Page 12

Limetræ

Sådan bruger du

ÆTERISKE OLIER Følg vejledningen herunder sammen med de individuelle instruktioner på hver etiket for at opleve de fantastiske fordele ved æteriske olier, der fremmer velvære.

A ROM ATISK Inhalation af visse æteriske olier øger sanserne og kan have en positiv effekt på kroppen. Prøv disse ideer til at bruge æteriske olier til inhalation: •

Inhaler direkte fra flasken.

Spred duften med en af Young Livings kvalitetsduftspredere.

Hæld forsigtigt varmt vand i en skål, og tilsæt et par dråber æterisk olie. Hold et håndklæde over dit hoved og skålen, så det danner et telt. Træk vejret dybt og langsomt.

DI R EKTE Mange æteriske olier er sikre at bruge direkte på huden:

Nyt look

10

YoungLiving.com

Hæld 2-3 dråber ud på din håndflade eller direkte på det ønskede påføringsområde. Masser olien ind i huden med en cirkulær bevægelse. Gentag, hvis det ønskes.

Brug en af Young Livings æteriske roll on-olier, eller sæt et rullehoved på din foretrukne æteriske olie for målrettet påføring.

Forsigtig: Læs altid instruktionerne på etiketten før anvendelse. Æteriske olier er meget virkningsfulde, og nogle kan medføre hudirritation. Hvis der opstår irritation, skal du fortynde olien med V-6 vegetabilsk oliekompleks (V-6 Vegetable Oil Complex) eller en anden ren vegetabilsk olie.

Young Living Europe Product Guide | DA  
Young Living Europe Product Guide | DA