Page 32

Æteriske olier | Blandinger

Æteriske

OLIEBLANDINGER

Eucalyptus Radiata

Oliernes effekt og balance er af yderste vigtighed ved udvikling af en æterisk olieblanding. Når æteriske olier arbejder sammen i harmoni, kan den kombinerede effekt blive transformerende. Vores blandinger er resultatet af årevis af strenge test kombineret med omfattende landbrugsekspertise og praktisk anvendelse, der skaber synergistiske blandinger af komplementerende olier, der kan bruges til alle livets aspekter.

ABUNDANCE Kode: 330008 15 ml

ACCEPTANCE UK AT DE

IE

UK AT DE

IE

Abundance blev udviklet til at fremhæve frekvensen af det harmoniske magnetenergifelt, der omgiver os. Denne højere frekvens skaber det, der kaldes "loven om tiltrækning", hvilket refererer til de ting, vi selv tiltrækker.

Acceptance stimulerer sindet med olier, der er særligt blandet til at fremme fornemmelsen af at acceptere os selv og andre uanset opfattede barrierer. Denne blanding kan også bidrage til at overkomme overspringshandlinger og nægtelse.

ÆTERISKE OLIER: Appelsin, kryddernellike, kanelbark, frankincense, ingefær, gran, patchouli, myrra

ÆTERISKE OLIER: Frankincense, royal hawaiiansandeltræ, storkenæb, blå rejnfan, orangeblomst*, koriander, bergamot, ylang ylang

AROMAEASE Kode: 474908 5 ml

30

Kode: 330308 5 ml

AROMA LIFE UK AT DE

IE

Kode: 330608 15 ml

UK AT DE

IE

AromaEase™ har en kølig, mynteagtig duft og indeholder virkningsfulde æteriske olieforbindelser, der giver en beroligende fornemmelse, når den bruges aromatisk.

Aroma Life bidrager til det kardiovaskulære system og lymfesystemet. Den indeholder æteriske olier, der bidrager til at afslappe kroppen.

ÆTERISKE OLIER: Pebermynte, grøn mynte, ingefær, kardemomme, fennikel

ÆTERISKE OLIER: Cypres, evighedsblomst, ylang ylang, havemerian

YoungLiving.com

Young Living Europe Product Guide | DA  
Young Living Europe Product Guide | DA