Page 1

Excursies in de omgeving Vasa Museum

De Vasa is ‘s werelds enig overgebleven schip uit de 17de eeuw. Meer dan 95 procent van het schip is bewaard gebleven en versierd met honderden uit hout gesneden beelden. Hiermee is de Vasa een unieke kunstschat en één van de belangrijkste toeristische trekpleisters ter wereld. Het schip is te bezichtigen in een speciaal hiervoor gebouwd museum dat tevens onderdak biedt aan een negental gerelateerde tentoonstellingen, een goed gesorteerde winkel en een prima restaurant. De film over de Vasa is te zien in zestien talen. Het Vasa museum trekt meer bezoekers dan enig ander museum in Scandinavië. Alleen al de Vasa is een bezoek aan Stockholm waard.

ABBA Museum Het ABBA museum is meer dan een ordinair museum. De leden hun kostuums, gouden platen, originele items en veel meer zijn hier aanwezig. Maar in dit museum bent u een deel van de ervaring. We willen u de ervaring geven het 5de ABBA-lid te zijn… en u laten ondervinden hoe u er zou uitzien in hun podiumkostuums, hoe het zou voelen te zingen in hun Studio en dit in 3D. Uw materiaal zal worden opgenomen op uw persoonlijk IDticket. Helikopter Tour over Stockholm en de Archipelago - Tourcode: 52 - Locatie: Stockholm, Sweden - Duur: 20 minuten (circa.)

Vanaf 416,97 euro U beleeft het zicht van vogels op Stockholm in deze tour! Vlieg in een prachtige helikopter om de omgeving van Zwedens hoofdstad, zijn centrale eilanden, waterwegen en bruggen te overschouwen. Vlieg over de Baltische Zee in een 20 minuten durende vlucht. U zal ook Stockholm City Hall en het Koninklijk Paleis herkennen. Neem de stad en de Baltische panorama’s in u op en neem fantastische foto’s!

ZWEDEN


Hotel en omgeving

Klimaat

Luchthaven

Zuid-West Zweden kent een gematigd zeeklimaat dat in Oostelijke

en

Noordelijke

richting geleidelijk overgaat in

een

landklimaat.

De

hotel tot aan de luchthaven van Stockholm is 39,6 km.

Zweden niet of nauwelijks

Transport en hotel pakketprijs voor het Radisson Blue Royal Viking Hotel, Stockholm

lager dan in Nederland. Het

Voor bv. een vertrek op

warme seizoen, van mei tot

18/12/2016 betaal je voor

september, kent daarentegen

logies en ontbijt 569 euro per

meer

persoon.

gemiddelde

temperaturen

zijn in de Zuidelijke helft van

langere

zonneschijn dagen,

door

stabielere

temperaturen en een geringe

luchtvochtigheid. In de hoger gelegen gebieden van het uiterste Noorden heerst een poolklimaat met veel sneeuw en regen en vaak extreem

lage wintertemperaturen. .

De afstand van ons gekozen

Voor meer info. en

boekingen, surf naar Www.tui.be

Folder zweden  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you