Page 73

Hudpleje | Personlig pleje

ART L’BRIANTÉ-LIPGLOSS (ART L’BRIANTÉ LIP GLOSS) PINK/SOMMERDUFT Kode: 507508

UK AT DE

ART L’BRIANTÉ-LIPGLOSS (ART L’BRIANTÉ LIP GLOSS) RØD/AMORESSENCE IE

Vær smuk på farten med 2-i-1 L’Brianté-lipgloss/ æterisk olie. Amoressence har lipgloss med en dyb rød farve og en romantisk æterisk olieblandingsduft, der indeholder jasmin og vetiver.

ÆTERISKE OLIER: Tangerin, mandarin, grøn mynte, lime, vetiver, patchouli, rejnfan

ÆTERISKE OLIER: Vetiver, Idaho-blågran, jasmin*, davana, ocotea, ylang ylang, romerkamille, storkenæb

5362550 30 ml

ART OPFRISKENDE TONER (ART REFRESHING TONER) Ny formel! UK AT DE

IE

Kode:

5360550 120 ml  

ART let fugtighedscreme hjælper huden til at bevare og opretholde korrekt fugtighed. Med Young Livings æteriske olier og naturlige ingredienser vil dit ansigt føles blødt, så dit underlag klargøres som et smukt kunstværk.

BRUGSANVISNING: Når du har renset huden, skal du påføre toner i ansigtet og på halsen med vat. Bruges om morgenen og om aftenen efter behov.

Kommer snart!

ART-FORNYELSESSERUM (ART RENEWAL SERUM) 5175 20 ml

ART®-fornyelsesserum er en spændende blanding af eksotiske orkidéer og æteriske olier, der bidrager til at lindre og beskytte ansigtets mest delikate områder. Disse kvalitetsingredienser er formuleret til at pleje i dybden, hydrere og bidrage til at gendanne et ungdommeligt udseende. BRUGSANVISNING: : Vask ansigtet. Påfør ARTfornyelsesserum på ansigtets delikate områder 2 gange om dagen, og lad det trænge ind. Det bedste resultat opnås ved at følge op med dit valg af Young Livings fugtighedscremer.

IE

Young Livings nye ART -hudplejesystem renser, toner og fugter sikkert og effektivt dit ansigt for at finde din naturlige skønhed. Det er det smukke ved ART®! ®

BRUGSANVISNING: Se individuelle produkter for brug.

Kommer snart!

Kode: 4833 30 ml

UK AT DE

IE

Sheerlumé™, der er en avanceret formel med en sofistikeret navnebeskyttet blanding af alpine planter og rene æteriske olier, gør hudtonen synligt lysere og afbalanceret. BRUGSANVISNING: Påfør et tyndt lag Sheerlumé på ren hud. Det bedste resultat opnås ved at bruge cremen om morgenen og om aftenen, enten alene eller under din foretrukne fugtighedscreme fra Young Living.

Kode: UK AT DE

5363550

ART SHEERLUMÉ-CREME MED LYSENDE EFFEKT (ART SHEERLUMÉ BRIGHTENING CREAM)

BOSWELLIA WRINKLE CREAM

ART-HUDPLEJESYSTEM (ART SKIN CARE SYSTEM) Ny formel! Kode:

IE

®

BRUGSANVISNING: Påføres blidt på ansigtet og halsen, efter du har renset og tonet huden. Bruges om morgenen eller efter behov.

Kommer snart!

UK AT DE

ART opfriskende toner fjerner blidt urenheder uden at udtørre huden. Den perfekte blanding af æteriske olier bidrager til at balancere din huds pH-værdi og efterlader din hud ren, tonet og frisk.

®

Kode:

IE

Se strålende ud, og føl dig lige sådan med 2-i1 L’Brianté-lipgloss/æterisk olieduft. Sommer har flirtende pink lipgloss og en sød æterisk olieblanding, der indeholder tangerin og patchouli.

ART LET FUGTIGHEDSCREME (ART LIGHT MOISTURISER) Ny formel! Kode:

UK AT DE

Kode: 507408

5141500 57 g

UK AT DE

Boswellia Wrinkle Cream™ indeholder rene æteriske olier som frankincense og sandeltre, der fugter huden og samtidigt minimerer glans og reducerer synlig solbeskadigelse. BRUGSANVISNING: Påføres blidt på ansigtet og halsen, efter du har renset og tonet huden.

Se sikkerhedsoplysninger på produktetiketterne på de enkelte produkter. * Jasmin, orangeblomst (Neroli), rose og vanilje er absolutte essenser eller essenser i stedet for æteriske olier.

71

IE

Young Living Europe Product Guide | DA  
Young Living Europe Product Guide | DA