Page 26

Æteriske olier | Enkelte

IDAHO-BALSAMGRAN (IDAHO BALSAM FIR) Abies balsamea Kode: 331608 15 ml

IDAHO-BLÅGRAN (IDAHO BLUE SPRUCE) Picea pungens UK AT DE

Kode: 309308 5 ml

IE

Idaho-balsamgran er en nåletræsolie, der er destilleret i det nordlige Idaho, og har en forfriskende og opløftende duft. Når den bruges til massage, har den en lindrende virkning på ømhed i muskler og krop efter motion.

SE

JADE LEMON Citrus limon eureka var. formensensis Nyhed! UK AT DE

IE

Kode: 468508 5 ml

UK AT DE

IE

Jade Lemon™ dyrkes i det varme, fugtige klima i det sydøstlige Kina. Denne olie bidrager til at holde huden sund, åbne og frigive følelsesmæssige blokeringer og er nyttig til at rense.

Ingefær har en varm, krydret duft, der giver energi. Ingefær, der bidrager til fordøjelsessystemet, er en foretrukken ingrediens i det traditionelle asiatiske køkken.

JASMIN (JASMINE) Jasminum officinale Kode: 356908 5 ml

IE

Idaho-blågran dyrkes, høstes og destilleres på Young Livings gård i det nordlige Idaho. Blågran (Picea pungens) indeholder en stor procentdel af planteforbindelserne alpha-pinen og limonen. Når olien anvendes direkte, er blågran kendt for at lindre spændte og stressede muskler.

INGEFÆR (GINGER) Zingiber officinale Kode: 355708 5 ml

UK AT DE

KAMFERTRÆ (RAVINTSARA) Cinnamomum camphora UK AT DE

IE

Kode: 362008 5 ml

Jasmin* har en varm, eksotisk blomstret duft, der virker afslappende, beroligende, opløftende og forbedrer selvtillid. Jasmin er god til huden. Den har op igennem historien været brugt til romantik.

UK AT DE

IE

Kamfertræ (Cinnamomum camphora) har en krydret, kamferagtig, varm duft, der minder om eukalyptus, men blødere. Den en bruges almindeligvis til meditation og indeholder rensende egenskaber.

Kommer snart!

KANELBARK (CINNAMON BARK)

KRYDDERNELLIKE (CLOVE) Syzygium aromaticum

Cinnamomum zeylanicum; Syn. C. verum Kode: 351508 5 ml

Kode: 352408 15 ml UK AT DE

IE

Det siges, at kanel bidrager til et sundt blodkredsløb og immunforsvar. Du kan også buge den fortyndet til at massere ind i chakraer for at skabe en beroligende, afslappende følelse.

UK AT DE

Kryddernellike har en sød, krydret duft, der er stimulerende og genoplivende. Kryddernellikens hovedforbindelse er eugenol, og den er en vigtig ingrediens i vores Thieves-blanding pga. dens vidunderlige naturlige egenskaber. Forsigtig: Rådfør dig med en læge før brug, hvis du tager blodfortyndende medicin.

24

YoungLiving.com

IE

Young Living Europe Product Guide | DA  
Young Living Europe Product Guide | DA