Page 1

Sponsorbrochure Voetbalvereniging Lyra


ALGEMEEN

Bedankt voor uw interesse in v.v. Lyra. Een doeltreffende keuze!V.v. Lyra is met ruim 1100 leden immers de grootste sportvereniging van De Lier. In welke branche uw business zich ook bevindt, of u lokaal of regionaal gevestigd bent, wat uw afzetgebied ook is, een bijdrage aan v.v. Lyra kan gezien de omvang van onze vereniging altijd interessant voor u zijn. V.v. Lyra is al sinds 1973 een echte Westlandse vereniging met enorm veel diversiteit. Een jeugdafdeling van zo’n 50 teams, een groeiende damestak, een betrokken seniorenbestand en zelfs actieve veteranenteams. Daarnaast beschikt v.v. Lyra over een grote supportersschare en een enorme hoeveelheid vrijwilligers. Het maakt v.v. Lyra een gezonde vereniging die blijft groeien, aangewakkerd door creativiteit, ondernemersgeest en doorzettingsvermogen. De vereniging is gebaat bij úw creativiteit, aangezien v.v. Lyra door afnemende gemeentelijke steun steeds meer afhankelijk wordt van sponsorbijdragen. Wilt u de naamsbekendheid van uw bedrijf verder vergroten? Uw bedrijfsactiviteiten onder de aandacht brengen? In contact komen met andere regionale bedrijven? Interessante vacatures onder onze leden uitzetten? Of ‘gewoon’ een bijdrage leveren aan een bruisend verenigingsleven? Iedere vorm van sponsoring bij v.v. Lyra zal bijdragen tot positieve en sympathieke exposure voor uw bedrijf. In deze brochure vindt u bijna alle middelen om uw boodschap uit te dragen. Bijna? Precies, niet alles. Wellicht heeft u wel een briljant idee om op creatieve wijze uw naam aan onze vereniging te verbinden. Groot of klein, ‘standaard’ of creatief. Stichting Steun Lyra komt graag met u in contact. De stichting is opgericht om namens v.v. Lyra alle sponsormogelijkheden te beheren en uit te voeren. In deze brochure leest u meer over de sponsormogelijkheden.

2


HISTORIE

V.v. Lyra is met ruim 1100 leden de grootste sportvereniging uit De Lier. Een club die het belangrijk vindt om voetbal voor iedereen die daar belangstelling voor heeft, bereikbaar te maken. Op prestatief, recreatief en sociaal gebied. Het tekent een dorpsclub met een rijke geschiedenis. De naam v.v. Lyra ontstaat in 1973 als de protestantse vereniging S.V. De Lier (1932) fuseert met katholieke vereniging L.V.S.J. (1947). Beide verenigingen deelden toen al sinds 1967 Sportpark ‘De Zweth’, nog altijd de thuishaven van v.v. Lyra waar in 2011 een gloednieuw clubhuis is gerealiseerd. Naast subsidies moet het complex deels bekostigd worden uit eigen middelen. Alleen door een fantastische achterban van leden, sponsors en donateurs is dit te realiseren.

het teken van saamhorigheid en gezelligheid. V.v. Lyra gelooft er in dat die weg het meeste succes op het veld gaat opleveren. Een vereniging die een plek is voor Lierse jongens en meiden, waarin de jeugd kan doorstromen naar de verschillende seniorenselecties. Een plek waar iedereen hetzelfde doel heeft: plezier hebben in het voetbalspelletje, op welk niveau dan ook.

Mede door de mogelijkheden van het complete sportpark worden er jaarlijks talloze evenementen door vele vrijwilligers georganiseerd. Het maakt v.v. Lyra een bindmiddel in de hechte Lierse gemeenschap. Een gezonde mix tussen presteren en gezelligheid is het uitgangspunt. Dat eerste lukt niet elke zaterdag, dat laatste wel. Iedere zaterdag is het in de fraaie kantine een drukte van jewelste. Dat v.v. Lyra een ondernemende club is blijkt uit de vele activiteiten die georganiseerd worden. Alles in

3


BUSINESSCLUB

Een kijkje achter de schermen bij de aanleg van de Rotterdamsebaan.

Als Business Club-lid stapt u een zeer inspirerende omgeving binnen! Het ledenbestand van de BC Lyra bestaat uit zowel jonge, als meer ervaren ondernemers die zaken doen in verschillende sectoren. Mede hierdoor is de BC een uitgebreid en divers netwerk, dat leidt tot interessante contacten. Het stelt de BC in staat om boeiende excursies aan te bieden, die goedbezochte bijeenkomsten opleveren. Daarnaast bent u tijdens wedstrijden van ons eerste elftal van harte uitgenodigd om in de rust en na de wedstrijd onder het genot van een hapje en een drankje na te praten en te netwerken in onze fraaie bestuurskamer. Op de Business Club pagina van de website van v.v. Lyra wordt uw bedrijf gepresenteerd. Naast het bekostigen van bovenstaande activiteiten, gaat er tevens een deel van uw jaarlijkse bijdrage naar de jeugd- en selectieafdeling, bijvoorbeeld naar materiaal, trainingskampen en fysiotherapie. Zo kunnen we de prestatieve doelen van deze teams faciliteren. De jaarlijkse bijdrage die wij van elk bedrijf vragen is â‚Ź 765,-.

Rondleiding bij Ketel 1.

4


TENUESPONSORING TEAMSPONSORING Het elftal dat u wilt sponsoren wordt geheel aangekleed in voetbalkleding voorzien van uw bedrijfslogo. De wedstrijdset is verder nog naar ieders wens uit te breiden. Hieronder treft u de verschillende pakketten aan waar u een keuze uit kan maken. Het pakket is op maat aan te passen. De looptijd is minimaal 2 jaar en doorgaans 3 tot 4 jaar. U sponsort het zelfde team voor de gehele periode, kleding kan in principe niet worden doorgeschoven naar andere teams. SPONSORPAKKET SENIOREN EN JEUGD VANAF JO13 Pakket 1 - ± € 2.100,Wedstrijdshirts en broekjes t.b.v. 14 spelers en 1 keeper. Pakket 2 - ± € 2.600,Wedstrijdshirts, broekjes en voetbaltassen t.b.v. 14 spelers en 1 keeper. Pakket 3 - ± € 3.200,Wedstrijdshirts, broekjes, voetbaltassen en trainingspakken t.b.v. 14 spelers en 1 keeper. SPONSORPAKKET JEUGD JO11 EN JO12 Pakket 1 - ± € 1.800,Wedstrijdshirts en broekjes t.b.v. 10 spelers en 1 keeper. Pakket 2 - ± € 2.300,Wedstrijdshirts, broekjes en voetbaltassen t.b.v. 10 spelers en 1 keeper. Pakket 3 - ± € 2.600,Wedstrijdshirts, broekjes, voetbaltassen en trainingspakken t.b.v. 10 spelers en 1 keeper. SPONSORPAKKET JEUGD JO8, JO9 EN JO10 Pakket 1 - ± € 1.300,Wedstrijdshirts en broekjes t.b.v. 8 spelers en 1 keeper. Pakket 2 - ± € 1.600,Wedstrijdshirts, broekjes en voetbaltassen t.b.v. 8 spelers en 1 keeper. Pakket 3 - ± € 2.200,Wedstrijdshirts, broekjes, voetbaltassen en trainingspakken t.b.v. 8 spelers en 1 keeper. Voor selectieteams gelden afwijkende tarieven.

5
Stichting Steun v.v. Lyra Postbus 141 2678 ZG De Lier sponsor@stichtingsteunlyra.nl www.vvlyra.nl

Deze sponsorbrochure is gesponsord door Purple Lily.

Voor de juiste klantbeleving van uw bedrijf. www.purplelily.nl


Millions discover their favorite reads on issuu every month.

Give your content the digital home it deserves. Get it to any device in seconds.