Page 25

Enkelte | Æteriske olier

EVIGHEDSBLOMST (HELICHRYSUM) Helichrysum italicum

FENNIKEL (FENNEL) Foeniculum vulgare

Kode: 356308 5 ml

Kode: 354208 15 ml

UK AT DE

IE

Evighedsblomst har en frisk, jord- og urteagtig duft, der løfter sindet. Evighedsblomster kaldes også Stinkende evighedsblomst.

FRANKINCENSE Boswellia carterii Kode: 354908 5 ml

UK AT DE

IE

SE

Fennikel har en sød, jord- og anisagtig duft, der giver energi, opliver og skaber balance.

GRAPEFRUGT (GRAPEFRUIT) Citrus paradisi UK AT DE

IE

SE

Frankincense har en sød, varm balsamisk duft, der stimulerer og løfter sindet. Frankincense er også en værdifuld ingrediens i hudplejeprodukter til ældende og tør hud. De gamle egyptere brugte den i foryngende ansigtsmasker. Se også Sacred frankincense.

Kode: 356008 15 ml

UK AT DE

IE

Grapefrugt har en frisk citrusaroma, der giver energi og er opløftende. Frugten, der er rig på den effektive antioxidant d-limonen, er god for huden – ligesom mange koldpressende citrusolier. Forsigtig: Citrusolier bør ikke anvendes på hud, der udsættes for direkte sollys eller ultraviolet lys inden for 48 timer.

Mest populær!

GRØN MYNTE (SPEARMINT) Mentha spicata Kode: 363808 5 ml

GULERODSFRØ (CARROT SEED) Daucus carota

UK AT DE

IE

Kode: 308108 5 ml

SE

Æteriske olier fra grøn mynte er dampdestilleret fra bladene med en mynteagtig, let frugtig duft, der er blødere end pebermynte. Grøn mynte er rig på antioxidanter og bidrager til åndedrætssystemet.

HAVEMERIAN (MARJORAM) Origanum majorana Kode: 358408 15 ml

UK AT DE

UK AT DE

IE

Gulerodsfrø har en mild, sød duft med jord- og urteagtige spor. Traditionelt set er den blevet brugt til at bidrage til fordøjelsessystemet.

HONG KUAI Chamaecyparis formosensis IE

Havemerian har en træagtig, krydret, kamferlignende duft. En beroligende olie, der virker varmende på både krop og sind. Den kan bidrage til at lindre spændte muskler efter motion og kan også være god mod lejlighedsvise nervøse spændinger.

Kode: 465708 5 ml

UK AT DE

Hong Kuai har det højeste indhold af sesquiterpen af alle Young Livings æteriske olier. Den bidrager til at øge åndelig opmærksomhed og inspirerer til klarhed, intuition og handling.

Se sikkerhedsoplysninger på produktetiketterne på de enkelte produkter. * Jasmin, orangeblomst (Neroli), rose og vanilje er absolutte essenser eller essenser i stedet for æteriske olier.

23

IE

Young Living Europe Product Guide | DA  
Young Living Europe Product Guide | DA