Yoga & Stilheds-retreat på Samsø 29.9-1.10 2022

Page 1

YOGA & STILHEDS-RETREAT SAMSØ 4 DAGE I FRED & FORDYBELSE 29.9 - 2.10 2022


YOGA & STILHEDS-RETREAT Velkommen til et fredfyldt yoga retreat, hvor du har mulighed for at lade dig selv op og fordybe dig i dejlige og naturskønne omgivelser. Tag med på en forlænget weekend på skønne Samsø Retreat, der ligger i Brattingsborg skov tæt på hav og strand. Forkæl dig selv med fredfyldte dage i fordybelse med yoga, meditation, nærende kost og stille tid til dig. Stille tid der giver dig mulighed for at se indad for en stund og bare være til stede i et kærligt og støttende rum. Vi arbejder med en skøn blanding af yoga ows, åndedrætsøvelser, meditation og restorativ yoga. Morgenen starter blødt med en varm ingefærdrik med citron, så du kommer godt fra start. Der er yoga morgen og eftermiddag og meditation hver aften og i løbet af dagene. Yogaformen er meditativ og fordybende med en intention om at møde din krop lige hvor den er. Du bliver forkælet med lækker vegetarisk mad i løbet af retreatet som indtages i stilhed. Fra torsdag aften er der stilhed til søndag morgen. Flere dage i stilhed og ro gør, at du kan vende hjem med et større overskud, en lethed i kroppen og en fornemmelse af at være i god kontakt

fl

med dit hjerte.


PROGRAM ________________________________________________________ Torsdag Lørdag (Stilhed) 14.00 Åben for ankomst 15.00 Velkomst & forfriskning 16.00 Yoga 18.30 Middag 20.30 Aftenmeditation

7.30 Varm ingefærdrik/citron 8.00 Yoga ow & Pranayama 10.00 Morgenmad 11.30 Meditation 13.00 Frokost 16.00 Restorativ yoga 18.00 Middag 20.00 Meditation ____________________________________________________________

Fredag (Stilhed) 7.30 8.00 10.00 11.30 13.00 16.00 18.00 20.00

Varm ingefærdrik/citron Yoga ow & Pranayama Morgenmad Mindful gåtur Frokost Restorativ yoga Middag Meditation

Søndag 8.00 9.30

Yoga ow Morgenmad & på gensyn…

fl

fl

fl

____________________________________________________________


Form Ønsket med retreatet er at give dig en mulighed for at træde ud af den daglige rytme og nyde en lang weekend i fred, stilhed og fordybelse. Yogaformen er meditativ og fordybende med en intention om at møde DIN krop lige hvor den er. Du får hvile og opbygger vitalitet, så du kan gå videre i hverdagen løftet og med ny energi.

Pris for yogaweekend Prisen er inkl. undervisning, fuld forplejning med nærende kost 3 gange dagligt samt 3 overnatninger i delt dobbeltværelse. Delt dobbeltværelse kr. 5.600,Enkeltværelsestillæg kr. 1.500,Begrænset antal enkeltværelser. Der er max. plads til 15 deltagere.

Medbring Afslappet blødt tøj du kan bevæge dig i. Indesko og gode vandresko. Praktisk tøj, notesbog, drikkedunk, rygsæk og måske en god og nærende bog.

Mad Maden er sund, vegetarisk og overvejende økologisk og glutenfri. Er der noget du ikke tåler, må du gerne give besked om det på forhånd.

Tilmelding For at sikre dig en plads kan du tilmelde dig via yogamo.dk. Pengene trækkes fra din konto seks uger før kurset starter.


Samsø Retreat

Transport

Vi bor på Samsø Retreat, en

Du sejler fra Hou eller Aarhus i

tolænget gård med en skøn

Jylland og Kalundborg på Sjælland

indretning og en hel særlig

til Samsø, hvor du kan bestille en

stemning og ro. Overnatning i lyse

telebus som kan køre dig til Samsø

værelser med bad og toilet i

Retreat. Telebus bestilles på telefon

tilknytning. Ofte er der 2-4 om et

7210 8010.

bad/toilet. Alle værelserne ligger i stueetage med udsigt til have, skov

Jeg glæder mig til at dele en

og smuk natur.

forlænget weekend med

På første sal er der indrettet en

fordybelse, stilhed og ro. Du er altid

elegant yoga- og meditationssal

velkommen til at ringe eller skrive,

med lyse trægulve, synlige bjælker

hvis du har spørgsmål.

og plads til bare at være, summe og boble.

Mail: Anettemeldgaard@yogamo.dk Mobil: 2986 0648

Adresse

www.yogamo.dk #yogamo

Ørnslund 2, 8305 Samsø

Namaste - Anette


“Med kærlighed som drivkraft”

anettemeldgaard@yogamo.dk // 2986 0648 // www.yogamo.dk // #yogamo