Page 23

23

Yrittäjäsanomat

3 x k i r j at

Löydä tärkeät luvut verkosta

Alennuslaskuri

http://www.yrittajat.fi/fi-FI/ arkisto/mobiili/alennuslaskuri/

THE SECOND MACHINE AGE Erik Brynjolfsson Andrew McAfee WW Norton Co 2014 Kirja maalaa kuvaa tulevaisuudesta, jossa digitaaliset teknologiat, koneet, ohjelmistot ja verkot diagnosoivat tauteja täsmällisemmin kuin lääkärit. Digitalisaatio muuttaa muun muassa vähittäiskauppaa massadatan hyödyntämisen avulla. Kirja valottaa ajatusta siitä, korvaavatko koneet ihmiset työpaikoilla. Kirjoittajista kaksi on MIT-huippuyliopiston ekonomisteja.

Palkkalaskuri

http://www.yrittajat.fi/fi-FI/ arkisto/mobiili/palkkalaskuri/

mitä siitäkin tulisi, jos ei olisi yhtään yritystä?

R A K K AU S -

Mitä tapahtuu huomenna?

MITÄ TAPAHTUU HUOMENNA – RAKKAUDELLE Anja Snellman, Hannu Mäkelä, Antti Holma et al. Ellun Kanat 2016 Anja Snellmanin, Hannu Mäkelän, Antti Holman ja yli kolmenkymmenen muun kirjoittajan tuore tulkinta rakkaudesta. Mukana on yhteiskunnallisia vaikuttajia, kuten kirjailijoita, taiteilijoita, toimittajia ja tutkijoita. Kirja käsittelee rakkautta esimerkiksi yhteiskunnan, kulttuurin, perheen, parisuhteen ja ajan näkökulmasta. Kirjan tuotot lahjoitetaan HelsinkiMissiolle. Kirjan toimitti Ellun Kanojen hallituksen puheenjohtaja Kirsi Piha.

VIHDOINKIN NUKUN HYVIN Pia Tervo REUNA Kustantamo ja kirjakauppa Oy 2015 Pitkäaikaisesta unettomuudesta kertova pienkustantamon kirja ilmestyi marraskuussa 2015. Vaikean ongelman kanssa kamppailevia on Suomessa jo yli puoli miljoonaa. Pia Tervo on tutustunut kansainväliseen unitutkimukseen, erityisesti aivotutkimukseen ja kognitiiviseen terapiaan, ja haastatellut kirjaa varten 30 henkilöä. Kirja tarjoaa muun muassa niksejä pitkäaikaisen unettomuuden hoitoon.

Nuoret yrittäjät luovat uutta ja pitävät Suomen pyörät pyörimässä. Yrittäjä on tottunut pärjäämään omillaan. Mutta kyllä jokainen joskus tukea ja verkostoja tarvitsee. Nuori yrittäjä tai yrittäjäksi aikova opiskelija liity osoitteessa yrittajat.fi/liity

Verotuksen määräpäivät

http://www.yrittajat.fi/fi-FI/ arkisto/mobiili/maarapaivat/

Yrittäjäsanomat 5/2016  

Yrittäjäsanomat 5/2016