Page 1

Your Property Expert

Direk"onsmeddelelse

København den 3. oktober 2011

Aktuelle købere i markedet for investering i erhvervs- og boligejendomme samt hoteller ____________________________________________________________________________________ Antallet af købere i markedet for investering i erhvervs - og boligudlejningsejendomme samt hoteller er stabilt med en lille pil opad og den historisk lave rente holder fortsat a as!orventninger på et lavt niveau. Af investorer i markedet for køb arbejder vi aktuelt blandt andet med: •

2 hoteloperatører, der ønsker køb af hoteller i København med henholdsvis 80-120 værelser og 150 (l 200 værelser eller mere.

Pensionskasser, ejendomsselskaber og private investorer, der er i markedet for køb af strøg-, by– og boligudlejningsejendomme i København, Århus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Vejle, Kolding, Silkeborg, Aabenraa, Vordingborg og Næstved m.fl.

Økonomisk stærk dansk developer, der søger byggejord (l boliger i Storkøbenhavn med en prisforventning på ca. kr. 3.500 pr. byggeretsmeter (fuldt byggemodnet).

Udenlandsk privat fond, der er i markedet for køb af større velbeliggende udlejet kontorejendom i Storkøbenhavn. Gerne med kort bindingsperiode på lejea9alerne.

Vi opkræver alene salær såfremt en handel fak(sk bliver gennemført. Salæret a9ales forud e9er de almindelige danske markedsforhold og vil blive opkrævet hos sælger. For nærmere oplysninger om aktuelle leje– og a as!orventninger på ejendomsmarkedet klik ind på www.yourpropertyexpert.eu/markedsprognoser

Med venlig hilsen Your Property Expert

Finn Bennetzen Sale, Investment and Appraisal Expert Cer(fied Accountant Commercial Proper(es and Hotels

Købere og investorer i markedet for erhvervs- og investeringsejendomme  

Købere og investorer i markedet for køb, salg, vurdering af butiks-, kontor- og hotelsejendomme i danmark