Page 64

Sund og rask | Enkorn

Enkorn

ENKORN

Enkorn er en af de gamle kornarter, også kendt som den ældste hvedetype, der kan dateres tilbage til begyndelsen af vores tidsregning. Enkorns naturlige genetiske kode og lave glutenindhold gør den til et fremragende valg, da den er kompatibel med den menneskelige krop sammenlignet med vor tids moderne hybridhvede. Korn fra enkorn er nemmere at fordøje, så næringsstoffer optages bedre. I dag hjælper Young Living med at bringe enkorn tilbage til sin retsmæssige fremtrædende plads i verden.

GARY'S TRUE GRIT-ENKORNSPANDEKAGEOG VAFFELMIX (GARY’S TRUE GRIT EINKORN PANCAKE & WAFFLE MIX) Kode: 5300500 453 g

UK AT DE

GARY'S TRUE GRIT-ENKORNSMEL (GARY’S TRUE GRIT EINKORN FLOUR) Kode: 5043500 907 g

IE

UK AT DE

IE

Gary's True Grit-enkornsmel, der er rig på næringsstoffer, ikke-hybridiseret og har et lavt glutenindhold, er et must-have til i dit køkkenskab. Enkorn er nemmere at fordøje, så næringsstofferne optages bedre, og er perfekt til dem, der er interesserede i et alternativ til moderne hvede.

Denne unikke blanding kombinerer det gamle enkorn med andre sunde korn og bælgfrugter for en lækker morgenmad med både protein og fibre. Et ikke-syndigt morgenmadsvalg, som du med sikkerhed kan servere for hele familien. Kommer snart! Kommer snart!

GARY'S TRUE GRIT-ENKORNSSPAGHETTI (GARY’S TRUE GRIT EINKORN SPAGHETTI) Kode: 5301500 227 g

UK AT DE

Gary's True Grit™-enkornsspaghetti er et lækkert, naturligt alternativ til almindelig pasta, som hele familien med garanti vil elske. Gør Garys True Grit™-enkornsspaghetti til dit foretrukne valg, når du har lyst til dine yndlingspastaretter. Kommer snart!

62

YoungLiving.com

IE

Young Living Europe Product Guide | DA  
Young Living Europe Product Guide | DA