__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1


A You n g Li vi n g

KÖ S Z Ö N T I Ö N T ! Küldetésünk, hogy a tiszta, autentikus illóolajokat a világ minden otthonába eljuttassuk. Az emberek mindenhol válaszokat keresnek a jólétüket, valamint a spirituális és pénzügyi jól-létüket érintő kérdésekre. Örülünk annak, hogy Önt is a Young Living tagjai között üdvözölhetjük, ahol nemcsak felfedezheti a maga számára a küldetésünk erejét, hanem megosztani is segíthet a közelében élőkkel. Az emberek csak akkor lehetnek szabadok, ha egészségesek, és rendelkeznek a kellő fizikai és pénzügyi erővel, hogy utazzanak, tanítsanak, és támogassák a rászorulókat. A Young Living mindenkinek, mindenhol lehetőséget kínál arra, hogy pontosan ezt tegye: érezze jól magát, fedezze fel valódi képességeit, és éljen értelmes életet. Izgalommal figyeljük, ahogy a családok, szülők és gyerekek összefognak, hogy éljenek ezzel a lehetőséggel, és felfedezzék maguknak a termékekben rejlő hihetetlen előnyöket. Ez egy izgalmas időszak, amelyet növekedés jellemez. Az illóolajok terén világvezetőként a rendelkezésre álló legtisztább illóolajokat kínáljuk a szabadalmaztatott Seed to Seal® folyamatunk révén, amelynek Ön is részese lehet az ültetési és betakarítási szezonban, vagy ha ellátogat a világszerte tevékenykedő termesztő és lepárló partnereinkhez. Amikor meghívjuk az Önhöz hasonló tagokat, hogy vegyenek részt

D. Ga r y Yo un g,

Alapító, a Young Living Farms vezérigazgatója az Igazgatótanács elnöke

ebben az egyedülálló folyamatban, első kézből osztjuk meg minőség iránti szenvedélyünk példáit; boldogok vagyunk, hogy megoszthatjuk Önnel, amit szeretünk. Ez a termékútmutató tanúsítja a több mint 20 éves elkötelezettségünket az iránt, hogy segítsünk Önnek megtalálni az egész életre kiterjedő jólét szabadságát, amelyet elképzelt, de nem tudta, hogy valaha elérheti-e. A Young Livingnél mindannyian nagy erőfeszítéseket teszünk, hogy biztonságos és hatásos illóolajos termékeket kínáljunk a legtöbb otthonban és irodában megtalálható erős vegyszerek leváltására. Ennek a praktikus és egyben átfogó útmutatónak a célja, hogy segítsen Önnek gyorsan megtalálni, amit keres és felfedezni a még ki nem próbált új termékeket. Termékeink segítenek Önnek, hogy megtalálja a szabadság oázisát, a fizikai és érzelmi jólét érzését. Eljött az Ön pillanata, hogy megtapasztalja a természet tiszta eszenciájának előnyeit. Ezek a termékek azért készülnek, hogy élete minden részében jelen legyenek, támogatást nyújtsanak a testének, nyugalmat hozzanak az élet nyüzsgésébe, és jobbá tegyék a hangulatát. Olvasson tovább, fedezzen fel új kedvenceket, és ossza meg másokkal is a Young Living iránt érzett szenvedélyét.

Ma r y You ng,

Társalapító és a Young Living vezérigazgatója


T A RT A L O M J E G Y Z É K 03. A célunk 05. Seed to Seal 07. Farmjaink 19. The D. Gary Young, Young Living Foundation

75.

SZÉPSÉGÁPOLÁS 76. ART

21. Mik azok az illóolajok?

79. Arcápolás

21. Hogyan kell használni az illóolajokat?

85. Szappanok és fürdőzselék

23.

ILLÓOLAJ TERMÉKEK 25. Mik azok az illóolajok? 35. Plus illóolajos táplálékkiegészítők 39. Illóolaj-keverékek 48. Illóolaj golyós termékek 49. Masszázsolajok 50. Illóolaj-kollekciók 51. Illóolaj-diffúzorok

80. Savvy Minerals 87. Testápolás 89. Hajápolás 90. Fogápolás

91.

A YO U N G L I V I N G ÉLETSTÍLUS MEGOSZTÁSA 94. Essential Rewards 95. Indulócsomagok 98. Oktatás 99. Tárgymutató

53. Illóolaj-tartozékok

55.

OTTHON 57. Thieves 62. KidScents 63. Provence Collection

65.

EGÉSZSÉGES ÉS FITT 67. NingXia Red 69. Slique 70. Alapozó táplálkozás

A legfrissebb árakért és a termékek elérhetőségéért keresse fel a YoungLiving.com weboldal Termékek menüpontját. Los productos disponibles para su reventa en un país específico dentro de la UE están marcados en este catálogo con el siguiente icono: EU

74. Egészséges főzés

Facebook.com/YoungLivingEurope


A

CÉLUNK

A Young Living világszerte ismert és közkedvelt márka, melyet nagyrabecsülés és elismerés övez mindazokért az előnyökért, amelyekkel megajándékozza az embereket. A világ legtisztább illóolajainak és illóolajos termékeinek hajtóereje párosul bennünk azzal a szenvedélyes elkötelezettséggel, hogy felruházzuk az embereket a teljes életen át tartó jólét lehetőségével, s így sikeresen karolhatjuk fel a modern illóolaj-mozgalmat. Útnak indult egy globális, célratörő egészségforradalom, és a Young Living ennek a mozgalomnak a vezető ereje.

Fort Nelson Brit-Kolumbia, Kanada Calgary, Alberta, Kanada Highland Flats, Idaho, Amerikai Egyesült Államok

St. Maries, Idaho, Amerikai Egyesült Államok

London, Egyesült Királyság

Simiane-La-Rotonde, Franciaország Lehi, Utah, Amerikai Egyesült Államok

Split, Horvátország Tokió, Japán

Manolovo, Bulgária

Mona, Utah, Amerikai Egyesült Államok

Dubai, Egyesült Arab Emírségek

Mexikóváros, Mexikó

Hongkong, Kína

Muscat, Omán

Taitung, Tajvan

Kona, Hawaii

Kuala Lumpur, Malajzia

Szingapúr

Guayaquil, Ecuador Darwin, Ausztrália

Perth, Australija

Ezekben az országokban rendelkezik tagokkal a Young Living

Young Living globális központ

Young Living nemzetközi irodák

Young Living farm vagy lepárló

JÖVŐKÉPÜNK

Hogy a Young Living Essential Oils illóolajokat a világ minden otthonába eljuttassuk.

Sydney, Ausztrália


KÜLDETÉSÜNK A

Young

Living

Essential

Oils

számára

megtiszteltetés, hogy síkra szállhat a természet élő energiájának – azaz az illóolajoknak – az ügye mellett, és egy gyógyító, felfedező közösséget támogatva arra ösztönözze az embereket, hogy jólétre, célokra és bőségre találjanak.


A Young Living bevezette a világban a Seed to Seal folyamatot, mégpedig annak az elkötelezettségnek a szimbólumaként, hogy az Önök családját ellássuk a világ legjobb illóolajaival és illóolajos termékeivel. A Seed to Seal folyamattal kapcsolatos ígéretünk garantálja, hogy minden célzott táplálékkiegészítő, minden bőrápolási termék és minden tiszta illóolaj révén, amit Ön használ, élvezheti az egész világra kiterjedő forrásaink, iparági vezető szerepünk és több évtizednyi innovációs tapasztalatunk előnyeit. Az eredmény? Egy tiszta és friss végtermék, amelyről tudhatja, hogy etikus források, tudomány és szabványok felhasználásával készült.

5

S EED T O SEA L


FORRÁSAINK

TUDOMÁNY

SZABVÁNYOK

Forrásaink saját vállalati és partnerfarmjaink, valamint Seed to Seal tanúsítvánnyal rendelkező beszállítóink, akik betartják partnerségi elveinket. Ennek köszönhetjük, hogy beszerzéseinket a lelkiismeretesség vezeti, melynek során elsődleges a minőség, a közösségre kifejtett hatások iránti érzékenység és az ökoszisztéma iránti törődés. Végső soron pedig ez az, ami miatt Ön is úgy érezheti, teljességgel megbízhat termékeinkben.

Termékeink minősége a földeken kezdődik, de bizonyossá a laboratórium teszi, ahol kutató-fejlesztő csapatunk 180 év tapasztalatát egyesíti. Szükség esetén két független, elismert és akkreditált laboratóriummal is megvizsgáltatjuk termékmintáinkat. Azért készítjük tiszta, hatékony formuláinkat, hogy olyan termékekkel lássuk el családját, amelyek a létező legtisztább és leginnovatívabb összetevőket tartalmazzák.

A modern illóolaj-mozgalom vezetőjeként és az anyaföld közeli partnereként gondoskodásunk része, hogy felelősen végezzük üzleti tevékenységünket – a ritka növények fenntartható felhasználásától kezdve a helyi közösségek felemelésén át egészen addig, hogy túlteljesítjük a helyi környezetvédelmi szabályok előírásait. Olyan forrásokat választunk partnerül, akikről tudjuk, hogy etikusan és törvényesen termesztik a tiszta illóolajokat és más összetevőket, megbízhatóan betartva a legszigorúbb fenntarthatósági szabványokat.

A Seed to Seal folyamatunkra vonatkozó további információkat lásd a SeedtoSeal.com.

SEED TO SEAL

6


FA R M O K

VILÁGSZERTE A Young Living farmok kiemelkedőek az illóolajipar területén, és irányt mutatnak az illóolajok lepárlásában. Ez az oka annak, hogy illóolajfarmjaink ennyire szerves részét képezik a Seed to Seal® folyamattal kapcsolatos ígéretünknek. Példa nélkül álló az az idő- és erőforrás-ráfordítás, amit annak biztosítására fordítottunk, hogy ezek a szabványok minden, a vállalatunk tulajdonában álló farmon, partnerfarmon és Seed to Seal-tanúsítvánnyal rendelkező beszállítónál prioritást élvezzenek, s így Ön és családja a legjobbat kapja, amit csak a természet kínálni tud.

S I M I A N E - L A - R O T O N D E L AV E N D E R F A R M


DALMATIA AROMATIC FARM S P L I T, H O RV Á T O R S Z Á G A szalmagyopár ideális otthonául szolgáló dalmát tájon érezhető a kulturális gyökerekhez való ragaszkodás. Ezért létesült ez a farm azzal a céllal, hogy a népszerű szalmagyopárolaj fenntartható forrása legyen, de azóta a farm tovább terjeszkedett, és más növények termesztése is elindult itt.

A KÖV E T K E Z Ő K E T T E R M E S Z T I K E Z E N A FA R M O N :

Levendula • Muskotályzsálya • Rozmaring • Hibrid levendula • Einkor n


SIMIANE-LA-ROTONDE LAVENDER FARM S I M I A N E - L A - RO T O N D E , F R A N C I A O R S Z Á G A Young Living Simiane-la-Rotonde Lavender Farm az elbűvölő Provence-ban található, Franciaországnak egy olyan vidékén, amely szépségéről, illatos levendulamezőiről és egész nyáron át tartó fesztiváljairól ismert. Az évente megtartott Lavender Harvest eseményünknek otthont adó farm népszerű úti céllá vált az illóolaj-kedvelők, művészek és látogatók számára, akik azért érkeznek, hogy belélegezzék ennek a helynek a magával ragadó atmoszféráját.

A KÖV E T K E Z Ő K E T T E R M E S Z T I K E Z E N A FA R M O N :

Levendula • Muskotályzsálya • Rozmaring Hibrid levendula • Einkor n

BALKAN BOTANICAL FARM M A N O L OVO, B U L G Á R I A

A csodás Bulgáriában található Balkan Botanical Farm több, nagy gonddal kiválasztott Young Living partnerfarmot egyesít egy olyan nagy múltú, festői helyen, amely ideális környezet a kiváló minőségű növények termesztéséhez. A világ egyik legnagyobb becsben tartott rózsatermesztő vidékén elhelyezkedő Balkan Botanical Farm a legkiválóbb rózsák termesztésére specializálódott. Illóolaj-kínálatát nemrégiben olyan termékekkel bővítette, mint a római kamilla és a macskagyökér, ezzel is bővítve az ellátást a Young Living legkedveltebb készítményeiből.

ST. MARIES LAVENDER FARM S T. M A R I E S , I D A H O , A M E R I K A I E G Y E S Ü LT Á L L A M O K

Minden a St. Maries farmunkon kezdődött! Évtizedekkel ezelőtt Gary Young tiszta, autentikus levendula és citromfűmagokat hozott Franciaországból, és elültette őket azon a 80 hektáros területen, amelyen ma ez a csodás farm található. Jelenleg több mint 50 hektáron termesztenek itt citromfüvet, és ez a farm a világ legnagyobb citromfűolaj-termelője.

A KÖV E T K E Z Ő K E T T E R M E S Z T I K E Z E N A FA R M O N :

A KÖV E T K E Z Ő K E T T E R M E S Z T I K E Z E N A FA R M O N :

Római kamilla • Rózsa • Macskag yökér

Levendula • Citromf • Idahói varádics

FA RM O K V IL Á G S Z E RT E

10


NORTHERN LIGHTS FARM

KONA SANDALWOOD REFORESTATION PROJECT

F O RT N E L S O N , B C , K A N A D A

B I G I S L A N D, H AWA I I , A M E R I K A I E G Y E S Ü LT ÁLLAMOK

2014-ben alapos felfedező- és kutatómunkát követően a Young Living földeket vásárolt a kanadai Brit Kolumbiában, és azóta a Northern Lights Farm a számos népszerű keverék fontos alapanyagául szolgáló kanadai fekete luc illóolaj fő forrása. Ez az érintetlen vidék mentes a szintetikus vegyszerektől és műtrágyáktól.

A Young Living és a Kona Sandalwood Reforestation Project partnersége nagyszerű példája annak, ahogyan együttműködéseink a kulturális értékek megőrzésére törekszenek. Ezen a helyen csak elhalt vagy haldokló szantálfákat szüretelünk annak érdekében, hogy fenntartsuk az ökológiai egyensúlyt, és kövessük azt a mélyen gyökerező hawaii meggyőződést, hogy az ember felelőssége a földdel való tiszteletteljes kapcsolat fenntartása.

A KÖV E T K E Z Ő K E T T E R M E S Z T I K E Z E N A FA R M O N :

A KÖV E T K E Z Ő K E T T E R M E S Z T I K E Z E N A FA R M O N :

Norther n Lights Fekete Lucfenyő • Rozsdáska Cickafark • Fehér Lucfenyő

Norther n Lights Fekete Lucfenyő • Rozsdáska Cickafark • Fehér Lucfenyő

11

FARMOK VILÁ GSZERTE


FINCA BOTANICA FARM G U AYA Q U I L , E C U A D O R E nnek a f a r mna k és a l e g m o d e r n e b b l e p á r l ó ü z e m n e k a l é t re h o z á s a G a r y Young egyi k s z env e d é l y e s p ro j e k t j e k é n t i n d u l t . Ma G u a y a q u i l t rópus i kl í má j a s egí t t á p l á l n i a Yo u n g L i v i n g t ö b b m i n t 800 h e k t á r n y i t er mékeny t a l a j á t , eg é s z é v e s s z ü re t e i t é s b u j a n ö v é n y v i l á g á t .

A KÖV E T K E Z Ő K E T T E R M E S Z T I K E Z E N A FA R M O N :

Ylang Ylang • Palo Santo • Valódi Gyóg yajak • Citromcirok • Kék Eukaliptusz Dorado Azul • Ocotea • Kubai Oregánó • Rosa Muerta • Kardamom • Illatos Muskátli • Izsóp • Ishpingo • Rozmaring • Ruta • Kakukkfű • Vetiver • Csokoládé


WHISPERING SPRINGS FARM M O N A , U TA H , A M E R I K A I E G Y E S Ü LT ÁLLAMOK A Young Living Whispering Springs Farm ikonikus levendulafarm nemcsak a Young Living számára, hanem az illóolaj-mozgalom és a wellnessközösség számára is. A levendulafarm rövid autózással elérhető a Young Living globális központjából, és olyan eseményeknek ad otthont, mint a Lavender Day fesztivál, az Essential Oils and Animals Conference és a Fall Festival Draft Horse Show and Rodeo.

A KÖV E T K E Z Ő K E T T E R M E S Z T I K E Z E N A FA R M O N :

Levendula • Izsóp • Muskotályzsálya • Borsmenta • Aranyvessző Balzsamfeny • Citromfű• Római kamilla • Boróka • Kék cickafark Fodor menta • Orvosi székfű • Cickafark • Fehér Lucfenyő


HIGHLAND FLATS TREE FARM N A P L E S , I DA H O, A M E R I K A I E G Y E S Ü LT Á L L A M O K A Highland Flats Tree Farm csodálatos tűlevelűeknek ad otthont, amelyekből a vidék illóolajai készülnek. Ez a helyszíne a Young Living évente megtartott Winter Harvest és Spring Planting projektjeinek, melyek lehetővé teszik, hogy a tagok békés, vidéki környezetben személyesen vegyenek részt a Seed to Seal folyamatban, és megtapasztalják a munka örömét a világ első teljesen automatizált, legkorszerűbb illóolaj-lepárlójában.

A KÖV E T K E Z Ő K E T T E R M E S Z T I K E Z E N A FA R M O N :

Idahói Szúrós Luc • Idahói Balzsamfenyő • Erdeifenyő Idahói Amerikai Sárgafeny • Nyugati Vöröscédrus

PERTH SANDALWOOD FARM P E RT H , A U S Z T R Á L I A

Ez a farm figyelemre méltó megközelítést alkalmaz az értékes szantálfának az egyre növekvő indiai feketepiactól való megvédésében, ugyanis Indiából hoz be magokat, és azokból nevel növényeket. Az új helyükön fejlődő fákat az iparág legmagasabb minőségi, fenntarthatósági és környezetvédelmi szabványai szerint gondozzák.

OUTBACK BOTANICAL RESERVE DA RW I N , A U S Z T R Á L I A

Ausztrália Északi Területének civilizációtól távol eső tájai szolgálnak az ausztráliai ciprusültetvények hátteréül. Az őslakosok gyógyszerkönyvének etnobotanikus felhasználására építve fedezte fel az Outback Botanical Reserve alapítója azt az új, ma már szabadalmaztatott lepárlási módszert, amelynek eredményeképpen a Blue Cypress illóolaj létrejött.

A KÖV E T K E Z Ő K E T T E R M E S Z T I K E Z E N A FA R M O N :

A KÖV E T K E Z Ő K E T T E R M E S Z T I K E Z E N A FA R M O N :

Sacred Sandalwood ™

Kék Ciprus

FA RM O K V IL Á G S Z E RT E

14


SKYRIDER WILDERNESS RANCH TA B I O N A , U TA H , A M E R I K A I E G Y E S Ü LT Á L L A M O K Jóllehet ez a tanya az egyik legújabb helyünk, számos Young Living globális vezető pihent már itt és vett részt különböző eseményeken ebben a szép környezetben. A Utah állambeli Tabiona hegyei közt megbúvó tanya közel áll Gary Young szívéhez. Olyan hely ez, ahol egyedülálló alakor búzánk (egyszemű búza) gyarapszik, és ahol Gary Young lepárlási módszerekkel és új növényekkel kapcsolatos kutatásokat végezhet.

A KÖV E T K E Z Ő K E T T E R M E S Z T I K E Z E N A FA R M O N :

Einkor n

TAIWAN COOPERATIVE FARM T A I T U N G , T A J VA N

Ez a szövetkezeti farm kisebb egyéni üzemekből áll, melyek mindegyike más-más olaj termelésére összpontosít. Ahogy mindegyik, a maga nemében páratlan üzemnek, úgy minden olajnak is megvan a maga története és háttere, amelyből megtudható, hogyan őrizték meg, hogyan öröklődött generációról generációra, milyen szerepe volt a családban, milyen találékonyság és mennyi újító készség kellett a megalkotásukhoz.

MAYDI FRANKINCENSE DISTILLERY D U BA I , E G Y E S Ü LT A R A B E M Í R S É G E K

Ebben a régióban hosszú ideje nagyra becsülik a tömjént fényűző illatáért és nagyszerű tulajdonságaiért. A Young Living együttműködése a farmmal és a lepárlóüzemmel nagyban hozzájárult a tömjénolaj széles körű elterjesztéséhez.

A KÖV E T K E Z Ő K E T T E R M E S Z T I K E Z E N A FA R M O N :

A KÖV E T K E Z Ő K E T T E R M E S Z T I K E Z E N A FA R M O N :

Jade Lemon • Hong Kuai • Xiang Mao • Kámforfa

Tömjén

15

FARMOK VILÁ GSZERTE


ARABIAN FRANKINCENSE

DISTILLERY SALALAH, OMÁN

A Young L i vi ng a vi l á gon a z e l s ő é s e g y e t l e n v á l l a l a t , a m e l y e n g e d é l y t ka pot t a z omá ni Sa cred F r a n k i n c e n s e o l a j l e p á r l á s á r a é s a n y u g a t i vi l á gba t ör t énő expor t á l á s á r a . En n e k a v i d é k n e k a Bo s w e l l i a s a c r a (va l ód i t öm j én) f á i ga z d a g m ú l t r a t e k i n t e n e k v i s s z a , h i s z e n m á r 5 0 0 0 éve s z üret el i k ők e t . G y a n t á j u k a t u g y a n a z z a l a m ó d s z e r re l é s ugya nol ya n menet rend s z e r i n t n y e r i k k i , m i n t é v s z á z a d o k k a l e z e l ő t t .

A KÖV E T K E Z Ő K E T T E R M E S Z T I K E Z E N A FA R M O N :

Sacred Frankincense ™


SE E D TO SE A L

PARTNERSÉGI ALAPELVEK Jelentős forrásokat fordítunk a lehető legtisztább olajok előállítására. A tisztaság a farmon kezdődik, mi pedig büszkék vagyunk rá, hogy vállalati és partnerfarmokról, valamint Seed to Seal tanúsítvánnyal rendelkező beszállítóktól szerezzük be illóolajainkat. Ezen helyek mindegyike magáévá tette Seed to Seal partnerségi alapelveinket, hogy biztosíthassuk termékeink tisztaságát az ellátási lánc minden egyes pontján. A Young Living hisz abban, hogy a hitelesség számít. A jólét világába tett utazása részeként meghívjuk Önt, hogy fedezze fel, miként képezik a tiszta, autentikus illóolajok mindannak a lényegét, amik vagyunk.

Me galapozott Kapcsolatok

Seed To Seal Követelmények

Beszerzési és végrehajtási csapataink évtizedek óta a legnagyobb gondossággal választják ki a prémium minőségű növények elismert beszállítóit, és építik ki velük a kapcsolatot. Ezeket a kapcsolatokat folyamatosan ápoljuk és bővítjük.

Minden farm – a partnerfarmok éppúgy, mint a Seed to Seal tanúsítvánnyal rendelkező beszállítók és a saját vállalati farmjaink – nyilatkozatot ír alá arról, hogy betartja a szigorú Seed to Seal követelményeinket.

Kötelez Ér vény Me gállapodások Az aláírt Seed to Seal nyilatkozatokat törvényes szerződésekkel támasztjuk alá, amelyek kötelezik partnereinket a nyilatkozatoknak megfelelő szállításra.

Szigorú Tesztelés Dollármilliókat költöttünk egy innovatív berendezésekkel felszerelt modern laboratóriumra, valamint egy világszínvonalú kutatócsapatra. Ha ez a csapat úgy találja, hogy a beszállító terméke nem felel meg szigorú szabványainknak, akkor az soha nem kerül a raktárunkba.

Folyamatos Ellenrzések A tesztelés mellett a Young Living az olajok minőségét a szállítási lánc külső ellenőrzésével is biztosítja. Összetett globális szállítói hálózatunk úgy épül fel, hogy tagjainkat kiváló minőségű termékekkel lássa el, és büszkék vagyunk rá, hogy objektív ellenőrzési folyamatot vezettünk be.

Miért kell ragaszkodni ezekhez a költséges, nag y munkaigényű g yakorlatokhoz? Azért, mert a Young Living számára az összképnek nem sok köze van a lénye ghez. Az a cél vezérel, hog y a tiszta illóolajok előnyeinek me gosztása révén jobb hellyé te g yük a világot. Ha nem adunk a családoknak autentikus minőséget, akkor valódi előnyöket sem adhatunk nekik. Tudjon me g többet ezekről az előnyökről a SeedtoSeal.com weboldalon. 17

GL OBAL FA RMS


KO N A S A N DA L W O O D R E F O R E S TAT I O N P RO J E C T G L O BA L FA RM S

18


Az egyének támogatása. Szembeszállás a korlátokkal. A lehetőségek maximális kihasználása. A D. Gary Young, Young Living Foundation elkötelezett amellett, hogy a gyengén ellátott közösségekben élőket jóléti és oktatási lehetőségek révén képessé tegye arra, hogy kiteljesítsék képességeiket és leküzdjék a korlátokat.

Olyan világot látunk magunk előtt, melyben a gyerekek megkapják azokat a forrásokat és lehetőségeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy magabiztos, önálló vezetők legyenek, akik kézben tartják saját egészségüket, gondoskodnak családjukról, és pozitív irányban megváltoztatják a közösségüket.

D. Gary Young 2009-ben indította el a YL Foundation alapítványt, és azóta is arra összpontosítunk, hogy eszközök és források biztosításával megnyissuk a lehetőségeket azok előtt, akiknek a szükségletei a kelleténél sokkal kisebb figyelmet kapnak. Küldetésünk és jövőképünk iránytűként szolgál abban hogy hosszú távú megoldásokat nyújtsunk.


P RO J E K T J E I N K

R E B U I L D N E PA L

YO U N G L I V I N G A C A D E M Y E C UA D O R

HOPE FOR JUSTICE

SOLE HOPE

A F R I C A N H E A RT S C O M M U N I T Y O RG A N I S AT I O N

H E A L I N G FA I T H U G A N DA

és

PA RT N E R E I N K

2015-ben a hatalmas földrengések csaknem 9000 ember halálát és 900 ezer otthon pusztulását okozták Nepálban, és milliók maradtak tragikus módon fedél nélkül. Yarsában, a földrengés által teljesen elpusztított hegyi faluban 112 otthont épít újjá a YL Foundation alapítvány. Már újjáépítettük az általános iskolát, és itt alakítjuk ki második Young Living Academy intézményünket!

A YL Foundation alapítvány kiemelt projektje az ecuadori Chongonban a Sponsor a Child programunknak is otthont ad. Az Academy, melyet D. Gary Young, a Young Living alapítója és elnöke, valamint Mary Young társalapító és vezérigazgató épített 2009-ben, ma 350 diák oktatásáról gondoskodik rendkívül nagy sikerrel óvodás kortól középiskolás korig. Míg az ecuadori gyerekek többsége nyolcadikos korában abbahagyja az iskolát, és a helyi diákoknak csak 20 százaléka végzi el a középiskolát, az Academyn tartósan 97 százalékos a látogatási arány, és minden évben 100 százalékos a végzősök aránya! A Hope for Justice küldetése, hogy véget vessen a napjainkban folyó emberkereskedelemnek és rabszolgatartásnak. A Young Living Foundation a kambodzsai Phnompenben alapított Hope for Justice Shine Career School finanszírozásával csatlakozik a küzdelemhez, ahol a prostitúciótól megmentett lányok iskolába járhatnak, és megvalósíthatják álmaikat, bármilyen pályát választanak is maguknak! Ugandában gyerekek és felnőttek ezrei esnek áldozatul a fekélybolhának nevezett élősködő rovarok támadásának. A nőstény bolha befészkeli magát az emberek lábfejébe, és életveszélyes fertőzést okozhat. Ami ennél is rosszabb, hogy a betegeket gyakran a saját családjuk és falujuk is kiközösíti. A Sole Hope reményt, egészségesebb, a fekélybolha okozta betegségektől mentes életet kínál oktatás, munkalehetőségek és orvosi segítség révén. A szervezet egyik legfontosabb célja, hogy segítsen a gyerekeknek és a felnőtteknek bolhamentesnek maradni. Az African Hearts szervezet gyermekmentő programot folytat a Kisenyi nyomornegyedben, amely a legnagyobb szegénynegyed Ugandában, és az egyik legnagyobb egész Afrikában. A YL Foundation alapítvány megkettőzte az African Hearts nyomornegyedmentő programjának hatását, mióta heti három helyett heti öt alkalommal ad enni az éhező gyerekeknek, és növelte az átmeneti szállások férőhelyeinek számát. Így már 40 gyermeknek tudnak otthont adni, ami 200 százalékos növekedést jelent. A Healing Faith Uganda maláriával kapcsolatosan végez oktató, megelőző és gyógyító tevékenységet a falvakban. Afrikában a malária 60 másodpercenként megöl egy embert, és ez a vezető halálok a kontinensen az 5 éven aluli gyermekek körében. Az új D. Gary Young, Young Living Foundation Malaria Center létrehozásával a szervezet 80 ezer embernek – naponta közel 100-nak – teszi elérhetővé a malária kezelését.

Ha szeretné megtudni, hogyan kapcsolódhat be, látogasson el a YoungLivingFoundation.org weboldalra.


MIK AZOK

AZ ILLÓOLAJOK? A farmokon termesztett és a begyűjtött növényekből, füvekből és fákból sok szeretettel előállított illóolajok olyan

koncentrált növényi kivonatok, amelyeket gondos vízgőz-desztillációval, hidegsajtolással vagy gyantacsapolással nyernek ki. Ezek a tiszta illóolajok sokkal hatásosabbak, mint a növények, amelyekből kivonták őket. Több száz egyedi illóolajat, keveréket és illóolajos terméket kínálunk, amelyek mindegyike optimális szinten tartalmazza a különleges, természetben előforduló összetevőket, így biztosítva a maximális hatásukat. Akár aromaterápiához, akár szépségápolásra, akár háztartási célokra alkalmazza az olajokat, a mindennapi élet összes területén előnnyel járhat az illóolajok használata!

Hog yan kell használni az illóolajokat?

A R O M AT E R Á P I A K É N T

H E LY I L E G

BELSŐLEG

az jobb

Számos illóolaj biztonságosan alkalmazható közvetlenül a bőrön, és ott jótékony hatást fejt ki.

A Plus illóolaj-táplálékkiegészítők belsőleges alkalmazása során próbálja ki alábbi tippjeinket:

• Dörzsöljön 2-3 csepp illóolajat a tenyerébe, majd lélegezze be.

• Helyezzen 2-3 csepp illóolajat közvetlenül a kívánt területre, majd masszírozza be. Szükség szerint ismételje meg. Mindig kövesse a címkén található hígítási utasításokat.

• Tegyen zselatinkapszulába néhány cseppet a kiválasztott Plus olaj(ak) ból, és nyelje vízzel.

Használja az illóolajokat aromaterápia részeként a kedélyállapot eléréséhez.

• Adjon néhány csepp illóolajat egy tál forró vízhez. Fedje be a fejét és a tálat egy törölközővel. Lélegezzen mélyen és lassan. • Használja a kedvenc diffúzorainkban.

illóolajait

M E G J E G Y Z É S : Mindig olvassa el az egyes termékek használati utasításait a címkén.

FIGYELMEZTETÉS:

Az

illóolajok

nagyon erősek, és irritálhatják a bőrt. Ha irritáció lép fel, használja a Young Living V-6 Vegetable Oil Complex készítményt vagy bármilyen tiszta növényi olajat a területen az illóolaj felhígítására. A citrusalapú olajok és keverékek ideiglenes fényérzékenységet okozhatnak.

• Tegyen 1–2 cseppet a kiválasztott Plus olaj(ak)ból egy pohár vízbe, NingXia Redbe, gyümölcslébe, joghurtba, kedvenc édesítőszerébe vagy növényi alapú tejbe, és nyelje le. • Főzés közben adjon az ételekhez 1–2 cseppet a kiválasztott Plus olaj(ok) ból.


ILLÓOLAJOK ÉS ILLÓOLAJOS TERMÉKEK A tiszta, eredeti illóolajok képzik a Young Living minden termékének alapját. Négy kategóriában kínálunk termékeket a mindennapi élet gazdagabbá és egyszerűbbé tételéhez:

Illóolajok

Otthon

Kényeztesse a testét, a szellemét és a lelkét, hogy felfedezze a tiszta, magabiztos életet, amiről mindig is álmodott. Az egyedi illóolajaink, keverékeink vagy kivonataink a jólét eddig meg nem tapasztalt érzését hozzák el az Ön életébe.

Gondoskodjon a családja és otthona tisztaságáról és védelméről a mindennapi használatra tökéletes, természetes eredetű termékekkel. Háztartási termékeink olyan összetevőket tartalmaznak, amelyeket Ön szeretne, és nem tartalmaznak olyanokat, amelyeket Ön nem szeretne.

Illóolajok: lásd a(z) 23. oldalt.

Otthon: lásd a(az) 55. oldalt.

Egészséges és fitt

Szépségápolás

Elégítse ki teste tápanyagigényét, miközben ízlelőbimbóit is kényezteti. A táplálékkiegészítők és az egészséges, ízletes falatok ezen választéka rengeteg olyan lehetőséget kínál, amelyet az egész család szeretni fog.

Fedje fel természetes ragyogását illóolajos szépségápolási termékcsaládunk segítségével. Tisztítsa, táplálja és hidratálja a bőrét káros vegyszerektől mentes termékekkel.

Szépségápolás: lásd a(z) 65. oldalt.

Szépségápolás: lásd a(z) 75. oldalt. IL L Ó O L A JO K É S IL L Ó O L A JO S T E RM É K E K

22


ILLÓOLAJ TERMÉKEK

A Young Living tevékenységének középpontjában az illóolajok állnak, valamint ezen olajok képezik a termékválasztékunk alapját. Nézze át a termékeinket, fedezze fel a sokoldalú, hatásos illóolajokat és keverékeket, amelyek mögött a Seed to Seal® ígérete áll, és találja meg az Ön számára megfelelő illóolajokat.


EGYEDI

ILLÓOLAJOK A több mint 20 éves kutatásra és tapasztalatra visszatekintő Young Living tökéletesítette a

szabadalmazott Seed to Seal szabványát, hogy illóolajaink biztosan az elérhető legjobb minőséget képviseljék. A kiválóság melletti elkötelezettségünknek köszönhető, hogy illóolajaink kiemelkednek a többi közül, és Ön minden egyes üveg használata során érezheti az észrevehető minőségi különbséget.


BASIL

BLUE TANSY

BLACK PEPPER

BERGAMOT

Ocimum basilicum

Tanacetum annuum

Piper nigrum

Citrus aurantium bergamia

KÓD

MÉ RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

350008

15 ml

350308

15 ml

361108

5 ml

308408

5 ml

A Basil illóolaj friss, gyógynövényes aromája nyugtató és frissítő hatású is lehet. Hígítsa V-6 készítménnyel vagy más hordozóolajjal, ha közvetlenül a kívánt területen alkalmazza. H A SZ NÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

CARROT SEED

A Bergamot illóolaj könnyű, citrusos illata hangulatjavító és nyugtató hatású is lehet. HAS ZNÁLAT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

CEDARWOOD

Daucus carota

Cedrus atlantica

A Black Pepper illóolaj aromaterápiában használva csodálatosan illatos. Energizálás céljára lélegezze be közvetlenül, vagy párosítsa más olajokkal, például a Peppermint, a Wintergreen vagy a Clove illóolajjal.

Blue Tansy a bőr táplálására éppúgy használható, mint a test fáradtságának enyhítésére masszázs során. Aromaterápiában alkalmazva hangulatjavító és inspiráló hatású, illatosítóként üde, gyümölcsös aromája betölti a teret.

HASZNÁL AT |

HASZNÁL AT |

|

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

CINNAMON BARK

CISTUS

Cinnamomum verum

Cistus ladanifer

KÓD

MÉ RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

308108

5 ml

350908

15 ml

351508

5 ml

351808

5 ml

A vadmurok növény magjából nyert Carrot Seed illóolaj aromája enyhén édeskés, földes, gyógynövényes jegyekkel ötvözve. H A SZ NÁL AT |

| Párologtassa,

lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

A meleg, balzsamos aromájú Cedarwood illóolaj párologtatva segíthet a nyugtató, lazító atmoszféra megteremtésében. Adjon Cedarwood illóolajat kedvenc bőrápoló termékéhez, és használja helyileg, vagy masszírozza be a fejbőrbe az egészséges megjelenésű hajért. HAS ZNÁLAT |

| Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg. F É N Y É R Z É KE N Y S É G : A termék bőrön való alkalmazását követően legalább 12 óráig kerülje a közvetlen napsugárzást vagy UV sugárzást. H E LY ILE G: Alkalmazza közvetlenül a bőrön. Szükség lehet hígításra. Alkalmazását lásd a címkén.

A Cinnamon Bark illóolaj erőteljes, fűszeres illatáról úgy tartják, felszabadítja a bőség érzését. Meleg, hívogató árnyalatai miatt sokan használják aromaterápiában is. HASZNÁL AT |

Cistus a hagyomány szerint a bibliai Sáron rózsája, mézszerű illata egyszerre megnyugtató és felemelő. HASZNÁL AT |

| Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

HÍGÍTÁ S: Helyi hígítás szükséges. Alkalmazását lásd a címkén. A R OM ATE R Á P IÁ S: Lélegezze be közvetlenül, vagy használja a Young Living valamelyik diffúzorát. B E L SŐL E G: Alkalmazását lásd a címkén.

Mindig olvassa el az egyes termékek használati utasításait a címkén. A termékek csomagolása eltérhet a Termékútmutatóban szereplő képektől.

IL L Ó O L A J T E RM É K E K

26


CLARY SAGE

CITRONELLA

CLOVE

Salvia sclarea

Cymbopogon nardus

COPAIBA

Syzygium aromaticum

Copaifera reticulata

KÓD

MÉ RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

532308

5 ml

352108

15 ml

352408

15 ml

343108

15 ml

A Clary Sage illóolaj gyógynövényes aromája megnyugtató, pihentető környezetet teremt.

A hívogatóan meleg illatú Clove illóolaj a Young Living Thieves® olajkeverék fontos összetevője.

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

HAS ZNÁLAT |

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

CYPRESS

DILL

A Citronella illóolaj ideális a beltéri párologtatásra és a levegő frissítésére. H A SZ NÁL AT |

|

Cupressus sempervirens

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

HASZNÁL AT |

|

DORADO AZUL

Anethum graveolens

A Copaiba illóolajat vízgőzdesztilláció során állítják elő a copaiba fa gyantájából Brazíliában. Az illóolaj magas béta-kariofillén tartalmáról és édes aromájáról ismert. HASZNÁL AT |

| Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

ELEMI

Hyptis suaveolens

Canarium luzonicum

KÓD

MÉ RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

353008

15 ml

353608

5 ml

359808

5 ml

354008

15 ml

A Cypress illóolaj friss, gyógynövényes illata növeli a biztonságérzetet és a kiegyensúlyozottságot. H A SZ NÁL AT |

| Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

A Dill illóolajat a teljes növény lepárlásával állítják elő. Aromaterápiában használva nyugtató hatást tulajdonítanak neki. A relaxálás élményének fokozására összekeverheti Roman Chamomile illóolajjal. HAS ZNÁLAT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

27

IL L ÓOL AJ TERMÉKEK

Az egyedülálló ecuadori Dorado Azul illóolaj kizárólag a Young Living kínálatában található meg. Friss illata aromaterápiás és helyi alkalmazásra is tökéletes. HASZNÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy helyileg használva hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel.

A tömjénnel és mirhával egy botanikai családba tartozó Elemi illóolajat már régóta használják bőrápolásra. HASZNÁL AT |

| Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.


EUCALYPTUS BLUE

EUCALYPTUS GLOBULUS

Eucalyptus bicostata

Eucalyptus globulus

EUCALYPTUS RADIATA

FENNEL

Eucalyptus radiata

Foeniculum vulgare

KÓD

MÉ RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

359708

5 ml

353908

15 ml

353808

15 ml

354208

15 ml

Az Eucalyptus Blue illóolajat az ecuadori Young Living farmon termesztik és desztillálják. Ebben az illóolajban sok az eukaliptol, amely párologtatva nyugtató és élénkítő hatású.

A földes, friss aromájú Eucalyptus Globulus illóolaj tisztító tulajdonságainak köszönhetően számos bőrápoló készítmény alapanyaga.

H A SZ NÁL AT |

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

FRANKINCENSE

HAS ZNÁLAT |

|

GERANIUM

Boswellia carterii

Az Eucalyptus Radiata illóolaj friss, csípős, gyümölcsös aromája miatt kedvelt. Ez teszi alkalmassá arra, hogy sportolás utáni masszázshoz használjuk. Párologtasson Eucalyptus Radiata illóolajat a serkentő, fiatalító atmoszféra megteremtéséért. HASZNÁL AT |

A Fennel illóolaj édes, fűszeres illata időtlen idők óta a kiegyensúlyozottság érzetének megteremtője. HASZNÁL AT |

| Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

GINGER

GERMAN CHAMOMILE

Pelargonium graveolens

Zingiber officinale

Matricaria recutita

KÓD

MÉR ET

KÓD

M É RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

354908

5 ml

354808

15 ml

355408

15 ml

308608

5 ml

355708

5 ml

Párologtasson Frankincense illóolajat meditáció közben, hogy elősegítse a kiegyensúlyozottságot és a célok kitűzését, vagy adja hozzá szépségápolási termékeihez, ha ragyogó arcbőrt szeretne. H A SZ NÁL AT |

| Párologtassa,

lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

A Geranium illóolajat vízgőzdesztillációval állítják elő az illatozó muskátli illatos virágaiból és leveleiből. Aromája fokozza a békés, spirituális érzeteket. HAS ZNÁLAT |

| Párologtassa,

lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

A German Chamomile illóolaj nyugtató aromája segít megteremteni a béke és a türelem érzését. Ez az olaj hígítatlanul vagy masszázsolajként használható a kívánt területeken. HASZNÁL AT |

| Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

A meleg, energizáló aromájú Ginger illóolaj az Ortho Sport® masszázsolajhoz keverve jótékony hatást fejt ki edzések után. HASZNÁL AT |

|

IL L Ó O L A J T E RM É K E K

28

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.


GRAPEFRUIT

HELICHRYSUM

Citrus paradisi

HINOKI

Helichrysum italicum

HONG KUAI

Chamaecyparis obtusa

Chamaecyparis formosensis

KÓD

MÉ RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

356008

15 ml

356308

5 ml

307308

5 ml

465708

5 ml

A Grapefruit illóolaj citrusaromája csodálatosan felemelő. Tegye vidámmá otthonát: párologtasson reggel Grapefruit illóolajat.

Párologtatva nagyszerű hatású tanulás vagy házifeladat-írás közben. A Helichrysum illóolaj stimuláló illata egyetlen

A Hinoki illóolaj japán ciprusból készül. Gazdag, éltető citrusaromája növeli a spirituális tudatosságot. A történelem

A Hong Kuai kellemes illata elősegíti a relaxáció élményének elmélyítését. Levegőillatosítóként és férfikölniként is használható.

H A SZ NÁL AT |

otthonból sem hiányozhat.

során a Hinoki illóolajat a lélek frissítésére használták.

HASZNÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

HAS ZNÁLAT |

lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

HASZNÁL AT |

IDAHO BALSAM FIR

IDAHO BLUE SPRUCE

JADE LEMON

Abies balsamea

| Párologtassa,

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

Citrus limon eureka var. formensensis

Picea pungens

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

JASMINE

Jasminum officinale

KÓD

MÉ RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

331608

15 ml

309308

5 ml

468508

5 ml

356908

5 ml

Az Idaho Balsam Fir illóolaj fás, frissítő illatú. Párologtatva stabilizáló, nyugtató hatású. H A SZ NÁL AT |

| Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

Az exkluzív Idaho Blue Spruce illóolajat a Young Living Highland Flats Tree farmján desztillálják. Ez a rendkívüli illóolaj nagy százalékban tartalmaz alfa-pinént és limonént. Örökzöld illata kellemes, pihentető. HAS ZNÁLAT |

| Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

A Jade Lemon illóolaj egyedülálló citrom-lime illata kellemes, hangulatjavító hatású. Párologtatva csodálatosan pikáns, tiszta és hívogató illatot áraszt. HASZNÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

Az egzotikusnak és romantikusnak tartott Jasmine† illóolaj javítja a bőr megjelenését, és számos Young Living szépségápolási termék tartalmazza. A Jasmine illóolaj édes, virágos illata ellazítja az elmét, és növeli az önbizalmat. HASZNÁL AT |

| Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

A Jasmine inkább abszolút olaj vagy eszencia, mint illóolaj. †

29

IL L ÓOL AJ TERMÉKEK


LEDUM

LAVENDER

JUNIPER

LEMON

Ledum groenlandicum

Lavandula angustifolia

Juniperus osteosperma

Citrus limon

KÓD

MÉ RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

357208

15 ml

357508

15 ml

357908

5 ml

357808

15 ml

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

A Lavender közkedvelt illóolaj, melyet régóta szeretünk nyugtató, csillapító hatásáért. Párologtatva a Lavender illóolaj tiszta, friss illatot biztosít bármely helyiségben. Ugyanakkor a testápoló és fürdőtermékek ellazító összetevője is.

LEMON MYRTLE

A Juniper illóolaj földes, fás aromája párologtatva békés atmoszférát teremt. H A SZ NÁL AT |

|

Backhousia citriodora

A Ledum illóolajat hagyományosan az energiaáramlás támogatására használták. A Juva Cleanse® és a GLF™ illóolaj-keverékek egyik fő összetevője. HASZNÁL AT |

|

A természetes limonént tartalmazó Lemon illóolaj sok népszerű illóolaj fő alkotórésze. A Lemon illóolajat frissítő illata miatt világszerte használják tisztítószerekben és szappanokban.

| Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

HASZNÁL AT |

LEMONGRASS

LIME

MARJORAM

HAS ZNÁLAT |

Cymbopogon flexuosus

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

Origanum majorana

Citrus aurantifolia

KÓD

MÉ RE T

KÓ D

M É RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

307908

5 ml

358208

5 ml

358108

15 ml

307408

15 ml

358408

15 ml

A Lemon Myrtle illóolaj hangulatjavító és frissítő illata segíthet az elme megtisztulásában. H A SZ NÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

A Lemongrass illóolaj a Purification® keverék és az Ortho Sport® masszázsolaj fő összetevője. A Lemongrass illóolaj önmagában és más kiegészítő olajokkal keverve is használható az érzékek felébresztésére. HAS ZNÁLAT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

A Lime illóolaj csodásan könnyű, felemelő illatot áraszt. Használja párologtatva a pozitív érzések ösztönzésére. HASZNÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

A Marjoram a Raindrop Technique® egyik kulcsfontosságú olaja. Edzést követő masszázshoz jól használható. HASZNÁL AT |

|

IL L Ó O L A J T E RM É K E K

30

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.


MYRRH

MELISSA

MYRTLE

Commiphora myrrha

Melissa officinalis

NORTHERN LIGHTS BLACK SPRUCE

Myrtus communis

Picea mariana

KÓD

MÉ RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

358908

5 ml

359308

15 ml

359508

5 ml

531308

5 ml

A Melissa illóolaj füves citromillata kellemes, hangulatjavító és ösztönző. H A SZ NÁL AT |

| Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

NUTMEG

Myristica fragrans

A hidratáló hatású Myrrh illóolajat már régóta használják bőrápoló termékekben a száraz bőr tisztítására. A bibliai időkben nagy tisztelet övezte, illata elvezet a spiritualitás mélyebb rétegeibe.

A Myrtle illóolaj lélekemelő illata igen kellemes párologtatott formában. Emellett szépítő hatása is van, és helyileg alkalmazva javítja az egészséges bőr megjelenését.

HAS ZNÁLAT |

lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

OCOTEA

ORANGE

| Párologtassa,

Ocotea quixos

HASZNÁL AT |

|

A Northern Lights Black Spruce illóolaj a Young Living Northern Lights Farmjáról, a kanadai Brit Kolumbiából származik. Párologtassa ezt a gazdag, fás, serkentő illatot meditáció közben, hogy friss, illatos légkört teremtsen. HASZNÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

OREGANO

Citrus sinensis

Origanum vulgare

KÓD

MÉ RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

359908

15 ml

355608

5 ml

360208

15 ml

360508

15 ml

A Nutmeg illóolaj friss, fűszeres illata energizáló és felemelő hatású. A Nutmeg jól keverhető más olajokkal, például az Orange, a Clary Sage, a Ginger és bármelyik Eucalyptus olajjal. H A SZ NÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

31

Egy ecuadori fa lepárlásából származik az Ocotea illóolaj, melynek komplex illatanyaga bőrtisztító hatásáról ismert. HAS ZNÁLAT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

IL L ÓOL AJ TERMÉKEK

Az Orange illóolaj párologtatva és aromaterápiában használva is igazi kedvenc. Hatása lehet nyugtató és inspiráló érzeteket keltő.

Az Oregano illóolaj a Raindrop Technique® egyik kulcsfontosságú illóolaja. Erős, gyógynövényes illat jellemzi.

HASZNÁL AT |

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

HASZNÁL AT |

|


PALO SANTO

PATCHOULI

Bursera graveolens

PEPPERMINT

Pogostemon cablin

PINE

Mentha piperita

Pinus sylvestris

KÓD

MÉ RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

360708

5 ml

360808

15 ml

361408

15 ml

361808

15 ml

A Palo Santo inspiráló illatú olaj, mely párologtatva tiszta, frissítő atmoszférát hoz létre. Edzés utáni masszázshoz is használható. H A SZ NÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

RAVINTSARA

A Patchouli illóolaj helyileg használva javítja a száraz bőr megjelenését, és ideális kiegészítője a kedvenc bőrápoló termékeknek. Párologtassa nyugtató, ellazító és békés illatáért. HAS ZNÁLAT |

| Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

ROMAN CHAMOMILE

Cinnamomum camphora

A Peppermint illóolaj helyileg használva hűti a bőrt, párologtatva pedig békés érzeteket kelt.

A Pine illóolaj frissítő illata magabiztossá tesz. Párologtatva nyugtató hatású.

HASZNÁL AT |

HASZNÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy helyileg használva hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel.

ROSE

Chamaemelum nobile

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

ROSEMARY

Rosa damascena

Rosmarinus officinalis

KÓD

MÉ RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

362008

5 ml

351208

5 ml

362308

5 ml

362608

15 ml

A Ravintsara illóolaj kellemes, tiszta illatú. Gyakran használják meditációhoz és bőrtisztításra. H A SZ NÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

A Roman Chamomile illóolaj édes, gyógynövényes illata nyugodt atmoszférát teremt, ami különösen hasznos lehet nyugtalan gyerekeknek.

A Rose illóolaj csodás aromája segít megteremteni a pozitív önreflexió érzetét. Minden 5 ml-es üveg olajhoz 10 kg rózsaszirmot használnak fel.

HAS ZNÁLAT |

HASZNÁL AT |

| Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

| Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

A Rosemary, mint rozmaring közismert gyógynövény, mely fokozza a tisztaság érzetét. HASZNÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

IL L Ó O L A J T E RM É K E K

32


ROYAL HAWAIIAN SANDALWOOD Santalum paniculatum

SACRED FRANKINCENSE Boswellia sacra

SPEARMINT

SAGE

Mentha spicata

Salvia officinalis

KÓD

MÉ RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

474610

5 ml

355008

5 ml

363208

15 ml

363808

5 ml

A Sage illóolaj párologtatva erős, fűszeres, tisztító és hangulatjavító illatot áraszt. Hagyományosan tisztító tulajdonságaiért használják.

A Spearmint illóolaj enyhébb, mint a Peppermint illóolaj. Élénkítő illata hangulatjavító és nyugtató hatású.

HASZNÁL AT |

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

Royal Hawaiian Sandalwood gazdag, édes, meleg és fás aromája érzéki, romantikus hatást kelt.

A Sacred Frankincense™ illóolaj a Boswellia sacra nevű tömjénfa gyantájának lepárlásából származik. Ez az olaj ideális

H A SZ NÁL AT |

lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

azok számára, akik szeretnék elmélyíteni spirituális utazásukat és a meditációjukat. | Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

TANGERINE

TEA TREE

THYME

| Párologtassa,

HAS ZNÁLAT |

Citrus reticulata

Melaleuca alternifolia

|

HASZNÁL AT |

|

VALERIAN

Valeriana officinalis

Thymus vulgaris

KÓD

MÉ RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

364408

15 ml

358708

15 ml

365008

15 ml

364808

5 ml

A Tangerine illóolaj vidám, édeskés citrusaromájának köszönheti népszerűségét. H A SZ NÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

A Tea Tree illóolaj, azaz az Ausztrál teafa illóolaja a bőrápoló termékek tisztító hatású összetevője. HAS ZNÁLAT |

| Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

A Thyme illóolaj az Ortho Ease masszázsolaj egyik kulcsfontosságú összetevője. Edzést követő masszázshoz jól használható. Úgy tartják, hogy aromaterápiában használva a

A Valerian illóolajat vízgőzdesztillációval állítják elő a növény gyökeréből. Egyedülálló illata nyugtató és stabilizáló hatású. Használja helyileg a tarkón vagy a talpon.

céltudatosság érzetét kelti.

HASZNÁL AT |

HASZNÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

33

IL L ÓOL AJ TERMÉKEK

| Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.


VETIVER

WINTERGREEN

Vetiveria zizanoides

XIANG MAO

Gaultheria procumbens

YLANG YLANG

Cymbopogon citratus

Cananga odorata

KÓD

MÉ RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

365108

5 ml

365808

15 ml

465808

5 ml

365908

15 ml

A Vetiver földes illatú, stabilizáló hatású illóolaj. Párologtassa ezt a páratlan olajat az egész lakásban, nyugtató és ellazító illatáért. H A SZ NÁL AT |

| Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

A Wintergreen illóolaj frissítő, mentolos aromája stimuláló és élékítő hatású. Nagyszerű összetevője az edzés után használt testápolóknak.

A Xiang Mao illóolajat hagyományosan az otthonok levegőjének frissítésére, a szellem megvilágosítására és a bőr hidratálására használták.

HAS ZNÁLAT |

HASZNÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

| Párologtassa,

lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

Az Ylang Ylang illóolaj tökéletes párologtatáshoz, ha szeretné élvezni romantikus, lazító hatású édes aromáját. HASZNÁL AT |

| Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

Marjoram Rose Majoránna Rózsa Melissa Rosemary Citromfű Rozmaring Myrrh Royal Hawaiian Mirha Basil Dill Hinoki Sandalwood Bazsalikom Kapor Hinoki Myrtle Royal Hawaiian szantálfa Mirtusz Bergamot Dorado Azul Hong Kuai Sacred Frankincense Bergamott Dorado Azul Hong Kuai Northern Lights Black Szentelt tömjén Spruce Black Pepper Elemi Idaho Balsam Fir Sage Northern Lights fekete lucfenyő Feketebors Elemi Idahói balzsamfenyő Zsálya Nutmeg Blue Tansy Eucalyptus Blue Idaho Blue Spruce Spearmint Szerecsendió Kék Varádics Kék eukaliptusz Idahói szúrós luc Fodormenta Ocotea Carrot Seed Eucalyptus Globulus Jade Lemon Ocotea Sárgarépamag Golyós eukaliptusz Tangerine Jade Lemon Mandarin Orange Cedarwood Eucalyptus Radiata Jasmine Narancs Cédrusfa Borsmenta-eukaliptusz Jázmin Tea Tree Teafa Oregano Cinnamon Bark Fennel Juniper Oregánó Fahéj Édeskömény Boróka Thyme Palo Santo Cistus Frankincense Lavender Kakukkfű Palo Santo Balzsamos szuhar Tömjén Levendula Valerian Patchouli Citronella Geranium Ledum Macskagyökér Pacsuli Citronella Illatos muskátli Rozsdáska Vetiver Peppermint Clary Sage German Chamomile Lemon Vetiver Borsmenta Muskotályzsálya Kamilla (orvosi székfű) Citrom Wintergreen Pine Clove Ginger Lemon Myrtle Kúszó fajdbogyó Erdeifenyő Szegfűszeg Gyömbér Citromillatú mirtusz

NÖVÉNYMUTATÓ

Xiang Mao Copaiba Grapefruit Lemongrass Ravintsara Xiang Mao Kámforfa Copaiba Grépfrút Citromcirok Ylang Ylang Roman Chamomile Cypress Helichrysum Lime Ciprus Szalmagyopár Zöldcitrom Római kamilla Kananga

Mindig olvassa el az egyes termékek használati utasításait a címkén. A termékek csomagolása eltérhet a Termékútmutatóban szereplő képektől.

IL L Ó O L A J T E RM É K E K

34


PLUS

ILLÓOLAJOS TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐK

A Plus illóolaj-táplálékkiegészítő termékcsalád kulináris és diétás célokra egyaránt tökéletes. Akár ételeit szeretné megbolondítani valamelyik koncentrált aromával, akár kapszulában használja egészségtámogató hatása miatt, ebben a részben kedvére válogathat a régi és új kedvencek között.

F É N Y É R Z É KE N Y S É G : A termék bőrön való alkalmazását követően legalább 12 óráig kerülje a közvetlen napsugárzást vagy UV sugárzást. H E LY ILE G: Alkalmazza közvetlenül a bőrön. Szükség lehet hígításra. Alkalmazását lásd a címkén.

HÍGÍTÁ S: Helyi hígítás szükséges. Alkalmazását lásd a címkén. A R OM ATE R Á P IÁ S: Lélegezze be közvetlenül, vagy használja a Young Living valamelyik diffúzorát. B E L SŐL E G: Alkalmazását lásd a címkén.


CARDAMOM +

CLOVE +

CINNAMON BARK +

Elettaria cardamomum

FENNEL +

Syzygium aromaticum

Cinnamomum verum

Foeniculum vulgare

KÓD

MÉ RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

563408

5 ml

558508

5 ml

562008

5 ml

563608

5 ml

A kardamommagokból vízgőzdesztilláció során előállított Cardamom+ tökéletesen megőrzi a közismert fűszer illatos, friss jellegét. Jellegzetes íze édes és sós ételekhez is jól illik, forró italokhoz keverve pedig meleg, fűszeres aromát ad.

A Cinnamon Bark+ az Ön titkos fegyvere a konyhában! Mivel 100 százalékban fahéjolajból áll, már néhány cseppje új magaslatokba emeli ételei ízét.

H A SZ NÁL AT |

| Használja főzéshez vagy belsőleg. Belsőleges alkalmazás előtt mindig hígítsa fel hordozóolajjal.

GINGER +

LAVENDER +

| Használja főzéshez vagy belsőleg. Belsőleges alkalmazás előtt mindig hígítsa fel hordozóolajjal.

HAS ZNÁLAT |

Lavandula angustifolia

Zingiber officinale

A szegfűszeg a Young Living Thieves olajkeverék fontos összetevője. A Clove+ annak a jellegzetes fűszeres aromájú szegfűszegnek a koncentrált párlata, amelyiket évezredek óta használják a konyhában.

A Fennel+ jellegzetes édesgyökér-aromájáról ismert. Próbálja ki friss édeskömény helyett, vagy étkezések után emésztéssegítő ital vagy tea formájában. A légzőrendszer megfelelő működését is segítheti.

HASZNÁL AT |

| Használja főzéshez vagy belsőleg. Belsőleges alkalmazás előtt mindig hígítsa fel hordozóolajjal.

HASZNÁL AT |

LEMON +

LEMONGRASS +

Citrus limon

| Használja főzéshez vagy belsőleg. Belsőleges alkalmazás előtt mindig hígítsa fel hordozóolajjal.

Cymbopogon flexuosus

KÓD

MÉ RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

558808

5 ml

559008

5 ml

562508

5 ml

562608

5 ml

A Ginger+ ételek ízesítéséhez és diétás célokra egyaránt alkalmas, ezért jó, ha mindig kéznél van ez a jellegzetes, változatosan használható olaj. Kedvező tulajdonságait a természetben előforduló zingiberén és betafellandrén hatóanyagoknak köszönheti.

Jóllehet gyakrabban találkozhatunk vele édes ételek receptjében, a Lavender+ olaj sós fogások ízesítésére is alkalmas. A levendulát olykor a híres provence-i fűszerkeverékbe is belecsempészik a majoránna, a kakukkfű, az oregánó és a rozmaring mellé.

H A SZ NÁL AT |

HAS ZNÁLAT |

| Használja

főzéshez vagy belsőleg. Belsőleges alkalmazás előtt mindig hígítsa fel hordozóolajjal.

| Használja

főzéshez vagy belsőleg. Belsőleges alkalmazás előtt mindig hígítsa fel hordozóolajjal.

Ha üde, dinamikus ízt szeretne adni ételeinek, a Lemon+ olaj tökéletes választás. Édes és sós ételekhez egyformán változatosan használható, ez teszi olyan népszerűvé a világ minden konyhájában. HASZNÁL AT |

| Használja főzéshez vagy belsőleg. Belsőleges alkalmazás előtt mindig hígítsa fel hordozóolajjal.

Mindig olvassa el az egyes termékek használati utasításait a címkén. A termékek csomagolása eltérhet a Termékútmutatóban szereplő képektől.

A Lemongrass+ finom citrusos íze számos fogás kiegészítője lehet, de különösen az ázsiai ételekben érvényesül. A hidratáltság megőrzése érdekében érdemes néhány cseppet beletenni a vízbe vagy a forró teába, így kellemesebb lesz az ízük. HASZNÁL AT |

| Használja főzéshez vagy belsőleg. Belsőleges alkalmazás előtt mindig hígítsa fel hordozóolajjal.

IL L Ó O L A J T E RM É K E K

36


PLUS

Ízesítse meg napját a Young Living Plus termékcsaláddal! Akár pikáns, akár gyógynövényes, földes vagy fűszeres ízre vágyik, a Plus egyetlen csepp tiszta illóolaja egy pillanat alatt nemesebbé teszi ételeit és italait.

Sokféleképpen mindennap

Lavender+ Limonádé Adjon friss ízt kedvenc házi készítésű limonádéjának 4 csepp Lemon+ hozzáadásával, vagy tegyen bele 1 csepp Lavender+ olajat a kifinomult, gazdag aromáért.

A legjobb kezdés: Akár energiadús fehérjeshake-kel, akár ízletes reggelivel kezdi a napot, a Plus ízei pillanatok alatt derűsebbé teszik a reggelt!

Természetes ízekre szomjazik? Máris jobban érezheti magát, ha a vizet vagy más kedvenc italát Plusszal ízesíti.

Finom falatok és dekadens desszertek. Borsmentás brownie, narancsos forró csokoládé, fahéjas gyümölcsmártogatós – ezernyi módja van annak, hogy feldobja kedvenc nassolnivalóját, és egészségesebbre cserélje édességeit. Kész a vacsora! Tegye ma este egyszerűbbé a tápláló vacsora elkészítését – és töltsön több időt családjával: helyettesítse a fűszereket és fűszernövényeket az egyszerűen használható Plus termékekkel.


NUTMEG +

ORANGE +

Myristica fragrans

OREGANO +

Citrus sinensis

PEPPERMINT +

Origanum vulgare

Mentha piperita

KÓD

MÉ RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

563308

5 ml

562708

5 ml

559408

5 ml

562808

5 ml

Az édes, különlegesen fűszeres aromájú Nutmeg+ nemcsak ételek ízesítésére alkalmas, hanem egyéb előnyös tulajdonságai is vannak: hozzájárulhat az izmok és ízületek egészségéhez, valamint javítja az étvágyat és az emésztést. H A SZ NÁL AT |

| Használja főzéshez vagy belsőleg. Belsőleges alkalmazás előtt mindig hígítsa fel hordozóolajjal.

ROSEMARY +

Az Orange+ íze tiszta, frissítő, a benne lévő limonén összetevőnek köszönhetően. Használja sütéshez a desszertek és sütemények édességének ellensúlyozására. Jól kombinálható egyéb gyümölcsös aromákkal is, így tökéletes ízesítője a víznek, a smoothie-knak és a NingXia Red®-nek. HAS ZNÁLAT |

| Használja főzéshez vagy belsőleg. Belsőleges alkalmazás előtt mindig hígítsa fel hordozóolajjal.

TANGERINE +

Rosmarinus officinalis

Citrus reticulata

Az Oregano+ főzéshez használva fűszeres, pikáns ízt kölcsönöz az ételeknek, miközben illóolajának kedvező étrendi hatását is élvezhetjük. A természetben is előforduló karvakrolt tartalmaz, és táplálékkiegészítőként hozzájárul az egészséges életmódhoz.

A pompás üde, hűs ízű Peppermint+ javítja az emésztőrendszer működését, és hozzájárul a jó emésztéshez. Mindig legyen a konyhában Peppermint+, melyből egy csepp elegendő a gyors ízesítéshez, de táplálékkiegészítőként is kiváló.

HASZNÁL AT |

| Használja főzéshez vagy belsőleg. Belsőleges alkalmazás előtt mindig hígítsa fel hordozóolajjal.

HASZNÁL AT |

THIEVES +

THYME +

| Használja főzéshez vagy belsőleg. Belsőleges alkalmazás előtt mindig hígítsa fel hordozóolajjal.

Thymus vulgaris

KÓD

MÉ RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

562908

5 ml

563008

5 ml

563108

5 ml

559708

5 ml

A Rosemary+ egyedülálló fűszeres ízt kölcsönöz minden ételnek. Táplálékkiegészítőként a Rosemary+ különösen kedvelt a természetes eukaliptol és alfa-pinén összetevőinek köszönhetően, melyek segítenek a jó közérzet fenntartásában.

A Tangerine+ egyike a legédesebb ízeknek a citrusos Plus olajok között. Összetett citrusos ízt ad a sós ételeknek és a desszerteknek egyaránt. A Tangerine+ üde, jellegzetes ízű kiegészítő a konyhában, mely természetes limonént tartalmaz.

H A SZ NÁL AT |

HAS ZNÁLAT |

| Használja főzéshez vagy belsőleg. Belsőleges alkalmazás előtt mindig hígítsa fel hordozóolajjal.

| Használja főzéshez vagy belsőleg. Belsőleges alkalmazás előtt mindig hígítsa fel hordozóolajjal.

A Thieves®+ szabadalmazott keverék, különféle ételek és italok nagyszerű kiegészítője. A keverékben olyan természetes összetevők is megtalálhatók, mint a limonén, az eugenol és az eukaliptol. Klinikai vizsgálatok bizonyították jelentős hatékonyságát az immunrendszer támogatásában és az egészség megőrzésében. HASZNÁL AT |

| Használja

főzéshez vagy belsőleg. Belsőleges alkalmazás előtt mindig hígítsa fel hordozóolajjal. ÖSSZET EVŐK | Szegfűszeg, Fahéj, Rozmaring, Citrom, BorsmentaEukaliptusz

Mindig olvassa el az egyes termékek használati utasításait a címkén. A termékek csomagolása eltérhet a Termékútmutatóban szereplő képektől.

A mindig kéznél levő Thyme+ a szárított fűszernövény helyett használható kedvenc ételeinkben. Olyan természetes összetevőket tartalmaz, mint a timol, a paracimén és a gamma-terpinén, melyeknek köszönhetően táplálékkiegészítőként jól beilleszthető a mindennapi életbe. HASZNÁL AT |

| Használja főzéshez vagy belsőleg. Belsőleges alkalmazás előtt mindig hígítsa fel hordozóolajjal.

IL L Ó O L A J T E RM É K E K

38


ILLÓOLAJ-KEVERÉKEK Amikor az illóolajok egymással harmóniában működnek, akkor az egyesített hatás jelentős változást hozhat. Keverékeink több év szigorú tesztelés és gyakorlati alkalmazás eredményei. Az egymást kiegészítő olajok olyan szinergikus elegyét kínálják, amelyek az élet minden területén alkalmazhatók.

F É N Y É R Z É KE N Y S É G : A termék bőrön való alkalmazását követően legalább 12 óráig kerülje a közvetlen napsugárzást vagy UV sugárzást. H E LY ILE G: Alkalmazza közvetlenül a bőrön. Szükség lehet hígításra. Alkalmazását lásd a címkén.

HÍGÍTÁ S: Helyi hígítás szükséges. Alkalmazását lásd a címkén. A R OM ATE R Á P IÁ S: Lélegezze be közvetlenül, vagy használja a Young Living valamelyik diffúzorát. B E L SŐL E G: Alkalmazását lásd a címkén.


3 WISE MEN

ABUNDANCE

ACCEPTANCE

AROMAEASE

KÓD

MÉ RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

342608

15 ml

330008

15 ml

330308

5 ml

474908

5 ml

A 3 Wise Men™ keverék szantálfa, tömjén, mirha és más illóolajok hozzáadásával készül, és támogatja a tiszteletadás és a spirituális tudatosság érzését. Ö SSZ ET E V Ő K |

Édesmandula-Olaj, Royal Hawaiian Szantálfa, Boróka, Tömjén, Kanadai Fekete Luc, Mirha H A SZ NÁL AT | | Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

AROMA LIFE

Az Abundance™ olyan olajokat ötvöz, mint a narancs és a gyömbér, melyeket a régi kultúrákban a gazdagság bevonzására, az öröm és a béke kiteljesítésére használtak. ÖS S ZE TE V ŐK |

Narancs, Szegfűszeg, Fahéj, Tömjén, Gyömbér, Kanadai Fekete Luc, Pacsuli, Mirha HAS ZNÁLAT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg a kívánt testrészen.

AROMA SIEZ

A koriander és illatozó muskátli illóolajokat tartalmazó Acceptance™ aromaterápiában használva javítja az önbecsülés érzését. ÖSSZET EVŐK |

Édesmandula-Olaj, Tömjén, Royal Hawaiian Szantálfa, Illatos Muskátli, Kék Varádics, Neroli, Koriander, Bergamott, Ylang Ylang, Kaffir Citrom, Kék Ciprus, Indiai Üröm, Jázmin, Orvosi Székfű, Rózsa, Grépfrút, Mandarin, Fodormenta, Citrom, Ocotea HASZNÁL AT | | Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

Az AromaEase™ hűvös, mentolos illata és nagyhatású illóolajalkotóelemei nyugtató aromát eredményeznek. ÖSSZET EVŐK |

Borsmenta, Fodormenta, Gyömbér, Kardamom, Édeskömény HASZNÁL AT | | Az AromaEase™ hűvös, mentolos illata és nagyhatású illóolaj-alkotóelemei nyugtató aromát eredményeznek.

BELIEVE

AWAKEN

KÓD

MÉ RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

330608

15 ml

330908

15 ml

331208

15 ml

466108

15 ml

Az Aroma Life™ a majoránna és a ylang ylang illóolajaival energetizálja a szellemet, és a létrehozza a kapcsolódás érzetét. Ö SSZ ET E V Ő K |

Szezámmagolaj, Ciprus, Szalmagyopár, Ylang Ylang, Majoránna H A SZ NÁL AT |

| Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

Az egyik legfontosabb Young Living keverék, az Aroma Siez™ a levendula és a borsmenta nyugtató, lazító tulajdonságait egyesíti. ÖS S ZE TE VŐK |

Bazsalikom, Levendula, Ciprus, Majoránna, Borsmenta HAS ZNÁLAT |

| Helyi

alkalmazáshoz hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel.

Az Awaken™ öt másik keverék elegye. Aromaterápiában használva az Awaken formulája tökéletesen alkalmas arra, hogy ösztönözze a határtalan lehetőségek tudatosítását. Segítségével megteheti az első lépést a pozitív változások felé. ÖSSZET EVŐK |

Joy, Present Time, Harmony, Forgiveness, Dream Catcher HASZNÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg. Mindig olvassa el az egyes termékek használati utasításait a címkén. A termékek csomagolása eltérhet a Termékútmutatóban szereplő képektől.

A Believe™ összetevői, az idahói szúrós luc, az idahói balzsamfenyő, a tömjén és más illóolajok aromaterápiában használva fokozzák az erő és a hit érzetét. ÖSSZET EVŐK |

Idahói Szúrós Luc, Idahói Balzsamfenyő, Tömjén, Koriander, Bergamott, Ylang Ylang, Illatos Muskátli HASZNÁL AT |

| Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

IL L Ó O L A J T E RM É K E K

40


BRAIN POWER

BUILD YOUR DREAM

CHRISTMAS SPIRIT

CITRUS FRESH

KÓD

MÉ RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

331308

5 ml

483408

5 ml

331508

15 ml

331808

15 ml

A Brain Power™ magas szeszkviterpén-tartalmú olajok – Royal Hawaiian Sandalwood, kék ciprus és tömjén – keveréke, mely aromaterápiában használva fokozza a tisztaság és az összpontosítás érzetét.

A D. Gary Young által a nagymúltjuk miatt kiválasztott illóolajok kombinálásával a Build Your Dream™ aromaterápiához használva erőt ad és megtisztít, így segítve elő az álmok elérését. ÖS S ZE TE V ŐK |

Ö SSZ ET E V Ő K |

Royal Hawaiian Szantálfa, Citromfű, Szalmagyopár, Cédrusfa, Kék Ciprus, Tömjén, Levendula H A SZ NÁL AT |

| Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

CLARITY

Levendula, Szentelt Tömjén, Citromfű, Kék Ciprus, Hong Kuai, Idahói Szúrós Luc, Ylang Ylang, Dream Catcher, Believe, Kék Tündérrózsa HAS ZNÁLAT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

COMMON SENSE

Tapasztalja meg a egész évben az ünnepnapok pozitív energiáját a Christmas Spirit™ keverékben található narancs, fahéj és kanadai fekete luc illóolajával. ÖSSZET EVŐK |

Narancs, Fahéj, Kanadai Fekete Luc HASZNÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és használja helyileg.

Ötféle citrusos illóolaj és a fodormenta friss, üde aromáját egyesíti magában a Citrus Fresh™, amely viselhető inspiráló személyes illatként, párologtatva pedig felfrissíti otthona levegőjét. ÖSSZET EVŐK |

Narancs, Grépfrút, Mandarin, Mandarin, Citrom, Fodormenta HASZNÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy helyileg használva hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel.

DIGIZE

COOL AZUL

KÓD

MÉ RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

332108

15 ml

309108

5 ml

539908

15 ml

332408

15 ml

A Clarity™ olajban egyesül a bazsalikom, a rozmaring, a borsmenta és más illóolajok aromája, melyek fokozzák a tisztaság és az éberség érzetét. Ö SSZ ET E V Ő K |

Bazsalikom, Római Kamilla, Kardamom, Illatos Muskátli, Bergamott, Rozmaring, Citrom, Ylang Ylang, Borsmenta, Jázmin, Pálmarózsa, Koriander H A SZ NÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és használja helyileg. 41

A Common Sense™ illóolaj a Young Living illóolajok szabadalmaztatott keveréke, amelynek célja az észszerű döntéshozatali készségek elősegítése, amelyek nagyobb jóléthez, a célok eléréséhez és bőséghez vezetnek. ÖS S ZE TE V ŐK |

Tömjén, Ylang Ylang, Ocotea, Aranyvessző, Ruta, Dorado Azul, Zöldcitrom HAS ZNÁLAT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és használja helyileg.

IL L ÓOL AJ TERMÉKEK

A Cool Azul™ olajat helyileg használva hűvös, aromás élményt nyújt, edzés után pedig friss, hűsítő hatású. ÖSSZET EVŐK |

Kúszó Fajdbogyó, Borsmenta, Zsálya, Kubai Oregánó, Copaiba, Niaouli, Levendula, Kék Ciprus, Elemi, Vetiver, Fűszerkömény, Dorado Azul, Oregánó HASZNÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

A Young Living egyedülálló, szabadalmazott illóolaj-keveréke a DiGize™, melyben egyesül a tárkony, a gyömbér, a borsmenta, a boróka, az édeskömény, a citromcirok, az ánizs és a pacsuli illóolaja. ÖSSZET EVŐK |

Tárkony, Gyömbér, Borsmenta, Boróka, Édeskömény, Citromcirok, Ánizs, Pacsuli HASZNÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és használja helyileg.


DRAGON TIME

EN-R-GEE

DREAM CATCHER

ENDOFLEX

KÓD

MÉ RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

332708

15 ml

333008

15 ml

333608

15 ml

333308

15 ml

A Dragon Time™ aromája úgy van megalkotva, hogy pozitív érzésekkel ajándékozza meg a nőket, különösen havi ciklusuk alatt. Ez a keverék fiatal és érett nőknek egyaránt ajánlott.

A Dream Catcher™ keverék célja, hogy aromaterápiában alkalmazva kihasználja a pozitív álmok erejét, segítve Önt a vágyai megvalósításában és a teljesülés útján maradásban.

Ö SSZ ET E V Ő K |

ÖS S ZE TE V ŐK |

Muskotályzsálya, Levendula, Kék Cickafark, Édeskömény, Majoránna, Jázmin H A SZ NÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

EXODUS II

Royal Hawaiian Szantálfa, Mandarin, Ylang Ylang, Feketebors, Bergamott, Boróka, Ánizs, Illatos Muskátli, Kaffir Citrom, Kék Ciprus, Indiai Üröm, Jázmin, Orvosi Székfű, Rózsa, Grépfrút, Mandarin, Fodormenta, Citrom, Ocotea HAS ZNÁLAT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és használja helyileg.

FORGIVENESS

Az En-R-Gee™ élénkítő keverék, melynek hangulatjavító és energizáló összetevői a tiszta rozmaring, a boróka, a citromcirok és egyéb illóolajok.

Az EndoFlex™ párologtatva nyugtató és kiegyensúlyozó érzetet kelt, köszönhetően a fodormenta, az illatos muskátli és más illóolajok keverékének.

ÖSSZET EVŐK |

Rozmaring, Szerecsendió, Feketebors, Boróka, Idahói Balzsamfenyő, Citromcirok, Szegfűszeg

ÖSSZET EVŐK |

HASZNÁL AT |

HASZNÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és használja helyileg.

GENTLE BABY

Fodormenta, Szezámmagolaj, Illatos Muskátli, Orvosi Székfű, Zsálya, Mirtusz, Szerecsendió |

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és használja helyileg.

GLF

KÓD

MÉ RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

333808

5 ml

333908

5 ml

334508

15 ml

334008

15 ml

Az Exodus II™ olyan olajokat tartalmaz, amelyek a régi időkben különféle szépségápoló praktikákhoz használt növényekből készülnek. Ezt a múlt inspirálta aromát lefekvés előtt érdemes a lábfejekre kenni. Ö SSZ ET E V Ő K |

Olívaolaj, Mirha, Kasszia, Fahéj, Kálmos, Northern Lights Fekete Lucfenyő, Izsóp, Vetiver, Tömjén H A SZ NÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy helyileg használva hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel.

A Forgiveness™ olyan aromát tartalmaz, amely elősegíti az önmagunknak és másoknak való megbocsátást és a negatív érzelmek elengedését, ami a személyes fejlődés fontos része. ÖS S ZE TE V ŐK |

Szezámmagolaj, Citromfű, Angyalgyökér, Bergamott, Illatos Muskátli, Levendula, Ylang Ylang, Tömjén, Citrom, Pálmarózsa, Jázmin, Szalmagyopár, Royal Hawaiian Szantálfa, Római Kamilla, Rózsa, Koriander HAS ZNÁLAT | | Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

A Gentle Baby™ illóolajok csillapító keveréke, melynek illata nyugtató hatású az anyákra és a gyerekekre egyaránt. ÖSSZET EVŐK |

Koriander, Illatos Muskátli, Pálmarózsa, Levendula, Ylang Ylang, Római Kamilla, Bergamott, Citrom, Jázmin, Rózsa HASZNÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy helyileg használva hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel.

A GLF™ illóolaj-keverék összetevői a szalmagyopár, a fodormenta és a zellermag. ÖSSZET EVŐK |

Grépfrút, Rozsdáska, Szalmagyopár, Izsóp, Zeller, Fodormenta HASZNÁL AT | | Helyi alkalmazáshoz hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel.

IL L Ó O L A J T E RM É K E K

42


GRATITUDE

GROUNDING

HARMONY

HIGHEST POTENTIAL

KÓD

MÉ RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

334608

5 ml

334808

5 ml

335108

15 ml

337308

5 ml

Ébressze fel magában a hála érzését, és ölelje magához élete áldásait. A Gratitude™ elhozza az érzelmi és spirituális fejlődés érzetét. Ö SSZ ET E V Ő K |

Idahói Balzsamfenyő, Tömjén, Koriander, Mirha, Ylang Ylang, Bergamott, Northern Lights Fekete Lucfenyő, Vetiver, Illatos Muskátli H A SZ NÁL AT | | Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

IMMUPOWER

A Grounding™ kiegyensúlyozó keveréke megteremti a tisztaság érzetét, és ösztönzi a spiritualitást. ÖS S ZE TE V ŐK |

Kolorádói Jegenyefenyő, Erdeifenyő, Angyalgyökér, Kanadai Fekete Luc, Cédrusfa, Boróka, Ylang Ylang HAS ZNÁLAT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy helyileg használva hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel.

A Harmony™ tiszta illóolajok keveréke, mely aromaterápiában használva hangulatjavító hatású. ÖSSZET EVŐK |

Illatos Muskátli, Angyalgyökér, Bergamott, Levendula, Kanadai Fekete Luc, Ylang Ylang, Royal Hawaiian Szantálfa, Izsóp, Pálmarózsa, Levendulalevelű Zsálya, Rózsa, Tömjén, Jázmin, Citrom, Narancs, Római Kamilla, Koriander HASZNÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

JOY

INNER CHILD

A Highest Potential™ a kék ciprus és más tiszta illóolajok hangulatjavító, inspiráló erejét használja ki. ÖSSZET EVŐK |

Kék Ciprus, Ylang Ylang, Jázmin, Cédrusfa, Illatos Muskátli, Levendula, Northern Lights Fekete Lucfenyő, Tömjén, Royal Hawaiian Szantálfa, Kolorádói Jegenyefenyő, Vetiver, Fahéj, Indiai Üröm, Rózsa, Orvosi Székfű, Kék Varádics, Grépfrút, Mandarin, Fodormenta, Citrom, Ocotea HASZNÁL AT | | Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

JUVA CLEANSE

KÓD

MÉ RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

336308

15 ml

336008

5 ml

337208

15 ml

339508

15 ml

Az ImmuPower™ nagy hatású illóolaj-keverék, amelynek aromája fokozza a pozitív energiákat.

Az Inner Child™ édes illata aromaterápiában használva elősegíti, hogy autentikus énünkkel összekapcsolódjunk.

Ö SSZ ET E V Ő K |

Izsóp, Hegyi Pereszlény, Balzsamos Szuhar, Kámforfa, Tömjén, Oregánó, Szegfűszeg, Római Kömény, Dorado Azul

ÖS S ZE TE VŐK |

H A SZ NÁL AT |

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy helyileg használva hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel.

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és használja helyileg. 43

Narancs, Jázmin, Kanadai Fekete Luc, Mandarin, Royal Hawaiian Szantálfa, Neroli, Ylang ylang, citromcirok HAS ZNÁLAT |

IL L ÓOL AJ TERMÉKEK

|

A Joy™ aromája párologtatva a romantika, a boldogság és a melegség érzetével ajándékoz meg. Illatként viselve erősíti az összetartozást.

A Juva Cleanse® tiszta illóolajok kiváló minőségű keveréke, amely a természetben is előforduló neril-acetátot, gamma-kurkumint és alfa-pinént tartalmaz.

ÖSSZET EVŐK |

ÖSSZET EVŐK |

Bergamott, Citrom, Pálmarózsa, Ylang Ylang, Rózsa, Illatos Muskátli, Jázmin, Római Kamilla, Koriander, Mandarin HASZNÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

Szalmagyopár, Rozsdáska, Zellermag HASZNÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és használja helyileg.


JUVAFLEX

LADY SCLAREOL

LIGHT THE FIRE

LIVE YOUR PASSION

KÓD

MÉ RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

337508

15 ml

337608

15 ml

530408

5 ml

576608

5 ml

A JuvaFlex® összetevői, az édeskömény, az illatos muskátli, a rozmaring, a római kamilla, a kék varádics és a szalmagyopár illóolajok. A hangulatjavító, békét idéző keverék tökéletes párologtatáshoz, helyileg alkalmazva pedig fokozza a bőr simaságát. Ö SSZ ET E V Ő K |

Szezámmagolaj, Édeskömény, Illatos Muskátli, Rozmaring, Római Kamilla, Kék Varádics, Szalmagyopár H A SZ NÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és használja helyileg.

A Lady Sclareol™ kifejezetten nőknek készült keverék, mely párologtatva segíti a nőiség kibontakozását, és az ellazulás élményét nyújtja. ÖS S ZE TE VŐK |

Koriander, Illatos Muskátli, Vetiver, Narancs, Muskotályzsálya, Bergamott, Ylang Ylang, Royal Hawaiian Szantálfa, Levendulalevelű Zsálya, Jázmin, Idahói Szúrós Luc, Fodormenta, Hinoki HAS ZNÁLAT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja tetszés szerint helyileg.

M-GRAIN

LONGEVITY

Párologtatva bármely helyiségben inspiráló hangulatot teremt, de helyileg is használható V-6 Vegetable Oil Complex készítményhez adva. ÖSSZET EVŐK |

Valódi Gyógyajak, Northern Lights Fekete Lucfenyő, Szerecsendió, Kasszia, Ocotea, Betyárkóró, Citrom, Feketebors, Hinoki HASZNÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy helyileg használva hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel.

A 2016-os International Grand Convention-re készült illóolaj-keverék magával ragadó illatként viselhető, de használható masszázsolajként is, párologtatva pedig segít abban, hogy a vágyott életformára összpontosíthassunk! ÖSSZET EVŐK |

Narancs, Royal Hawaiian Szantálfa, Szerecsendió, Zöldcitrom, Idahói Szúrós Luc, Northern Lights Fekete Lucfenyő, Ylang Ylang, Tömjén, Borsmenta HASZNÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy helyileg használva hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel.

MAGNIFY YOUR PURPOSE

MELROSE

KÓD

MÉRE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

338808

15 ml

338708

15 ml

337708

5 ml

337808

15 ml

A Longevity™ olyan nagy hatású illóolaj-keverék, amely segít a bőr fiatalságának megőrzésében.

Az M-Grain™ kellemes hűvös érzetet kelt a nyakon és a vállon alkalmazva.

Ö SSZ ET E V Ő K |

Bazsalikom, Levendula, Római Kamilla, Majoránna, Borsmenta, Szalmagyopár

Kakukkfű, Szegfűszeg, Narancs, Tömjén

ÖS S ZE TE VŐK |

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és használja helyileg.

HAS ZNÁLAT |

H A SZ NÁL AT |

|

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és használja helyileg.

A Magnify Your Purpose™ illóolaj-keverék aromája ösztöni a kreativitást, a vágyakat, az összpontosítást és a motivációt, aromaterápiában használva serkenti a kezdeményezőkészséget. ÖSSZET EVŐK |

Royal Hawaiian Szantálfa, Szerecsendió, Gyömbér, Pacsuli, Zsálya, Fahéj, Koriander, Bergamott, Ylang Ylang, Illatos Muskátli HASZNÁL AT |

A Melrose™ illóolaj-keverék erős tisztító hatással bír, és javítja a bőr megjelenését. ÖSSZET EVŐK |

Rozmaring, Szegfűszeg, Teafa, Niaouli HASZNÁL AT |

|

IL L Ó O L A J T E RM É K E K

44

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és használja helyileg.

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és használja helyileg.


MISTER

MOTIVATION

PANAWAY

PEACE & CALMING

KÓD

MÉ RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

338108

15 ml

338408

5 ml

339108

5 ml

339008

15 ml

339808

5 ml

339308

15 ml

A férfiaknak készült Mister™ olajkeverék párologtatva hangulatjavító hatású.

A Motivation™ erőteljes illata párologtatva a cselekvés és a beteljesedés érzetét hozza el.

Ö SSZ ET E V Ő K |

Szezámmagolaj, Zsálya, Levendula, Borsmenta, Édeskömény, Mirtusz, Cickafark

ÖS S ZE TE V ŐK |

H A SZ NÁL AT |

HAS ZNÁLAT |

| Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

Római Kamilla, Kanadai Fekete Luc, Ylang Ylang, Levendula |

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és használja helyileg.

PURIFICATION

PEACE & CALMING II

Használja a PanAway® illóolajat edzés után vagy bármikor a nyakon és a háton, és nyugtató stimuláló élményben lesz része. ÖSSZET EVŐK |

Kúszó Fajdbogyó, Szegfűszeg, Szalmagyopár, Borsmenta HASZNÁL AT |

| Helyi alkalmazáshoz szükség szerint hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel, vagy használja masszázsolajban.

A Peace & Calming® párologtatva, fürdővízhez adva, meditáció során és jógázáskor egyformán nyugtató, lazító hatású. Helyileg használva a Peace & Calming javíthatja a bőr megjelenését és hozzájárulhat egészséges ragyogásához. ÖSSZET EVŐK |

Mandarin, Ylang Ylang, Kék Varádics, Narancs, Pacsuli HASZNÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és használja helyileg.

RAVEN

R.C.

KÓD

MÉ RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

532708

5 ml

339908

15 ml

340908

5 ml

340508

15 ml

340208

15 ml

Ez a szabadalmaztatott keverék lazító hatású és kellemes aromájú belélegezve vagy párologtatva. Használja hígítva a bőr hidratálásához és szépségének fokozásához. Ö SSZ ET E V Ő K |

Mandarin, Narancs, Ylang Ylang, Pacsuli, Orvosi Székfű, Vetiver, Balzsamos Szuhar, Bergamott, Kasszia, Indiai Üröm, Northern Lights Fekete Lucfenyő H A SZ NÁL AT |

|

A Purification® édes, frissítő illata azonnal semlegesíti a kellemetlen szagokat a lakásban. Helyileg használva a természet zavartalan élvezetét nyújtja. ÖS S ZE TE V ŐK |

Citromcirok, Rozmaring, Teafa, Mirtusz, Citronella, Hibrid Levendula HAS ZNÁLAT | | Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg. 45

IL L ÓOL AJ TERMÉKEK

Az R.C.™ a V-6 Vegetable Oil Complex készítmény ideális kiegészítője, ha masszázs közben spaélményben szeretnénk részesülni. Aroma Siez helyett is használható a Raindrop Technique® alkalmazása során.

A Raven™ tisztító keverék összetevői a kámforfa, a borsmenta, borsmentaeukaliptusz és más illóolajok. A Raven™ kellemes hűvös érzetet kelt a mellkason és a nyakon alkalmazva.

ÖSSZET EVŐK |

ÖSSZET EVŐK |

Golyós Eukaliptusz, Borsmenta-Eukaliptusz, Citromillatú Eukaliptusz, Mirtusz, Kanadai Fekete Luc, Borsmenta, Erdeifenyő, Levendula, Majoránna, Ciprus HASZNÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy helyileg használva hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel.

Kámforfa, Borsmenta, Borsmenta-Eukaliptusz, Kúszó Fajdbogyó, Citrom HASZNÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és használja helyileg.


RELEASE

RELIEVE IT

KÓD 340808

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

15 ml

341108

15 ml

341908

5 ml

341408

15 ml

Ö SSZET E V Ő K |

Ylang Ylang, Olívaolaj, Hibrid Levendula, Illatos Muskátli, Royal Hawaiian Szantálfa, Kék Varádics, Kaffir Citrom, Kék Ciprus, Indiai Üröm, Jázmin, Orvosi Székfű, Rózsa, Grépfrút, Mandarin, Fodormenta, Citrom, Ocotea |

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

A Relieve It™ a tiszta kanadai fekete luc, a feketebors és más illóolajok nyugtató elegye, melyben az összetevők csillapító hatása egyesül egyetlen, helyileg alkalmazható keverékké. ÖS S ZE TE VŐK |

Kanadai Fekete Luc, Feketebors, Izsóp, Borsmenta HAS ZNÁLAT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

SCLARESSENCE

SARA KÓD 341708

SACRED MOUNTAIN

MÉ RE T

A Release™ lazító aromájú keverék, amely ösztönzi a harag és a frusztráció elengedésének képességét. Párologtatva elősegíti a harmóniát és az egyensúlyt.

H A SZNÁ L AT |

RUTAVALA

A RutaVaLa™ a ruta, a macskagyökér és a levendula nyugtató hatású keveréke, amely párologtatva fokozza az ellazultság érzését. ÖSSZET EVŐK |

Levendula, Macskagyökér, Ruta HASZNÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

SENSATION

ÖSSZET EVŐK |

Ylang Ylang, Kanadai Fekete Luc, Idahói Balzsamfenyő, Cédrusfa HASZNÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és használja helyileg.

SHUTRAN

MÉ RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

5 ml

341808

15 ml

342008

5 ml

483508

15 ml

A SARA™ illatos muskátli, ylang ylang, rózsa, kék varádics és más olajok keveréke. Ez a nyugtató illat nehéz, érzelmileg megterhelő helyzetekben is nyugalmat ad.

A SclarEssence™ a tiszta illóolajok, köztük a muskotályzsálya és az édeskömény kedvező tulajdonságaival támogatja a jó közérzetet.*

A Sensation™ párologtatva a tiszta ylang ylang, koriander és más illóolajok keverékével segíti elő a szeretet és a vonzalom érzését.

Ö SSZ ET E V Ő K |

ÖS S ZE TE VŐK |

ÖSSZET EVŐK |

ÉdesmandulaOlaj, Ylang Ylang, Illatos Muskátli, Levendula, Narancs, Kaffir Citrom, Kék Ciprus, Indiai Üröm, Jázmin, Orvosi Székfű, Rózsa, Grépfrút, Mandarin, Fodormenta, Citrom, Ocotea, Kék Varádics, Cédrusfa, Fehér Tündérrózsa H A SZ NÁL AT |

A Sacred Mountain™ a ylang ylang és tűlevelű olajok keveréke, mely felébreszti a természet szentségének érzését, párologtatva pedig fokozza az erő, a magabiztosság, a stabilitás és a védelem érzetét.

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és használja helyileg.

Muskotályzsálya, Édeskömény, Levendulalevelű Zsálya, Borsmenta HAS ZNÁLAT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és használja helyileg.

Ylang Ylang, Jázmin, Illatos Muskátli, Bergamott, Koriander HASZNÁL AT | | Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

Egy erőt adó illóolaj-keverék, amelyet speciálisan férfiak számára alakítottak ki, hogy még intenzívebben átérezzék a férfiasságot és a magabiztosságot – a Shutran™ tökéletes kölniként is, mivel a férfiak és a nők számára egyaránt vonzó. ÖSSZET EVŐK |

Idahói Szúrós Luc, Ocotea, Ylang Ylang, Hinoki, Koriander, Indiai Üröm, Levendula, Cédrusfa, Citrom, Northern Lights Fekete Lucfenyő HASZNÁL AT | | Vigyen fel naponta kétszer, ill. szükség esetén 2–4 cseppet a nyakra vagy a csuklóra.

IL L Ó O L A J T E RM É K E K

46


STRESS AWAY

THIEVES

THE GIFT

TRANSFORMATION

KÓD

MÉ RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

463008

15 ml

650008

5 ml

342308

15 ml

306008

15 ml

A Stress Away™ az első olyan termékünk, amely a zöldcitrom és a vanília terápiás tisztaságú illóolajok egyedi kombinációját tartalmazza. A trópusi és citrusos aromákat tökéletesen egyesítő Stress Away páratlanul lazító és nyugtató hatású.

A The Gift™ hét ősi illóolaj keveréke, amelyeket évszázadokon keresztül kutattak a nyugtató tulajdonságaik miatt. Ezt a keveréket Shutran, a D. Gary Young által írt The One Gift című regény képzeletbeli szereplője inspirálta.

Ö SSZ ET E V Ő K |

ÖS S ZE TE V ŐK |

Copaiba, Zöldcitrom, Cédrusfa, Vanília, Ocotea, Levendula H A SZ NÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és használja helyileg.

Idahói Balzsamfenyő, Szentelt Tömjén, Jázmin, Northern Lights Fekete Lucfenyő, Mirha, Vetiver, Balzsamos Szuhar HAS ZNÁLAT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és használja helyileg.

ÖSSZET EVŐK |

Szegfűszeg, Fahéj, Rozmaring, Citrom, BorsmentaEukaliptusz HASZNÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

VALOR II

VALOR

TRAUMA LIFE

A Thieves® illóolaj-keveréket négy 15. századi francia tolvaj legendája ihlette, akik szegfűszegből, rozmaringból és egyéb növényekből álló speciális aromás kombinációt alkottak meg. A Thieves hatásos keveréke természetesen kivont limonén, eugenol és eukaliptol összetevőket tartalmaz.

A Transformation™ idahói szúrós luc, palo santo és ocotea növényi olajat tartalmaz. Ezek a nagy hatású illóolajok párologtatva képessé teszik Önt arra, hogy a negatív hiedelmeket felemelő gondolatokra cserélje. ÖSSZET EVŐK |

Citrom, Szentelt Tömjén, Royal Hawaiian Szantálfa, Borsmenta, Kardamom, Muskotályzsálya, Idahói Szúrós Luc, Palo Santo, Ocotea HASZNÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

WHITE ANGELICA

KÓD

MÉ RE T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ R E T

KÓ D

MÉ RE T

635008

5 ml

343008

5 ml

532608

5 ml

343208

15 ml

A Trauma Life™ tiszta szantálfa, szalmagyopár, rózsa és más illóolajok keveréke, mely támogatást nyújt nehéz érzelmi helyzetek felderítéséhez. Ö SSZ ET E V Ő K |

Tömjén, Indiai Üröm, Kaffir Citrom, Royal Hawaiian Szantálfa, Kanadai Fekete Luc, Rózsa, Macskagyökér, Illatos Muskátli, Levendula, Szalmagyopár H A SZ NÁL AT |

|

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és használja helyileg.

47

A Valor® illóolaj-keverék az egyik legkelendőbb termék és a Young Living alapítójának, G. Gary Youngnak is az egyik kedvenc keveréke. Kenje a csuklójára, a mellkasára, a tarkójára és a talpára, vagy adja hozzá a Young Living Bath & Shower Gel Base fürdőgélhez, hogy energikusnak és jókedvűnek érezze magát. ÖS S ZE TE V ŐK |

Kókuszolaj, Kanadai Fekete Luc, Kék Varádics, Tömjén, Kámforfa, Illatos Muskátli HAS ZNÁLAT | | Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

IL L ÓOL AJ TERMÉKEK

A Valor II™ számos olyan illóolajat tartalmaz, amely az eredeti Valor formulában is megtalálható. Párologtatva a Valor II inspiráló és nyugtató hatású, helyileg alkalmazva serkentő és hangulatjavító tulajdonságait élvezheti.

A White Angelica™ tiszta citromfű és bergamott illóolajakat tartalmaz, párologtatva a védelem és biztonság érzetét kelti, és a negatív energiák elleni védelemre is használható. ÖSSZET EVŐK |

ÖSSZET EVŐK |

Édesmandula-Olaj, Bergamott, Citromfű, Illatos Muskátli, Ylang Ylang, Rózsa, Mirha, Royal Hawaiian Szantálfa, Izsóp, Koriander, Kanadai Fekete Luc

HASZNÁL AT |

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

kókuszolaj, Northern Lights fekete lucfenyő, idahói szúrós luc,kananga, tömjén, vetiver, balzsamos szuhar, bergamott, kasszia, orvosi székfű, indiai üröm |

Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy használja helyileg.

HASZNÁL AT |

|


ILLÓOLAJ GOLYÓS TERMÉKEK

A gyönyörű, modern címkéjű golyós termékek kiváló lehetőséget kínálnak, hogy útközben is ugyanazokat az illóolaj-keverékeket használhassa, amelyeket egyébként szeret. Figyelje a tájékoztatókat, ahogy egyre bővítjük az új csomagolások és címkék sorát, hogy azok között legyenek az Ön kedvenc olajai és illóolajos termékei is.

BREATHE AGAIN ROLL-ON KÓD 3528525

M ÉR ET 10 ml

EU

A Breathe Again Roll-On™ termékben négyféle eukaliptusz illóolaj található, köztük a kék eukaliptusz, melyet az ecuadori Young Living farmon termesztenek és desztillálnak.

KÓ D

ÖS S ZE TE VŐK |

Kókuszolaj, Brazíliai Eukaliptusz, Golyós Eukaliptusz, BorsmentaEukaliptusz, Kék Eukaliptusz, Nemes Babér, Borsmenta, Copaiba, Mirtusz, Kék Ciprus, Csipkebogyó H AS ZNÁLAT |

3534525

MÉ R E T 10 ml

EU

Bőségesen alkalmazza a mellkas és a

KÓD 4471500

M ÉR ET 10 ml

Bőségesen alkalmazza a tarkón, a halántékon, vagy ahol szükséges.

A Young Living RutaVaLa™ Roll-On termék a ruta, a macskagyökér és a levendula illóolajok szabadalmaztatott keveréke, amelynek az aromái nyugtató és lazító hatásúak.

KÓ D

ÖS S ZE TE VŐK |

Kókuszolaj, Ruta, Macskagyökér, Levendula Bőségesen alkalmazza a csuklón, a halántékon, a nyakon vagy más tetszés szerinti területen.

TRANQUIL ROLL-ON KÓD 3533525

M ÉR ET 10 ml

A Stress Away™ Roll-On termék a vanília, a zöldcitrom, a copaiba és más, lazító hatású illóolajok egyedülálló, könnyed keveréke.

STRESS AWAY ROLL-ON

ÖSSZET EVŐK |

Copaiba, Zöldcitrom, Cédrusfa, Vanília, Ocotea, Levendula

4472525

MÉ R E T

HAS ZNÁLAT |

EU

ÖSSZET EVŐK | Borsmenta, Kókuszolaj, Idahói Balzsamfenyő, Szegfűszeg, Vetiver, Kúszó Fajdbogyó, Citrom, Szalmagyopár, Copaiba, Dorado Azul HASZNÁL AT |

nyak környékén.

RUTAVALA ROLL-ON

A borsmenta illóolajat tartalmazó Deep Relief™ Roll-On termék helyileg alkalmazva kellemesen hűvös érzetet kelt. Az egyszerre élénkítő és nyugtató, friss aromájú keveréket érdemes a sportfelszerelésben tartani és edzés közben használni.

DEEP RELIEF ROLL-ON

10 ml

EU

HASZNÁL AT |

Bőségesen alkalmazza a csuklón, a halántékon, a nyakon vagy más tetszés szerinti területen.

Bárhol jár is, élvezze a levendula, a cédrusfa és a római kamilla lazító aromáját a Tranquil™ Roll-On termékkel. ÖS S ZE TE VŐK |

Kókuszolaj, Levendula, Cédrusfa, Római Kamilla HAS ZNÁLAT |

Szükség esetén bőségesen alkalmazza a csuklón vagy a tarkón.

EU

Mindig olvassa el az egyes termékek használati utasításait a címkén. A termékek csomagolása eltérhet a Termékútmutatóban szereplő képektől.

IL L Ó O L A J T E RM É K E K

48


MASSZÁZSOLAJOK

Masszázsolaj-választékunk révén emelje teljesen új szintre a masszázs erejét. A masszázsolajainkban található egyedi illóolaj-keverékek révén a masszázs új szintjeit tapasztalhatja meg. A Cel-Lite Magic™ Massage Oil tiszta növényi olajokkal, E-vitaminnal és autentikus illóolajokkal tonizálja és táplálja a bőrt. A grapefruitolaj javítja a bőr textúráját, a borókaolaj pedig a tisztításban segít.

CEL-LITE MAGIC MASSAGE OIL KÓD

ÖS S ZE TE V ŐK |

Kókuszolaj, Grépfrútmagolaj, Grépfrút, Cédrusfa, Muskotályzsálya, Ciprus, Boróka, Búzacsíraolaj, Édesmandula-Olaj, Olívaolaj H AS ZNÁLAT | Masszírozza a feszesíteni és tonizálni kívánt területekbe. Használat előtt alaposan rázza fel.

303508

M ÉR ET 236 ml

Az Ortho Ease® Massage Oil növényi olajok és illóolajok, köztük a kúszó fajdbogyó, a borsmenta, a boróka és a majoránna nyugtató keveréke.

ORTHO EASE MASSAGE OIL

ÖS S ZE TE V ŐK |

Kókuszolaj, Kúszó Fajdbogyó, Grépfrútmagolaj, Borsmenta, Boróka, Golyós Eukaliptusz, BorsmentaEukaliptusz, Kakukkfű, Citromcirok, Majoránna, Vetiver, Búzacsíraolaj, Édesmandula-Olaj, Olívaolaj H AS ZNÁLAT | Gyengéden masszírozza be vele a kívánt testrészt. Használat előtt alaposan rázza fel.

KÓD 303308

MÉR ET 236 ml

A Relaxation™ Massage Oil a tökéletes ellazulás érdekében válogatott növényi olajokat ötvöz nyugtató hatású levendula, mandarin, koriander és fodormenta illóolajokkal.

RELAXATION MASSAGE OIL

ÖS S ZE TE V ŐK |

KÓD 3037521

M ÉR ET 236 ml

Muskátli

Kókuszolaj, Grépfrútmagolaj, Mandarin, Levendula, Fodormenta, Ylang Ylang, Borsmenta, Koriander, Bergamott, Búzacsíraolaj, Édesmandula-Olaj, Olívaolaj, Illatos

H AS ZNÁLAT |

Szükség esetén masszírozza a bőrbe. Használat előtt alaposan rázza fel.

V-6 VEGETABLE OIL COMPLEX KÓD

KÓD

303108

3030500

M ÉRET

MÉR ET

236 ml

944 ml

49

A V-6™ Vegetable Oil Complex egyedi összetételű masszázsolajok készítésére és az érzékeny bőrön alkalmazott illóolajok hígítására használható. ÖS S ZE TE V ŐK | Kókuszolaj,

Szezámmagolaj, Grépfrútmagolaj, Édesmandula-Olaj, Búzacsíraolaj, Napraforgómag-Olaj, Olívaolaj HAS ZNÁLAT | FKözvetlen alkalmazáshoz keverjen el 1 csepp illóolajat 1–8 teáskanál V-6 készítménnyel. Helyi alkalmazáshoz keverjen el 15–30 csepp illóolajat 1/8–1/4 csésze V-6 készítménnyel. Az erősebb olajok (pl. Cinnamon Bark, Clove, Oregano) nagyobb hígítást igényelnek, mint a gyengébbek. Használat előtt alaposan rázza fel.

IL L ÓOL AJ TERMÉKEK

DRAGON TIME MASSAGE OIL KÓ D 3034521

MÉ R E T 236 ml

ORTHO SPORT MASSAGE OIL KÓ D 303208

MÉ R E T 236 ml

SENSATION MASSAGE OIL KÓ D 3036521

MÉ R E T 236 ml

A fiatal és érett nőknek egyaránt ajánlott Dragon Time™ Massage Oil a levendula, a ylang ylang, a jázmin és más hangulatjavító illóolajok különleges, nyugtató és lazító hatású keveréke. ÖSSZET EVŐK |

Kókuszolaj, Grépfrútmagolaj, Levendula, Zsálya, Kék Cickafark, Édeskömény, Muskotályzsálya, Ylang Ylang, Búzacsíraolaj, Édesmandula-Olaj, Olívaolaj, Jázmin HASZNÁL AT | Gyengéden masszírozza be vele az alhasat és a hát alsó részét. Használat előtt alaposan rázza fel. Az Ortho Sport® Massage Oil tiszta növényi olajok és illóolajok, például kúszó fajdbogyó, borsmenta, kakukkfű és oregánó keveréke. ÖSSZET EVŐK |

Kókuszolaj, Grépfrútmagolaj, Kúszó Fajdbogyó, Borsmenta, Oregánó, Golyós Eukaliptusz, Elemi, Búzacsíraolaj, Vetiver, Citromcirok, Édesmandula-Olaj, Kakukkfű, Olívaolaj HASZNÁL AT | Edzés után alaposan masszírozza be vele a kívánt testrészt.

A Sensation™ Massage Oil a ylang ylang, a jázmin, az illatos muskátli és más illóolajok csodálatosan kombinált illatával ébreszti fel a romantika és a fiatalság érzését. Ez a különleges keverék puhítja és selymessé teszi a bőrt. ÖSSZET EVŐK |

Kókuszolaj, Grépfrútmagolaj, Ylang Ylang, Jázmin, Koriander, Illatos Muskátli, Bergamott, Búzacsíraolaj, Édesmandula-Olaj, Olívaolaj HASZNÁL AT | Tetszés szerint bőségesen masszírozza a bőrbe. Használat előtt alaposan rázza fel.


ILLÓOLAJ-KOLLEKCIÓK

Engedje, hogy nagy szakértelemmel összeállított kollekcióink elvezessék Önt a harmóniához és a jóléthez. Ez az illóolaj- és illóolajkeverék-válogatás megkönnyíti az Ön egyéni igényeinek legjobban megfelelő Young Living termékek kiválasztását.

30 OIL COLLECTION KÓD 464108

A 15 egyedi olajat és 15 keveréket tartalmazó 30 Oil Collection induló készletnek tökéletes, de az illóolaj-kollekció felfrissítésére is kiválóan alkalmas. A klasszikus egyedi olajokat és a legnépszerűbb szabadalmazott keverékeket felvonultató kollekcióban egy helyen, kényelmesen férhet hozzá 30 kedvenc YL illóolajához!

Az Everyday Oils™ kollekció tökéletes kezdőcsomag, amelyben 10 változatosan használható illóolaj található.

EVERYDAY OILS KÓ D 369508

EU

TARTAL OM | Tíz 5 ml-es üveg: Frankincense, Lavender, Lemon, Peppermint, Tea Tree, PanAway®, Purification®, Thieves®, Stress Away™, Joy™

Az olajak idénytől és elérhetőségtől függően változhatnak. A Young Living fenntartja a jogot, hogy az olajokat azonos vagy magasabb értékű termékkel helyettesítse. *

A Feelings™ kollekcióban hat illóolaj-keverék található, melyek párologtatva javítják a hangulatot és kedvezően hatnak az érzelmekre.

FEELINGS KÓD 312508

TARTALOM |

Hat 5 ml-es üveg: Harmony™, ™ Forgiveness , Inner Child™, Present Time™, Release™, Valor®

RAINDROP TECHNIQUE KÓD 313708

A Raindrop Technique® egyesíti a Young Living illóolajok hitelességét a masszázs elveivel. Használati útmutató a csomagban.

OILS OF ANCIENT SCRIPTURE KÓ D 19343

Az Oils of Ancient Scripture™ készletben 10 olaj található, melyek a Biblia legjelentősebb növényeit, alapanyagait és gyantáit vonultatják fel – a ciprustól (Ézsaiás 44:14) „Sáron rózsájáig” (Salamon éneke 2:1). A frissítő Myrtle és Cedarwood illóolaj éppúgy megtalálható ebben a készletben, mint a gazdag Frankincense és Myrrh. Az összeállítás azt a célt szolgálja, hogy Ön megismerkedjen ezeknek a nemes, tiszta illóolajoknak a csodálatos aromájával, izgalmas történetével, és élvezze azt. TARTAL OM |

Tíz 5 ml-es üveg: Aloes (Royal Hawaiian Sandalwood), Cassia, Cedarwood, Cypress, Frankincense, Hyssop, Myrrh, Myrtle, Onycha, Rose of Sharon (Cistus)

TARTALOM |

Kilenc 5 ml-es üveg: Aroma Siez™, Basil, Cypress, Marjoram, Oregano, Peppermint, Thyme, Valor II®, Wintergreen. Két 236 ml-es masszázsüveg: Ortho Ease™, V-6™ Vegetable Oil Complex és használati útmutató

IL L Ó O L A J T E RM É K E K

50


ILLÓOLAJ-DIFFÚZOROK Alakítsa át otthonát, irodáját vagy személyes terét egyéni aromaterápiás oázissá! Elegáns vonalvezetésű diffúzorainknak köszönhetően Ön az illóolajokat a tér bármely részén párologtathatja, és gyógyfürdőélményt hozhat létre bárhol, amerre csak jár.

51

ES S ENT IAL OIL PRODU CTS


ARIA ULTRASONIC DIFFUSER KÓD (U K ) 452408

KÓD (EU ) 4524502

Az Aria™ a legmodernebb ultrahang-technológiát ötvözi az olyan hasznos funkciókkal, mint a távirányító, a zene, a nyugtató beépített hangok és a LED-fények. Az Aria belsejében egy kisméretű ultrahanglemez található, amely másodpercenként több mint egymillió rezgést bocsát ki, így a víz és az olaj pára formájában terjed a levegőben. TARTALOM |

AROMALUX ATOMIZING DIFFUSER KÓ D ( U K ) 469508

KÓ D ( E U ) 4695502

Lemon 5 ml; Peppermint 5 ml

H AS ZNÁLAT |

DEWDROP DIFFUSER KÓD (U K ) 533008

KÓD (EU ) 5330502

TARTAL OM |

A Young Living Dewdrop™ Diffuser párásítóként, porlasztóként és aroma diffúzorként is működik – mindezt egyetlen egyszerűen használható termékben. Az egyedi tervezésű, akár négyórás folyamatos működést is biztosító, automatikusan kikapcsoló és a környezeti fényhez igazodó világítással ellátott Young Living Dewdrop Diffuser bármilyen helyiségben igazi gyógyfürdő-hangulatot teremt.

A Young Living Rainstone™ Diffuser a legmodernebb ultrahang-technológiát és a hagyományos kínai kézművességet egyesíti olyan kiemelkedő funkciókkal, mint az akár 8 órás párásítási idő, az állítható hangulatvilágítás, a negatív ionizáló és a távirányító.

Lavender 5 ml; Citrus Fresh 5 ml

H AS ZNÁLAT |

Töltse meg szobahőmérsékletű vízzel (csapvíz vagy forrásvíz ajánlott), adjon hozzá 8–12 cseppet a kiválasztott olaj(ok)ból, és kapcsolja be a diffúzort. Olvassa el az útmutatófüzetben található használati utasításokat.

KÓD 5224501

KÓ D (REFI LL CARTR IDGES) 5228500

Thieves 15 ml

Töltse meg vízzel, és tegyen bele 15– 20 cseppet a kedvenc olajából vagy olajaiból. Olvassa el az útmutatófüzetben található részletes leírást.

TARTALOM |

USB DIFFUSER

Az AromaLux™ – amely a porlasztó, a légtisztító és a diffúzor kombinációja – kínálja a leghatékonyabb módszert a kedvező környezet illóolajokkal történő kialakítására. A D. Gary Young által tervezett és kizárólag a Young Living rendszerén keresztül kapható AromaLux követi a szabadalmaztatott tervezési elveket, technológiát és funkciókat az aromás élmény egyszerűbbé és hatékonyabbá tétele érdekében. HASZNÁL AT |

Csatlakoztasson a porlasztófejre egy 5 ml-es vagy 15 ml-es illóolajos üveget, és válassza ki a kívánt beállításokat. Olvassa el az útmutatófüzetben található részletes leírást.

RAINSTONE ULTRASONIC DIFFUSER KÓ D ( U K ) 533108

KÓ D ( E U ) 5331502

TARTAL OM |

Tangerine 5 ml; Thieves 5 ml

HASZNÁL AT |

Töltse meg szobahőmérsékletű csapvagy ásványvízzel, adjon hozzá 8-10 csepp illóolajat, és kapcsolja be a diffúzort. Olvassa el az útmutatófüzetben található részletes leírást.

A Young Living USB Diffuser segítségével bárhol párologtathatja a kedvenc illóolajait. Használhatja a laptopjával, az autóban, az irodában, vagy magával viheti utazás közben is. Mobil, kompakt és csendes, 10, 30 vagy 60 másodperces párologtatási szünetbeállításokkal. H AS ZNÁLAT |

Töltse meg az illóolajosüveget, helyezze bele az USB Diffuser készülékbe, majd csatlakoztassa a diffúzort az USB-porthoz. Olvassa el az útmutatófüzetben található részletes leírást.

IL L Ó O L A J T E RM É K E K

52


ILLÓOLAJ-TARTOZÉKOK Tegye kiegyensúlyozottá az illóolaj-élményét! A tartós hordozótáskáktól a színkóddal ellátott üvegcímkékig – tartozékaink megkönnyítik az értékes illóolajok rendben tartását.

TÁSKA 30 OLAJHOZ KÓD 4936500

AROMAGLIDE ROLLER FITMENTS KÓD 4578

ÜVEGEK ILLÓOLAJTERMÉKMINTÁKHOZ KÓD 319408

ILLÓOLAJÜVEGCÍMKÉK KÓD 3939

53

Ebben az illóolajtartó táskában akár 30 illóolajat vagy keveréket is szállíthat stílusosan. Az ellenálló etilvinilhabból készült táska tartós fogantyúja és habbetétje garantálja minden egyes üveg biztonságos szállítását és védelmét.

Tegye át kedvenc Young Living illóolajait könnyen használható görgős applikátorba a szabadalmazott AromaGlide™ görgősapplikátor-technológia segítségével. Minden applikátor használható 5 ml-es és 15 ml-es üveggel, melynek alján „Sb” jelzés található. 10 AromaGlide applikátort és kupakot tartalmaz.

Az illóolaj-termékmintákhoz való üvegek kényelmes és egyszerű módot kínálnak arra, hogy illóolajmintákat adhasson barátainak, családtagjainak, a leendő vevőknek és tagoknak. Vigye magával ezeket az üres 2 ml-es üvegeket, hogy bárhol megtölthesse őket a kiválasztott illóolajjal. Mind a 25 üveghez tartozik fedél és cseppőr. Ezek a színkódos címkék tökéletesen illenek az 5 ml-es, ill. a 15 ml-es üvegek kupakjára, így Ön mindig rendet tarthat az illóolajok között, és könnyen, gyorsan megtalálhatja a megfelelő üveget.

IL L ÓOL AJ TERMÉKEK

AROMA CAROUSEL KÓ D 4832521

EU

TISZTA NÖVÉNYI KAPSZULÁK KÓ D 3193

ÜVEGCSEPEGTETŐK (X6) KÓ D 3810

VITASSAGE TÁROLÓTÁSKÁVAL KÓ D 4625

Az Aroma Carousel™ egyedülálló mintatároló bemutatóeszköz, melynek segítségével kényelmesen eldicsekedhet 10 kedvenc Young Living illóolajával. Ez a bemutató nagyszerű eszköz a nem hivatalos találkozók és az otthoni workshopok során, mely egyszerűbbé teszi az illóolajok megosztását másokkal. A hozzá tartozó Easy-Fill pipetták segítségével egyszerűen áttöltheti az olajokat a mellékelt 2 ml-es üvegekbe. A tiszta növényi kapszulák kiváló lehetőséget kínálnak a Plus olajok napi adagjának elfogyasztására. Az NPcaps™ kapszulák ideálisak vegetáriánusok, cukorbetegek vagy egyéb diétát követők számára is. Pullulánból készülnek, mely egy biztonságos, vízoldható poliszacharid.

A Young Living üvegcsepegtetők kényelmes módot kínálnak arra, hogy pontosan a megfelelő mennyiségű illóolajat vegye ki. Akkor is hasznosak, ha szeretné eltávolítani a felesleges olajat a diffúzor folyadékteréből.

A D. Gary Young által megalkotott Vitassage™ egyesíti a Young Living illóolajokat a masszázsélménnyel azáltal, hogy egyszerre akár három különböző olajat adagol, miközben három, rozsdamentes acélból készült görgő masszírozza a fájó, fáradt izmokat.


Varázsoljon Oázist

OTTHONÁBA

Hívogató keverék a nappaliba 3 csepp

3 csepp

3 csepp

3 csepp

COPAIBA OCOTEA

FENNEL LEMON MYRTLE


OTTHON Az Ön háza az Ön vára – ez az a hely, ahol értékes pillanatokat tölt családja és barátai körében. Azért alkottuk meg az Otthon termékcsaládot, hogy olyan termékeket kínálhassunk Önnek, melyek nem tartalmaznak erős vegyszereket, mégis hatékonyan működnek. Ezek a nagy hatású, illóolajos termékek biztonságos megoldásokat kínálnak, és a természettel összhangban hatnak. Legyen szó tisztítószerről vagy akár a pipereszekrényében található fogkrémről, fontos, hogy otthona olyan hely legyen, ahol minden a jólétet szolgálja.


THIEVES A Young Living egyedülálló Thieves® keverékét négy 15. századi francia tolvaj hagyományát követve állítottuk össze, akik szegfűszegből, rozmaringból és egyéb növényekből álló speciális aromás kombinációt alkottak meg. A Thieves termékcsaládunk biztonságos alternatívát kínál az otthona számára, így az erős vegyszereket lecserélheti a természetes eredetű formulákra, amelyek hatásosak és nagyszerű illatuk van.


A Thieves® illóolaj-keveréket négy 15. századi francia tolvaj legendája ihlette, akik szegfűszegből, rozmaringból és egyéb növényekből álló speciális aromás kombinációt alkottak, mely megvédte őket, amikor halottakat és haldoklókat raboltak ki. A Thieves hatásos keveréke természetesen kivont limonén, eugenol és eukaliptol összetevőket tartalmaz.

THIEVES KÓD 342308

MÉR ET 15 ml

A Thieves illóolaj-keverék hatását alkalmazó Thieves AromaBright™ Toothpaste eredményesen tisztítja a fogakat és a fogínyt. A fluoridot, szintetikus anyagokat és tartósítószert nem tartalmazó, friss, mentolos ízű, tartósan üde leheletet biztosító Thieves AromaBright Toothpaste nagyszerű választás az egész családnak.

THIEVES AROMABRIGHT TOOTHPASTE KÓ D 3039521

MÉ R E T 118 g

HASZNÁL AT |

Ö SS ZE TE VŐK |

Mosson fogat minden reggel és este, illetve lehetőség szerint minden étkezés után.

Szegfűszeg, Fahéj, Rozmaring, Citrom, Borsmenta-Eukaliptusz H AS ZNÁLAT | Párologtassa, lélegezze be közvetlenül, vagy hígítsa V-6 Vegetable Oil Complex készítménnyel és alkalmazza helyileg.

THIEVES CLEANSING SOAP KÓD 367908

M ÉR ET 99.25 g

A Thieves® Cleansing Soap az ultra tisztító hatás mellett a tiszta illóolajok erejét is kínálja. A legendás Thieves olajkeveréket tartalmazó szappan ideális a bőr tisztításához. s bar soap is ideal for purifying the skin. H AS ZNÁLAT |

Öblítse le.

THIEVES DENTAROME ULTRA TOOTHPASTE KÓD 3744521

M ÉR ET 118 g

THIEVES DENTAL FLOSS KÓ D

KÓ D

4463560

4464560

MÉ R E T

MÉ R E T

x 1 (1pk)

x 3 (3pk)

Habosítsa fel. Mosakodjon meg.

A Thieves® Dentarome® Ultra Toothpaste a Thieves illóolajkeverék erejét használva tisztít, a Peppermint illóolaj hűvös íze pedig ultrafriss leheletet biztosít. A természetes alapanyagokból előállított Thieves Dentarome Ultra nagyszerűen távolítja el az elszíneződéseket, láthatóvá téve a fehérebb, frissebb és ragyogóbb mosolyt!

THIEVES DISH SOAP KÓ D 535008

MÉ R E T 355 ml

KÓD

KÓD

367408

364308

M ÉRET

MÉR ET

x 1 (1pk)

x 3 (3pk)

HAS ZNÁLAT |

Pumpálja a szappant a kezére, habosítsa fel, és öblítse le.

Használja naponta szükség szerint.

A természetes eredetű összetevőket tartalmazó Thieves® Dish Soap hatékonyan megtisztítja az edényeket, erős vegyszerek, színező és szintetikus anyagok nélkül. A Young Living illóolajok – a Thieves, a Jade Lemon és a Bergamot – más növényi alapú összetevőkkel együttműködve ragyogóan tisztává varázsolják az edényeket.

Adjon egy kevés mosogatószert meleg folyó vízhez. Szükség esetén használjon több mosogatószert.

Reggel és este alaposan mossa meg a fogát és az ínyét.

Tisztítsa bőrét Thieves® Foaming Hand Soap segítségével. A Thieves, a Lemon és az Orange illóolajokat egyéb természetes összetevőkkel ötvöző szappan gyengéd, mégis hatékony alternatívát kínál. Pumpa mellékelve.

HASZNÁL AT |

HASZNÁL AT |

HAS ZNÁLAT |

THIEVES FOAMING HAND SOAP

A Thieves® Dental Floss erős, a rojtosodásnak ellenálló rostokból készül, és könnyen csúszik a fogak között, a nehezen elérhető helyeken is. A duplán átitatott, ellenálló fogselymen két réteg illóolaj található, mely kétszeres védelmet nyújt a friss lehelet érdekében.

THIEVES FRESH ESSENCE PLUS MOUTHWASH KÓ D 368308

MÉ R E T 236 ml

A Thieves® Fresh Essence™ Plus Mouthwash erejét a Thieves illóolaj-keverék adja, mely hihetetlen tisztaságot kölcsönöz a fogaknak és az ínynek. Az egyéb természetes összetevőket is tartalmazó Young Living szájvíz biztonságos és hatékony, továbbá mentes az alkoholtól, a szintetikus színezékektől és a mesterséges aromáktól. HASZNÁL AT |

Öblögessen 1 evőkanálnyi vagy 1 kupaknyi Fresh Essence Plus szájvízzel 30–60 másodpercen keresztül, vagy ameddig szükséges.

Mindig olvassa el az egyes termékek használati utasításait a címkén. A termékek csomagolása eltérhet a Termékútmutatóban szereplő képektől.

O T T HO N

58


A természetes, növényi alapú összetevőket tartalmazó Thieves® Household Cleaner kivételes tisztítóerővel rendelkezik. A többcélú oldat gyakorlatilag minden otthoni és irodai felületen biztonságosan használható, akár gyermekek vagy háziállatok közelében is.

THIEVES HOUSEHOLD CLEANER KÓD

KÓD

374308

447508

M ÉRET

MÉR ET

428 ml

1.8 L

KÓ D 534908

MÉ R E T 947 ml

HAS ZNÁLAT | Használja háztartási tisztítási célokra, szükség szerint. Hígítsa fel, vagy a még nagyobb erő érdekében használja hígítatlanul. A hígítási arányok a címkén vannak feltüntetve.

THIEVES MINTS KÓD 5138550

M ÉR ET x 30

Élvezze a Thieves® Mints hűsítő, serkentő ízét. A természetes, cukormentes összetevők a Thieves és Peppermint illóolajok erejét alkalmazzák, és egészséges alternatívát kínálnak a lehelet frissítésére. H AS ZNÁLAT |

Növényi alapú formulájának köszönhetően a Thieves® Laundry Soap kíméletesen és természetes módon mossa a ruhákat. A formula erejét fokozzák a természetes enzimek és a hatékony illóolajok, így a ruhák frissek, tiszták és kellemesen citrusillatúak lesznek.

THIEVES LAUNDRY SOAP

HASZNÁL AT |

Olvassa el a címkén található használati utasítást.

THIEVES SPRAY KÓ D

KÓ D

326508

326608

MÉ R E T

MÉ R E T

x 1 (1pk)

x 3 (3pk)

A Thieves® Spray hordozható tisztítóspray, amely kisebb felületek tisztítására alkalmas. A Thieves Spray többek között ajtókilincsek, fogantyúk, vécéülőkék és sok más tisztításához használható. HASZNÁL AT |

Szükség szerint permetezze a tisztítandó felületre.

Szükség esetén szopogasson el egy

drazsét.

A Thieves® hatékony illóolaj-keverék, amely táplálékkiegészítőként alkalmazva segítheti az immunrendszer egészséges működését, és hozzájárulhat az általános jó közérzethez. Ebben az ételek és italok ízesítésére kiválóan alkalmas keverékben olyan természetes összetevők találhatók, mint a limonén, az eugenol és az eukaliptol.

THIEVES + KÓD 563108

M ÉR ET 5 ml

Ö S S ZE TE VŐK |

Szegfűszeg, Fahéj, Rozmaring, Citrom, Borsmenta-Eukaliptusz H AS ZNÁLAT |

THIEVES WATERLESS HAND PURIFIER

A kényelmes, hordozható és kiadós Thieves® Waterless Hand Purifier természetes borsmentaolajat tartalmaz a kéz fertőtlenítéséhez. HAS ZNÁLAT |

Használja mindennap, ahányszor kézfertőtlenítésre van szüksége.

KÓD 514208

M ÉR ET 225 ml

59

| Használja főzéshez vagy belsőleg.

OT T HO N

THIEVES WATERLESS HAND PURIFIER KÓ D

KÓ D

362108

362208

MÉ R E T

MÉ R E T

x 1 (1pk)

x 3 (3pk)

A kényelmes, hordozható és kiadós Thieves® Waterless Hand Purifier természetes borsmentaolajat tartalmaz a kéz fertőtlenítéséhez. HASZNÁL AT |

Használja mindennap, ahányszor kézfertőtlenítésre van szüksége.


A tiszta otthon a Thieves keverékkel

KEZDŐDIK! Univerzális

Az egyik legnépszerűbb keverékünket felhasználó Young Living Thieves® termékcsaládba olyan tisztítószerek tartoznak, amelyek természetes eredetű, hatékony összetevőket tartalmaznak az alapos tisztítás és a családbarát formula érdekében.

Adjon 1 kupak Thieves

Tisztítószer

Household Cleaner tisztítót 2–3 csésze vízhez, és tegye üvegből vagy rozsdamentes acélból készült, szórófejes palackba. Tetszés szerint permetezze be és törölje tisztára a felületeket.

Mélytisztító Paszta

Szódabikarbóna és Thieves Household Cleaner elegyítésével keverjen sűrű pasztát. Tegye tiszta rongyra vagy szivacsra, és alaposan dörzsölje át a felületet. Alaposan öblítse le.

Erős Zsírtalanító

Keverjen össze 1 kupak Thieves Household Cleaner tisztítót 1 csésze vízzel. Rongy segítségével vigye fel a felületre, és távolítsa el a lerakódásokat. Ha eltávolította a zsírt.

TIPP

Tegyen 4–5 csepp Thieves és Peppermint illóolajat gyapjú szárítólabdára vagy nedves mosdókendőre, és dobja be a szárítógépbe, hogy felfrissítse a ruhákat.


KIDSCENTS

KidScents® termékcsaládunk illóolajokat tartalmazó kollekció, amely a gyermekkorban leggyakrabban előforduló problémákra kínál megoldást. Ezek a szabadalmazott keverékek biztonságos alternatívát nyújtanak az üzletek polcain megtalálható hasonló termékek helyett. Ön és gyermekei imádni fogják a kicsiknek készült illóolajkeverékeket! A GeneYus™ kiváló keverék, mely párologtatva segíti a fiatalokat az összpontosítást és figyelmet igénylő feladatok megoldásában.

KIDSCENTS GENEYUS KÓD 531008

M ÉR ET 5 ml

ÖS S ZE TE VŐK |

Kókuszolaj, Szentelt Tömjén, Kék Ciprus, Cédrusfa, Idahói Szúrós Luc, Palo Santo, Citromfű, Northern Lights Fekete Lucfenyő, Mandulaolaj, Bergamott, Mirha, Vetiver, Illatos Muskátli, Royal Hawaiian Szantálfa, Ylang Ylang, Izsóp, Koriander, Rózsa H AS ZNÁLAT | | 2–12 éves kor közötti gyermekeknek ajánljuk. Csak megbízható felnőtt által vagy felnőtt felügyelete mellett használható. Helyileg: Tegyen 2–4 cseppet közvetlenül a kívánt területre. Nem szükséges hígítani, kivéve rendkívül érzékeny bőr esetén. Használja szükség szerint. Aromaterápia: Naponta háromszor, legfeljebb 1 óráig párologtassa. A KidScents® Shampoo sem szintetikus illatanyagokat, sem színezéket, sem erős vegyszereket nem tartalmaz. A sampon természetes összetevői – az aloé, az MSM, a kamilla, a mandarin és a citrom illóolajok – hatékonyan, ugyanakkor gyengéden, irritációmentesen tisztítanak.

KIDSCENTS SHAMPOO KÓD 3686

M ÉR ET 214 ml

HAS ZNÁLAT |

öblítse le.

KIDSCENTS TUMMYGIZE KÓD 530508

M ÉR ET 5 ml

Tegyen a hajra kis mennyiségű sampont. Habosítsa fel, majd

A TummyGize™ lazító keverék a kisgyerekek pocakjának megnyugtatója. ÖS S ZE TE V ŐK |

Kókuszolaj, Fodormenta, Borsmenta, Mandarin, Édeskömény, Ánizs, Gyömbér, Kardamom HAS ZNÁLAT | | 2–12 éves kor közötti gyermekeknek ajánljuk. Csak megbízható felnőtt által vagy felnőtt felügyelete mellett használható. Helyileg: Tegyen 2–4 cseppet közvetlenül a kívánt területre. Nem szükséges hígítani, kivéve rendkívül érzékeny bőr esetén. Használja szükség szerint. Aromaterápia: Naponta háromszor, legfeljebb 1 óráig.

KIDSCENTS OWIE KÓ D 530808

MÉ R E T 5 ml

KIDSCENTS SLIQUE TOOTHPASTE KÓ D 4574

MÉ R E T 114 g

Az Owie™ helyileg alkalmazva szépíti gyermeke bőrét. ÖSSZET EVŐK |

Kókuszolaj, Idahói Balzsamfenyő, Ausztrál Teafa (Melaleuca Alternifolia), Szalmagyopár, Elemi, Balzsamos Szuhar, Hinoki, Szegfűszeg HASZNÁL AT | | 2–12 éves kor közötti gyermekeknek ajánljuk. Csak megbízható felnőtt által vagy felnőtt felügyelete mellett használható. Helyileg: Tegyen 2–4 cseppet közvetlenül a kívánt területre. Nem szükséges hígítani, kivéve rendkívül érzékeny bőr esetén. Használja szükség szerint. Aromaterápia: Naponta háromszor, legfeljebb 1 óráig párologtassa.

A KidScents® Slique™ Toothpaste Thieves és Slique Essence illóolajkeveréket tartalmaz a kíméletes tisztítás és a fogak védelme érdekében. Ez a biztonságos és hatékony keverék hozzájárul a fogak egészségéhez anélkül, hogy fluoridot, színezékeket, szintetikus festékeket, mesterséges aromákat vagy tartósítószereket tartalmazna. HASZNÁL AT |

Reggel, este és étkezések után használva a fiatalok mosolya egészséges és ragyogó marad.

FÉ NYÉ R Z É K E NYSÉ G: A termék bőrön való alkalmazását követően legalább 12 óráig kerülje a közvetlen napsugárzást vagy UV sugárzást. HE LYIL E G: Alkalmazza közvetlenül a bőrön. Szükség lehet hígításra. Alkalmazását lásd a címkén. HÍGÍTÁ S: Helyi hígítás szükséges. Alkalmazását lásd a címkén. A R OM ATE R Á P IÁ S: Lélegezze be közvetlenül, vagy használja a Young Living valamelyik diffúzorát . B E L SŐL E G: Alkalmazását lásd a címkén.

Mindig olvassa el az egyes termékek használati utasításait a címkén. A termékek csomagolása eltérhet a Termékútmutatóban szereplő képektől.

O T T HO N

62


PROVENCE COLLECTION

Büszkén ajánljuk Önnek az Európában kizárólagosan forgalmazott Young Living Provence Collectiont, ezt az egyedülálló termékcsaládot, amely a franciaországi Simiane-la-Rotonde-i farmunkon ültetett, nevelt és szüretelt alapanyagok felhasználásával készül, betartva a Seed to Seal partnerségi alapelveket. Vegye figyelembe, hogy ezek szezonális termékek, ezért elérhetőségük nagyban függ többek között az időjárási és talajviszonyoktól. Egy adott termék kifogyása esetén előfordulhat, hogy a következő betakarításig nem kapunk további szállítmányokat.

63

AT HOM E


CLARY SAGE FLORAL WATER KÓD

KÓD

503606

503706

MÉRET 120 ml

A Simiane-la-Rotonde-i farmunkról származó, aromás Clary Sage Floral Water nagyszerűen tisztít, és a bőrre permetezve kellemes illatról gondoskodik egész nap.

LAVENDER FLORAL WATER KÓ D

KÓ D

502806

502906

MÉRET (REFILL)

MÉ R E T

MÉRET (REFILL)

250 ml

120 ml

250 ml

ROSEMARY FLORAL WATER

Az élénkítő virágvíz pezsdítő aromája feltölti a lelket energiával, és frissítő hajtonikként is hatékony.

LAVENDER ESSENTIAL WATER

KÓD

KÓD

KÓ D

503406

503506

503106

M ÉRET

MÉRET (REFILL)

MÉRET (REFILL)

120 ml

250 ml

250 ml

LAVENDER HONEY KÓD 22170

MÉR ET 500 g

LAVENDER DRY FLOWERS KÓD

KÓD

504006

504406

M ÉRET

MÉR ET

100 g

250 g

KÓD

Varázsoljon asztalára provence-i hangulatot a Simiane-la-Rotonde-i Lavender Farmról származó Young Living Levendulamézzel! Krémes állaga és finom, enyhén virágos íze tökéletes kiegészítője a melegítő teáknak éppúgy, mint a süteményeknek és a sós ételeknek. Ha kifinomult, valódi édes ízre vágyik, tegyen belőle egy keveset a mézes-mustáros salátaöntetbe, vagy párosítsa fetával és kék sajttal. A franciaországi Provence-ban található farmunk szárított levendulavirágai tökéletesek potpourrihoz, illattasakokhoz, de esküvőn is használhatók rizsszórás helyett.

NICOLAS DIFFUSER KÓ D 504206

EU

LAVENDER EINKORN PILLOW KÓ D

KÓ D

504606

504806

NE C K P I LLOW

R E C TA NG U LA R

EU

A Lavender Floral Water egyszerre nyugtat és frissít, zsíros, problémás bőrre különösen ajánlott.

A Lavender Essential Water tartalmazza az illóolaj és a virágvíz minden aromás molekuláját. Egymással kombinálva ezek ismét életre keltik a növény eredeti illatát, és csodálatos, hosszan tartó illatot biztosítanak otthona felfrissítéséhez.

Ennél az eredeti diffúzornál nincs szükség elektromosságra a kedvenc illóolaja párologtatásához. A szobahőmérsékleten természetes párolgást biztosító Nicolas Diffuser olcsó és környezetbarát. 100%-ban újrahasznosítható anyagokból készül, és könnyen szállítható.

Az alakorrostból készülő hasznos párnák a Simiane-la-Rotonde-i farmunkról származó levendulavirággal vannak töltve. Könnyen szállíthatók, így kellemes, nyugtató illatukat utazás közben is élvezheti.

504506

M ÉRET 500 g

EU

O T T HO N

64


EGÉSZSÉGES ÉS FITT Az igazi jólét belül kezdődik, Egészséges és fitt termékcsaládunk pedig optimális tápanyagokat kínál nagy hatású illóolajokkal, amelyek megadják a kezdő lökést. Válasszon olyan élelmiszereket és táplálékkiegészítőket, amelyek táplálják a vitalitását, kielégítik a tápanyagigényét és kényeztetik az ízlelőbimbóit!


NINGXIA RED

Kína északnyugati része több mint 700 éve Ningxia néven ismert, és hírnevet szerzett a prémium minőségű farkasbogyók termesztése és előállítása terén. A gojibogyó néven is ismert farkasbogyó tápanyagban igen gazdag. A NingXia Red® az általunk kínált szupergyümölcsös táplálékkiegészítő, amely energizálja, megerősíti és revitalizálja a testet és a szellemet. Ez az ízletes, szabadalmazott keverék tiszta illóolajokat, Ningxia farkasbogyópürét és egyéb szupergyümölcsöket tartalmaz, hogy ellássa a testet a létfontosságú fitonutriensekkel (növényi tápanyagokkal).


NINGXIA DRIED WOLFBERRIES (ORGANIC) KÓD 636008

Nagyszerű rágcsálnivalóként, smoothie-ban, joghurt vagy gabonapehely tetején – a Ningxia Dried Wolfberries ízzel, textúrával és tápanyagokkal dobja fel kedvenc ételeinket.

NINGXIA NITRO KÓ D 306408

MÉ R E T 14 x 20 ml

H AS ZNÁLAT |

Fogyasszon el ¼ csészényit (kb. 4 evőkanál) ízlés szerint. Adja süteményekhez, gabonapehelyhez, salátához, diákcsemegéhez stb.

NINGXIA RED KÓD

KÓD

3042560

3044560

M ÉRET

MÉR ET

2 x 750 ml

4 x 750 ml

KÓD

KÓD

3045560

3046560

M ÉRET

MÉR ET

6 x 750 ml

8 x 750 ml

A NingXia Red® egészséges, mindennap fogyasztható táplálékkiegészítő ital, melynek összetevői a következők: teljes értékű Ningxia farkasbogyópüré; áfonya-, feketeberkenye-, cseresznye-, gránátalmaés szilvaléből álló szupergyümölcs-keverék; természetes sztívia; szőlőmagkivonat; valódi vaníliakivonat; valamint narancs, yuzu, citrom és mandarin illóolaj. H AS ZNÁLAT |

KÓD 3526560

M ÉRET

MÉR ET

30 x 60 ml

60 x 60 ml

M ÉRET

Tartalma: két 750 ml-es NingXia Red® és 30 egyadagos csomag.

NINGXIA RED COMBO PACK KÓ D

HA SZ N Á LAT |

4710560

Adagolás: naponta 2-szer 60 ml.

A NingXia Zyng ™ könnyű szénsavas ital, amely hidratáló energiát biztosít, köszönhetően a benne található feketebors és zöldcitrom illóolajat, valamint farkasbogyópürét és fehértea-kivonatot tartalmazó szabadalmazott keveréknek.

KÓ D

KÓD

90 x 60 ml

Fogyassza a NingXia Nitro készítményt közvetlenül a tubusból, vagy keverje össze 60–120 ml NingXia Red itallal, illetve 120 ml vízzel.

NINGXIA ZYNG

3525560

3523560

HASZNÁL AT |

Adagolás: naponta 2-szer 60 ml.

NINGXIA RED SINGLES

KÓD

Az illóolajok, növényi kivonatok és egyéb válogatott összetevők egyedülálló keverékét tartalmazó NingXia Nitro™ javítja a koncentrációt és a kondíciót. A testet és a szellemet nagyszerűen támogató, természetes koffeint és D-ribózt tartalmazó keverék fokozza a sportteljesítményt és a kitartást. e athletic performance and endurance.

3071521

MÉ R E T x 12

Ezek az útközben való fogyasztásra készült csomagok a NingXia Red® minden előnyét biztosítják egyadagos 60 ml-es kiszerelésben, mely tökéletesen elfér táskájában vagy

HASZNÁL AT |

Ízlés szerint egy doboz. Fogyasztását

hűtve ajánljuk!

hátizsákjában. A dobozokban 30, 60 vagy 90 egyedi csomagolású, egyadagos kiszerelésű termék található. H AS ZNÁLAT |

Adagolás: naponta 2-szer 1 csomag

(60 ml).

Mindig olvassa el az egyes termékek használati utasításait a címkén. A termékek csomagolása eltérhet a Termékútmutatóban szereplő képektől.

E G É S Z S É G E S É S F IT T

68


SLIQUE

A Slique egzotikus összetevők és hatásos illóolajok egyedi kombinációja, mellyel a megfelelő irányba léphet tovább – az egészségesebb, boldogabb élet felé! Megfelelő étrenddel és testedzéssel kombinálva a Slique® termékek segítenek kontrollálni a testsúlyt, telítettség érzését keltik, és kiegészítő tápanyagokat biztosítanak.

SLIQUE BARS KÓD 5024521

MÉR ET x6

A Slique® Bars szeletek kettős célú telítettséget biztosító megközelítése és egzotikus gyümölcsökből és diófélékből álló keveréke, valamint a tudomány közösen hozzák létre ezt a tökéletesen funkcionális, tápláló snacket. H AS ZNÁLAT |

Az éhség csillapítására fogyassza étkezések előtt és között, 340 ml vízzel.

SLIQUE TEA KÓD 4572523

MÉR ET x 25

A Slique® Tea egzotikus ital, amely ocoteát, tömjénport és egyéb természetes összetevőket tartalmaz az egyéni testsúlycélok elérésének megkönnyítésére. HAS ZNÁLAT |

Forraljon fel 230 ml vizet. Tegyen 1 tasakot a csészébe, és adjon hozzá vizet. Hagyja ázni legalább 3 percig.

SLIQUE ESSENCE KÓ D 458608

MÉ R E T 15 ml

A Slique® Essence hatékony illóolajok és a sztívia egyedülálló keveréke, amely támogatja az egészséges súly elérését, különösen egyéb Slique termékekkel kombinálva. ÖSSZET EVŐK |

Grépfrút, Mandarin, Citrom, Fodormenta, És Ocotea Sztíviakivonattal HASZNÁL AT |

Fogyasztás előtt alaposan rázza fel. Adjon 2–4 cseppet 120–170 ml tetszés szerinti italhoz, Slique Tea teához vagy vízhez.


ALAPVETŐ

TÁPLÁLKOZÁS A vitaminok és az ásványi anyagok az egészséges étrend alapját képezik. Ugyanakkor az étrend nem mindig tudja biztosítani a bevitelt ezekből a fontos tápanyagokból. Kényelmes multivitaminos táplálékkiegészítő megoldásaink természetes forrású élelmiszerekből származó vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak, kiegészítve hatékony illóolajokkal, hogy Ön megkapja a szükséges támogatást.


5-DAY NUTRITIVE CLEANSE KÓD 489008

A 5-Day Nutritive Cleanse™ megkönnyíti a kíméletes és hatékony tisztítókúrát, így javítva az általános egészségi állapotot és jólétet. A kollekcióban megtalálható a NingXia Red, a Balance Complete és a Digest & Cleanse. H AS ZNÁLAT |

KÓD 323408

MÉR ET

összetevőket is tartalmaz, mint a II. típusú kollagén, az MSM és a glükozamin-szulfát.

x 90

KÓ D 329208

MÉ R E T 750 g

HASZNÁL AT |

Adjon 2 mérőkanálnyi mennyiséget 230 ml hideg vízhez vagy tejhez, és keverje simára. Ízesítheti gyümölccsel vagy Plus olajokkal.

Lásd az egyes termékeknél.

A csontok és ízületek egészségét támogató BLM™ az idahói balzsamfenyő és a szegfűszeg mellett olyan hatékony természetes

BLM

BALANCE COMPLETE

KÓ D 320408

MÉ R E T

KÓD 320308

MÉR ET x 180

HASZNÁL AT |

Adagolás: napi 3-szor 1 kapszula. A legjobb eredmény érdekében igyon naponta legalább 1,8 liter vizet.

DIGEST & CLEANSE KÓ D 329308

MÉ R E T x 30

H AS ZNÁLAT |

Adagolás: napi 3-szor 2 kapszula étkezések között, vagy szükség szerint. Ez a termék tisztító és méregtelenítő programmal együtt is alkalmazható.

ESSENTIALZYME KÓD 327208

MÉR ET

Az Essentialzyme kétrétegű multienzim-komplex tabletta, amely az emésztőrendszeri egészség kiegyensúlyozását és az általános enzimaktivitás támogatását szolgálja. HAS ZNÁLAT |

Javasolt adagolás: 1–3 tabletta 1 órával étkezés előtt.

x 90

támogatja a belek egészségét és optimális működésre való természetes képességét.

x 150

55 kg-os testtömeg alatt a napi adag 3-szor 1 kapszula. 55–90 kg között 4-szer 1 kapszula. 90 kg fölött 5-ször 1 kapszula.

DETOXZYME

A ComforTone® olyan gyógynövények és illóolajok hatékony kombinációja, mint az emésztést segítő borsmenta és gyömbér. A ComforTone

COMFORTONE

H AS ZNÁLAT |

A Detoxzyme® kapszula olyan nagy hatású növényi enzimek kombinációja, amelyek teljessé teszik az emésztést, méregtelenítenek, és elősegítik a tisztítást. A Detoxzyme a szervezettel együtt dolgozva támogatja az emésztőrendszer normál működését.

A Balance Complete™ szuperélelmiszeralapú ételhelyettesítő. Az energetizáló, tisztító formulában megtalálható a Young Living szabadalmaztatott V-Fibre™ keveréke is, amely adagonként jelentős mennyiségű, 11 gramm rostot tartalmaz.

Az emésztőrendszeri panaszokat enyhítő és az egészséges emésztést elősegítő Digest & Cleanse™ olyan illóolajokat tartalmaz, mint a borsmenta, a citrom, a gyömbér és az édeskömény. A precíziós lágyzselatin kapszulák a belekben adják ki a hatóanyagot az optimális felszívódás érdekében. HASZNÁL AT |

Adagolás: naponta 1–3-szor 1 lágyzselatin kapszula 30–60 perccel étkezés előtt vízzel lenyelve. Az Essentialzymes-4 többspektrumú enzimkomplex. Segíti a feldolgozott élelmiszerekben gyakran megtalálható étrendi zsírok, fehérjék, rostok és szénhidrátok kritikus fontosságú emésztését.

ESSENTIALZYMES-4 KÓ D 464508

MÉ R E T x 120

HASZNÁL AT |

Ajánlott adagja: naponta 2-szer 2 kapszula (1 dupla adag buborékcsomagolásban), főétkezésekhez (összesen 4 kapszula).

71

EGÉS ZS ÉGES ÉS FITT


Az ICP™ emésztést segítő étrend-kiegészítő, melyben adagonként 3 gramm oldható és 1 adag oldhatatlan rost található. Növényi és gyógynövény-összetevői elősegítik az emésztőrendszer optimális hatékonyságú

ICP KÓD 320808

M ÉR ET 227 g

Az Inner Defense® a Young Living Thieves illóolaj-keveréket tartalmazza, mely gazdag az immunrendszert támogató timolban, karvakrolban és eugenolban.

INNER DEFENSE KÓ D 329508

MÉ R E T

HASZNÁL AT |

Adagolás: napi 1 lágyzselatin kapszula reggel, illetve feszültség esetén napi 3–5-ször 1 kapszula. A legjobb hatás érdekében a Life 9-et 8 órával később vegye be.

x 30

működését. H AS ZNÁLAT |

Napi adagja: 2 teáskanál 230 ml gyümölcsléhez vagy vízhez adva. Tisztítókúra vagy magas fehérjetartalmú étrend esetén fogyassza naponta 3-szor. Íze sárgarépalébe, almalébe vagy tápláló smoothie-ba keverve a legkellemesebb.

JUVAPOWER KÓD 327608

MÉR ET 226 g

A JuvaPower® magas antioxidáns-tartalmú növényi porkeverék, és egyike a leggazdagabb savlekötőforrásoknak. Az optimális hatás érdekében ánizs és édeskömény illóolajat tartalmaz.

KÓ D

LIFE 9 KÓD 18361

M ÉR ET x 30

amely sokféle étel ízesítésére alkalmas. Az édeskömény és ánizs illóolajokkal feljavított táplálékkiegészítő plusz rostokat ad hozzá az étrendjéhez, és támogatja a májműködést.

3279500

MÉ R E T 113 g

HAS ZNÁLAT | Az étrend kiegészítésére hintsen 1 evőkanálnyit az ételre (pl. héjában sült burgonyára, salátára, rizsre, tojásra), vagy tegye 120–230 ml tisztított vízbe, rizs- vagy mandulatejbe. Nem helyettesíti a kiegyensúlyozott táplálkozást. Ajánlott adagolás: napi 3-szor.

A Life 9 kilencféle baktériumtörzs szabadalmazott kombinációja, melyek alapvető fontosságúak a bélrendszer egészséges működése szempontjából. Ez a táplálékkiegészítő 9 különböző baktériumtörzs 17 milliárd élő kultúráját tartalmazza.

A JuvaSpice® rizskorpa, spenót, paradicsompehely, céklapor és lenmag ízletes keveréke,

JUVASPICE

HASZNÁL AT |

Adagolás: táplálékkiegészítőként naponta egyszer 1 gramm (1/3–1/2 teáskanál), vagy szükség szerint.

LONGEVITY SOFTGELS KÓ D 328908

MÉ R E T x 30

HAS ZNÁLAT |

Adagolás: napi 1 kapszula az esti étkezés után, vagy szükség szerint.

MEGACAL KÓD 328008

M ÉR ET 450 g

A MegaCal citrom illóolaj, kalcium, magnézium, mangán és C-vitamin keveréke, amely elősegíti a csontok, az erek és az idegek egészséges működését.

MULTIGREENS KÓ D 324808

MÉ R E T x 120

HAS ZNÁLAT |

Adagolás: naponta 1 teáskanál 1 pohár vízben vagy gyümölcslében elkeverve, étkezés (vagy gyógyszerbevétel) után 1 órával, illetve lefekvés előtt. Mindig olvassa el az egyes termékek használati utasításait a címkén. A termékek csomagolása eltérhet a Termékútmutatóban szereplő képektől.

A LongevityTM Softgels kapszula zsírban oldódó antioxidánsok nagy hatékonyságú, szabadalmazott keveréke. Kakukkfű, narancs és tömjén tiszta illóolajokkal gazdagítva. HASZNÁL AT |

Adagolás: 1 kapszula étkezés közben, vagy szükség szerint.

A MultiGreensTM tápláló klorofillformula, amely növeli a vitalitást, és támogatja az ideg- és a keringési rendszert. A felszívódás elősegítésére rozmaring, citrom és citromfű illóolajokat tartalmaz. HASZNÁL AT | Adagolás: napi 2-szer 3 kapszula.

E G É S Z S É G E S É S F IT T

72


OMEGAGIZE 3 KÓD 309708

M ÉR ET x 120

Az általános jó közérzetet elősegítő OmegaGize3™ DHS-ben gazdag halolajtáplálékkiegészítő, amelyben három alapvető napi táplálékkiegészítő, az omega-3 zsírsavak, a D3-vitamin és a Q10 koenzim (ubikinon) ereje egyesül.

SULFURZYME KÓ D 3243521

MÉ R E T x 120

HAS ZNÁLAT |

HASZNÁL AT | Adagolás: napi 2-szer 2 kapszula 1 órával étkezés előtt vagy étkezés után.

Adagolás: napi 2-szer 2 kapszula, vagy szükség szerint.

SUPER CAL KÓD 3244500

M É R ET x 120

A Sulfurzyme® biztosítja az MSM erőteljes hatását. Az MSM az étkezési kén természetes formája, amely kellemes érzetet kelt az ízületekben és hozzájárul mozgékonyságuk fenntartásához. A kén felszívódását a hozzáadott farkasbogyó segíti.

A Super Cal™ ásványi anyagok, kalcium és magnézium valamint kálium és cink kombinációja, mely javítja az általános egészségi állapotot. HAS ZNÁLAT |

Adagolás: 2 kapszula étkezések előtt, vagy szükség szerint.

Hozza ki a legtöbbet

EDZÉSEIBŐL

NingXia Nitro ® Használja a NingXia Nitro készítményt, mielőtt lemegy az edzőterembe, vagy bármikor, amikor plusz energiára van szüksége. Segít helyreállítani a normál energiaszintet és éberséget, hogy könnyebben átvészelje a megerőltető napot vagy a kemény edzést.


EGÉSZSÉGES FŐZÉS

Célunk, hogy útja során minden tekintetben a legjobb lehetőségeket nyújthassuk Önnek, még a konyhában is! Szeretnénk, ha Ön a lehető legtöbbet hozná ki ételeiből, és azokat természetes formájukban élvezhetné az olyan termékek segítségével, mint például az Einkorn termékcsalád tagjai.

GARY’S TRUE GRIT EINKORN FLOUR KÓD 5043500

M ÉR ET 907 g

Az Einkorn Flour nem hibridizált alakor gabonaszemekből készül, melyeket azért őrlünk és csomagolunk, hogy Ön felhasználhassa kedvenc ételeihez. HAS ZNÁLAT |

Kövesse a csomagoláson található receptet.

GARY’S TRUE GRIT EINKORN ROTINI PASTA KÓ D 5750500

MÉ R E T 250 g

WOLFBERRY CRISP BARS KÓD 631508

M ÉR ET x6

A Gary’s True Grit™ Einkorn Rotini ízletes és élvezetes módja az alakor gabona fogyasztásának. Ez a teljes kiőrlésű, nem hibridizált alakorból készült tészta tökéletes alapja a könnyű, ízletes és teljes értékű étkezéseknek. Az Einkorn Rotinivel újabb lehetőség arra, hogy a Young Living földjeiről ízletes tápanyagok kerüljenek a család asztalára.

A Wolfberry Crisp szeletek természetes édesítőt tartalmazó, magas fehérjetartalmú nassolnivalók, amelyekben 16 gramm fehérje található mandulából, szójából, farkasbogyóból és tökmagból.

TÁPLÁLKOZÁSI KIEGÉSZÍTŐK KEVERŐÜVEG KÓ D ( GR EEN ) 4609

KÓD ( PU R PL E) 4622

Keverjen tápanyagban gazdag shake-et ebben a hordozható keverőüvegben. Űrtartalma: 400 ml.

HYDROGIZE WATER BOTTLE KÓ D ( I VO R Y ) 577708

KÓ D ( P U R P LE ) 577508

A megfelelő folyadékbevitel minden egészséges étrend alappillére, elengedhetetlenül szükséges a csontok, a fogak és a belső szervek egészséges működéséhez. Optimalizálja az Ön által fogyasztott napi nyolc pohár folyadékot a HydroGize™ hidrogenizáló vizespalackunkkal. Mivel a HydroGize az elektrolízis módszerével működik, biztosítja, hogy minden palack víz optimális mennyiségű hidrogént tartalmazzon. Űrtartalma: 400 ml. E G É S Z S É G E S É S F IT T

74


SZÉPSÉGÁPOLÁS A Young Living tudományos szempontból vitatható összetevőktől mentes illóolajos samponjai, testápolói és célzott bőrápolási termékei tisztítják és hidratálják a bőrt a természetes, egészséges ragyogás érdekében. Kényeztesse bőrét az illóolajok erejével!


ART

A különleges formulájú ART® Skin Care System biztonságosan és hatékonyan tisztítja, tonizálja és hidratálja arcát, hogy felfedje az Ön természet adta szépségét!

ILLÓOLAJ ELŐNYEI

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT

Frankincense

Hidratál és lágyít

Minden bőrtípusra

Lavender

Lágyít és táplál

Minden bőrtípusra

Royal Hawaiian Lágyít és táplál Sandalwood

Minden bőrtípusra

Lágyít, finomít, táplál és hidratál

Minden bőrtípusra

rutin során? Jóllehet mindenkinek

Rose

más a bőre, és másképp reagálhat

Tea Tree

Tisztít és fertőtlenít

Zsíros bőrre

a közvetlenül használt illóolajokra,

Geranium

Tisztít

Zsíros bőrre

Myrrh

Mélyen hidratál

Száraz bőrre

Patchouli

Lágyít és hidratál

Száraz bőrre

BŐRÁPOLÁSI ÚTMUTATÓ Nem biztos benne, hol érdemes elkezdenie az illóolajok használatát a napi szépségápolási

ez a rövid útmutató összefoglalja a leggyakoribb alkalmazásokat.


ART CREME MASQUE KÓD 5173

M ÉR ET 30 ml

Az ART® Creme Masque úgy van kialakítva, hogy mélyen táplálja a bőrt a hialuronsav és a tiszta illóolajok exkluzív keverékének segítségével. Egyéb gyógyfürdő-minőségű növényi anyagokat is tartalmaz, melyek fokozzák a bőr feszességét, és segítenek helyreállítani fiatalos kinézetét. Minden bőrtípushoz megfelelő.

Az ART® Gentle Cleanser a bőrhibákat lágy, kíméletes habbal megtisztítva segíti elő, hogy a bőr egészséges és ragyogó legyen. A bőrbarát illóolajok révén az arcát tisztának és frissnek fogja érezni, kinézete pedig megújulva ragyog.

ART GENTLE CLEANSER KÓ D 5361550

MÉ R E T

HASZNÁL AT |

Nedves kézzel, körkörös mozdulatokat használva masszírozza az arc és a nyak bőrébe.

100 ml

H AS ZNÁLAT |

Mossa meg, majd törölje szárazra az arcát. Egyenletesen vigye fel az arcára. Hagyja hatni 20 percig. A felesleget távolítsa el nedves törölközővel.

ART LIGHT MOISTURIZER KÓD 5362550

M ÉR ET 30 ml

Az ART® Light Moisturiser krém segít a bőrének a megfelelő nedvesség megtartásában és fenntartásában. A Young Living illóolajoknak és egyéb kiváló minőségű összetevőknek köszönhetően bőre selymesen puha tapintásúvá válik. HAS ZNÁLAT |

A bőr tisztítása és tonizálása után vigye fel óvatosan az arcra és a nyakra. Alkalmazza reggel vagy szükség szerint.

Az ART® Renewal Serum az arc legérzékenyebb részeinek ápolására szolgáló egzotikus orchideakivonat és illóolajok különleges keveréke. Ezek a prémium összetevők úgy vannak összeállítva, hogy mélyen táplálják és hidratálják a bőrt, megőrizve annak fiatalos kinézetét.

ART RENEWAL SERUM KÓD 5175

MÉR ET 20 ml

HAS ZNÁLAT |

Mossa meg az arcát. Vigye fel az ART Renewal Serum terméket az érzékeny területekre naponta kétszer, és várja meg, amíg a bőre beszívja. A legjobb eredmény érdekében utána alkalmazza a választása szerinti Young Living hidratáló krémet.

Az ART® Refreshing Toner óvatosan

ART REFRESHING TONER

eltávolítja a szennyeződéseket a bőr szárítása nélkül. Az illóolajok tökéletes keveréke segít a bőr pHjának kiegyenlítésében, miközben az arca tiszta, tonizált és friss lesz.

KÓ D 5360550

HASZNÁL AT |

A bőr megtisztítása után vattapamacs használatával törölje át a tonikkal az arcot és a nyakat. Használja reggel és este, szükség szerint.

MÉ R E T 120 ml

ART SHEERLUMÉ BRIGHTENING CREAM KÓ D 4833

MÉ R E T 30 ml

A Sheerlumé™ alpesi növényekből és tiszta illóolajokból álló kifinomult, szabadalmaztatott keveréke révén láthatóan ragyogóbbá és kiegyensúlyozottabbá teszi a bőr tónusát. HASZNÁL AT |

Vigyen fel egy vékony réteg Sheerlumé krémet a tiszta bőrre. A legjobb eredmény érdekében használja reggel és este, önmagában vagy kedvenc Young Living hidratáló kréme alatt.

A Young Living ART® Skin Care System biztonságosan és hatékonyan megtisztítja, tonizálja és hidratálja az arcát, hogy felfedje a benne rejlő természetes szépséget. Ez az ART®

ART SKIN CARE SYSTEM KÓD 5363550

szépsége! H AS ZNÁLAT |

A használati utasítást lásd az egyes

termékeknél.

Mindig olvassa el az egyes termékek használati utasításait a címkén. A termékek csomagolása eltérhet a Termékútmutatóban szereplő képektől.

SZÉPSÉGÁPOLÁS

78


ARCÁPOLÁS

A Young Living bőrápolási termékei egyesítik a prémium növényi és illóolaj-összetevőket, hogy együtt járuljanak hozzá a bőr szépségéhez. Ez a termékcsalád alapvető bőrápolási termékeket kínál minden bőrtípusra, olyan termékekkel, amelyeket szakértők alapítottak ki, hogy az Ön bőre egészséges és puha maradjon. Hidratálja és védje ajkait teljesen természetes ajakbalzsamunkkal. A fahéj és borsmenta illóolajat tartalmazó Cinnamint™ Lip Balm megakadályozza a bőr kiszáradását, így az ajkak simák és puhák maradnak.

CINNAMINT LIP BALM KÓD 515008

HAS ZNÁLAT |

M É R ET

az ajkakon.

4.2 g

Szükség szerint használja

A Boswellia Wrinkle Cream™ olyan tiszta illóolajokat tartalmaz, mint például a tömjén és a szantálfa, amelyek hidratálják a bőrt, miközben minimálisra csökkentik a fénylést, és enyhítik az apró ráncokat.

BOSWELLIA WRINKLE CREAM KÓ D 5141500

MÉ R E T 57 g

GRAPEFRUIT LIP BALM KÓ D 517808

MÉ R E T

HASZNÁL AT |

A bőr tisztítása és tonizálása után vigye fel óvatosan az arcra és a nyakra.

A grépfrút illóolajjal, farkasbogyómag-olajjal és antioxidánsokkal készülő frissítő hatású ajakbalzsam bezárja a nedvességet, így az ajkak nem száradnak ki, és megőrzik puhaságukat. HASZNÁL AT |

az ajkakon.

Szükség szerint használja

4.2 g

A Lavender Lip Balm megnyugtatja a kiszáradt ajkakat, felhasználva a levendula illóolaj erejét, valamint a jojobaolaj és az E-vitamin hidratáló tulajdonságait.

LAVENDER LIP BALM

HAS ZNÁLAT |

Szükség szerint használja az ajkakon.

KÓD 520308

MÉR ET

ORANGE BLOSSOM FACIAL WASH KÓ D 5136500

4.2 g

MÉ R E T 118 ml

A Sandalwood Moisture Cream™ kiváló minőségű hidratáló krém, amelyben tiszta Young Living illóolajak vannak.

SANDALWOOD MOISTURE CREAM KÓD 514808

HAS ZNÁLAT |

M ÉR ET

Óvatosan masszírozza be az arcba, nyakba és egyéb területekre, ahol használni kívánja. Használja naponta az arca tisztítása és tonizálása után.

113 g

SHUTRAN SHAVE CREAM KÓD 515708

MÉR ET 70 g

A tiszta illóolajokat és hidratáló növényi alapanyagokat tartalmazó Shutran™ Shave Cream, hihetetlenül hatékony és sima borotválkozást tesz lehetővé. A hidratáló pálma-, szőlőmag- és olívaolajat, valamint természetes E-vitaminkomplexet, mangó- és kakaóvajat tartalmazó, luxus minőségű borotválkozókrém akadálytalan siklást biztosít, csökkentve az égető érzést és a sérülésveszélyt. H AS ZNÁLAT |

Meleg vízzel nedvesítse be a bőrét. Egyenletes, vékony rétegben vigye fel a krémet. Borotválkozás közben minden húzás után öblítse le a borotvát. Öblítse le a területet vízzel. 79

S ZÉPS ÉGÁ POLÁ S

Ez a kíméletes, szappanmentes arclemosó úgy tisztítja meg a bőrt, hogy közben megőrzi a benne található természetes olajokat. Bőrpuhító MSM-et és bőrnyugtató hatású levendula illóolajat tartalmaz. HASZNÁL AT |

Meleg vizet használva óvatosan habosítsa fel az arcon és nyakon, majd mossa le alaposan. Használja naponta.

A Satin Facial Scrub™, Mint vízalapú bőrradír. Jojobaolajat, mangóvajat, MSM-et, aloét, valamint borsmenta illóolajat tartalmaz a pórusok láthatóságának minimálisra csökkentése és a fakó bőr élénkítése érdekében.

SATIN FACIAL SCRUB, MINT KÓ D 3735500

MÉ R E T

HASZNÁL AT |

Meleg vizet használva óvatosan masszírozza az arc és a nyak bőrébe, majd alaposan mossa le. Használja szükség szerint.

57 g

WOLFBERRY EYE CREAM KÓ D 5145

MÉ R E T 14.1 g

A Wolfberry Eye Cream természetes, vízalapú hidratáló krém. A farkasbogyómag-olaj öregedésgátló és bőrkondicionáló hatása révén ez a krém megnyugtatja a fáradt szemet, és minimálisra csökkenti a finom ráncok megjelenését. HASZNÁL AT |

A tisztítást és tonizálást követően finoman masszírozza be a szemek alatti puha bőrbe. Használja esténként.


S AV V Y

MINERALS Érezze a tökéletes magabiztosságot a Savvy Minerals by Young Living™ termékekkel. Ez az ásványianyagalapú sminktermékcsalád tiszta összetevőkkel ötvözi a prémium formulákat, így Önnek természetes szépségben lehet része anélkül, hogy fel kellene áldoznia a szépségápolásban megszokott színvonalat. A változatos árnyalatok és színek között megtalálhatja azokat a tökéletes termékeket, amelyekkel egyedivé teheti megjelenését.


Passionate

I Do Believe You’re Blushin’

Smashing

Crowned All Over

Summer Loved

BLUSH

BRONZER

Adjon arcának természetes pírt a Savvy Minerals Blush segítségével. Tegye tökéletessé sminkjét ezzel a három stílusos, tetszőleges intenzitásban használható árnyalattal – a természetestől a drámaiig.

A Savvy Minerals Bronzerrel napsütötte árnyalatot kölcsönözhet bőrének. Ez az ásványi púder természetes fedést ad, és meleg árnyalatot kölcsönöz az arcbőrnek, így az ragyogó, egészséges és természetes megjelenést kap.

I DO BELIEVE YOU’RE BLUSHIN’ – 503 PASSIONATE – 502

CROWNED ALL OVER – 500

SUMMER LOVED – 501

KÓD

KÓ D

KÓ D

KÓD

22526

22490

22495

22492

SMASHING – 504 KÓD 22525

Cool No. 1

Cool No. 2

Cool No. 3

Warm No. 1

Dark No. 1

Dark No. 2

Dark No. 3

Dark No. 4

Warm No. 2

Warm No. 3

FOUNDATION POWDER Az egész nap viselhető Savvy Minerals Foundation makulátlanná teszi a bőrt. Könnyű textúrájának és változtatható intenzitásának köszönhetően természetes és ragyogó megjelenést kölcsönöz a bőrnek.

COOL NO. 1 – 100

COOL NO. 3 – 102

WARM NO. 1 – 200

WARM NO. 2 – 201

KÓD

KÓ D

KÓ D

KÓ D

KÓ D

22508

22509

22510

22505

22506

WARM NO. 3 – 202

81

COOL NO. 2 – 101 DARK NO. 1 – 300

DARK NO. 2 – 301

DARK NO. 3 – 302

DARK NO. 4 – 303

KÓD

KÓ D

KÓ D

KÓ D

KÓD

22507

22511

22512

22513

22514

S ZÉPS ÉGÁ POLÁ S


T I P P E K É S T RÜ K K Ö K A T Ö K É L E T E S K O N T Ú R H O Z

Ne féljen ettől a profi technikától! Tegye izgalmassá megjelenését tippjeinkkel és trükkjeinkkel, melyek segítenek tökéletes kontúrt adni arcának.

Vigye fel az alapozót a szokásos módon, hogy egyenletes legyen a bőrfelület.

Tegyen bronzosítót a haj vonalára – a halántékra összpontosítva – és az áll vonalára, hogy hangsúlyt adjon a formáknak és vonalaknak. Emelje ki az orr kontúrját úgy, hogy bronzosítót tesz az orr két oldalára és a hegyére.

Tiszta ecsettel gyengéden oszlassa el a bronzosítót és a kiemelőt, hogy eltűnjenek az éles, természetellenes vonalak.

Kontúr- vagy púderecsettel vigye fel a bronzosítót az arccsontjára az orca közepétől a fül felső vonaláig.

Hozzon létre kontrasztot a szokásosnál eggyel világosabb árnyalatú alapozóval vagy kiemelővel. Vigye fel homloka középső részére, a szem alatti területre, az arccsont tetejére, az ajak felső szélére és az orr, valamint az áll közepére.

Végül vigyen fel egy leheletnyi pirosítót, hogy természetes árnyalatú legyen az arcszíne.


Diamond Dust

Jet Setter

EYELINER – JET SETTER – 408

VEIL – DIAMOND DUST – 505

Multitasker

MULTITASKER – 409

KÓD

KÓ D

KÓ D

22524

22504

22523

A Savvy Minerals Veil púder simává és egyenletessé teszi a bőrt, felszívja a zsírt, és néhány mozdulattal ragyogóvá teszi az arcszínt. Ezt az áttetsző púdert használhatja magában vagy felviheti az alapozóra a smink rögzítéséhez.

A Savvy Minerals Eyeliner segítségével tetszés szerint visszafogott vagy drámai megjelenést kölcsönözhet szemének. A púderformulának és a változtatható intenzitásnak köszönhetően bármilyen stílust megalkothat – a szenvedélyes füstös szemektől a ravasz macskaszemekig.

Best Kept Secret

Residual

Determined

Wanderlust

Spoiled

Crushin’

Diffused

Unscripted

A Savvy Minerals MultiTasker többcélú púderünket használhatja a szemöldök feltöltésére éppúgy, mint szemhéjfestéknek vagy szemkihúzásra. Akárhol alkalmazza is, egész nap megbízhat benne, és tökéletessé teszi a megjelenést.

EYESHADOW A gazdag, erősen pigmentált színeket és változatos palettát felvonultató Savvy Minerals Eyeshadow a lehetőségek egész tárházát rejti magában. Változtatható intenzitású, tartós formulájának köszönhetően Ön egész nap magabiztosnak érezheti magát.

BEST KEPT SECRET – 400 KÓD

KÓ D

22499

22500

DETERMINED – 405

WANDERLUST – 402

KÓD

KÓ D

22497

22503

SPOILED – 403

BRUSH SET

CRUSHIN’ – 404

KÓ D

KÓD

KÓ D

22502

22498

DIFFUSED – 406

83

RESIDUAL – 401

UNSCRIPTED – 407 KÓD

KÓ D

22496

22556

S ZÉPS ÉGÁ POLÁ S

21257

A Savvy Minerals Brush Set öt, speciális kialakítású, kiváló minőségű ecsetet tartalmaz, melyekkel mindig a megfelelő mennyiségű termék vihető fel, és amelyek egyszerűvé teszik a sminkelést. Mindegyik puha ecset kiváló minőségű szintetikus rostokból készült, kényelmes tárolásukról és szállításukról stílusos táska gondoskodik.


Abundant

Embrace

Daydream

On a Whim

Wish

Uptown Girl

LIP GLOSS

LIPSTICK

A Savvy Minerals Lip Gloss simává és puhává varázsolja az ajkakat, miközben színt és ragyogást kölcsönöz – szintetikus színezőanyagok nélkül. A természetes alapú, több rétegben felvihető festékkel tökéletes intenzitás hozható létre az áttetszőtől a közepes árnyalatig.

A szintetikus színezékektől mentes Savvy Minerals Lipstick könnyed formulája, változtatható intenzitása és könnyű felvitele biztosítja, hogy színt vigyen az arcára és az ajakfestés a mindennapokban is makulátlan legyen.

DAYDREAM – 602

EMBRACE – 601

ABUNDANT – 600 KÓD

KÓ D

22517

22515

ON A WHIM – 603

KÓ D

KÓ D

22519

22567

WISH – 604

UPTOWN GIRL – 605 KÓ D

KÓ D

22520

22521

MISTING SPRAY – 506 KÓ D

M É RE T

22522

59 ml

A Savvy Minerals Misting Spray megkönnyíti a pigmentek és szemcsék kezelését. Az ásványalapú smink tökéletes kiegészítőjeként ez a természetes spray segít, hogy a festék az ecseten maradjon a púder felvitele előtt.

SZÉPSÉGÁPOLÁS

84


S Z A P PA N O K É S

FÜRDŐZSELÉK Kényeztesse bőrét olyan ápolással, amilyet megérdemel! Fedezze fel fürdő- és testápoló termékeink széles választékát, melyek minden bőrápolási igényt tökéletesen kielégítenek. A Young Living illóolajokat tartalmazó termékcsalád életet visz a reggeli testápolási rutinba.


BATH & SHOWER GEL BASE KÓD 3751500

M ÉR ET 236 ml

EVENING PEACE BATH & SHOWER GEL KÓD 3742500

M ÉR ET 236 ml

MORNING START BATH & SHOWER GEL KÓD 3745500

M ÉR ET 236 ml

A Young Living Bath & Shower Gel Base használatával tökéletesen táplálhatja és tisztíthatja bőrét. Adjon hozzá néhány csepp illóolajat vagy illóolaj-keveréket a gélalaphoz, és máris kész a luxus minőségű. HAS ZNÁLAT |

Adjon 5–15 csepp illóolajat vagy illóolaj-keveréket 230 ml gélalaphoz.

Az Evening Peace™ Bath & Shower Gel felfrissíti a bőrt, és segít lecsendesíteni az elmét. A koriander, a bergamott, az ylang ylang és az illatos muskátli illóolajok a derű és a nyugalom érzetét hozzák el, így búcsút inthet a stressznek és a feszültségnek.

DRAGON TIME BATH & SHOWER GEL KÓ D 3739500

MÉ R E T 236 ml

LAVENDER BATH & SHOWER GEL KÓ D 5202500

MÉ R E T 236 ml

Ehhez a nyugtató, csillapító tusológélhez illatos muskátli, mandarin, zsálya és muskotályzsálya illóolaj került a Young Living’s Bath & Shower Gel Base termékébe. HASZNÁL AT |

Habosítsa fel, mosakodjon meg, majd öblítse le.

A tiszta levendulaolajat tartalmazó Lavender Bath & Shower Gel tisztítja és megfiatalítja a bőrét. Vegyi anyagoktól és szintetikus tartósítószerektől mentes, növényi alapú összetevőket, például kókuszolajat és csillagánizst tartalmaz.

HAS ZNÁLAT |

Habosítsa fel, mosakodjon meg, majd öblítse le.

HASZNÁL AT |

A Morning Start™ Bath & Shower Gel a tiszta illóolajok erejével segít, hogy Ön minden reggel frissnek érezhesse magát. A borsmenta, a citromfű és a rozmaring javítja a hangulatot és energizál, a boróka pedig bőrtisztító hatású.

A Sensation™ Bath & Shower Gel többféle tiszta illóolajat tartalmaz, köztük ylang ylangot és jázmint, melyek nyugtató, lazító élménnyé teszik a fürdést és a zuhanyzást.

HAS ZNÁLAT |

Habosítsa fel, mosakodjon meg, majd öblítse le.

Habosítsa fel, mosakodjon meg, majd öblítse le.

SENSATION BATH & SHOWER GEL KÓ D 3748500

MÉ R E T 236 ml

Mindig olvassa el az egyes termékek használati utasításait a címkén. A termékek csomagolása eltérhet a Termékútmutatóban szereplő képektől.

HASZNÁL AT |

Habosítsa fel, mosakodjon meg, majd öblítse le.

SZÉPSÉGÁPOLÁS

86


A Lavender Foaming Hand Soap szárítás és irritáció nélkül tisztítja és kondicionálja a kéz bőrét. A levendula illóolajjal, E-vitaminnal és aloéval gazdagított szappan még a legérzékenyebb bőrt is hatékonyan és kíméletesen tisztítja. Pumpa mellékelve.

LAVENDER FOAMING HAND SOAP KÓD

KÓD

443008

443108

M ÉRET

MÉR ET

x 1 (1pk)

x 3 (3pk)

KÓ D

KÓ D

367408

364308

MÉ R E T

MÉ R E T

x 1 (1pk)

x 3 (3pk)

H AS ZNÁLAT |

HASZNÁL AT |

Pumpálja a szappant a kezére, habosítsa fel, és jól öblítse le.

THIEVES CLEANSING SOAP KÓD 367908

M ÉR ET

Tisztítsa és védje bőrét a Thieves® Foaming Hand Soap segítségével. A Thieves, a citrom és a narancs illóolajokat egyéb természetes összetevőkkel ötvöző szappan gyengéd, mégis hatékony alternatívát kínál a vegyszertartalmú szappanok helyett. Pumpa mellékelve.

THIEVES FOAMING HAND SOAP

Pumpálja a szappant a kezére, habosítsa fel, és jól öblítse le.

A Thieves® Cleansing Soap a tisztító hatás mellett a tiszta illóolajok erejét is kínálja. A legendás Thieves olajkeveréket tartalmazó szappan ideális a bőr tisztításához. H AS ZNÁLAT |

Bőségesen dörzsölje át vele a testét fürdéskor vagy zuhanyzáskor.

99.25 g

TESTÁPOLÁS

Ragyogjon termékeinkkel, melyek növényi alapú, illóolaj-tartalmú összetevőket tartalmaznak – csak olyanokat, amelyekre a bőr és a haj áhítozik, és semmi olyat, amire nincs szüksége. Kozmetikai termékcsaládunk többek között gondosan összeállított testápolókat, hajápoló termékeket, célzott bőrápoló készítményeket vonultat fel, melyek az egész testnek üdeséget és szépséget kölcsönöznek, durva vegyszerek nélkül.

AROMAGUARD MEADOW MIST DEOD0RANT KÓD 375208

M ÉR ET 42 g

A Young Living természetes dezodorjai alumíniummentesek, így alternatívát kínálnak más, kereskedelmi forgalomban kapható termékekkel szemben. Az AromaGuard® Meadow Mist™ dezodor kókuszolajat, méhviaszt, E-vitamint, valamint tiszta illóolajokat, köztük citromot és levendulát tartalmaz. H AS ZNÁLAT |

87

S ZÉPS ÉGÁ POLÁ S

A Young Living AromaGuard® Mountain Mint™ dezodor a kókuszolaj, méhviasz és az E-vitamin természetes bőrnyugtató tulajdonságaival rendelkezik. A citrom, rozmaring és egyéb tiszta illóolajokat is tartalmazó Mountain Mint ideális alternatíva az alumíniumalapú termékekkel

AROMAGUARD MOUNTAIN MINT DEOD0RANT KÓ D 375308

MÉ R E T 42 g

szemben.

Használja naponta.

HASZNÁL AT |

Használja naponta.


BON VOYAGE KIT KÓD 469908

EU

A Bon Voyage csomag 10 Young Living szépségápolási terméket kínál mutatós, egyedi tervezésű táskában. Minden termék kis kiszerelésű, útközben is kényelmes, és kéznél van, ha meg szeretné osztani másokkal kedvenceit. H AS ZNÁLAT |

GENESIS HAND & BODY LOTION KÓD 3706500

MÉR ET 245 g

COOL AZUL SPORTS GEL KÓ D 543608

MÉ R E T 100 ml

HASZNÁL AT |

Lásd az egyes termékeknél.

A Genesis™ Hand & Body Lotion ultrahidratáló kéz- és testápoló, amely kókuszolajat és egyéb természetes növényi összetevőket tartalmaz, hogy így nyugtassa és táplálja a száraz, dehidratált kéz bőrét. A benne található geránium, pálmarózsa, bergamott és más illóolajok puhává és egészségessé teszik a bőrt.

A Cool Azul™ Sports Gel minden100 ml-es tubusában 10 százaléknyi illóolaj található. A sportgél nemcsak hidratál, hanem a borsmenta, a kubai oregánó, és a Dorado Azul illóolajok, valamint a mentol és a kámfor keverékének köszönhetően helyileg hűsít is.

Használat előtt alaposan rázza fel. Bőven dörzsölje és masszírozza bele a bőrbe. Használata után mosson kezet. A kíméletes összetevőket, köztük levendula illóolajat és aloét tartalmazó LavaDerm™ enyhe

LAVADERM COOLING MIST

formulája frissítő és finoman hidratáló hatásával támogatja a bőr egészségét.

KÓ D 324908

HASZNÁL AT |

Permetezze a kívánt területre. Szükség esetén ismételje meg 10–15 percenként.

MÉ R E T 59 ml

HAS ZNÁLAT |

A bőr hidratálása érdekében alkalmazza a test teljes felületén. Használja naponta.

LAVENDER HAND & BODY LOTION KÓD 5201500

MÉR ET 226 ml

SANDALWOOD MOISTURE CREAM KÓD 514808

M ÉR ET 113 g

A levendula illóolajat és egyéb növényi alapú összetevőket tartalmazó Lavender Hand & Body Lotion hidratálja és védi a bőrt a túlzott igénybevételtől, valamint hosszú és tartós hidratáltságot biztosít. HAS ZNÁLAT |

Használja igény szerint a kiszáradt bőr hidratálására.

A Progessence™ Phyto Plus kifejezetten nőknek készült. A vad yamgyökér és az E-vitamin gondosan kimért keveréke gondoskodik a bőr egészségéről, míg a tömjén illóolaj a finom ráncok eltüntetésében segédkezik.

PROGESSENCE PHYTO PLUS KÓ D 458108

MÉ R E T 15 ml

HASZNÁL AT |

Vigyen fel naponta kétszer 2-4 cseppet a nyakra. A nagyobb hatás érdekében naponta kétszer vigyen fel 1–2 cseppet az alkarra.

A Sandalwood Moisture Cream™ kiváló minőségű hidratáló krém, amelyben tiszta Young Living illóolajak vannak. HAS ZNÁLAT | Óvatosan masszírozza be az arcba, nyakba és egyéb területekre, ahol használni kívánja. Használja naponta az arca tisztítása és tonizálása után.

Mindig olvassa el az egyes termékek használati utasításait a címkén. A termékek csomagolása eltérhet a Termékútmutatóban szereplő képektől.

SZÉPSÉGÁPOLÁS

88


HAJÁPOLÁS

Adja meg hajának az ápolást, amit megérdemel! Hajápoló termékeink biztonságos, növényi alapú, ökológiailag felelősen gyártott összetevőkből készülnek, így nem kell aggódnia, hogy nem kívánatos mérgekkel terheli haját. A hatékony illóolajokat tartalmazó termékcsalád életet visz a reggeli hajápolási rutinba.

COPAIBA VANILLA MOISTURIZING SHAMPOO KÓD

A Copaiba Vanilla Moisturising Shampoo gazdag hidratáló és tisztító sampon száraz vagy sérült hajra. HAS ZNÁLAT |

Használja naponta a száraz, károsodott haj hidratálása érdekében.

5194550

COPAIBA VANILLA MOISTURIZING CONDITIONER KÓ D

HASZNÁL AT |

Használja naponta a száraz, károsodott haj hidratálása érdekében.

5195550

M ÉR ET

MÉ R E T

295 ml

295 ml

LAVENDER MINT SHAMPOO KÓD

A Lavender Mint Daily Shampoo minden hajtípusra alkalmas élénkítő és tisztító levendulamenta keverék mindennapos használatra. HAS ZNÁLAT |

Használja naponta a haj tisztítására és táplálására.

5191550

M ÉR ET 295 ml

LAVENDER MINT CONDITIONER KÓ D 5192550

MÉ R E T

A Lavender Mint Daily Conditioner minden hajtípusra alkalmas élénkítő és tisztító levendula-menta keverék mindennapos használatra. HASZNÁL AT |

Használja naponta a haj tisztítására és táplálására.

295 ml

LAVENDER VOLUME SHAMPOO KÓD 5100500

M ÉR ET

A Lavender Volume Shampoo kíméletesen tisztítja és táplálja a vékony szálú hajat. A hozzáadott növényi kivonatok, vitaminok és illóolajok eltávolítják a szennyeződéseket, és erősítik a szálakat. HAS ZNÁLAT |

Használja naponta a haj tisztítására és erősítésére.

236 ml

89

A Copaiba Vanilla Moisturising Conditioner gazdag hidratáló hajbalzsam száraz vagy sérült hajra.

S ZÉPS ÉGÁ POLÁ S

LAVENDER VOLUME CONDITIONER KÓ D 5102500

MÉ R E T 236 ml

A Lavender Volume Conditioner kíméletesen kondicionálja a vékony szálú hajat és kiegészíti a Lavender Volume Shampoo használatát. HASZNÁL AT |

Használja naponta a haj tisztítására és erősítésére.


FOGÁPOLÁS

Frissítse fel napi rutinját fogápoló termékcsaládunkkal! A fogkrémektől a mentolos cukorkákig mindent megtalál nálunk, amire a ragyogó mosolyhoz szüksége van. A népszerű Thieves® illóolaj-keverékkel megerősített termékek egész nap friss leheletről gondoskodnak.

KIDSCENTS SLIQUE TOOTHPASTE KÓD 4574

M ÉR ET

A KidScents® Slique™ Toothpaste Thieves® és Slique Essence illóolajkeveréket tartalmaz a kíméletes tisztítás és a fogak védelme érdekében. Ez a biztonságos és hatékony keverék hozzájárul a fogak egészségéhez anélkül, hogy fluoridot, színezékeket, szintetikus festékeket, mesterséges aromákat vagy tartósítószereket tartalmazna.

114 g

KÓ D 3039521

118 g

Reggel, este és étkezések után használva a fiatalok mosolya egészséges és ragyogó marad.

KÓD

KÓD

4463560

4464560

M ÉRET

MÉR ET

x 1 (1pk)

x 3 (3pk)

A Thieves® Dental Floss erős, a rojtosodásnak ellenálló rostokból készül, és könnyen csúszik a fogak között, a nehezen elérhető helyeken is. A duplán átitatott, ellenálló fogselymen két réteg illóolaj található, mely kétszeres. H AS ZNÁLAT |

Használja naponta szükség szerint.

biztosító Thieves AromaBright Toothpaste nagyszerű választás az egész családnak.

MÉ R E T

HAS ZNÁLAT |

THIEVES DENTAL FLOSS

A Thieves® illóolaj-keverék hatását alkalmazó Thieves AromaBright™ Toothpaste eredményesen tisztítja a fogakat és a fogínyt. A fluoridot, szintetikus anyagokat és tartósítószert nem tartalmazó, friss, mentolos ízű, tartósan üde leheletet

THIEVES AROMABRIGHT TOOTHPASTE

HASZNÁL AT |

Mosson fogat minden reggel és este, illetve lehetőség szerint minden étkezés után.

A Thieves® Dentarome Ultra Toothpaste a Thieves illóolajkeverék erejét használva tisztít, a borsmenta illóolaj hűvös íze pedig ultrafriss leheletet biztosít. A természetes alapanyagokból előállított Thieves Dentarome Ultra nagyszerűen segít eltávolítani az elszíneződéseket, láthatóvá téve a fehérebb, frissebb és ragyogóbb

THIEVES DENTAROME ULTRA TOOTHPASTE KÓ D 3744521

MÉ R E T 118 g

mosolyt! HASZNÁL AT |

Reggel és este alaposan mossa meg a

fogát és az ínyét.

THIEVES FRESH ESSENCE PLUS MOUTHWASH KÓD 368308

M ÉR ET 236 ml

A Thieves® Fresh Essence™ Plus Mouthwash erejét a Thieves illóolaj-keverék adja, mely hihetetlen tisztaságot kölcsönöz a fogaknak és az ínynek. Az egyéb természetes összetevőket is tartalmazó Young Living szájvíz hatékony, és mentes az alkoholtól, a szintetikus színezékektől és a mesterséges aromáktól. HAS ZNÁLAT |

Öblögessen 1 evőkanálnyi vagy 1 kupaknyi Fresh Essence Plus szájvízzel 30–60 másodpercen keresztül, vagy ameddig szükséges. Mindig olvassa el az egyes termékek használati utasításait a címkén. A termékek csomagolása eltérhet a Termékútmutatóban szereplő képektől.

SZÉPSÉGÁPOLÁS

90


A YOUNG LIVING ÉLETSTÍLUS MEGOSZTÁSA

A háztartási tisztítószerek, a testápoló termékek, a bőr- és hajápolási termékek és a lelket megnyugtató termékek fejlesztésének szentel több mint 20 évvel a hátunk mögött büszkén kínálunk olyan választási lehetőségeket, amelyek az igazi jólétet támogatják minden tekintetben. Anélkül, hogy bármikor is engedtünk volna a hajthatatlan Seed to Seal® elkötelezettségünkből, a célunk az, hogy több utat is kínáljunk Önnek arra, hogy beépítse a jólétet a szokásaiba és az otthonába. Azáltal, hogy pénzügyi függetlenséget ér el a Young Living termékek környezetével való megosztásával, lehetőséget kap arra, hogy a jólét új dimenzióját is bevonzza az életébe.


MIÉRT CSATLAKOZZON YO U N G L I V I N G H E Z ?

Amikor csatlakozik a Young Living szervezetéhez, egy támogató globális közösséghez csatlakozik, amelyben mindenki elkötelezett a természetes megoldások saját maguk és családtagjaik általi alkalmazása iránt. A Young Living tagság sokkal többet jelent az illóolajainkhoz és illóolajos termékeinkhez való hozzáférésnél, mégpedig: •

24 százalék kedvezményt a Young Living termékek kiskereskedelmi árából: Ez a jelentős kedvezmény lehetővé teszi az Ön számára, hogy még több kedvencet fedezzen fel, és megoszthassa ezeket a változást hozó termékeket másokkal is.

Lehetőséget a jutalmazási tervünkben való részvételre: Az iparág egyik legnagyvonalúbb terve az átlagosnál magasabb jutalékkifizetést, jelentős bónuszokat és kiskereskedelmi értékesítést kínál, csupán az illóolajok megosztásáért.

Az Essential Rewards programunk által nyújtott kényelmet: Nem csupán arról van szó, hogy a kedvenc termékei minden hónapban megérkeznek Önhöz, de ismétlődő havi megrendelés leadásával pontokat is gyűjthet, amelyeket ingyenes termékekre válthat be. Az Essential Rewards programhoz csatlakozva továbbá szállítási kedvezményt és hűségajándékokat is kap, bizonyos bónuszokra jogosulttá válik, és hozzáférhet a kizárólag a program tagjai számára kínált promóciókhoz!

Tehetségének és kemény munkájának elismerését: Minden évben számos utat szervezünk a világ gyönyörű helyszíneire, hogy megjutalmazzuk és képezzük azokat, akik kivételes elkötelezettséget tanúsítottak az üzleti tevékenységük kiépítése során. Továbbá, minden évben az International Grand Convention nagygyűlésen a nagyközönség előtti elismeréssel jutalmazzuk azokat a tagjainkat, akik nagy előrelépést tettek.

93

A YOUNG LIV ING ÉLETSTÍLU S MEGOSZTÁ SA


ESSENTIAL REWARDS Kapja meg a rendelését automatikusan minden hónapban az Essential Rewards programjára feliratkozva! Ingyenes termékekre beváltható pontokat szerezhet, élvezheti a kedvezményes szállítást, havonta testre szabhatja rendelését, és exkluzív jutalmakat kaphat. A sok-sok előnynek és bónusznak köszönhetően soha nem volt jobb időpont az induláshoz! További részletekért látogasson el a YoungLiving.com oldalra.

A Z E S S E N T I A L R E WA R D S E L Ő N Y E I TA G O K N A K •

A kedvenc Young Living termékeinek elsőbbségi szállítása

Csökkentett szállítási díjak

A rendelések módosítása vagy törlése tetszőleges időpontban

Kedvezményes árak exkluzív termékcsomagokra

Hozzájutás exkluzív bónuszokhoz, beleértve a Rising Star Team Bonust

Hűségajándékok a 3, 6, 9 és 12 hónapos folyamatos részvételért

THIEVES ESSENTIAL REWARDS KIT KÓD

Thieves 15 ml

369708

Thieves AromaBright Toothpaste

Thieves Mouthwash

Thieves Foaming Hand Soap x 2 (236,5 ml)

Thieves Spray x 2

Thieves Household Cleaner x 2 (426 ml)

Thieves Waterless Hand Purifier x 2 (29,35 g)

Jövőbeni rendelésekhez felhasználható, akár 25 százalék visszatérítés Essential Rewards pontokban minden rendelés után •

1–3 hónap: 10 százalék visszatérítés pontokban az ER rendelés PV értéke után

4–24 hónap: 20 százalék visszatérítés pontokban az ER rendelés PV értéke után

25+ hónap: 25 százalék visszatérítés pontokban az ER rendelés PV értéke után

NINGXIA® RED ESSENTIAL REWARDS KIT KÓ D

NingXia Red x 4 (750 ml)

489308

NingXia Red Singles (60 ml), 30 pk

E S S E NT IA L RE WA RD S

94


Alapozza meg a sikerét eg y Young Living

INDULÓCSOMAGGAL! Bevezető csomagjainkat úgy alakítottuk ki, hogy azok kiváló üzletépítési anyagokat és minden eddiginél több mintát tartalmazzanak. Ezek a készletek tökéletesek arra, hogy bemutassák a Young Living lehetőséget és életstílust. Iratkozzon fel az egyik indulócsomagunkra és exkluzív előnyök sorát élvezheti, többek között az alábbiakat: •

24 százalékos nagykereskedelmi kedvezmény

Lehetőség jutalékok és bónuszok elérésére

Jogosultság az Essential Rewards programban való részvételre és ingyenes termékek, kedvezményes szállítás és egyéb előnyök elérésére

Lehetőség arra, hogy segítsen másoknak a még nagyobb jólét és szabadság felfedezésében

KEZDJEN HOZZÁ MOST A

Yo u n g L i v i n g . c o m - o n !

PRÉMIUM INDULÓCSOMAG ARIA DIFFUSER DIFFÚZORRAL KÓD (HU )

1 x Premium Essential Oils Collection

Marketing Literature

10 x Sample Oil Bottles

546528

1 x Aria Diffuser

1 x Stress Away 5 ml

2 x NingXia Red Single (60 ml)

1 x Product Guide

1 x AromaGlide Roller Fitment

10 x Business Card Sampler

Basic Starter Kit:

1 x Orange+ 5 ml


PRÉMIUM INDULÓCSOMAG DEWDROP DIFFUSER DIFFÚZORRAL KÓ D (HU ) 546328

1 x Premium Essential Oils Collection

Marketing Literature

10 x Sample Oil Bottles

1 x Dewdrop Diffuser

1 x Stress Away 5 ml

2 x NingXia Red Single (60 ml)

1 x Product Guide

1 x AromaGlide Roller Fitment

10 x Business Card Sampler

Basic Starter Kit:

1 x Orange+ 5 ml

PRÉMIUM INDULÓCSOMAG NINGXIA TERMÉKEKKEL KÓD 546728

NingXia Red – 2 x 750 ml bottles

Basic Starter Kit:

1 x Orange+ 5 ml

30 x NingXia Red Single (60 ml)

Marketing Literature

10 x Sample Oil Bottles

NingXia Nitro

1 x Stress Away 5 ml

2 x NingXia Red Single (60 ml)

1 x Product Guide

1 x AromaGlide Roller Fitment

10 x Business Card Sampler

A YO U NG L IV ING É L E T S T ÍL U S M E G O S Z TÁ S A

96


PRÉMIUM INDULÓCSOMAG THIEVES TERMÉKEKKEL KÓD 546628

1 x Thieves 15 ml

2 x Thieves Spray

1 x AromaGlide Roller Fitment

1 x Thieves AromaBright Toothpaste

2 x Thieves Waterless Hand Purifier

1 x Orange+ 5 ml

1 x Thieves Fresh Essence Plus Mouthwash

1 x Product Guide

10 x Sample Oil Bottles

Basic Starter Kit:

2 x NingXia Red Single (60 ml)

Marketing Literature

10 x Business Card Sampler

2 x Thieves Household Cleaner 2 x Thieves Foaming Hand Soap

1 x Stress Away 5 ml

ALAP INDULÓCSOMAG KÓD 546028

97

Marketing Literature

1 x Orange+

1 x Stress Away 5ml

10 x Sample Oil Bottles

1 x AromaGlide Roller Fitment

2 x NingXia Red Single (60ml)

A YOUNG LIV ING ÉLETSTÍLU S MEGOSZTÁ SA

10 x Business Card Sampler


OKTATÁS

A Young Living és a minőség iránti elkötelezettségünk megismerése soha nem volt egyszerűbb! A termékútmutatóktól és a brosúráktól kezdve a jutalmazási tervekre vonatkozó anyagokig, az oktatási eszközeink átfogóak, ösztönzőek és létfontosságúak ahhoz, hogy a Young Living szakértőjévé váljon.

COMPENSATION PLAN FLYER

APPLICATION CHART

Essential Oil Blends This application chart is intended to guide you in essential oil use; however, qualified health professionals may offer additional guidance and should be contacted for serious health conditions. Always check individual label directions before use. Photosensitivity: Avoid direct sunlight and UV rays for at least 24 hours after application to skin. Neat: Can be used directly on the skin, but dilution with V-6TM Enhanced Vegetable Oil Complex is strongly recommended.

KÓD

Abundance Acceptance Aroma Life Aroma Siez Australian Blue Awaken Believe Brain Power

GLF

Peace & Calming

Gratitude

Present Time

Grounding

Progessence Phyto Plus

Harmony

Purification

Highest Potential

Raven

Hope

R.C.

Humility

Release

ImmuPower

Relieve It

Christmas Spirit

Inner Child

RutaVaLa

Citrus Fresh

Inspiration

Sacred Mountain

Into The Future

SARA

Clarity

Dilute: Dilution required. See label for use.

Common Sense

Joy

SclarEssence

DiGize

JuvaCleanse

Sensation

Aromatic: Inhale directly or use a Young Living diffuser.

Dream Catcher

Please note not all Essential oil blends are currently available in Europe.

EndoFlex

Dragon Time Egyptian Gold En-R-Gee

photosensitivity

Envision

neat

Exodus II

dilute

Forgiveness

aromatic

Gathering Gentle Baby

472008

A Jutalmazási terv főbb elemeiről szóló szórólap áttekintést ad a Young Living nagyvonalú jutalmazási tervéről és a bónuszlehetőségekről. JuvaFlex

Slique Essence

Lady Sclareol

Surrender

Live With Passion

The Gift

Longevity

Thieves

Magnify Your Purpose

3 Wise Men

Melrose

Transformation

M-Grain

Trauma Life

Mister

Valor

Motivation

White Angelica

Young Living’s research has allowed us to infuse everyday nutritional and personal-care products with pure essential oils, resulting in unmatched natural benefits. These unique creations offer a convenient way to experience even more of nature’s priceless gift, essential oils. Find out more at youngliving.com.

EVERYDAY ESSENTIALS BROCHURE

For more information, please contact this Young Living distributor: Code 492108

PanAway

KÓ D

M ÉR ET

492108

x 25

MÉ R E T x 25

en Xia Red

®

NINGXIA RED BROCHURE

die Ningxia Wolfsbeere als eine der üchte weltweit verehrt. Voll mit Ballaststoffen und tien gilt sie als wahres Kraftpaket und Wunderwerk der

perte für ätherische Öle, hat die Kraft der Ningxia natürlichen Energie reiner ätherischer Öle in einem ereint: Das synergistisch wirksame Nährstoffgetränk ert Ihren ganzen Körper und versorgt ihn mit lang ch Sie heute schon Ihren NingXia Red getrunken?

F: Was ist rot und steckt voller Vorteile für Ihre Gesundheit?

KÓD A: NingXia

495208

Besuchen Sie ningxiared.com und erfahren Sie mehr über die neue Rezeptur und die außergewöhnlichen gesundheitsfördernden Wirkungen von NingXia Red.

M ÉR ET Code 495210

x 25

A NingXia Red brosúra nagyszerűen mutatja be a NingXia Red erejét. Találkozókon és baráti körben egyaránt felkelti a résztvevők érdeklődését a Ningxia farkasbogyó iránt.

RAINDROP TECHNIQUE FLYER

A Raindrop Technique végrehajtásának módját bemutató tájékoztató füzet

KÓD

termékinformációkkal és ábrákkal.

441008

Az Everyday Essentials bemutatja a legnépszerűbb illóolajainkat, és azt is, hogy hogyan illeszthetők be a napi rutinba. Az új és a régi felhasználók egyaránt számos hasznos információt találnak benne, köztük egy praktikus alkalmazási ábrát is az illóolajok és illóolajkeverékek használatához. AN INTRODUCTION TO ESSENTIAL OILS

Everyday Essentials

Young Living (Europe) Ltd. Harvard Way Harvard Industrial Park Kimbolton, Cambs PE28 0NJ UK

PRODUCT GUIDE KÓ D

KÓ D

384928

385028

MÉ R E T

MÉ R E T

x1

x 10

A Termékútmutató áttekintést ad a Young Living termékekről A-tól Z-ig. A hasznos információkat, alkalmazási Product Guide tippeket és részletes leírásokat tartalmazó Termékútmutató egyszerűvé teszi a Young Living termékek megismertetését és megosztását másokkal.

M ÉR ET x1

A YO U NG L IV ING É L E T S T ÍL U S M E G O S Z TÁ S A

98


TÁRGYMUTATÓ

41

E

Breathe Again Roll-On

48

Elemi

27

Build Your Dream

41

EndoFlex

42

En-R-Gee

42

Essential Oil Sample Bottles

53 71

Brain Power

C 3 Wise Men

40

5-Day Nutritive Cleanse

71

30 Oil Case

53

30 Oil Collection

50

A Abundance

40

Acceptance

40

Aria Ultrasonic Diffuser

52

Aroma Carousel

53

AromaEase

40

AromaGlide Roller Fitments

53

AromaGuard Meadow Mist Deodorant 87 AromaGuard Mountain Mint Deodorant 87 Aroma Life

40

AromaLux Atomizing Diffuser

52

Aroma Siez

40

ART Creme Masque

78

ART Gentle Cleanser

78

ART Light Moisturiser

78

ART Refreshing Toner

78

ART Renewal Serum

78

ART Sheerlumé Brightening Cream

78

ART Skin Care System

78

Awaken

40

B Balance Complete

71

Basic Starter Kit

97

Basil

26

Bath & Shower Gel Base

86

Believe

40

Bergamot

26

Black Pepper

26

Blender Bottle

74

BLM

71

Blue Tansy

26

Bon Voyage Kit

88

Boswellia Wrinkle Cream

79

99

TÁRGYM U TATÓ

Cardamom+

36

Essentialzyme

Carrot Seed

26

Essentialzymes-4

71

Cedarwood

26

Eucalyptus Blue

28

Cel-Lite Magic Massage Oil

49

Eucalyptus Globulus

28

Christmas Spirit

41

Eucalyptus Radiata

28

Cinnamint Lip Balm

79

Evening Peace Bath & Shower Gel

86

Cinnamon Bark

26

Everyday Essentials Brochure

98

Cinnamon Bark+

36

Everyday Oils

50

Cistus

26

Exodus II

42

Citronella

27

Citrus Fresh

41

F

Clarity

41

Feelings

50

Clary Sage

27

Fennel

28

Clary Sage Floral Water

64

Fennel+

36

Clear Vegetable Capsules

53

Forgiveness

Clove

27

Frankincense

Clove+

36

28, 42 28

ComforTone

71

G

Common Sense

41

Gary’s True Grit Einkorn Flour

74

Compensation Plan Flyer

98

Gary’s True Grit Einkorn Rotini Pasta

74

Cool Azul

41

Genesis Hand & Body Lotion

88

Cool Azul Sports Gel

88

Gentle Baby

42

Copaiba

27

Geranium

28

Copaiba Vanilla Moisturising Conditioner 89

German Chamomile

28

Copaiba Vanilla Moisturising Shampoo 89

Ginger

28

Cypress

Ginger+

36

Glass Oil Droppers

53

GLF

42

27

D Deep Relief Roll-On

48

Grapefruit

29

Detoxzyme

71

Grapefruit Lip Balm

79

Dewdrop Diffuser

52

Gratitude

43

Digest & Cleanse

71

Grounding

43

DiGize

41

Dill

27

H

Dorado Azul

27

Harmony

43

Dragon Time

42

Helichrysum

29

Dragon Time Bath & Shower Gel

86

Highest Potential

43

Dragon Time Massage Oil

49

Hinoki

29

Dream Catcher

42

Hong Kuai

29

HydroGize Water Bottle

74


I

Lemon

30

OmegaGize3

73

ICP

72

Lemongrass

30

Orange

31

Idaho Balsam Fir

29

Lemongrass+

36

Orange Blossom Facial Wash

79

Idaho Blue Spruce

29

Lemon Myrtle

30

Orange+

38

ImmuPower

43

Lemon+

36

Oregano

31

Inner Child

43

Life 9

72

Oregano+

38

Inner Defense

72

Light the Fire

44

Ortho Ease Massage Oil

49

Lime

30

Ortho Sport Massage Oil

49

Live Your Passion

44

J Jade Lemon

29

Longevity

44

P

Jasmine

29

Longevity Softgels

72

Palo Santo

Joy

43

Juniper

30

M

JuvaCleanse

43

Magnify Your Purpose

JuvaFlex

44

JuvaPower

72

JuvaSpice

72

K

32

PanAway

45

Patchouli

32

44

Peace & Calming

45

Marjoram

30

Peace & Calming II

45

MegaCal

72

Peppermint

32

Melissa

31

Peppermint+

38

Melrose

44

Pine

32

M-Grain

44

Premium Starter Kit with Aria Diffuser

95

KidScents GeneYus

62

Mister

45

Premium Starter Kit with Dewdrop Diffuser 96

KidScents Owie

62

Morning Start Bath & Shower Gel

86

Premium Starter Kit with NingXia

96

KidScents Shampoo

62

Motivation

45

Premium Starter Kit with Thieves

97

MultiGreens

72

Product Guide

98

Myrrh

31

Progessence Phyto Plus

88

Myrtle

31

Purification

45

KidScents Slique Toothpaste KidScents TummyGize

62, 90 62

L 44

N

LavaDerm Cooling Mist

88

Nicolas Diffuser

64

Raindrop Technique

50

Lavender

30

NingXia Dried Wolfberries (Organic)

68

Raindrop Technique Flyer

98

Lavender+

36

NingXia Nitro

68

Rainstone Diffuser

52

Lavender Bath & Shower Gel

86

NingXia Red

68

Raven

45

Lavender Dry Flowers

64

NingXia Red Brochure

98

Ravintsara

32

Lavender Einkorn Pillow

64

NingXia Red Combo Pack

68

R.C.

45

Lavender Essential Water

64

NingXia Red Essential Rewards Kit

94

Relaxation Massage Oil

49

Lavender Floral Water

64

NingXia Red Singles

68

Release

46

Lavender Foaming Hand Soap

87

NingXia Zyng

68

Relieve It

46

Lavender Hand & Body Lotion

88

Northern Lights Black Spruce

31

Roman Chamomile

32

Lavender Honey

64

Nutmeg

31

Rose

32

Lavender Lip Balm

79

Nutmeg+

38

Rosemary

32

Lavender Mint Daily Conditioner

89

Rosemary+

38

Lavender Mint Daily Shampoo

89

O

Rosemary Floral Water

64

Lavender Volume Shampoo

89

Ocotea

31

Royal Hawaiian Sandalwood

33

Lavender Volume Conditioner

89

Oil Bottle Cap Labels

53

RutaVaLa

46

Ledum

30

Oils of Ancient Scripture

50

RutaVaLa Roll-On

48

Lady Sclareol

R

TĂ RG YM U TAT Ă“

100


S

Spearmint

33

Thyme+

38

33

Stress Away

47

Tranquil Roll-On

48

Sacred Mountain

46

Stress Away Roll-On

48

Transformation

47

Sage

33

Sulfurzyme

73

Trauma Life

47

Super Cal

73

Sacred Frankincense

Sandalwood Moisture Cream

79, 88

U

SARA

46

Satin Facial Scrub, Mint

79

T

Savvy Minerals - Blush

81

Tangerine

Savvy Minerals - Bronzer

81

Tangerine+

38

V

Savvy Minerals - Brush Set

83

Tea Tree

33

V-6 Vegetable Oil Complex

49

Savvy Minerals - Eyeliner- Jet Setter

83

The Gift

47

Valerian

33

Savvy Minerals - Eyeshadow

83

Thieves

47, 58

Valor

47

Savvy Minerals - Foundation

81

Thieves AromaBright Toothpaste

58, 90

Valor II

47

Savvy Minerals - Lip Gloss

84

Thieves Cleansing Soap

58, 87

Vetiver

34

Savvy Minerals - Lipstick

84

Thieves Dental Floss

58, 90

Vitassage with Storage Case

53

Savvy Minerals - Misting Spray

84

Thieves Dentarome Ultra Toothpaste 58, 90

Savvy Minerals - Multitasker

83

Thieves Dish Soap

58

W

Savvy Minerals - Veil - Diamond Dust

83

Thieves Essential Rewards Kit

94

White Angelica

47

SclarEssence

46

Thieves Foaming Hand Soap

58, 87

Wintergreen

34

Sensation

46

Thieves Fresh Essence Plus Mouthwash 58, 90

Wolfberry Crisp Bars

74

Sensation Bath & Shower Gel

86

Thieves Household Cleaner

59

Wolfberry Eye Cream

79

Sensation Massage Oil

49

Thieves Laundry Soap

59

Shutran

46

Thieves Mints

59

X

Shutran Shave Cream

79

Thieves Spray

59

Xiang Mao

Slique Bars

69

Thieves+

Slique Essence

69

Thieves Waterless Hand Purifier

59

Y

Slique Tea

69

Thyme

33

Ylang Ylang

101

TÁRGYM U TATÓ

USB Diffuser

52

33

34

38, 59 34


KÉSZEN ÁLL A CSATLAKOZÁSRA? A Young Living szervezetéhez való csatlakozás egyszerű, és számos haszonnal jár. Íme, így működik: 1.

Keresse fel a YoungLiving.com/Signup oldalt.

2.

Kövesse a feliratkozásra vonatkozó utasításokat, beleértve a Forgalmazó vagy Ügyfél tag opció kiválasztását is: a.

A forgalmazó tagok 24 százalékos termékkedvezményt kapnak, plusz a lehetőséget az Essential Rewards programban és a nagyvonalú jutalmazási tervben való részvételre.

b.

Az ügyfél tagok teljes árat fizetnek a Young Living termékekért, de nincs minimális rendelési mennyiség a tagság megőrzéséhez. Az ügyfél tagok nem vehetnek részt az Essential Rewards programban vagy a jutalmazási tervben.

3.

Ha kívánja, válassza ki az Induló csomagját vagy Essential Rewards csomagját.

4.

Adja hozzá a további megrendelni kívánt termékeket.

5.

Lépjen a fizetéshez és fejezze be a feliratkozását.

6.

Máris élvezheti a világ legkiválóbb minőségű illóolajos termékeit!


WORLD LEADER ESSENTIAL OILS in

Mi komolyan vesszük a bolygónkról való gondoskodást. A csúcstechnológiájú gyártási folyamatunk a világ legtisztább olajait eredményezi.

A folyamatunk neve ®

Ez nem szlogen – ez az elhivatottságunk.

384928 v.1

®

Profile for Young Living Essential Oils

Termékútmutató – 2018 – HU-EUR  

A Termékútmutató áttekintést ad a Young Living termékekről A-tól Z-ig. A hasznos információkat, alkalmazási tippeket és részletes leírásokat...

Termékútmutató – 2018 – HU-EUR  

A Termékútmutató áttekintést ad a Young Living termékekről A-tól Z-ig. A hasznos információkat, alkalmazási tippeket és részletes leírásokat...

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded