Page 65

Essentiel

ERNÆRING

Gojibær (Wolfberry)

Vitaminer og mineraler er to af hjørnestene i en sund livsstil. Ofte kan mad alene ikke give dig nok af disse vigtige næringsstoffer. Vi er glade for at kunne levere praktiske kosttilskudsløsninger med multivitaminer, der ikke kun har naturligt tilgængelige vitaminer og mineraler fra fødevarer, men som også indeholder et tilskud af virkningsfulde æteriske olier, så du kan føle dig på toppen hver dag i dit aktive liv.

5-DAY NUTRITIVE CLEANSE Kode:

489008

UK AT DE

5-Day Nutritive Cleanse™ gør blid og effektiv rensning nemt for at forbedre generel sundhed og velvære. Mindst fire nemme rensninger om året med vores 5-Day Nutritive Cleanse og løbende ernæringspleje bidrager til at balancere ekstremerne i moderne kost. Dette nærende rensesæt indeholder følgende: to NingXia Red-flasker, (2 x 750 ml) et energigivende, styrkende og nærende tilskud med hele gojibær; Balance Complete, et energigivende og nærende rensemiddel (750 g); Digest & Cleanse, der lindrer fordøjelsesubehag og bidrager til en sund fordøjelse (30 bløde gelkapsler).

Bemærk: 5 - Day Nutritive Cleanse er et startpunkt. Mere intense og målrettede næringsstoffer kan være nødvendige, afhængigt af din bestemte situation.

BALANCE COMPLETE Kode:

329208 750 g

BLM UK AT DE

Balance Complete er både et kraftfuldt energigivende næringsstof og et rensemiddel. Balance Complete indeholder også Young Livings navnebeskyttede V-Fibre™-blanding, der giver utrolige 11 gram fibre pr. portion.

Kode:

323408 90 kapsler

UK AT DE

BLM gør det muligt at bidrage til normal knogle- og ledsundhed med et kosttilskud. ÆTERISKE OLIER: Vintergrøn, kryddernellike, Idaho-balsamgran

ÆTERISKE OLIER: Appelsin (Orange) Se vores Blandingsflaske (Blender Bottle) (kode 4622) på side 48 for en god blandingsmulighed.

Mest populær!

Se sikkerhedsoplysninger på produktetiketterne på de enkelte produkter.

63

Young Living Europe Product Guide | DA  
Young Living Europe Product Guide | DA