Page 28

SAVALin jä

sen

vu

si

tp

a lv e levat kell on y

ri at osa palveluam

me. Sivut ovat os

Rekisteröidy käyttäjäksi ja tilaa salasana 1.

Rekisteröidy jäsensivuille antamalla jäsennumerosi, joka löytyy jäsenkortista ja jäsenmaksulaskusta.

2.

Tilaa salasana joko sähköpostiisi tai tekstiviestinä kännykkään. Jos sähköpostiosoite tai gsm-numerosi ei ole sama kuin jäsenrekisterissämme, et voi tilata saasanaa. Ota silloin yhteys jäsensihteeriimme puh. (09) 2510 1370 tai toimisto@saval.fi.

3.

Kirjaudu sivuille jäsennumerollasi ja saamallasi salasanalla. Voit halutessasi muuttaa salasanan itsellesi sopivaksi.

4. Jos jatkossa unohdat salasanasi, pystyt tilaamaan uuden samalla tavoin kuin rekisteröityessä.

w w w.s av al in tr a.

fi

oitteessa www.s

m p ä

Jäsensivumme ov

avalintra.fi

Omien jäsentietojen päivitys Sivujen oikean yläkulman Omat tiedot -välilehdeltä voit kätevästi päivittää muuttuneet jäsentietosi, kuten osoitteen, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron ja työnantajatiedot. Tietojen ajantasaisena pitäminen auttaa sinua saamaan juuri sinun työpaikallesi suunnatut viestit ja pystymme näin palvelemaan sinua paremmin.

Jäsenetuja, työsuhdeneuvoja, ladattavia oppaita… Jäsensivuilta pääset helpoiten hyödyntämään jäsenetujasi, kuten tekemään varauksia loma-asuntoihin, tilaamaan lehtiä jäsenetuhintaan tai ilmoittautumaan koulutukseen. Sivuilta löytyy paljon tietoa monelta työuran osa-alueelta ja sisältöä uudistetaan jatkuvasti. Jos etsit jotain tiettyä asiaa, löydät sen nopeasti käyttämällä oikean yläkulman hakutoimintoa. Kirjoita hakukenttään jokin asiasana, kuten ylityö tai ulkomaantyö ja paina hae-nappia tai enteriä.

Valmentaja_4_2012  

valmentajalehti 4/2012

Valmentaja_4_2012  

valmentajalehti 4/2012

Advertisement