jedna odrasla osoba

jedna osoba u 1/2 STD doplata 50% na cenu aranžmana klima-uređaj

doplata na licu mesta 60€ po smeni

spajanje smena

autobuski prevoz: za svaku dodatnu smenu, cena po osobi se umanjuje za 40€ (umanjenje za smene * iznosi 20€)

specijalna ponuda

za smenu u terminu 24.05-03.06, ne doplaćuje se navedeni dinarski deo aranžmana (3990 dinara)

trajekt i transfer

doplata 20€ po osobi

60

CENE IZ TABELA SU AKTUELNE U VREME ŠTAMPANJA I PODLOŽNE SU PROMENAMA


GRČKA

ZAKINTOS

Vila Fenix se nalazi u mirnom delu Laganasa, na oko 180m udaljenosti od duge peščane plaže i oko 200m od glavne ulice. Raspolaže dvokrevetnim studijima (dva standardna kreveta) smeštenim u prizemlju i na prvom spratu objekta. Sve smeštajne jedinice poseduju kuhinjski deo, kupatilo, TV, klima-uređaj (uz doplatu prema cenovniku) i terasu sa garniturom za sedenje, i sve su opremljene fenom za kosu. Vila Fenix nema sopstveni parking.

NOVO U PONUDI

Vila Fenix

23.07/02.08

02.08/12.08

12.08/22.08

22.08/01.09

01.09/11.09

*11.09/21.09*

*21.09/01.10*

13.07/23.07

1/2 STD

03.07/13.07

FENIX

23.06/03.07

Tip

*13.06/23.06*

VILA

*03.06/13.06*

TERMIN ►

*24.05/03.06*

ZAKUP STUDIJA NA 10 NOĆENJA SA PREVOZOM

9900 din

65

88

116

159

209

249

239

219

169

129

89

64

CENA ARANŽMANA PO OSOBI I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 3.990,00

Cena obuhvata smeštaj u studijima sa uključenim autobuskim prevozom. U slučaju sopstvenog prevoza, dinarski deo se ne plaća.

POPUSTI I DOPLATE ZA DODATNE USLUGE: dodatna osoba

prva dodatna osoba do 10 godina ostvaruje popust od 50% na cenu aranžmana i koristi zajednički ležaj dva deteta ukupne starosti do 15 godina tretiraju se kao jedna odrasla osoba

jedna osoba u 1/2 STD doplata 50% na cenu aranžmana klima-uređaj

doplata na licu mesta 70€ po smeni

spajanje smena

autobuski prevoz: za svaku dodatnu smenu, cena po osobi se umanjuje za 40€ (umanjenje za smene * iznosi 20€)

specijalna ponuda

za smenu u terminu 24.05-03.06, ne doplaćuje se navedeni dinarski deo aranžmana (3990 dinara)

trajekt i transfer

doplata 20€ po osobi

CENE IZ TABELA SU AKTUELNE U VREME ŠTAMPANJA I PODLOŽNE SU PROMENAMA

61


GRČKA

ZAKINTOS

NOVO U PONUDI

Vila Dinos Vila Dinos se nalazi u mirnom delu centra Laganasa, na oko 50 metara udaljenosti od duge peščane plaže i oko 100 metara od glavne ulice. Raspolaže dvokrevetnim studijima (dva standardna kreveta), smeštenim u prizemlju i na prvom spratu objekta. Svi studiji poseduju kuhinjski deo, kupatilo, klima-uređaj (uz doplatu prema cenovniku) i terasu sa garniturom za sedenje. Vila Dinos nema sopstveni parking.

23.07/02.08

02.08/12.08

12.08/22.08

22.08/01.09

01.09/11.09

*11.09/21.09*

*21.09/01.10*

13.07/23.07

1/2 STD

03.07/13.07

DINOS

23.06/03.07

Tip

*13.06/23.06*

VILA

*03.06/13.06*

TERMIN ►

*24.05/03.06*

ZAKUP STUDIJA NA 10 NOĆENJA SA PREVOZOM

9900 din

62

85

113

153

203

243

233

213

163

126

86

61

CENA ARANŽMANA PO OSOBI I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 3.990,00

Cena obuhvata smeštaj u studijima sa uključenim autobuskim prevozom. U slučaju sopstvenog prevoza, dinarski deo se ne plaća.

POPUSTI I DOPLATE ZA DODATNE USLUGE: dodatna osoba

prva dodatna osoba do 10 godina ostvaruje popust od 50% na cenu aranžmana i koristi zajednički ležaj dva deteta ukupne starosti do 15 godina tretiraju se kao jedna odrasla osoba

jedna osoba u 1/2 STD doplata 50% na cenu aranžmana klima-uređaj

doplata na licu mesta 50€ po smeni

spajanje smena

autobuski prevoz: za svaku dodatnu smenu, cena po osobi se umanjuje za 40€ (umanjenje za smene * iznosi 20€)

specijalna ponuda

za smenu u terminu 24.05-03.06, ne doplaćuje se navedeni dinarski deo aranžmana (3990 dinara)

trajekt i transfer

doplata 20€ po osobi

62

CENE IZ TABELA SU AKTUELNE U VREME ŠTAMPANJA I PODLOŽNE SU PROMENAMA


GRČKA

ZAKINTOS

Vila Albatros Vila Albatros se nalazi u glavnoj ulici, u samom centru Laganasa, na oko 400m udaljenosti od duge peščane plaže. Raspolaže dvokrevetnim (dva standardna kreveta) i trokrevetnim studijima (tri standardna kreveta ili jedan bračni i jedan standardni ležaj), smeštenim u prizemlju i na prvom spratu objekta. Sve smeštajne jedinice poseduju kuhinjski deo, kupatilo, klima-uređaj (uz doplatu prema cenovniku) i terasu sa garniturom za sedenje. Vila Albatros nema sopstveni parking.

13.07/23.07

23.07/02.08

02.08/12.08

12.08/22.08

22.08/01.09

01.09/11.09

*11.09/21.09*

*21.09/01.10*

03.07/13.07

ALBATROS

1/2 STD 1/3 STD

23.06/03.07

Tip

*13.06/23.06*

VILA

*03.06/13.06*

TERMIN ►

*24.05/03.06*

ZAKUP STUDIJA NA 10 NOĆENJA SA PREVOZOM

9900 din

65 55

88 77

116 99

159 133

209 179

249 212

239 206

219 191

169 146

129 116

89 79

64 56

CENA ARANŽMANA PO OSOBI I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 3.990,00

Cena obuhvata smeštaj u studijima sa uključenim autobuskim prevozom. U slučaju sopstvenog prevoza, dinarski deo se ne plaća.

POPUSTI I DOPLATE ZA DODATNE USLUGE: dodatna osoba

prva dodatna osoba do 10 godina ostvaruje popust od 50% na cenu aranžmana i koristi zajednički ležaj dva deteta ukupne starosti do 15 godina tretiraju se kao jedna odrasla osoba

jedna osoba u 1/2 STD doplata 50% na cenu aranžmana klima-uređaj

doplata na licu mesta 70€ po smeni

spajanje smena

autobuski prevoz: za svaku dodatnu smenu, cena po osobi se umanjuje za 40€ (umanjenje za smene * iznosi 20€)

specijalna ponuda

za smenu u terminu 24.05-03.06, ne doplaćuje se navedeni dinarski deo aranžmana (3990 dinara)

trajekt i transfer

doplata 20€ po osobi

CENE IZ TABELA SU AKTUELNE U VREME ŠTAMPANJA I PODLOŽNE SU PROMENAMA

63


GRČKA

LEFKADA

LEFKADA

Lefkada je ostrvo Jonskog arhipelaga, nalazi se južno od Krfa i severoistočno od Kefalonije, a sa kontinentalnim delom Grčke je povezana pokretnim mostom. Lefkadu sa razlogom zovu ostrvom boja: bela boja stena, šljunka i peska po kojima je ostrvo i dobilo ime (lefko-belo); nijanse plave boje mora koje se mogu uporediti samo sa morima dalekih, egzotičnih destinacija; zelenilo borova, čempresa, maslina i šarenilo cveća… Pored veličanstvenih i nesvakidašnjih prirodnih lepota, ostrvo obiluje i kulturnim i zabavnim sadržajima. Nidri je turističko mesto smešteno na jugoistoku Lefkade, u prirodnoj luci, okruženo bujnim zelenilom. Nasuprot njemu se nalaze ostrva Skorpios, Skorpidi, Maduri, Sparti i, nešto dalje, Meganisi. Iz Nidrija polaze brodići koji vode do svih navedenih ostrva. Nekada malo ribarsko seoce danas je živopisan gradić koga čini jedna ulica prepuna prodavnica, kafića i restorana uz obalu sa pogledom na marinu.

Naš partner na Lefkadi

IZLETI

ITAKA

+30 26450 92136

KRSTARENJE

KEFALONIJA

GRČKO VEČE

Svi izleti su fakultativni i u organizaciji grčkog partnera Avis travel, gde se i vrše uplate i prijavljivanje za izlete.

64


LEFKADA

GRČKA

Vila Vasia Vila Vasia se nalazi u mirnom delu centra Nidrija. Udaljena je oko 200m od mora i oko 100m od samog centra gradića. Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima i apartmanima smeštenim u prizemlju, na prvom i drugom spratu (dva ili tri standardna kreveta, kuhinjski deo, kupatilo, TV, klima-uređaj uz doplatu i terasa sa garniturom za sedenje). Četvorokrevetni apartmani smešteni su u prizemlju i na prvom spratu (dve sobe sa po dva standardna kreveta, trpezarija sa kuhinjskim delom, kupatilo, TV, klima-uređaj uz doplatu i dve terase sa garniturama za sedenje). Vila Vasia je B kategorije i u dvorištu vile postoji mogućnost parkiranja.

Tip ▼

29.05/08.06

08.06/18.06

18.06/28.06

28.06/08.07

08.07/18.07

18.07/28.07

28.07/07.08

07.08/17.08

17.08/27.08

27.08/06.09

06.09/16.09

16.09/26.09

ZAKUP APARTMANA/STUDIJA NA 10 NOĆENJA SA PREVOZOM

1/2 STD

85

112

146

185

229

269

269

269

229

186

156

114

1/3 APT

73

96

127

155

186

229

229

229

189

161

138

103

1/4 APT

69

93

116

145

176

218

218

218

181

152

130

98

TERMIN ► Vila ▼ VASIA

CENA ARANŽMANA PO OSOBI I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 3.990,00 Cena obuhvata smeštaj u apt/studijima sa uključenim autobuskim prevozom. U slučaju sopstvenog prevoza, dinarski deo se ne plaća.

POPUSTI I DOPLATE ZA DODATNE USLUGE: dodatna osoba

prva dodatna osoba do 10 godina starosti ostvaruje popust od 50% na cenu aranžmana i koristi zajednički ležaj; dva deteta ukupne starosti do 15 godina tretiraju se kao jedna odrasla osoba

klima-uređaj

doplata na licu mesta 50€ po smeni

jedna osoba u 1/2 STD doplata 50% na cenu aranžmana spajanje smena

autobuski prevoz: za svaku dodatnu smenu, cena po osobi se umanjuje za 40€

CENE IZ TABELA SU AKTUELNE U VREME ŠTAMPANJA I PODLOŽNE SU PROMENAMA

65


GRČKA

LEFKADA

Vila Gatsulis Vila Gatsulis se nalazi u mirnom delu gradića Nidri. Udaljena je oko 200m od mora i 100m od glavne ulice. Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima i četvorokrevetnim apartmanima smeštenim u prizemlju i na prvom spratu. Sve smeštajne jedinice sadrže deo za spavanje, kuhinju, kupatilo i terasu, i opremljene su TV-om i klima-uređajem (uz doplatu prema cenovniku). Uz konzumaciju pića, gosti mogu da koriste bazen obližnjeg hotela Bel Air. Vila Gatsulis je B kategorije i ima sopstveni parking.

Vila ▼

Tip ▼

29.05/08.06

08.06/18.06

18.06/28.06

28.06/08.07

08.07/18.07

18.07/28.07

28.07/07.08

07.08/17.08

17.08/27.08

27.08/06.09

06.09/16.09

16.09/26.09

ZAKUP APARTMANA/STUDIJA NA 10 NOĆENJA SA PREVOZOM

1/2 STD

69

94

132

159

209

259

259

259

209

176

154

112

GATSULIS

1/2+1 STD

62

84

118

137

173

214

214

214

177

154

134

102

1/4 APT

59

74

102

119

159

199

199

199

169

145

120

90

TERMIN ►

CENA ARANŽMANA PO OSOBI I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 3.990,00 Cena obuhvata smeštaj u studijima sa uključenim autobuskim prevozom. U slučaju sopstvenog prevoza, dinarski deo se ne plaća.

POPUSTI I DOPLATE ZA DODATNE USLUGE: dodatna osoba

prva dodatna osoba do 10 godina starosti ostvaruje popust od 50% na cenu aranžmana i koristi zajednički ležaj; dva deteta ukupne starosti do 15 godina tretiraju se kao jedna odrasla osoba

klima-uređaj

doplata na licu mesta 50€ po smeni

jedna osoba u 1/2 STD doplata 50% na cenu aranžmana spajanje smena

66

autobuski prevoz: za svaku dodatnu smenu, cena po osobi se umanjuje za 40€ CENE IZ TABELA SU AKTUELNE U VREME ŠTAMPANJA I PODLOŽNE SU PROMENAMA


LEFKADA

GRČKA

Vila Tomas Vila Tomas se nalazi u mirnom delu gradića Nidri. Udaljena je oko 350m od mora i oko 300m od glavne ulice. Raspolaže dvokrevetnim studijima smeštenim u visokom prizemlju i na prvom spratu vile. Sve smeštajne jedinice sadrže deo za spavanje, kuhinju, kupatilo, terasu i opremljene su klima-uređajem (uz doplatu prema cenovniku) i TV-om. Uz konzumaciju pića, gosti mogu da koriste bazen obližnjeg hotela George. Vila Tomas je C kategorije i nema sopstveni parking.

Tip ▼

29.05/08.06

08.06/18.06

18.06/28.06

28.06/08.07

08.07/18.07

18.07/28.07

28.07/07.08

07.08/17.08

17.08/27.08

27.08/06.09

06.09/16.09

16.09/26.09

ZAKUP STUDIJA NA 10 NOĆENJA SA PREVOZOM

1/2 STD

67

89

117

149

199

239

239

239

199

171

144

107

pom. ležaj

47

69

96

104

109

119

119

119

109

104

96

79

TERMIN ► Vila ▼ TOMAS

CENA ARANŽMANA PO OSOBI I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 3.990,00 Cena obuhvata smeštaj u studijima sa uključenim autobuskim prevozom. U slučaju sopstvenog prevoza, dinarski deo se ne plaća.

POPUSTI I DOPLATE ZA DODATNE USLUGE: dodatna osoba

prva dodatna osoba do 10 godina starosti ostvaruje popust od 50% na cenu aranžmana i koristi zajednički ležaj; dva deteta ukupne starosti do 15 godina tretiraju se kao jedna odrasla osoba

klima-uređaj

doplata na licu mesta 50€ po smeni

jedna osoba u 1/2 STD doplata 50% na cenu aranžmana spajanje smena

autobuski prevoz: za svaku dodatnu smenu, cena po osobi se umanjuje za 40€

CENE IZ TABELA SU AKTUELNE U VREME ŠTAMPANJA I PODLOŽNE SU PROMENAMA

67


NOVO U PONUDI

GRČKA

SIVOTA

SIVOTA

Sivota je gradić na Jonskom moru, kao stvoren za razglednicu koja prikazuje idilično mesto za letnji odmor. Nalazi se oko 20km severno od Parge i oko 30km južno od Igumenice, preko puta Krfa. Do Sivote se stiže veoma brzo od grčke granice, zahvaljujući novom autoputu (oko 3 sata putovanja). Luka sa kamenom rivom, jahte i brodići usidreni u luci, uvale sa peščanim i kamenim plažama svuda unaokolo i grupa ostrva sa svojim posebnim plažama, čine Sivotu idealnim mestom za odmor. Bistro more i razuđena obala omogućuju Vam da svakodnevno menjate plaže, napravite piknik na nekom od ostrva koja vidite ili koja otkrivate kad brodićem izađete iz luke i slično. Plaže do kojih možete doći pešice su Zeri, Zavia i Mega Ammos, a brodom možete doći i do najpoznatije plaže Piscina, kao i Diapori. Možete rentirati i brodiće - cene se kreću od 30€ za pola dana u vansezoni, pa naviše, u zavisnosti od perioda sezone i dužine zakupa. Supermarketi su dobro snabdeveni, tu su i suvenirnice, butici, taverne, kafići, kao i mogućnost da nabavite domaće maslinovo ulje. Sivota je povezana s Igumenicom lokalnim autobuskim linijama sa polascima tri puta dnevno, od jutra do ranog popodneva, a o tačnim vremenima polazaka možete da se informišete kod predstavnika agencije.

Apart/hotel Long Summer Apart/hotel Long Summer se nalazi u Sivoti, na oko 400 metara udaljenosti od plaže Zavia i na oko 700 metara udaljenosti od luke. Apart/hotel Long Summer ima Wi-Fi, klima-uređaj (uračunat u cenu) i TV. Smeštajne jedinice su u prizemlju i na prvom spratu, i poseduju opremljen kuhinjski deo, sto i stolice za ručavanje, kupatilo sa tuš kadom, kao i terasu sa garniturom za sedenje. Ležajevi u apartmanima se nalaze i u spavaćoj sobi i u kuhinji, dok terase gledaju na ulicu ili dvorište. Apart/hotel Long Summer ima sopstveni parking.

68

Za destinaciju Sivota, cenovnici i Opšti uslovi sa Programom putovanja dostupni su u agenciji.


SIVOTA

GRČKA

Vila Poseidon se nalazi u Sivoti, na oko 150 metara udaljenosti od plaže Megali Amos i na oko 1300 metara udaljenosti od luke. Vila Poseidon ima roštilj u veoma lepom dvorištu, Wi-Fi, klima-uređaj (uračunat u cenu) i TV. U našoj ponudi su dvokrevetni studiji (sa mogućnošću dodavanja pomoćnog ležaja) i apartmani za smeštaj do četiri osobe, smešteni u visokom prizemlju objekta. Sve smeštajne jedinice poseduju opremljen kuhinjski deo, kupatilo sa tuš kadom i terasu sa garniturom za sedenje. Vila Poseidon nema sopstveni parking.

Vila Rodanti Vila Rodanti se nalazi u Sivoti, na oko 50 metara udaljenosti od plaže Stavedo, oko 100 metara udaljenosti od plaže Zeri i oko 900 metara udaljenosti od luke. Vila poseduje bazen, Wi-Fi, klima-uređaj (uz doplatu prema cenovniku) i TV. Svi studiji se nalaze u prizemlju objekta i imaju spavaću sobu, opremljenu kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom, fen, kao i terasu sa garniturom za sedenje i pogledom na bazen. Bazen se održava nedeljom od 9 do 13 časova, dok se u vremenu od 14 do 17 časova, kao i posle 20 časova, može koristiti samo ukoliko se ne pravi buka koja bi smetala ostalim gostima vile. Vila Rodanti nema sopstveni parking.

Za destinaciju Sivota, cenovnici i Opšti uslovi sa Programom putovanja dostupni su u agenciji.

69

NOVO U PONUDI

Vila Poseidon


TURSKA

Dobro došli u Tursku, zemlju začina, kebaba, baklava i ratluka, romantičnu, egzotičnu i koloritnu. Dočekaće Vas žamor uličnih prodavaca, pijačna vreva, šaroliki bazari, radnjice pune ručno rađenih tepiha prelepih boja i dezena, jeftinog zlata, kože i suvenira. Ova zemlja povezuje dva kontinenta, kulturu istoka sa kulturom zapada. Veliko prirodno blago i neprocenljivo istorijsko nasleđe Vam se razotkriva na svakom koraku dok se kraj Vas nižu ostaci starih civilizacija i drevnih gradova neverovatne arhitektonske lepote. Turska je zemlja osmeha i igre, sunca, mora i planina, i nadasve zemlja gostoljubivih, srdačnih i prijatnih ljudi. Nekada davno je to stanovništvo živelo od prodaje ribe i sunđera u malim ribarskim selima, a danas su to mondenska letovališta koja posećuju turisti svih starosnih doba. Jedno je sigurno: Turska će Vam pružiti nezaboravan odmor, uživanja kraj obale mora i u gradovima stvorenim za zabavu i dobar provod.

TÜRKIYE’YE HOŞGELDINIZ! 70


SARIMSAKLI

TURSKA

SARIMSAKLI Na 8km od Ayvalika, u podnožju brda Seytan sofrasi (Đavolja trpeza), nalazi se Sarimsakli. Ovo letovalište, kao mesto na turističkoj mapi Turske, pojavilo se pre oko 15 godina. Nekada je to bio miran ribarski gradić koji bi ponekad ugostio ponekog putnika namernika na putu ka većim egejskim turističkim mestima. Sada ovo mesto pretenduje da bude u samom vrhu turskih letovališta. Šetalište pored izuzetno široke i dugačke plaže je prepuno restorana koji će Vam pružiti užitak uz zadivljujući zalazak sunca. Noćni klubovi i barovi nude nešto više onima koji od letovanja očekuju nezaboravnu zabavu.

Naš partner KILIÇ-FATIH TURIZM: +90 266 3242165

IZLETI

EFES

ŠEJTAN SOFRASI

KRSTARENJE BRODOM

IZMIR

PERGAMON

TROJA

Svi izleti su fakultativni i u organizaciji turskog partnera KILIÇ-FATIH TURIZM, gde se i vrše uplate i prijavljivanje za izlete.

71


TURSKA

SARIMSAKLI

Hotel Sezer Hotel Sezer se nalazi nedaleko od centra Sarimsaklija, na oko 80m udaljenosti od plaže. Sve sobe su klimatizovane i opremljene su mini barom, telefonom i televizorom. Većina smeštajnih jedinica ima francuski balkon. Poseduje lift, recepciju, restoran, caffe bar i bazen. Usluga u hotelu Sezer je na bazi polupansiona - švedski sto.

Hotel Amphora Hotel Amphora se nalazi na samom šetalištu Sarimsaklija, u mirnijem delu grada, na prvoj liniji od mora. Od centra je udaljen nepunih 300m. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne, sa francuskim ili klasičnim ležajevima. Svaka soba sadrži klima-uređaj, TV, fen za kosu, kupatilo i balkon. Gostima je na raspolaganju manji hotelski bazen sa ležaljkama i suncobranima. Vlasnici hotela su poreklom sa naših prostora, tako da je moguće sporazu-

19.07/29.07

29.07/08.08

08.08/18.08

18.08/28.08

28.08/07.09

07.09/17.09

17.09/27.09

293 328

223 258

174 211

153 211

Max. osoba ▼

09.07/19.07

293 328

Usluga ▼

29.06/09.07

293 328

Hotel ▼

19.06/29.06

SEZER *** PP 2+2 162 176 213 237 293 PP 2+2 199 199 265 297 359 AMPHORA ** Cene se odnose na smeštaj i izražene su po osobi za 10 noćenja na bazi usluge koju hotel nudi.

TERMIN ►

09.06/19.06

mevanje i na srpskom jeziku. Usluga u hotelu Amphora je na bazi polupansiona. Švedski sto za doručak i večeru se servira u zatvorenom restoranu na spratu iznad bazena.

POPUSTI I DOPLATE ZA DODATNE USLUGE: SGL osoba

doplata 50%

deca

I dete 0-6 god. besplatno / II dete 0-6 god. popust 50% / dete 6-12 god. popust 50%

III odrasla osoba

popust 30%

klima-uređaj

uračunat u cenu

72

Nudimo Vam mogućnost rezervacije još velikog broja hotela koji nisu opisani u štampanoj stvari. Sve informacije i cene možete da dobijete u našoj agenciji u Beogradu.


SARIMSAKLI

TURSKA

Hotel Buyuk Berk U centru Sarimsaklija, u neposrednoj blizini plaže i okružen zelenilom, nalazi se hotel Buyuk Berk - idealno mesto za porodični odmor. Svaka soba ima TV, telefon, fen, klima-uređaj i terasu. Postoje dvokrevetne (bračni krevet ili dva singl kreveta) i trokrevetne (bračni ležaj + singl krevet) sobe. U okviru hotela se nalaze restoran, TV sala, parking, fitness centar, centar za animaciju, sauna, frizer, internet caffe i sefovi na recepciji. Za najmlađe, hotel je predvideo uživanje u mini akva parku... Usluga u hotelu Buyuk Berk je all inclusive light (sve uključeno) - švedski sto.

Hotel Grand Milano

09.07/19.07

19.07/29.07

29.07/08.08

08.08/18.08

18.08/28.08

28.08/07.09

07.09/17.09

17.09/27.09

515 316

515 316

515 316

384 253

345 190

312 176

Usluga ▼

Max. osoba ▼

29.06/09.07

515 316

Hotel ▼

19.06/29.06

BUYUK BERK ***+ AI 2+2 330 342 363 487 GRAND MILANO *** PP 2+2 176 199 237 260 Cene se odnose na smeštaj i izražene su po osobi za 10 noćenja na bazi usluge koju hotel nudi.

TERMIN ►

09.06/19.06

Hotel se nalazi na oko 50m od plaže. Svaka soba sadrži klima uređaj, kupatilo, frižider, TV i terasu. Sobe su dvokrevetne (dva singl kreveta ili francuski), trokrevetne (tri singl kreveta) i family sobe (dva singl kreveta u jednoj sobi i bračni krevet u drugoj sobi, 2 kupatila). Hotel poseduje lobby, bazen ispod recepcije, restoran na prvom spratu sa prelepim pogledom i sefove na recepciji (besplatan najam). Usluga u hotelu Grand Milano je na bazi polupansiona - švedski sto.

POPUSTI I DOPLATE ZA DODATNE USLUGE: SGL soba

doplata 50%

deca

I dete 0-6 god. besplatno / II dete 0-6 god. popust 50% / dete 6-12 god. popust 50%

III osoba

popust 30%

klima-uređaj

uračunat u cenu

CENE IZ TABELA SU AKTUELNE U VREME ŠTAMPANJA I PODLOŽNE SU PROMENAMA

73


TURSKA

KUŠADASI

KUŠADASI “Ostrvo ptica” je smešteno u jednoj od najlepših uvala Egejskog mora, preko puta grčkog ostrva Samos. Kušadasi je živopisan lučki grad i popularno letovalište, grad koji nikada ne spava. Nadaleko je poznat po svojim brojnim peščanim plažama (ženska plaža, dugačka plaža, zelena plaža...), a sve zajedno su mesta uživanja, sunčanja, kupanja i zabave uz sportove na vodi. Jako bogata istorija ovog predela prisutna je na svakom koraku – ostaci iz antičkih vremena Efesa, Didima, Priene i Mileta, kao i ostaci iz perioda Vizantije i Otomanskog carstva danas privlače turiste iz svih krajeva sveta. Današnji Kušadasi je moderno letovalište sa prelepom marinom, obiljem butika, bazara, radnjica, zlatara, restorana i kafeterija. Noćni život i zabava u ulici “Bar street”, u mnogobrojnim diskotekama i kafićima, traje celu noć.

Naš partner: +90 256 618 2676

IZLETI

74

EFES

AQUA PARK

BOGORODIČINA KUĆA

PAMUKALE

KRSTARENJE BRODOM

TURSKO VEČE

Svi izleti su fakultativni i u organizaciji turskog partnera SUN&FUN, gde se i vrše uplate i prijavljivanje za izlete.


KUŠADASI

- EKONOMIK

TURSKA

Hotel Ozcam je veoma popularan hotel u centru Kušadasija. Vrlo je blizu stanice javnog prevoza i ulice Bar street. Hotel poseduje manji bazen, a sobe su jednostavno uređene i opremljene su klima-uređajem (uz doplatu prema cenovniku) i TV-om. Gosti hotela su uglavnom studenti ili ljubitelji noćnog života Kušadasija. Idealan smeštaj za one kojima luksuz nije prioritet. Usluga u hotelu Ozcam je na bazi noćenja sa kontinentalnim doručkom.

Hotel Argau

09.07/19.07

19.07/29.07

29.07/08.08

08.08/18.08

18.08/28.08

28.08/07.09

07.09/17.09

17.09/27.09

94 105

94 105

89 101

70 82

70 82

70 82

Usluga ▼

Max. osoba ▼

29.06/09.07

94 105

Hotel ▼

19.06/29.06

OZCAM** ND 2+1 70 73 94 94 ARGAU ** ND 2+1 82 82 85 105 Cene se odnose na smeštaj i izražene su po osobi za 10 noćenja na bazi noćenja s doručkom.

TERMIN ►

09.06/19.06

Hotel Argau se nalazi u centru Kušadasija, u neposrednoj blizini stanice javnog prevoza i ulice Bar street. Sobe su renovirane 2011. godine i opremljene su klima-uređajem (uz doplatu prema cenovniku), TV-om i mini barom. Hotel još poseduje i manji bazen, lobi, recepciju... Usluga u hotelu Argau je na bazi noćenja sa kontinentalnim doručkom.

POPUSTI I DOPLATE ZA DODATNE USLUGE: SGL soba

doplata 50%

deca

dete 0-7 god. besplatno / dete 7-12 god. popust 50%

III osoba

cena iz tabele

klima-uređaj

doplata na licu mesta 4€ dnevno

CENE IZ TABELA SU AKTUELNE U VREME ŠTAMPANJA I PODLOŽNE SU PROMENAMA

75

SPECIJALNA PONUDA - EKONOMIK PROGRAM

Hotel Ozcam


TURSKA

KUŠADASI

Hotel Hikmethan Hotel Hikmethan (ex Pelikan) se nalazi u centru Kušadasija, u neposrednoj blizini autobuske stanice, odakle se minibusevima (dolmušima) možete odvesti do velikog broja plaža izvan centra Kušadasija. Sve sobe su klimatizovane i opremljene su TV-om, telefonom, mini barom i terasom. Hotel još poseduje i recepciju (na recepciji postoji mogućnost korišćenja sefova uz doplatu), manji bazen, restoran i bar. Usluga u hotelu Hikmethan je na bazi noćenja s kontinentalnim doručkom ili polupansiona (večera - meni).

Hotel Sunday Hotel Sunday se nalazi na plaži Ladies Beach, na samoj obali od koje ga deli samo šetalište. Od centra grada je udaljen oko tri kilometra i odlično povezan sa njim mini busevima. Poseduje fantastičan restoran na krovu sa koga se pruža pogled na grad. Svaka soba poseduje terasu, kupatilo, klima-uređaj, mini bar, telefon, Wi-Fi internet (uz doplatu na licu mesta)... Sefovi su dostupni na recepciji (uz doplatu na licu mesta). Usluga u hotelu Sunday je na bazi polupansiona - švedski sto.

Hotel Dabaklar

09.07/19.07

19.07/29.07

29.07/08.08

08.08/18.08

18.08/28.08

28.08/07.09

07.09/17.09

17.09/27.09

176 199 328 340

176 199 328 340

164 187 328 318

112 141 286 269

112 141 258 265

112 141 258 223

Usluga ▼

Max. osoba ▼

29.06/09.07

176 199 328 340

Hotel ▼

19.06/29.06

ND 2+1 112 112 136 141 PP 2+1 141 141 159 164 PP 2+2 258 258 258 265 SUNDAY *** DABAKLAR **** PP 2+1 248 281 281 316 Cene se odnose na smeštaj i izražene su po osobi za 10 noćenja na bazi usluge koju hotel nudi.

TERMIN ►

09.06/19.06

Hotel Dabaklar se nalazi u centru grada, na udaljenosti od oko 400m od gradske plaže. U blizini je tzv. Džuma pazara i nalazi se pored glavne stanice minibuseva (dolmuša), koji saobraćaju ka plažama Kušadasija. Hotel Dabaklar je okružen restoranima koji pružaju kvalitetnu i pristupačnu uslugu. Sobe su klimatizovane i opremljene su televizorom, telefonom, mini barom i terasom. U sklopu hotela se nalaze recepcija sa sefovima, TV-salon, bar, restoran, kao i bazen sa ležaljkama i suncobranima. Usluga u hotelu Dabaklar je na bazi polupansiona - švedski sto.

HIKMETHAN ** (ex PELIKAN)

POPUSTI I DOPLATE ZA DODATNE USLUGE: SGL soba

doplata 50%

deca (Hikmethan, Sunday)

dete 0-7 god. besplatno / dete 7-12 god. popust 50%

deca (Dabaklar)

dete 0-9 god. besplatno / dete 9-12 god. popust 50%

III osoba

popust 30%

klima-uređaj

uračunat u cenu

76

Nudimo Vam mogućnost rezervacije još velikog broja hotela koji nisu opisani u štampanoj stvari. Sve informacije i cene možete da dobijete u našoj agenciji u Beogradu.


KUŠADASI

TURSKA

Hotel Soleil Hotel Soleil se nalazi na udaljenosti od oko 250 metara od plaže Ladies Beach i na oko tri kilometra udaljenosti od centra Kušadasija. Sobe sadrže klima-uređaj i TV, a većina soba ima i balkon. U sklopu hotela se nalaze još i bazen, pool bar i restoran. Usluga u hotelu Soleil je na bazi noćenja s kontinentalnim doručkom. Na licu mesta, postoji mogućnost doplate za uslugu na bazi polupansiona u iznosu od 4€ dnevno po osobi (večera u obližnjem hotelu Minay).

Hotel Atlantique Holiday Club Ovaj veoma lep club-hotel nalazi se na dugačkoj peščanoj plaži poznatoj po imenu Long Beach. Hotel je okružen zelenilom i predstavlja idealno mesto za odmor. Sam kompleks sadrži sve što je potrebno da se zadovolje potrebe gostiju svih uzrasta. Od hotelskog sadržaja izdvajaju se: bazeni, restorani (otvoreni i zatvoreni), bar, igraonica za decu, animacija i večernji programi. Sve sobe su ukusno uređene i poseduju klima-uređaj, kupatilo i TV. Usluga u hotelu Atlantique Holiday Club je all inclusive light (sve uključeno) - švedski sto.

Hotel Imbat

09.07/19.07

19.07/29.07

29.07/08.08

08.08/18.08

18.08/28.08

28.08/07.09

07.09/17.09

17.09/27.09

141

141

134

117

110

94

772

772

772

716

679

661

503

679

679

679

597

554

469

375

Usluga ▼

Max. osoba ▼

29.06/09.07

141

Hotel ▼

19.06/29.06

SOLEIL ** ND 2 101 117 122 141 ATLANTIQUE 571 702 702 758 AI 2+1 HOLIDAY CLUB*** 3+1 480 480 536 576 IMBAT **** AI Cene se odnose na smeštaj i izražene su po osobi za 10 noćenja na bazi usluge koju hotel nudi.

TERMIN ►

09.06/19.06

Hotel Imbat je smešten na kraju plaže Ladies Beach i udaljen je oko 3km od centra Kušadasija. Ispred hotela je stanica minibuseva, koji na svakih 5 minuta saobraćaju ka gradu. Izgrađen je na samoj obali mora, sa prelepim pogledom na zaliv. Ovaj hotel je prostran i bogat sadržajima i kao takav je idealan za odmor porodica sa decom. Sve sobe su klimatizovane i poseduju TV, telefon, mini bar i terasu. Gostima su na raspolaganju veliki i mali bazen, više barova i restorana, TV-sala, centar za školu ronjenja, prodavnica, sala za bilijar, pikado i stoni tenis, frizerski salon, fitness-centar, hamam, salon za masažu… Obezbeđena je celodnevna i večernja animacija kako za decu tako i za odrasle. Hotel Imbat ima sopstvenu plažu sa ležaljkama i suncobranima. Usluga u hotelu Imbat je all inclusive light (sve uključeno) - švedski sto.

POPUSTI I DOPLATE ZA DODATNE USLUGE: SGL soba

doplata 50%

deca (Atlantique Holday Club)

I dete 0-12 god. besplatno

deca (Imbat)

I dete 0-12 god. besplatno / II dete 3-12 god. popust 50%

III osoba

popust 30%

klima-uređaj

uračunat u cenu

CENE IZ TABELA SU AKTUELNE U VREME ŠTAMPANJA I PODLOŽNE SU PROMENAMA

77


TURSKA

KUŠADASI

Hotel Melike Ovaj manji hotel se nalazi na Ladies plaži, jednoj od najlepših peščanih plaža Kušadasija. Od mora je udaljen oko 100m, a od centra Kušadasija oko tri kilometra. U blizini je stanica minibuseva (dolmuša) koji voze ka gradu. Sve sobe su klimatizovane i poseduju telefon i balkon. Hotel sadrži recepciju, restoran, bar i bazen sa ležaljkama. Usluga u hotelu je na bazi noćenja sa kontinentalnim doručkom ili polupansiona (večera - meni).

Hotel Minay Hotel Minay se nalazi na oko 150 metara udaljenosti od plaže Ladies Beach i na oko tri kilometra udaljenosti od centra Kušadasija. Sve smeštajne jedinice poseduju sopstvenu terasu, kupatilo opremljeno fenom, mini bar, televizor, direktnu telefonsku liniju i klima uređaj. Od hotelskih sadržaja, izdvajaju se otvoreni bazen, restoran, barovi, hamam... Postoji mogućnost iznajmljivanja sefova na recepciji hotela. Usluga u hotelu Minay je na bazi polupansiona - švedski sto.

Hotel Sentinus

09.07/19.07

19.07/29.07

29.07/08.08

08.08/18.08

18.08/28.08

28.08/07.09

07.09/17.09

17.09/27.09

199 223 211 702

199 223 211 702

192 215 197 664

129 152 164 574

129 152 153 549

101 124 129 439

Usluga ▼

Max. osoba ▼

29.06/09.07

199 223 211 702

Hotel ▼

19.06/29.06

ND 2+1 129 129 170 191 PP 2+1 152 152 199 214 MINAY *** PP 2+1 139 164 173 211 SENTINUS **** AI 2+2 468 542 612 702 Cene se odnose na smeštaj i izražene su po osobi za 10 noćenja na bazi usluge koju hotel nudi.

TERMIN ►

09.06/19.06

Hotel Sentinus (staro ime hotela: Prelude) se nalazi na popularnom Long beachu, na sopstvenom delu plaže, udaljen oko 6km od centra Kušadasija. Kompleks je potpuno renoviran 2011. godine. Sve sobe su veoma ukusno uređene i poseduju klima-uređaj, kupatilo, TV, fen, mini bar, telefon i balkon. Od hotelskog sadržaja izdvajaju se bazeni za odrasle i decu, više restorana i barova, 24-časovni room service, razne sportske aktivnosti... Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni. Usluga u hotelu Sentinus je all inclusive light (sve uključeno) – švedski sto.

MELIKE **+

POPUSTI I DOPLATE ZA DODATNE USLUGE: SGL soba

doplata 50%

deca (Melike, Minay)

dete 0-7 god. besplatno / dete 7-12 god. popust 50%

deca (Sentinus)

I dete 0-12 god. besplatno / II dete 3-12 god. popust 50%

III osoba

popust 30%

klima-uređaj

uračunat u cenu

78

Nudimo Vam mogućnost rezervacije još velikog broja hotela koji nisu opisani u štampanoj stvari. Sve informacije i cene možete da dobijete u našoj agenciji u Beogradu.


KUŠADASI

TURSKA

Hotel Saturn Hotel Saturn se nalazi nedaleko od centra Kušadasija, na tzv. Džuma pazaru i udaljen je oko 600m od gradske plaže. Sve sobe su opremljene SAT TV-om, terasom, klima-uređajem (korišćenje uz doplatu na licu mesta prema cenovniku), telefonom, sobnim sefom i fenom za kosu. U okviru hotela se nalaze bazen, snack-bar, recepcija sa lobijem, restoran, dečje igralište, sala za sastanke i sto za bilijar. Usluga u hotelu Saturn je na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto) ili polupansiona (večera-meni).

Hotel Santur Hotel Santur se nalazi u centru grada, u blizini tzv. Džuma pazara, nadomak stanice minibuseva (dolmuša) koji voze na okolne plaže Kušadasija. Od gradske plaže hotel Santur je udaljen oko 400m. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne, klimatizovane su i poseduju kupatilo, telefon, TV i terasu. Trokrevetne sobe nemaju terasu. Hotel sadrži prostran lobby, TV salu, restoran, bar i bazen sa ležaljkama i suncobranima. Usluga u hotelu Santur je na bazi polupansiona - švedski sto.

Hotel Surtel

09.07/19.07

19.07/29.07

29.07/08.08

08.08/18.08

18.08/28.08

28.08/07.09

07.09/17.09

17.09/27.09

176 234 223 398

176 234 223 398

176 234 223 363

148 206 194 340

129 188 172 299

106 164 141 258

Usluga ▼

Max. osoba ▼

29.06/09.07

176 234 223 398

Hotel ▼

19.06/29.06

ND 2+1 106 129 129 176 164 188 188 234 PP 2+1 SANTUR *** PP 2+1 176 176 176 213 SURTEL *** AI 4 267 305 305 314 Cene se odnose na smeštaj i izražene su po osobi za 10 noćenja na bazi usluge koju hotel nudi.

TERMIN ►

09.06/19.06

Hotel Surtel se nalazi u centru Kušadasija, na oko 250 metara udaljenosti od gradske plaže. Sve smeštajne jedinice poseduju kupatilo opremljeno fenom, sopstvenu terasu, TV, direktnu telefonsku liniju i klima-uređaj. Od dodatnih hotelskih sadržaja izdvajaju se barovi u lobiju i pored bazena, 24-časovni room service, mogućnost iznajmljivanja sefova na recepciji, konferencijska sala, snack bar, TV sala, restoran, kao i bazen koji se nalazi na krovu hotela. Usluga u hotelu Surtel je all inclusive light (sve uključeno) – švedski sto.

SATURN ***

POPUSTI I DOPLATE ZA DODATNE USLUGE: SGL soba doplata 50% deca

dete 0-7 god. besplatno / dete 7-12 god. popust 50%

III osoba

popust 30%

IV osoba (Surtel)

popust 40%

klima-uređaj

uračunat u cenu (osim u hotelu Saturn - doplata 3€ dnevno)

CENE IZ TABELA SU AKTUELNE U VREME ŠTAMPANJA I PODLOŽNE SU PROMENAMA

79


AUTOBUSKI PREVOZ HALKIDIKI PEFKOHORI HANIOTI POLIHRONO KALITEA deca odrasli 0-12

REGIJA SVETOG ĐORĐA

OLIMPSKA REGIJA

VRASNA

LEPTOKARIJA

OSTRVA

LEFKADA

TASOS

odrasli

deca 0-12

odrasli

deca 0-12

odrasli

deca 0-12

odrasli

deca 0-12

odrasli

deca 0-12

POVRATNA

60

40

60

40

60

40

80

70

89

75

70

60

JEDAN PRAVAC

40

30

40

30

40

30

50

50

55

46

50

50

Devizni iznos iz tabele plaća se u dinarskoj protivvrednosti.

SARIMSAKLI

KUŠADASI

odrasli

deca 0-12

odrasli

deca 0-12

POVRATNA

80

55

85

60

JEDAN PRAVAC

55

55

60

60

Devizni iznos iz tabele plaća se u dinarskoj protivvrednosti.

Trajekt za Tasos nije uključen u cenu aranžmana. Trajekt za Zakintos nije uključen u cenu aranžmana. Za destinacije u Turskoj, trajekt je uključen u cenu aranžmana. Cene prevoza su aktuelne u vreme štampe i podložne su promenama. Cene trajekta nisu poznate u vreme štampe. Jedan autobus može da obavi prevoz putnika za različite destinacije u istom terminu. Autobusi su komforni, visoke turističke klase, sa TV-om i klimom. Nudimo Vam prevoz na sledećim relacijama: BEOGRAD – KALITEA – POLIHRONO – HANIOTI – PEFKOHORI BEOGRAD – VRASNA – ASPROVALTA – STAVROS BEOGRAD – LEPTOKARIJA BEOGRAD – TASOS (LIMENAS – SKALA POTAMIA – GOLDEN BEACH) BEOGRAD – ZAKINTOS (LAGANAS – KALAMAKI) BEOGRAD – LEFKADA (NIDRI) BEOGRAD – SARIMSAKLI – KUŠADASI - Organizator putovanja određuje mesta polazaka, mesta za pauze i njihovu dužinu. - Putnik je u obavezi da se informiše o tačnom vremenu polaska autobusa najkasnije 2 dana pred polazak. - Jednom putniku je dozvoljeno da ponese najviše 2 komada prtljaga. - Agencija pravi raspored sedenja i nije u obavezi da ispuni zahteve putnika vezane za isti. - Moguća su stajanja na svim usputnim mestima, predviđenim Programom putovanja. - Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum iz tabele u cenovniku, sa parkinga u Bloku 42, preko puta “Buvlje pijace” (Novi Beograd - ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe). U slučaju promene mesta polaska, putnici će o tome biti obavešteni najkasnije 2 dana pred put. - Povratak je poslednjeg dana boravka po datumu iz tabele u cenovniku. (Tačno vreme polaska i povratka obavezno proveriti u agenciji) - Minimalan broj osoba za realizaciju navedenih aranžmana je 35 putnika.

80

ZAKINTOS


VAŽNE NAPOMENE VAŽNE NAPOMENE

Cene po izabranom terminu i destinaciji su publikovane u katalogu „LETO 2015” i na web sajtu Organizatora putovanja www. turisttrade.com Cene izražene u eurima se plaćaju isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke, koja je poslovna banka Organizatora putovanja. Opisi smeštajnih jedinica sadržani su u zvaničnom katalogu Organizatora „LETO 2015” i na web sajtu organizatora putovanja www.turisttrade.com i sastavni su deo Programa putovanja. Minimalan broj potreban za realizaciju aranžmana je 35 putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika Organizator putovanja ima pravo da otkaže putovanje najkasnije 5 dana pred polazak. Organizator putovanja zadržava pravo izmene Programa putovanja usled vanrednih okolnosti koje nije mogao predvideti, izbeći ili otkloniti. Sastavni deo objavljenog Programa putovanja je ovo izdanje koje čini zvanični katalog „LETO 2015”, u kojem su publikovani mesto, datum i vreme početka i završetka putovanja, opis odredišta putovanja, opisi smeštajnih objekata i smeštajnih jedinica, kao i broj, vrsta, karakteristike i način usluživanja obroka. Uz publikovane programe važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja „Turisttrade“, d.o.o, Beograd, usaglašeni sa standardima Opštih uslova putovanja YUTA. Pre uplate aranžmana putnik je u obavezi da se upozna sa Programom putovanja i Opštim uslovima putovanja i lično ih preuzme. Cene publikovane u ovom katalogu važe isključivo za prodajna mesta na teritoriji Republike Srbije i ne primenjuju se prilikom izdavanja smeštajnih kapaciteta na licu mesta. Organizator putovanja nije u mogućnosti da putniku izda vaučer neophodan za korišćenje izabrane usluge, ukoliko aranžman nije isplaćen u celosti. Maloletnim osobama koje putuju bez jednog ili oba roditelja je neophodna overena saglasnost od strane oba roditelja, odnosno roditelja koji ne putuje. Cene su aktuelne u vreme štampanja kataloga i podložne su promenama. Predmet prigovora Organizatoru putovanja ne mogu biti očigledno slučajne greške nastale prilikom štampanja ove publikacije. U momentu štampanja ove publikacije, Organizatoru nisu bili poznati svi elementi ponude te se ograđuje od svih reklamacija na podatke koji nisu publikovani u ovom izdanju. Molimo Vas da obratite pažnju na cene i doplate kao i na informacije šta je uključeno u cenu, jer na osnovu potpisanog Ugovora podrazumeva se da ste se upoznali sa svim detaljima. Usmene informacije koje dobijete u agenciji, a ne odnose se na usluge iz osnovne ponude, nisu obavezujuće i ukoliko imate posebne potrebe i želje tražite pismenu potvrdu u vezi navedenog, u suprotnom nemate pravo žalbe na neizvršenu uslugu koja Vam je eventualno usmeno obećana. SMEŠTAJ I ISHRANA U agenciji se obavezno upoznajte sa detaljima u vezi vrste ležaja i ukoliko imate posebne potrebe tražite od našeg službenika detaljnije informacije. Ležajevi u studijima, apartmanima i sobama su prilagođeni planiranom broju gostiju i mogu biti singl, francuski, spratni, rasklopivi, sofe, kao i fotelje na izvlačenje, a podrazumevaju sledeće dimenzije: - singl (za jednu osobu) – 70 do 90 x 180 do 190 cm - francuski (za dve osobe) – 120 do 150 x 180 do 190cm - pomoćni ležaj (fotelja na razvlačenje ili slično) 70 do 90 x 180 do 190cm - pomoćni ležaj za dve osobe (sofa na razvlačenje) -120 do 140 x 180 do 190cm Svaka vila/hotel ima drugačiji menadžment i pravila kojih se gost mora pridržavati, te Vas molimo za poštovanje istih. Peškiri, toalet papir i ostali higijenski pribor u pojedinim objektima nisu sastavni deo smeštaja. U pojedinim apartmanima, prostorije su međusobno odvojene pregradnim zidom sa svetlarnikom. Standardi kategorisanja apartmanskog smeštaja u Grčkoj i Srbiji su neuporedivi, te je kategorizacija objekata u ovom izdanju samo interno mišljenje Organizatora putovanja. Usluga ishrane razlikuje se od hotela do hotela, uglavnom je na bazi švedskog stola ili set-menija, a sadržaj usluge dostupan je u agenciji. Većina vila opisanih u ovoj publikaciji pokrivena je Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničko-tehnoloških uslova u Republici Grčkoj, Organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet biti funkcionalan u samom apt/studiju. AUTOBUSKI PREVOZ Organizator putovanja određuje mesta polazaka, mesta za pauze i njihovu dužinu. Agencija pravi raspored sedenja u autobusu i nije u obavezi da ispuni zahteve putnika vezane za raspored sedenja. Polasci autobusa su dan pre termina u tabelama (informisati se o tačnom vremenu i mestu polaska najkasnije 2 dana pred put). Predviđeno vreme polaska autobusa sa svake destinacije je objavljeno u Programu putovanja (str. 82-84), a o tačnom vremenu povratka možete se informisati kod predstavnika agencije na destinaciji. Za zaboravljene stvari u autobusu agencija nije odgovorna. PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE Zbog izuzetno visokih troškova lečenja u inostranstvu, preporučujemo Vam da uplatite polisu putnog zdravstvenog osiguranja. Agencija TURISTTRADE poseduje licencu Ministarstva turizma br. OTP 15/2010 i članica je YUTA-e.

81


PROGRAM PUTOVANJA - AUTOBUSKI PREVOZ LETO 2015 AUTOBUSKI PREVOZ - PROGRAM PUTOVANJA za aranžmane Organizatora putovanja „TURISTTRADE“ d.o.o, Beograd, Golsvordijeva 34, licenca OTP 15/2010: • Destinacije: Pefkohori, Hanioti, Polihrono, Kalitea, Leptokarija, Vrasna Paralia i Nea Vrasna *1. dan – sastanak grupe je u Beogradu na parkingu u Bloku 42, preko puta “Buvlje pijace” (Novi Beograd - ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe), dan ranije od datuma iz cenovnika publikovanih u katalogu i na web sajtu Organizatora putovanja www.turisttrade.com, 30 minuta pre vremena polaska autobusa. Polazak autobusa iz Beograda je u 21:00. Orijentaciona vremena eventualnih usputnih ulazaka putnika: Kolari – 21:30 (pumpa NIS); Požarevac – 21:40 (pumpa Lukoil); Velika Plana – 22:15 (restoran Mekdonalds); Svilajnac, Topola – 22:30 (motel Stari hrast); Batočina – 22:45 (motel Košuta); Jagodina – 23:15 (pumpa Lukoil); Ćuprija – 23:20 (motel Ravanica); Paraćin – 23:25 (restoran Tito); Pojate – 23:35 (restoran Evropa); Aleksinac – 23:50 (pumpa NIS); Niš – 00:10 (preko puta motela Nais/pumpa NIS); Leskovac – 01:10 (motel Atina); Vranje – 02:30 (pumpa NIS). Noćna vožnja sa kraćim pauzama radi odmora. Orijentaciona vremena pauza su: Velika Plana (restoran Mekdonalds) – 22:00 ili u slučaju nepredviđenih okolnosti Ćuprija (Eko pumpa) – 23:20 (u trajanju od oko 15 minuta) i motel Predejane – 01:20 (u trajanju od oko 40 minuta). Nastavak putovanja ka Grčkoj, sa kraćim zaustavljanjima radi graničnih formalnosti. *2. dan – dolazak u mesto boravka je predviđen oko 12 časova po lokalnom vremenu. Smeštaj u odabrane objekte (posle 15 časova). *Od 2. dana do poslednjeg dana ugovorenog boravka – boravak na bazi izabrane usluge i ugovorenog broja dana. *Poslednji dan ugovorenog boravka – napuštanje objekta do 9 časova po lokalnom vremenu. Polazak autobusa oko 17 časova po lokalnom vremenu (o tačnom vremenu povratka, putnici se mogu informisati kod predstavnika agencije na destinaciji). Vožnja ka Srbiji sa kraćim pauzama radi odmora i graničnih formalnosti. Dolazak na mesto polaska je narednog dana u jutarnjim časovima. Kraj svih usluga. • Destinacija: Lefkada *1. dan – sastanak grupe je u Beogradu na parkingu u Bloku 42, preko puta “Buvlje pijace” (Novi Beograd - ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe), dan ranije od datuma iz cenovnika publikovanih u katalogu i na web sajtu Organizatora putovanja www.turisttrade.com, 30 minuta pre vremena polaska autobusa. Polazak autobusa iz Beograda je u 16:00. Orijentaciona vremena eventualnih usputnih ulazaka putnika: Kolari – 16:30 (pumpa NIS); Požarevac – 16:40 (pumpa Lukoil); Velika Plana – 17:15 (restoran Mekdonalds); Svilajnac, Topola – 17:30 (motel Stari hrast); Batočina – 17:45 (motel Košuta); Jagodina – 18:15 (pumpa Lukoil); Ćuprija – 18:20 (motel Ravanica); Paraćin – 18:25 (restoran Tito); Pojate – 18:35 (restoran Evropa); Aleksinac – 18:50 (pumpa NIS); Niš – 19:10 (preko puta motela Nais/pumpa NIS); Leskovac – 20:10 (motel Atina); Vranje – 21:30 (pumpa NIS). Noćna vožnja sa kraćim pauzama radi odmora. Orijentaciona vremena pauza su: Velika Plana (restoran Mekdonalds) – 17:00 ili u slučaju nepredviđenih okolnosti Ćuprija (Eko pumpa) – 18:20 (u trajanju od oko 15 minuta) i motel Predejane – 20:20 (u trajanju od oko 40 minuta). Nastavak putovanja ka Grčkoj, sa kraćim zaustavljanjima radi graničnih formalnosti. *2. dan – dolazak u mesto boravka je predviđen oko 12 časova po lokalnom vremenu. Smeštaj u odabrane objekte (posle 15 časova). *Od 2. dana do poslednjeg dana ugovorenog boravka – boravak na bazi izabrane usluge i ugovorenog broja dana.

82

*Poslednji dan ugovorenog boravka – napuštanje objekta do 9 časova po lokalnom vremenu. Polazak autobusa oko 16 časova po lokalnom vremenu (o tačnom vremenu povratka, putnici se mogu informisati kod predstavnika agencije na destinaciji). Vožnja ka Srbiji sa kraćim pauzama radi odmora i graničnih formalnosti. Dolazak na mesto polaska je narednog dana u jutarnjim časovima. Kraj svih usluga. • Destinacija: Tasos *1. dan – sastanak grupe je u Beogradu na parkingu u Bloku 42, preko puta “Buvlje pijace” (Novi Beograd - ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe), dan ranije od datuma iz cenovnika publikovanih u katalogu i na web sajtu Organizatora putovanja www.turisttrade.com, 30 minuta pre vremena polaska autobusa. Polazak autobusa iz Beograda je u 17:00. Orijentaciona vremena eventualnih usputnih ulazaka putnika: Kolari – 17:30 (pumpa NIS); Požarevac – 17:40 (pumpa Lukoil); Velika Plana – 18:15 (restoran Mekdonalds); Svilajnac, Topola – 18:30 (motel Stari hrast); Batočina – 18:45 (motel Košuta); Jagodina – 19:15 (pumpa Lukoil); Ćuprija – 19:20 (motel Ravanica); Paraćin – 19:25 (restoran Tito); Pojate – 19:35 (restoran Evropa); Aleksinac – 19:50 (pumpa NIS); Niš – 20:10 (preko puta motela Nais/pumpa NIS); Leskovac – 21:10 (motel Atina); Vranje – 22:30 (pumpa NIS). Noćna vožnja sa kraćim pauzama radi odmora. Orijentaciona vremena pauza su: Velika Plana (restoran Mekdonalds) – 18:00 ili u slučaju nepredviđenih okolnosti Ćuprija (Eko pumpa) – 19:20 (u trajanju od oko 15 minuta) i motel Predejane – 21:20 (u trajanju od oko 40 minuta). Nastavak putovanja ka Grčkoj, sa kraćim zaustavljanjima radi graničnih formalnosti. *2. dan – dolazak u Keramoti (mesto ukrcavanja na trajekt) je predviđen oko 12 časova po lokalnom vremenu. Plovidba trajektom u trajanju od oko 35 minuta i dolazak u Limenas, administrativni centar Tasosa. Transfer gostiju i smeštaj u odabrane objekte (posle 15 časova). *Od 2. dana do poslednjeg dana ugovorenog boravka – boravak na bazi izabrane usluge i ugovorenog broja dana. *Poslednji dan ugovorenog boravka – napuštanje objekta do 9 časova po lokalnom vremenu. Polazak autobusa oko 16 časova po lokalnom vremenu (o tačnom vremenu povratka, putnici se mogu informisati kod predstavnika agencije na destinaciji). Plovidba trajektom oko 35 minuta i nastavak vožnje ka Srbiji sa kraćim pauzama radi odmora i graničnih formalnosti. Dolazak na mesto polaska je narednog dana u jutarnjim časovima. Kraj svih usluga. • Destinacija: Zakintos *1. dan – sastanak grupe je u Beogradu na parkingu u Bloku 42, preko puta “Buvlje pijace” (Novi Beograd - ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe), dan ranije od datuma iz cenovnika publikovanih u katalogu i na web sajtu Organizatora putovanja www.turisttrade.com, 30 minuta pre vremena polaska autobusa. Polazak autobusa iz Beograda je u 11:00. Orijentaciona vremena eventualnih usputnih ulazaka putnika: Kolari – 11:30 (pumpa NIS); Požarevac – 11:40 (pumpa Lukoil); Velika Plana – 12:15 (restoran Mekdonalds); Svilajnac, Topola – 12:30 (motel Stari hrast); Batočina – 12:45 (motel Košuta); Jagodina – 13:00 (pumpa Lukoil); Ćuprija – 13:20 (motel Ravanica); Paraćin – 13:25 (restoran Tito); Pojate – 13:35 (restoran Evropa); Aleksinac – 13:50 (pumpa NIS); Niš – 14:10 (preko puta motela Nais/pumpa NIS); Leskovac – 15:10 (motel Atina); Vranje – 16:30 (pumpa NIS). Noćna vožnja sa kraćim pauzama radi odmora. Orijentaciona vremena pauza su: Velika Plana (restoran Mekdonalds) -12:15 ili u slučaju nepredviđenih okolnosti Ćuprija (Eko pumpa) – 13:20 (u trajanju od oko 15 minuta) i motel Predejane – 15:20 (u trajanju od oko 40 minuta). Nastavak putovanja ka Grčkoj, sa kraćim zaustavljanjima radi graničnih formalnosti.


AUTOBUSKI PREVOZ -

PROGRAM PUTOVANJA

*2. dan – dolazak u Kilini (mesto ukrcavanja na trajekt) je predviđen oko 8 časova po lokalnom vremenu. Plovidba trajektom u trajanju od oko 1 sat i 35 minuta i dolazak u Zante, administrativni centar Zakintosa. Transfer gostiju autobusom i smeštaj u odabrane objekte (posle 15 časova). *Od 2. dana do poslednjeg dana ugovorenog boravka – boravak na bazi izabrane usluge i ugovorenog broja dana. *Poslednji dan ugovorenog boravka – napuštanje objekta do 9 časova po lokalnom vremenu. Polazak autobusa oko 15 časova po lokalnom vremenu (o tačnom vremenu povratka, putnici se mogu informisati kod predstavnika agencije na destinaciji). Plovidba trajektom oko 1 sat i 35 minuta i nastavak vožnje ka Srbiji sa kraćim pauzama radi odmora i graničnih formalnosti. Dolazak na mesto polaska je narednog dana u jutarnjim časovima. Kraj svih usluga. • Destinacije: Sarimsakli i Kušadasi *1. dan – sastanak grupe je u Beogradu na parkingu u Bloku 42, preko puta “Buvlje pijace” (Novi Beograd - ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe), dan ranije od datuma iz cenovnika publikovanih u katalogu i na web sajtu Organizatora putovanja www.turisttrade.com, 30 minuta pre vremena polaska autobusa. Polazak autobusa iz Beograda je u 07:00. Orijentaciona vremena eventualnih usputnih ulazaka putnika: Kolari – 07:30 (pumpa NIS); Požarevac – 07:40 (pumpa Lukoil); Velika Plana – 08:15 (restoran Mekdonalds); Svilajnac, Topola – 08:30 (motel Stari hrast); Batočina – 08:45 (motel Košuta); Jagodina – 09:15 (pumpa Lukoil); Ćuprija – 09:20 (motel Ravanica); Paraćin – 09:25 (restoran Tito); Pojate – 09:35 (restoran Evropa); Aleksinac – 09:50 (pumpa NIS); Niš – 10:10 (preko puta motela Nais/pumpa NIS); Dimitrovgrad – 11:40 (restoran Hepi). Orijentaciona vremena pauza su: Velika Plana (restoran Mekdonalds) – 08:15 ili u slučaju nepredviđenih okolnosti Ćuprija (Eko pumpa) – 09:20 (u trajanju od oko 15 minuta), restoran Hepi – 11:40 (u trajanju od oko 40 minuta), restoran Trakijski konak u Bugarskoj – 17:00 (u trajanju od oko 40 minuta) i restoran Egbir u Turskoj – 07:00 (u trajanju od oko 30 minuta).Nastavak putovanja ka Turskoj tranzitnim putem kroz Bugarsku, sa usputnim zadržavanjima radi graničnih formalnosti. Vožnja do prelaza Edžebat-Čanakale, gde se ukrcava na trajekt. Plovidba trajektom u trajanju od oko 35 minuta. Nastavak vožnje ka Sarimsakliju. *2. dan – dolazak u Sarimsakli ujutru oko 7 časova po lokalnom vremenu. Posle iskrcavanja putnika, nastavak vožnje ka Kušadasiju. Predviđeno vreme dolaska u Kušadasi je oko 12 časova po lokalnom vremenu. Smeštaj u odabrane objekte (posle 15 časova). *Od 2. dana do poslednjeg dana ugovorenog boravka – boravak na bazi izabrane usluge i ugovorenog broja dana. *Poslednji dan ugovorenog boravka – napuštanje objekta do 9 časova po lokalnom vremenu. Polazak autobusa iz Kušadasija za Srbiju je oko 15 časova po lokalnom vremenu (o tačnom vremenu povratka, putnici se mogu informisati kod predstavnika agencije na destinaciji). Vožnja ka Sarimsakliju, gde se putnici koji su odseli u Sarimsakliju ukrcavaju oko 19 časova. Nastavak vožnje do prelaza Čanakale-Edžebat. Plovidba trajektom oko 35 minuta. Nastavak vožnje ka Srbiji preko Bugarske, sa usputnim zadržavanjima radi graničnih formalnosti. Dolazak na mesto polaska je u popodnevnim časovima. Kraj svih usluga. U cenu aranžmana je uključeno: • Prevoz autobusom turističke klase (visokopodni ili dabldeker, audio i video opremljenosti, klimatizovan, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i slično tokom putovanja) na ugovorenoj destinaciji sa pratiocem grupe.

Smeštaj i ishrana na bazi izabrane usluge u izabranom objektu i smeštajnoj jedinici u okviru ugovorenog broja dana bliže opisanih u katalogu. • Usluge predstavnika agencije ili inopartnera na destinaciji. • Troškovi transfera. • Troškovi trajekta za putnike koji putuju u Tursku. • Troškovi organizacije puta. U cenu aranžmana nije uključeno: • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (cene osiguranja nisu poznate u vreme objavljivanja Programa i biće dostupne u agenciji). Preporuka je delegacije Evropske unije da se pribavi. • Osiguranje od otkaza aranžmana. • Troškovi fakultativnih izleta. • Troškovi trajekta za putnike koji putuju na Tasos i Zakintos. • Individualni troškovi. Doplate i popusti: • Doplata smeštaja jedne osobe u dvokrevetnoj smeštajnoj jedinici, za destinacije: Pefkohori, Polihrono, Kalitea, Leptokarija, Vrasna Paralia, Nea Vrasna i Tasos u paket aranžmanima je 60% od deviznog dela iz cenovnika, a u sezoni ima 20% popusta od publikovane cene zakupa studija ili apartmana. • Popusti i doplate za destinaciju Zakintos su publikovani u zvaničnom katalogu Organizatora „LETO 2015“ na stranama 57-63, kao i na web sajtu Organizatora putovanja www.turisttrade.com. • Popusti i doplate za destinaciju Lefkada su publikovani u zvaničnom katalogu Organizatora „LETO 2015“ na stranama 64-67, kao i na web sajtu Organizatora putovanja www.turisttrade.com. • Popusti i doplate za destinacije Sarimsakli i Kušadasi su publikovani u zvaničnom katalogu Organizatora „LETO 2015“ na stranama 71-79, kao i na web sajtu organizatora putovanja www.turisttrade.com. Uslovi plaćanja: • Rezervacijom se smatra izvršena uplata u celosti ili akontacija u iznosu od 40% cene aranžmana (izuzev kod korišćenja popusta na rane uplate, gde je neophodna uplata u celosti prilikom rezervacije), a ostatak najkasnije 20 dana pred putovanje. • Uplate se mogu izvršiti: platnim karticama (VISA, DINA, MASTER, MAESTRO), na tekući račun Organizatora putovanja, čekovima građana i gotovinski na blagajni. Putne isprave i viziranje: • Putnici državljani Republike Srbije mogu putovati isključivo sa novim, biometrijskim pasošima. Putnik u potpunosti odgovara za validnost svoje putne isprave. Putnici koji putuju sa pasošima drugih država u obavezi su da se samostalno upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i obave sve potrebne aktivnosti vezane za viziranje sopstvenih pasoša, ukoliko je to potrebno. U slučaju da Putnici ne dobiju vizu za boravak u izabranoj zemlji, Agencija ne snosi nikakvu odgovornost i takav otkaz se smatra otkazom od strane putnika, uz primenu skale otkaza utvrđene Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja.

OBAVEZNO PROČITATI VAŽNE NAPOMENE NA 81. STRANI

83


PROGRAM PUTOVANJA - SOPSTVENI PREVOZ LETO 2015 SOPSTVENI PREVOZ - PROGRAM PUTOVANJA za aranžmane Organizatora putovanja „TURISTTRADE“ d.o.o, Beograd, Golsvordijeva 34, licenca OTP 15/2010: Destinacije u Grčkoj: - Halkidiki - Leptokarija - Vrasna Paralia - Nea Vrasna - Tasos - Zakintos - Lefkada *1. dan – dolazak u mesto boravka i smeštaj u odabrani objekat (posle 15 časova). *Od 2. dana do poslednjeg dana ugovorenog boravka – boravak na bazi izabrane usluge i ugovorenog broja dana. *Poslednji dan ugovorenog boravka – napuštanje objekta do 9 časova po lokalnom vremenu. Destinacije u Turskoj: - Sarimsakli - Kušadasi *1. dan – dolazak u mesto boravka i smeštaj u odabrani objekat (posle 15 časova). *Od 2. dana do poslednjeg dana ugovorenog boravka – boravak na bazi izabrane usluge i ugovorenog broja dana. *Poslednji dan ugovorenog boravka – napuštanje objekta do 9 časova po lokalnom vremenu. U cenu aranžmana je uključeno: • Smeštaj i ishrana na bazi izabrane usluge u izabranom objektu i smeštajnoj jedinici u okviru ugovorenog broja dana bliže opisanih u katalogu. • Usluge predstavnika agencije ili inopartnera na destinaciji. • Troškovi organizacije. U cenu aranžmana nije uključeno: • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (cene osiguranja nisu poznate u vreme objavljivanja Programa i biće dostupne u agenciji). Preporuka je delegacije Evropske unije da se pribavi. • Osiguranje od otkaza aranžmana. • Troškovi fakultativnih izleta. • Individualni troškovi.

Doplate i popusti: • Doplata smeštaja jedne osobe u dvokrevetnoj smeštajnoj jedinici, za destinacije: Pefkohori, Polihrono, Kalitea, Leptokarija, Vrasna Paralia, Nea Vrasna i Tasos u paket aranžmanima je 60% od deviznog dela iz cenovnika, a u sezoni ima 20% popusta od publikovane cene zakupa studija ili apartmana. • Popusti i doplate za destinaciju Zakintos su publikovani u zvaničnom katalogu Organizatora „LETO 2015“ na stranama 57-63, kao i na web sajtu Organizatora putovanja www.turisttrade.com. • Popusti i doplate za destinaciju Lefkada su publikovani u zvaničnom katalogu Organizatora „LETO 2015“ na stranama 64-67, kao i na web sajtu Organizatora putovanja www.turisttrade.com. • Popusti i doplate za destinacije Sarimsakli i Kušadasi su publikovani u zvaničnom katalogu Organizatora „LETO 2015“ na stranama 71-79, kao i na web sajtu organizatora putovanja www.turisttrade.com. Uslovi plaćanja: • Rezervacijom se smatra izvršena uplata u celosti ili akontacija u iznosu od 40% cene aranžmana (izuzev kod korišćenja popusta na rane uplate, gde je neophodna uplata u celosti prilikom rezervacije), a ostatak najkasnije 20 dana pred putovanje. • Uplate se mogu izvršiti: platnim karticama (VISA, DINA, MASTER, MAESTRO), na tekući račun Organizatora putovanja, čekovima građana i gotovinski na blagajni. Putne isprave i viziranje: • Putnici državljani Republike Srbije mogu putovati isključivo sa novim, biometrijskim pasošima. Putnik u potpunosti odgovara za validnost svoje putne isprave. Putnici koji putuju sa pasošima drugih država u obavezi su da se samostalno upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i obave sve potrebne aktivnosti vezane za viziranje sopstvenih pasoša, ukoliko je to potrebno. U slučaju da Putnici ne dobiju vizu za boravak u izabranoj zemlji, Agencija ne snosi nikakvu odgovornost i takav otkaz se smatra otkazom od strane putnika, uz primenu skale otkaza utvrđene Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja.

OBAVEZNO PROČITATI VAŽNE NAPOMENE NA 81. STRANI

84


LEGENDA REČNIK POJMOVA: VILA – objekat koji se sastoji od studija i apartmana namenjen smeštaju gostiju. Nema sopstvenu recepciju i korisnici samostalno održavaju higijenu. Kategorija je definisana slovnim oznakama i Organizator putovanja ne može garantovati kvalitet, tačnost i postojanost lokalne kategorizacije. HOTEL APARTMANSKOG TIPA – objekat za prihvat i smeštaj gostiju koji ima sopstvenu recepciju, a sastoji se od studija i apartmana. Najčešće nema uslugu ishrane. HOTEL – objekat namenjen smeštaju gostiju koji ima recepciju, a u zavisnosti od kategorije i sve pripadajuće hotelske sadržaje. Sastoji se od više tipova soba. Kategorija je definisana zvezdicama i Organizator putovanja ne može garantovati kvalitet, tačnost i postojanost lokalne kategorizacije. VILLAGE, RESORT i CLUB – kompleks koji se sastoji iz više objekata za smeštaj gostiju koji ima recepciju sa pripadajućim hotelskim sadržajem u zavisnosti od kategorizacije. Postoji više tipova soba, a kategorija je određena zvezdicama ili slovima i Organizator putovanja ne može garantovati kvalitet, tačnost i postojanost lokalne kategorizacije. CHECK IN – neophodna procedura na recepciji hotela, pre ulaska u hotelsku sobu, kada putnik pokazuje odgovornom licu svoj vaučer, a ponekad mora da popuni i formular sa ličnim podacima, nakon čega dobija ključ od sobe. CHECK OUT – neophodna procedura prilikom napuštanja hotela. Putnik je tada dužan da vrati ključ od sobe i da izmiri eventualne troškove telefona, mini bara i sl. Oznake koje predstavljaju vrstu sobe: SGL – jednokrevetna soba DBL – dvokrevetna soba APT – apartman (termin podrazumeva jednu ili više spavaćih soba, odvojenu kuhinju sa trpezarijom i kupatilo). STD – studio (termin podrazumeva vrstu smeštajne jedinice u okviru koje se i kuhinja i deo za spavanje nalaze u istoj prostoriji). SUITE – vrsta sobe u hotelu značajno veća od ostalih, koja je predviđena najčešće za porodice ili one koji žele više komfora. JUNIOR SUITE – soba u hotelu odgovarajuće kvadrature za četiri osobe u okviru koje se u jednoj prostoriji nalaze dva standardna i dva pomoćna ležaja ili sofa na razvlačenje za dvoje dece. FAMILY ROOM – “soba za celu porodicu” (najčešće je uzimaju roditelji sa dvoje dece). Može imati dve odvojene sobe, ali i ne mora. SUPERIOR ROOM – soba u hotelu kvalitetnije opreme i veće kvadrature od standardne sobe. FAMILY APARTMAN – soba u hotelu odgovarajuće kvadrature, sa dve prostorije koje ne moraju biti odvojene vratima, za četiri osobe sa minimum dva standardna i dva pomoćna ležaja ili sofom na razvlačenje za dvoje dece i veoma često imaju manju kuhinju. APARTMAN ILI STUDIO SA GALERIJOM – smeštajna jedinica sa galerijom, obično iznad kuhinjskog dela, na kojoj su smešteni jedan ili dva ležaja, sa kosim niskim plafonom, povezana sa donjim nivoom stepeništem. U donjem nivou se pored kuhinje obično nalazi sofa na razvlačenje ili jedan i više standardnih ležaja. MEZONETA – smeštajna jedinica koja se sastoji od jedne ili dve spavaće sobe sa dva do tri ležaja, dnevnog boravka u kojem se nalaze kuhinjski elementi (osim u hotelu), jedan ili dva ležaja, odnosno sofa ili ležaj na razvlačenje za jednu do dve osobe, kupatila i terase. Drugi, viši nivo ili sprat je najčešće povezan kružnim stepeništem sa nižim nivoom i ima niži, kosi plafon.

OZNAKE KOJE PREDSTAVLJAJU VRSTU USLUGE: ND ili BB – noćenje sa doručkom PP ili HB – polupansion (doručak i večera) PP+ ili HB+ – polupansion plus (uz večeru su uključena i domaća žestoka pića, točeni sokovi, vino, pivo, sladoled...) FB – pun pansion (doručak, ručak, večera) AI – all inclusive (sve uključeno) - obuhvata doručak, ručak i večeru, sva lokalna pića zemlje u kojoj se putnik nalazi i dodatni hotelski sadržaj preciziran u opisu datog hotela. NA ili RR – najam apartmaana ili studija bez ishrane Ostali pojmovi: ADL – adult, odrasla osoba CHD – child, dete uzrasta 0 – 12 godina INF – infant, beba uzrasta 0 – 2 godine PAX – pod pojmom “pax” su obuhvaćeni i odrasli i deca, jedino nisu obuhvaćene bebe (ukupan broj osoba koje koriste neku uslugu). RT – povratna autobuska karta OW – karta u jednom pravcu FRANCUSKI BALKON – manji ograđen prostor za stajanje TWC – kupatilo sa tuš kabinom i toaletom SAT TV – satelitska televizija AC – centralni ili pojedinačni klima uređaj I/V – inland view (pogled na okolinu hotela) S/V – sea view (pogled na more) P/V – pool view (pogled na bazen) M/V – mountain view (pogled na planinu) G/V – garden view (pogled na baštu) PL ili EXTRA BED - POMOĆNI LEŽAJ ili DODATNI LEŽAJ je ležaj manji od standardne veličine ležaja, metalni ili drveni, na izvlačenje, prenosiv, fotelja i sl. sa dušekom nestandardne debljine. SOFA – ležaj na otvaranje ili razvlačenje, sa metalnim ili drvenim rukohvatima sa strane, manje udoban i najčeće manjih dimenzija od standardnog ležaja. FRANCUSKI ili BRAČNI KREVET – ležaj za dve osobe minimalne širine 120cm i minimalne dužine 180cm. KATEGORIJA HOTELA ili VILE – oznaka izražena slovom ili zvezdicama i određuje kvalitet smeštaja, hrane i pratećih usluga u vilama i hotelima. Isključivo zavisi od lokalnih standarda i propisa. Iste kategorije se često bitno razlikuju u različitim zemljama pa čak i u okviru iste zemlje. Svaki objekat na osnovu propisa domicijalne zemlje ne mora biti kategorisan. BUDGET PROGRAM – smeštaj u hotelima sa 2* i apartmanima sa 3* po izboru Organizatora putovanja PAKET ARANŽMAN – ponuda Organizatora putovanja, koja se sastoji od usluga smeštaja i prevoza, a cena je izražena po osobi Turistička uputnica ili VAUČER – putni dokument koji izdaje Organizator putovanja na kome su navedeni podaci o hotelu, vrsti usluge, trajanju aranžmana, posebnim zahtevima putnika, transferima i sl.

Ovo izdanje je publikovano u Beogradu 18.02.2015. godine i predstavlja zvanični katalog agencije Turisttrade “LETO 2015“

85


Zvanični prevoznik: Golsvordijeva 34 Beograd, Srbija Telefon/Fax: +381 11 2443 687; +381 11 3085 937 +381 11 2454 499; +381 11 2455 600 e-mail: office@turisttrade.com web: www.turisttrade.com www.turisttrade.co.rs www.vrasna.rs Poslovnica Pefkohori – Halkidiki Ippokampos, Glavna ulica Telefon/Fax: +30 23740 62237 Poslovnica Vrasna Paralia Hotel Filoxenia Eiria Telefon/Fax: +30 23970 24600 Licenca Ministarstva turizma Republike Srbija br. OTP 15/2010 od 29.01.2010. Članica

Vaša agencija

Turisttrade katalog leto 2015  

LETOVANJE 2015 - Grčka, Turska, apartmani i hoteli, prevoz, cene, putovanja