Page 66

Sund og rask | Essentiel ernæring

DETOXZYME

COMFORTONE Kode:

320408 150 kapsler

UK AT DE

UK AT DE

Detoxzyme kombinerer effektive enzymer, der virker fordøjende, afgiftende og fremmer rensning. Detoxzyme arbejder med kroppen for at bidrage til normal funktion af fordøjelsessystemet.

ÆTERISKE OLIER: Estragon, anis, ingefær, pebermynte, tangerin, rosmarin, grå-bynke, vellugtende kamille

ÆTERISKE OLIER: Kommen, anis og fennikel

329308 30 bløde gelkapsler

ESSENTIALZYME UK AT DE

Kode:

327208 90 kapsler

UK

Digest & Cleanse lindrer fordøjelsesbesvær og bidrager til en sund fordøjelse. Bløde gelkapsler med målrettet levering frigives i tarmene for optimal absorbering.

Essentialzyme er en kompleks multienzymkapsel med to lag, der er særlig formuleret til at balancere en sund fordøjelse og bidrage til generel enzymaktivitet.

ÆTERISKE OLIER: Pebermynte, citron, ingefær, kommen, fennikel, anis

ÆTERISKE OLIER: Kommen, anis, fennikel, pebermynte, estragon, kryddernellike

ESSENTIALZYMES-4 Kode:

320308 180 kapsler

ComforTone er en effektiv kombination af urter og æteriske olier, der bidrager til fordøjelsessystemet ved at finde, fjerne og "spule" reststoffer fra tyktarmen og fremme dens naturlige evne til at fungere optimalt.

DIGEST & CLEANSE Kode:

Kode:

ICP

464508 120 kapsler

UK

Kode:

320808 227 g

Essentialzymes-4 er et multi-spektrum enzymkompleks. Det er særlig formuleret til at bidrage til den vigtige fordøjelse af fedt fra mad, proteiner, fibre og kulhydrater, der almindeligvis findes i mange moderne diæter, som indeholder mange forarbejdede madvarer.

UK

ICP er et kosttilskud til fordøjelsen med plante- og urteingredienser, der bidrager til at holde din fordøjelse i gang med optimal effektivitet. ™

ÆTERISKE OLIER: Fennikel, anis, estragon, ingefær, citrongræs, rosmarin

ÆTERISKE OLIER: Anis, ingefær, rosmarin, estragon, fennikel, citrongræs

JUVAPOWER

INNER DEFENSE Kode:

329508 30 bløde gelkapsler

UK AT DE

Young Livings Inner Defensesoftgelkapsler indeholder virkningsfulde æteriske olier, herunder oregano, timian og Thieves. Inner Defense bidrager til at styrke immunforsvaret, beskytter kroppens indre biologiske miljø og giver energi til systematisk forsvar. ÆTERISKE OLIER: Oregano, timian, kryddernellike, kanel, rosmarin, eucalyptus radiata, citron, citronella

Mest populær!

64

YoungLiving.com

Kode:

327608 226 g 

UK AT DE

JuvaPower er et vegetabilsk pulverkompleks, der er rig på antioxidanter og er en af de rigeste kilder til syrebindende madvarer. JuvaPower er rig på næringsstoffer, der bidrager til leveren. ÆTERISKE OLIER: Fennikel, anis

Young Living Europe Product Guide | DA  
Young Living Europe Product Guide | DA