Page 67

Essentiel ernæring | Sund og rask

LIFE 5

JUVASPICE Nyhed! Kode:

3279500 113 g

UK AT DE

Kode:

309908 30 kapsler

UK

Life 5 repræsenterer kulminationen af mange års omfattende forskning. Det er en navnebeskyttet kombination af 5 venlige bakteriestammer i en kapsel med forsinket frigivelse. Life 5 indeholder 10 milliarder aktive kulturer pr. portion fra produktionstidspunktet.

JuvaSpice® er et vegetabilsk pulverkompleks, der indeholder næringsstoffer og antioxidanter, der bidrager til leveren. Dette kosttilskud, der har tilsat æteriske olier fra fennikel og anis, giver ekstra fibre til din kost. ÆTERISKE OLIER: Fennikel, anis

Mest populær!

LONGEVITY-SOFTGELKAPSLER (LONGEVITY SOFTGELS) Kode:

328908 30 bløde gelkapsler

MEGACAL Kode:

328008 450 g

UK AT DE

UK AT DE

MegaCal er en vidunderlig kilde til kalcium, magnesium, mangan og C-vitamin. Den bidrager til normal knoglevaskulær- og nervefunktion.

Longevity™-softgelkapsler er en virkningsfuld, navnebeskyttet blanding af fedtopløselige antioxidanter. Beriget med ren æterisk olie fra timian, appelsin og frankincense.

ÆTERISKE OLIER: Citron (Lemon)

ÆTERISKE OLIER: Timian, kryddernellike, appelsin, frankincense

Mest populær!

MULTIGREENS Kode:

OMEGAGIZE3

324808 120 kapsler

UK AT DE

Kode:

309708 120 bløde gelkapsler

MultiGreens er en nærende chlorophyll formel designet til at bidrage til at give vitalitet, nerve- og kredsløbssystemet et boost for at lindre stress og forbedre energistofskiftet og udnyttelse af glukose. ÆTERISKE OLIER: Rosmarin, citrongræs, citron, melisse

ÆTERISKE OLIER: Citrongræs, myrra, kryddernellike, vellugtende kamille

SULFURZYME

POWER MEAL Kode:

UK AT DE SE

OmegaGize³ kombinerer effekten ved tre daglige kernekosttilskud: omega 3-fedtsyrer, D-3 vitamin og CoQ10 (ubiquinon). Disse kosttilskud kombineret med vores navnebeskyttede fremmende æteriske olieblanding skaber en omega3-fiskeolie, der er rig på DHA, som kan bidrage til generel velvære.

Kode: 3243521 120 kapsler

6300 780 g

Power Meal er et vegetarisk proteinkosttilskud formuleret uden soja, mælkeprodukter eller animalske produkter. ÆTERISKE OLIER: Appelsin, citron, grapefrugt, anis, fennikel, muskatnød

UK AT DE SE

Sulfurzyme-kapsler bidrager til leddene og opretholder bevægelse i leddene. De indeholder to virkningsfulde aktive ingredienser: MSM og frugtpulver fra Ningxia-gojibær.

Se sikkerhedsoplysninger på produktetiketterne på de enkelte produkter.

65

Young Living Europe Product Guide | DA  
Young Living Europe Product Guide | DA