Page 36

Æteriske olier | Blandinger

INNER CHILD Kode: 336008 5 ml

JOY UK AT DE

IE

Denne blandings søde duft kan stimulere hukommelsesreaktion og bidrager til at genskabe forbindelse med det autentiske selv, der er et af de første trin mod at finde følelsesmæssig balance.

Kode: 337208 15 ml

UK AT DE

IE

SE

Joy er en luksuriøs eksotisk blanding med opløftende overtoner, der bringer glæde til hjertet. Når den duftspredes, kan den være forfriskende og opløftende.

ÆTERISKE OLIER: Appelsin, jasmin*, gran, tangerin, royal hawaiian-sandeltræ, orangeblomst*, ylang ylang, citrongræs

ÆTERISKE OLIER: Bergamot, citron, palmarosa, ylang ylang, rose*, storkenæb, jasmin*, romerkamille, koriander, tangerin

Forsigtig: Mulighed for sol-/hudfølsomhed

JUVA CLEANSE™ Kode: 339508 15 ml

JUVAFLEX™ UK AT DE

IE

Juva Cleanse bidrager til leveren gennem en omhyggelig formuleret blanding af æteriske olier, der bidrager til at fremme normal leverfunktion.

UK AT DE

ÆTERISKE OLIER: Fennikel, rosmarin, blå rejnfan, storkenæb, evighedsblomst, romerkamille

LONGEVITY™

LADY SCLAREOL UK AT DE

IE

Kode: 338808 15 ml

UK AT DE

IE

Lady Sclareol blev udviklet som en udsøgt duft. Lady Sclareol, der er en forførende blanding af naturens mest aromatiske og hudforkælende æteriske olier, skaber en narrende og lokkende duft.

Longevity indeholder olier, der er blandt de mest effektive antioxidanter. Antioxidanter er elementer, der bidrager til at neutralisere frie radikaler og mindske den daglige oxidative skade, som alle udsættes for.

ÆTERISKE OLIER: Broget salvie, jasmin*, vetiver, ylang ylang, Idaho-blågran, grøn mynte, solcypres, storkenæb, royal hawaiian-sandeltræ, appelsin, spansk salvie, koriander, bergamot

ÆTERISKE OLIER: Timian, kryddernellike, appelsin, frankincense

M-GRAIN Kode: 338708 15 ml

Forsigtig: Mulighed for sol-/hudfølsomhed

MAGNIFY YOUR PURPOSE Nyhed! UK AT DE

IE

M-Grain bidrager til at lette stress og fremmer samtidig en fornemmelse af velvære, særligt i hovedet og omkring nakken. ÆTERISKE OLIER: Basilikum, lavendel, romerkamille, havemerian, pebermynte, evighedsblomst

Kode: 337708 5 ml

UK AT DE

YoungLiving.com

IE

Den æteriske olieblanding Magnify Your Purpose har en forfriskende duft, der fremmer følelsen af kreativitet, ønske og fokus, når den bruges aromatisk. Den bidrager til at fremme en positiv attitude, opfordrer dig til at modstå modgang, tage initiativet, overvinde overspringshandlinger og selvmedlidenhed. ÆTERISKE OLIER: Santalum paniculatum, salvie, koriander, patchouli, muskatnød, bergamot, kanelbark, ingefær, ylang ylang, storkenæb

34

IE

JuvaFlex er en kombination af olier, der er blevet undersøgt for deres bidragende effekt på fordøjelses- og lymfesystemet.

ÆTERISKE OLIER: Evighedsblomst, sellerifrø, mosepost

Kode: 337608 15 ml

Kode: 337508 15 ml

Young Living Europe Product Guide | DA  
Young Living Europe Product Guide | DA