Page 1

En presentation av

de FACTO [yrkeskläder] AB

ARBETSKLÄDER

ARBETSSKOR

PROFILKLÄDER

PRESENTREKLAM


Vår affärsidé: ”de FACTO skall via sina servicecenter med hög servicenivå marknadsföra koncept sammansatta från de FACTO´s produktområden, ARBETSKLÄDER, ARBETSSKOR, PROFILKLÄDER samt PRESENTARTIKLAR med koncentration på små och medelstora företag i Storstockholm.”

I över 20 år har vi hjälpt företag. Idag är vi en av de större återförsäljarna i Sverige av arbetskläder, arbetsskor, profilkläder och presentreklam.

*

Hos oss ska ni trivas, ha möjligheten att prova era plagg och få proffsig hjälp med er företagsprofilering. Vi är medlemmar i Scandinaviens största kedja inom profil, New Wave Profile samt i HPC [Harvest Profile Center]

Välkomna hälsar Petter Cussil & Kent Norén

*”Storleken har betydelse”

ARBETSKLÄDER

ARBETSSKOR

PROFILKLÄDER

PRESENTREKLAM


SERVICECENTER I ARLANDASTAD

MED KUNNIG PERSONAL BRETT SORTIMENT VÄLFYLLDA BUTIKER UTPROVNING EGET TRYCKERI FÖR MÄRKNING AV KLÄDER INSPIRATIONSUTSTÄLLNING

3


ARBETSKLÄDER de FACTO har över 20 års erfarenhet med att hjälpa användare av arbetskläder till att få den rätta storleken och produkten. Du behöver inte bli expert på frågor för att hitta rätt produkt eller storlek. Kontakta oss så hjälper vi dig!

s

u

ld

l ka

a” rn din a g r äs da nde kes e n t a k r el t u a y in av h k n t ” p ä dis rs ma ty kn ora stö då n e ) på sp e r lk ? Vi lja du ra ? (D stå ydd ä p v år ba ag p sk St ler tsd a u knä el be orn er ar ad nd sk vä an d

d ky

Vilken klass på varsel måste du ha? Jobbar du på trafikerade ytor? Jobbar du åt vägverket. Vilket krav har byggherren?

en Har storlek n e g li rk ve betydelse?

V

en

du kva s gå pe lite h lit ng gla t o a? et vi liv er r m ch ll sl pla ån pr i än g g s gd ge a . ts

Vilken storlek skall du ha?

va

Snickers har över 200 storlekar!

ARBETSKLÄDER

ilk

K

ARBETSSKOR

PROFILKLÄDER

PRESENTREKLAM


Service Sköna, lätta och tåliga byxor. De flesta byxorna är utrustade med en eller två sidofickor. Bra till bland annat fraktsedlar. Passar till alla typer av serviceyrken. Populära modeller inom lättare transporter och lagerarbeten. Några av våra modeller är riktiga storsäljare inom städsektorn. Till dessa är det lätt att skapa en egen profil med hjälp av en t-shirt eller piké i en tuff färg. Tillsammans med din företagslogo snyggt förädlat på bröstet har ni en enkel och prisvärd kollektion.

Bygg & Hantverk Hölsterfickor, knäskyddsfickor, tumstocksfickor och sidofickor. Avancerad design med stora krav på slitstyrka. Framförallt skall byxan vara ett hjälpmedel i dina dagliga arbetssysslor. Olika typer av blandmaterial för extra slitstyrka, eller 100% bomull för den extra, sköna komforten. Skaffa ett litet lager på din företagslogo som transferdekal i någon av våra butiker, så trycker vi dina företagskläder medan du väntar.

Varsel I Sverige är det lag att arbetare på väg ska bära varselkläder. Om man inte följer detta lagkrav blir det böter för den enskilde eller för aktuell arbetsgivare. Kläderna är klassificerade i tre olika synlighetsklasser. Vilka klasser som ska användas bestämmer den aktuella arbetsgivaren i samråd med sina anställda. Vi tillhandahåller flera plagg och modeller i samtliga skydds- & prisklasser.

.....och mycket mer Tex målare, regnkläder, dam, vård, kök

5


ARBETSSKOR Vi lagerför flera modeller skyddskor och fritidsskor i våra butiker. Utöver detta finns en otrolig mängd skor vi kan beställa. Det är viktigt att skorna passar just dig och din fot! Vi är inte nöjda förran du är nöjd!

or sk ha i g or n? ja mp ra b an u K str em ls m ul d m me bo

vala ha s r? u d l sko Vil lätta h c o

Kräv mås er ditt a tåhä te ha sk rbete at t y tta o ch s ddsskor du piktr m ed amp skyd d?

Be hö v tå er d la i vä na s ta ? kor

ellan ad m n l l i k för s , stålr det Vad ä aluminium thättor? i s o p om och k

ri a? alsulo . l u or ci ts Rät r spe ata sk a a v h n i du a, pr n i di e k g e i s l v Kan a van det ä kor? din ar du ddss H sky

ARBETSKLÄDER

ARBETSSKOR

Vilke n sky kräv ddsk er di tt ar lass bete ?

al elÄr din fot smal, norm skor i t de ns fin h oc d, ler bre ? storlek 50

PROFILKLÄDER

PRESENTREKLAM


Lågskor Vanlig lågsko eller sandal? Kardborre eller snörning, öppen eller täckt? Jag valen är många, men viktigast är att du får rätt modell till just din fot! Självklart skall skorna anpassas till det arbete som skall utföras, men komforten är viktig. Vi vill att ni så ofta det går, kommer in och provar era skor.

Kängor Halvhög och ofodrad eller anpassad för extrem kyla. Det finns massor av valmöjligheter. Berätta för oss vad ditt användningsområde är, så hjälper vi dig ta fram en passande modell. Det finns idag flera olika spik- och tåskydd i olika material. Det gör att det finns flera olika användningsområden för dina skyddskängor, men även flera olika prisklasser. Stål, kevlar, aluminium eller komposit? Vad vill du ha som skydd i dina skor?

Fritid I träningsspåret, i pulkabacken, på skoterturen, på solsemestern eller kanske på ett älgpass i norrländska skogarna. Vi hjälper gärna till att hitta arbetsskor även till dina fritidsaktiviteter. Vi har valt ut ett antal modeller som vi har hemma på hyllan, men självklart är utbudet hos våra leverantörer enormt mycket större. Kom in så hjälper vi dig med modeller och storlekar!

.....och mycket mer Tex sandaler, gummistövlar, jakt, strumpor och tillbehör

7


PROFILKLÄDER Om dina anställda har svarta byxor och en röd överdel, så är det också en Profil. Det behöver inte vara krångligt. Håll dig till färre varumärken, färre färger och färre modeller... Det är vinnande i längden!

ska cket hirt få y m Hur n en t-s ätt? tlige er tv egen mpa eft kry

PROFILKLÄDER ÄR INTE BARA T-SHIRT MED TRYCK Vill du ha en rymlig storlek, eller skall det vara slimfit?

Vilk a har krav d färg u på äkth et?

ARBETSKLÄDER

ARBETSSKOR

PROFILKLÄDER

PRESENTREKLAM


Färg Enklaste sättet att skapa teamkänsla och en enhetlig företagsprofil, är med färg. Lagerpersonal, receptionister, säljare , tekniker eller butikspersonal. Med en gemensam färgprofil skapar ni lätt ett vinnande koncept. Förstäkta med er företagslogo upplevs ni som väldigt proffesionella, välklädda och som ett företag med god kvalitet. Personalen förvandlas till levande visitkort som säljer utan att sälja, och skapar kännedom om företaget. Att bära sitt företags namn kan också leda till spontana kontakter. Alla du möter vet ju var du kommer från!

Form & funktion Tajt eller klassisk? Dam eller herr? Polyester eller bomull? Men forfarande samma färg! Ett företag, en färg, samma företagslogo men med en mängd olika valmöjligheter för varje anställd. Vissa plagg skall skydda, vissa ska representera och andra kanske ska isolera. Låt oss hjälpa dig med ett upplägg som passar all er personal!

Fördelar Vi jämför gärna klädesplagg med annonsering. Annons betyder ju ”Bärare av budskap”, så vad passar bättre än att använda just klädesplagg som budbärare. Billigt, stor synlighet och med lång livslängd. Du vet att budskapet når rätt människor eftersom du själv och dina medarbetare bär det. Personalen behöver kläder. Företaget behöver annonsera. Det är med andra ord en liten investering med många förtjänster. Moderna företag förstärker sin image och ökar teamkänslan genom att använda rätt kläder. yrke

skla

der.c

om

yrkesklader.com

9


PRESENTREKLAM Varför smörja några få när du kan olja hela kundkretsen! Vi har produkterna som lämpar sig för att spridas i stora mängder. Varför inte skicka med en isskrapa när du skickar dina leveranser eller fakturor?

isskrapor

godis

kepsar

muggar

pennor

ARBETSKLÄDER

ARBETSSKOR

PROFILKLÄDER

PRESENTREKLAM


Utbud Vi har ett stort sortiment med presentreklam i alla tänkbara prisklasser. Reklamprodukt till en mässa, är det en klassisk ”GiveAway, eller kanske en ren reklamprodukt för att sprida er företags logo och stärka ert varumärke? Det är ett enormt utbud och i ständig förändring. Vi tror på det personliga mötet och våra säljares kompetens att hitta den rätta presentreklamen för ert företag. Kontakta oss redan idag så guidar vi dig till det rätta beslutet.

Leveranstider Att vara ute i god tid är att rekomendera. Planera gärna hela året redan i januari. Har ni mässor, kundjippon eller kanske en kick-off? Låt oss hjälpa dig! Kläder med tryck eller brodyr räknar vi med leveranstider runt 10 arbetsdagar. Presentreklam, pennor och muggar kan ni räkna med 10-15 arbetsdagar efter godkänt korrektur. Allt går att få fortare, och vi jobbar ofta med förkortade ledtider och express, men det kostar ju extra. Boka ett möte med oss där vi tillsammans planerar hela året. Vi ser vilka leveransveckor ni vill ha, sen sköter vi planeringen av tryck och leverans så ni får era varor på utsatt tid!

Julklappar och Gåvor Vi på de FACTO kan erbjuda er ett varierande sortiment av julklappar till anställda, kunder och leverantörer. Vi har valt ut ett blandat sortiment med produkter som passar både män och kvinnor. Våra julklappar finns även i flera prisnivåer. Köp dina klappar redan i juni. Ni kan vara säker på leveranstillgången och vet med all säkerhet att ni får era julklappar i tid och till rätt pris!

11


STANDARD/ SPECIAL Krångla inte till det! Utgå från en basprodukt, sätt därtill din egen logotype och vips så har du en helt egen design. Så enkelt är det! Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig!

Skissförslag till Bogfelts


Skissförslag till Märsta Förenade

Från A till B

sedan 1943

.....och mycket mer Tex frisbee, iPhone-fodral, Spider USB, USB laddare tillbehör

13


KEPSAR/ MÖSSOR Reklam syns riktigt bra på huvudet! Det är prisvärt och en tacksam produkt att både ha på sin personal eller ge bort till kund.


Förädling För en god kvalitet och hållbarhet krävs olika metoder. De fem vanligaste beskrivs på ett enkelt sätt nedan:

!

T LIG

BIL

Transfer - Vår mest använda metod.

Billigt, snabbt och en bra lagerprodukt. Vi värmer på plagget medan du väntar. Ger en ökan detaljrikedom

Vävbrodyr - Vävbroderade märken har stor detaljrikedom som framträder mycket bra. Dessa märken kan vi lägga på lager för löpande uttag eller återkommande produktioner.

IV US ! L K EX SLA N KÄ

TA

DE

IKE

LJR

!

M DO

Direktbrodyr - Ger en känsla av

exklusivitet som förhöjer helhetsintrycket. Metoden passar mycket bra på jackor, frotté, stickat och skjortor.

A OR T Screen - Enkelt och billigt och en tryckme- ID S ! tod vi gärna använder och rekomenderar vid större V IER antal. Används till t-shirt, sweatshirt och annan lättare R SE konfektion. T& B B NA LT S Plotter - När du ska göra få upplagor av KE enkla logos i enfärg. Tex namn på en jacka. EN

.....och mycket mer tex tampotryck, folietryck, gravyr

15


Det här är vi

henrik@yrkesklader.com

helena@yrkesklader.com

dennis@yrkesklader.com

sara@yrkesklader.com

hakan@yrkesklader.com

leon@yrkesklader.com

kicki@yrkesklader.com

PRESENTREKLAM

PROFILKLÄDER

ARBETSSKOR

ARBETSKLÄDER

petter@yrkesklader.com

kent@yrkesklader.com

michael@yrkesklader.com

Arlandastad

de FACTO [yrkeskläder] AB Kabelgatan 2, 195 60 ARLANDASTAD T. 08-591 130 60 F. 08-591 130 66

arlandastad@yrkesklader.com

Folder till hemsidan  
Advertisement